19 June 2024

"In mintea stramba si lucrul drept se stramba"
- parintele Arsenie BOCA

FRAIER E CINE SE IA DUPA DANILET – Rupt de realitate si instigat de fostul consilier al lui Macovei judecatorul Vasilica Danilet, cu carti publicate la Fundatiile lui Soros, Tribunalul Cluj a declansat procedura de revocare a judecatoarelor Gabriela Baltag si Evelina Oprina din CSM. Este cel mai mare atentat la independentei Justitiei initiat de o mana de judecatori care au incalcat legea si au blocat instanta. Ne intoarcem in epoca in care Justitia se afla sub control sorosist? (Hotararea)

Scris de: Elena DUMITRACHE | pdf | print

15 March 2019 15:15
Vizualizari: 10523

Atentat grosolan la adresa independentei Justitiei si a judecatorilor care de-a lungul timpului s-au consacrat ca aparatori ai drepturilor magistratilor si ale Justitiei in ansamblul sau. Prima instanta din Romania care a initiat protestul impotriva OUG 7/2019, blocand activitatea de judecata circa doua saptamani s-a tinut de cuvant si a avansat cu planurile trasate de judecatorul Cristi Vasilica Danilet, autoproclamat "persoana reprezentativa" a protestelor din randul magistratilor. Tribunalul Cluj, caci despre aceasta instanta vorbim, a decis in 5 martie 2019 declansarea procedurii de revocare din functie a membrilor Consiliului Superior al Magistraturii alesi din partea tribunalelor, respectiv a judecatoarelor Gabriela Baltag (foto stanga) si Evelina Oprina (foto dreapta).


Danilet, in fruntea revocarii

Decizia de revocare a judecatoarelor Baltag si Oprina a fost adoptata prin Hotararea nr. 5 din 5 martie 2019 a Adunarii generale a judecatorilor Tribunalului Cluj, pe care Lumea Justitiei o prezinta in exclusivitate, cu 33 de voturi pentru 2 voturi impotriva si 2 abtineri. Practic 33 de judecatori ai Tribunalului Cluj, cel mai probabil in frunte cu Vasilica Danilet - judecator revocat din CSM de 1.200 de magistrati - cel care a si anuntat si promovat constant ideea revocarii judecatoarelor Baltag si Oprina din CSM, au decis ca se impune inlaturarea din Consiliul Superior al Magistraturii a membrilor care, din cate observam nu erau pe placul acestora, din cine stie ce motive.

Actiunea Tribunalului Cluj reprezinta din punctul nostru de vedere un atentat la independenta justitiei, atat timp cat judecatoarele Gabriela Baltag si Evelina Oprina sunt, cu siguranta, cei mai curajosi membri CSM, care nu s-au sfiit pana in acest moment sa ia pozitie impotriva abuzurilor, derapajelor si incalcarilor legii, vorbind de fiecare data concret despre masurile ce se impun pentru apararea Justitiei si Statului de drept (adevaratului Stat de drept). Or, tocmai acest lucru pare ca i-a nemultumit extrem de tare pe judecatorii care, manati de Danilet, au decis sa declanseze procedura de revocare.

Danilet si legaturile cu Soros

Avem totusi certitudinea ca demersul Tribunalului Cluj va fi sortit esecului, daca tinem cont ca cele doua judecatoare din CSM se bucura de sustinere in randul judecatorilor de tribunale, dar mai ales daca luam in calcul ca "persoana reprezentativa" a protestului pe OUG 7/2019, care a si cerut revocarea acestora in CSM este un magistrat cu patalamaua Fundatiei Soros (vezi foto 2), avand carti publicate de ONG-urile miliardarului George Soros, participand la diverse conferinte si evenimente organizate de Fundatia Soros, dar luand si bani de la fundatiile lui Soros, astfel cum Lumea Justitiei a demonstrat (Click aici pentru a citi).

Or, tinand cont ca Danilet este fostul consilier al ex-ministrului Justitiei Monica Macovei, tinand cont de jocurile si interesele exprimate de aceasta din urma, care au coincis cu liniile trasate de fundatiile lui Soros, or chiar de acesta personal, este limpede, din punctul nostru de vedere, ca se incearca din nou o acaparare a Justitiei romane de catre aceste forte.

Regretabil ar fi totusi sa constatam ca judecatorii de tribunale in mainile carora sta decizia revocarii judecatoarelor Gabriela Baltag si Evelina Oprina sa ia parte la asemenea demersuri, desi devine evident un atac concertat asupra Justitiei neacaparate inca.

