20 April 2024

"In mintea stramba si lucrul drept se stramba"
- parintele Arsenie BOCA

EXECUTAREA LUI WERNER BLOCATA DE PRIETENA DIN FLORIDA – ANAF nu poate sa ii execute silit pe sotii Klaus si Carmen Iohannis pentru cei 320.000 euro. Dupa ce sotii Iohannis au pierdut irevocabil vila din Sibiu pe care au inchiriat-o 14 ani la Raiffeisen Bank, procedura succesorala deschisa de notar in favoarea Statului roman a fost blocata de o pretinsa mostenitoare la Tribunalul Hunedoara (Documente)

Scris de: L.J. | pdf | print

5 July 2018 21:51
Vizualizari: 22893

De necrezut, Statul roman se afla in imposibilitatea sa reintre in proprietatea imobiliului din Sibiu, strada Nicolae Balcescu nr. 29, dupa ce sotii Klaus si Carmen Iohannis au pierdut imobilul in instanta, constatandu-se ca nu au fost cumparatori de buna credinta, intrucat procedura de succesiune demarata la notarul competent a fost blocata de reclamanta Rodica Bastea, care a pretins ca este succesorul de drept al defunctilor Maria si Eliseu Ghenea. Pentru cine nu stie, defunctii Maria si Eliseu Ghenea au fost proprietarii imobilului, decedand in anii '60, fiind mosteniti de sora defunctului Eliseu Ghenea, respectiv de Paraschiva Micu prin certificat de mostenitor nr. 843/1972, primind intreaga masa succesorala (imobilele din Sibiu, strada Nicolae Balcescu nr. 29 si strada General Magheru nr. 35). Ambele imobile au fost nationalizate de Statul roman, insa in 1991, la scurt timp dupa Revolutie, pe fir a intrat un pretins mostenitor al sotilor Ghenea, in persoana numitului Nicolae Bastea, care a decedat in 1993.


Anchetele procurorilor care au lucrat in acest caz au stabilit ca Nicolae Bastea nu putea sa ii mosteneasca pe sotii Ghenea intrucat acesta era nepot de sotie, prin urmare afin fata de Ghenea Eliseu (nu nepot direct), deci nu putea sa mosteneasca nimic intrucat Maria Ghenea a murit in 1962, in timp ce sotul ei a murit in 1969, mostenind intreaga avere, care, asa cum am aratat mai sus s-a dus intreaga la sora sotului defunct, Micu Paraschiva.

Inainte sa moara, in 1993, Nicolae Bastea a lasat un testament in favoarea fiului lui, Ioan Bastea, si a Georgetei Lazurca (soacra lui Klaus Iohannis) si a lui Carmen Iohannis. Testamentul s-a dovedit un fals, fiind anulat. Nu mai dezvoltam sirul intreg de falsuri produse pana cand cele doua imobile au ajuns in proprietatea sotilor Iohannis. Cert este ca in 2014, Tribunalul Brasov si in 2015 Curtea de Apel Brasov au decis in mod definitiv si irevocabil ca sotii Iohannis nu au fost dobanditori de buna credinta, fiindu-le anulate toate actele false si contractele de vanzare care au stat la baza acapararii imobilelor din Sibiu.

Vreme de 14 ani (in perioada 2001-2015) sotii Iohannis au incasat, alaturi de Ioan Bastea, 640.000 euro, reprezentand inchirierea imobilului din Nicolae Balcescu nr. 29 la Raiffeisen Bank, partea de castig a sotilor Iohannis fiind de 50%, respectiv 320.000 euro.

Sotii Iohannis au trebuit sa dea inapoi imobilele dupa sentintele din 2014-2015, moment in care Statul roman, care era proprietar de drept, ca urmare a nationalizarii, a incercat sa reintre in proprietatea acestora. Cu referire la imobilul din strada Nicolae Balcescu nr. 29 (din exploatarea caruia sotii Iohannis au obtinut 320.000 euro, bani din care si-au cumparat alte 3 imobile in Sibiu), procedura notariala de succesiune in favoarea Statului a fost blocata printr-un nou proces intentat in 2016 de Rodica Bastea, care s-a pretins succesoare a defunctului Bastea Ioan, ca sotie (cat de reala este si aceasta mostenitoare se va vedea dupa ce procesul civil deschis, care a blocat Statul roman sa reintre in proprietate, va fi solutionat). Cert este ca procesul deschis la Tribunalul Sibiu de Rodica Bastea a primit nr. de inregistrare 939/85/2016.

