22 September 2023

"In mintea stramba si lucrul drept se stramba"
- parintele Arsenie BOCA

INCITARE LA LOVITURA DE STAT – Iata manifestul care circula printre #rezistenti: “La 22 decembrie, 2017, manifestantii reusesc sa rupa 'pasnic' cordonul de jandarmi si sa patrunda in Palatul Parlamentului pe care il ocupa in liniste... Parlamentul este dizolvat... Guvernul nu mai exista... PSD si ALDE sint scoase in afara legii... De frica multimii, Dragnea incearca sa paraseasca fraudulos tara. Este prins la granita”

Scris de: G.T. | pdf | print

21 December 2017 14:44
Vizualizari: 25933

Un text extrem de periculos circula pe grupurile de pe Facebook ale tefelistilor #rezistenti. Este un text in care se indeamna la manifestatii de strada care sa provoace o lovitura de stat, in urma careia Parlamentul sa fie dizolvat.

Manifestul intitulat “22 decembrie: Fuga lui Dragnea - rescrierea secventei“ propune un scenariu care ar urma sa se desfasoare in 22 decembrie 2017, fix la 28 de ani de la ziua in care dictatorul Nicolae Ceausescu parasea sediul Comitetului Central cu elicopterul, iar regimul comunist era astfel rasturnat. #rezistentii sunt chemati sa iasa in strada, pentru ca ulterior sa rupa “pasnic” cordoanele de jandarmi si sa intre in cladirea Parlamentului, pe care sa o ocupe “in liniste”. Va urma dizolvarea Parlamentului Romaniei, iar Guvernul va inceta sa existe.


Nu sunt insa singurele actiuni propuse in manifestul #rezistentilor. Dupa dizolvarea Parlamentului partidele PSD si ALDE vor fi scoase in afara legii. Iar in ceea ce-l priveste pe Liviu Dragnea, conform scenariului, acesta va incerca sa fuga din tara, dar va fi prins la granita.

Iata asadar unul dintre planurile #rezistentilor, care pretind ca lupta pentru democratie si stat de drept, dar care de fapt isi propun preluarea puterii prin forta. Este un indemn cat se poate de clar la lovitura de stat si la rasturnarea ordinii constitutionale, motiv pentru care autoritatile statului, in frunte cu SRI, ar trebui sa se sesizeze de urgenta si sa ia masuri impotriva incitatorilor, mai ales ca numele organizatorilor acestui “eveniment” sunt publice pe Facebook.

Iata manifestul #rezistentilor:

decembrie, romania, 2017

statul e acaparat la virf de un grup de cleptocrati care dau legi in parlament care sa le acopere coruptia.

Dupa zile de demonstratii, la 22 decembrie, 2017, manifestantii reusesc sa rupa 'pasnic' cordonul de jandarmi si sa patrunda in Palatul Parlamentului pe care il ocupa in liniste. Casa Poporului devine, in sfirsit, a poporului.

Parlamentul este dizolvat la propunerea masselor populare, in mod pasnic si sublim. Guvernul nu mai exista

PSD si ALDE sint scoase in afara legii

De frica multimii, dar mai ales a raspunderii, Liviu Dragnea incearca sa paraseasca fraudulos tara.

Este prins la granita


Comentarii

# corina date 21 December 2017 14:55 +27

Alo!!!! aude sri-ul??? hellvig????? fiind vorba de organizare, ceea ce implica bani, aude sie???

# John date 21 December 2017 15:16 0

Legea nr. 1/1998, art. 1. - Serviciul de Informaţii Externe este organul de stat specializat în domeniul informaţiilor externe privind siguranţa naţională şi apărarea României şi a intereselor sale. Confunzi SIE cu Diviziunea Contra Apararii Constitutiei a SRI!

# maleficent date 21 December 2017 16:28 +9

Pai SRI e chiar initiatorul potentialei loviturii de stat.Cat de mare le edisperarea neosecuristilor!

# speriatu din canale date 22 December 2017 22:29 0

Să fi transmis SRI consemnul SE ANULEAZĂ? Pitit în canale, am așteptat să treacă urgia. De ce s-a fîsîîîiiit MAREA LOVITURĂ?

# DODI date 21 December 2017 14:59 +20

Cred că ar trebui doar o simplă deviere de la traseu: spre Cotroceni. Și atunci totul ar reintra în normal.

# N-ai să vezi! date 21 December 2017 22:08 +3

SRI îl va apăra pe cel ce-a renunțat, de capul lui, la datoria istorică a Germaniei de 19 MILIARDE EUR. A stîrnit mirare numirea lui Hellvig, apoi a răsuflat că s-a ocupat, pe meleaguri străine, de alegerea profului Ghinion...