Cum poate avea credibilitate un demers in fruntea caruia se aseaza chiar judecatorul care s-a autointitulat "persoana reprezentativa" a judecatorilor, si de la sine putere a decis ca pleaca la Bruxelles sa vorbeasca cu prim-vicepresedintele Comisiei Europene Frans Timmermans, fara a avea mandat din partea reprezentatilor magistraturii?

Caci, deloc de neglijat este faptul ca Danilet a anuntat ca pleaca la Bruxelles sa vorbeasca in numele magistratilor, desi avea cunostinta ca doar 6% din instantele din Romania protesteaza alaturi de el. Atat de revoltati au fost reprezentatii tribunalelor si ai curtilor de apel de demersul lui Danilet incat, peste 30 de presedinti si vicepresedinti de tribunale si 15 sefi ai curtilor de apel au semnat scrisori deschise in care au anuntat ca se delimiteaza de actiunile si incitarile lui Danilet, dar si ca nu sustin initativele acestuia.

Or, in tot acest context, Tribunalul Cluj anunta ca le revoca pe judecatoarele Baltag si Oprina pe motiv ca au iesit la televizor si au facut anumite declaratii care nu ar fi reprezentat punctele lor de vedere.

Tribunalul Cluj uita ce are in ograda

Citind ampla Hotarare a Adunarii generale a Tribunalului Cluj constatam ca argumentele propuse pentru revocarea judecatoarelor Baltag si Oprina din CSM sunt atat de slabe, incat fraieri vor fi aia care si-or insusi un asemenea document. Mai ales daca punem declaratiile pe care le imputa Tribunalul Cluj in oglinda cu cele facute de-a lungul timpului chiar de Danilet, ale carui tente erau vadit politice si aveau caracter incitator.

Spre exemplu, celor doua judecatoare li se imputa ca nu si-au indeplinit promisiunile din proiectul cu care au candidat, in conditiile in care mandatul acestora a inceput in 2017, iar de atunci o parte importanta din "promisiuni" au fost indeplinite. Iar in al doilea rand, si de departe cel mai grav, este ca cei 33 de judecatori de la Tribunalul Cluj ii imputa judecatoarei Baltag ca a facut declaratii prin care ar fi denigrat procurorii, ca a sustinut revocarea lui Augustin Lazar din Parchetul General si a Laurei Kovesi din DNA si ca a sustinut ca aceasta din urma face "vizite tarzii la CSM", lucru care "a alimentat neincrederea in aceasta institutie CSM". I se mai imputa judecatoarei Baltag ca a facut afirmatii politicianiste atunci cand, surpriza, s-a referit la George Soros, despre care a afirmat ca se intalneste cu Claude Junker sau cand a afirmat ca s-a intalnit cu premierul Romaniei pentru a discuta chestiuni de natura salariala.

O problema extrem de arzatoare pentru cei 33 de judecatori semnatari ai Hotararii Adunarii generale a Tribunalului Cluj este ca judecatoarea Gabriela Baltag sustine Sectia pentru investigarea infractiunilor din Justitie.

La randul sau, judecatoarei Evelina Oprina i se imputa ca si-a atacat colegii in CSM si ca i-a acuzat ca ar fi "uneltit" cu privire la avizul pe Legile Justitiei, pentru ca acesta sa fie negativ.

Prezentam pe larg motivele pentru care vor cei 33 de judecatori de la Tribunalul Cluj sa le revoce pe judecatoarea Gabriela Baltag si pe judecatoarea Evelina Oprina, astfel cum sunt retinute in Hotararea Adunarii generale nr. 5/2019:


Comentarii

# Edelweiss - Ivory Tower Controller date 15 March 2019 16:55 +21

WHO CARES? Cui îi pasă de strofocările acestui trepăduș din tagma croitorașului cel viteaz? Am pretenția că juzii, trecând peste organica lor lașitate, până la urma urmei sunt intelectuali, sunt oameni culți, oameni cu Carte, oameni cu discernământ asupra a ceea ce este bine și ce este rău, asupra a ceea ce este etic și asupra a ceea ce este doar pocnitoare și petardă sorosistă. Nu-mi fac nici un fel de probleme și nici un fel de îngrijorări cu privire la demersul pitzigoiului „panicat” de iminența unei excluderi din magistratură. AM (pre)ZIS!

