25 July 2024

"In mintea stramba si lucrul drept se stramba"
- parintele Arsenie BOCA

GENERALUL SRI PROVOACA REVOLTA – Judecatoarea TMB Madalina Afrasinie condamna declaratiile generalului SRI Anton Rog, care a acuzat fosta CCR ca a lucrat contra Romaniei, a dezvaluit ca SRI poate lua MSN-uri de la ICCJ intr-o ora si s-a laudat ca Cyberint poate “pune jos” site-uri si agentii de informatii pe motiv de dezinformari in alegeri: „Imi aminteste de fostul general Dumbrava. Cu tupeu fantastic, vorbea despre Justitie ca despre un camp tactic... De ce mai votam?”

Scris de: V.B. | pdf | print

18 July 2023 18:29
Vizualizari: 6647

Generalul SRI Anton Rog dovedeste ca este un fan al dictaturii, din moment ce a acuzat fosta Curte Constitutionala ca a lucrat impotriva Romaniei, a declarat public ca Serviciul Roman de Informatii poate influenta alegerile si s-a laudat ca SRI poate oricand sa primeasca mandate de siguranta nationala (MSN) din partea Inaltei Curti. Constatarea ii apartine judecatoarei Madalina Afrasinie (foto) de la Tribunalul Bucuresti luni, 17 iulie 2023.Amintim ca intr-un interviu recent, Anton Rog a declarat ca SRI, prin Cyberint, va putea inchide site-uri sau agentii de informatii daca va constata ca exista din partea acestora campanii de dezinformare sau de influentare a alegerilor. O afirmatie extrem de periculoasa, care lasa loc la subiectivism si interpretari, caci oricand site-uri sau agentii de informatie, spre exemplu critice la adresa regimului politic aflat la putere, vor putea fi inchise doar daca Cyberint considera ca fac dezinformari sau incearca sa influenteze alegerile. De asemenea, generalul Anton Rog (intamplator, sotul judecatoarei ICCJ Lucia Tatiana Rog) declara ca SRI va putea obtine mandate de siguranta nationala de la judecatorii Inaltei Curti intr-o ora. De asemenea, Rog sustine ca actuala CCR „tine cu Romania”, ceea ce nu este altceva decat o acuzatie impotriva fostei CCR, care – coincidenta – si-a permis sa dea decizii in apararea drepturilor si a libertatilor fundamentale (inclusiv impotriva unor legi Big Brother) – click aici pentru a citi.

In aceste conditii, judecatoarea Madalina Afrasinie a scris luni pe Facebook ca gandirea lui Rog seamana cu cea a altui general SRI – de data aceasta, pensionar. Este vorba despre celebrul Dumitru Dumbrava, parintele „campului tactic” din justitie.

Nici fostul director al SRI Eduard Hellvig nu este ocolit de criticile magistratei TMB, care ii reproseaza secretomania din jurul raportului de activitate in calitate de sef al serviciului secret – raport care in orice societate democratica ar fi trebuit demult pus in dezbatere publica.

Judecatoarea Afrasinie incheie, dand de inteles ca romanii au datoria morala de a taxa iesirea publica a generalului SRI Anton Rog. In caz contrar, poporul va merita eventuala dictatura care va fi instalata in ropotele de aplauze ale multimii, mai scrie Afrasinie.


Redam intreaga postare de pe Facebook a judecatoarei TMB Madalina Afrasinie:


Interviul dat de dl Anton Rog, seful centrului national Cyberint, in legatura cu ceea ce poate face centrul incepand cu alegerile viitoare, il consider de o gravitate deosebita!

Interviul imi aminteste de declaratiile date tot de un fost general, domnul Dumbrava, care, cu un tupeu fantastic, vorbea despre Justitie ca despre un camp tactic!

Faptul ca spune ca onor 'CCR a devenit o curte... care tine cu tara'... pentru ca a declarat constititutionala o lege care, din punctul meu de vedere, muta serviciul, iar, in pat cu noi ma face sa simt rece pe coloana vertebrala.

De asemenea, declaratia potrivit careia 'va lua mandat de la judecator... in mai putin de o ora' ma face sa spun ca zarurile au fost aruncate si ca serviciul, in sfarsit, a revenit 'la butoane'.

Deci de ce mai votam?

