5 October 2022

"In mintea stramba si lucrul drept se stramba"
- parintele Arsenie BOCA

IOHANNIS NU SCAPA FARA SA DEA BANII – Ministrul Finantelor Eugen Teodorovici ii cere lui Iohannis sa dea de buna voie cei 320.000 euro obtinuti din inchirierea imobilului dobandit prin fals: “Suma oricum se va plati statului roman, nu exista niciun fel de dubiu... Domnul presedinte ar trebui sa fie un exemplu pentru toti romanii si sa faca plata imediat statului roman... Ar fi corect si moral... Familia Iohannis nu mai are niciun fel de drept asupra acelui imobil”

Scris de: G.T. | pdf | print

6 July 2018 17:11
Vizualizari: 6958

Familia Iohannis nu are cum sa scape fara sa dea statului roman cei 320.000 de euro pe care i-a incasat din inchirierea catre banca Raiffeisen a imobilului din Sibiu pe care l-a dobandit cu acte false, asa cum instantele au stabilit. Anuntul a fost facut, vineri 6 iulie 2018, de ministrul Finantelor Eugen Teodorovici.


Acesta a confirmat dezvaluirile facute de Lumeajustitiei.ro in articolul “Executarea lui Werner blocata de prietena din Florida”, in care aratam ca ANAF nu ii poate executa silit pe sotii Iohannis dupa ce procedura succesorala deschisa de notar in favoarea statului roman a fost blocata la Tribunalul Hunedoara, de o pretinsa mostenitoare din Florida - locul unde Klaus si Carmen Iohannis isi fac vacantele - al carei ginere s-a pozat in biroul presedintelui de la Palatul Cotroceni (click aici pentru a citi). Astfel, ministrul Finantelor a explicat ca sotii Iohannis au incasat, in perioada 2001-2015, din chirii, 1,28 milioane de lei (echivalentul a aproximativ 320.000 de euro, calculati la cursul leu-euro din cei 14 ani in care s-au obtinut chirii), bani pe care trebuie sa ii inapoieze, impreuna cu dobanzi si penalitati. Teodorovici a subliniat ca familia Iohannis va trebui oricum sa dea banii inapoi, indiferent de deznodamantul procesului de la Tribunalul Hunedoara, in conditiile in care este cert faptul ca nu mai au niciun drept asupra imobilului din Sibiu. Cu alte cuvinte, Klaus si Carmen Iohannis nu scapa fara sa plateasca.

Pe de alta parte, Eugen Teodorovici a facut apel la Klaus Iohannis sa fie un exemplu pentru toti romanii si sa returneze de buna voie banii. Greu de crezut, am spune noi.

Iata declaratiile facute de ministrul Finantelor Eugen Teodorovici:

“Vorbim de un imobil din strada Nicolae Balcescu din Sibiu, acel imobil pe care in perioada 2001-2015 a apartinut familiei Iohannis si a mai fost inca o persoana. Statul trebuie sa-si recupereze sumele aferente acelei perioade. Astazi, statul nu este drept proprietar al acelui imobil. Asta inseamna ca se poarta discutia intre cine este proprietarul imobilului din strada Nicolae Balcescu, fie statul roman, fie o alta persoana care a dispus in instanta o astfel de actiune, revendicand o parte a acelui imobil.

Discutia se poarta intre cine este proprietar. Sigur, familia Iohannis nu mai are niciun fel de drept asupra acelui imobil. Trei persoane au fost care au beneficiat de acele chirii. Sumele au fost 1,28 milioane chiria pentru care s-a platit impozit de catre familia Iohannis de 154.160. Deci, suma este clara. De asemenea, impozitul. Suma de aproximativ 2,6 milioane trebuie sa fie recuperata de statul roman. Noi spunem ca statul roman este propietarul acelui imobil. Deci din partea familiei Iohannis 1,28 milioane de lei plus cealalta parte implicata, ambele parti trebuie sa plateasca catre stat aceasta suma.

Ar fi corect si moral din partea domnului presedinte sa faca plata acelei sume imediat, catre statul roman, 1,2 milioane de lei. Suma oricum se va plati statului roman, nu exista niciun fel de dubiu. Domnul presedinte ar trebui sa fie un exemplu pentru toti romanii si sa faca plata imediat statului roman. Suma este clara, pentru ca s-au platit pentru ea impozite. Fiecare zi de intarziere va atrage dobanzi si penalizari, pentru ca si astazi domnul presedinte beneficiaza de acea suma. Eu voi cere ca stat acest lucru”.

Comentarii

# Corina date 6 July 2018 17:31 +11

Problema de bază rămâne... :-* cum şi când scăpăm de IMPOSTORUL ăsta ANTICONSTITUȚIONAL, ANTINAȚIONAL, ANTIPOPOR....dar PRO-SISTEM, PRO-LULUTZA, PRO-PROSTIE...

