28 noiembrie 2021

"In mintea stramba si lucrul drept se stramba"
- parintele Arsenie BOCA

PACT PENTRU INLATURAREA MONEI PIVNICERU - Presedintele PNL Crin Antonescu acuza ca judecatoarea Mona Pivniceru a fost inlaturata de la Ministerul Justitiei in urma unei intelegeri dintre Ponta si Basescu: “Pactul pe care l-a facut cu Traian Basescu, dand-o la o parte pe Mona Pivnicieru, singurul ministru independent al Justitiei, a insemnat un partaj de influenta asupra Justitiei”

Scris de: G.T. | pdf | print

28 februarie 2014 12:29
Vizualizari: 7933

Presedintele Senatului Crin Antonescu ofera o posibila explicatie pentru inlaturarea judecatoarei Mona Pivniceru (foto) de la conducerea Ministerului Justitiei. Liderul PNL l-a acuzat pe premierul Victor Ponta joi, 27 februarie 2014, intr-o conferinta de presa sustinuta la Ploiesti, ca a contribuit la indepartarea Monei Pivniceru, in prezent judecatoare la CCR, din fruntea Ministerului Justitiei.


Antonescu a explicat ca totul s-a intamplat in urma pactului pe care Ponta l-a facut cu Basescu. In opinia presedintelui PNL, ceea ce s-a intamplat in cazul Monei Pivniceru a reprezentat “un partaj de influenta asupra Justitiei”: “Pactul pe care l-a facut cu Traian Basescu, dand-o la o parte pe Mona Pivnicieru, singurul ministru independent al Justitiei pe care noi liberalii l-am adus, a insemnat asta, a insemnat un partaj de influenta asupra Justitiei”.

Antonescu: “Procurorii sunt pusi de partenerul meu de guvernare”

Crin Antonescu a tinut sa precizeze totodata ca nu el este responsabil pentru activitatea marilor parchete, intrucat Ponta a fost cel care a numit procurorii in functiile de conducere: “Nu mai am de ce sa mai fac scandal pentru ca procurorii sunt pusi de partenerul meu de guvernare, daca nu e ceva in ordine in activitatea acestor institutii, atunci cei nemultumiti sa discute cu domnul Ponta si cu domnul Basescu”.

Nu in ultimul rand, liderul liberal sustine ca l-a avertizat pe premierul Victor Ponta asupra deciziilor gresite luate in ceea ce priveste Justitia. Antonescu a declarat ca intelegerea cu prim-ministrul a fost de a scoate Justitia de sub influenta lui Basescu, nu de a pune mana pe ea: “In momentul in care pactul de coabitare, numirea de procurori, Ministrul de Justitie, lucruri pe care noi ne batuseram foarte mult, pentru care noi ceruseram increderea oamenilor au luat-o intr-o directie foarte gresita, si eu i-am spus totdeauna lui Victor Ponta si el stia ca noi ne-am angajat sa facem justitie independenta, adica sa scoatem Justitia de sub influenta lui Basescu atat cat era ea, nu sa punem noi mana”.

Comentarii

# POLO.NICU date 28 februarie 2014 12:10 -7

Da bine mai Crin, pana ieri nu stiai de lucrul asta...Si de multe altele probabil. Raman la convingerea ca singurul care n-a stat capra la Bas a fost Tariceanu. Restul niste oameni de nimic

# unul din lumea cea mare date 2 martie 2014 02:30 -1

in ucraina acum la ora asta sint 15000 de soldati rusi.putin a cistigat in fata lui obama.senatorii americani sint paralizati.un democrat de ca a declarat ca luni vor face consfatuiri cu nato!!!!!!deci va imaginati cit de mult le pasa americanilor de partea de sud est a europei.de fapt ei stiu ca patrioturile de la deveselul nu pot face nimic in fata ss 300 din kaliningrad.inconstientul de guinoi v/a lasat in fundul gol romani si gunoiasul se plimba cu tricourile lui hagi la vatican.dumnezeu sa va aibe in paza!!!halal conducatori.si ce/i de mirare rtv in loc sa va informeze despre situatia incordata va tamiiaza cu maria lataretu,antena 3 vorbeste aiureli,b1 vorbeste alte aiureli despre energie pozitiva,realitatea ce va mai spune una alta printr/un prezentator care traduce din engleza ca si gunoiul 1 cuvint din 5,in rest SA TRAITI BINE!!!!!! ULTIMA SECUNDA,LA ONU SINT DISPUTE GRELE INTRE AMB UKRAINIAN SI CIURKIN AMB RUS

