16 June 2024

"In mintea stramba si lucrul drept se stramba"
- parintele Arsenie BOCA

Directorii INM se au ca soarecele cu pisica. Au sfarsit prin a fi respinsi de CSM! Judecatoarea Diana Ungureanu l-a parat la CSM pe venerabilul dom' Branzan

Scris de: Adina A. STANCU - R. SAVALIUC | pdf | print

31 March 2011 17:56
Vizualizari: 18410

Audieri maraton la CSM pentru mandatul de 3 ani al noului director al Institutului National al Magistraturii, care va incepe de la 1 aprilie 2011. Pentru postul de director al INM au fost doar doi candidati. Mai precis directorul INM in functie, judecatorul Constantin Branzan si directorul adjunct in functie, judecatoarea Diana Ungureanu (foto). Dupa plicticoasele prezentari tehnice, care au durat ore in sir, axate preponderent pe temele formarii viitorilor magistrati si ale performantelor manageriale, unii membri ai CSM au pus degetul pe rana. Si anume pe faptul ca relatia de colaborare dintre Branzan si Ungureanu la varful INM „a fost inexistenta”. 


Diana Ungureanu si-a spus oful despre seful ei Constantin Branzan

Aprecierea cea mai transanta a apartinut membrului CSM judecatorul Mircea Aron, iar in urma ei, Diana Ungureanu a recunoscut ca exista „diferente de viziune” intre ea si seful ei Constantin Branzan: „Genul domniei sale de viziune difera fundamental de principiile si valorile mele, daca o relatie sef – subordonat nu merge, prezumtia e ca ea nu merge bine din cauza subordonatului... eu nu i-as spune o lipsa de colaborare, este genul de relatie care s-a deteriorat din momentul in care am decis sa-mi depun aceasta candidatura... genul de deterioare a intervenit in aceasta ultima perioada... eu sunt o persoana foarte deschisa la comunicare, imi pare rau ca contextul nu este in favoarea acestei calitati!

In timpul discursului sustinut de Diana Ungureanu, judecatorul Constantin Branzan a stat asezat in spatele ei, in sala de sedinta a Plenului CSM, iar din expresia de pe fata sa s-a vazut gradul de apreciere al parerilor subalternei sale (foto).

Asa cum Lumeajustitiei.ro a aratat in editiile trecute, la rubrica „Vorbe de fumoar” judecatoarea Diana Ungureanu este persoana agreata de „muschetarii” din CSM pentru viitorul mandat de director al INM care va incepe la 1 aprilie 2011. Si se pare ca va fi favorita, mai ales ca miercuri, pe scrol-ul unei televiziuni private a aparut insistent informatia ca Diana Ungureanu candideaza pentru functia de director al INM – informatie care in lumea presei centrale nu prezinta o importanta deosebita.

Daca pentru postul de director al INM nu au existat decat cei doi candidati mai sus enumerati, in schimb, pentru functia de director adjunct a existat un singur candidat, in persoana procuroarei Otilia Miclosina (foto 3).

Vom reveni asupra rezultatului votului din CSM in privinta celor doi candidati.


UPDATE ora 20.00 - Cand doi se cearta, un al treilea va castiga. CSM i-a respins pe candidatii INM, considerand ca niciunul dintre acestia nu intruneste cerintele actuale ale functiei de director al INM. Pana cand alti amatori isi vor depune candidaturile la o data ulterioara, INM va fi condus prin interimat incepand cu data de 1 aprilie 2011.

Comentarii

# John date 31 March 2011 19:49 -1

D-nul Constantin Branzan era exasperat ca subordonata d-lui a indraznit sa candideze pentru "functia sa". Nu stiu cine l-ar alege intr-o societate democratica. Poate stie LuJu. In acelasi timp d-na Diana Ungureanu "i-a atins" pe cei din CSM cu coordonarea, si nu subordonarea INM fata de CSM. Iar, daca are sprijinul muschetarilor, in opinia LuJu inseamna ca a si castigat? Oricum, d-na Diana Ungureanu a fost destul de curajoasa.

# Zoso date 1 April 2011 18:23 +2

Doamna director musca de fund pt ca are dinti mari si luciosi! Adta e singurul motiv! Trebuie sa si-i acuta! In rest, nu are nimic cu dl.Brinzovenescu care e un tip de treaba. Dar politisto-procuroro-inmistul Dragos Dumitru nu-si scoate locul la concurs?

# Zoso-Erata date 1 April 2011 18:24 0

"Asta e singurul motiv"

# John date 31 March 2011 20:11 +2

LuJu, de ce nu dati rezultatul? Niciunul din candidati nu a intrunit voturile necesare.

# adina date 31 March 2011 20:16 +9

Domna Ungureanu se declară o persoană deschisă spre comunicare,dar oare trebuie s-o credem pe cuvânt?S-a confruntat cu cel puţin o situaţie in care persoană pe care o intervieva domnia sa ,acum ceva timp ,i-a dat exact acelaşi răspuns pe care ea il dă azi Csm:că unui şef dintr-um parchet de provincie nu i-a convenit candidatura unei persoane pentru un anumit post in Inm .Surpriză...atunci D-na Ungureanu nu aţinut seamă deloc de răspunsul dat de cel intervievat...Azi C.S.M.ar trebui să ţină???