# Cristian date 16 March 2019 06:34 +9

Sorina Selesiu, du-te acasa, esti mai ignoranta decit o femeie de serviciu de la biroul unei prezicatoare. Soros nu e politician cum crezi tu, ci e minuitor de sfori a unor pitici precum judecatorii clujeni. Mai mergeti si la munca fratilor, lasati "protestele" ca nu pt asta sinteti platiti

# costea date 17 March 2019 11:08 0

stiti care-i problema ? ... exact cea mentionata de dvs. = Capacitatea Judecatorilor de a-si onora statutul. Dar mai ales impartirea lor in 'buni-sau-rai' e ingriijoratoare ... sau altfel : in taramul Dreptului ( cu restrictiile de rigoare ) e la fel ca-n orice taram al Democratiei ; da' pentru a exista asa ceva (Democratie) e mare nevoie echilibru ...

# costea date 17 March 2019 11:17 0

in ceea ce priveste propunerile : as zice Baltag Out , Oprina In ... de la Oprina poti astepta Opinii... de la Baltag numa' relativisme

# Edelweiss - participant la Revoluție la 18 ani jumătate date 15 March 2019 17:04 +9

Post-script: undeva pe Cotidianul era un comentator care declara că este unul din naivii participanți ai Revoluției din 89 și-și încheia comentariul în prudentă coadă de pește (ca să nu poată să fie acuzat de vreun handicapat din Ministerul fără ministe): „să vă ferească Dumnezeu a DOUA OARĂ…”. Boooon! Io* de asemenea mă declar unul din fraierii naivi și perdanți ai acelor evenimente de acum 30 de ani. Însă, spre deosebire de comentatorul de pe Cotidianul Io* îmi manifest disponibilitatea de a participa, DUPĂ CAZ, la acoperirea oportună a unui eventual vid de autoritate, creat de abdicarea de către structurile abilitate – CSM, IJ, SIIJ, de la îndeplinirea îndatoririlor legale. În situația în care Legea și Legalitatea vor intra în disoluție sub asediul acestor derbedei hashtag, îmi manifest disponibilitatea CETĂȚENEASCĂ de a acționa ÎNTRU RESTABILIREA ORDINII CONSTITUȚIONALE, ordine socială vătămată și tulburată de acțiunile diversioniștilor, provocatorilor și turbulenților hashtag.

# antirezistent date 15 March 2019 17:06 +10

Genial!!! Cat o fi lucrat Danilet cu cativa procurori si, dupa cum se observa pe alocuri, si cu sprijinul unora din CSM sa conceapa aiureala asta de draft, care sigur nu este emanatia celor 33 de au votat pentru revocare. Daca este, atunci cei 33 sunt fani impatimiti A3 ca se pare ca nu au ratat nicio emisiune. Asa o fi, daca spun ei, le-or fi vazut si auzit ei pe toate. Sigur au urmarit ci toate sedintele CSM ca sa stie cu minut si secunda cand Baltag l-a criticat pe presedinte sau vreun coleg. Da frate, mare nenorocire sa zici ceva de Gusti sau deLuluta. Impardonabil. Sau pentru noua sectie. SIngurul adevar emana de la Cluj, unde credeam ca sunt oameni destepti. Ei, m-am inselat, Clujul a devenit spatiul de circ al lui Danilet. Daca ei or fi prosti sa voteze asa ceva si cu asa argumente, sper ca nu e toata lumea batuta in cap fiindca lucratura se vede de la distanta. Si ca sa stiti, Gabriela Baltag nici macar nu are pagina de facebook. HAI SICTIR!

# Dan date 15 March 2019 17:13 +12

Eu de când vă tot zic că Soroș a infestat apa potabilă a clujenilor, astfel încât să-i tâmpească pe ardeleni, incl. ân Cluj? Faceți o statistică a numărului „cozilor de topor” numai din Cluj și Sibiu, unde rata idioților este de 4-5 ori mai mare decât în oricare alt municipiu de județ.