# unul din lumea cea mare date 28 februarie 2014 12:20 +20

pentru polo.nicu//parca pe fosta procuror adj gabriela ghita nu tot gunoiul a dat/o jos??? si de ce? ca a semnat pentru trimiterea gunoiului in judecata in cazul flota.toata justitia actuala este MINJITA DE GUNOIUL si mai beneficiaza si de ajutorul gunoiasului.oricum isi merita toti soarta au coloana sanitara nu vertebrala.de asta o sa si fie halima ca la kiev,daca nu si mai mare!!!!!(cuvint de cod thrust levers)

# unul din lumea cea mare date 1 martie 2014 16:53 0

ATENTIE!!!!!!!MARE ATENTIE!!!! acum citeva zeci de minute putin a primit aprobare ca sa trimita trupe in ukraina PINA LA NORMALIZAREA SITUATIEI,, deci incepe razboiul.liniile comerciale au fost avertizate sa nu se apropie de zona si sa raspunda imediat somatiilor de indepartare(cuvint de cod compliance w/technical data)

# unul din lumea cea mare date 1 martie 2014 17:46 0

avind in vedere situatia extrem de incordata care/i chiar la usa romaniei GUNOIUL TREBUIE DEMIS DE URGENTA CACI EL NU POATE SA MAI ASIGURE COEZIUNEA POPULARA.SUA DECLINA ORICE RASPUNS FERM LA ADRESA RUSIEI (avind in vedere ca/i si slabita de pe urma razboaielor din golf cit si cel din afganistan si nici nu poate raspunde pretentiilor belicoase ale chinei)RAZBOIUL ESTE CHIAR AICI IN CIUDA TUTUROR CELOR CARE AFIRMA CA NIMIC NU SE POATE INTIMPLA.NU PARIATI PE NATO,CACI NU O SA SE INTIMPLE.DEMITEREA DE URGENTA A GUNOIULUI ESTE IMPERIOS NECESARA.CU CIT SE INTIRZIE CU ATIT MAI MULTI ROMANI VOR MURI NEVINOVATI.UNGURII NU TREBUIESC ADMISI IN GUVERN DACA SE VREA EVITAREA SECESIUNII DE ARDEAL.DECI SITUATIA ESTE SI INGRIJORATOARE SI LUATA LA VALE!!!!!!!!

# obiectiva date 1 martie 2014 18:22 0

@unule, eu am VAZUT exact pe 25 febr 2014, la ora 14, INAINTE de a se face orice miscare in crimeea..... ce se intampla la moscova....nici nu ma doare capul...ASTEPT SA FIU ELIBERATA DE CATRE ARMATA RUSA !!!!!!

# obiectiva date 1 martie 2014 18:41 0

DACA BASSESCU S-A BAGAT MEDIATOR...........EVIDENT AJUNGEM SA NE OCUPE RUSII IN CEL MULT 24 DE ORE “România este preocupată de respectarea deplină a statalităţii, suveranităţii, independenţei şi integrităţii teritoriale a Ucrainei în frontierele recunoscute internaţional. Preşedintele României, domnul Traian Băsescu, solicită ca mişcările de trupe din Peninsula Crimeea să respecte strict prevederile Acordului de la Budapesta din 1994 privind garantarea suveranităţii şi a integrităţii teritoriale a Ucrainei şi să se înscrie în limitele documentelor biletarale privind staţionarea trupelor ruse în Peninsula Crimeea, în baza Acordurilor de la Harkov şi a tuturor elementelor notificate ulterior de către autorităţile ucrainene.