In urma recuzarii tuturor judecatorilor de la Tribunalul Sibiu, minune mare, dosarul a fost stramutat la Tribunalul Hunedoara, unde va avea termen in luna octombrie 2018. De la data stramutarii la Tribunalul Hunedoara, decembrie 2017, in dosar au avut loc doar cinci termene, si acelea la o diferenta de cate doua luni intre ele.

Este aproape sigur ca procesul va fi pierdut de pretinsa mostenitoare, daca tinem cont de succesiunea reala retinuta de procurori. Mostenitoare de drept sau nu insa actiunea Rodicai Bastea a blocat procedura succesorala deschisa de notarul competent, astfel incat Statul roman nu poate deveni proprietar in cartea funciara a imobilului si nu poate deschide procedura de executare silitata impotriva sotilor Iohannis.

Indiferent de solutia care se va da la Tribunalul Honedoara, evident ca ea va fi atacata cu apel si recurs, ceea ce va insemna alti ani de asteptare pentru Statul roman.

Despre Rodica Bastea se stie ca aceasta locuieste in Florida-SUA, loc in care sotii Iohannis se duc frecvent sa se recreeze. Ginerele Rodicai Bastea – Nicu Borzea – este prieten la catarama cu Klaus Iohannis, care l-a bagat in Palatul Cotroceni si i-a permis sa se fotografieze la biroul oficial al Presedintelui Romaniei (vezi foto 2 – Sursa foto: Rise project)


Iata dovada ca Statul roman a fost blocat sa redevina proprietar printr-un nou proces de durata

In facsimilele de mai jos va prezentam in premiera adresa Administratiei Finantelor Publice Sibiu nr. 18813 din 5 iulie 2018 prin care sefii acestei structuri l-au informat pe presedintele ANAF Ionut Misa ca Statul roman nu poate deveni proprietar din cauza faptului ca procedura succesorala de la notarul intritudit a fost blocata de Rodica Bastea. In aceasta adresa se mentioneaza ca numitii Klaus si Carmen Iohannis au incasat din exploatarea imobilului din strada Nicolae Balcescu nr. 29, pe perioada 2001-2015, un venit brut de 667.030 lei si respectiv 611.826 lei, adica 1.278.856 lei. (echivalentul celor 320.000 euro din contractul de inchiriere).

Cum comentati posibilitatea ca Statul roman sa fie blocat la mantinela ani buni, si sa fie impiedicat sa isi recupereze banii, dobanzile si penalitatile, printr-un proces care are toate sansele sa fie pierdut de pretinsa mostenitoare, cu a carei familie Klaus Iohannis are prietenii vizibile in spatiul public?

Iata documentele:


Comentarii

# Das date 5 July 2018 22:09 +29

Ce jeg ordinar acest președinte. Un dosar deschis de femeia cu care Iohannis e în cârdășie, doar în ideea de-a tergiversa cât mai mult lucrurile.

# gelu date 6 July 2018 01:06 -4

Jigodia de notar e mana-n mana cu Joha la ciordit casa statului. Pai daca Basta nu a avut calitatea de mostenitor, decizia instantei, inseamna ca nici fiul acestuia nu are aceasta calitate. Acest proces trebuia inchis din start iar statul trebuia sa-i ia in regim de urgenta banii necuveniti incasati de Malai Mare din chirie.

# FĂRĂ MILĂ față de Şefu' STATULUI SECURIST date 6 July 2018 02:47 +10

@Dragnea+Tăriceanu! Terminați pt totdeauna cu AMÂNĂRILE...si cu politețea De 28de ani totul a fost amânat şi îngăduit! de aceea suntem în mizeria securistă. Să spunem STOP definitiv STATULUI MAFIOT!  "La pachet" cu SUSPENDAREA! +RESET DIN TEMELII.. Dacă nu faceți SUSPENDAREA ca inceput de Reset ACUM că AVEȚI MOTIVE BETON plus protocoalele ilegale..Dacă amânați IAR DUPĂ VACANȚĂ veți pierde tot. " Băieții din umbră"vor face ORICE..chiar şi o revoluție înaintea noastră numai să rămână javrele justiției false la putere!  Dacă iar amânați....va fi prea târziu!...Adică! acest referendum pentru demiterea IMPOSTORULUI care NU ESTE reprezentantul poporului ci al statului paralel si trădator contra intereselor ȚĂRII cu pădurile tăiate :-x Momentul puternic motivat E ACUM! care VA TREBUI TRADUS CA UN NOU RESTART ÎN CARE DREPTATEA SE VA RESTAURA ŞI BANII ROMÂNILOR NU VOR MAI FI CHELTUIȚI PENTRU PARAZIȚII SISTEMULUI OCULT!

