26 September 2023

"In mintea stramba si lucrul drept se stramba"
- parintele Arsenie BOCA

ZAMBIND LA MARELE LICURICI – Sefa DNA Laura Kovesi si judecatoarea Camelia Bogdan de la CAB n-au lipsit de la sindrofia Ambasadei SUA din 6 aprilie 2016, dedicata celor mai curajoase femei. S-au pozat fericite cu ambasadorul Hans Klemm. Niciuna dintre ele nu a primit vreun premiu, astfel incat nu intelegem care a fost scopul si durata vizitei. Ce ascunde amabilitatea iesita din comun a ambasadorului american fata de cele doua? (Galerie Foto)

Scris de: George TARATA | pdf | print

8 April 2016 15:56
Vizualizari: 7798

Sefa DNA Laura Codruta Kovesi s-a pozat fericita cu reprezentantul „Marelui Licurici”, ambasadorul SUA la Bucuresti, Hans Klemm. La fel a facut si judecatoarea Camelia Bogdan de la Curtea de Apel Bucuresti.

Ambasada SUA la Bucuresti a organizat, miercuri 6 aprilie 2016, ceremonia dedicata acordarii premiului „Femei curajoase din intreaga lume”, editia 2016. Printre invitati s-au numarat sefa DNA Laura Codruta Kovesi, precum si judecatoarea Camelia Bogdan de la CAB. Cele doua nu au primit insa niciun premiu. Chiar si asa, nu au ratat ocazia de a se trage in poza, fericite si pline de emotie, cu ambasadorul SUA la Bucuresti Hans Klemm.


De ce oare au fost invitate tocmai Kovesi si Bogdan, ne este putin neclar. Spre exemplu, daca s-a dorit prezenta unei reprezentante feminine din sistemul judiciar, Ambasada SUA ar fi putut sa o cheme pe sefa ICCJ, Livia Stanciu, nu-i asa? Sau poate presedinta Inaltei Curti nu este la fel de apreciata precum Kovesi si Bogdan. Asa ca ne intrebam, oare ce ascunde amabilitatea ambasadorului SUA la Bucuresti fata de sefa DNA Codruta Kovesi si judecatoarea Bogdan?

Iata mai jos cateva fotografii publicate de Ambasada SUA cu Camelia Bogdan si Laura Codruta Kovesi:


Comentarii

# unul din lumea cea mare date 8 April 2016 16:04 +35

,,CHELELOR TICHIA DE MARGARITARE LE LIPSEA,,!!

# benone date 8 April 2016 18:23 +22

poate johanis se gandeste sa le taie salarul celor doua,deoarece sunt platite si de ambasade si iau multi bani pt a elimina din joc oameni care nu sunt cu ei,care nu au comis abateri dar le inventeaza DNA

# remember date 9 April 2016 19:01 +8

Ce ascunde amabilitatea ambsadorului SUA??Nu ascunde nimic.Stapanii educati se poarta politicosi cu ... lor, mai ales cand fac exces de zel.Si daca n-au mai facut exces de zel Luluta si Cameluta si daca nu s-au mai luptat ele cu dusmanii marelui licurici, atunci cine s-a mai luptat. :P :P :P :P :P :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: <img src=ops:' /> <img src=ops:' /> <img src=ops:' /> <img src=ops:' /> :eek: :eek: :eek: :eek:

# wikileaks- "da-mi o masca si-ti voi spune totul" date 9 April 2016 21:31 +9

Pamflet/Un amic glumet m-a invitatat sa analizez pozele de mai sus si sa-i relatez senzatiile extrasenzoriale(adica sa-i spun ce vad dincolo de imagini/ o poza spune cat o mie de cuvinte :P ) si cum Cameluta le are cu telepatia si paranormalul, am incercat si eu sa-mi vad limitele.Si ce credeti ca mi-a aparut in fata?? Un fel de ONG-ist de pe la noi ce se "ocupa" de cainii maidanezi dar mai mult se ocupa de banii ce-i primeste de pe urma lor si cateva corcituri de Bison maltez (sper sa nu ma dea in judecata iubitorii de animale) ce-si gudura bretoanele naparlite in fata stapanului. De ce spun corcituri de Bisoni maltezi?? Pentru ca Bisonii maltezi adevarati nu se gudura in fata strainilor, ba mai mult, nu se lasa pana nu-i rup pantalonii.Am avut o astfel de experienta. Cert este ca ONG-istul nostru, ce-si hraneste indeobste potaile cu hrana iluzorie(cu poze sau diplome de campion), de data aceasta le-a arat fundul sacului dar banuiesc ca le-a umplut de promisiuni.

