4 martie 2021

"In mintea stramba si lucrul drept se stramba"
- parintele Arsenie BOCA

GUVERN FARA DUMNEZEU – Revolta dupa ce Executivul a taiat cu 90% bugetul Bisericii. Liderul PSD Marcel Ciolacu: “Anul trecut ne-au interzis accesul in biserici... Anul acesta continua atacul la fibra noastra nationala. Vor sa lase in paragina sute de lacasuri de cult, multe dintre ele aflate nu doar in patrimoniul national, dar si in patrimoniul universal, prin taierea cu 90% a investitiilor in conservarea si protejarea acestora!”

Scris de: L.J. | pdf | print

18 februarie 2021 13:36
Vizualizari: 4052

 

Revolta impotriva Guvernului PNL-USR-UDMR condus de presedintele Klaus Iohannis (foto impreuna cu Patriarhul Daniel) prin intermediul premierului Florin Citu, dupa ce Executivul a taiat masiv bugetul Bisericii Ortodoxe Romane. Este vorba despre o scadere cu 88% a fondurilor pentru investitii alocate sprijinirii cultelor.


 

 

Presedintele PSD Marcel Ciolacu (foto 2) atrage atentia ca austeritatea impusa Bisericii de catre Guvernul Citu nu reprezinta decat un nou atac la fibra nationala. Si nu doar atat, ci o continuare a politicilor de asuprire a Bisericii. In acest sens, in postarea sa de joi, 18 februarie 2021, de pe Facebook, Marcel Ciolacu aminteste ce s-a intamplat in primavara anului trecut, cand romanii nu au fost lasati sa mearga la slujba de Inviere. "Vor sa distruga si tot ce are legatura cu credinta acestui neam!", avertizeaza Ciolacu.


Iata reactia liderului PSD Marcel Ciolacu dupa taierea bugetului Bisericii:


Anul trecut nu ne-au lasat nici macar sa luam lumina in seara de Paste! Ne-au interzis accesul in biserici. Ne-au pus credinta la grea incercare, aruncand asupra romanilor un potop de amenzi si invrajbind tinerii contra batranilor.

Anul acesta continua atacul la fibra noastra nationala. Vor sa lase in paragina sute de lacasuri de cult, multe dintre ele aflate nu doar in patrimoniul national, dar si in patrimoniul universal, prin taierea cu 90% a investitiilor in conservarea si protejarea acestora!

Dupa ce au alocat Educatiei cel mai mic buget din ultimii 30 de ani si au taiat 11% de la Sanatate, vor sa distruga si tot ce are legatura cu credinta acestui neam!

Nu vom permite lasarea in paragina a patrimoniului national! Nu puteti sa distrugeti credinta, demnitatea si traditiile acestui popor!”

Comentarii

# Tbklord date 18 februarie 2021 15:22 -7

https://www.gandul.ro/actualitate/ce-salariu-are-patriarhul-daniel-suma-pe-care-o-castiga-lunar-19588383?utm_source=Mediafax+mobil+home&utm_medium=website&utm_campaign=fidmee Trist rău, săracul BOR!!!

# coco date 18 februarie 2021 15:25 -6

Eu sustin separarea dintre stat si biserica si salut taierea finantarii bisericii din bugetul de stat. Satul nu ar trebui sa dea nici un ban bisericii ci sa incaseze taxe si impozite de la biserica!

# florian date 18 februarie 2021 19:56 +7

Tara inbolnavita de conducatori dezaxati, la ordinul unui centru de putere ocult.

# maxtor date 19 februarie 2021 00:22 -1

p.f.antihrist. pentru ayatollahu necinstit care a inchis moscheile in iran propunem aruncarea in cap de pe Catedrala; -pentru p.f. se cuvine altceva,doar este botezat!

# nae girimea date 19 februarie 2021 07:54 +3

@coco De acord , cu conditia ca statul sa retrocedeze Bisericii bunurile secularizate de Al I Cuza .

# Alexandru date 20 februarie 2021 10:27 0

Il paingeți pe Daniel?la 195 de milioane salariu?Prea fericitul Daniel a pretins și primit de la Laurențiu Streza 600.000 de euro ca sa-l ,,unga,,mitropolit al transilvaniei!Aștia sunt adevarații talhari ai Romaniei!Il plangi pe preotul care se sacrifica sa-ți inmormanteze tatal,contra sumei de 5000 de lei? Inmormantare care este declarata gratuita?

# opulenta date 20 februarie 2021 11:38 0

Uitati-va numai ce opulența, ce clădiri, cati bani pentru binele popilor, nu vorbesc de mașini.altii nu au din ce trai si se moare in spitale, învățământul e la pământ.nu va e rusine totusi?

# ?????? date 23 februarie 2021 17:16 0

@ Şi fiindcă nu toţi creştinii primesc "sfinte chestii" de la aceleaşi culte religioase se băgară şi ăştia cu "sfinte" vaccinuri experimentale, de la mai multe firme producătoare, despre care solicită "că să fie primite",?

Adauga comentariu

:D :lol: :-) ;-) 8) :-| :-* :oops: :sad: :cry: :o :-? :-x :eek: :zzz :P :roll: :sigh:

DISCLAIMER

Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

EDITORIAL

Vorbe de fumoar

Vorbe de fumoar – 3.03.2021 – Werner iar s-a tras in poza cu Corbu. Lui Citu & co. le crapa capul dupa solutia din dosarul 10 august

+ DETALII

FACEBOOK

Utlimele comentarii
Cele mai citite
LUMEA JUSTITIEI
Arhiva