29 noiembrie 2021

"In mintea stramba si lucrul drept se stramba"
- parintele Arsenie BOCA

HARTUIELILE DIN M.A.I. - Ministrul Radu Stroe a facut publica concluzia anchetei interne: "Nu putem vorbi despre un fenomen de discriminare sau hartuire la locul de munca in structurile MAI". Evaluarea a scos la iveala maxim 10 cazuri de posibila hartuire din 6200 de femei intervievate

Scris de: A.A.S. - R.S. | pdf | print

4 februarie 2013 23:38
Vizualizari: 15176

Ministrul Afacerilor Interne Radu Stroe (foto) secondat de seful Politiei Romane, Petre Toba, a sustinut o coferinta de presa in care a facut publice rezultatele evaluarii realizate pentru a afla daca femeile incadrate la nivelul unitatilor institutiei pe care o conduce au fost hartuite sau doiscriminate. Au raspuns evaluarii un numar de 6200 de femei din cele circa 8800 incadrate in M.A.I. Ministrul Stroe a subliniat concluzia la care s-a ajuns in urma acestei evaluari: "Nu exista o tendinta de manifestare a unor acte de hartuire si discriminare la nivelul MAI. La intrebarea punctuala lansata de Lumeajustitiei.ro, seful Politiei Romane, Petre Toba a facut public faptul ca, in urma acestei evaluari, inafara cazurile semnalate de mass media, mai exista 8-10 sesizari de hartuire sau discriminare din totalul femeilor intervievate.


In urma cu trei saptamani, Ministrul Afacerilor Interne a dispus o serie de controale la inspectoratele judetene de politie cu privire la respectarea principiilor de etica si deontologie profesionala, pentru a fi identificate si sanctionate practici discriminatorii in raport cu angajatele si alte aspecte neconforme. Oficiali ai Inspectoratului General al Politiei Romane (IGPR) au anuntat ca toate femeile care lucreaza in Politie vor fi intervievate de psihologii si sociologii IGPR si vor completa un chestionar elaborat de specialisti, in care vor raspunde la intrebari legate de eventuale acte de hartuire ori discriminare pe criterii sexuale. Controalele dispuse de Stroe au venit in urma scandalului declansat in decembrie 2012, cand politista Melania Renghea de la Politia Bals si fostul sau superior Gheorghe Barbu au ajuns la spital dupa ce femeia, care sustine ca politistul ar fi violat-o, l-a injunghiat pe acesta de mai multe ori in abdomen.

Ministrul Radu Stroe a precizat la conferinta de presa din 4.02.2013, ca exista arme si structuri din MAI precum Inspectoratul pentru Situatii de Urgenta, Politia de Frontiera si Jandarmeria Romana, la care nu s-a facut niciun fel de observatie in concluziile studiului, unde nu au fost indicii, sesizari si reclamatii privind acte de hartuire sau discriminare in randul angajatelor.

In ceea ce priveste Inspectoratul General al Politiei Romane (IGPR), Stroe a spus ca din studiu se desprinde concluzia potrivit careia nu exista o tendinta de manifestare a unor acte de hartuire si discriminare, precizand ca, la un total de 52.000 de angajati, "doua-trei cazuri nu insemneaza nimic". Ministrul a subliniat insa ca este vorba despre o chestiune grava si daca exista un singur caz de acest fel si ca trebuie luate masuri disciplinare si de sesizare a Parchetului.

Va fi creat un sistem de avertizare timpurie a harturirilor si discriminarilor

In acelasi context, ministrul Stroe a mai spus ca vor fi luate doua tipuri de masuri, cu caracter de politici publice si, respectiv, organizatorice. In ceea ce priveste masurile cu caracter de politici publice, demnitarul a spus ca va fi creat un mecanism institutional de semnalare a cazurilor de hartuire sau discriminare care sa fie din afara sistemului. Potrivit lui Stroe, prin aceasta masura, sergentul, agentul, nu va mai avea obligatia sa raporteze pe cale ierarhica un caz de hartuire sau discriminare, asa cum se intampla pana acum. O alta masura cu caracter de politica publica va fi proiectarea si implementarea la nivelul MAI a unui sistem de avertizare timpurie a cazurilor de acest fel.

In privinta masurilor de organizatorice, de management institutional, Stroe a spus ca va fi desfasurata o campanie de informare la nivelul structurilor din MAI, astfel incat "toata lumea sa stie ca trebuie sa fie respectata si sa sesiseze daca nu este respectata". Alte masuri din aceasta categorie, a adaugat ministrul, se refera la organizarea de sesiuni de pregatire pentru prevenirea discriminarii, precum si la realizarea unui studiu amplu pe baza caruia sa poata fi construite alte politici publice si sa fie corectat ce exista in statutul MAI. "Am gresit ca nu am facut acest lucru pana acum", a mai spus Radu Stroe.

