28 octombrie 2021

"In mintea stramba si lucrul drept se stramba"
- parintele Arsenie BOCA

EXAMEN – Camera Consultantilor Fiscali anunta organizarea examenului pentru atribuirea calitatii de consultant fiscal sau de consultant fiscal asistent. Examenul va fi sustinut in sistem online in 6 noiembrie 2021. Iata conditiile de participare, tematica si bibliografia

Scris de: L.J. | pdf | print

5 octombrie 2021 13:39
Vizualizari: 1859

Camera Consultantilor Fiscali (CCF) a anuntat organizarea examenului de atribuire a calitatii de consultant fiscal sau de consultant fiscal asistent. Conform comunicatului de presa al Camerei Consultantilor Fiscali remis Lumea Justitiei, examenul se va organiza online in data de 6 noiembrie 2021, putand fi sustinut de candidati de acasa sau din orice alta locatie cu acces la internet.


 

Potrivit precizarilor Camerei Consultantilor Fiscali, inscrierile la examen se fac in perioada 27 septembrie – 15 octombrie 2021, iar dosarele se pot transmite fie prin posta, fie pot fi depuse la sediul institutiei.


CCF mentioneaza totodata ca "inscrierea pe site-ul www.ccfiscali.ro se face prin crearea unui cont in aplicatia de gestionare a dosarelor candidatilor la examen, furnizand o adresa de e-mail valida. Ulterior crearii contului trebuie introduse in aplicatie datele din documentele ce compun dosarul de examen in vederea validarii acestora si in final pentru generarea cererii de inscriere la examen".


In ce priveste tematica si bibliografia examenului pentru atribuirea calitatii de consultant fiscal sau de consultant fiscal asistent – sesiunea noiembrie 2021 aceasta poate fi accesata AICI.


Redam in continuare comunicatul Camerei Consultantilor Fiscali:


"Camera Consultantilor Fiscali organizeaza examenul de atribuire a calitatii de consultant fiscal sau de consultant fiscal asistent in sistem online in data de 6 noiembrie 2021.

Examenul online poate fi sustinut de candidati de acasa sau din orice alta locatie in care sunt asigurate conexiunea la internet si celelalte conditii tehnice pentru sustinerea examenului.

Inscrierile la examen se fac in perioada 27 septembrie 2021 – 15 octombrie 2021 pe site-ul www.ccfiscali.ro, iar dosarele se transmit, in aceeasi perioada, prin servicii postale cu confirmare de primire sau se depun la sediul Camerei Consultantilor Fiscali, str. Alexandru Constantinescu nr. 61, sector 1, Bucuresti.


Toate informatiile privind organizarea si desfasurarea examenului online sunt publicate pe site-ul CCF www.ccfiscali.ro".

Comentarii

Adauga comentariu

:D :lol: :-) ;-) 8) :-| :-* :oops: :sad: :cry: :o :-? :-x :eek: :zzz :P :roll: :sigh:

DISCLAIMER

Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

EDITORIAL

Vorbe de fumoar

Vorbe de fumoar – 27.10.2021 – Kovesi n-ar fi mandra. Stoina, bagat in disciplinar pentru ca sta cu curu' pe dosare

+ DETALII

FACEBOOK

Utlimele comentarii
Cele mai citite
LUMEA JUSTITIEI
Arhiva