# Edelweiss - Ivory Tower Strategist date 15 March 2019 17:55 +7

ȘANTAJ! Este limpede ca picătura de cleștar că această acțiune manevrieră, tipic învăluirii din registrul operațiilor militare, nu mai are nici o conotație „apostolică” venită din partea acestui Mesia refurbished al systemului paradelii protocolare. Acțiunea declanșată de tribunalul Cluj (tribunal cu lowercase și Cluj cu uppercase) nu este altceva decât UN ȘANTAJ ORDINAR, camuflat îndărătul unei proceduri reglementate legal. Pitzigoiul danileț tremură ca șoarecele pe osânză față de perspectiva îngrozitoare a pierderii sinecurii suculente de magistrat, ba chiar mai mult, este angoasat de perspectiva încarcerării, loc în care efeminarea lui nativă nu-i va fi câtuși de puțin un avantaj. Funcție de aceste argumente vizibile aidoma Marelui Zid din Chitai, observabil și din spațiul cosmic, „strategul” de mucava danileț a pus-o de un șantaj de cea mai imundă speță: „mă sancționați în CSM și IJ, vă învăluiesc prin flancuri și vă atac din adâncimea dispozitivului propriu, declanșând revocarea.

# un mizantrop date 15 March 2019 18:04 +7

Mai, am vrut sa ma abtin, sa fiu corect politic, dar, n-ai cum! Clujul nu pierde nicio ocazie sa se faca de ras! Cineva remarca, de curand, ca DNA, in cardasie cu SRI si oengeurile obediente au reusit sa inlocuiasca baronetul local cu mafia magistratilor, in special procurori...Ei bine, asa e cam peste tot, doar la Cluj e mai rau, la ei negrul devine alb si rasaritul apus, ei cred tot ce macina Grupul securisto-tradator de la Cluj, si-au facut chip cioplit securist, acum se inchina la cabotinul moldovean si l-au adoptat, desi, ei sunt cei mai retrograzi cetateni romani, la ei corectitudinea politica si toleranta sunt numai de conjuctura, strict stalinista...Exact asta le lipsea - de cate ori ma apuca naduful pe clujeni, mai uitam la judecatoarele astea doua, care chiar arata si se comporta ca niste oameni si ma mai potoleam...Doamne judecatoare, mutati-va aici la mitici, ca, asa injurati cum sunt, sunt cei mai avizati si emancipati cetateni romani!

# un mizantrop date 15 March 2019 18:07 +4

Daca nici actiunea asta jegoasa nu reprezinta motiv de stramutare si/sau de recuzare, eu nu stiu ce sa spun...Cum sa te prezinti la o onorata de-asta care sta in genunchi in fata slugoiului sorosist?!

# Gilu date 15 March 2019 18:21 +2

Cei care se iau dupa Vasilet , nu sunt mai breji decat el ! Poate , mai prosti ...Sa multumim lui Dumnezeu si sufletelor celor care au murit in decembrie '89 , pentru libertatea presei , ca astfel mai aflam si noi , cum se injosesc unii oameni chemati sa decida asupra unor chestiuni vitale care ne privesc ; ne minunam ca in loc de intelepciune , aflam prea multa putreziciune , maimutareala , falsitate si mai ales multa, multa iresponsibilitate ...

# Pintea date 15 March 2019 18:28 +6

Tribunalul Cluj se face de ras prin obedienta sa! Pai pe mosia lui Boc, Coldea si Dâncu, cum altfel? Asta a devenit orasul Cluj-Napoca, o moșie! Nu au luat atitudine impotriva anormalului din magistratura ci, impotriva incercarilor de revenire la normal, impotriva celor care au incercat sa restabileasca forta legii in opozitie cu forta găștilor acaparatoare! Persoane mai demne si integre decat D-na Baltag si E. Oprea, probabil ca tribunalul ăla nu a prea vazut, din moment ce are ca etalon un rahat platit ca Danilet!Sa faca si d-nele judecatoare niste plangeri penale impotriva magistratilor de acolo, si sa nu cedeze, adica sa nu moara caii cand vor cainii!

# DODI date 15 March 2019 18:31 +4

Pe cine nu lași să moară nu te lasă să trăiești. Ar trebui ca și cei din CSM să învețe această lecție și când prin la prune dănileți și veverițe să îi pună acolo unde le este locul. Adică în afara magistraturii. Eventual la rupt bilete la cinema. Asta doar pentru a presta o muncă utilă în folosul societății.