# John date 31 March 2011 20:42 0

Am zis eu ceva? Tu o crezi pe cuvant? Faceam o comparatie superficiala intre cei doi candidati. Eu nu cred pe nimeni pe cuvant. Altfel as lua teapa. Dar, accept ca oamenii se mai pot schimba. Oricum, a fost o miscare gresita cu coordonarea, iar nu subordonarea INM fata de CSM.

# 2NA date 1 April 2011 20:14 +6

Am urmarit o parte din prestatia live a doamnei candidat D.U. In primele 10 minute a rostit de 15 ori cuvantul "asumat/a/i/e". In urmatoarele 10 minute s-a mai "asumat" de 10 ori. Dumneai, functia, proiectul, institutia, raspunderea... totul in discursul domniei sale era "asumat". In genul "efectiv" al Sandrei Stoicescu! Dupa un total de 27 de minute... recunosc... am cedat nervos! Mi s-a parut jalnic! Daca cineva a rezistat pana la final... poate gresesc?

# John date 1 April 2011 21:56 0

Era emotionata. S-a vazut clar. A dat concursul in fata lui d-nului Cristi Danilet. Si, daca intre ei este o relatie privilegiata, poti intelege, nu? Uita-te pe CV-ul d-nei Diana Ungureanu. Din pacate, eu nu mi-am facut timp. Mi-a spus cineva ca este impresionant.

# pa3 date 2 April 2011 17:29 +4

lasati-va de glume, baieti! Daca vede nevasta lui Danilet ce scrieti voi aici s-ar putea sa se supere pe el si, bineinteles, si pe voi ca nu ati descoperit la momentul potrivit. ...Si mai ganditi-va si la sotul doamnei Ungureanu. Si daca nu aveti date certe :lol: nu mai dati cu presupusul :eek: .

# John date 2 April 2011 20:54 0

Dar de casnicia altora ti-a pasat la fel? Hai, ca toti ni le asumam. :D

# pa3 date 2 April 2011 17:34 0

si apoi d-na U.D. are o varsta venerabila fata de junele Danilet, cel putin asa pare din poza. Nu am vazut CV-ul doamnei, iertare daca gresesc.

# John date 2 April 2011 20:32 0

Au aceeasi varsta. D-na Ungureanu este mai mare cu cateva luni.

# Auditorul date 2 April 2011 22:05 +3

Dna Ungureanu e tanara, cocheta si indiscreta :D . Are 34 de ani, chiar daca in poza arata ca o nasha mare. :D

# John date 2 April 2011 22:25 +2

Da, e tanara si frumusica. Cum adica, indiscreta, nu e discreta? Inseamna ca nu prea se merita sa ai o relatie, chiar privilegiata cu d-ei? S-ar putea sa ai probleme cu sotul d-ei. Eu zic ca are 36 de ani, daca s-a nascut in 1975. Dar, ce mai conteaza varsta, daca dragostea e mare?

# pa3 date 3 April 2011 21:59 +1

@Jhon.........imi place chestia cu asumarea, seamana cu discursul doamnei D.U. :lol: ( citez"Hai, ca toti ni le asumam. ). Ce ne asumam? hai ca ii buna gluma? si daca e asa de ce avem nevoie de discretie? pentru ce? eu cred ca nimeni nu isi asuma :lol: nimic, pt ca ASUMARE=CONSTIENTIZARE=RESPONSABILITATE, iar aceste 3 lucruri nu ne sunt CUNOSCUTE :eek: :eek: :eek:

# John date 4 April 2011 11:27 +5

Ne asumam ceea ce facem. Adica suntem responsabili pentru ceea ce facem. Asta a vrut sa spuna d-na Diana Ungureanu. Cand se va duce acasa la sotul d-ei isi va asuma relatia privilegiata cu d-nul Cristi Danilet.

# John date 4 April 2011 11:32 0

Normal ca toti ni le asumam, dar cam greu, cand este vorba de greseli. Cred ca e cazul si d-nei Ungureanu, cam tarziu isi asuma greselile.

# anonimus date 4 April 2011 11:46 0

Domn'le "John" iti cam place barfa 8)!Ce atata interes pentru casnicia doamnei Ungureanu D.? Ori vrei sa creada lumea ca ai o relatie " privilegiata" cu sotul doamnei :cry:? Eu una  astept sa aflu cine va lua postul de director al INM!

# John date 4 April 2011 12:09 0

Cine n-ar vrea "o relatie privilegiata" cu d-na Ungureanu. Dar, de unde atata noroc?

# Neno date 4 April 2011 13:02 0

Inclin sa cre ca mai e un Dumnezeu sus, care face dretate. Doamna D.U. a capatat ce merita. Nu a obligat-o nimeni sa pluseze si sa il critice pe actualul director. De ce nu l-a criticat cand era in functie ? Ca de plimbat a stiut sa se plimbe peste tot pe banii INM :cry: .... De purtat rochii scurte si decolteuri, ce sa mai zic... Nu a putut sa se abtina nici cand a candidat. Las' c-o ajuta papa (senator PSD de Arges Constntin Tamaga sau fratello, uns sefulet pe la PDL Arges de curand). N-o lasa ei cu onoarea nereperata

Adauga comentariu

:D :lol: :-) ;-) 8) :-| :-* :oops: :sad: :cry: :o :-? :-x :eek: :zzz :P :roll: :sigh:

DISCLAIMER

Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

EDITORIAL

Vorbe de fumoar

Vorbe de fumoar – 14.06.2024 – Guvernul inflameaza grefierii

+ DETALII

FACEBOOK

Utlimele comentarii
Cele mai citite
LUMEA JUSTITIEI
Arhiva