Si poate ma lamureste si pe mine cineva, oricine, de ce am fost subiect de dezbatere la anumite cursuri si cate 'caracterizari' au fost trimise de SRI la IJ (in vremea protocoalelor) vizand comportamentul meu...

Iar dl Hellvig, daca e asa mandru de realizarile dansului, trebuia ca raportul de activitate sa nu fie secretizat, sa fie prezentat in Parlament, de fata cu Presa si, apoi, sa raspunda la toate intrebarile adevaratilor jurnalisti!

Dar, nu-i asa, romanului ii place jugul si are nevoie de cineva care sa ii spuna ce sa faca si ce sa zica!

Ca doar n-are nimic de ascuns, nu-i asa?!

Dictatura, intotdeauna, s-a instaurat in ropote de aplauze!

In loc de noapte buna.

Comentarii

# Domnul Csaba, specialii pot discrimina? Sau legea e selectă? date 18 July 2023 21:52 +60

Poate în cercurile sale elitiste, doamna judecător obișnuiește să înjure poporul, care îi plătește salariile deloc mici și viitoarea pensie specială. Pentru grofii speciali, cetățeanul român este sinonim cu un șerb pe moșie, pe care îl poți jigni fără jenă. Că doar pentru speciali și securiști nu există CNCD și nici răspundere potrivit Ordonanței 137/2000. „Dar, nu-i asa, romanului ii place jugul si are nevoie de cineva care sa ii spuna ce sa faca si ce sa zica!” Carevasăzică „românul” – adică întregul popor, iubește sclavia „în place jugul” și este redus mintal „are nevoie de cineva să îi spună ce să facă”. Doamna judecător Afrasinie are o părere foarte negativă despre poporul pe care îl judecă. Nu știu cât de compatibilă este funcția de judecător cu afirmații umilitoare față de un popor. Dacă speciala se consideră superioară cetățeanului de rând, înseamnă că nu a auzit că principiul egalităţii între cetăţeni, al excluderii privilegiilor şi discriminării este garantat de Constituție.

# Z date 19 July 2023 00:28 +21

Avem o vară fierbinte și cei mai fericiți sunt jurnaliștii. Care au subiecte arzătoare aproape zilnic. Apropo de bietul general SRI-CNN, cred că a tras paiul scurt. Nu a spus nimic nou. Numai că acum a văzut și boborul chiloțeii roz-kakanii ai Noii Securități. Boborul este acum fericit. Unii vor merge la sparanghel, alții la cursul scurt al istoriei Secu. La alegeri, cine mai apucă. Licuriciul Hellvig a primit alte însărcinari, pardon, diplome de recunoștință. Poate o va înlocui pe Deca la Educație, să nu se mai vexeze Wexler că i s-a amânat istoria neamului. Poate n-ar strica să învățăm și istoria palestinienilor, despre care nu răzbate nimic în media românească. C-așa-i ordinul. Din păcate, unul ca Toni Rog asta poate să închidă tot accesul nostru la net. La cât IQ au noii securiști, te poți aștepta la orice. Că și la SRI-CNN nu-i altfel decât în politica autohtonă, cu plagiatori, gradați pe cumetrii, găști, amantlacuri etc. Doar nu credeți că s-au angajat să apere România.

# Felix date 19 July 2023 01:35 +34

Ceva mult mai grav apare in interviul sekuristului de Rog (undeva intre minutele 10 si 12, unde se povesteste despre casa inteligenta a lui Buhnici)… omu’, in aroganta lui, anunta ca SRI poate preleva si utiliza ulterior amprente… asta cam arunca complet in aer anchetele penale in care acuzatiile sunt bazate/fundamentate pe amprenta faptuitorului! Sa intelegem, de aici, ca SRI poate plasa amprente pe orice clanta, cutit sau mai stiu eu ce, astfel incat sa devina proba pentru condamnarea cuiva?!

# maxtor date 19 July 2023 02:58 +41

ca actuala CCR „tine cu Romania” -poate i-a modulat cumva chiar SRI.... SRI poate lua MSN-uri de la ICCJ intr-o ora - deci care judecator a fost compromis?(parca e chestia aia cu 6 ore la j. de drepturi si libertati; 1 ora e chiar....executie curata,intocmai si la timp)

# parerea mea date 19 July 2023 09:14 0

Traim in "secolul" INTELIGENTEI ARTIFICIALE. Poti determina o minge de golf la polul nord , se determina rezervele minerale din satelit, etc,etc, "Acesta" este deja rating post DECEMBRIST.