Raspunzand intrebarilor repetate puse de Lumeajustitiei.ro, seful Politiei Romane, Petre Toba, a spus in cele din urma, fara sa ofere nume sau alt indiciu de identificare, ca exista 8-10 sesizari in toata tara ca posibile cazuri de discriminari la locul de munca din totalul celor 6.200 de angajate ale ministerului chestionate de psihologi si sociologi.

Sapte cazuri de suicid in randul politistilor in 2012

Pe de alta parte, seful IGPR, Petre Toba, a adaugat ca in cursul anului trecut au existat sapte cazuri de suicid in randul politistilor, unii dintre ei din cauza problemelor financiare, preocuparea MAI fiind aceea de a preveni pe viitor eventuale alte tragedii. Chestorul Toba a dat si catea explicatii: "Avem peste 30 de politisti care nu-si pot plati ratele. O sa gasim solutii pentru ca angajatii Politiei Romane cu probleme financiare sa lucreze, daca doresc, la structuri care implica un grad de risc ridicat si care ofera salarii mai mari. Anul trecut s-au sinucis sapte politisti. Daca situatia lor ar fi fost cunoscuta din timp, poate ca unii dintre acestia ar fi fost salvati".

Ministrul Internelor, Radu Stroe, a subliniat faptul ca va trebui sa existe o evaluare psihologica a tuturor angajatilor acestei institutii si pentru a se realiza acest lucru se vor face demersuri pentru angajarea unor psihologi, in conditiile in care numarul acestora este, in acest moment, mult prea mic.

 

 

Comentarii

# Diana date 5 februarie 2013 09:18 +1

Penibili....

# baronul cu epoleti de la gorj date 5 februarie 2013 10:50 +2

RĂZBUNARE DIN GELOZIE PASIUNEA COMISARULUI CARAGEA PENTRU DOAMNA LEUŞTEAN, MISTUITĂ DE FLĂCĂRI LA PROPRIU Sexgate la comanda IPJ Gorj: fiul se răzbună pe tatăl infidel? Din relatările mai multor poliţişti gorjeni, se pare că familia de poliţişti cu maşina şi casa incendiate este ţinta unui caz de promiscuitate, iar cunoştinţă de acest caz ar avea chiar fiul inspectorului-şef Cazul familiei de poliţişti Leuştean este arhicunoscut în rândurile colegilor de breaslă. În urmă cu peste un an, casa şi maşina poliţiştilor au fost incendiate. Nici până acum nu s-au descoperit autorii, fapt care este cusut cu aţă albă, având în vedere că ofiţerii care au cercetat cazul au depus toate eforturile, însă undeva, pe circuit, ancheta a fost blocată. Leuştean îl acuză pe Caragea: L-aş împuşca! În ultimele zile, aşa cum a prezentat şi “Ediţie Specială”, subofiţerului Aurel Leuştean l-a acuzat direct pe şeful IPJ Gorj, comisarul Salvador Caragea. Poliţistul a ajuns la culmea răbdării, afirmând: “Dacă a

# jan date 5 februarie 2013 11:04 +3

stroe este un dur care vrea sa faca treaba dar trebuie sa fie tare atent la jocurile celor de sub el. ca-l papa cu fulgi...

# obiectiva date 5 februarie 2013 14:21 +2

IN ATENTIA D/LUI MINISTRU STROE ....faceti verificari in MAI si privind abuzurile din partea psihologului STEFANESCU GABRIEL, de la IPJ bacau care, in calitate de membru al comisiei pentru protectia copilului bacau 2010 / 2012 a DISTRUS la ordinul politiei politice viata unui copil nevinovat, cu handicap grav, de 11 ani ! acest psiholog al IPJ bacau a fost in cardasie cu mamica sa, medic stomatolog si in cardasie cu PROPRIUL TATA al copilului , acest tata psihopat fiind evreu israelian si agent Mossad !!!! in stransa colaborare cu agenti de politie, care isi face VILOAIE si au o declaratie de avere care NU se justitifica....respectiv AHOLTOAE laurentiu, care in 2004 a batut un tanar de 18 ani si pe sora acestuia, si jandarmul MANDEI si nu mai stiu cum....astia se sinucid de NEBUNI , nu ne intereseaza ca se sinucid , ca iau MITA la greu !!!

