24 February 2024

"In mintea stramba si lucrul drept se stramba"
- parintele Arsenie BOCA

Gandesc, deci sunt “terorist”

Scris de: Razvan SAVALIUC | pdf | print

14 March 2021 12:50
Vizualizari: 15985

De ce te grabesti sa te vaccinezi, romanule? De frica? Daca te vaccinezi ca sa poti calatori, ca sa eviti carantinarea, acesta ar putea fi un motiv pertinent. Dar daca doar frica e motivul, de ce nu stai o clipa sa cugeti romanule, daca se merita sa te supui unui experiment medical, care ti-ar putea cauza mai multe daune decat beneficii? Caci asta sunt la momentul actual vaccinurile Pfizer si Moderna niste experimente genetice. Pfizer si Moderna nu sunt doar experimente prin faptul ca nu au fost suficient testate si folosesc o tehnologie care nu s-a mai aplicat la oameni, ci pentru ca intervin genetic in organismul uman, cu efecte care inca nu pot fi cuantificate pe termen mediu si lung.


O simpla analiza generala releva:


- vaccinurile nu previn raspandirea virusului Covid 19. Chiar daca te-ai vaccinat, poti purta virusul si sa-l imprastii la altii ca oricare nevaccinat. De masca nu scapi sub nicio forma;


- vaccinurile nu garanteaza ca nu te vei imbolnavi de Covid 19, dimpotriva, vei putea lua boala ca si pana acum. Daca te incalzeste ca unii iti spun ca vaccinat fiind, nu vei mai face forme severe ale bolii, ci doar forme usoare, atunci vaccineaza-te romanule, acesta poate fi un motiv;


- vaccinurile nu sunt deloc sigure, oricat au mintit reclamele guvernamentale si politicienii. Dovada, iata, Astra Zeneca e scos (suspendat) din o gramada de state europene pe motiv de efecte secundare periculoase, desi celelalte vaccinuri, Pfizer si Moderna, dupa stiinta mea, au mai multe efecte secundare nedorite, dar de asta nu se va vorbi prea mult prin presa, ca nu s-a dat OK european. Tot scandalul pute a eliminarea unui concurent de pe piata, folosindu-se mecanismele de propaganda media. Oricum e clar ca niciun vaccin nu e sigur;


- vaccinurile ti le faci pe propria raspundere si daca cineva va muri sau va ramane cu sechele pe viata, producatorii de vaccinuri nu poarta nicio raspundere, caci au primit imunitate de la Uniunea Europeana. In plus, toti cei care se vaccineaza sunt pacaliti sa semneze o tidula de "consimtamant informat" in care isi asuma intreaga raspundere, precum si faptul ca au luat la cunostinta despre riscuri si ca isi asuma riscurile. Deci cine moare, la revedere si un praz verde la capitolul despagubiri pentru urmasi, asta in cazul in care ar avea urmasi capabili sa obtina in instante un verdict impotriva Statului Roman si al Uniunii Europene, care au pus pe piata vaccinurile si ne-au vrajit ca sunt sigure;


Asa stand lucrurile, care ar fi ratiunea pentru care ar trebui sa ne vaccinam cu produse experimentale genetice, care nu sunt sigure?

 

Cati dintre romani au citit Strategia UE privind vaccinurile impotriva Covid 19 emisa la Bruxelles la 17.06.2020? - (Click AICI pentru a citi documentul integral)

 

Citez chiar din prima pagina a documentului: “Gasirea unui vaccin impotriva COVID-19 este insa deosebit de dificila data fiind urgenta situatiei. Pentru a se dezvolta un vaccin este nevoie, de regula, de peste 10 ani”.


Imi spune si mie cineva cum e posibil ca la un virus nou aparut, sa se gaseasca vaccinuri in doar 6 luni? Puse pe piata cu “aprobarea provizorie” a Agentiei Europene a Medicamentului, fara sa se parcurga perioada normala de testare de minim doi ani? Si toate statele UE, ca la un ordin, scot bani din visterie sa plateasca aceste vaccinuri, pe contract, inainte ca ele sa apara? Iar la noi in Romania, nici nu aparusera vaccinurile fizic, si presedintele Klaus Iohannis ne mintea ca “vaccinurile sunt sigure”. Uite ca nu sunt. Deja la Astra Zeneca vreo zece state au zis stop joc. Deja sunt o gramada de morti.


