14 April 2024

"In mintea stramba si lucrul drept se stramba"
- parintele Arsenie BOCA

GRAVA EROARE IN „DOSARUL TELEPATIA” - In dosarul in care liderul PC, Dan Voiculescu, a fost condamnat la 5 ani inchisoare, DNA a introdus ca parte vatamata Ministerul Agriculturii, in locul Ministerului Finantelor, fapt ce poate duce la anularea sentintei. Fostul vicepresedinte AVAS a facut plangere penala impotriva ex-ministrului Agriculturii Dacian Ciolos, pentru ca a acceptat la solicitarea DNA, contrar legii, sa pretinda 60,4 milioane euro in „Dosarul Telepatia” (Plangerea)

Scris de: L.J. | pdf | print

3 April 2014 15:37
Vizualizari: 12299

O plangere penala inregistrata la Parchetul General sub nr. 4856 din 20 martie 2014 poate arunca in aer sentinta de condamnare data in fond in „Dosarul Telepatia” instrumentat de DNA si in care la 26 septembrie 2013, Tribunalul Bucuresti l-a condamnat pe liderul PC, Dan Voiculescu, la 5 ani de inchisoare, pentru presupusa infractiune de folosire a influentei si autoritatii detinuta in calitate de presedinte al PUR in scopul obtinerii de foloase necuvenite, precum si obligat alaturi de alti coinculpati la plata unor despagubiri de 60,4 milioane euro catre Ministerul Agriculturii, reprezentand presupusul prejudiciu produs prin privatizarea ICA in anul 2003.

Plangerea penala a fost introdusa la Parchetul General de fostul presedinte al AVAS, Jean-Catalin Sandu, coinculpat in „Dosarul Telepatia”. Acesta solicita tragerea la raspundere penala, pentru infractiunea de abuz in serviciu data de art. 297, alin. 1, Cod penal, a fostului Ministru al Agriculturii, Dacian Ciolos, in prezent comisar european pentru agricultura si dezvoltare rurala.


DNA a cerut Ministerului Agriculturii sa se constituie parte civila in baza unor prevederi legale abrogate si pentru o suma servita „in plic” de expertul DNA

Concret, in plangerea penala se acuza faptul ca Ministerul Agriculturii a fost gresit introdus in „Dosarul Telepatia”, in calitate de parte vatamata (parte civila), constituirea in aceasta calitate facandu-se nu la initiativa ministerului, ci la solicitarea expresa a procurorilor DNA.

Un procedeu similar s-a petrecut si in cazul lui Adrian Nastase, cand practic procurorii DNA au pus sub presiune Inspectoratul de Stat in Constructii si chiar au deschis dosar penal directorilor acestei institutii, pentru ca ISC sa se constituie parte civila, si astfel sa se obtina la ICCJ condamnarea fostului premier in „Dosarul Trofeul Calitatii”.

In plangere se mai se arata ca institutia care, potrivit legii, putea avea calitate de parte civila este Ministerul Finantelor si ca procurorii nu au tinut cont de acest lucru, folosindu-se de prevederile unei legi abrogate. Intrucat audierea partii vatamate (reale) intr-un proces penal este obligatorie, sub sanctiunea nulitatii, aceasta eroare poate duce la casarea sentintei de condamnare si trimiterea „Dosarului Telepatia” inapoi la DNA pentru refacerea urmariri penale.

Mentionam ca in prezent “Dosarul Telepatia” (25497/3/2012**) se afla in faza de apel, pe rolul Curtii de Apel Bucuresti, cu termen de judecata la 8 aprilie 2014.

