22 May 2024

"In mintea stramba si lucrul drept se stramba"
- parintele Arsenie BOCA

Luju

HORODNICEANU MOARE DACA NU E SEF – Candidatul de serviciu loveste din nou: Daniel Horodniceanu s-a inscris la concursul pentru functia de sef al DIICOT. Adjunct al DNA vrea sa devina procurorul Codrin Gavra, care tocmai ce a incasat 14 achitari de toata frumusetea. Omul Laurei Kovesi, procurorul Paul Silviu Dumitriu care a anchetat abuziv emiterea OUG 13, vizeaza sefia Sectiei a II-a DNA. Iata candidatii la functiile de conducere din marile parchete (Lista)

Scris de: George TARATA | pdf | print

2 September 2021 12:49
Vizualizari: 8130

Ceea ce Lumea Justitiei a anuntat in exclusivitate inca din 22 august 2021 (click aici pentru a citi) s-a adeverit: candidatul de serviciu Daniel Horodniceanu (foto 1) vrea sa fie din nou mare sef de parchet. Dupa ce in ultimii ani a incercat sa fie ba Procuror General, ba procuror european, ba sef al DIICOT pentru a doua oara, Daniel Horodniceanu (personaj aflat in trecut in fratiile Laurei Kovesi) si-a depus candidatura pentru functia de procuror sef al DIICOT, functie pe care a mai detinut-o in trecut, fara prea mari realizari insa.


 

Ministerul Justitiei a facut publica miercuri seara, 1 septembrie 2021, lista cu procurorii care si-au depus candidaturile pentru functiile de conducere din marile parchete. Pe langa Daniel Horodniceanu, regasim si alti procurori celebri, in special pentru rateurile pe care le-au comis.

Spre exemplu, pentru functia de adjunct al DNA candideaza procurorul Codrin Gavra (foto 2), cel care tocmai ce a incasat 14 achitari de toata frumusetea, fiind demascat ca a lucrat cu agenti provocatori (click aici pentru a citi), si care in prezent ocupa functia de procuror-sef adjunct al DNA cu delegare.

De asemenea, pentru functia de sef al Sectiei de combatere a infractiunilor asimilate infractiunilor de coruptie din DNA (Sectia a II-a DNA) si-a depus candidatura unui dintre oamenii de baza ai Laurei Kovesi pe vremea in care aceasta conducea parchetul anticoruptie. Este vorba despre procurorul Paul Silviu Dumitriu (foto 3), aflat in momentul de fata la conducerea Sectiei a II-a DNA cu delegare. Un procuror care in trecut a fost demascat pentru modul abuziv in care a anchetat emiterea celebrei OUG 13 din 2017 de catre Guvernul PSD.


Iata candidatii pentru functiile de conducere din marile parchete:

 


Comentarii

# Bogdan Gyuse date 2 September 2021 13:20 -1

Ioana Albani pare mai talentata. L-a scapat de procurorul Alexandru Anghel de abuz in serviciu, lipsa de competenta profesionala si alte vreo 5 fapte penale, iar pe mine m-a declarat nevinovat pentru detinere sau utilizarea de substante halugnogene sau holotrope. Despre procurorii ce si-au luat achitari in dosarele fabricate aiurea, ma intreb de ce nu sunt suspendati de Inspectia Judiciara, CSM, sau anchetati de SIIJ? De ce nu isi solicita suspendarea din magistratura pe motiv de incompetenta? Legea Lustratiei!

# VIKY date 2 September 2021 14:52 +15

Tot circul din GuWernerul Meu, este pentru acapararea totala a justitiei. Penalul de la Cotroceni a generat acest circ. Sobolaniada numita GuWern nu va cadea cu toate motiunile lor, in schimb Hitleristul va mai bifa o victorie in agenda primita de la stapani: dictatura militara.

# Pai atunci ... sa nu fie sef ! date 8 September 2021 23:25 0

LOL

Adauga comentariu

:D :lol: :-) ;-) 8) :-| :-* :oops: :sad: :cry: :o :-? :-x :eek: :zzz :P :roll: :sigh:

DISCLAIMER

Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

EDITORIAL

Vorbe de fumoar

Vorbe de fumoar – 21.05.2024 – Minune mare: Bosoc a dat pronuntare!

+ DETALII

FACEBOOK

Utlimele comentarii
Cele mai citite
LUMEA JUSTITIEI
Arhiva