21 February 2024

"In mintea stramba si lucrul drept se stramba"
- parintele Arsenie BOCA

ESEC PENTRU SOTIA PROCURORULUI DNA MARIUS BULANCEA – Judecatoarea Diana Bulancea de la Curtea de Apel Bucuresti a ratat sansa de a deveni judecatorul la Tribunalul Uniunii Europene. Aleasa a fost judecatoarea Octavia Spineanu Matei, directoarea INM. Detasata in prezent la Curtea de Justitie a UE, Diana Bulancea a ramas cu optiunea Inalta Curte, unde vizeaza un post de judecator la Sectia de contencios administrativ si fiscal (Anuntul)

Scris de: G.T. | pdf | print

21 February 2016 12:13
Vizualizari: 10143

Veste proasta pentru judecatoarea Diana Bulancea (foto) de la Curtea de Apel Bucuresti, detasata in prezent la Curtea de Justitie a Uniunii Europene. Diana Bulancea, sotie a procurorului DNA Marius Bulancea, autorul dosarului care a dus la debarcarea fostului Procuror General Tiberiu Nitu, a ratat sansa de a ajunge judecator la Tribunalul Uniunii Europene.

Dupa cum Lumeajustitiei.ro a anuntat saptamana trecuta, Diana Bulancea, trainer pe la organizatia Freedom House, s-a inscris la concursul pentru desemnarea judecatorului roman la Tribunalul Uniunii Europene, post detinut in prezent de judecatorul Andrei Popescu, al carui mandat expira in 31 august 2016. Bulancea a sustinut interviul in fata comisiei de selectie, in 18 februarie 2016, dar rezultatul nu a fost cel asteptat de sotia procurorului DNA Marius Bulancea. Aleasa a fost, conform unui comunicat al Ministerului Afacerilor Externe, a fost directoarea INM, judecatoarea Octavia Spineanu Matei.


Judecatoarei Diana Bulancea ii ramane optiunea Inalta Curte. Asa cum se stie, Bulancea s-a inscris la concursul pentru promovarea la instanta suprema, vizand un post de judecator la Sectia de contencios administrativ si fiscal.

Iata comunicatul Ministerului Afacerilor Externe:

Anunt referitor la nominalizarea candidatului Romaniei pentru functia de judecator la Tribunalul Uniunii Europene și a propunerilor de rezerva

In conformitate cu prevederile art. 6 alin. (1) din Procedura de selectie aprobata de Guvernul Romaniei la data de 23 decembrie 2015, Comisia de selectie pentru desemnarea candidatului Romaniei pentru functia de judecator la Tribunalul Uniunii Europene s-a intrunit in perioada 18-19 februarie 2016, la sediul Ministerului Justitiei, in vederea intervievarii candidatilor.

Membrii comisiei de selectie au decis, pe baza punctajelor obtinute de candidati la proba interviului, astfel:

Nominalizarea doamnei Octavia SPINEANU MATEI pentru functia de judecator la Tribunalul Uniunii Europene

Nominalizarea urmatoarelor propuneri de rezerva:

-domnul Norel ROSNER;

-doamna Laura IVANOVICI.

In temeiul art. 6 alin. (2) din Procedura de selectie aprobata de Guvernul Romaniei la data de 23 decembrie 2015, propunerile de mai sus vor fi comunicate Guvernului, spre aprobare”.

Comentarii

# unul din lumea cea mare date 21 February 2016 13:23 +9

,,maurul poate sa moara,,.........cine a zis asta? .......parca se cam potriveste

# Mulder, agentul mulder date 21 February 2016 19:22 +9

Si daca nu moare? .....poate sa se.....predea?! Mie imi pare mai viabil.....si mai romaneste....neaos... :-*

# eu date 21 February 2016 18:11 +7

Gresit.A mai aparut un post dragut pentru doamna Bulancea.Director INM daca tot se elibereaza.Asta daca pica varianta ICCJ.Zic si eu...

# Prahoveanul online date 21 February 2016 22:08 +6

Luji dar ati aflat cine este tatal judecatoarei Spineanu? Va da concitadinul un  indiciu. Nu-l cheama Spineanu. Il cheama Ion si era ultracunoscut in republica noastra acum 15-20 ani :D :D ;-) 8)

# Oricare date 23 February 2016 09:34 0

Da' de bunica nu spui, sau de matusa unchiului ei? Ori esti vreun infractor condamnat si vrei sa te razbuni? Mai rasfirati baieti, mai rasfirati!

# Si eu date 21 February 2016 22:12 +7

Pana sa mai apara vreo functie pentru nevasta Conului Bulancea, mai apar niste seminare freedom.house platite bine pentru amandoi juristii familiei Bulancea.

# DODI date 23 February 2016 08:30 +2

Îi doresc același succes în carieră ca și dosarele instrumentate de soțiorul ei iubit.

Adauga comentariu

:D :lol: :-) ;-) 8) :-| :-* :oops: :sad: :cry: :o :-? :-x :eek: :zzz :P :roll: :sigh:

DISCLAIMER

Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

EDITORIAL

Vorbe de fumoar

Vorbe de fumoar – 20.02.2024 – Verdicte in scandalul “Cum fac sex viitorii magistrati”

+ DETALII

FACEBOOK

Utlimele comentarii
Cele mai citite
LUMEA JUSTITIEI
Arhiva