Iata fragmente din plangerea formulata impotriva ex-ministrului Dacian Ciolos: „Infractiunea a fost savarsita de catre acesta in calitatea sa de ministru al Agriculturii in contextul constituirii Ministerului Agriculturii ca parte civila in dosarul de urmarire penala nr. 84/P/2004 devenit ulterior dosarul de instanta nr. 25497/3/2012** si care are ca obiect judecarea modalitatii de privatizare de catre Agentia Domeniului Statului a Institutului de Chimie Alimentara (ICA)... abuzul numitului Dacian Ciolos consta in faptul ca acesta a acceptat constituirea ca parte civila a Ministerului Agriculturii in dosarul sus-mentionat in mod nelegal si netemeinic, cu incalcarea normelor legale in vigoare la data emiterii adresei de constituire ca parte civila catre DNA si fara a-si intemeia in niciun fel cuantumul pretentiilor...

Caracterul netemeinic:

... fara a-si face propria evaluare, fara a tine cont de faptul ca textele de lege in baza carora DNA formulase solicitarea fusesera abrogate cu 8 luni inaintea privatizarii si fara a mai astepta raspunsul ADS, ministrul a trimis o adresa de raspuns catre DNA, semnata de catre ministrul Dacian Ciolos (adresa nr. 190721/14.10.2008) in care isi insuseste fara obiectiuni valoarea din raportul de expertiza intocmit de expertul desemnat de procuror si se constituie ca parte civila cu suma prevazuta in adresa al carei continut il reluam: „Urmare adresei dvs nr. 84/P/2007 din 24.09.2008 inregistrata la Ministerul Agriculturii si Dezvoltarii Rurale sub nr. 190365/29.09.2008, va comunicat faptul ca MAPDR se constituie parte civila in cauza cu suma de 222.222.264 lei, respectiv 60.587.345 euro, astfel cum a fost stabilita prin raportul de evaluare nr. 639/03.07.2008 intocmit de expertul Papasteri Mihai si insusit de DNA – Sectia de combatere a infractiunilor conexe infractiunilor de coruptie”....

Nelegalitatea:

...constituirea ca parte civila a ministerului este nelegala pentru ca textele legale ce ar fi justificat un eventual prejudiciu in patrimoniul MADR erau abrogate la momentul privatizarii ICA (fusesera abrogate cu 8 luni inainte de declansarea procesului de privatizare al SC ICA SA... aceste dispozitii legale au fost in mod expres abrogate de OUG nr. 147/2002, publicata in M.O. Partea I nr. 821/13.11.2002...

In consecinta, sumele incasate ca urmare a privatizarii SC ICA SA nu au fost utilizate de catre Ministerul Agriculturii si Dezvoltarii Rurale, fondul Dezvoltarea Agriculturii Romanesti fiind deja desfiintat la data privatizarii societatii, realizata in luna noiembrie 2003. Aceste sume au fost virate la bugetul de stat pentru diminuarea datoriei publice a Romaniei. Faptul ca textele incidente au fost abrogate a fost confirmat expres de catre Ministerul Agriculturii in fata Tribunalului Bucuresti prin adresa nr. 174536/06.11.2012... prin care comunica printre altele ca: „... incepand cu data de 1 ianuarie 2003 fondul Dezvoltarea agriculturii romanesti se desfiinteaza... si ca... MADR nu a avut atributii privind procesul de privatizare de actiuni si active, aceasta competenta revenind Agentiei domeniului Statului.

In consecinta, institutia competenta sa se pronunte asupra existentei si recuperarii prejudiciului ar fi fost Ministerul Finantelor Publice.

... Ca urmare a abuzului numitului Dacian Ciolos, mi-au fost afectate drepturile si interesele legitime intrucat trimiterea mea in judecata a fost in mare masura bazata pe presupunerea existentei acestui prejudiciu imens, asumat de catre MADR in conditiile in care institutia de specialitate din subordinea acestuia, respectiv ADS, confirmase ca nu exista niciun prejudiciu in legatura cu privatizarea SC ICA SA”.

Iata prin urmare gravele acuzatii aduse Ministerului Agriculturii, constand in esenta ca la insistentele DNA - nesocotind faptul ca ADS a infirmat orice ilegalitate in procesul de privatizare - s-a constituit parte civila pentru 60,5 milioane euro, fara ca banii rezultati din privatizarea ICA sa i se cuvina.