Ia cititi mai jos niste pasaje edificatoare din Strategia UE privind vaccinurile impotriva Covid 19:

 

Avand in vedere nevoia furnizarii unui vaccin intr-un interval scurt de timp, costurile initiale mari si rata ridicata de esec, efectuarea de investitii in dezvoltarea unui vaccin impotriva COVID-19 este, pentru companiile care dezvolta vaccinuri, o decizie cu un grad ridicat de risc (…) Situatia fara precedent in care se afla Uniunea Europeana cere luarea unor masuri curajoase. Desi se vor lua masuri pentru a se atenua riscurile – de exemplu, prin investitii intr-un portofoliu de companii care acopera diferitele tehnologii –, rata de esec este ridicata in cazul dezvoltarii vaccinurilor. Exista intotdeauna un risc foarte real ca niciunul dintre vaccinurile „candidat” care beneficiaza de finantare sa nu se dovedeasca viabil. Cu toate acestea, un acces timpuriu la un vaccin are o valoare enorma din punctul de vedere al vietilor salvate si al daunelor economice evitate. Prin urmare, este un risc care merita luat. Prezentul cadru propus constituie, prin urmare, o polita de asigurare prin care se transfera o parte din riscuri de la sectorul industrial catre autoritatile publice…” - (vezi pag. 2 si 5 din Strategia UE – click AICI pentru a citi intregul document)

 

Ati inteles romani, ca decizia de elaborare si punere pe piata a unor vaccinuri – despre care chiar UE recunoaste ca nu pot fi produse in mai putin de 10 ani – a fost luata de niste politicieni de la Bruxelles? Credeti ca ei nu au prostii lor, asa cum ii avem si noi pe ai nostri? Incompetenta si iresponsabilitatea, amestecate uneori cu ticalosia, mustesc la toate nivelurile!


Practic – ca sa avem o imagine plastica - UE a pus niste miliarde de euro bune pe masa si a invitat niste companii farmaceutice sa elaboreze vaccinuri, incalcand toate normele medicale privind siguranta medicamentelor pe motiv de “urgenta", "curaj” si “asumare de riscuri”.

 

Cam ce credeti ca au facut companiile farmaceutice cand au vazut miliardele de euro pe masa? Pun pariu ca Big Pharma scotea vaccinurile si intr-o luna-doua, daca astea erau cerintele contractuale. Mai ales ca cine primea aprobare sa vaccineze intreaga Uniune Europeana, si nu numai, avea in fata un profit de zeci de miliarde de euro. Si mai ales ca Uniunea Europeana a oferit imunitate penala si civila producatorilor de vaccinuri. Afacerea lumii, fara niciun risc!

 

V-ati pus vreo clipa intrebarea de ce Uniunea Europeana nu a gasit intelept sa investeasca niste miliarde in gasirea unei medicamentatii ieftine si eficiente impotriva virusului? De pilda sa luam o pastila, doua si sa scapam de Covid? Cum se intampla de exemplu in India (si nu scrie nimeni). De ce s-a ales doar calea vaccinurilor genetice? Ce se urmareste oare prin administrarea lor?


Prin urmare, dragi romani, eu zic sa aveti “olecuta de rabdare”, cum se zice in popor. Parerea mea e sa nu credeti niciun mesaj de genul “vaccinurile sunt sigure”, caci nu sunt. Parerea mea e sa nu acceptati niciun vaccin genetic de tip ARN Mesager si sa mai asteptati pana apar vaccinurile clasice (cele cu administrare de virusi inactivi). Altfel faceti totul pe riscul propriu, asa cum sunteti pusi sa semnati la vaccinare tidula cu asa-zisul “consimtamant informat”, moment din care ura si la gara, orice vi s-ar intampla. Ati fost prostiti. Totul a fost perfect gandit.


Dupa ce am asternut toate gandurile de mai sus, ma astept sa fiu numit “anti-vaccinist terorist”, conform scurt circuitelor mintale ale premierului Florin Catu, personaj care face praf economia si ne duce in prapastie.


Adevarul e ca nu vreau sa fiu luat de prost si nu vreau sa ajungem sa fim obligati prin lege sa ne injectam cu niste substante experimentale, pentru care nu raspunde nimeni, si pentru care la vaccinare suntem constransi sa semnam tidula de “consimtamant informat” prin care luam asupra noastra toata raspunderea pentru eventualele efecte secundare nedorite.


Am senzatia ca afacerea cu vaccinurile (despre care cred ca in curand ni se va spune ca sunt inutile) nu va mai tine mult. Cel putin in privinta celor genetice...