# GORJ date 5 februarie 2013 15:07 +2

la IPJ GORJ S R L CONDUS DE BARONUL CARAGEA NU ESTE PROBLEMA CA ESTE CHIAR PE PROFIT CA AICI SUNT BANII TARII IN MINERIT,ENERGIE,PADURI IAR SEFUL IPJ GJ STIE SA STRINGA SI MAI STIE SA DEA SI MAI DEPARTE CUM II DADEA LUI IGAS CARUIA II ORGANIZA TOATE INTILNIRILE LA RINCA.CARAGEA ESTE UN COLECTOR MAI BUN CA BLEJNAR ASA CA ...POATE ADUCE BANI NUMAI SA L MAI LASATI IN FUNCTIE IN URMA CONTROLULUI MAI DE SAPTAMINA TRECUTA. CHIR SE VEDE SECRETAR DE STAT IN MAI

# hihi date 6 februarie 2013 09:14 -1

auzi caschetarul, el nu poate avea grija de propria ograda, voia sa puna MP-ul acolo unde ii e locul. ptiu drace

# Gold Press Media date 14 februarie 2013 19:04 0

R O M Â N IA MINISTERUL AFACERILOR INTERNE DIRECŢIA INFORMARE  BULETIN INFORMATIV 14 februarie 2013 „Festivalului Olimpic al Tineretului European (FOTE)  reprezintă pentru structurile M.A.I. o misiune de gradul zero” a declarat Anghel Andreescu, secretar de stat M.A.I.www.comunicate.gov.ro  Ø Peste 1000 de lucrători ai M.A.I. asigură, zilnic, ordinea şi liniştea publică  la FOTE. Secretarul de stat, şef al Departamentului Ordine şi Siguranţă Publică, Anghel Andreescu, a efectuat astăzi,14feb a.c.,o vizită de lucru în judeţul Braşov,pentru a verifica stadiul de realizare a planului de măsuri pentru asigurarea ordinii publice în locaţiile desfăşurării Festivalului Olimpic al Tineretului European (FOTE) respectiv: Braşov, Poiana Braşov, Râşnov, Predeal şi Fundata.După încheierea vizitei de lucru, la sediul Instituţiei Prefectului – Judeţului Braşov, secretarul de stat M.A.I.şi prefectul Mihai Mohaci au susţinut o conferinţă de presă.Felix ilie -Seful Departamentului de Comunicare

# #ista date 29 august 2015 19:53 0

WWW.unp.ro https://iliecarabulea.files.wordpress.com/2015/07/2222.jpg www.psd.ro www.pnl.ro http://www.colegiimei.ro/Felix-Ilie-434628.html www.stirileprotv.ro www.iliecarabulea.ro www.Eduard Helvig.ro

# @#ista date 30 august 2015 08:21 0

http://www.iliecarabulea.ro.ro/

# #popescu date 11 ianuarie 2016 14:25 0

Pavel sta de vorba cu Felix.Dupa cateva zile a venit Felix cu nevasta-sa Drusila care era iudeica; a chemat pe Pavel si l-a ascultat despre credinta in Hristos Isus.Dar pe cand vorbea Pavel despre neprihanire,despre infranare si despre judecata viitoare,Felix,ingrozit, a zis:,,De astadata,du-te; cand voi mai avea prilej,te voi chema."Totodata el tragea nedejde ca Pavel are sa-i dea bani;de aceea trimitea si mai des sa-l cheme ca sa stea de vorba cu el. Doi ani au trecut astfel; si in locul lui Felix,a venit Poricius Festus.Felix a vrut sa faca pe placul Iudeilor, si a lasat pe Pavel in temnita.https://www.google.ro/search?q=patriarhia+romana+CRISTIAN+POPESCU+PIEDONE&biw=1024&bih=657&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ved=0ahUKEwioo8uf1aHKAhXHFiwKHWJVAzYQ_AUIBigB#tbm=isch&q=CRISTIAN+POPESCU+PIEDONE+la+mitropolie&imgrc=PZYPLkmAOXZDTM%3A;http://www.libertatea.ro/detalii/articol/agheasma-slujba-boboteaza-563304.html;https://www.google.ro/search?q=patriarhia+romana+CRISTIAN+POPESCU+PIEDONE&biw=102;

# #corian date 11 ianuarie 2016 14:35 0

Șpagă la coada pentru agheasmă .Credincioşii care au îndurat ieri un ger năprasnic pe Dealul Patriarhiei au încercat prin toate mijloacele să fenteze frigul. Unii au vrut chiar să le ofere felixilie https://www.google.ro/search?q=agheasma+cristian+popescu+piedone&biw=1024&bih=657&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ved=0ahUKEwj515HE4qHKAhUG_iwKHfGcDicQ_AUIBigB#imgrc=VFaDrzMC23M-iM%3A

# Donea date 3 ianuarie 2017 00:11 0

Ministerul Dezvoltarii Regionale si Administratiei Publice

# Cosma date 3 ianuarie 2017 00:25 0

https://www.google.ro/search?q=bebe+ivanovici&biw=888&bih=522&source=lnms&tbm=isch&sa=X&sqi=2&ved=0ahUKEwjVrf2wv6TRAhUFaRQKHYRzDaQQ_AUIBigB#imgrc=adpLP_gFKAfz5M%3A