# Ruxandra date 6 July 2018 18:04 +3

Eu cred ca ar fi bine de investigat și adus la cunoștința Romanilor cit au suferit și pierdut locatarii imobilelor care locuiesc in aceste apartamente și cum au fost tiriti prin judecată de Președintele iubitor de case! Cred ca totul trebuie scos la lumina de ce este instare familia Iohanis Nu mai vorbim de cite a făcut cu înstrăinarea clădirilor istorice din Sibiu: Brukental??..... Acum trebuie scos pe tapet adevarata fata și jocurile mizerabile ale acestui individ

# unul din lumea cea mare date 6 July 2018 18:38 +4

hitlerica in spilhozeni cu fainosag in loc de minte nu o sa dea nimic de buna voie.asta trebuie,,ex3ecutat,, silit(au stiut ei evrei ce fac)

# Sorin date 6 July 2018 18:44 +1

Daca el nu vrea sa dea banii inapoi, noi romanii de ce sa dam banii inapoi la ANAF cand suntem obligati?

# Retardis, ala de se simte "comfortabil" in ca presedinte ... date 6 July 2018 20:00 +1

Pe principiul "faceti toti la fel ca mine" : dragi cetateni cand aveti o problema cu legea sa va mai ganditi daca o respectati sau nu (cel putin 3-4 saptamani) iar cand aveti d eplatit la stat taxe si impozite ...lasati-o moarta cativa ani :eek:

# Viorel date 6 July 2018 20:18 +5

Sunt dezamăgit de NAIVITATE domnului Teodorovici - să îi ceri lui Johannis să-și plătească datoriile către stat este echivalent cu a-i cere lui Hagi Tudose să dea bani neajutoraților...sau să ceară cuiva să aducă luna de pe cer... Nu știu dacă înscrierea proprietății în Cartea funciară se poate face numai prin act notarial sau se poate face și pe baza unei hotărâri judecătorești, aceasta fiind, de fapt, act de proprietate iar notificarea determinată de proces împiedică doar înstrăinarea imobilului și nimc altceva.

# INCET CU PIANUL (DULAPUL SASESC) PE SCARI date 7 July 2018 00:39 +3

Pt domnii R Savaliuc, E Teodorovici. LOGIC, NU EXISTA PROPRIETATE FARA PROPRIETAR. In cazul proprietatii in cauza, casa lui Johannis, justitia s-a pronuntat definitiv si irevocabil: PROPRIETATEA (CASA) NU ESTE A LUI jOHANNIS CI A STATULUI ROMAN. DECI DIN MOMENTUL SENTINTEI, STATUL ROMAN E PROPRIETAR, INDIFERENT CA BUNUL E INTABULAT SAU NU. PANA LA O SENTINTA DEFINITIVA SI IREVOCABILA IN NOUL PROCES DE LA HUNEDOARA, DOAR STATUL ROMAN E PROPRIETAR, NU URMASII DIN FLORIDA, CARE NU AU CASTIGAT NICIUN PROCES. CHIAR SI DACA ISI ABANDONEAZA PROPRIETATEA ( CUM FACE ACUM STATUL PE NIZNAIUL), DEOCAMDATA STATUL ROMAN E PROPRIETAR CU DREPTURI DEPLINE, DECI SA-SI RECUPEREZE SUMELE DATORATE, NU CU RUGAMINTI CI CU EXECUTARE SILITA. NOTARUL DIN AVRIG STIA DE SENTINTA DEFINITIVA? PARE CA ARE SI DOAMNA NOTAR O PROBLEMA.

# Corneliu date 7 July 2018 20:10 0

Numai cu vorbe nu-i vor lua banii și nici un executor judecătoresc nu-l va executa silit ... pot să fie oricâte titluri executorii , cu legile de azi și cu mafia din justiție sub ordinele serviciilor , nu i se vor lua banii , iar el ne va râde batjocoritor ...

# X date 7 July 2018 20:21 0

Din pacate totul este din ciclul "tineti-ma ca-l omor". E o lupta falsa. Dragnea n-avea cum sa nu stie care e situatia. A iesit la rampa doar ca sa ii zica "rusinica, rusinica". Orlando apeleaza tot la rugaminti. Legea in Romania nu se aplica decat pt noi sclavii.

# Marin Victor date 7 July 2018 21:09 0

Asteapta o lege favorabila probabil, la fel cum s-a intamplat si la apartamentele construite pe persoana fizica si au omis vanzatorii sa plateasca TVA - cazul cel mai cunoscut Negoita cu Confort City, unde s-a anulat plata TVA prin lege ( simplificat spus )

Adauga comentariu

:D :lol: :-) ;-) 8) :-| :-* :oops: :sad: :cry: :o :-? :-x :eek: :zzz :P :roll: :sigh:

DISCLAIMER

Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

EDITORIAL

Vorbe de fumoar

Vorbe de fumoar – 4.10.2022 – La vremuri noi, tot ei! Completul Negru se reuneste la ICCJ

+ DETALII

FACEBOOK

Utlimele comentarii
Cele mai citite
LUMEA JUSTITIEI
Arhiva