# gelu date 6 July 2018 15:42 +5

Notarita Popa Cornelia, de la Cluj, face parte din grupul infractional organizat Johannis-Bastea, doarece in urma deciziei definitive a instantei imobilul trece in proprietata statului fiind luat cu act false de catre cei 2 impricinati. Iar cu de la sine putere a pus pe acelas picior de egalitate o decizie definitiva a instantei cu un posibil proprietar provenit din familia aceluia carea a masluit actele prin care imobilul a intrat in proprietatea lor. De aceea actul notarial semnat de Popa Cornelia este fals si lipist de legaliate. Aceasta notarita trebuind sa fie exclusa din randul notarilor publici pentru inducerea in eroare a autoritatilor statului roman prin intocmirea unui act fals. Si de aceea aceasta trebuie sa raspunda si penal pentru fapta ei.

# relu date 31 July 2018 17:27 0

Prietene, esti pe langa subiect. Notarita nu este de la Cluj si sunt convins ca toate mizeriile pe care i le aruncati in fata se vor dovedi a fi niste inventii.

# gelu date 9 July 2018 08:57 0

Joha a incasat toata chiria deci 600.000 de euro s-a platit impozit doar pentru jumatate din suma. Intrati si lamuriti-va singuri pe https://www.cotidianul.ro/iohannis-n-a-declarat-toti-banii-pentru-casa/

# DODI date 6 July 2018 05:28 +1

Dovada ”lucrului bine făcut”. Cu asemenea lucruri ciolanis a furat din averea pe care o păstorea (Primăria Sibiu, unde el era lupul pus paznic la oi!). Cu aceeași tactică fură în continuare statul român. Lupul (ciolanis) schimbă părul (funcțiile) dar năravul ba!

# gelu date 8 July 2018 18:41 +2

Pas cu pas Joha a pus mana pe toti banii platiti de Raiffeisen Bank, adica 640.000 de euro. "Moștenirea și afacerea cu Baștea și cu Raiffeisen Bank ridică nenumărate semne de întrebare. Într-o investigație neașteptată, publicată în Cotidianul de astăzi, Ion Spânu arată că primarul Klaus Iohannis a încasat toate sumele pe casa pierdută definitiv în proces. Și că nu există nici o dovadă a transferării a jumătate din sumă către americanul Baștea."

# biet roman saracu' date 5 July 2018 22:10 +2

unghie in gat...saaau...valahii nu pot detine proprietati in centrul orasului (de fapt, nu aveau voie nici sa innopteze;;las ca acum, cu noaptea mintilor tefelistem ne vom intoarce acolo de unde au plecat stramosiinostri)

# Neanae date 5 July 2018 22:16 +2

Tareeeee! Astă chestiune este bomboana pe coliva. Trafic de influență? Abuz de din toate? Frauda? “Noooo, sunt inocent. Încă citesc și caut sa înțeleg” zice EL! Dar du-te nene învârtindu-te. Cica Șef de Stat. Halal

# Viorel date 5 July 2018 22:19 +1

LOGIC ! Dacă Ioan Baștea nu era moștenitor legal - fapt decis definitiv și irevocabil de către instanță -, atunci, MOȘTENITOAREA moștenitorului nelegal ESTE MOȘTENITOARE DE DREPT a acestuia, deci ALTĂDATĂ HAI S-O FACEM ȘI MAI LATĂ ! CURAT MURDAR...

# visu date 5 July 2018 22:22 +4

Luati-l pe notar la puricat caci putea sa invoce lipsa de interes nu suspendarea cauzei!

# Pintea date 5 July 2018 22:24 +6

Contul escrow reprezinta altceva. Tu depui bani in contul escrow, nu banca si soliciti bancii sa faca plata unei persoane indicate de tine, in schimbul indeplinirii unor conditii sau depunerii unor acte. Se foloseste inclusiv pt plata spagilor. In cazul de mai sus, cine a depus banii?