# UNUL DIN LUMEA CEA MARE date 10 April 2016 14:58 +7

o sa mai incerc odata,caci de 2 zile tot nu trece ce postez.POZA 2 MARE.cocoana cameluto nu esti LA NUNTA SAU TAIERE DE MOT DE BASCA LA TINE LA...!la receptii diplomatice nu iti pui mina pe ... gazdei ca sa ne arati,,cit de APROPIATA ESTI DE GAZDA,miinile se tin pe linga corp!!!OBLIGATORIU!!!!!POZA 3 MARE.nu se sta in aceiasi linie,,schouldet to schoulder,,(,,sold la sold,,) cu amfitrioana nici macar cind ,,introduci pe cineva,,ESTI ...!!!(ca sa nu spun ca esti in grav conflict de interese DACA O ,,INTRODUCI,,PE UDRAEA(daca vad eu bine!)POZA MICA DUBLA SI A 4 A MARE.kova lact arati ca o ...,puteai sa treci p,acasa sa pui ceva NESIFONAT LA POALE,CEVA CASUAL,CUM AU DOAMNELE CU JACHETE ALBE.(puteai ...sa/i ceri aleia din sibiu o carte de protocol de la cotroceni,ca tot aveti prietenie de ,,scoala ardeleana,,de ............

# UNUL DIN LUMEA CEA MARE date 8 April 2016 16:09 +31

DOAMNEEEEEEEEEEEEE!!!!!!!!!!!!!! CUM EMANA GROTECUL DIN POZELE ,,ASTEA,

# un mizantrop date 8 April 2016 16:10 +29

Cred ca le-au invitat sa le dea ceasul de pensionare si sa le multumeasca pentru serviciile aduse. Stanciu ramane activa, acum la Inalta Curca, maine la CCR, o importanta si juna resursa. Astea doua trec in rezerva, le ajuta si fata...

# DODI date 8 April 2016 16:28 +36

Femei curajoase? Dimpotrivă, au curaj doar dacă au sistemul în spate: Bogdan vrea să trăiască toată viața din modul vulgar, pervers și inuman în care a tratat dosarul Telepatia, iar Kovesi din modul în care a început (și continuă) să pună pe butuci firmele românești și personalități care au CURAJUL de a fi patrioate și profesioniste. Rău de luptat cu persoanele handicapate. A se vedea și aversiunea lui ciolanis la durerea părinților cărora le-au murit bebelușii. Felicitări Ambasadei SUA: au reușit să adune o sumă de nulități

# Camp tactic date 8 April 2016 16:54 +25

Nu-s lamurit -doamna Kovesi zambeste sau se stramba?

# ADEVARUL date 8 April 2016 18:14 +16

SE STRAMBA DE RAS :lol:

# pelin date 8 April 2016 18:28 +24

Periodic,apar diversi ambasadori straini -de obicei aceiasi-in sir indian,si in momente specifice trimit declaratii in care precizeaza- ca nu comenteaza cazuri induviduale,dar "imunitatea nu trebuie folosita ca un scut".Pe dealta parte incurajeaza hausul si dezorineaa,la care suntem martori zi de zi,acest lucru inseamna ca ne meritam statatul de COLONIE,deoarece in Romania nu se mai poate vorbi de un stat de drept,dmocratic,in care demnitatea,drepturile si libertatile cetatenilor ar trebui respectate.Suntem de rasul planetei.Cat despre viata privata a fiecaruia,nici nu se poate vorbi.!