# Io date 21 December 2017 15:08 +5

Probabil e scrisa de un tinerel un fel de "ombelico del mondo" care habar-nu-are Constitutia si ce e UE !. Ma mira miile de spalati la creier ce cred in asemenea cretinitate ! Cum sa-i numesc? Cretinoizi?

# Floare Albastra date 21 December 2017 16:49 -7

Pe ei numeste-i cum vrei, dar cu mine trebuie sa te intalnesti la un pahar de vorba. Si de vin, daca vrei. Fii Barbat! ;-)

# Edelweiss - Io* de Bukowina date 21 December 2017 18:09 0

Mey Io, nu țin minte bine dar parcă te-am mai avertizat astă-primăvară (înainte de stagiul meu judiciar în ocnă!), că AI VOIE să folosești nicknamele Io, dar îți este interzis să folosești Io* (adicătelea Io cu asterix și obelix). Io* este Trade Mark, copyrightat și semnifică o apoziție enunțată acum ceva vreme și ulterior subînțeleasă prin asterisc: „Io* - God Iupiter's DeMoon” (vra să-nsemne un gioc de cuvințele, ce pleacă de la configurația satelitului (lună = moon) Io al Planetei Jupiter și transcende către zona ceva mai esoterică a Demonului Zeului roman Iupiter. Așadar, ca să se înțeleagă om cu om și om cu nevasta altuia, să nu te prind că folosești Io* că-ți roop chicioarele din kur și ți le înnod în jurul gâtului, pe post de fular, că e cam friguț afară! :P Acuma nu-mi mai rămâne decât să-ți urez gudlack la meetingul tău informal (meibi cu finalizare), desfășurat în compania selectă a Florii Albastre! Baftă, uăi! (preventiv, ia de la apotecăr o cutie cu citrat de sildenafil!)

# Io/IO date 29 December 2017 06:35 0

:D :D Cre`că-mi furați ideile, muică! IO nu te blamez edelweiss ( inteleg cand cineva face glume ). IO te sfătuiesc pe drăcică să-l ignori și dă-i bice cu scrisu`că tu chiar ai talent, pe bune!

# Margareta date 21 December 2017 18:21 +5

:-x :-x eu emigrez cand vad cretinoizii de la #rezist,imi topaie acneea pe fata de am ajuns sa ma compar cu procuroarea Carmen Lancranjan la invazie acneica.huoooo cretinoizi #rezist.Emigrez :-x

# Printesa ta date 21 December 2017 19:44 0

Bre, Mare Inchizitor, nu mai face glume sinistre. Nu esti tu Barbat, de aia emigrez eu. Daca erai Barbat, nu mai era nevoie sa emigrez, suportam cumva existenta in tara aceasta plina de cretini parsivi, vorba ta.  ;-)

# Barbat date 21 December 2017 23:17 0

este cel care isi asuma responsabilitatea familiei sale,a copilllulllui din dotare,fara sa il puna in carca altuia :P

# Printesa ta date 22 December 2017 10:39 0

Pentru mine definitia Barbatului e alta. Copiii nu au nici o treaba . 

# Mihaela date 21 December 2017 15:15 +11

Intrebare : ce face SRI-ul, DIICOT-ul , ca au bugete regesti ? Cine vrea anarhie in aceasta tara ? Simplu :soros . Si e numai unul din raspunsuri .

# corectorul de rezerva date 21 December 2017 15:48 +7

Draga Mihaela , relaxeaza-te , caci e tocmai SRI care organizeaza loviturile de stat . Cel mai recent exemplu este chermeza din sufrageria lu` Oprea unde se dusa si dolofana-plagiatoare si ciocoflenderii de sefi SRI (de fapt niste paraziti , nejustificand niciodata salariile monstru si iesirea la pensie la 40 de ani , sau pe-aproape) :eek:

# Media să fie pe fază! date 21 December 2017 21:59 +1

„Poate se incumeta cineva din presa sa intre cu o camera de filmat printre protestatari, mai ales printre cei in roba, sa-i intrebe ce legi au trecut care compromit urmarirea penala.” C. Terhes

# jk date 21 December 2017 16:00 +2

din pacate de asta au primit bugetele sa se faca ca nu vad

# AG date 21 December 2017 16:33 +1

e posibil sa gasesti asemanari daca te intorci la mineriada de pe vremea lui radu vasile, doar ca sunt alti actori.

# Mihaela date 21 December 2017 15:21 +14

Spun ei ca sunt ,,poporul,, . Pe bune care popor, al cui popor ? Ocupa pasnic Parlamentul ?! Ce gluma hidoasa ! Mai zilele trecute , nenorocita aia de closet chicacau urla ca vrea occupy. Deci asta e ce vor jivinele astea . Avem servicii secrete numai sa ia multi bani de la buget . Asa e ? Dar ce face nazistul ? Isi freaca mainile ca ,,romanii lui,, trec la fapte ?

