1 March 2024

"In mintea stramba si lucrul drept se stramba"
- parintele Arsenie BOCA

IONUT MATEI A CONFIRMAT CA AVOCATII LUI BOTA NU POT FI INCULPATI – Vicepresedintele ICCJ, care va conduce completul ce va solutiona RIL-ul impotriva barourilor lui Bota, a decis ca 12 avocati din Baroul Constanta au activat in barouri constituite in baza Legii 51/1995: “Au exercitat activitati specifice profesiei de avocat avand incredintarea ca dobandirea calitatii de avocat a fost legitimata”. Si judecatorul ICCJ Stefan Pistol a confirmat (Decizia)

Scris de: L.J. | pdf | print

16 September 2015 17:51
Vizualizari: 13065

Vicepresedintele ICCJ Ionut Matei (foto) care va conduce la 21 septembrie 2015 completul de 26 de judecatori - care va solutiona recursul in interesul legii declarat de Procurorul General al Romaniei, Tiberiu Nitu, impotriva avocatilor din barourile din UNBR-Bota - s-a pronuntat deja in sensul ca avocatii din aceasta structura au o baza solida de functionare, iar prin activitatea lor nu savarsesc infractiunea de practicare fara drept a profesiei de avocat.


Prin decizia nr. 3507 din 7.10.2010 (Dosar nr. 534/36/2010) a Sectiei penale a ICCJ, completul format din Ionut Matei (presedinte) si judecatorii Stefan Pistol (n.n. - membru al completului de 26 de judecatori) si Victor Cornoiu Jitarasu au confirmat ca “in mod legal si temeinic, cu o motivare adecvata, Curtea de Apel Constanta a respins ca nefondata plangerea impotriva rezolutiei nr. 896/P/2009 din 19 martie 2010 a Parchetului de pe langa Curtea de Apel Constanta”.

Prin rezolutia PCA Constanta s-a pronuntat o solutie de neincepere a urmaririi penale impotriva a 12 avocati din Baroul Constanta – Structura Bota, rezolutie care a retinut urmatoarele: “Examinand actele dosarului se constata ca UNBR – Structura Bota si barourile judetene au fost infiintate si functioneaza in baza unui act constitutiv si unui statut care au ca temei legal prevederile Constitutiei Romaniei si dispozitiile Legii 51/1995 modificata prin Legea nr 255/2004. Acelasi temei legal sta si la baza exercitarii atributiilor specifice profesiei de avocat de catre persoanele inscrise in structura care functioneaza pe raza judetului Constanta a UNBR – Structura Bota. Acestia au intrat in barou in urma sustinerii unui examen si au fost inscrisi in Tabloul Avocatilor conform Legii 51/1995, avand convingerea ca fac parte dintr-un barou legal constituit. Legea nr 51/1995 cu modificarile ulterioare a permis aparitia acestei structuri la nivel national cu structuri judetene, deoarece actul normativ nu reglementeaza modalitatea de constituire si functionare a barourilor, ci exercitarea profesiei de avocat”.

Motivarea lui Ionut Matei, care arunca in aer sustinerea din RIL ca UNBR ar fi fost infiintata prin Legea 51/1995

Publicam in continuare fragmente relevante din decizia completului condus de Ionut Matei care arata, in esenta, ca Legea 51/1995 privind exercitarea profesiei de avocat nu a interzis infiintarea altor barouri in afara celor traditionale si ca avocatii din structura Bota functioneaza urmand “tipicul procedurii prevazute in Legea 51/1995”.

Iata pasajele relevante:

Pe fondul unor controverse teoretice si profitand de caracterul eliptic al dispozitiilor Legii nr 51/1995 si a lipsei unei dispozitii exprese care sa interzica infiintarea altor barouri in afara UNBR, in cursul anului 202 numitul Bota Pompiliu a infiintat Baroul Consntitutional Deva, entitate juridica care a functionat, sub diverse denumiri, in paralel cu Baroul traditional.

In cronologia evenimentelor, in cursul anului 2003, urmare a dizovarii Asociatiei de Binefacere Bonis Potra Deva, care crease Baroul Constitutional Deva, Bota Pompiliu a facut diligente pentru inscrierea Filialei Balesti Gorj a Asociatiei Figaro Potra Alba Iulia in registrul Asociatiilor si Fundatiillor.

Ulterior inscrierii, Adunarea Generala a Filialei Balesti Gorj a Asociatiei Figaro Potra Alba Iulia a hotarat infiintarea unui nou barou independent, cu denumirea Baroul Constitutional Roman, succesor in drepturi al baroului infiintat in anul 2002 si a altor 42 de barouri judetene, printre care si Baroul Constanta, al carei decan a fost numit petitionarul Axinte Cezar.