# El HaKadosh date 11 martie 2017 05:55 0

Triplu licenţiat, al Academiei Militare Nicolae Bălcescu în Litere şi doctor în Geografie, absolvent al numeroase cursuri de specialitate în ţară şi în străinătate, colonelul Eduard Simion este încă din 2010, de la inaugurare, directorul Centrului de Excelenţă NATO HUMINT din Oradea, specializat – cum arată şi denumirea – în culegerea de informaţii din sursă umană. Colonel Eduard Simion, „Centrul Spionaj Militar” Oradea: „Nu suntem tinta pentru teroristi!”. Pe partea aceasta, a informatiilor militare Mai pe româneşte, o instituţie de perfecţionare, la cel mai înalt nivel, în spionaj şi contraspionaj militar, care funcţionează pe infrastructura unei foste unităţi de cercetare-diversiune, unde ofiţerii NATO se antrenează înainte de a fi trimişi în misiuni în teatrele de operaţiuni.

# Aliza date 12 martie 2017 14:35 0

I do not know anything Felixilie

# Dinica date 18 martie 2017 19:01 0

http://www.ionpetrescu.ro/tag/generalul-mihail-popescu/

# Sandu Mihai date 9 iunie 2017 02:26 0

Cand era la putere Traian Basescu, toti ii mancau din palma.“Acum...

# William James Sidis date 4 august 2017 01:53 0

Puterea celui cu adevarat puternic astfel se manifesta : Sa stii ca poti distruge pe cineva, sa n-o faci si acela sa nu stie.

# Felix date 4 august 2017 02:00 0

Puterea celui cu adevarat puternic astfel se manifesta : Sa stii ca poti distruge pe cineva, sa n-o faci si acela sa nu stie. .............................................................................. .............................................................................. Puterea celui cu adevarat puternic astfel se manifesta : Sa stii ca poti distruge pe cineva, sa n-o faci si acela sa nu stie. ................................................................................ ................................................................................ Puterea celui cu adevarat puternic astfel se manifesta : Sa stii ca poti distruge pe cineva, sa n-o faci si acela sa nu stie.

# Horatiu date 17 decembrie 2017 23:44 0

Felix Stroe, a absolvit liceul în anul 1974 și a devenit student la Academia Navală Mircea cel Bătrân din Constanța, a fost ofițer activ în Marina Militară și a făcut parte din Consiliul Politic al Marinei Militare, unul dintre departamentele politice ale Ministerului Apărării Naționale, condus la acea vreme de Ilie Ceaușescu, fratele fostului dictator comunist. Istoricii numesc Consiliul Politic Superior al Marinei Militare ca fiind unul dintre departamentele ideologice ale Ministerului Apărării, cel care punea în practică doctrina și instrucțiunile Partidului Comunist Român și ale lui Nicolae Ceaușescu, care era șeful suprem al Armatei.

# Brajea date 21 decembrie 2017 04:39 0

Chiar de ziua lui, Ilie Năstase este decorat de preşedintele Klaus Iohannis.

# Costina date 21 decembrie 2017 22:13 0

Legea salarizarii a fost modificata.Imi este rusine de tara in care traim! De ce nu discuta nimene despre aceste lucruri oameni buni?????

# valentina date 25 decembrie 2017 12:20 0

Papa Francisc a facut un apel la toleranta fata de situatia milioanelor de migranti "alungaţi din tara lor"

# Codin date 29 decembrie 2017 02:11 0

Şeful Brigazii de Informaţii Militare şi comandantul Brigazii 81 Mecanizate au fost făcuţi generali de Băsescu-vezi aici lista cu toate avansările din armata.Traian Băsescu a semnat, vineri, legea ce completează Statutul cadrelor militare. Conform respectivului act normativ, generalii din Aramată şi Interne vor putea fi pensionaţi mai uşor decât în prezent, legea protejându-i, însă, pe generalii din serviciile secrete, care vor putea rămane în sistem pană la 60 de ani

# Nicoara date 29 decembrie 2017 02:26 0

Sam, un agent de vanzări de 20 si ceva de ani, afla ca tatal sau a murit subit. În timp ce-i îndeplinește acestuia ultimele dorințe, descoperă un secret tulburător care îi întoarce lumea pe dos: are o soră de care n-a știut niciodată.Lumea s-a schimbat foarte tare dupa anul 2000m asa cum scrie si in BIBLIE

# Sorin date 7 ianuarie 2018 03:14 0

Dumnezeu ne judeca pe toti dupa faptele noastre

# Marco date 7 ianuarie 2018 03:26 0

Io uno pot la voi spune ca Italia multi erau la saracia si venit la Romania toti au prosperato .Uni colo slalau vase, aicia mare patrono numa ilegalitate altfel no se poate

