12 August 2022

"In mintea stramba si lucrul drept se stramba"
- parintele Arsenie BOCA

HORODNICEANU CAUTA LOCOTENENTI – DIICOT organizeaza concurs pentru ocuparea a 7 functii de conducere. Printre posturile disponibile se numara cele de procuror sef la Birourile teritoriale Ialomita, Giurgiu si Harghita. Alte 4 functii de conducere sunt la Serviciul teritorial Timisoara si DIICOT-structura centrala (Lista)

Scris de: L.J. | pdf | print

3 April 2016 12:06
Vizualizari: 8926

Directia de Investigare a Infractiunilor de Criminalitate Organizata si Terorism organizeaza concurs pentru ocuparea a 7 functii de conducere. Este vorba despre 4 posturi de procuror sef la structuri teritoriale si alte 3 functii de conducere la DIICOT-structura centrala.

Concret, potrivit anuntului postat pe siteul Directiei conduse de Daniel Horodniceanu (foto), sunt disponibile urmatoarele functii de conducere:


-procuror sef al Biroului de combatere a infractiunilor de fals de moneda, alte valori si contrafaceri;

-procuror sef al Biroului de combatere a infractiunilor de violenta;

-procuror sef al Serviciului judiciar;

-procuror sef al Biroului teritorial Ialomita;

-procuror sef al Biroului teritorial Giurgiu;

-procuror sef al Biroului teritorial Harghita;

-procuror sef al Serviciului teritorial Timisoara.

Procurorii interesati isi pot depune candidaturile pana in 3 mai 2016. Acestea trebuie insotite de CV, un proiect privind exercitarea atributiilor specifice functiei de conducere si 10 lucrari intocmite de candidat in compartimentele in care si-a desfasurat activitatea.

Iata anuntul DIICOT:

In conformitate cu prevederile art. 1 din Hotararea nr. 193 din data de 9 martie 2006 a Plenului Consiliului Superior al Magistraturii, cu modificarile si completarile ulterioare, prin care s-a aprobat procedura numirii procurorilor in alte functii de conducere, in temeiul art. 55 alin. (1)-(3) din Legea nr. 303/2004 privind statutul judecatorilor si procurorilor, republicata, cu modificarile si completarile ulterioare, Directia de Investigare a Infractiunilor de Criminalitate Organizata si Terorism aduce la cunostinta ca, pana la data de 3 mai 2016, pot fi depuse candidaturi pentru ocuparea urmatoarelor functii de conducere din cadrul directiei:

-procuror sef al Biroului de combatere a infractiunilor de fals de moneda, alte valori si contrafaceri;

-procuror sef al Biroului de combatere a infractiunilor de violenta;

-procuror sef al Serviciului judiciar;

-procuror sef al Biroului teritorial Ialomita;

-procuror sef al Biroului teritorial Giurgiu;

-procuror sef al Biroului teritorial Harghita;

-procuror sef al Serviciului teritorial Timisoara.

Candidaturile (cererile) vor fi insotite de urmatoarele documente:

-curriculum vitae;

-declaratiile prevazute de art. 49 alin. (11) raportat la art. 48 alin. (11) din Legea nr. 303/2004 privind statutul judecatorilor si procurorilor, republicata, cu modificarile si completarile ulterioare;

-un proiect privind exercitarea atributiilor specifice functiei de conducere pentru care procurorul candideaza (conform prevederilor anexei la Hotararea nr. 161/2011 a Consiliului Superior al Magistraturii – Sectia pentru procurori, proiectul se va incadra intr-o limita de 30 de pagini, iar anexele nu vor putea depasi 10 pagini. Planul si anexele vor fi redactate folosind caractere de 12, font Times New Roman, la distanta de un rand si jumatate);

-10 lucrari intocmite de candidat in compartimentele in care si-a desfasurat activitatea;

-orice alte inscrisuri considerate relevante.

Relatii suplimentare pot fi obtinute la numarul de telefon 0214123227.

Prezentul anunt este afisat pe site-ul Directiei de Investigare a Infractiunilor de Criminalitate Organizata si Terorism, la adresa www.diicot.ro (resurse umane – posturi vacante)".

Comentarii

# ADEVARUL date 4 April 2016 10:43 0

H. CAUTA DAR NU GASESTE...DESPRE CE PENIBILITATI,ABSURDITATI SI PROSTII MONUMENTALE SE FACE AICI VORBIRE...AU CAZUT IN DESUETUDINE CONCURSURILE CU CASTIGATORI DINAINTE CUNOSCUTI,POATE,ACUM ESTE PROBA PRACTICA DE PUPARE A DOSULUI MAFIEI JUDICIARE COTIZANTE LA OLIGARHI SAU NU MAI STIU CE SA FACA DE BINE,ACESTI MISTIFICATORI PARALELI CU CE AU DE FACUT: SCOATEREA LA CONCURS A POSTURILOR SI COMISII PROFESIONISTE DIN CARE SA FACA PARTE INCLUSIVI PSIHOLOGI,CU EXAMENE DATE IN LABORATOARELE DE SPECIALITATE...NU DE ALTA DA MILIARDELE FACUTE PIERDUTE V-OR TREBUI RECUPERATE...DE LA MAGISTRATI SI INFRACTORI DEOPOTRIVA...SE NUMESTE COMPLICITATE,NU ALTCEVA.

Adauga comentariu

:D :lol: :-) ;-) 8) :-| :-* :oops: :sad: :cry: :o :-? :-x :eek: :zzz :P :roll: :sigh:

DISCLAIMER

Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

EDITORIAL

Vorbe de fumoar

Vorbe de fumoar – 11.08.2022 – Buda si-a dorit purtatoare de cuvant

+ DETALII

FACEBOOK

Utlimele comentarii
Cele mai citite
LUMEA JUSTITIEI
Arhiva