# SPARTAKUS date 15 March 2019 18:52 +5

Sunt multicunoscute pozitiile publice ale juecatorului Danilet,referitor la protocoalele secrete dintre SRI si institutiile din justitie.Danilet a afirmat nu odata,ca protocoalele sunt perfect lagale.Acest personaj eminamente obscur,a fost recuzat cu ceva timp in urma,pt.unele opinii exprimate pe bloguri,ce contravin Legii nr.303/2004.Prin simpla admitere a cererii de recuzare trebuie inteles ca judecatorii au inteles pana la urma ca Danilet constituie un pericol pt.justitie.Practic magistratii au obligatia ca in exercitarea atributiilor sa se abtina de la exprimarea sau manifestarea in orice mod a convingerilor politice.Danilet pe zi ce trece reuseste sa aprinda spiritele in randul colegilor de la Tribunalul Cluj,atidudine greu de inteles.In fapt despre comportamentul incompatibil cu calitatea de magistrat al lui Danilet,se poate scrie o carte sau mai multe!!!

# vai ce serparie la cluj date 15 March 2019 19:39 +3

cine-i desfiinteaza pe aia - repede - fara drept de apel ?

# Robert date 15 March 2019 20:52 0

Felicitari Tribunalului Cluj! Felicitari si Curtii de Apel Brasov! Opiniile politice ale acestor duamne ale justitiei nu reprezinta majoritatea covarsitoare a corpului magistratilor, astfel cum acestia s au exprimat in cadrul adunarilor generale!

# Edelweiss - vă-müitor de trolli date 15 March 2019 21:45 +3

Ci caț' pi-aici, trepădușuli? Vezi c-ai greșit linkul! Forumul juzilor teleolteni și transdoljeni e într-altă parte. Pașol na turbinka, durak ciortîi!

# vasile date 16 March 2019 07:48 +1

Pai, nu'i o tara libera , ma florisica di colta? Nu e voie sa scriim si noi pa pareti?

# Edelweiss - vă-müitor de trolli date 16 March 2019 11:25 +3

Ba da, uăi Vasâli, dar să-și posteze opiniile pe zidurile lor împuțite. Cum să aibă tupeul să vină aici, pe LuJu, loc în care s-au spus atâtea, s-au dezvăluit atâtea, ca să-și împrăștie ei - hashtagdrogățeii, urdorile lor lozincarde. E de un tupeu nemaiîntâlnit. E ca și cum te-ai căca în fața ușii unui apartament și apoi ai suna la sonerie să ceri un pic de hârtie igienică. Să se ducă dracului și să comenteze EI INTRE EI, pe site-ul lor minuscul - Forumul Judecătorilor din Oltenia.

# nu conteaza date 16 March 2019 14:15 +1

Nu, nu e o tara libera! Ati vandut-o voi celor care v-au platit ca s-o tradati iar cretinul care intamplator imi este tiz, face confuzie intre idiotii de la Cluj si "majoritatea covarsitoare a corpului magistratilor", crezand ca majoritatea e reprezentata de cativa nemernici incapabili de gadire, de la Cluj! Sa aveti si voi parte de "justitia" pe care o preamariti! Sau cand e vorba sa se aplice la voi, pute?

# nico date 15 March 2019 21:45 +2

Nu există o hotărâre CCR prin care membrii CSM nu pot fi revocați, dată chiar pentru Dănileț?

# Andrei date 15 March 2019 22:08 -9

Exceptionala hotarare. Exceptional motivata, niciun neadevar, totul insotit de probe! Aceasta Baltag nu are ce cauta in justitie. Bravo judecatorilor de la Cluj!

# Ptr Andrei date 15 March 2019 23:42 +4

Trăiești în univers paralel, prietene! Va doare adevărul și scormoniti minciuni ca să decredibilizati. Aveți școală soros grupa mare. S au pompat bani în voi pana nu ati mai putut sa faceți diferența între realitate și ficțiunea banilor. Vai de voi. Ce frumos o sa fie când va treziți. O sa ne radem mult, noi ăștia care încă mai gândim. Și citind comentariile de pe aici, constat ca propaganda a primit tema pe unitate sa comenteze împotriva d-nei baltag ca să o decredibilizeze. Penibililor! Vorbiți în nume propriu, lăsați majoritatea.

# evelinu' date 16 March 2019 07:46 0

Poti si geva logic, argumentat, demonstrabil, ori numai lozinci invatate nadusind cu cascheta pe ceafa, la Baneasa si Gradistea'n vacante? Aaaah, astia sunt sustintatorii evelinei si baltacei ! Da, da da da ... ; este explicabil ! PS Si credeti ca veti mai avea chef "sa va radeti", cand se vor trezi ailalti ?