# Leonard date 30 ianuarie 2018 23:34 0

Scenariile pe care Guvernul de la Londra le ia în calcul, după Brexit. Economia va avea de suferit, indiferent de condițiile în care Marea Britanie părăsește UE

# Dinica Iac date 30 ianuarie 2018 23:37 0

Tara este condusa de niste neica nimeni fara suflet, taraturi, hoti si jigodii.Tara este condusa de niste neica nimeni fara suflet, taraturi, hoti si jigodii.Tara este condusa de niste neica nimeni fara suflet, taraturi, hoti si jigodii.Tara este condusa de niste neica nimeni fara suflet, taraturi, hoti si jigodii.

# Gheorghita date 4 februarie 2018 12:34 0

NU mai este o noutate cam tara de mult nu mai este condusa de oameni iubitori.

# Gheorghe date 6 februarie 2018 01:11 0

Marte este, pornind dinspre Soare, a patra planetă a Sistemului Solar, a cărei denumirea provine de la Marte, zeul roman al războiului.

# Daniela Netar date 6 februarie 2018 01:14 0

Popescu ”pune” tunurile pe Hațegan: ”Craiova a fost net superioară, a dominat meciul” Fazele incriminate

# Felix date 6 februarie 2018 02:01 0

Departamentul pentru Energie si-a stabilit oficial sediul in Splaiul Independentei nr.202 E, Bucuresti, potrivit unei Hotarari de Guvern publicate in Monitorul Oficial. In primul rand, s-au mutat in cladirea de pe Splaiul Independentei inca din luna aprilie, insa figurau ca fiind subordonati ai Ministerului Economiei, cu sediul in Calea Victoriei. Abia pe 26 iunie a aparut in Monitorul Oficial Hotararea 429/2013 privind organizarea si functionarea Departamentului pentru Energie. In al doilea rand, sediul din Splaiul Independentei este oficial abia de astazi, 7 august, dupa publicarea unei alte hotarari care modifica HG 429/2013. In Hotararea initiala, era trecut ca "Departamentul pentru Energie are sediul principal în municipiul Bucureşti, Calea Victoriei nr. 152, sectorul 1, şi îşi poate desfăşura activitatea şi în alte sedii în condiţiile legii".

# Ogaseanu date 10 februarie 2018 01:21 0

Fostul purtător de cuvânt al Poliției Capitalei, Christian Ciocan, sare în apărarea Ministrului Afacerilor Interne, criticând pe cel care şi-a permis s-o ia la „mişto” pe Carmen Dan.

# Soitea date 11 februarie 2018 19:14 0

Inainte de 1989 ,era buna Educatia, era buna la vremea aceea ,pe vremea lui Ceausescu. Acum toti nespalatii cu diplome de master, doctor, oameni fara valoare, niste neica nimeni.

# Eminesc...uuuuu date 11 februarie 2018 19:55 0

Vreme trece, vreme vine/ Toate-s vechi si noua toate; /Ce e rau si ce e bine /Tu te-ntreaba si socoate; /Nu spera si nu ai teama, /Ce e val ca valul trece;/ De te-ndeamna, de te cheama,/ Tu ramâi la toate rece. :-*

# Sorina date 13 februarie 2018 00:34 0

Activitatea represiva a fostei Securitati comuniste s-a manifestat foarte agresiv impotriva celor care se opuneau noii oranduiri decise la Moscova. Si astazi tot asa merge treaba?

# Agapie date 17 februarie 2018 13:15 0

Lasatul Secului reprezinta o sarbatoare cand se mai poate manca de dulce, inainte de a incepe unul dintre cele patru mari posturi randuite de Biserica Ortodoxa .

# Mituta date 21 februarie 2018 20:37 0

22 februarie. In calendarul romano-catolic Catedra Sfantului Apostol Petru ·

# Eugen Cazolea date 23 februarie 2018 19:54 0

Sa nu dam uitarii pe Generalul Ion Tutoveanu care a fost cel mai longeviv sef al Marelui Stat Major.Restul sunt doar niste profitori.Ion P. Tutoveanu s-a nascut la data de 26 decembrie 1914, comuna Liesti , judeţul Tutova si a trecut in nefiinta la data de 26 iulie 2014 Bucuresti .A fost un general de armată roman si un om de onoare ca si Kovesi si Tudorel.

# Sorina Grama date 5 martie 2018 10:56 0

Un europarlamentar PSD, aduce acuzatii GRAVE la adresa Comisiei Europene: 'Maschează intenţia de a TAIA fondurile'”!