Initial, inscrierea avocatilor in aceasta institutie s-a facut pe baza deciziilor Consiliului Baroului Constitutional Roman, iar incepand cu iunie 2004, prin decizii ale consiliilor barourilor judetene, inscrierea membrilor urmand tipicul procedurii prevazute de Legea nr. 51/1995.

Pe fondul situatiei expuse mai sus, petitionarul Axinte Cezar a fost admis si inscris in Baroul Constitutional cu respectarea criteriilor legale de admitere (acte de studii, examen, juramant) iar decizia de inscriere ca avocat s-a emis in baza Legii nr. 51/1995. Ulterior, in cursul anului 2004, intimatul a fost numit decan al Baroului Constitutional Constanta.

In aceste imprejurari factuale, petitionarul a exercitat activitati specifice profesiei de avocat avand convingerea legitimitatii calitatii sale, ceea ce exclude intentia de a aduse atingere relatiilor sociale care privesc buna desfasurare a acestui tip de activitate liber profesionala.

O astfel de concluzie justifica pertinent temeinicia procurorului de neincepere a urmaririi penale pe temeiul prevazut de art. 10 lit. d) Cod procedura penala si, totodata exclude incidenta in cauza a situatiei prevazute de art. 10, lit. a) Cod procedura penala (…)

Or, din cercetarile efectuate in cauza a rezultat ca petitionarul a exercitat efectiv activitati specifice profesiei de avocat avand incredintarea ca dobandirea calitatii de avocat a fost legitimata prin demersurile judiciare initiate in vederea infiintarii structurii al carei membru era.

In raport de cele expuse, se constata ca in mod legal si temeinic, cu o motivare adecvata, Curtea de Apel Constanta a respins ca nefondata plangerea formulata de petitionarul Axinte Cezar impotriva rezolutiei nr. 896/P/2009 din 19 martie 2010 a Parchetului de pe langa Curtea de Apel Constanta”.

* Cititi aici decizia ICCJ si rezolutia PCA Constanta

Comentarii

# observator date 16 September 2015 18:15 +21

Se vede din afara lumii juridice ca UNBR-Bota are documente de infiintare cu aparenta de legalitate ,iar UNBR-Florea functioneaza ilegal. Probabil solutia va fi ca cei care respecta Legea 51/1995 chiar daca fac parte din structura Bota profeseaza legal .Despre ceilalti fara acte nu vor spune nimic ca inca nu au fost sesizati. 

# avocat date 16 September 2015 18:17 +16

recursul in interesul lui florea declarat de avocatul suspendat tiberiu niti VA FI RESPINS CA INADMISIBIL!

# Ultimul Charlot date 16 September 2015 18:19 +14

Mai sunt cateva zile si gata. Judecatorii ICCJ in frunte cu presedintele nu se vor face de ras, nu-si vor incalca propria practica, nu o sa terfeleasca actul de justitie doar de dragul ui Florea si a mafiei traditionale. S-a ajuns prea departe si e cazul sa se puna punct. Definitiv. Ambele structuri profeseaza legal 

# observator date 16 September 2015 18:21 +5

Se vede din afara lumii juridice ca UNBR-Bota are documente de infiintare cu aparenta de legalitate ,iar UNBR-Florea functioneaza ilegal. Probabil solutia va fi ca cei care respecta Legea 51/1995 chiar daca fac parte din structura Bota profeseaza legal .Despre ceilalti fara acte nu vor spune nimic ca inca nu au fost sesizati. 

# OARECARE date 16 September 2015 18:54 -12

Foarte clar a spus : ati crezut ca sunteti avocati, nu sunteti, nu va condamn fiindca Bota v-a mintit ca va face avocati. Toate achitarile sunt, de fapt, motive temeinice pentru acest RIL. Toate il lovesc pe Bota, contrar spuselor lor. MACAR ACUM ATI INTELES  DE CE ATI FOST ACHITATI ? Voi sunteti parti vatamate, nu infractori, nu ati stiut, prostia nu este infractiune !

# CINEVA date 16 September 2015 19:13 +7

Chiar esti ,,oarecare"...,intelegerea ta in materia dreptului este sub nivelul minim de cultura.Exista achitari care mentioneaza expres lipsa laturei obiective combinata cu lipsa laturei subiective.Continutul infractiunii in sine nu exista . Iti traduc?

# Georgescu date 16 September 2015 21:19 -5

Are dreptate userul oarecare. Prostia salveaza avocatii paraleli. Au avut "incredintarea" ca sunt avocati. Asta nu inseamna ca sunt avocati si nici ca UNBR e legitima. Daca avocatii paraleli se trezesc din prostie si nu mai "cred" ca sunt avocati, atunci nu mai au protectie penala. Deci credeti si nu cercetati in continuare in Bota. Bineinteles, nu veti fi niciodata admisi la practica in instante, dar va veti crede "avocati". Stati prosti fratilor. Chiar nu ati inteles persiflarea judecatorilor?

