22 June 2024

"In mintea stramba si lucrul drept se stramba"
- parintele Arsenie BOCA

VETI FI ALUNGATI CU PIETRE – Presedinta Tribunalului Timis, judecatoarea Adriana Stoicescu, avertizeaza in cazul “Sorina” la ce pericol se expun magistratii care cred ca-si pot permite orice: “Revolta oamenilor are legatura cu comportamentul unui procuror din tarisoara asta care se poate numi lejer Absurdistan... Daca ne vom crede in continuare mici zeitati, calcand peste cadavre ca sa ne realizam 'misiunea divina', existenta doar in capsorul nostru, vom fi alungati cu pietre din oras”

Scris de: V.B. | pdf | print

28 June 2019 12:54
Vizualizari: 9395

Abuzul comis de procuroarea Maria Antoaneta Piturca asupra fetitei de 8 ani Sorina Lucan din Baia de Arama continua sa scandalizeze nume grele din magistratura. De data aceasta, presedinta Tribunalului Timis, judecatoarea Adriana Stoicescu (foto), avertizeaza magistratii care cred ca isi pot permite orice.


Intr-un scurt comentariu pe pagina sa de Facebook, facut in urma cu cateva zile, judecatoarea Adriana Stoicescu arata ca revolta oamenilor din cazul Sorina nu are legatura cu actele de procedura, cu adoptia si nici macar cu cine are dreptate. Revolta are legatura, sustine judecatoarea, cu comportamentul procuroarei Maria Antoaneta Piturca intr-o tara care lejer se poate numi "Absurdistan". 

Nu in ultimul rand, Adriana Stoicescu considera ca acest caz reprezinta un avertisemnt, caci daca magistratii se vor crede in continuare mici zeitati care calca pe cadavre doar ca sa isi realizeze misiunea divina existenta doar in cazul lor vor ajunge sa fie alungati cu pietre din oras.

Redam postarea Adrianei Stoicescu de pe Facebook:

Revolta oamenilor nu are legatura cu actele de procedura, cu perchezitia sau executarea silita, cu adoptia.

Cu textul de lege aplicabil.

Nici macar cu cine are dreptate...

Revolta oamenilor are legatura cu comportamentul unui procuror din tarisoara asta care se poate numi lejer Absurdistan.

Oamenii au vazut doar cum cei chemati sa apere legea bruscheaza un copil.

Nu au vazut hotararea judecatoreasca, mandatul de perchezitie sau ordonanta procurorului.

Si nici nu ii intereseaza.

Pentru ca nu e treaba lor.

Pe ei ii intereseaza ca legea sa fie respectata, aplicata, cu buna credinta si cu decenta, cu respectarea demnitatii umane.

Ii intereseaza sa stie ca cei chemati sa apere legea asta fac.

Revolta oamenilor in acest caz nu este un simplu strigat, ci un avertisment.

Caci daca ne vom crede in continuare mici zeitati, calcand peste cadavre ca sa ne realizam 'misiunea divina', existenta doar in capsorul nostru, vom fi alungati cu pietre din oras.

Comentarii

# ube date 28 June 2019 13:35 +4

pai cine vor da primii cu piatra ? securistii ? pe de alta parte niste retrageri asa, niste demisii pe colo - de pilda pentru ca o parte esentiala din leafa este mita care da apetit la ticalosii...

# Maiia date 28 June 2019 13:54 +6

Stimata doamna magistrat va felicit pentru ce sunteți,cum gândiți și cum aplicați legea.Asa ar trebui sa fie și judecătorii din subordinea dv.respectiv de la Judecătoria Sânnicolau Mare,dar nu e așa.Acolo e o ,,prietenie,, cu avocații și se dau soluții după ..... Va doresc un sfârșit de săptămâna CIT mai liniștit și mai plăcut.

# CATA V.VIOREL date 28 June 2019 14:34 +5

Mult respect stimata doamna JUDECATOR .Avem nevoie de asemenea oameni corecti si care aplica legea !

# Cetateanul date 28 June 2019 15:37 +3

Greșit! Și unii și alții din spectrul politic au nevoie de bâte. problema actuală este cine ține de capătul ei și cine primește :lol: . Finalitatea acestei ”lupte” va fi eliminarea procurorilor din categoria magistraților și trecerea lor efectiv sub controlul ministerului justiției. Toate tembelismele și apucăturile micilor dumnezei nu fac altceva decât să alimenteze ulterioara justificare a acestor măsuri, sub sloganul: vedeți ce fac ăștia, ce abuzuri, ce nenorociri și nu pățesc nimic. Trebuie să fii dus rău cu capul să crezi, de exemplu, că madama cu nume de fotbalist, cunoscută ca răpitoarea Sorinei, nu a făcut să tremure de nervi cea mai adâncă fibră a mulțimilor. Și astea se șterg greu spre deloc ...