# Munteanu date 7 martie 2018 22:06 0

Avem Primul-ministru. Vasilica-Viorica Dancila o mana de fier. Cel mai bun Prim ministru dupa 89

# Lucaciu date 12 martie 2018 14:11 0

Grupul consilierilor PSD-ALDE. îngrijorări faţă de proiectul bugetului. Delegații prezenți la congresul Partidului Social Democrat au ales astăzi noul președinte executiv, noul secretar general și noii vicepreședinți. Viorica Dăncilă este, de astăzi, noul președinte executiv al PSD.

# Nicoara date 12 martie 2018 14:43 0

Liviu Dragnea nu vrea sa comenteze despre candidatura lui Tariceanu la prezidentialele din 2019

# Ionel date 12 martie 2018 19:47 0

:lol: :lol: :lol: :D :D :D :lol: :lol: :lol: :lol: Ma uit la tot ce se intampla si ma apuca rasul :lol:

# Elena Sipos date 12 august 2018 21:37 0

Admite cererea reprezentantului Ministerului Public de schimbare Felixilie.Alin Daniel.Curtea de Apel Bucureşti .Membrii de drept in CSM sunt ministrul Justitiei, presedintele Inaltei Curti de Casatie si Justitie si procurorul general al Romaniei

# Eugen date 13 august 2018 02:42 0

Nicolas Maduro va accepta ajutorul agenţilor FBI în investigaţia atacului cu drone cu exploziv. De tinut minte. Nicolas Maduro va accepta ajutorul agenţilor FBI în investigaţia atacului cu drone cu exploziv. Nicolas Maduro va accepta ajutorul agenţilor FBI în investigaţia atacului cu drone cu exploziv

# Petrache date 13 august 2018 02:48 0

De tinut minte. Nicolas Maduro va accepta ajutorul agenţilor FBI în investigaţia atacului cu drone cu exploziv

# Purnavel Geanina date 13 august 2018 23:54 0

Am avut emotii, dar imediat ce d-nul redactor şef Gabriel Cheşcu a deschis lansarea, s-au topit ca şi cum nu ar fi existat. O oră – timpul rezervat lansării – a trecut parcă prea repede! Şi cum să nu fie aşa când copiii de la grădiniţa „Clopoţel” din Bucureşti şi copiii din satul meu natal au interpretat într-un mod cu totul original versurile din „Iarna cu Moş Crăciu”, iar Bianca Brad a captivat asistenţa citind cum numai ea ştie, poeziile mele. Bianca Brad a fost, fără îndoială, una dintre cele mai frumoase femei din România O mulţime de prieteni, cunoscuţi şi necunoscuţi mi-au fost alături şi le mulţumesc din toată inima pentru că mi-au dăruit din timpul lor.

# Nastasache date 14 august 2018 00:05 0

Site-ul era de ani de zile. Nu este rentabil și nu a fost niciodată”, adăugând că proiectul a fost “un hobby”. „Normele legate de protecție. Sunt zeci de mii de oameni implicați, care și-au pus anunțuri, este greu de gestionat”n simplu si adevărat hub al destinului: comunitate, inovație, flux constant de conținut tools, guides, support, etc). Îmi place sa cred ca a avut un impact foarte mare asupra dezvoltării site-ului romanesc în special pe partea de inovatie Însă... Într-adevăr, scade interesul pentru forumuri, dar e de așteptat, e un concept de foarte multi ani când erau printre puținele grupări de persoane cu interese comune (etc)... Acum o mare parte which is good too... Sau rețelele de socializare, deși nu au succes la fel de mare astea

# Antonia date 14 august 2018 00:15 0

A invata sa stabilesti granite sanatoase este un lucru necesar.Sa stim cine suntem, cum ne este viata, sa aflam unde am ajuns.Cele mai des intalnite probleme de scriere le-am regasit la verbele a fi, a crea si a sti.The Romanian Intelligence Service is Romania. Ce ii răspunde seful SRI premierului Viorica Dancila?

# Gagiu date 27 august 2018 15:04 0

Fiscul va avea agenti sub acoperire, care vor spiona prin baruri si restaurante. Spionii ANAF te vor vizita.

# Fausta date 27 august 2018 15:16 0

Semintele de mare calibru cum sunt romanii nu pot fi distruse de protocoalele amerlocilor,israhelienilor,hungarienilor cu toatelea lifte pagane, flamande la ciolanul frumoasei ROMANII.

# William James Sidis. date 27 august 2018 15:39 0

Prefacutul.Ce face prefacutul? El e amabil si placut atunci cand are nevoie de tine, dar uita de orice gen de prietenie în momentul în care tu ai nevoie de el.