In toata lumea avem zilnic proteste de amploare si putem vorbi deja de o Revolta Mondiala impotriva masurilor aberante, care nu mai au nimic de a face cu protectia impotriva unei pandemii, ci mai degraba cu incercarea de manipulare si control a maselor, de incalcare brutala a Drepturilor Omului.PS – Am avut Covid, am trecut prin spitale, si am simtit cum actioneaza acest virus. Doar ca nu vaccinul te vindeca, ci medicamentatia. Este de neinteles pentru mine de ce Guvernul Romaniei a bagat atatea milioane de euro in media, pentru a exacerba campania de vaccinare, dar nu actioneaza deloc pentru gasirea unei medicamentatii eficiente, pe care oricine sa si-o permita. Si pe care sa si-o poata procura de la farmacie si administra in fazele usoare si medii de covid, ca in cazul oricarei raceli sau gripe...

Romania nu stie altceva decat sa faca campanie la vaccinurile genetice.

Comentarii

# Neanae date 14 March 2021 13:28 +87

Excelent, lipsește o informatie care clarifica faptul ca nu se renunța la câștig nici MORȚI! Nu numai vaccinurile produc miliarde e de miliarde, ci și tot ambaradanul corespunzător. In mod specific TESTĂRILE PCR și cele RAPIDE. ZISE NESIGURE CHIAR DE CREATORII LOR (fals pozitive și fals negative ). Iată informația lipsa: IN POVIDA VACCINARII ȘI A PREZENTĂRII PAȘAPORTULUI “VACGINAL” TREBUIE FĂCUT ȘI TESTUL PCR PT A SUI IN AVION, A INTRA IN ALTE TARI. Inclusă România pt romani si străini vaccinați care se fâțâie ... SUUUPEEEER ! Concluzie. Putem plăti scump cu sănătatea sau cu moartea un vaccin “sigur” și daca ne da prin cap sa ieșim din izolare = arest plătim 3-400 de lei (sau 150-200 euro pe afara) pentru testări. SUUPEEER - continuam sa dormim! Este evident dle Savaliuc ca nu poate dura situația asta. Ca ori mor sau devin legume vaccinatii, și atunci ce sa mai vaccinezi? Ori vom ieși cu furcile! Aste doua opțiuni vs declartă INUTILITATEA. Dar întâi să se facă banul grămada la unii!

# Neanae date 14 March 2021 13:47 +74

Îmi suna in cap INTERNAȚIONALA (tot ne paste comunismul pur marxist). “SCULAȚI VOI OROPSIȚI AI VIEȚII. VOI OSANDITI LA MOARTE ... SUS!!!” Ar trebui sa ne trezim totuși înainte ca Sataniștii sa instaureze Noua Criminala Ordine Mondiala!!! Agenda 2030 e susținută deja de prea multe State incluse Vaticanul. Unul din obiective: TOȚI EGALI ECONOMIC. WOW, am și io cât are Biluță sau Soros? Ori ei vor trăi ca mulți alții cu buda dub nuc? Asta da, susțin. Sigur și Dl Badea susține. Susținem toți sa aibe buda in curte Gates, Soros, Papa și Iohanus. Ca Și alții, ca sa fie si ei egali cu unchi-miu tractoristu’ de la Puchenii din deal!

# REMEMBER... date 14 March 2021 13:54 +78

# VIKY date 14 martie 2021 08:52 62 "Trei cadre medicale vaccinate cu AstraZeneca au fost internate în spital cu cheaguri de sânge. Toate cele trei persoane internate în spital au sub 50 de ani. Ele au suferit hemoragii și au dezvoltat cheaguri de sânge. Agenția Europeană pentru Medicamente investighează cele trei situații. Au simptome foarte neobișnuite: sângerări, cheaguri de sânge și un număr scăzut de trombocite din sânge”. OMS e ”pentru” folosirea serului în continuare. 10 țări Europene au oprit temporar vaccinarea cu AstraZeneca, până la noi precizări legate de reacții adverse, în special cazurile de tromboemolism, care au apărut în țări precum Italia, Austria și Danemarca...In Romania toate decesele produse de vaccin au fost musamalizate. Au scapat in presa doar decesul unor medici, asistente, profesoare, care nu au putut fi musamalizate, dar "specialistii" genocidului, manipuleaza la greu pe bani, bineinteles, ca decesele nu au legatura cu vaccinul.