# Cel ce intelege date 16 September 2015 21:38 0


Citeza pe Georgescu
Are dreptate userul oarecare. Prostia salveaza avocatii paraleli. Au avut "incredintarea" ca sunt avocati. Asta nu inseamna ca sunt avocati si nici ca UNBR e legitima. Daca avocatii paraleli se trezesc din prostie si nu mai "cred" ca sunt avocati, atunci nu mai au protectie penala. Deci credeti si nu cercetati in continuare in Bota. Bineinteles, nu veti fi niciodata admisi la practica in instante, dar va veti crede "avocati". Stati prosti fratilor. Chiar nu ati inteles persiflarea judecatorilor?
  citeste ce a scris CINEVA mai sus ca sa intelegi ca esti in eroare provocata de necunoastere..Nu sunt rau cu tine sa te jignesc,ok?

# @Georgescu date 16 September 2015 22:22 +3

Georgescule, obraznicia ta e specifica capilor castei mafiote-florea. Despre hotararile judecatoresti definitive care au statuat ca membrii UNBR-Bota au dobandit calitatea de avocat in conditiile Legii 51/1995, lipsind si latura OBIECTIVA a infractiunii,nu spui nimic si taci ca r-----l in iarba( A se vedea si recenta decizie a CA Craiova, daca stii sa citesti). Chiar si completul condus de judecatorul Matei a constatat ca "petitionarul A.C. a fost admis si inscris in Barou cu respectarea criteriilor legale de admitere, iar decizia de inscriere ca avocat s-a emis in baza Legii 51/1995 "(!) E adevarat ca, in decizia postata, distratul de Bota a omis sa sublinieze si acest aspect esential.Niciunde, in acea hotarare, nu se spune ca membrii structurii-bota ar fi exercitat nelegal profesia de avocat . Imprejurarea ca nu se putea aplica art. 10 lit.a)(fapta nu exista)e absolut corecta, intrucat fapta in insasi materialitatea ei a existat,a determinat modificari fizice in lumea inconjuratoare.

# Zenit date 17 September 2015 08:25 -1

Si complicii morali la infractiunea de inselaciune, cei care le sustin public botistilor toate aberatiile, pot pretinde ca aveau o astfel de reprezentare. Mai mult, faptul ca nici nu au studiat dreptul, le confera propretatea de a sustine neconditionat orice, fara pic de jena. Or fi avand o afinitate genetica fata de

# ,,propretatea" date 17 September 2015 08:50 -1

Aberatiile apartin ,,cutumiarilor" -functionare fara infiintare, -incasare nejustificata a oficiilor, -CAA care nu respecta legea, -inchirierea spatiilor de la MJ pe cu totul alte organizatii ,etc

# 2004 date 16 September 2015 19:24 +13

Nimeni nu se poate prevala de necunoasterea legii. Suntem avocati si profesam intr-un barou legal infiintat. Voi???????????

# cetatean pacalit date 16 September 2015 19:35 +15

avocatii astia care se cred legali si tropaiesc pe la instante efectiv inseala omul. iau bani si nu se prezinta la procese.  si-au pus tablouri unde vezi tot neamul lumesc si adormit, numai rude si cumetri. prost este cel care isi ia un avocat asa-zis traditional. astia sunt buni doar la incasat bani ca la procese nu se prezinta si nici macar hartii nu stiu sa trimita. niste escroci.

# alt cetatean pacalit date 16 September 2015 20:40 +11

Am avut si eu de a face cu un asa zis ,,traditional'', termene peste termene, bai dati garla ( inca in avans ca la c...urve ) si nimic, minciuni si pacaleli. M-am dus apoi la un ,,botist'' ca sa zic asa, surpriza! mi-a rezolvat cazul in cateva luni si la pret minimal. Barvo! succes! veti invinge.

# xxx date 16 September 2015 21:52 -8

lasa mai vrajelile.Tu(si alalalt-dar tot tu)pe bune eti un cetatean pacalit.Dar nu de avocatii traditionali ci de gasa de pe Academiei. :D :lol: :-) :lol: :D

# Stagiar date 16 September 2015 21:18 -4

Achitare pentru lipsa unui element constitutiv (latura subiectiva) a se vedea traducerea lui/ oarecare. Asa ca mai usor cu practica favorabilă.  Apropo cum vine aia cu donaţia condiţionată şi unde se duc fiftirei, hoţu strigă hoţu?