# Robert date 19 July 2023 15:09 +1

@”Domnul Csaba,...” – 1. Constatarea ca romanul iubeste sclavia si ca are nevoie de cineva care sa-i spuna ce sa faca, este una obiectiva si de bun simt si ar fi fost ciudat daca un judecator, n-ar fi putut-o face! 2. Nu e nicaieri in spusele doamnei judecator, vreo afirmatie umilitoare la adresa vreunui popor: sunt doar constatari amare, din pacate, sustinute din plin de realitatea inconjuratoare! 3. Desi exista un principiu al egalitatii intre cetateni IN FATA LEGII doar (!!), nu exista si vreunul al excluderii privilegiilor sau al discriminarii: daca legal, poti pune semnul egal intre oricare doi cetateni, social, uman, etc, n-ai cum pune acelasi semn intre un zdrahon de 30 ani care munceste la carat sacii cu ciment si o colega de-a lui insarcinata (e doar un exemplu ca sa intelegeti ca discriminarea si acordarea de privilegii sunt absolut necesare intr-o societate normala la cap, pentru ca in afara de egalitatea in fata rigorilor legii, nu exista nici un fel de egalitate)

# Robert date 19 July 2023 15:21 +3

@”Domnul Csaba,...” – 4. Daca doamna judecator ar fi fost incapabila de a vedea obiectiv realitatea, asa cum este ea, abia atunci ar fi fost dansa incompatibila cu functia ocupata! In alta ordine de idei, afirmatia lui rog ca SRI poate lua mandat de la judecator in mai putin de o ora, arata limpede oricui mai are simtul vazului, ca SRI, deja are dosare despre toti magistratii, astfel incat il poate santaja, strange cu usa, ameninta, etc, astfel incat sa-l poata determina pe oricare dintre ei sa execute cerintele SRI, in cel mai total dispret al legii, asa cum i se impune. Problema imensa este ca astfel, SRI poate sa se amestece unde vrea, cand vrea, fie ca e vorba de civil, penal, economic sau de alt domeniu al dreptului, invocand "interesul national"! Practic, politicul e exclus din social, jocurile fiind facute de SRI dupa propria-i vrere, oricine putand pierde orice in caz ca se opune, de la sanatate, libertate sau viata, pana la proprietati!

# Domnul Csaba, specialii pot discrimina? Sau legea e selectă? date 19 July 2023 21:27 +6

@ Robert Conform DEX, adjectivul „obiectiv” semnifică însușirea de a reda fidel, netrunchiat realitatea, detașat de impresii subiective. Cine a stabilit că afirmația „romanului ii place jugul si are nevoie de cineva care sa ii spuna ce sa faca si ce sa zica” este una obiectivă? A existat vreo evaluare „obiectivă” a 19.000.000 de cetățeni? Cine a efectuat un asemenea sondaj? Sociologi? Psihologi? A declarat fiecare cetățean că îi place jugul și nu știe să gândească??? Unde pot fi găsite aceste informații? La punctul 2 susțineți că aveți cunoștință despre ce intenționa doamna judecător să spună. Dacă nu sunteți reprezentantul său, nu este corect să vorbiți în numele domniei sale. Folosirea articolului hotărât „românul” poate însemna ori că se referea la noțiunea de român la modul general, deci la toți românii, ori la un anumit român. Dar dacă acel anumit român nu a fost nominalizat precis rezultă că referirea este la calitatea de „român” în general.