# REMEMBER... date 14 March 2021 13:57 +71

VIKY date 14 martie 2021 10:08 40 "Astăzi, 14 martie 2021, intră în vigoare hotărârea de Guvern privind prelungirea stării de alertă. Aceasta prevede restricţii după ora 22.00, respectiv interzicerea deplasării în afara locuinței între orele 22.00 și 05.00"...Cineva si-a pus problema de ce trebuie inchisa turma de oi in case dupa orele 22.00, iar in alte tari la 18:00?. Lasand la o parte instalarea antenelor 5G, aceste minti criminale au nevoie de relaxare la hoteluri si restaurante pentru o zi de nastere, un botez, o nunta, o intalnire intre mafioti guvernelor, pentru a pune in aplicare agenda globalistilor. Ce m-a frapat, a fost tacerea de mormant a celor din HORECA, nu a celor mici, ci a celor cu retele de hoteluri si restaurante de lux. Tacerea lor este fff suspecta. Eu sunt convinsa ca aceste hoteluri si restaurante, au avut, si au zilnic activitate. Nu are cine sa ii controleze, din moment ce statul paralel controleaza tot, ultima fiind armata, care daca trece legea...

# REMEMBER... date 14 March 2021 13:59 +61

VIKY date 14 martie 2021 09:17 43 Tinand cont de protocoalele semnate de medici, nu veti auzi niciodata adevarul din gura acestor medici, transformati peste noapte călăi ai omenirii. Aceasta "pandemie" a fost aruncata pe "piata" cu un scop bine pus la punct cu ajutorul mass-mediei din toata lumea. Prima faza a fost de a baga frica de moarte din cauza "virusului", a doua faza, inchiderea oilor in case, fiind permisa deplasarea doar stapanilor, si sclavilor care trebuiau sa le asigure strangerea recoltelor de pe tarlale. Faza a treia a fost inchiderea spitalelor pentru bolnavii cronici, si aici am vrut sa ajung: cu acesti bolnavi cronici, pandemia va continua pana vor reusi sa ii elimine pe toti.

# REMEMBER... date 14 March 2021 14:00 +52

# VIKY date 14 martie 2021 09:44 +38 In Romania sunt peste 5.000.000 de bolnavi cronici care nu au avut acces la tratament un an de zile. Zilnic a parte din ei ajung in stare grava la spital, unde sunt bagati la ATI-covid, si scosi cu picioarele in fata. Medicii stiu acest lucru, dar pentru a nu fi acuzati de genocid impotriva umanitatii, folosesc bolnavii cronici pe care ii baga la covid, si ca infectati, si ca decedati. Nu intamplator va ameninta cu apocalipsa de 10-20.0000 de infectati pe zi in lunile urmatoare, de mortii din lunile urmatoare nu au curajul sa va spuna, deoarece avand statistica acestor bolnavi cronici, ei stiu ca numarul deceselor va va ingrozi. Nu va speriati, aceste decese nu vor fi din cauza virusului, vor fi bolnavii cronici ajunsi in ultima faza. Aveti grija de parinti si bunici, viata lor este mai scumpa decat tot aurul din lume. Nu va lasati mani******ti, ganditi cu mintea voastra.

# Neanae date 14 March 2021 15:00 +55

Viky, este corect ce spuneti. Adaug cu aceeași întrebare: cineva își pune problema de ce doctorilor, oamenilor cu pregătire in domeniu li se taie (CENZUREAZĂ) ceea ce scriu sau spun in legătura cu “plandemia”? Adică opinii, concluzii la antipodul celor LA COMANDA? Ca sunt chiar amenințati dacă sufla? Se salvează 2-3 pe la noi, maximum! Și in alte Națiuni e la fel! Când e bine nu sunt luați in seama. Dar mulți sunt chemați prin transmisiuni și batjocoriți la greu de prezentatori și de oaspeții “iluștri” in catastrofisme. Politicienii sunt canalii corupte și trădătoare, dar ne punem problema de ce sunt canalii și cei ce știu mai multe, ca e meseria lor? Unul din răspunsuri e ca fff mulți bani se fac din genocid și mulți bani “ajuta” politicienii, mass media, doctorii și cercetătorii sa aibe și sa sa exprime OPINII LA ... COMANDA! Planul e PLAN-demic! Jurnaliștii? Absolut marionete. Și aceștia, putini stau la mijlocul lucrurilor. Marea parte sunt deja“recrutați” sa pună benzina pe PAIE!