De retinut ca la termenul din 29 august 2013, de la Tribunalul Bucuresti, din „Dosarul Telepatia”, reprezentantul Ministerului Agriculturii nu a insistat pe calitatea de parte vatamata si a lasat la aprecierea instantei solutionarea laturii civile (presupusul prejudiciu de 60,4 milioane euro care ar trebui platit acestui minister).

* Cititi aici integral plangerea penala a fostului vicepresedinte al AVAS

Comentarii

# Alex date 3 April 2014 14:57 +32

aceeasi schema exersata la dosarul lui Nastase. Basescu iese si face omul infractor, procurorii DNA fac dosar cu prejudiciu stabilit de proprii experti si obliga institutia publica sa se dea lovita

# avi avi date 3 April 2014 15:45 +30

Corect,mai Alex. Savaliuc vorbeste pe langa subiect.Nu avem o republica a procurorilor ci o dictatura a lor,condusa de Basescu.Nu neg faptul ca unii merita consecintele faptelor lor,dar unii sunt condamnati/trimisi in judecata fara stabilirea exacta a unei vinovatii.Iar metodele DNA sunt incalificabile.Numai un singur exemplu este suficient/edificator:aducerea la ancheta cu mascati,fara o citare normala anterioara.Ati vazut ce i-au facut lui Nicusor Constantinescu in prima faza?Mai rau ca pe vremea lui Stalin.

# gheorghe date 5 April 2014 12:53 -6

Mai avi avi.,mai pune si tu mana si mai citeste ca nu dauneaza sanatatii.Daca l-a luat pe voiculescu este o facatura politicasi ce s-au gandit raspandaciide la revista nejustitiei sa mai adauge o fumigena precum ca varanul va scapa.Asa ceva ar fi imposibil si daca se va intampla asa inseamna ca adevarata justitie este un fum si ar fi pacat ca s-a luptat mult sub indrumarea UE sa se ajunga ca marii corupti sa ajunga dupa gratii ceea ce se va intampla si cu al vostru patron varanul.Reamintesc ca este bine sa mai citesti si ce se mai intampla pe la UE aco;o unde suntem in legatura cu justitiaca iti promit nu dauneaza.

# avi avi date 7 April 2014 14:39 +2

mai gheorghe,asa tanar si deeja gheorghe?daca nu as stii ce eswti procuror as crede ca esti un agramat care se baga singur in seama.Tu nu vezi ce fraza/topica/verb ai ?Trebuie sa citesti de 3 ori ceiscrii tu pentru a intelege ce vrei.Zau mai procurorule,la INM nu va invata si limba romana.Nu de altceva,dar sa nu te faci de ras si prin instante.Sa te fereasca Dumnezeu sa citesti vreun referat al tau.Pune ma mana si citeste limba gramatica si apoi uita-te prin ograda dreptului si a UE.

# gheorghe date 5 April 2014 12:58 -5

Mare e gradina Domnului.La asa minte asa comentarii.Numai un incult crede ca Basescu fabrica dosare.Nu ma mira ca gandirea ta este al unui babuin. cel putin ala stie sa-si gaseasca mancarea fara sa spuna aberatii, precum tu.......nici nu-i semeni.

# Băsecurescu, El Pinocchio Maximo date 6 April 2014 17:03 +4

Sclavii miei fabrică dosare, nu eu. Securitatea e organizație militară, ordinul se execută.

# andi date 3 April 2014 15:06 -34

slugoii lui dom profesor ar face orice ca sa il scape de puscarie sau sa il faca victima. Din pacate, baieti, nu mai merge smecheria!