# BELGIANCA date 16 March 2019 11:10 +1


Citeza pe Andrei
Exceptionala hotarare. Exceptional motivata, niciun neadevar, totul insotit de probe! Aceasta Baltag nu are ce cauta in justitie. Bravo judecatorilor de la Cluj!
MAI ANDREI AI BAUT APA DE LA PUII SI TIA CAZUT TIGLELE DE PE CAS..STII CE ITI DORESC SA FII TU SAU O PERSOANA DRAGA TIE SA FIE JUDECATI DE ACESTI SECURISTI SI SOROSISTI ITI DORESC ASTA DIN TOATA INIMA. IAR PT ASA ZISI JUDECACATORI CARE UN VAD GUNOIUL CARE LE PUTE LA NAS. PT CA NU AU MIROS .. EI EMANA IN JURUL LOR NU MIROS CARE ESTE LA FEL CA A LUI CACARET

# prea mult ! date 16 March 2019 17:35 0

Si zi-i asa puisor, ia-i mirosit mata, "cu propriile simturi"? Ai 'mneata statistica cu cate dosare au fost casate/per cap de jude si cati au avut atrasa raspunderea, ori mai rau, condamnarea? Nu v-ar fi rusine sa va fie de "petlitati" cu gradele tatuate pe umar (nu ca altii la vedere)! Puneti mana pe carti, cititi-le, invatati-le, iar dupa, aplicati-le. Nu stiti decat 2 vorbe, 3 prostii (toate lozinci), fara argument, dovada, fara nicio ratiune. Halal sa va fie cu "eveline si baltace". In locul juzilor de la Cluj, asa plangeri penale v-as tranti, la locul unde domiciliaza partile vatamate, sa va iasa din cap si pe nas obiceiurile astwa obraznice de "lătrăii lui danileț","timpit","pe linga Danilet la Cluj mai sint multi acolo"," nemernici incapabili de gadire","veverițe","spatiul de circ al lui Danilet","gasti judiciare" ... .

# Edelweiss - fost condamnat, acuzat de ultraj judiciar date 17 March 2019 11:15 +2

GESTAPO vrei, danileț? Plângeri penale, ridicări din case și internări în LĂGĂRE DE CONCENTRARE? Asta vrei? NAZIFICAREA deplină a țării și trasformarea ei într-o URIAȘĂ PUȘCĂRIE, într-un IMENS KONZENTRATIONSLAGER? Când o puneți de o „Noapte a cuțitelor lungi”, să știm și noi și să ne organizăm AUTOAPĂRAREA?

# Ioana M. date 16 March 2019 07:17 0

A msi fost un puci politic dupa aceeasi metoda macovista cu A.Ghica, Danilet, Haineala...

# santinela date 16 March 2019 08:06 +3

Procedura poate fi declansata de orice timpit si se observa usor, ca pe linga Danilet la Cluj mai sint multi acolo,plus Andrei !! O sa vedem ce zice tara intreaga la cap !

# Adina Ap date 16 March 2019 08:17 0

Nu pot sa cred. Deci de acum 10 zile e Hot Adunării Gen a Jud de la Trib Cluj, privind cererea de revocare a 2 membri CSM. 33 de judecători care au aprobat e foarte mult, la trib sunt in general mai putini judca la judecătorii... Si ei s-au întrunit in bloc, sa se protejeze unii pe altui, vezi întrunirile CSM de sapt asta, luni si joi, împotriva unei proceduri legale si absolut normale de control al corpului legal profesional asupra alesilor sai... Nu mi-am dat seama ca sunt la fel, solidari in sensul rău. E si asta, cei ilegali dar credibili, dureros de credibili in fata opiniei publice si a colegilor, sa cada primii. Mare durere cu sistemul universitar european, de la UK si până in România si mai departe, peste tari. Mare, mare problemă cu traditia universitara europeana, nevoia de a fi profesionist, independent in decizie si initiativa.

# Adina Ap date 16 March 2019 08:38 -1

Si ca sa continui, vad pe luju.ro ca Danilet este si membru in Colegiul de Conducere al Trib Cluj, care evident a semnat convocatorul Adunării Gen a Judecătorilor. Propunere trecuta cu larg sprijin, dumnealor, "ultragiatele", " sufragetele" au uitat probabil ca vin cu numiri prin alegere de către judecători cu grad de tribunal. Qed. E hilar sa pui tunurile, chiar si in disciplinar, pentru ca-ti poti pierde postul. Deci e mai mult decât neimplicare, fragilitate, tristete metaforica, gândire profunda care te duce la cedare la greu si renuntare la propriile principii, ci ceva "gen sa mai negociem ce dispozitii legale ni se aplica". Sustin revocarea lor, desi nu am drept de vot la asa ceva. Pare un lucru bun si întemeiat, desi negru de surprinzător.