# obiectiva date 1 martie 2014 18:44 0

asta SOLICITA .....parca vad ca il scoate pe gen Chelaru din puscarie ca sa conduca trupele , care au mai ramas..... ce credeati, ca de fraieri, trec , in retragere, cica, armatele americane din afganistan prin RO ???? aaahhh, NUUUUU ! or sa ne faca harcea parcea, ca am picat IAR la mijloc, de prosti ! le-a trebuit NATO, au NATO ! varza o sa faca RO ! 

# obiectiva date 1 martie 2014 18:46 0

CHAIR CU ATENTIE INCORDATA URMARESTE..........in curand ii trebuie un pampers.....“Presedintele Romaniei urmareste cu deosebita atentie evenimentele in derulare in Peninsula Crimeea, dar si din regiunea Harkov, Donetsk si Odesa. Aparitia unor grupari civile dar si a unor formatiuni militare nerevendicate care au ocupat cladirile autoritatilor legitime si semnalele repetate ale unor tendinte separatiste ameninta stabilitatea Ucrainei, suveranitatea, integritatea sa teritoriala si securitatea regionala” se precizeaza intr-un comunicat al Administratiei Prezidentiale.

# obiectiva date 1 martie 2014 18:49 +1

UE si-a batut cuie in talpa SINGURA cu acordarea vizelor cetatenilor din rep moldova........racketii si agentii GRU .......pe capete intrati in UE.......hohohoho, hihihhi ! Doamne, cati prosti mai sunt pe lumeeeeeeee....si nu stiu cum, toti s-au strans la conducerea natiunilor.....a ultimelor natiuni de pe Terra !

# obiectiva date 1 martie 2014 18:52 0

21 MARTIE 2014......data inceperii WWIII. World War III, or the Third World War (often abbreviated as WWIII or WW3) was a very large global conflict lasting from 2014 to 2018, involving almost all of the world\'s nations-- including all of the great powers-- eventually forming two opposing military alliances: the Allied Forces and the Coalition Forces. The war is considered to be the most bloodiest and devastating war in history, with roughly 900 million deaths of both servicemen and civilians. In a state of total war, both beligerents focused their industrial and scientific capabilities and strengths at the service of war effort. Over 10 million armed forces troops were mobilized and four nuclear weapons were used, both by the United States and Russia, which resulted in 1,200,000 deaths total. World War III is also the most economically depriving war in history, with over $56 trillion in American dollars spent on weapons and different defenses.

# obiectiva date 1 martie 2014 19:06 0

daca ma credeti ca regina marii britanii cu al sau prince charels SERBEAZA ????? 100 DE ANI DE LA IZBUCNIREA PRIMULUI RAZBOI MONDIAL....IMPLINITI IN 2014 ....de ce 21 martie ? intrebati BUFNITARUL.... 2. Spring Equinox - 13 weeks - Minor sabbath but does require human sacrifice a. March 21-22 - Goddess Ostara - Note: Easter is the first Sunday after the first new moon after Ostara. March 21 is one of the Illuminati\'s Human Sacrifice Nights  b. April 1 - All Fool\'s Day, precisely 13 weeks since New Year\'s Day! c. April 19 - May 1 - Blood Sacrifice To The Beast. Fire sacrifice is required on April 19. d. April 30 - May 1 - Beltaine Festival, also called Walpurgis Night. This is the highest day on the Druidic Witch\'s Calendar. May 1 is the Illuminati\'s second most sacred holiday. Human sacrifice is required  

# obiectiva date 1 martie 2014 19:08 0

TOATE RAZBOAIELE  SUNT PLANIFICATE CU GRIJA....de astia......si semnalul decablarii lui Ariel sharon a fost dat de PUTIN impreuna cu LUKASENKO jucand hockey la SOCI.....putin avea no 11, celalalt avea no 1....ariel sharon a `decedat` pe 11.01. OCULTA `profeteste` colapsul economic al SUA pe 4 martie 2014........