# Librarul date 4 April 2014 11:34 +7

stai tu linistit ca dosarul asta se dovedea a fi o minciuna exagerata de mult timp daca nu insista basescu pe langa instante. era clar de mult lucrul asta. si nu oamenii lui voiculescu au intervenit pentru a face ceva cu acest dosar. numai basescu si slugile lui sunt in stare de asa ceva

# Alim date 3 April 2014 15:13 +17

andi, du-te si mori intr.o groapa cu toata familia ta ca sunteti prea prosti pt lumea asta.Sclav basist imputit ce esti

# Jos Mafia date 3 April 2014 21:48 -14

Daca ala este sclav basist, tu ce esti ma ? un sclav al motanului. Felix - Voiculescu, Basescu, Nastase, Udrea, Videanu, Dragnea, etc toti au furat. Locul este la Poarta Alba, la stuf. Comandant sa fie Maromet si gardian, celebrul Lungu, care batea cu franghia. Sa-i faca sa regrete fie leu furat, de la prostime.

# Jos Mafia date 3 April 2014 21:50 -8

fiecare leu furat

# Băsecurescu, El Pinocchio Maximo date 3 April 2014 21:57 +11

Cavalere, tovarasul Basescu trebuie sa infunde puscaria primul. Daca maine ăsta infunda puscaria pe banalul motiv ca este seful mafiei securiste din Romania, de Luni incolo pot intra si restul, dar cu ridicola conditie ca dosarele lor sa contina si niste probe. :lol: Ești ușor stupiduț să-l aperi pe șeful mafiei securiste din România și să te semnezi Jos Mafia. De fapt, ești prost rău.

# Jos Mafia date 3 April 2014 22:03 -12

Băsecurescu, El Pinocchio Maximo esti dus pe copca. Tu nu intelegi nimic. De fapt esti un postac idiot, platit de varan. Baselu trebuie sa intre la Poarta Alba de mana cu Felix - Voiculescu, insotiti de Udrea in costum de baie. Da, din analiza a cei ai postat, se deduce ca esti ori rupt de realitatea, ori adept al latrinelor.

# Băsecurescu, El Pinocchio Maximo date 3 April 2014 22:21 +9

Deci seful statului securist, seful mafiei securiste, guvernatorul Romaniei in ultimii 10 ani, coada de topor a trogloditilor financiari care au bulit Romania de la revolutie incoace, trebuie sa mearga la puscarie de mana cu Felix. Unul a ruinat Romania si i-a saracit pe romani, iar celalalt e tinta propagandei securiste pe care o consumi pe stomacul gol. Nu interesează pe nimeni soarta lui Voiculescu. :P

# hotu date 3 April 2014 15:20 -20

varanule ti se apropie termenul la care mergi la bulau.

# mircea date 3 April 2014 15:44 -19

grava eroare e ca Felix inca nu e la bulau. 

# nae catavencu date 3 April 2014 16:31 +17

:D hă,hă,hă eroare dă la dna? bă fiți serioși,bă băieți nu zise preșu națiunii că aia dă la antenă e salariată? păi cum să nu că ăsta - Voiculescu A CREAT LOCURI DE MUNCĂ unde există SALARIAȚI !!!el ce-a creat? deranj mare la deal,mare deranj că să strânge funia la par !!!cine fuse porcurorudă la dna care a făcut eroarea? cumva ******ci ?

# Cristi date 3 April 2014 18:48 -14

Ultima zvarcolire a Varanului! AMR 5 zile, Alarma! Tic-tac, tic-tac... Pe 8 aprilie 2014, Curtea de Apel Bucuresti va judeca recursul depus de DAN VOICULESCU, dupa ce acesta a fost condamnat de Tribunalul Bucuresti la 5 ani de inchisoare cu executare, in Dosarul ICA. Sentinta va fi definitiva. http://portal.just.ro/2/SitePages/Dosar.aspx?id_dosar=300000000520995&id_inst=2

# mircea date 3 April 2014 21:29 -13

Amin. Oare il asteapta familia cu bratele deschise pe Felix dupa temnita de minim un an jumatate ? Ma refer la familia extinsa, cu Gadea in capatai . Am citit undeva ca e o dilema care il depaseste si pe Patriarhul Intact.