# Cristescu,,Incident" date 16 September 2015 21:42 0

[quote name="Stagiar"]Achitare pentru lipsa unui element constitutiv (latura subiectiva) a se vedea traducerea lui/ oarecare. Asa ca mai usor cu practica favorabilă.  Apropo cum vine aia cu donaţia condiţionată şi unde se duc fiftirei, hoţu strigă  SUNT ACHITARI PE LIPSA AMBELOR LATURI SI OBIECTIVA SI SUBIECTIVA.NU MAI MINTI CA LUMEA STIE DEJA ADEVARUL.

# donatia conditionata date 16 September 2015 22:47 +1

nu avem parti vatamate. fa tu o plangere si cere-ti firfireii inapoi ! a, nu esti avocat, atunci mucles ca macane !

# victima a promovarii sistemului mafiot date 16 September 2015 21:19 +9

Daca facatura numita RECURS IN INTERESUL MAFIEI va fi admis, va dovedi ca nu exista justitie si nu va fi justitie, ca judecatorii executa comenzi tocmai de aceea au salarii/venituri exorbitante, si vom fi nevoiti sa le cerem celor care judeca sa ne plateasca , sa ne asigure traiul nostru si al familiei noastre, vom presa fiscul (de unde tot pleaca incatusati) sa verifice impozitele platite de UNBR-UL TRADITIONAL la minimul sumelor declarate la baroul minunatilor avocati de prestigiu care, in lacomia lor, dupa 1989 nu au cunoscut si drept ca sa ii duca mintea sa intre in legalitate, sa stie ca erau desfiintati de mult. Sa se verifice sumele luate de la buget pentru onorarii din oficiu acordat monopolului numit UNBR neinfiintat, sa depuna casa de asigurari a acestora situatia fondurilor pe care le -au gestionat /le gestioneaza, si cu siguranta cred ca niste bune milioane de euro au plecat catre spagarii claselor politice care au mani******t romania, justitia.

# TITULESCU date 16 September 2015 21:59 0

SCIETI SI VOI UN ARTICOL SAU MACAR UN MESAJ DE CONDOLEANTE PENTRU CORNELIU VADIM TUDOR!

# naparca aurie date 16 September 2015 22:25 0

Scriu eu articolul;Condoleante, CVT!satul arde si baba si tunde parul ntzntzntz :o

# Legea 51 nu infiinteaza nimic date 17 September 2015 04:31 +2

ultima propozitie demonteaza aberatiile lui Nitu: Legea 51 nu a infiintat UNBR Florea ! ,,Legea nr 51/1995 cu modificarile ulterioare a permis aparitia acestei structuri la nivel national cu structuri judetene, deoarece actul normativ nu reglementeaza modalitatea de constituire si functionare a barourilor, ci exercitarea profesiei de avocat”.

# Zenit date 17 September 2015 07:37 0

Nu inteleg la ce ar putea sa foloseasca intoxicarile cu astfel de articole . Cei care le publica vor avea bunul simt, candva, sa-si ceara scuze pt. mizeria promovata ?

# Cristescu,,Incident" date 17 September 2015 08:59 0

Macar acum pune armele jos.Esti constient ca ceea ce scrii nu poate fi emanatia unui jurist ci a unui ,,cutumiar"peltic in logica si patat in sistem.Nu te dovedi in continuare fanatic...,devino logic.

# Zenit date 17 September 2015 10:58 -1

Unde vezi tu ca am pomenit numele vreunor jurnalisti care va sustin orbeste,cu fanatism ? Jurnalistii macar au scuza ca habar n-au de drept, insa li se pare cool spectacolul oferit de botisti. La fel ca voi, si jurnalistii pot avea reprezentarea faptului ca sunteti avocati si sa aiba convingerea ca faceti parte dintr-un barou legal constituit. Deci, atat de convinsi ar putea sa fie , incat sa jure pe rosu si sa spuna "sa moara ei" ca asa au crezut :P Insa,na, de ce nu publica Incheierea aia din Dos 79/PJ/03 Tg Jiu, inca n-au oferit un raspuns pertinent. :-?

# Cristescu ,,Incident" date 17 September 2015 11:48 +2

Ba ZENIT eu scriu una tu interpretezi cum vrei ...,asta spune multe despre nivelul tau de intelegere.Cat despre acea incheiere a fost atasata tuturor dosarelor unde colegii mei au obtinut achitari.Pentru magistrati e buna pentru tine nu.Esti un fanatic.Hai sa facem un schimb...,tu pui actul de infiintare UNBR-Florea si eu actul de infiintare UNBR-Bota.

# Zenit date 17 September 2015 14:12 0

Accidentatule in incident, accept provocarea. :lol: Posteaza matale incheierea si certificatele de inregistrare in Registrele asociatiilor si fundatiilor ale tuturor barorurilor bota iar apoi ai tot dreptul din lume sa F... toata istoria legislatiei comunisto-securistica Romaniei, cu ai ei avocati si magistrati cu tot pana in prezent. Pe mine nu m-a satisfacut/ convins deloc intelectual mineriada robinhoodizda a lui Bota cu "hai din lac in putz" :D In fond, este pur si simplu vorba despre "noblesse oblige" atunci cand ti s-a dat o diploma in drept, in mod corect obtinuta, dupa toate cursurile si examnele dure absolvite...