# Klemm date 8 April 2016 19:46 +18

Ups! Klemm are o moga cam verde-albastra in contact cu cele două eroine. :o

# Itzic date 8 April 2016 21:48 +18

candva era numai zambet cu ele...... acum e f serios si distant desi ele se hizlesc cu gura pana la urechi simtind ca sunt pozate  :D e semn ca s-a luat mana de pe ele...... s-a luat distanta mare fratilor. Americanii cu israelienii e cam aceeasi mare familie si nu le place sigur ultimul mare scandal. America e a evreilor!

# CURAJOASELE ROMANIEI date 8 April 2016 21:44 +15

au "curaj" doar cu superprotectie, adica atunci cand sunt folosite in calitate de instrumente, nu din proprie initiativa.  Si ca sa nu fie nici un dubiu, curajul acestor personaje se manifesta indeosebi in "curajul" de a abuza si a calca in picioare drepturile oamenilor.  Ar fi avut ocazia sa afiseze macar o expresie decenta nu de slugarnicice completa.  sunt curios daca domnul ambasador da medalii si acasa ptr abuzuri, ca la noi internetu merge mai greu si nu prea avem acces la stiri acum de curand. 

# nae girimea date 9 April 2016 07:53 +13

Ceva schimbari au fost : Schimbaram US (Uniunea Sovietica ) cu USA ( Uniunea Sovietica Ailalta ) si pe eroul barbat Stahanov cu eroina femela " femeia curajoasa" . Evolutie , nene !

# Andrei Muresan date 9 April 2016 22:20 +9

Am fost invitat de multe ori la Ambasada Americana de la Bucuresti, in special de "Ziua Americii", dar si la alte intalniri protocolare de exceptie. Erau invitati in mod special doar cei care faceau ceva din mediul privat pentru Romania, nicidecum oameni de stat sau indivizi si individe din Justitie, armata, etc. Guvernarea romaniei era tinuta la distanta si era normal, America nu intervenea in procesul de conducere. Acum, vad ca situatia este total diferita: America invita toti fii si fiicele comunistilor si securistilor. Incredibil!? Ce pot acesti tortionari stalinisti, face pentru Tara si ce lagatura are ambasada cu astfel de indivizi si individe. Este stiut ca aceste cozi de topor nu fac decat rau legaturii cu America, pentru ca ei sunt proveniti din structuri securiste. Daca as fi invitat astazi de Ambasada la astfel de intalniri, as refuza politicos si as raspunde cu urmatorul mesaj: "sunt de plans, sa vad acolo pe Kodruta". 

# burebista date 10 April 2016 03:07 +5

Referitor la subiect si foto , exact ca in anii 1950 .  Unele curajoase din sistem au cetatenie americana . 

# romanul prostit date 10 April 2016 09:05 +10

Asa le trebuie romanilor, ca tolereaza tot si toate, inclusiv intoarcerea in anii raposatului, pardon, a lui Dej! Cunosc timpurile, ca le-am trait! O mizerie scarboasa tolerata si sustinuta de politicieni si privita de poporul nepasator! :cry: :sad: :-x

# Camelian Propinatiu date 10 April 2016 13:05 +2

Care n-are nevoie de offshore-uri crede c-ar trebui ca pagubele de la coruptie sa se plateasca dublu pt a ne baza pe o expectanta de recuperare macar 7-12% a prejudiciului! Ori de câte ori oamenii nostri de top vor sa-i ajute Dumnezeu, e benefic sa ne milogim de cine are sa practice filantropicele, caci ne apropiem de monarhiile culte, de Schengen si vize USA, respectati euroatlantic, imprumutati de FMI si aparati de NATO, doar alocând pt EduCultura peste 6% din pib! Mezzo TV si Museum Channel, mai ales Arte TV si RAI 5 gratuit si obligatoriu in retelele de telecablu, sa vaza si poporul Intelectuali, nu doar băşcalie! Reconstituire cum a fost TVR Cultural. Biblioteca Nationala finantata cât a Frantei. Muzeu de Istorie functional, un TVR Didactic in slujba Diasporei, noul Muzeu al Literaturii si, poate, mansardele memoriale bucurestene Eminescu, Iorga si Eliade!