# VIKY date 14 March 2021 19:03 +71

@Neanae...Specialiștii adevărați sunt cenzurați deoarece nu se vrea adevărul. Cu toată cenzura, lumea care gândește liber nu poate fi mani******tă. Sper din suflet ca acest Hitlerist și Guvernul Meu să fie zvânturati până la sfârșitul anului. Asta depinde doar de voi, voi puteți schimba dictatura care vi se baga pe gat.

# Gica contra sistemului date 14 March 2021 22:14 +72

Asa este, pe bătrânii din Occident i-au omorât în spital, fiind asigurați în privat iar bătrânii și cronicii noștrii, asigurati la stat, au murit din lipsa asistentei medicale. Însă bogații lumii pierd ff mulți bani prin blocarea economiilor, incomparabil cu cati bani se obțin din vânzarea vaccinurilor. Deci forțarea vaccinării po******ției, în condiții de risc dovedite dar ignorate, are o alta motivație decât imunizarea po******ției. S-a ajuns ca nici musulmanii sa nu mai poată ajunge la Mecca dacă nu sunt vaccinați. Pricepeți cât de mare e presiunea pe conducătorii unor state? In formula ARNm exista legături cărora specialiștii nu la înțeleg sensul. Și atunci se pune întrebarea cine a creat acest ARNm și care este scopul lui adevarat? Păcat ca în plasa cad mulțimi de indivizi ce nu sunt informați precum "teroriștii". Cat de idioți pot fi unii și cât de ignoranți pot fi cei pe care ii guvernează?

# O NEBUNIE TOTALA !?. date 14 March 2021 22:16 +4

Cogito, ergo sum !. ( Descartes) : 2% reprezinta gandirea CONSTIENTA la om, 98% reprezinta gandirea INCONSTIENTA la om . Deci , cum intr-o avalanse de stiri si informatii , corecte sau false, un om normal la cap , poate sa discearna ADEVARUL corect. Intrebarea este : Toata omenirea planetei Pamant ( cu guvernele ei conducatoare ) STIU -acum, ce fac impotriva acestui flagel mondial ??. Nu cred intr-un EXPERIMENT planetar !! Este culmea, ca USA +RUSIA+CHINA+EUROPA+...sa acceada la un GENOCID mondial . Vaccinarea sau neVaccinarea cu orice , este doar o AFACERE si raspunde la cunoscuta maxima din istoria filozofie !!.. Restul E TACERE !!.

# maxtor date 14 March 2021 23:57 -4

@Neanae,"Îmi suna in cap INTERNAȚIONALA (tot ne paste comunismul pur marxist). “SCULAȚI VOI OROPSIȚI AI VIEȚII. VOI OSANDITI LA MOARTE ... SUS!!!”-la fel spune si "Deşteaptă-te, române, din somnul cel de moarte,",imnul....nu,aia nu se mai fac bine,adormitzii!

# ioan sperling date 15 March 2021 06:56 +37

As mai adauga ca ne vacinăm de gripa de 80 de ani si gripa tot nu a dispărut!

# VIKY date 15 March 2021 08:50 +60

@O NEBUNIE TOTALA!?:"Nu cred intr-un EXPERIMENT planetar !!"...Daca urmaresti declaratiile unor "specialisti" din OMS, declaratiile presedintelui FEM de la Davos, declaratiile lui Bill Gate, si a altor minti bolnave, nu poti sa negi experinentul planetar. Pornind de la declaratia halucinanta a lui Bill Gates:"Cu un vaccin putem reduce po******tia cu 10-15%", coraborata cu declaratia unei "specialiste" din OMS:"Sunt prea multi batrani pe planeta", si ajungand la declaratiile de la Davos, unde s-a vorbit doar de noua resetare, inteligenta artificiala si transumanism, nu poti ignora faptul ca totul a fost planificat. Datorita ignorantei, neinformarii, necunoasterii adevarului de catre turma planetara, si mani******rea agresiva din partea acestor munti bolnave, s-a ajuns in situatia actuala.