# Cristescu ,,Incident" date 17 September 2015 15:16 +2

Zenit se pare ca tot nu ai inteles propunerea.Ai proritate la pus falosul act de infiintare a UNBR-Florea pentru ca se zice ca reprezinti 23.000 de avocati.Oricum incheierea din Dosarul 79/PJ/03 Tg Jiu e publica fiind atasata si discutata in toate instantele. Actele voastre sa le vedem. Referitor la studii dragule cred ca esti mult mai tanar ca mine si ai terminat facultatea(daca ai terminat asa ceva) dupa 1996 adica cam pe scurt...,pe cursul Bologna. Procedura noua si un fel de hai sa zicem ca stie...,daca erai student pe timpul raposatului mai discutam altfel. Atunci nu era peticeala.Si inca ceva ...,CAUTA SA AFLI CINE ERA CRISTESCU ,,INCIDENT",cam asa sunt eu acum aici in oras.Si nu fac diferentieri intre colegi indiferent in ce barou sunt.

# CUCU date 17 September 2015 08:31 0

Da, va admite și asta pt. că nu are cum să pronunțe o altă hotărâre legală. Bine a zis judele: în mod aparent erau ca și avocați, însă dacă îi cauți cu lupa se vede că nu sunt. Bota, dă banii înapoi URGENT

# PARTAJ date 17 September 2015 09:22 +2

FLOREA & Co, divorteaza si fac partajul ,asa cum au facut toti shmecherii Romaniei , iau toate bunurile CAA si o lasa i K..ul gol pentru a fi executata de FISC... Postacilor ce tehnica de mani******re aveti!!!!!!!  Frica. Frica...va furnica, evaziunea va ridica( de la domiciliu)...Comentariul de la 21.19 spune tot despre SRL-ul vostru..... :-* :cry: :eek:

# @Ghita..scu date 17 September 2015 09:28 +2

Gergescule poate voi,, stati prost".........Stati prosti fratilor.......Apropo frate esti cu avi.... Magariile tot cu el le faci si cu complicitatea catorva judecatori fosti avocati la voi....actulmente pe lista speciala :P

# obiectiva date 17 September 2015 10:04 +2

frumos barbat, MATEI IONUT asta ! nu puteti nega asta ! :P

# Zenit date 17 September 2015 11:12 -2

D.p.v legal, beneficiaza doar de scuza provocarii in speta analizata. :P Toata povestea din articol este din considerentele DECIZIEI DE RESPINGERE pronuntate intr-un recurs promovat aiurea de Isusbota, ca sa-si faca de lucru pt. ca nu i-a convenit ce a scris procurorul in rezolutia 896/P/2009 a Parchetului de pe langa CA Constanta de neincepere a urmaririi penale. Bota a vrut sa-l oblige pe procuror sa scrie art.10 lit.a in loc de art.10 lit.d. Cpp :lol: Adica, dupa ce invinuitii au scapat ca prin urechea acului de rechizitoriul 1108/P/2006 al Parchetului de pe langa ICCJ, fiind albiti prin rezolutia NUP a Parchetului de pe langa CA C-tanta, tot Bota s-a dat cu fundul de pamant ca vrea NUP cu art.10 lit.a. Judecatorii ICCJ, in considerentele deciziei de respingerea a recursului, au fost obligati sa se muleze pe prostia procurorului care a dat NUP-ul. Ca n-aveau cum, legal, sa inrautateasca situatia recurentilor.Iar considerentele alea n-au autoritate de lucru judecat :P

# Cristescu ,,Incident" date 17 September 2015 15:21 +3

Dragule Zenit nu epata. Nu intelegi dreptul decat asa cum ti l-au zugravit altii.Esti ceea ce muzicantii numesc lautar nicidecum solist sa canti dupa note.Reusesti sa duci normele legale in derizopriu. Astia ca tine au dormit pe coada si Bota si-a luat o ,,aparenta de legalitate".Florea nu a luat nici atat ...,asa ca nu te mai crede orizontul traditionalilor ca ii jignesti.