# Decebal date 21 December 2017 15:39 +6

De ce dracu` platim buget mostru, imens , la SRI daca nu se implica ? S-au tocmai ei sunt printre manifestati ? Posibil , daca klingonianul le-a marit "again" bugetul . Prima miscare : reducerea la jumate a bugetului SRI si a numarului de paraziti !

# Adrian date 21 December 2017 17:45 +2

Pai SRI este cu Werner, si lui Werner ii convine acest scenariu. Eu nu am incredere in generalii SRI (vezi Coldea, Dumbrava). De acord cu tine ca nu avem nevoie de 12 mii de securisti.

# HELLVIG SOROSISTU date 21 December 2017 20:46 0

Nici Hellvig nu e ușă de biserică! În studenție a deținut funcția de șef al fundației Soros Cluj. Deși SRI nu e partid or privată, șeful celui serviciu legitimează mișcările de stradă: „Ma bucur ca avem semne ale unei participari civice solide”, 15.03.a.c.

# CANARIS REÎNCARNAT PE DÎMBOVIȚA date 21 December 2017 21:40 0

Comentariu slăbuț, sancționat imediat de SRI? Noii securiști își apără bugetul gras dar asta nu poate schimba realitatea că micuțul securist a fost la 22 de ani un șturlubatic SOROSIST :P :P :P .

# comisaru ciordache date 21 December 2017 16:18 +1

Niste bagabonti dle, la fel c-an 89! Ce tie si cu tineretul asta!!!!! Noi vrem sa le facem un bine si ei nu si nu!!

# pai da date 21 December 2017 16:39 -5

toti cei care au ceva impotriva "politicii" dlui Plesoianu sunt fie retardati, fie spalati pe creier, fie "securisti", fie sorosisti ... noroc cu urmasii dlui Iliescu (urmasul lui Ceasusescu) ca stiu ce e bine pt bobor ... ca altfel :lol: :lol: :lol:

# Diuca date 21 December 2017 16:49 +3

Chiar nu inteleg de ce nu este expulzat , politicos, Klemmica-fara-frica pe baza faptului ca sustine #rezist (tradare si amestec in treburile interne ale altei tari) si incita la perturbarea ordinii si linisti publice ?

# LA NOI E PUTRED MĂRUL date 21 December 2017 21:34 +1

MAE ar trebui să propună expulzarea unui ambasador. Dar slujbașii MAE se mulțumesc să-și încaseze lefurile plătite de contribuabili...

# Cei de la MAE-s persoane cu handicap (surdo-muți)? date 24 December 2017 19:21 0

Cei din MAE încă-s picați în fund de admirație față de diarea verbală a celui nediplomat ambasador, rămînînd fără replică: ”Protestele sunt foarte însuflețitoare. În ultima săptămână am văzut trei sau patru nopți de mari demonstrații pașnice”, 3.02.a.c.

# escu date 21 December 2017 17:19 +2

Și instituțiile abilitate ce păzesc? Cum apără ordinea de drept? Eu cred că jandarmii ar trebui, tot așa în liniște, să pună bastoanele pe protestatarii respectivi iar Johannis să gândească dacă se va simți în siguranță la Cotroceni. Poate ar fi cazul să înceapă și mitingurile, tot spontane, la ușa Palatului Cotroceni pentru a-l pune în dificultate pe Johannis și să aleagă: or acceptă democrația străzii ori democrația parlamentară, abilitată prin vot.

# celeron date 21 December 2017 18:14 +2

Autoritatile ar trebui sa ia urgent masuri cu aceasta banda de rezistenti cretinoizi care nu inteleg nici sensul democratiei si nici al bunului simt! Ar fi cazul deschiderea unui nou canal (tabara de munca fortata) pentru eliberarea lor hormonala!

# Gigel date 21 December 2017 18:58 +2

Ei și dupa aia noi ceilalti ne trezim si ii trimitem la bulau pe viata pe cei care dau lovitura de stat sau ambasada SUA cheamă armata sa preia puterea ca in Chile citeva zeci de mi de oameni sunt strînși pe stadioane si apoi dispar definitiv din viata CA IN CHILE si tupa 30 de ani cind Romania nu va mai avea nici aur nici.petrol sau gaze nici uraniu sau bauxita sau cupru EI BINE ATUMCI DICTATORUL SE VA RETRAGE SI VA LASA PARLAMENTUL NEOCUPAT PASNIC ...si cind te gîndești ca Romania NU ARE salpetru de chile ...!#

# Romanverde date 21 December 2017 22:21 +1

ASA E...!!!!HELVIG SI IOHANIS SI ASTIA TOTI IN FRUNTE CU BASESCU CHIORU SA FIE RIDOCATI ...SA II ARESREZE CARMEN DAN...SI PE #...PE TOTI GOLANII ASTIA INTERVENTIONISTI...HULIGANII MAMA LOR... SA VINA ARMATA CU ARMAMENT...SA APARAM PARTIDUL... HAI DRAGNEA ..SUS TARICENE...FORTA IORDACHE!!!...PE EO PE MAMA LOR....