# Băsecurescu, El Pinocchio Maximo date 3 April 2014 21:42 +6

Arestarile astea, programate, vor face ravagii in randul asa-zisei drepte. Po******tia stie ca seful mafiei securiste ii hartuieste pe banditii din pesede si penele, iar efectul e victimizarea banditilor. Ceea ce s-ar dori a fi resemnarea po******tiei si motivarea tonetarilor care-l sustin pe seful Securitatii se va transforma in MOTIVAREA electoratului antibasescu. :-* Securitatea intotdeauna a fost degeaba. Niciodata n-o sa poti schimba taranul prost. :roll:

# ziua innoptata date 3 April 2014 19:09 +7

:o ati observat ca atunci cand e pt. ei se poate orice , dar cand e pt. altii sau pt. plebe , nicio exceptie nu se admite , nicio regula nu mai e regula ( e doar REGUASLTA ) ?? !!

# Precizări, sfaturi şi „indicăţii” pentru # mircea # hotu # date 3 April 2014 19:25 +8

Precizări, sfaturi şi „indicăţii” pentru # mircea # hotu # andi # Cristi : Voi, băsiştilor, lăsaţi-l pe Dl. Voiculescu, aveţi grijă de voi şi ţineţi-vă bine de (partidul) mişcarea pop******ră , împreună cu idolul vostru, matrozul chior.

# Pedagogul date 3 April 2014 19:25 +9

Dosarul Telepatia este un dosar politic comandat de infractorul Basescu. Toate acuzatiile care i se aduc lui Voiculescu sunt nefondate si neintemeiate. 

# VIKY date 3 April 2014 23:45 -16

pe ce te bazezi?

# VIKY date 6 April 2014 09:20 +6

Se bazeaza pe probele false si masaluite de gunoaiele din DNA, nicidecum pe crierele voastre umplute cu gunoi basist. Putiti pana peste hotare. Sper sa fiti deratizati dupa alegeri, impreuna cu marele gunoi de la Cotroceni.

# Pedagogul date 3 April 2014 19:31 +7

Dosarul Telepatia este un dosar politic comandat de infractorul Basescu. Toate acuzatiile care i se aduc lui Voiculescu sunt nefondate si neintemeiate.

# Jos Mafia date 4 April 2014 18:31 -8

Dosarul penal in care este implicat Felix-motanul-Voiculescu este unul corect, precum Dosarul Flota, care din pacate s-s prescris sau aranjat de lingaul de daniel morar, prin efectuarea a celei de a doua expertize Expertiza care a scos la iveala un lucru halucinant, faptul ca Poporul ROMAN este dator lui Basescu - pletosul de la Cotroceni si nu invers. Sper ca Voiculescu si Basescu sa fie colegi de celula pt cel putin 10 ani.

# banditul kgbist basescu date 3 April 2014 20:02 +12

:lol: gazprom firma kagb :zzz sa aliat cu securistul viclean basescu taran traian :lol: ioana da cu blana fura pamanturii,case cu mafia lui tata cool :eek: un bandit cu dosare multe cine mai voteaza pdl,pmp si kobe cu gasca sa stie ca banditul basescu vrea prim ministru nu la puscarie cum vrem noi cei 98% care lam demis pe chiorul-violatorul :lol: :lol: :lol: :lol:

# VIKY date 3 April 2014 23:23 -22

bai prostule, tu nai opservat ca hantenele te prostete in fata? tu nu tziai dat seama, nai opservat ca tocmai ei ca slugi ii face pe uamenii liberi slugi, tocmai ei care minte de angheata apele ii face mincinosi pe rostitorii de adevaruri, ca ei zic de altii ca papa rahat cand in fapt ei au rahat pe gura? ca pa mine batutu tobei cu basescu-kagb ma face sa fiu sigura pa mine ca defapt varanu sa bagat sluga la rusi el cu neamu lui si cu toti muncitorii lui si distrage atentia de la chestia asta bagand la vrajeala diversionist ca de fapt basescu+putin=love.si mai zic ca cand o sa iasa dovezi ca masinaria varanului e consiliata pa filiera bolsevica, varanu si toti muncitorii lui sa fie spanzurati in piata universitati cu pacarde pe gaturile lor care sa scrie ca cine face ca ei ca ei sa pateasca.