# obiectiva date 1 martie 2014 19:25 0

si acum Argus isi rade in barba satisfacut spunandu-si in gand  ca `unul a facut-o pe obiectiva sa dea din casa ~......NU m-a facut nimeni ...eu am vrut !

# obiectiva date 1 martie 2014 19:38 0

IAR LINIA ROSIE......  Consiliul Federaţiei Ruse solicită retragerea ambasadorului rus din SUA  Consiliul Federaţiei, Camera superioară a Parlamentului Rusiei, îi cere preşedintelui Vladimir Putin retragerea ambasadorului rus din Statele Unite, pe fondul situaţiei tensionate din Ucraina. (sursa cotidianul.ro)....CE ZICEA RUSUL ??? CAND SE RETRAGE UN AMBASADOR, SE STIE CE URMEAZA..... \"Preşedintele SUA, Barack Obama, a depăşit o linie roşie şi a umilit poporul rus declarând vineri că o intervenţie militară în Ucraina ar genera costuri\", a declarat, potrivit AFP, Iuri Vorobev, vicepreşedintele Consiliului Federaţiei Ruse.

# obiectiva date 1 martie 2014 19:40 0

consiliul federatiei ruse / consiliul federatiei galactice..........cand aud de RAZBOAIE.........revin la VIATA ! 

# obiectiva date 1 martie 2014 19:48 +1

dar, te rog, unule , sa ma crezi ca TARA e pe maini bune, avem pe generalul OPREA, pe colonelul KOVESI, pe colonelul TURCESCU........eu ma simt protejata.......RUSIA se va tine cu mainile  de burta de ras in cele 24 de ore pana va infige drapelul confederatiei ruse pe capul cotroceniului...........

# UNUL DIN LUMEA CEA MARE date 1 martie 2014 22:05 0

PENTRU OBIECTIVA // aud tot felul de neterminati de parlamentari romani neterminati si tot felul de idioti de analisti si profesori cum imi spun ,NE SPUN ca ei se asteapta ca atunci (probabil pina miine dim ineata) cind o sa fie invadata ucraina sa dea dovada de civilizatie intitutionala si sa stea la culoarea rosie a semaforului si sa dea prioritate pietonilor la culoarea verde!!!!doamne ce idiotii sint in romanica ,,ca conducatori,, va meritati rahatul pe care/l aveti.(cuvint de cood cargo hold testing)

# obiectiva date 1 martie 2014 22:11 0

in frunte cu netereminatul de la cotroceni....care spune ca RO nu este direct afectata, desi e la GRANITA cu Ukr.....Doamne, ce saracie in mintea lui....in 2009 cand a fost rusia in razboi al gazelor cu europa, evam ca oferta DIRECTA de la PUIN afacerea de a ne livra direct gazele ......si noi le livram catre UE si ucraina....

# obiectiva date 1 martie 2014 22:19 0

gata, ma retrag la depou......ma pregatesc de razboi ! daca statul nu se pregateste, se salveaza cine poate ! 

# vasile date 28 februarie 2014 12:28 -11

Dreptate a avut Tariceanu ca Antonescu fuge de raspundere ca dracul de tamaie.Nu este asa precum minte domnia sa. Dupa ce Pivniceru s-a chinuit cu tot felul de proceduri, sa propuna niste procurori sefi la parchete, toate propunerile fiind respinse, in continuare tot Morar taind si spanzurand printre procurori, ea si-a dat demisa , cerand o functie la Curtea Constitutionala. Postul fiind vacant , Ponta tot a insistat la PNL sa nominalizeze un alt candidat pentru functia de ministru, dar Antonescu a spus ca renunta la acest post.