# Mya Miul date 5 July 2018 22:42 +8

Dragilor, persoana din Florida, chiar daca revendica in mod corect retrocedarea, are drepturi asupra imobilului doar din momentul deciziei finale de retrocedare. Pana atunci, toate drepturile privind chiria, etc. sunt tot ale vechiului proprietar, adica Statul Roman. Ati vazut vreun prorietar care a primit prin retrocedare un imobil de la Statul Roman sa primeasca si chiriile incasate de acesta inainte de retrocedare, adica 60 ani? Concluzie, luati-i banii lui Werner de la data uzului de fals pana la o posibila viitoare retrocedare "floridancei"

# unul din lumea cea mare date 5 July 2018 22:51 +7

ce ma rid!!!!!!! de ardelenii astia cu carnea si omul bun si cu carne si oleaca de carne cu nitele legume.cam asa/i la realitatea prostilor de ardeal.acusilea la aia cu mintea inceata si INCETINITA vorbeste predoiu cu muc cel mic sau poate mai bine zis cu MARUNTICA(ptr aia de cititara povestea) despre coduri.BA MARUNTICA(si ,,de pe audiente,, ,,ba penalilor,luati/va penalul in jeaca rosie si pl.ecati ba din satul cu ministrii ca va facutarati de toate fecalele ardealului cu FAINOSAG CU TOT adicatelea cu koivesi. ba,numai la furat va sta gindul toata ziau rati ai dracului de nazisti penali.,,maruntica,, SCOATETI BANIII!!!!!!!! AIA DE TAXE ,CA TO9T POSTUL ALA DE FECALE CU FAINOSAG NUMAI DE DRAGNEA VORBITI DAR DE HOTUL SI PENALUL DE PRESEDINTE NU SCOATETI O VORBA.BBA PROSTANUL DE HOANDRA IERI SEARA II DADEAI DRACULUI PE DRAGNEA SI AILALTI CA A MURIT UN BAIAT DE 29 DE ANI DAR ESCAMOTAI ADEVARUL CA NIMENI IN EUROPA NU A VRUT SA ACORDE TRATAMENT CACI MERMELICA NU/I MEMBRA EUROTRANS

# Testamentul fiind gasit si declarat FALS, date 5 July 2018 23:00 +4

pe baza carui DOCUMENT a mostenit IOAN BASTEA acelasi imobil si pe care sa-l transfere prin mostenire succesorilor/succesoarei lui ?!?  E ceva ce nu se leaga.... DACA STATUL A OBTINUT RADIEREA LUI BASTEA IOAN DIN CARTEA FUNCIARA A IMOBILULUI... FIICA LUI BASTEA IOAN A MOSTENIT IMOBILUL ? E LIPSA DE LOGICA ... Pare cineva incurca voit lucrurile... Notarul, Cadastrul, Instanta, STATUL ? INSTANTA VA DECLARA TESTAMENTUL FALS PENTRU A DOUA OARA ? Parca cineva crea sa plateasca solidar pagubele produse statului...

# Ruxandra Lepsa date 5 July 2018 23:19 +3

Și de ce nimeni nu investighează in Florida? Avem atitia Romani care locuiesc acolo ? Și toți ăștia dare au înșelat oamenii din Gașca Iohanis nu constituentă Grup infracțional cu scop de a intra fraudulos in folosul personal?......

# Iul date 5 July 2018 23:56 +2

Fond, apel, recurs, intervine prescripția. Sănătate bucurii !

# De la Burebista incoace date 6 July 2018 06:28 +8

Stimata Redactie, Stimata doamna Adina Anghelescu, stimate domn Razvan Savaliuc, ce LEGE si JUSTITIE avem in Romania! Daca testamentul pe care s-au bazat familiile Johannis si Bastea este fals si pretinsele lor drepturi au fost anulate irevocabil si definitiv in justitie, cum poate veni cel de pe urma membru al clanului Bastea ca in calitate de urmas al farsorului, sa revendice din nou ceva, ce justitia nu i-a recunoscut inantasului sau. Doar ca-i din America. Daca si eu-s din America, pot revendica Casa Poporului, caci am si lucrat sa o ridic alaturi de milioanele de romani din care ma revendic. E cam aceiasi nebunie. Asa a ajuns sistemul justitiar din Romania o nebunie imbibata de tortionari, turnatori si securisti! Faptul ca justitia a admis aceasta actiune in instanta este la fel ca si admiterea ca FDGR e succesorul de drept al Grupului Etnic German, miscare nazista ilegala. Daca apar si urmasii lui Burebista, caci noi suntem doar urmasii lui Traian si un pic de Decebal ....