# Edelweiss - Ivory Tower Analyst (deșcă betrână pe Net) date 16 March 2019 11:42 +3

Comparând MARCA STILISTICĂ a unor comentarii, apare mai mult decât evidentă coincidența identitară a userilor „robert”, „andrei”, „vasile”, „evelin”. 1 SINGUR POSTAC cu nicknames multiple. Aceeași marcă stilistică se regăsește la postacul „lili” de pe Cotidianul, de asemenea utilizând nickuri multiple (e.g. „oana”) DECI, impresia de „anvergură”, de „reprezentativitate” a lătrăilor lui danileț este asigurată de DOAR 1 POSTAC. Mare lucru dacă nu este chiar danileț, abandonat de toți trolli, nevoit fiind astfel să se umilească postând la modul diversionist pe „site-ul sponsorizat de infractori”.

# Edelweiss - Ivory Tower Controller date 16 March 2019 17:34 +1

„There is no such thing as bad publicity” Colindând prin plasa Netului constat, cu surprindere, că LuJu a picat în plasa lătrăului cu vuvuzelă: NICI O ALTĂ PUBLICAȚIE NU A RELATAT DESPRE ACȚIUNEA PRIN ÎNVĂLUIRE A SALTIMBANCULUI ȘI BUFONULUI VASILICĂ! Așadar, LuJu i-a făcut un serviciu nemeritat acestui diliu demagog de latri-bunalul Cluj. I-A FĂCUT PUBLICITATE FRATUITĂ. Așadar, acestea fiind spuse, ar fi timpul ca să nu-i mai acordăm atâta importanță acestui minuscul lătrător la lună, cu spume vineții la guriță. Dacă tot a convocat „plebicist”, „PLEBISCIT” să fie. Să fie evaluat obiectiv și DEFINTIV de juzii cu rang de Tribunal. Iar după judecata acestui plebiscit, să se procedeze în consecință: a) este aprobat și susținut lătrăul – atunci să latre. b) dacă și-o ia peste bot la modul urât, atunci ÎN VECII VECILOR SĂ-I TACĂ FELANCA AIA NEISPRĂVITĂ! Mingea e în terenul așa zis „electoral” Ce hotărăște „electoratul” cu bavețică de Tribunal, AȘA SĂ FIE ÎN VECII VECILOR!

# Adina Ap date 17 March 2019 12:14 +1

Nu prea ai respect pentru 33 de judecători de la Tribunalul Cluj. Fiind... Dumnezeu stie, ca vorbesti de "latratul" tau cred. Sunt multe examene de pregătit pentru a lua bacalaureatul, alte zile, luni pentru a lua admiterea la facultate, examene sesiuni, an de an, nu-i Putin lucru 4 ani, încă zece ani aproape de sedinte de judecata, sute de motivari la solutii transpirate, cu un ochi pe coduri si altul pe ceas, luni de pregătire pentru examenul de grad de tribunal, daca nu ani, ca nu toti iau din prima, dar nu renunta iar si iar la prima poticnire, la primul apel inselator al banilor inghititi pe spezele altora, cu ideile altora. Multi renunta la viata lor profesională încă înainte de a termina liceul, vad esecul personal in care s-au complacut de buna voie. Chiar nu fac fata, urla la cei care-si prezinta decent si profesionist activitatea, ca dincolo de ham ham, ce ar avea de spus? Ar fi linistea gândurilor si persoanei lor neincepute, drojdie necrescută, fără rod, doar ham ham in aer

# Mihai date 16 March 2019 18:58 0

cluj,alba iulia, sibiu,brașov .ce plm de justitie este in ardeal?

# nastase a. date 17 March 2019 20:29 0

VINO SI VEZI ! AI INCREDERE ! Toti avem incredere.