# cssm date 28 februarie 2014 17:49 +18

Mona Pivniceru a lasat sa se inteleaga ca se doreste plecarea ei. Antonescu nu putea dori asta pentru ca el a numit-o. Si inca ceva. PNL a renuntat (deci fara sa ceara ceva in schimb) la Min. Justitiei in semn de protest, spunand ca ei nu pot cautiona numirile pe care crea Ponta sa le faca. Nu inteleg de ce s-au uitat aceste lucruri.

# mircea date 28 februarie 2014 12:54 -15

D-L Vasile a sintetizat exact care a fost situatia in cazul M.P.  Concluzie:Crin Antonescu se comporta execrabil,evolueaza mizerabil,este o copie FIDELA a Nedemnului de la Cotroceni!   Sa se comporte la fel pentru a-si etala cat mai convingator micimea caracterului si disponibilitatea de om complexat de incultura in care exceleaza(si neacoperita de glumitele de cartier!)pentru a accede undeva unde nu are ce cauta,aceste complexe fiindu-i exploatate la maximum de SFATUITORUL sau...GUSE!

# geooss date 28 februarie 2014 13:11 -18

Mai \"pontisti\" parca v-a luat LATRINA 3 mintile. Antonescu s-a ma \"ratoit\" la ponta9cu p mic  de la p..a) pe timpul cand tragea sforile cu ala de la COTROCENI. PAI NU PONTA A RECUNOSCUT CA SI-A IMPARTIT INFLUENTA IN JUSTITIE CU BASE/ NU EL A SPUS LA LATRINA 3 CA EL A PUS PROCURORUL GENERAL SI BASE PE CEL DE LA DNA? Ori sunteti muti la ochi ori surzi la gura. se pare ca traiti pe alt continent

# visu date 28 februarie 2014 13:21 -27

Speculatia e buna dar e subtire comparativ cu tradarea de principii a Monei insasi si chiar a altor magistrati.

# Adrian date 28 februarie 2014 13:47 -11

Asta-i doar inceputul . Ce vom „descoperi” dupa spusele antonescului, ne va surprinde, sau mai degraba , NU . Stiind de unde vin afirmatiile. Pana acum de ce ai tacut mai stiitor de vorbe ? Ca de facut nu-mi amintesc sa fi i facut ceva ... Un om mic , cu pretentii mari .

# livia date 28 februarie 2014 15:08 -16

Nitu este propunerea dnei Pivniceru, pe care a preluat-o Ponta. Antonescu (Bianca), l-a parasit pe Slav (Ponta) pentru Cristea (Basescu). Dar oricum ar fi, nu este de loc frumos, ca acum sa incepi sa critici. Cel mai bun lucru ar fi sa taca, dar are stofa de mahalagioaica. O mai fi trecut senatorul Antonescu prin colegiul sau din Teleorman? Daca nu candida acolo, nici nu intra in Parlament.

# bordeianu date 28 februarie 2014 15:35 -15

de ce nu a venit atunci in fata presei si sa denunte toate aceste fapte .Daca participi la inplinirea unei fapte nu te numesti complice acum se da ranit

# Romeo date 28 februarie 2014 15:47 -20

Mai tinpitilor care tot il sutineti pe Cretinu de Antonescu.ia sa-ne spuna el cum sa intilnit el cu Coruptu de Basescu.si chipurile au vorbit de Republica Moldova..Antonescule jeg ce esti am loat un scuipat mare pe obraz ca team ales..nu ai sa esi u Presedinte nico data teai sapat singur groapa..dupa mine pe cine as alege.pe Domnu Tariceanu are calitati care alti politicieni la noi in tara nu le au..Antonescule esti ca si BEstia de Basescu te potrivesti cu el