# Cernaianu date 29 august 2018 00:44 0

Generalul Dumitru Dumbrava, unul dintre cei mai CONTROVERSAȚI oameni din SRI, la trecerea în rezerva.Dumbravă, general SRI trecut marți în rezervă, s-a remarcat în spațiul public printr-o declarație dată în 2015, în care spunea că SRI urmăreşte în instanţă, până la soluţionare, cauzele la care a contribuit. Aceasta maniea de lucru, în care suntem angrenaţi alături de procurori, poliţişti, judecători, lucrători ai DGA ori ai altor structuri similare a scos la iveală punctual.

# Ulieru date 29 august 2018 17:41 0

Mai oameni buni,n mai multe judete, zeci de mii de porci au fost sacrificati pana acum, in zone considerate ca fiind focare de pesta porcina africana.De ce la Vaslui, se resimte în randul fermierilor o oarecare tensiune, pentru cã persistã întrebarea: „Oare când ne vom trezi si noi pe cap cu aceastã pacoste?”. Mai multe institutii de profil din judet, care monitorizeazã evolutia stãrii de sãnãtate a animalelor, au lansat o informare cãtre populatie, sã fie foarte atentã în perioada imediat urmãtoare si sã anunte autoritãtile, în cazul în care observã simptome ciudate la porcii din gospodãrie. De altfel, Prefectura si Directia Sanitar Veterinarã au anuntat cã toti primarii trebuie sã ia mãsuri în aceste zile, pentru a crea locuri speciale, în afara localitãtilor, în care sã fie îngropati porcii sacrificati, pentru cazurile în care pesta porcinã loveste si la Vaslui.Asa ca lasati restul comentariilor si hai sa luam masuri si pentru fermierii care tin economia Romaniei.

# Karamazoc date 12 septembrie 2018 19:20 0

Ciobanu Octavian Andrei, Consilier Local în cadrul Consiliului Local al Municipiului Câmpia Turzii, Judeţul Cluj și Matiș Traian, fost Consilier Local în cadrul Consiliului Local al comunei Risca, Judeţul Cluj sunt cei doi politicieni clujeni aflați în atenția Agenției Naționale de Integritate pentru încălcarea mai multor prevederi legale.Potrivit ANI, Ciobanu Octavian Andrei ar deține simultan, începand cu data de 22 iunie, funcţia de consilier local şi calitatea de angajat cu contract individual de muncă în aparatul propriu al Primăriei Municipiului Câmpia Turzii, încălcând astfel dispoziţiile art. 88, alin. (1), lit. c) din Legea nr. 161/2003.Anul trecut, în luna aprilie, Octavian Ciobanu a declarat pentru TurdaNews că este angajat al Primăriei, ca muncitor calificat. ”Sunt angajat al Primăriei, ca muncitor calificat. Nu sunt în stare de incompatibilitate, pentru că nu sunt funcționar public”, s-a justificat consilierul PSD. Chestionat pe această temă, primarul Dorin Lijigan.

# Gianina date 3 octombrie 2018 22:45 0

Garda de la Cotroceni pleaca.Este normal sa va doriti tot ce este mai bun pentru Dvs. Pentru ca un simplu restaurant sau local pentru nunta Bucuresti nu mai poate raspunde cerintelor anului.

# Dinca Ion date 11 octombrie 2018 21:00 0

Serviciile secrete sunt de 7 ori mai puternice decat pe vremea lui Nicolae Ceausescu. Grupul de Investigaţii Politice şi Miliţia Spirituală publică dosarul de cadre al lui Mihai Avramides, ofiţerul de Securitate care l-a avut ca sursă pe Traian Băsescu. Securitatea a fost mereu agentul care a suflat in ceafa celor care nu au impartasit valorile comuniste.

# Zilberman date 22 octombrie 2018 23:10 0

Doctor with a demonstrated history of working in the medical device industry.

# pascu date 3 noiembrie 2018 03:58 0

Aici e vorba despre prelucrarea datelor cu caracer personal

# monica date 15 decembrie 2018 01:43 0

Este razboi la graniaă, trupele militare s-au mobilizat, iar Romania și NATO au reacționat cu rapiditate. Conform spuselor consilierului prezidențial din Serbia, este foarte posibilă o intervenție militară sârbă în Kosovo, după decizia Parlamentului de la Priștina de a forma o armată.