# Robert date 20 July 2023 08:41 +1

@”Domnul Csaba...” – QED: faptul ca pretindeti ca realitatea sa fie evaluata de anumiti specialisti pentru a fi considerataca obiectiva, dovedeste exact ce a afirmat doamna jude si am sustinut si eu, anume ca romanul (la modul general, cu exceptiile de rigoare), nu MAI stie sa gandeasca. Cand are nevoie de “specialisti” ca sa-i spuna cum si ce e in jurul lui, omul nu mai e decat o unealta: eu unul, n-am nevoie de un specialist in arte plastice, ca sa constate “specializat” ca iarba e verde, de un psihiatru, ca sa-mi spuna ca ala care se arunca in fata trenului cu gandul de a-l opri, e nebun, etc. Constat singur astea si va asigur ca asa ar trebui sa functioneze lucrurile in mod normal! De cand sondajele, sunt obiective? 19 milioane cetateni? I-ati numarat? Ne-a numarat cineva, real? A declarat vreun caine ca-i place lantul, sau vreun bou ca-i place jugul? A declarat vreodata vreun prost ca e prost sau vreun nebun ca e nebun? :lol:

# Arnold Schwarzenegger date 20 July 2023 11:04 +2

Dl. Csaba, sunteți mai special decât toți specialii, la voi veniturile și averea sunt clasificate la secret de serviciu, sunteți ultimii care să vă dați cu părerea. După pensionare, vă oferiți serviciile în privat pentru protecția unor șmecheri pe care îi supravegheați informativ în activitate și nimeni nu vă află, pentru că nu degeaba vă sunt secretizate acțiunile. Folosiți niște stereotipuri cu Patria și Poporul, noțiuni pe care le-ați golit de sens. În realitate sunteți obsedați de control și mani******re ocultă, iar când cineva vă pune lanterna în ochi săriți iar cu alte stereotipuri de gen ,,trădare”, precum tătucul vostru Coldea. Puțin respect față de cei care lucrează la vedere și își asumă riscul de a fi împroșcați cu noroi de oricine are chef. Și care au fost și subiecți ai unor mizerii elaborate de voi la ,,secret de serviciu” și plimbate instituțional fără cale de atac.

# Gigel date 20 July 2023 12:30 +11

S-a trezit si doamna judecator !!? Nu comentez cu privire la ce spune despre general ci la ce spune despre CCR. Aceasta asa zisa curte lucreaza de mult impotriva cetatenilor ca sa nu spun impotriva democratiei, asa cum a procedat in 2012 cu referendumul de demitere al lui basescu. Daca ar fi dupa mine asi desfinta ccr.

# Domnul Csaba, specialii pot discrimina? Sau legea e selectă? date 21 July 2023 15:17 0

@ Robert Susțineți că s-ar fi „dovedit” susținerea doamnei judecător, dar eu nu observ niciun fel de dovadă. Sunteți foarte sigur că 19.000.000 de oameni sunt sclavi și proști. Dacă sunteți atât de sigur și aveți și dovezi, vă rog să demonstrați cine și în ce condiții a stabilit că 19.000.000 de români sunt sclavi și nu pot să gândească. Din moment ce susțineți asemenea fapte, înseamnă că le puteți și proba. Eu sunt de părere că un judecător, care disprețuiește un întreg popor se află în incompatibilitate absolută față de profesia de magistrat. Nu poți judeca un om, față de care ai de la bun început prejudecata discriminatorie că ar fi idiot și sclav. Eu nu doresc să plătesc salarii și nici pensii unui funcționar care disprețuiește ÎN MOD PUBLIC cetățenii care îi plătesc salariile și pensiile. Aștept răspunsul: CINE ȘI CUM STABILEȘTE CĂ 19.000.000 DE ROMÂNI SUNT SCLAVI ȘI PROȘTI? EXISTĂ PROBE ÎN ACEST SENS?

# nae din dealul feleacului date 21 July 2023 16:22 0

Pt.#Gigel:BRAVO!Ai pus punctul pe "i"!Completez cu faptul ca Justitia din Romania este nefunctionala,iar Sistemul de Justitie este cel mai eficient Grup Infractional Organizat din aceasta tara(daca mai este tara!).Pt.informare:Judecatoarea ICCJ Tatiana Rog este sotia generalului Anton Rog;o fi stiind el generalul ce spune cu referire la CCR!

Adauga comentariu

:D :lol: :-) ;-) 8) :-| :-* :oops: :sad: :cry: :o :-? :-x :eek: :zzz :P :roll: :sigh:

DISCLAIMER

Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

EDITORIAL

Vorbe de fumoar

Vorbe de fumoar – 24.07.2024 – DNA nu e de nasul lui Ardelean

+ DETALII

FACEBOOK

Utlimele comentarii
Cele mai citite
LUMEA JUSTITIEI
Arhiva