# ADEVARUL date 28 februarie 2014 16:03 +10

FIECARE BASIST ESTE URMASUL LUI IUDA,INCLUSIV CRIN,CARE SE BUCURA ACUM DE LABE1TV,REALITATEA TV SI POSTURILE CARE LAUDĂ GROZĂVIA PORTOCALIE,HOTIA GENERALIZATA DIN CAUZA CAREIA AM LUAT DRUMUL EUROPEI SI SUNTEM PE ULTIMUL LOC LA TOATE CAPITOLELE.LIBERALII TRADATORI SUNT CEI CARE AU ALES DRUMUL LUI BASESCU,TRADAREA ȚĂRII.CAT DESPRE MONA PIVNICERU,SE STIE CA EA A FOST DETASATA IN CCR PENTRU A CONTRABALANSA PUTEREA DE ACOLO,DISCRETIONARA A LUI BASESCU,STIE SI CRIN PE CARE IADUL SI SCARBA ROMANILOR NU IL MAI ASTEAPTA. :D

# basicuta date 28 februarie 2014 16:00 -17

Monser, e deranj mare cu fabulatii sf. Cum adica o ,,posibila explicatie\" Rusine mare pt o astfel de gandire, bine ca nu ai ajuns presedinte ! noroc cu psd ca altminteri cine stie ce mai nascocea Crin din putul gandirii !!!

# Vecinul lui Cacarau Antonescu date 28 februarie 2014 16:22 -16

S-a trezit adormitul Crin Cacarau din somn  :cry: :cry: Ca sa vezi, ca pana acum n-a stiut ce face Ponta. Rusine , repetentule, rusine !

# obiectiva date 28 februarie 2014 16:39 +12

daca d-na Pivniceru mai era ministru al justitiei, serpii din domeniu NU mai faceau prostii............aveau rusine si respect pentru DOAMNA ..........se simtea un vant placut de schimbare prin instante....s-au blocat toate si vantul s-a transformat in tornada catastrofica de nesimtire...........sa ajung eu sa ma tina in DETENTIE, din 3 fenr 2014, desi fapta NU mai este incriminata si trebuia ca instanta sa judece de URGENTA aplicarea legii mai favorabile ?????? NICI CERERILE DE PRESCHIMBARE TERMEN NU AU MAI AJUNS LA DOSAR......desi trimise cu confirmare de primire, IOC confirmari, IOC cereri la dosar.......peste 2 LUNI ??? cine plateste detentia ilegala in care sunt tinuta ???? CINE IMI FURA SCRISORILE ???? ALOOO, SRI ??? AI SA PLATESTI BASSESCULE CURAND........foarte curand ...pentru TOT !!!!  

# unul din lumea cea mare date 1 martie 2014 00:51 +2

pentru obiectiva//in shalaaaaaaaaaaa!!!! sau pe intelesul gunoiului vineeeeeeeee!!!!! cu 4 cuburi-(de/i ingheata inima gunoiului cind vede ce/i in bosnia si kiev) si ca dracu vorbim de funie in casa spinzuratului de pe 1 martie incepe sa iasa lumea in strada!!!!!!vezi obiectivo!!!!!!!!(cuvint de cod components testing)

# obiectiva date 1 martie 2014 07:45 +2

daca NU ma aresta ILEGAL,  IAR, justo, IAR, baSSescu mai avea o SANSA, doar o sansa ! asa, fuse si se duce.......Dumnezeu NU bate cu parul !!! daca ar bate cu parul, ar mai avea SATANA o sansa.........ASA, NU ! cuvant de cod NO MERCI ! 

# bobo date 28 februarie 2014 16:50 -16

draga CRIN ! observ ca pe zi ce trece , esti din ce in ce , mai prost !ne-ai dezamagit pe toti ! cand \'\' ORGANU \'\' va face \'\' UNGHIE \'\' atunci vei fi si tu presedintele tarii !!

# Organul va face unghie ??? date 28 februarie 2014 16:58 -13

 Tare de tot  :P :P :P :P :o

# S.R.I. date 28 februarie 2014 16:56 -15

In urma sesizarilor primite am facut verificari, stimata doamna Obiectiva si, alaturat , va prezentam rezultatele acestora :Nu se confirma faptul ca cineva va fura scrisorile, deoarece acestea nu va sunt expediate Dvs., ci vecinului Dvs..In ceea ce priveste presupusa fapta ca cineva v-ar tine in detentie, va informam  ca detentia la care faceti referire este numai in mintea Dvs. Pt. a scapa de aceasta detentie auto-impusa, este sufient sa plecati din fata calculatorului, sa va detasati de lumea virtuala pe care v-ati creat-o, sa deschideti usa de la intrarea in apartamentul Dvs. si sa iesiti pe strada, in lumea reala.Daca mai aveti si alte nelamuriri, nu ezitati sa ne contactati.