# Zenit date 18 September 2015 08:51 -1

Mosule, fii rezonabil.Nici de romanta in scop de smiorc nu-i buna interpretarea data de autorul articolului celor cateva pasaje din decizia de respingere a recursului promovat de Bota. Daca n-ar fi o mani******re ordinara, chiar m-ar distra. Incep sa banuiesc ca Bota& botistii au atacat toate NUP-urile in ce-i priveste numai ca sa-i oblige pe judecatori sa scrie in sentinte ca-s corecte rezolutiile NUP date de papagalii de procurori. :-) Pe undeva va inteleg si pe voi ; daca timp de 12 ani ati fost lasati sa repetati aceleasi bazaconii, ati ajuns sa credeti cu tarie in ele. Pe bune ca eu am ras atunci cand am aflat cum a facut Bota barouri; pt.dat de lucru la decani ca sa apere onoarea profesiei, mi s-a parut haioasa treaba, sa se ia in clont cu inginerul cel nebun si tovarasii lui de joaca. Insa gluma s-a lungit prea mult. Exagerat de mult.

# Lulu date 18 September 2015 12:05 +1

Zenitule bolsevic, faptul ca entitatea mafiota-florea nu a dobandit personalitate juridica si, din anul 1990 pana in prezent, functioneaza in afara cadrului juridic, te lasa rece, asa-i ?! Imprejurarea ca s-a inregistrat la fisc in anul 1993 in baza Legii 51/1995(!!!), nu te distreaza ?! In schimb, cu privire la legala UNBR-Bota, repeti la infinit aceleasi ineptii.

# Zenit date 18 September 2015 12:57 -2

Oricine a vazut pozele de la protest, poate spune ca e fix invers. Doar bolsevici si securisti pensionari. In loc sa va plimbati cateii sau nepotii prin parc ori sa jucati remi, va arde sa faceti pe avocatii , sperand ca Presedintele Klaus sa convoace CSAT-ul ca sa nu fie Game over pt. voi. Eroilor! :P

# ARGUS date 17 September 2015 16:04 +1

te-ai trezit,obiectivo?Nu mai ai timp de luju?Ai alte prioritati?Sau nu prea mai ai chef ori nu plimesti destui bani pe postari?Incearca la A3,aia platesc bine.In loc sa te preocupe cum lucreaza si gandeste Matei ala,tu remarci ca e barbat frumos.Chiar nu mai ai nici un pic de ratiune?Reino-ti si hai sa mai polemizam pe LUJU.Ce zici de problema migrarilor?Dar espre trimiterea lui Ponta in judecata.Am cateva bombe sa iti spun ,dar numai tie.Asa ca daca vrei sa afli mai multe,intra pe luju si injura-ma.

# obiectiva date 17 September 2015 20:25 0

imi construiesc bunkerul , arguse.... :P imi fac planuri de supravietuire ... :P ce gelos esti !!!!!!!! e frumoooooooos barbat, si destept, si cu bani...visul oricarei femei !!!  :P :P :P :P NU AM TIMP DE POLEMICI......mi-e cam greata....

# ARGUS date 17 September 2015 22:01 +1

lasa tu bunkerul ca nuvine niiun meteorit.Tu mai crezi in ce srie Buna Ziua Iasi si Obiectiv?Nu sunt gelos dar dupa atata timp lipsa,sa vii cu chestia asta e cam naspa.Poate sa fie Adonis ca tot la ce face prin instanta imi sta gandul.Tie ti se pare un judecator asa cum trebuie sa fie?Mie ,nu.Daca itiv este greata,ia un Emetiral.PS Chiar zau,nu bem o cafea la Inter?Sau unde vrei tu,dar nu ma chema la Bacau.

# obiectiva date 17 September 2015 22:50 +2

doar si numai la bacau  :P !  nu joc decat pe terenul meu  :P ...

# obiectiva date 17 September 2015 23:09 0

PS privind `problema migrarilor```....EU AM O PROPUNERE ECHITABILA SI MORALA IN LEGATURA CU REFUGIATII ARABI.....si cu asta, BASTA, ca deja ma plictiseste si subiectul si mani******rea opiniei publice, si mani******torii, si mani******tii.......a avut UK colonii in tarile arabe ? a avut FRANTA colonii in tarile arabe ??? a avut SPANIA colonii in tarile arabe ??? AU AVUT ! fiecare tara care a avut colonie araba sa isi ia la ea acasa refugiatii, in functie de tarile din care provin, din coloniile respective ........daca au stiut sa ii foloseasca, acum sa plateasca...ROMANIA NU A AVUT NICIODATA VREO COLONIE......deci, NICI UN REFUGIAT NU TREBUIE SA PRIMEASCA ! asta este o PLATA KARMICA !  

# obiectiva date 17 September 2015 23:23 +2

nu vedeti cum tace si UK , si franta, si spania, ca mortu` in porumb ? toti vor in GERMANIA :P  .......dupa cate stiu eu, numai pe vremea WW2 a incercat hitler sa colonizeze africa ! SI CONFLICTUL INTERLINGVISTIC VA FI ZERO, colonizatii cunosc limba colonizatorilor la perfectiune....... :P :P :P

# ARGUS date 18 September 2015 00:43 0

CORECT ,obiectivo!Incep sa ma reindragostesc de tine,mica mea oaie creata.O cina romantica la ,,Curtea veche,,ti-ar conveni?Gandeste-te si hotaraste-te pana dimineata si fixeaza data si ora.

