4 March 2024

"In mintea stramba si lucrul drept se stramba"
- parintele Arsenie BOCA

INREGISTRARE NOUA CU MIRCEA NEGULESCU – Ascultati-l pe “Zdreanta” cand planuia executia fostului deputat Sebastian Ghita si a fostului senator Daniel Savu: “Ei cum respira? Cu aparate, nu? Sunt atat de prosti incat nici nu stiu cum respira, ma jur... Ii ridicam imunitatea, nu e nicio razbunare, e un prost care trebuie sa se duca la puscarie. E un infractor”

Scris de: George TARATA | pdf | print

11 August 2020 20:12
Vizualizari: 12425

A aparut o noua inregistrare cu fostul procuror de la DNA Ploiesti Mircea Negulescu (foto), zis “Zdreanta” sau “Portocala”. Inregistrarea a fost realizata de fostul deputat Vlad Cosma, cel care a aruncat in aer DNA Ploiesti, “unitatea de elita” cum denumea Laura Kovesi aceasta structura.


 

In inregistrarea pe care o prezentam mai jos, si care a fost difuzata marti seara, 11 august 2020, de Romania TV, Mircea Negulescu este surprins in timp ce lucra la fabricarea unui dosar in care vizati erau fostul deputat Sebastian Ghita si fostul senator Daniel Savu: “Bai, eu nu stiu... Ei cum respira? Cu aparate, nu? Sunt atat de prosti incat nici nu stiu cum respira, ma jur. Si luni facem asa: ne da ala, si tu confirmi ca i-ai dat-o atunci, ca sa-i dovedesc lui ca ala vrea sa-l santajeze. Nu e ma niciun fel de problema. Ii ridicam imunitatea, nu e nicio razbunare, e un prost care trebuie sa se duca la puscarie. E un infractor”.

 

Iata inregistrarea:

 


Comentarii

# Gadi date 11 August 2020 20:39 +362

Odios, acest zdreanta. Nu are in cap decat sa omoare oameni.

# Emi date 11 August 2020 20:40 +222

asa a planuit si arestarea unei judecatoare din prahova, care a fost achitata definitiv de ICCJ

# Cetateanul date 11 August 2020 22:15 +81

Probabil boul tace ptr ca asa l_au "sfatuit" strategii apararii si ca"sa nu supere onorata". Oaie... iesi si vorbeste ca atunci cand iti vine cu executare nu mai apuci...si la beci te duci matale nu strategii lu peste... iar de salvat doar in caputzul tau se mai poate.

# GabrielP date 11 August 2020 23:36 -99

Bullshit

# Goargăș date 12 August 2020 00:45 +83

Dacă ar trăi Cesare Lombroso...ce material de lucru ar avea! Vorba cronicarului: se sparie gândul! Și când te gândești că ,,șeful statului" (!?!?), referitor la acest subiect, tace ca mortul în păpușoi, de frica madamei cu ciorapi tărcați care l-a scapat de multe posibile belele. ,,Bună țară, rea tocmeală, mama ei de rânduială", în traducere liberă, ne-am procopsit (mulțumim ,,alegătorilor" din pădure), în ultimele patru mandate, cu niște conducători de am ajuns să jur că nu voi mai vota (inutil) niciodată! Dă-le, Doamne, minte românilor!

# Eu stiu date 12 August 2020 10:37 +102

Odios acest zdeanta. Nu are in cap decat sa omoare oameni.

# Hey date 12 August 2020 10:52 +1

Ce hal de om, nu cred ca mai exista magistrat ca Portocala. O rusine pentru noi, cei care respectam legea. Rusinea magistraturii, cu facultatea la Arte Plastice

# Lorenzo de Medicii date 12 August 2020 12:04 +94

Constat că iar s-au activat trolii cu epoleți și grade cu ordinul de serviciu de a da minusuri la greu la unele comentarii. Acestora le doresc, sincer, să aibă parte de tratamentul pe care l-a aplicat Zdreanță-Portocală celor anchetați de el, adică să fie săltați de acasă, de pe stradă sau de la serviciu de veritabile trupe de comando, să le fie încălcate toate drepturile procesuale posibile, să fie reținuți și arestați nelegal cu lunile, iar judecătorul, la care te uiți ca la Isus Hristos Mântuitorul (iertată fie-mi blasfemia) să-ți facă dreptate, de frică sau din orice alt motiv, e surd și orb la orice argument și probă de nevinovăție și se uită nu la tine când îi vorbești, ci prin tine, de parcă ai fi invizibil, iar în final te condamnă, pe lucrătura lui Zdreanță, nu că ai fi vinovat, ci pentru că UE, MCV, SCHENGEN și alte tâmpenii de ”political correctness” despre așa-zisa corupție generalizată din România. De asta să aveți parte panaramelor, de statul vostru de drept(i)! Sictir !

# mitica date 12 August 2020 15:36 +74

Aceasta zdreanta merita pedeapsa cu inchisoare pe viata.

# Hans date 12 August 2020 18:40 +4

Laura Codruta Kovesi de ce nu este lângă Zdreanță, in celula alăturată??? ??

# rahat date 17 August 2020 16:53 +1

Poate da Dumnezo si se trezeste sa vorbeasca in ultimul moment.Atunci incepe sa pice ca dominoul

Adauga comentariu

:D :lol: :-) ;-) 8) :-| :-* :oops: :sad: :cry: :o :-? :-x :eek: :zzz :P :roll: :sigh:

DISCLAIMER

Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

EDITORIAL

Vorbe de fumoar

Vorbe de fumoar – 3.03.2024 – Avertismentul DIICOT: copiii au devenit tinte

+ DETALII

FACEBOOK

Utlimele comentarii
Cele mai citite
LUMEA JUSTITIEI
Arhiva