# Harceaga date 15 decembrie 2018 02:31 0

Parintele care iti citeste gandurile inainte sa apuci sa-i spui cum te cheama..asa il stiu credinciosii pe parintele Ciprian al carui nume sau este Ciprian Gradinaru

# Emanuella date 15 decembrie 2018 02:34 0

:lol: ;-) ;-) :lol: :lol: :lol: :D Albirea dinților se face în două moduri: primul presupune îndepartarea petelor de pe învelișul exterior al dintelui, precum și a celor de sub suprafața smalțului, iar a doua constă în prevenirea apariției petelor noi. Acest lucru este obținut prin îndepărtarea petelor, decolorarea lor și protecția împotriva petelor.Pătarea dinților poate avea diferite cauze. Dacă vrei să-ți păstrezi zâmbetul strălucitor și frumos, încearcă să eviți mâncărurile și activitățile care provoacă pete. Aceste activități includ consumarea anumitor alimente și băuturi, fumatul, o igienă dentară precară și anumite boli. Dacă te recunoști în vreuna dintre situațiile de mai sus, asigură-te că te speli pe dinți imediat după ce fumezi sau consumi alcool.Folosirea alimentelor naturale, precum căpșunile, coaja de portocală sau bicarbonatul de sodiu sub orice formă, poate provoca iritația gingiilor și slăbirea smalțului dinților. :D :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

# Cristina date 15 decembrie 2018 02:38 0

Este bine de stiut. Un alb tridimensional pentru un zâmbet încântător. Periajul cu blend-a-med 3D WHITE ajută la refacerea albului natural pe toate suprafețele vizibile ale dinților. Delicat cu smalțul.

# Nicoleta date 15 decembrie 2018 03:30 0

Premierul Viorica Dancila este cel mai iscusit Prim ministru din istoria Romaniei . Chiar si cei de la PSD vor sa demita GUVERNUL.Iordache nu face discriminare.

# Dijmarean date 15 decembrie 2018 21:41 0

Cod telegrafic în care literele alfabetului sunt reprezentate prin puncte și linii.

# Anta date 17 decembrie 2018 05:04 0

Razboi Hibrid

# Tudorel date 17 decembrie 2018 05:08 0

Cine este de fapt cel mai puternic OM din Romania?

# Gorila date 17 decembrie 2018 16:58 0

Morosanu si Ghita vor sa se bata in 2019, insa pentru moment nu se inteleg in privinta detaliilor.Daniel Ghita a intrerupt orice legatura cu varul sau , Catalin Sora pe care il considera „Un turnator şi un tradator“.

# Sachiny date 19 decembrie 2018 01:44 0

Generalul Corneliu Balta despre adevarata identitate a Elenei Udrea. https://vremuritulburi.com/2014/10/04/adevarata-identitate-a-elenei-udrea/

# Boraru date 19 decembrie 2018 02:30 0

Sebastian Burduja - Presedinte PACT Platforma Actiunea Civica a Tinerilor. Este antreprenor si este presedintele fondatorul partidului Platforma Actiunea Civict a Tinerilor (PACT).

# Grisanaru date 19 decembrie 2018 03:06 0

Seful acoperitilor SRI, fiica unui securist potrivit lui Traian Basescu. Mihaela Nicola - Locul 16 in Top 50 -2018

# Nicolas date 19 decembrie 2018 03:08 0

BBC News

# Ioan Dicezare date 19 decembrie 2018 03:13 0

Vorbe de fumoar

# Bobeica date 19 decembrie 2018 03:21 0

Omul de stiinta nu tinteste un rezultat imediat. El nu se asteapta ca ideile sale sa fie repede acceptate. Munca lui este asemeni acelui ce planteaza pentru viitor.Poporul roman a ajuns unul complet debusolat, mai ales din cauza perioadei comuniste pe care a traversat-o. Cei care detin „arma” sunt tentati, prin forta lucrurilor sa detina puterea.

# Emanuel date 19 decembrie 2018 03:32 +1

Nu voi prapadi intelepciunea celor intelepti, si nu voi nimici priceperea celor priceputi. Nu a prostit Dumnezeu inelepciunea lumii acesteia?

# Gherasim date 29 ianuarie 2019 00:59 +1

Stiti că mandatul lui Mugur Isarescu expira la data de 31 mai ? Secretele lui Isarescu.Darius Valcov ia pus gand rau lui Isarescu.

# diana date 29 ianuarie 2019 01:15 -1

The Best of De La Ghetto The Best of De La Ghetto The Best of De La Ghetto

# Nepalezu date 5 februarie 2019 01:55 +1

Mai terminati cu aberatiile. Badea si-o fura tot timpul. Daca se lupta cu Morosanu ajunge la 9

# marin date 28 aprilie 2019 17:21 0

ilie marin

# mary date 5 mai 2019 01:46 0

marymarymarymarymarymary

Adauga comentariu

:D :lol: :-) ;-) 8) :-| :-* :oops: :sad: :cry: :o :-? :-x :eek: :zzz :P :roll: :sigh:

DISCLAIMER

Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

EDITORIAL

Vorbe de fumoar

Vorbe de fumoar – 28.11.2021 – Nici Chis nu il mai suporta pe Mateescu

+ DETALII

FACEBOOK

Utlimele comentarii
Cele mai citite
LUMEA JUSTITIEI
Arhiva