# obiectiva date 18 September 2015 14:58 +2

curtea veche din bacau ???  8) nu stiu, sa imi intreb logodnicul daca este de acord sa ma lase la intalnire cu necunoscuti, banuiesc, barbati.... :P sper ca nu esti vreo femeie....noi aplicam regulile traditionale...pur romanesti/taranesti....... :P ca si musulmanii.....am luat numai ce este pozitiv din TRADITIE......cu aplicabilitate contemporana privind egalitatea intre sexe  :P

# ARGUS date 18 September 2015 16:21 0

Tu fato,esti om serios?Ce logodnic ai scos acum,dupa atatia ani e cochetare cu mine?Si de cand sunt eu neunosut?Hai,hotarste-te odata,nu mai am rabdare.La Bucuresti nu vrei,la Bacau scoti gogorite asa ca te invit in Delta Volgai.Am acolo niste locatii superbe.Numai noi doi si imensitatea stufului.Vrei?

# obiectiva date 18 September 2015 18:14 +2

cum nu mai ai rabdare ??? mai este pana la sfarsitul lumii, abia a inceput armageddonul  :P.......mai avem de vazut multe !!! de ce in delta, prin stufaris ??? acolo se ascund bine cadavrele ???  :P.... cum am spus, NUMAI PE TERENUL MEU ! fara stufaris, fara delte.... :P

# obiectiva date 18 September 2015 21:04 +2

oricum, pana ne vom intalni, voi dormi cu poza lui Ionut Matei sub perna ....... :P cum ai dormit si tu cu a lui UDREA ! :P

# anti-avi-aru date 20 September 2015 01:16 +1

Argus zis Sugus a renuntat la poza cu Udrea din cauza de tulburari de vedere, adica i se bulbucau ochii cat guliile cand lasa privirea in jos si vedea ca treaba-i nashpa. Asa ca a dat-o pe blonda pe umflatul ala de florea cutumiaru, ca sa-l aiba la sanul lui personal mai tot timpul. La caldurica. Acum te hotarasti...daca-ti plac babaciunile care miros a coliva, risca-te la Curtea Veche ca fac aia un gulash de numa-numa...dar nu-i la Bacau si nici la Bucuresti. ;-)

# ARGUS date 20 September 2015 21:00 +1

Mai smechere,de ce te legi de mine?Ti-am zis ceva?.Ai grija ca daca imi pun minta mea mare cu mintea ta mica,te aflu si va fi vai de fundul tau.Vezi-ti de problemele tale si nu te baga in  discutiile mele cu obiectiva.

# naparca aurie date 20 September 2015 22:49 0

ARGUS, ;-)

# naparca aurie date 21 September 2015 21:40 +1

ARGUS:La revedere siiiii.....RESPECT !(oriunde ai fi) :-)

# ARGUS date 21 September 2015 22:56 0

Naparco,explica-te

# NAPARCA AURIE date 22 September 2015 20:08 0

ARGUSE, :-)explicatiile in public frizeaza ;publicitatea;.Acum nu este cazul,doar;La revedere siii ...RESPECT! :-)

# ARGUS date 22 September 2015 23:42 +1

naparco,nu am inteles nimic,dar daca nu m-ai atacat ca altii,accept orice comentariu si raspuns.La revedere si respect.

# NAPARCA AURIE date 23 September 2015 00:35 +1

ARGUS,unde ti este proverbialul fler?!Nu am spus ;la revedere-asa ,in doru  lelii...sunt fanul tau-te citesc cu placere,imi place cum simti si gandesti!Ce alte date lipsesc din ecuatie, ca sa intelegi!?raman-RESPECT!

# ARGUS date 23 September 2015 02:10 +1

OK..Mai vorbim si ,sper,na be intlnim.O sa iti transmit cum/

# obiectiva date 23 September 2015 08:02 -1

naparca aurie este indragostita de tine, argus...adanc, profund, perpetuu, vesnic...tu nu vezi de cate ori ne conversam NOI2 apare si ea, inevitabil ??? NAPARCA imi aduce aminte de gabi grasa, o colega de serviciu din tineretea mea, cum a sunat la mama, in miez de noapte, sa imi distruga prima mea iubire si a si reusit....prima mea iubire are o familie fericita, e in strainatate, de 20 de ani, e celebru, o duce minunat....inclusiv material, copii sunt la studii prin scoli elvetiene, IAR eu am ramas sa ma marit in RO si sa nu mai parasesc NICIODATA TARA, nici macar 1 zi, sa imi distruga viata MOSSAD si SRI (cand i-am spus, nu ii venea sa creada ca asta pot face aia de la SRI .... :eek: :eek: :eek:) si sa cresc copilul agentului MOSSAD cu 133 lei lunar,  SI SA IMI FIE DAT COPILUL AFARA DIN SCOALA DE CARTIER, ca sa a vrut muschiu` lu` baSSescu...si sa imi fie arestata si condamnata sora pentru ca am scris pe forumul basescu.ro....DOAR PENTRU ATAT .... :eek: :eek:  

# naparca aurie date 23 September 2015 13:27 +1

mai sa fie,obiectivo!