# BB date 15 March 2021 09:10 +23

Experimentele astea genetice sunt pentru "scoaterea din sistem" a baby boomerilor :lol: Nu vi se pare ciudat cum aceiași care propovăduiesc de zeci de ani teoria cu "suntem supapo******ti" acuma nu mai pot de grija sa salveze omenirea și au început cu "cei mai vulnerabili" cei peste 65, exact vârstă de pensionare? Dacă mai iese și banul grămadă, cu atât mai bine. https://canadianpatriot.org/2021/03/14/nazi-healthcare-revived-across-the-five-eyes-a-eugenic-solution-for-the-baby-boomer-time-bomb/

# VIKY date 15 March 2021 09:39 +45

La inceputul "pandemiei" cred ca 90% din po******tia planetara au inghitit "galusca" care a fost servita pe planeta de catre posturile TV cumparate in prealabil. Recunosc ca si eu am inghitit-o cateva zile, era sa renunt la servici, pana am "sapat" m-am documentat, dandu-mi seama ca este un plan diabolic pus in scena de minti bolnave. La inceput am "prins" informatii ale unor specialisti, care pe parcurs au fost cenzurati, si sunt cenzurati si azi. Si in Romania au existat (acum au gura "sigilata") specialisti care au spus adevarul, dar nu au avut acces la "marile" televiziuni. Pe unul dintre acestia,Radu Ciornei, medic-cercetator in microbiologie imunologie, cunoscut peste hotare, l-am urmarit explicand cacialmaua testelor PSR. El a explicat ca nu poti afirma ca omul este infectat daca testul este pozitiv, numai daca CULTIVI acel virus, deoarece poate sa fie virus mort sau ramasite de virusi de la alte boli. Intrand in USR, a fost si el ...virusat.

# VIKY date 15 March 2021 10:03 +49

Razvan, cel mai periculos virus din Romania, se numeste Iohanis, iar noua tulpina se numeste GuWernerul Meu. Po******tia trebuie sa constientizeze ca trebuie sa se fereasca de acesti virusi, si ca acestia trebuie eradicati. Daca ei nu constientizeaza, au fost, sunt, si vor fi turma de oi pentru experimente. Pacat ca din cauza majoritatii care doarme, sufera cei care s-au trezit. Nu stiu ce ar mai trebui sa se intample cu ei ca sa se trezeasca, daca nu cumva s-au facut deja experimente pentru a le adormi constiinta, altfel nu imi explic tacerea de mormant a milioanelor de oameni din Romania. Oare sa fie indolenta, prostie, necunoastere, frica, sau toate la un loc?.

# Ionescu Adrian Mihail date 15 March 2021 10:41 +34

Vă mai amintiți de vasul de croazieră Diamond Princess imobilizat acum aproape un an lângă zona de coastă a Japoniei? Era la jumătatea lunii februarie când o știre a făcut înconjurul globului. Noul conavirus fusese identificat pe vas. Dintre cele 3.700 de persoane aflate pe vas, 15 persoane erau români, membri ai echipajului și doi români se aflau într-o croazieră. Inițial știrea a făcut senzație întrucât 700 de persoane (adică 19% din cei îmbarcați) s-au infectat cu noul coronavirus , iar 7 (adică 1% din cei infectați) au murit. Din cei șapte, patru depășiseră vârsta de 80 de ani. Nici o analiză din perspectivă statistică nu a fost făcută publică pentru că astfel s-ar fi diminuat până la ridicol sintagma virus ucigaș. Raportat la dimensiunea vasului, densitatea călătorilor era de 40 de ori mai mare decât în capitala Hong Kong. La o astfel de densitate (ce nu poate fi întâlnită în mod natural), 3.000 de persoane nu au fost afectate de virus. Vorbim deci de imunitate naturala

# VIKY date 15 March 2021 11:09 +36

@ioan sperling..."...ne vacinăm de gripa de 80 de ani si gripa tot nu a dispărut!"...Cum nu a disparut?. Ai auzit de un an ca a murit cineva de gripa?. Gripa a fost "ucisa" de covid, se moare DOAR de acest virus, indiferent de bolile cronice care le-au avut cei care au decedat. Acum daca se moare dupa vaccinare, au murit de bolile de care sufereau, iar daca nu sufereau de nici o boala, atunci nu s-a demonstrat "stiintific" ca nu exista legatura intre vaccin si deces. La inceputul "pandemiei", daca mai tineti minte sau facut studii unde sa demonstrat ca virusul moare la 25 de grade, iar profesorul Cercel, care a fost mare specialist la inceputul pandemiei, dar ff mic pe parcurs, a afirmat un adevar necontestat de mii de ani:"Toate virusurile au perioade ciclice". Daca s-ar pune cap la cap toate declaratiile specialistilor de la inceputul pandemiei, ajunsi pe parcurs calai ai umanitatii, multa lume ar intelege facatura acestei "pandemii".