# nelu vasile date 28 June 2019 16:15 +4

Din pacate este adevarat ce afirma doamna Presedinta a Tribunalului. Cunosc situatii concrete cand, in cauze cu minori, adevarul a fost ignorat cu buna stiinta, fara sa intereseze probele administrate si, s-au pronuntat sentinte numai pe baza sustinerilor mincinoase ale avocatilor, aparatori ai unor personae potente financiar, lipsite total de empatie si grija fata de copii, dornice de utilizare a acestora ca instrumente de tortura pentru mame. Cred ca este nevoie de instante speciale in astfel de cauze din care ar trbui sa nu lipseasca expertii psihologi si reprezentati ai societatii civile cu o viata familiala exemplara si cu copii bine integrati in societate.

# Poate ca "magistratii" procurori vor fi pietruiti .... date 28 June 2019 16:54 +8

dar pana sa se ajunga acolo cred ca vor fi rupti in bataie , in pumni si picioare , clasic , caci pute tara asta de rahat procuroresc ! Abia astept ! Vor fi znopiti , si nu in sens ziaristic : "a rupt-o in bataie " si de fapt ia dat un dos de palma ... , ci in modul cel mai dureros si-n amintirea vremurilor de altadata ;-)

# Codreanu date 28 June 2019 17:40 0

Să fim serioși, judecatoare tot posteaza, mai mult cu aspecte politice, deoarece își pregătește candidatura viitoare pentru CSM! Așa au procedat și Danilet, cât și Mateescu, fiind foarte vocali în socio-media și pe magistrat.ro pentru a se face cunoscuți. Judecatoare nu este nici pe aproape cum vrea să pară.

# Homoroceanu Adrian Camil date 28 June 2019 18:12 -2

Toate aceste infornatii pana acum aratate si emanate dintr un anume interes ocult le voi circumscrie unui semicerc pt.a le conexa altor informatii scoase la iveala tot din interesul aceleiasi persoane ce vrea sa conduca totul(,fuhrer,)prin intermediul mass mediei de extrema dreapta indreptate anterior inspre Prenierul Dancila (privind adoptia copilului)pe care le voi incadra in celalalt semicerc.Unind un semicerc cu celalalt semicerc ca si informatiile aferente lor,vom obtine o constructie sferica de informatii ce se interconditioneaza unele cu altele ca si pe detinatorii acestora si cei la care se refera.Cu ce o are la mana Iohannis pe Dancila cu atat mai mult cu cat aceasta a declarat ca nu are dosar? Altfel ce sens avea aparitia unei informatii daca nu se punea problema ca la o adica ,la iesirea din front a Dancilei sa se treaca la exploatarea acesteia de catre uneltele sistemului santajist?Chireac,SRS,Ciuvica trebuie sa se intrebe raspunzand opiniei publice!ora17.58,ziua28.06

# Homoroceanu Adrian Camil date 28 June 2019 18:45 -1

Ar fi o grava eroare de apreciere din partea noastra sa ignoram natura sistemului santajist criminal.Plecand de la faptul ca infractorii pt.a se feri de aplicarea legii in cei priveste,au interesul sa stie si chiar cunosc in detaliu dispozitiile legii sistematic incalcate,apreciez ca Iohannis santajeaza sistematic pe Dancila cu un neajuns -doua din procedura adoptiei copilului actualului premier sprijinita sa devina Presedinte al PSDpt.a propune la randu i un contracandidat facil lui Iohannis precumE.Andronescu faca nu chiar ea Viorica Vasilica Dancila, dar si un secretar gen.al PSDcare sa nu conteste cumva rezultatele alegerilor prezidentiale. Iata semnificatia diversiunii spusa de P.Stanescu privind castigarea alegerilor prezidentiale.in fata lui Iohannis ,Stanescu pozand in faptul ca ar sta in afara acestor jocuri de putere dictate de unii si insusite pt.a fi executate de altii.ora18.39ziua. 28.06.19.