# UNUL DIN LUMEA CEA MARE date 16 March 2019 23:43 +1

PTR Edelweiss - Ivory Tower Analyst (deșcă betrână pe Net)// MARE DREPTATE AI PRIETENE!!!!!!!!din aceasta cauza nici nu mai comentez asa de mult pe cit o faceam.ei incearca sa induca in mintile fraiericilor ca/s multi si ca numarul de idioti creste exponential pe zi ce trece.in fapt sint doar o minuta (ciunga) de simbriasi,postaci.o sa se constate ca aceasta minuta ciunga de simbriasi nici macar nu/si fac bine treaba,chiar la electoralele pentru ue si atunci (dupa electoralele ue)o sa se constate ca orban a dus pnl/ul in gard si ca dreapta fascistoida condusa de ala nalt ca bradul si prost ca gardul cu mucii pe piept este un TURIST ESUAT(NAUFRAGIAT) INTR/O INSULA(DORMITOR DE 600 MP)

# Edelweiss - Ivory Tower Controller date 17 March 2019 11:10 +1

Da, 1-le, este tipic lătrăilor hashtag să facă din țânțar armăsar. Cum ar fi căcaturile alea 3 organizații profesionale: unul e făcut de călin, unul de veve și unul de pârlog. Dar când „foot” ei un komunikat de presă, să vezi cum se înfoaie U.M.HotNews cu fraze sforăitoare „asociațiile profesionale ale magistraților”. La fel și cu evaluarea numerică: anul trecut au fost câte 20-30 sau 50 de zăpăciți prtesatatri cu degețțelul ăla galben, băgat în kur. Ce să vezi? În PE, drojdiera kaghebistă face referire la acești amețiți ca la „sute de mii de români care au protestat”. În fine, patternul e simplu, e ușor de identificat dar, pentru noi, are un mare avantaj: gogoașa înfuriată a lătrăilor și provocatorilor hasthag, amplificată în mod nesustenabil, doar din pixul Unităților Militare de presă sau din fraze exagerate, NU IESE NICIODATĂ DIN URNĂ ÎN MOD PROPORȚIONAL lătratului. Gogoașa înfuriată rămâne doar ceea ce este o gogoașă înfuriată: un pic de aluat de spoială și mult aer. Mult văzduh.

# Adina Ap date 18 March 2019 11:33 0

Am auzit intr-adevar cui i se adresau unii in trecut cu apelativul "gogoasa umflata" si sunt de acord ca asociatiile profesionale au umbre de "profesional". Frazele sforaitoare ascund gol de idei, si stii si tu vad asta. Poti sa nu mai arunci cuvintele ca gloante in cititori? Ca e greu sensul lor de dus oricum, de asta imi dau si eu silinta sa le dau un ambalaj mai linistit, oricum e rau ce se intampla. De ce n-au zis nimic oamenii astia? Sau e ca la scriitori, cotizatia conteaza mai mult, si in birou, "aci sunt, am unde sta fara chirie pentru afacerea mea"?

# Edelweiss - Ivory Tower Profiler date 18 March 2019 13:07 0

De ce n-au spus nimic oamenii aceștia? Oamenii aceștia fiind... juzii? Păi, explicația e simplă. categoria profesională a angajatului de MJ este definită printr-o proverbială și nativă lașitate. Magistratul rrumân este cea mai poltronă specie din tot lanțul trofic, din tot regnul animal. De frica pierderii poziției privilegiate, de frica pierderii avantajelor materiale și oligarhice, magistratul rrumân e în stare să stea și în genunchi și să ... [beep]. În atare circumstanțe comportamentale și de caracter, este evident că NICIODATĂ un magistrat nu se va putea comporta ca un element progresist, ca un motor al evoluției sociale. Când spui magistrat spui reacționar, spui conservator. De fapt spui un mare IEPURE FRICOS. Post-script. Dacă era ca acum 30 de ani Revoluția să fie făcută de magistrați, cred că amploarea acesteia s-ar fi rezumat la doar la următorul incredibil act de frondă: 25 de elogii publicate în Scânteia în loc de cota obligatorie de 35. MAGISTRAT = ȘOȘOI FRICOS.

Adauga comentariu

:D :lol: :-) ;-) 8) :-| :-* :oops: :sad: :cry: :o :-? :-x :eek: :zzz :P :roll: :sigh:

DISCLAIMER

Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

EDITORIAL

Vorbe de fumoar

Vorbe de fumoar – 18.06.2024 – Sentinta TMB motivata dupa 16 luni

+ DETALII

FACEBOOK

Utlimele comentarii
Cele mai citite
LUMEA JUSTITIEI
Arhiva