# Lita date 15 March 2021 11:29 +34

Nu ma vaccinez, deci exist.

# Gica contra sistemului date 15 March 2021 13:27 +25

Câteva răspunsuri scurte:1)10% din capacitatea creierului e destinata gândirii iar restul coordonării tuturor proceselor metabolice din corpul uman. Altceva e prostie. 2) Nu tot marile puteri au pus la cale carnagiile numite războaie? la sfârșitul cărora conducătorii au ciocnit câte o cupa de șampanie în cinstea... păcii? 3) Un general roman afirma cu mulți în urma ca în marile piețe sunt amplasate dispozitive psihotronice de anihilare a voinței. Asa se explica lipsa de revolta și senzația de neputință fata de preturile astronomice.Ar fi posibil și la Co vid? 4) Ne pot spune antiteroristii ce se petrece când ARNm intra în celulele creierului? ca restul nu e nevoie, cunoaștem varianta oficiala. 5)Cum s-a ajuns asa repede la programarea moleculara necesara producerii ARNm?

# maxtor date 15 March 2021 16:48 0

@Gica contra sistemului:"3) Un general roman afirma cu mulți în urma ca în marile piețe sunt amplasate dispozitive psihotronice de anihilare a voinței."-nimeni nu vede antenele de gsm plasate fix pe peroanele metroului;de fapt fluxul energetic in tehnologia celulara se pazeaza pe impulsuri-tic,tic,tic,ca la morse.vulnerabilitatea este maxima in timpul fazei de somn numita r.e.m.......

# Mihaela date 15 March 2021 17:30 +82

Până acum câteva luni teroriștii erau cei care purtau mască, oamenii ceilalți umblau cu fața la vedere. In logica lui Cățu, după ce ne-au obligat să purtăm mască, am devenit teroriști. Chiar așa ghinion să avem încât primul-ministru să fie un retardat ?

# Lita date 15 March 2021 18:57 +27

..."de ce Guvernul Romaniei a bagat atatea milioane de euro in media, pentru a exacerba campania de vaccinare, dar nu actioneaza deloc pentru gasirea unei medicamentatii eficiente"... Istoria se repeta. Raspunsul ar putea fi dat in fata unui posibil tribunal Nuernberg al secolului 21 si probabil ar fi acelasi ca in 1947: au executat niste ordine. Evident, ordine criminale.

# Toma Avram date 15 March 2021 20:06 -49

# VIKY : ce faci, daca (Doamne fereste) te infectezi cu virusul Covid. 19 in zilele urmatoare ??!.

# Eu date 15 March 2021 21:46 +30

1.Rolul unui vaccin este sa IMUNIZEZE organismul,adică contactezi carcacacul,sistemul imunitar îl depistează și neutralizează! Punct! Nu faci boala,nu împrăștii virusul! Ce este aia faci forme ușoare și îl dai mai departe? Deci nu avem vaccin!!! Deja discutam despre altceva,despre un tratament,dispozitiv medical,supliment alimentar,orice,dar nu despre un vaccin! 2.Din punctul meu personal de vedere decât să-mi bag in corp ceva... nu știu exact ce,doar ca sa pot pleca în excursii sau la mall,nu mulțumesc! Stau liniștit acasă! 3.Daca trebuie sa fiu injectat cu forța prefer sa mor cu ei de gât! 4.Prefer sa mor demn în picioare decât în genunchi facand felatie globaliștilor! 5."Afacerea" le merge atât de bine că-și permit (momentan) sa arunce firimituri în stânga și-n dreapta (presa,Horeca,miliție,bătăuși, armată,etc) încât toată lumea să stea în pătratică lui și să nu încurce biznisu. 6. Drepturile omului sunt suspendate de un an,deci nu mai existam practic!

# VIKY date 16 March 2021 12:38 +59

@ Toma Avram date 15 martie 2021 20:06 -39 "# VIKY : ce faci, daca (Doamne fereste) te infectezi cu virusul Covid. 19 in zilele urmatoare ??!"...Ce am facut si pana acum: stau pe fund acasa, si ma tratez de gripa. Este un virus gripal, sezonier, dar Satanistii l-au "arestat" in pix, ca sa il tina captiv cativa ani, pana vor reusi sa duca la abator 20% din turma. Apropo de vaccinare. 17 tari europene au sistat total vaccinul AstraZeneca,din cauza deceselor si a reactiilor grave, iar "specialistii" din Romania, in frunte cu teroristul Arafat, au hotarat continuarea vaccinarii cu AstraZeneca. Decesul dupa vaccinare este o crima perfecta.