# obiectiva date 28 februarie 2014 17:48 +6

draga SRI...de unde STII cine este persoana reala care are ca nick  obiectiva in lumea virtuala , ca nu m-am prezentat pe Luju, ??? am cumva IP si ID monitorizat  la institutia in care si din care cugetati ??? cu deosebita consideratiune.....

# obiectiva date 28 februarie 2014 17:50 +6

draga SRI 2.....ai cumva cunostinta daca am un dosar de urmarire la SRI ? nu de alta, dar astept CONFIRMAREA si pe Luju ca EXISTA ! ma gandesc serios sa va dau in judecata ca si dinu patriciu !  

# obiectiva date 28 februarie 2014 18:36 +5

draga SRI 3....iti recomand filmul PRIZONIER IN LIBERTATE.......ca sa vezi si tu ca cea mai dulce razbunare este aceea in care  razbunatorul isi pune inamicul in propria lui situatie.......ca sa invete EMPATIA.....

# unul din lumea cea mare date 1 martie 2014 00:56 +3

pentru obiectiva//total de aceiasi parere cu tine obiectivo!!!!(cuvint de cod till 372 f apu,s temp)

# obiectiva date 1 martie 2014 07:47 +4

@unule... o ....intrebare de baraj pentru SRI ...de unde stie ca stau la APARTAMENT, si NU la casa ??? de unde stie ca stau in ORAS si nu la tara,  ???? 

# unul din lumea cea mare date 1 martie 2014 16:42 0

pentru obiectiva//cica au mers la betivanca cu taroturile si aia s/a uitat si a ,,ghicit,,adresa ta.obiectivo iti faci probleme?eu nu/mi fac de asta le/am facut o gramada de belele.cind ma vad pe otp parca/l vad pe dracu,mereu ma roaga sa nu le mai fac probleme si imediat dau instiintare la m.i. si recunosc ca ma si amuza.odata un comisar de la politia rutiera,LAUTARU(dumnezeu sa/l odihneasca ca a fost un tip de treaba) mi/a zis :,,ce sa facem trebuie sa ne plimbam dupa dvs,va rog eu nu/i mai inghesuiti pe aia de la filaj si nu/i mai fotografiati ca doar stiti de unde ne vin ordinele,, deci obiectivo !!!nu/ti face probleme !!!!au si ei ordine,normal ca intr/o zi vor da socoteala pentru ele in special CEI ZELOSI(cuvint de cod instrument navigation)

# obiectiva date 1 martie 2014 18:28 0

NU imi fac absolut nici o problema......ei sa isi faca !!! le-am prezis ca vor avea atatea probleme pe cap, si iata ca se apropie RAZBOIUL, ca o vor uita instantaneu pe obiectiva !

# justo date 28 februarie 2014 17:51 -14

E ala care se da avocat oarecare. Vezi ca la al2 lea articol sunt 3 comentarii dar nu apare decat unul. A venit la serviciu omul cu cenzura de pe luju. Scrie pe site comunist sau securist si automat iti dispare intreaga fraza.