# VIKY date 6 April 2014 09:25 +5

Cand incepi serviciul pe centura, holera basista?. Vad ca nu ai clienti, de ai timp sa infectezi acest site zilnic, bineanteles cu identitate furata, cum va invatat marele gunoi de la Cotroceni.

# Vasi date 3 April 2014 20:57 -14

Plângerea penală va fi soluţionată după soluţionarea plângerilor trimise de guvernul Ponta împotriva unor foşti miniştri PDL. Adică, la Sfântul Aşteaptă ! :lol: Nu vă mai îmbătaţi cu apă rece. Voiculescu va merge la mititica, ceea ce mi se pare corect. Chestia cu TELEPATIA repetaţi-o la fraieri !!!

# VIKY date 3 April 2014 23:33 -16

la asta cu TELEPATIA repetata la fraieri doresc sa ma refer: pai daca prosteala cu TELEPATIA mai merge la hantene trei ca se uita decat cretini care nu stie internetu ieu nu anteleg de ce se baga prosteala asta cu TELEPATIA pa internet unde orice manuitor de goagal afla in doi pasi da pa saituri corecte esplicatia corecta cei cu cuvantu TELEPATIA bagat de propaganda varanului ca sa dixcretizeze dosarul cu penala varanului carea furat saizeci de milioane de euro de la stat furand uzina de cercetari de mancare ICA. sunt curioasa ce alt cuvant or sal lege pe dosarul varanului ca sa dixcretizeze santajul la RCS RDS. o fi LEVITATIE?

# avi avi date 3 April 2014 22:04 +4

Ciolos,ca Ciolos (nu prea vad ce infractiunea dracului a facut-desi daca ma gandesc ii putem gasi vreo vina penala,dar nu este momentul sa dam lectii procurorilor si sa le dam idei) dar procurorul DNA, care efectiv a obligat MADR sa se constituie parte civila,indicand si suma aferenta,oare ce vina are?Eu zic sa nu ne pripim cu raspunsul.partial am gasit un raspuns,am gasit o vinovatie penala dar pe moment nu este cazul sa va povestesc.Voi ce parere aveti-DNA are vina?

# VIKY date 3 April 2014 23:13 -15

etena astai culmea acuma cai ca si cum varanu il violeaza pe emanuel gadea, emanuel moare, si varanu scapa ca vezi domne sa facut eroare judiciara ca decat violatu emanuel avea dreptu sal reclame si cum emanuel sa dus in iadu religiei lui deci navea cum sa reclame perversitatile varanului, varanu e liber bine mersi sal violeze si pe mircea badea ca asta sigur no sa reclame nici mort nici daca scapa cu viata ca sa nu mai zic ca chiar daca ciutacu ar reclama violu politia no sal i-a in seama ca nui el parte vatamata.

# Liviu date 4 April 2014 14:14 +7

Asta e justiția din România executa ordinele marinarului, după ce o sa pice Băsescu o sa iasă la iveala și mai multe mânării făcute.

# NU 5 ANI CI 50 000 DE ANI ! date 5 April 2014 18:10 -6

Intr-adevar A FOST O GRAVA GRESEALA .NU TREBUIA SA PRIMEASCA 5 ANI CI 50 000 DE ANI !