# VIKY date 16 March 2021 12:40 +52

Daca s-ar sista testarea, nu ar exista pandemie. Este un lucru foarte simplu, care il demonstreaza chiar "autoritatile" criminale care practica testarea. Exemplul cel mai elocvent sunt localitatile rosii si verzi: in cele rosii nr de teste este dublu sau triplu, iar in cele verzi, nr de teste este foarte scazut, asa incat sa nu depasasca 3%, acolo unde interesul GuWernului infect primeaza. Apropo de look down de la 22:00-5:00, pe langa chefurile Clanului de Crima Organizata (guvernantii) la hoteluri si restaurante de lux, se lucreaza frenetic la montarea camerelor video stradale, si in incinta hotelurilor, restaurantelor, baruri, si a altor institutii care trebuie sa dispara. Veti ajunge mai rau ca in China, daca nu va treziti.

# maxtor date 16 March 2021 15:48 -63

opriti timpul ca sa se opreasca testarea.....(isi minteau parintii ca i-a furat invatzatoarea...).

# VIKY date 18 March 2021 09:34 +40

"Beatrice Mahler, manager al Institutului ”Marius Nasta” din București, Radu Țincu, medic primar ATI ”Floreasca” și Emilian Imbri, manager al spitalului ”Victor Babeș” din Capitală au vorbit miercuri seară, în emisiunea ”.......” de la "......" despre pașaportul de vaccinare. Toți cei trei medici susțin importanța unui astfel de document, pe care îl văd ca o soluție pentru protejarea siguranței sanitare."...Mai urmeaza ca acesti "specialistii" sa propuna inchiderea in case a celor nevaccinati. Eu propun sa fie angajati la posturile de televiziune, sa le fie mai usor sa ba bage pe gat romanilor doleantele Dictatorului si GuWernului Meu.

# VIKY date 18 March 2021 10:53 +50

"Medicul Flavia Groşan, cea care a spus că a vindecat 1000 de bolnavi COVID, riscă suspendarea dreptului de a profesa. Aceasta urmează să dea explicaţii în faţa Comisiei de Etică după ce a spus că protocoalele terapeutice din spitale duc la decesul pacienţilor. Flavia Groşan este pneumolog-bronholog şi spune că a ales să trateze coronavirusul ca pe o pneumonie atipică.Pe de altă parte, medicul pneumolog a atras atenţia că supradozajele de oxigen administrate în spitale provoacă edem cerebral, aceasta fiind una dintre cauzele deceselor pacienților.”În saturațiile de oxigen de peste 80% eu mă duc cu doze foarte mici de oxigen, 2-3 litri pe minut și timp scurt pe zi, 4-5 ore. Oxigenul în exces inhibă creierul, pentru că normal creierul controlează organismul, nu un aparat"... Trebuie eliminati toti care gandesc sanatos, si promovati cei supusi sistemului satanist, care promoveaza vaccinarea, nu tratarea, iar daca trateaza o fac dupa protocoale impuse de o organizatie oculta, care este OMS

# Mihaela date 22 March 2021 14:56 +25

Trump a avut dreptate în privința OMS. Până la urmă, numai trecerea timpului scoate adevărul la suprafață.

# Cezar date 23 March 2021 13:26 +36

Domnul Razvan respect deosebit pentru dvs și deasemenea pentru toți antevorbitorii. Sa punctat foarte pertinent probleme grave ale societatii actuale. Ce va urma? Dumnezeu să ne aibă în pază că lumea a luat-o razna de tot și de peste tot. Este bine totuși că mai sânt oameni care judecă încă cu capul. Respecte deosebite și să auzim numai de bine.

Adauga comentariu

:D :lol: :-) ;-) 8) :-| :-* :oops: :sad: :cry: :o :-? :-x :eek: :zzz :P :roll: :sigh:

DISCLAIMER

Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

EDITORIAL

Vorbe de fumoar

Vorbe de fumoar – 23.02.2024 – Vreti sa aflati domicilii si CNP-uri? Gasiti la ICCJ (Foto)

+ DETALII

FACEBOOK

Utlimele comentarii
Cele mai citite
LUMEA JUSTITIEI
Arhiva