# Andrei date 10 April 2016 13:41 +12

De ce nu este invitata si doamna Rarinca? Este singura femeie care merita toata atentia ambasadei, fara studii de drept, doamna Rarinca s-a aparat singura de calaii ei tortionari. cum poti avea incredere in cineva care o condamna pe doamna Rarinca? Ce fel de om trebuie sa fii ca sa procedezi astfel, tot ticalos ca si cele doua ticaloase.

# Ion date 10 April 2016 13:53 +7

Intrebarea corecta este daca "marele licurici" mai zambeste inapoi sau daca s-a saturat de "sfintele" justitiei romane asa cum au fost ele "ambalate" de basisti? Cred ca America incepe sa vada realitatea romaneasca, perdeaua de fum ridicata de "justitia divina a DNA, ICCJ sau CAB" incepe sa fie ridicata?

# mishulescu date 10 April 2016 17:35 +8

Nu inteleg de ce si-au dat mana intre ei !? Puteau foarte bine sa-si atinga discret nasul.   P.S. Lui Kovesi ii mai trebuie o sapca de ceferist, ca uniforma vad ca are.

# Demostene date 10 April 2016 17:47 +3

Postat azi pe pagina de Facebook a Ambasadei SUA : "I take issue with the idea that you have invited to this event someone like Ms. Laura Codruta Kovesi, who bombastically takes pride in prosecuting hundreds of Romanian state officials (including a former prime-minister) with little or no clear evidence of wrongdoing and whose office constantly parades suspects in handcuffs in front of mass-media BEFORE they are judged and officially declared innocent/convicted while its own prosecutors are tainted with involvement in crimes at all levels. I take issue with the fact that the institution led by the above-mentioned got involved in the civil case of Mariana Rarinca and wrongfully arrests and imprisons her for several months with no evidence and right of jurisdiction, committing an abuse of power. "

# Demostene date 10 April 2016 17:49 +4

Postat azi pe pagina de Facebook a Ambasadei USA  partea a doua "I take issue with Ms. Laura Codruta Kovesi leading an institution indicted and convicted at ECHR/CEDO (European Court of Human Rights) for human rights abuses carried out on Romanian citizens under her supervision. I take issue with a woman so singularly dedicated to protect and hide the malfeasance and fraud from Romanian State budget by well-known and less well-known state and private figures (info splattered all over the news in the last 4 years) while pursuing innocent people for imaginary suspicions and political reasons. Abuse of power, wrongful arrest,wrongful use of surveillance, incompetence, interference in state affairs, interference in the legislative process, corruption are the characteristics of a person supported and rewarded by US Embassy. "

# Demostene date 10 April 2016 17:51 +4

Postat azi pe pagina de Facebook al Ambasadei SUA partea a treia "I take issue with inviting Camelia Bogdan, another proponent of repression of freedom of speech and outted as presiding over trials with political motivation and sending innocent people to prison, to your event. The invitations for Ms. Kovesi and Ms. Bogdan were another a slap in the face of 7.5 million people of Romania who democratically voted for ousting Mr. Traian Basescu as president in July 2012 and that US officials declared at that time a fraudulent referendum with no evidence whatsoever, a slap in the face of innocent people now rotting in Romanian prisons for political reasons and a slap in the face of all people of Romania seeking justice, freedom and economic equality."

# mitica date 11 April 2016 09:12 +9

"Ce ascunde amabilitatea iesita din comun a ambasadorului american fata de cele doua?" Nimic altceva, decat ca Romania este o colonie, iar guvernul, presedintele si mai..mutele astea, sunt in slujba unor puteri straine!

# lica date 11 April 2016 15:42 +5

:-?  par   prea  slugarnice  doamnele ..... in  fata   acelor  americani  aroganti  si   tepeni .........

Adauga comentariu

:D :lol: :-) ;-) 8) :-| :-* :oops: :sad: :cry: :o :-? :-x :eek: :zzz :P :roll: :sigh:

DISCLAIMER

Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

EDITORIAL

Vorbe de fumoar

Vorbe de fumoar – 25.09.2023 – Noua procurori vor sa se intoarca

+ DETALII

FACEBOOK

Utlimele comentarii
Cele mai citite
LUMEA JUSTITIEI
Arhiva