# Sibianu date 6 July 2018 08:07 +8

Doamne ferește mie mi-ar fi rușine de mi-ar crapă obrazul sa fi făcut așa ceva văd că d-l președinte nu are nici o apăsare , așa ceva n-am văzut în viața mea ! Presa a scris ( o parte a presei ) despre multele retrocedări făcute către organizația nazistă declarată in afara legii FDGR a cărui președinte a fost sau mai este : clădiri de licee , muzeu , terenuri , multe , multe și văd că se tergiversează totul . Daca presa adevărată s-ar ocupa de Sibiu ar avea multe de spus opiniei publice .

# justiție independentă date 6 July 2018 08:40 +3

Ăsta e stilul lui Johannis Walker. Încet, calm, pas cu pas, cîți mai mulți pași, în timp cât mai lung, oamenii se plictisesc, mai uită măgăriile făcute. Exact cum face cu toate legile ce vin la promulgare, ba le retrimite la Parlament, ba le contestă la CCR, doar să treacă timpul, să intre cât mai târziu în vigoare, iar el să facă ce vrea în acest timp : să se plimbe, să instige rezistenții, să critice pe cei ce vor să facă ceva. Cred că trebuie grăbită suspendarea urmată de demitere. Doamne-ajută.

# ozzy date 6 July 2018 08:42 +2

nu poate fiindcă e „impotent” (a se citi incompetent), cum adică, ai prejudiciu cert stabilit și mai aștepți ce? condiția exigibilitatății de asemenea e îndeplinită, de la data rămânerii definitive a hotarârii care a dispus anularea... dar situația asta nu e singulară, ăștia cred că lucrează așa, când se plictisesc rău de tot de la pierdut vremea

# baba novac date 6 July 2018 08:59 +6

Povesti! Este o sentinta judecatoreasca care trebuie aplicata! Punct!

# Dorina date 6 July 2018 09:06 0

Un Presedinte activ! Strangaret! Inventiv!

# Dorina date 6 July 2018 09:08 +3

Ofiterul de legatura s-a fotografiat in locul potrivit! Sugestiv!

# suprafata de teren totala ratrocedata in Sibiu depaseste date 6 July 2018 10:11 +8

suprafata de teren existenta ? Parchetul nu stie despre declaratiile din Coreea de Sud ale Ministrului care avea ANCPI in coordonarea ministerului.. !? Cat teren s-a retrocedat in Romania ? Mai mult decat exista ? Titlurile de Proprietate au fost tiparite fara serie si numar unic la cotor?... doar cel scris cu 'pixu' ulterior ? Cate TP-uri s-au emis in total ? Armata apara teritoriul romanesc in lupte... dar cine apara teritoriul daca se retrocedeaza mai mult decat exista in realitate si se incaseaza despagubiri fara numar ? Unde sunt inscrise suprafetele totale retrocedate anual in fiecare judet / unde sunt inscrise sumele totale platite anual cu titlu de despagubire pentru terenuri in fiecare judet / care este suprafata totala de teren pentru care s-au platit despagubiri in fiecare judet ? Aceleasi intrebari pentru fiecare localitate... Dupa 28 de ani, Consiliul Suprem de Aparare al Tarii - CSAT - cunoaste  raspunsurile ?

# marius date 6 July 2018 11:42 +4

Maxima lui Johannis: Prostia fiind nemarginita are nevoie de mult spatiu locativ.

# gelu date 6 July 2018 11:55 +2

Klauss e bolnav de avaritie. Nu are copii dar strange ca un harciog case, cat mai multe case care in final vor ajunge in proprietatea statului sau a altor persoane fizice care nu au nici o legatura cu familia johanista. De aceea trebuie sa-ti fileze rau o lampa ca sa faci asa ceva.

# roman100% date 6 July 2018 14:24 0

Asa ne trebuie daca nu am fost in stare sa alegem un roman in fruntea țării. S a votat contra doar sa nu iasă Ponta fara sa se întrebe nimeni cine este cu adevarat Klaus. Cum sa te opui cu atâta înversunare statului care ti a oferit totul? Simplu: activezi propaganda pro, susții cu toate forțele aparatul opresiv si in final scapi basma curată. Nu suntem chiar toți atât de prosti ! Din pacate nu avem ce face. Trăim intr un stat securist, primul om in stat da cu flit la orice, isi permite sa calce totul in picioare iar de respectat constituția nici nu se pune problema. a iesit singur inainte de motivarea curții si a spus ca va citi pana intelege!!! cum????cat???? Noaptea minții. Si se bazeaza pe un terminat (Orban) pe infantilii usr dar cel mai mult pe capii sistemului represiv. Suspendare, demis si tras la răspundere !!!!