# APEL CATRE MAGISTRATI :FITI CORECTI CA INTRATI IN PUSCARIE! date 5 April 2014 22:14 -5

MAFIA A PIERDUT PUTEREA! BASESCU VA FI PREMIER ! Daca sunteti cinstiti nu aveti frica de nimeni !Sunteti Dumnezei ! Nimeni nu va poate atinge ! Priviti la EROII NEAMULUI ROMANESC Lidia Stanciu , Macovei ,Morar, Haineala ,Georgescu – si luati exemplu de la ei –indiferent ce guvern va veni, EI VOR FII DUMNEZEI ! Priviti-i pe cei care si-au pus sperante in minciuna,in mafie,in spaga , si ganditi-va CUM TREMURA, CE INSOMNII AU NOAPTEA la gandul CA UN PREMIER CINSTIT CA BASESCU VA VENI LA PUTERE.Ma gandesc la : judecatorii corupti, CU SENTINTELE ABERANTE de la RIBUNALUL BUGIURESTI –-cei CARE-L vor scapa PE MOTAN, tzatza aia penibila CU INSCENAREA CU FRANELE, AIA DE CAUTA SEMNATURI CONTRA LUI GHICA SI DANILET , Norescu ala ....procurorul care l-a lasat pe nicusor sa plece, cei care l-au last pe incompatibil sa candideze, cei care au luat functii la kazacioc CATI DIN EI VOR MAI FI IN MAGISTRATURA? CATI VOR INTRA IN PUSCARIE?Va scapa vreunul? Ba, fiti cinstiti ca intrati la puscarie

# VIKY date 6 April 2014 09:33 +6

Ai omis de pe lista pe cei mai importanti mafioti care vor intra in puscarie: Udrea, Videanu, Blejnar, Boc...si multe alte gunoaie basiste care au pradat tara. Stai linistit gunoi, ca marele mafiot va ajunge premier cand voi locui eu in Romania, dar cum asta nu se va intampla pe lumea asta, poate pe lumea cealalta va ajunge premier.

# APEL CATRE MAGISTRATI:Ba,fiti corecti ca intrati la puscarie date 6 April 2014 10:16 -5

Te-ai trezit vorbind ca pprosata? Ai vreo dovada ? Hai la DNA ! Vin si eu cu tine! Boc este SINGURUL PREMIER CINSTIT DIN ISTORIA ROMANIEI! Udrea a fost CEL MAI BUN MINISTRU al turismului DIN ISTORIA ROAMNIEI. BASESCU ESTE CEL MAI MARE OM POLITIC ROMAN DIN ULTIMII 100 DE ANI .Va fi probabil SECRETAR GENERAL NATO SAU PRESEDINTE UE! In partea ailalta tzatza ai analfabeta si tare-n gura –crapeni care mai vrea sa ne faca de ras si in parlamentul european !ETC-nu mai pierd timpul cu tine –ca oricum nu pricepi nimic !

# Băsecurescu, El Pinocchio Maximo date 6 April 2014 16:59 +2

Toate jegurile produse de PCR, pe filiera Securitate, vor ajunge la puscarie. Si băs. Boc nu a pus în aplicare legi în vigoare, deci le-a încălcat, devenind astfel PENAL!!! Udrea e blondă, are cea mai bună absorbție. Băsescu e casa din Mihăileanu, flota, Nana, Securitate, Rouen, mafia imobiliara, nunta Ebei, alegeri fraudate 2004, alegeri fraudate 2009, referendum valid invalidat de mafia securistă șantajată de băs etc.

# VIKY date 5 April 2014 23:24 +3

\" CATI VOR INTRA IN PUSCARIE?\"...Multi, toti de pe lista ta.

# ADEVARUL date 7 April 2014 20:41 +1

EXISTĂ O LIMITĂ IN CAZUL VICIULUI DE PROCEDURĂ,O CULME A LUI,MAGISTARTI PROSTI,JENANT DE PROSTI-FORMATI SI DIN NĂSCARE.

Adauga comentariu

:D :lol: :-) ;-) 8) :-| :-* :oops: :sad: :cry: :o :-? :-x :eek: :zzz :P :roll: :sigh:

DISCLAIMER

Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

EDITORIAL

Vorbe de fumoar

Vorbe de fumoar – 12.04.2024 – Deliberari cu judecatoarea ICCJ Lavinia Lefterache: “Esti idioata?”

+ DETALII

FACEBOOK

Utlimele comentarii
Cele mai citite
LUMEA JUSTITIEI
Arhiva