# groza date 21 December 2017 23:10 -3

As dori ca alesii cu probleme sa dea socoteala.

# Sabin date 21 December 2017 23:21 +3

Daca nu sant in stare sa le aplice masurile potrivite, sa ii aresteze si sa ii trimita acolo unde ii doare de legile justitiei: la puscarie. Ei comploteaza pe fata si toata lumea sta si se uita. Manifestele astea, nu lcerceteaza nimeni, de unde apar, cine le tipareste? Sau zboara asa nestingherite, din neant? Nu au circulat si acum un an, si inainte de Colectiv? De ce nu investigheaza nimeni sms-urile primite de unii, anterior accidentului Colectiv, prin care li se spunea sa nu se duca in club in seara respectiva? Nu cumva protestatarii astia de profesie, cu state vechi si turbulenti au fost implicati in incendiul respectiv? Prea a mirosit a premeditare... Parlamentul ar trebui sa deschida o ancheta si asupra acestui eveniment tragic, daca tot a luat o turnura politica si unii au castigat capital politic imens din asta. In nici o tara nu ar fi tolerata o asemenea anarhie.

# Golan date 22 December 2017 00:39 +2

Noua securitate e statul paralel.Ac'u,daca le-a acordat parlamentul fonduri nemarginite,ar fi si prosti sa nu actioneze, dispunand de atatea fonduri,in scopul dizolvarii parlamentului actual folosind toate metodele concepute in laboratoarele lor,iar rezultatele sant din ce mai palpabile.Dupa cum se vede,urmeaza dupa democratia socialista,una mai rea, una securista 100%.

# cosmin date 22 December 2017 00:43 0

Daca esti prost si fara circumvolutinni , iti pui @ rezist

# nae girimea date 22 December 2017 05:11 0

A scris unu' la criza de fiere .

# Charlie date 22 December 2017 13:48 0

"John" lanseaza o diversiune, caci si SIE e implicat pe siguranta nationala, rebelii bolsevici fiind finantati de miliardarul ROSU Soros. Ideile din text sunt parca trase la sapirograf din directivele CEKA  si Komintern...

# Viorel date 22 December 2017 17:03 0

Dacă și numai DACĂ aș avea putere de decizie, i-aș lăsa în incinta clădirii Parlamentului, aș închide ușile, aș întrerupe curentul și le-aș da drumul ... cândva, când... le-ar veni mintea la cap (sau ar implora după păpică și apică).

# MIRA date 22 December 2017 21:08 +2

Nici noi, majoritarii normali la cap, nu va mai vrem, bai,#rezistentilor! Duceti-va pe pustii, unde cainii nu latra...etc...impreuna cu "mama"vostra Monica Muma-Padurii si "tatal" vostru veneticul, urmasul domnitorilor fanarioti.NU e grec,dar e tot strain de neam si tara si a dovedit-o.Din plin.

# nedumeritul date 25 December 2017 19:09 0

Ma intreb si ma crucesc, vazand ca nimeni din PSD-ALDE , nu ia in considerare aceasta INCITARE LA LOVITURA DE STAT, cand, colac peste pupaza, peste doar 2 zile , in 27 decembrie, tovarasul Mihai Tudose ii primeste cu bratele deschise pe cei care ameninta lovitura de stat. Sa se fi imbatat toti, de Craciun si li s-au aburit mintile, sau cred ca doar pentru ca nu s-a mai intamplat niciodata asa ceva, nu poate sa se intample nici acum ceea ce scrie Sorin Rosca Stanescu in Inpolitics ???? Dragnea, bunule, da-i un picior in fund acestui securist care , ti-o coace de cand l-ai facut prim ministru, ca sa nu ajunga Romania de rasul planetei , cu o "lingura de oameni" care intra invitati de premier in Palatul Victoria si li se da puterea, alungandu-i pe alesii romanilor, fara nici macar o incercare de impotrivire.

Adauga comentariu

:D :lol: :-) ;-) 8) :-| :-* :oops: :sad: :cry: :o :-? :-x :eek: :zzz :P :roll: :sigh:

DISCLAIMER

Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

EDITORIAL

Vorbe de fumoar

Vorbe de fumoar – 21.09.2023 – Lot nou de judecatori la disciplinar

+ DETALII

FACEBOOK

Utlimele comentarii
Cele mai citite
LUMEA JUSTITIEI
Arhiva