# Mitica date 6 July 2018 14:32 +1

Daca ANAF nu poate sa ii execute silit pe sotii Klaus si Carmen Iohannis pentru cei 320.000 euro,atunci justitia sa-i condamne la puscarie pentru infractiunile penale in acel dosar.

# Sanda date 6 July 2018 16:02 0

Ce ****** !!! Incredibil , asta trebuie suspendat de gat macar vreo 5 minute ... :-* Alo PSD+ALDE ce mai asteptati ? Dragnea ce dracu` tot negociezi acolo ca oricum astia te vor rade . Tu nu intelegi ca aici e "care pe care" si nu exista cale de mijloc . Vad ca s-a fleoscait si Tariceanu. Ideea e sa reduceti bugetul SRI ca urmare a nejustificarii cheltuielilor si lipsa rezultatelor ; pe cale manageriala. :eek:

# Maimu date 6 July 2018 16:05 +2

http://evz.ro/rise-project-familia-bastea-partenerii-de-afaceri-imobiliare-ai-presedintelui-klaus-iohannis-legaturi-dubioase-intre-politica-si-afaceri.html

# Florin date 7 July 2018 08:34 +2

Tehnic dosarul este inadmisibil, existand autoritatea de lucru judecat. In primul rand, Ministerul Finantelor ar trebui sa ceara cercetarea penala a notarului public si Ministerului Justitiei sa suspende dreptul la activitate. Avand in vedere faptul ca instanta a desfiintat deja certificatul de mostenitor, demersul notarului public se încadrează in abuzul in serviciu. In plus as lua toate actele din Dosarul civil nou deschis si as depune o plângere pentru falsificare de acte si folosirea de acte falsificate. Probabil nu se va intampla nimic, dar urmele raman si peste ani, toti care au facut măgarii de genul acesta vor plati......

# gelu date 7 July 2018 12:25 +3

Nenorocita de notara a pus pe picior de egalitate o hotarare definitiva a instantie de judecata care stabileste fara tagada cum ca statul e proprietarul imobil respectiv cu un asa zis drept de mostenire al fiului celui care a intrat in posesia vremelnica a imobilului printr-un testament fals, fals dovedit de instanta. De aceea notarita Popa se face vinovata inducerea in eroare a autoritatilor publice, respectiv ANAf si de apartenenta la grupul de escroci organizat Johannis-Bastea si pentru acest lucru trebuie sa fie trimisa de urgenta in judecata concomitent cu ridicarea dreptului pe viata de a mai profesa meseria de notar public.

# GERMAN Alexandru date 8 July 2018 13:40 -1

Statul Roman e singurul care nu are ABSOLUT nici un drept. A rechizitionat imobilul cu forta (adica l-a furat) de la proprietari in 1947 si i-a aruncat pe strazi. E ca si cum ai recunoste ca hotul poate retine prada daca a trecut destul timp.

# gelu date 8 July 2018 22:56 +2

Limbistule, mananci cacao cu polonicul. statul roman a intrat in posia imobilului pentru ca propritarul de drept dupa ce a murit, neavand nici un mostenitor, imobilul a revenit statului.

# Pintea date 10 July 2018 12:28 0

Va dati seama ce individ obraznic, acest Borzea?? Se vede, de altfel, dupa figura, de ce factura este! Dar un presedinte care se comporta atat de infantil, il lasa pe ala sa faca poze in biroul lui, wow!? Daca un cetatean se opreste in fata la Cotroceni, sa priveasca peste gard, este luat la intrebari, dar ciuturiul ăsta fiind complice cu johannis la potlogarii, e foarte sigur pe el, are acces oriunde! Ei sant incantati ca reusesc sa faca niste artificii ca sa prelungeasca un proces, dupa ce au fost demascati ca infractori asa ca incearca sa traga de timp ca sa nu respecte o hotarare judecatoreasca. Tipic pt johannis. Si mai vrea un mandat?

Adauga comentariu

:D :lol: :-) ;-) 8) :-| :-* :oops: :sad: :cry: :o :-? :-x :eek: :zzz :P :roll: :sigh:

DISCLAIMER

Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

EDITORIAL

Vorbe de fumoar

Vorbe de fumoar – 19.04.2024 – Prima victorie in instanta obtinuta de vanatorul de pedofili

+ DETALII

FACEBOOK

Utlimele comentarii
Cele mai citite
LUMEA JUSTITIEI
Arhiva