# Bojidar date 28 februarie 2014 19:45 -8

Adevãrul ne face liberi” spunea in Jurnalul fericirii, Nicolae Steinhardt. Să nu fim ipocriţi, gata cu minciuna! Ciuma roşie nu se dezminte! Tactică elaborată şi ţîfne personale cu unicul scop de scoaterea PNL de la guvernare au dat rezultate. Descinși la București din feudele lor, baronii PSD au încuviințat ruperea USL pe 20 februarie 2014, când au sărbătorit cei patru ani de şefie a lui Victor Ponta. Victor-Viorel Ponta - \"dottore\" PSD a încălcat şi încalcă sistematic toate acordurile şi unelteşte în continuare în modul cel mai mârşav şi mincinos pentru marginalizarea şi compromiterea PNL. PSD premierului Victor Ponta și-a îndeplinit visul, o guvernare formată din prostituaţii perpetui şi lingăi politici. Halal democraţie! Halal P.S.D.! Am scăpat de ciuma portocalie şi ne-am ales cu ciuma roşie şi cu UDMR... PSD şi Victor-Viorel Ponta să nu uite niciodată ca au mai avut un Vodă, chiar mentorul lui, care a sfârșit prost ...

# un liberal date 28 februarie 2014 21:49 -9

Mie imi place gusa e ieftina si e gustoasa daca e bine preparata.Pe Basescu nu il poate copia nimeni este  original\" Asa de original ca nu stie daca in \"urmatoarele cinci minute isi da demisia sau nu\". Cat despre \"pretioasele \"dezvaluiri\" sunt tardive. Faptele sunt consumate! Nu s-a uitat nimic dar nu trebuie aduse la cunostinta publicului doar atunci cand \"seful\" nu mai are ce pierde.  

# Obs date 1 martie 2014 10:43 -13

Pe zi ce trece descoperim tot mai multe ,,calitati\" la Antonescu. Ne-a convins in ultimele 3 saptamani ca este un arogant, care a batjocorit voturile a peste 5 milioane de romani, iar acum ne arata ca este si un mare naiv, un om foarte usor influentabil. Inghite gulgutele, abil strecurate, ca un pelican.

# justinianus date 1 martie 2014 14:27 -2

Antonescu devine din ce in ce mai patetic si iluzionist! Acum vede combinatii peste tot, mai putin pe ale lui! Bai Antonel(rimeaza cu Basel), Mona a fost boicotata de CSM si de madam Stanciu de la Inalta Curte, la ordinul lui Basel. Pricepi asa greu? Plus ca, femeia nu a refuzat postul la CCR, dimpotriva, era fericita si indreptatita, fiind cea mai titrata dintre toti!

# Salvamar date 2 martie 2014 10:12 -3

Antonescu stie sigur asta sau isi da cu presupusu? Cred ca doamnei Piuvniceru i-a convenit mai mult sa fie judecator la CCR, decat ministru de justitie. N-am inteles cum a pus Ponta mana pe justitie daca la numit pe alesul doamnei Pivniceru ca procuror general. pe aceasta logica, pot sa spun ca Antonescu a pus mana pe procuratura generala. Pe mine ma uimeste ca in nesfarsitele lui tirade furioase domnul Antonescu are mari goluri de logica. Vizitele ”institutionale” ale domnului Antonescu, pe ascuns de partenerul lui Ponta, sunt foarte dubioase. Daca Ponta facea asa ceva, vai ce se mai vaita acu domn Antonescu - vad ca are gura plina de coabitarea lui Bonta, dar coabitarea lui tacita cu Basescu, pe ascuns i se pare ceva firesc... Antonescu are toate caracteristicile lui Basescu - gura mare, discurs mitocanesc, dubla masura a faptelor, orgoliu si infatuare,,,,

# Marilena date 2 martie 2014 13:57 0

Da, Mona Pivniceru A FOST independenta. Dupa modul cum a votat nu stiu daca si astazi se mai poate spune acelasi lucru despre domnia sa.

Adauga comentariu

:D :lol: :-) ;-) 8) :-| :-* :oops: :sad: :cry: :o :-? :-x :eek: :zzz :P :roll: :sigh:

DISCLAIMER

Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

EDITORIAL

Vorbe de fumoar

Vorbe de fumoar – 26.11.2021 – Bobi le multumeste lui Cosmin si Narcis

+ DETALII

FACEBOOK

Utlimele comentarii
Cele mai citite
LUMEA JUSTITIEI
Arhiva