# Florins date 28 June 2019 20:27 +2

...."daca ne vom crede in continuare mici zeitati... , vom fi alungati cu pietre din oras". Pe canalele gen 'documentare' au transmise, in aceasta luna, emisiuni mai vechi sau mai noi(inedite). Am sa retin atentia colegilor dvs(procurori/judecatori) despre 'revolta oamenilor' in doua cazuri: a) dictatorul Mussolini impreuna cu tiitoarea Petacci au fost impuscati de partizani iar corpurile lor spanzurate, cu capul in jos intr-o piateta din Milano, au fost batjocorite, scuipate, lovite cu pietre de popor peste patru zile pentru modul tiranic cum au condus Italia si slujul fata de Hitler; b) dupa incheierea WW2, colaborationistii francezi care au ajutat dusmanul si damele de companie care asigurau bunadispozitie a ocupantilor germani au platit cu viata, respectiv au afost aduse in piata publica, tunse la zero si batjocorite! P.S. Iari pe noi ne mustrau pentru tratamentul primit de dictator si sotia sa, chiar niste latini ca noi sau gentlemani 'onesti' ai perfidului Albion!

# unul din lumea cea mare date 28 June 2019 21:28 +7

daca cineva ca damna judecator imi da dreptate!!!!!!!(caci eu spun asta de niste ani buni p,acilisa) se pare ca AM MAI MULTA DREPTATE SI PROBABIL MULTE DIN ,,MICILE ZEITATI,, VOR AJUNGE PRACTIC SA IMPLINEASCA PREZICERILE DOAMNEI JUDECATOR SI ALE MELE.INTR/O ZI O SA MAI,, BATA,, CEASUL JUDECATII PUBLICE,PENTRU TOTI NELEGIUITII CU LEGEA DISCRETIONARA IN MINA LOR

# Hogea date 28 June 2019 22:08 +4

DOamna nu te da moralista, ca si tu ai destule bube negre in cap. Poti raspunde pe fb in legatura cu 2 intrebari : 1. Juri cu mana pe inima ca n-ai lucrat cu Sri si Dna de cand esti presedinta de tribunal? ( Cazul sefilor Politiei Timis, Munteanu, Bolbos si Craciunescu. Cum se face ca la ridicarea lor au participat Dna Bucuresti si Sri Timisoara, iar transcrierile ascultarilor cine le face? Cine a aprobat arestarea lor pt 30 de zile? 2. Cand " prietenul" NM a fluierat in biserica , cine s-adat in ceasul morti sa-l scape sau mute procesul inapoi la Timis . Intai ne uitam inapoi si vedem ce am facut rau si dupa aia face fata mare.....

# Aristotel date 29 June 2019 07:36 +2

Ultima postare a d-nei, cea prin care a vorbit despre transformarea dosarului penal în armă electorală a fost una plină de înţelepciune. La postarea actuală a coborât mult nivelul. Abordarea populistă nu dă bine pentru un magistrat. Dacă doamna doreşte să candideze pentru CSM, va trebui să ştie că votanţii domniei sale nu sunt cei care strigă pe stradă, ci magistraţii. Iar povestea cu "abuzul" comis de procuroarea la Baia de Aramă, s-ar putea să se destrame. Un magistrat adevărat îşi asumă riscul de a soluţiona legal şi corect iar drept răsplată să fie alungat cu pietre. Depinde de nivelul intelectual al celor care aruncă pietrele.

# lege-faradelege date 29 June 2019 10:24 +2

Magistratii au intradevar o misiune divina, pe care deseori nu o slujesc, fiind imputerniciti cu prea multa putere, pe care unii o folosesc impotriva propriilor cetateni, fara scupule, fara mustrari de constiinta, dupa solutii nelegale,pot in continuare sa doaram linistiti, pentru ca nu raspuns in fata nimanui, poate tot in fata divinitatii. Sunt multi magistrati, fara a generaliza , care ii apara pe infractori in detrimentul cetatenului de rand si mai ales impotriva taranului roman.Pentru acestia cate pietre ne-ar trebui?

Adauga comentariu

:D :lol: :-) ;-) 8) :-| :-* :oops: :sad: :cry: :o :-? :-x :eek: :zzz :P :roll: :sigh:

DISCLAIMER

Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

EDITORIAL

Vorbe de fumoar

Vorbe de fumoar – 21.06.2024 – Pleaca o judecatoare care a desfiintat un abuz pandemic

+ DETALII

FACEBOOK

Utlimele comentarii
Cele mai citite
LUMEA JUSTITIEI
Arhiva