# gogu date 17 September 2015 23:40 +3

Haios că tocmai tătarul Băse + hunul Viktor Orban sunt cei mai îndîrjiți cotra refugiaților, detașîndu-se de străbunii lor migratori  :P

# obiectiva date 19 September 2015 10:06 0

@gogule, haios este ca, desi i-am urat CRUNT pe amandoi cei enumeratii de tine, am ajuns sa ii aprob ......pe ambii..... :sad: :sad: :sad sa ajung eu sa mi se para  Orban , la ora asta, ce erau voievozii romani care au tinut in frau imperiul otoman,....si au aparat europa de invazia musulmana........ungurii isi cam aduc aminte ce inseamna sa fii pasalac .........ASTA NU SE UITA, LE/A RAMAS IN INCONSTIENTUL SI SUBCONSTIENTUL COLECTIV .......ROMANII AU MINTE ````neteda```, CA DE OBICEI......

# Ti-oda date 19 September 2015 14:15 0

Obiectivo, TU esti "decat" Țepeș Doamna, de-a lu'Dracula urmas, cu o mentalitate de evul mediu, deloc ancorata in epoca moderna si dreptul international. Recunoaste drept ca te-ai spala, facand clabuci in butoiul furat de sereisti, cu sapun facut din oztomani, jucandu-te cu ratusca de cauciuc(furata si ea de SRI) :lol: Ia fa bine si studiaza istoria moderna in materie inainte de a te face de ras cu evul tau mediu... de balauri si voeivozi C ihttp://www.cdep.ro/pls/legis/legis_pck.htp_act_text?idt=32364 si http://www.cdep.ro/pls/legis/legis_pck.htp_act_text?idt=32365

# obiectiva date 19 September 2015 16:12 0

de ce ma urasti ???  :P ai vrut sa ma jignesti dar am ras cu pofta de comentariul tau, e haios ... :P totusi, eu cred ca esti tot argus, ti-oda , gelos pe Ionut Matei :lol:  ...... ia uite, argus, cum sunt jignita si tu TACI ??? asa ma aperi de duJmani ???   :eek: :eek: si mai vrei accept  la invitatie ???  :-x

# ARGUS date 19 September 2015 17:22 0

acum am deschis si am vazut de scrie smecherul ala.Dar hotaraste-te :ti-o da sunt eu sau altul,pentru ca imediat imi ceri ajutorul.Nu mai fabula,fii fetita cuminte si nu te lua dupa toti prostii care se cred mari cunoscatoti in ale istoriei(etc.) dar in fond,fiind doar niste sfertodocti,habar nu au de nimic.Astept raspuns poziti la invitatie.Accept ca tu sa fixezi locul .

# obiectiva date 19 September 2015 20:39 0

locatia ta plus locatia mea,combinate, de ziua mea, e bine ??? dar sa fie si tort .... :P :P :P sper ca nu vom fi in stare de razboi peste 1 luna  :P sa apuc si eu aniversarea  :roll: dar sa vii cu tolba de secrete ......asta este ultima oferta !!!! ca si asa te-ai sucit de vreo enpse ori pana acum.....sfertodoctul mi-a dat 2 linkuri de la camera deputatilor care nu se deschid... :eek: .astia au arhiva istorica la parlament ??? lasa, ca stiu ca tu erai ... :P am promis ca ne intalnim CAND INCEPE RAZBOIUL.....dance me to the end of world !!! 

# ARGUS date 19 September 2015 23:52 0

iar o iei razna.Adica sfertodoctul ti-a dat linkuri de la Camera Dep.dar de fapt eu sunt Tu esti om serios?Tolba mea de secrete o voi duce  dar ma tem ca ti-o voi deschide.Tu nu ma crei,nu ai incredere in nimeni si te razgandesti dintr-o ora in alta.Nu incepe raboiul la noi ,asa ca te voi dansa  pe meleaguri mioritice.Unde vrei sa ne intalnim?Sper ca nu ma chemi la sediul A3,ca acolo nu avem ce sa facem.Eventual sa participam si noi la vreo emisiune.Beciul domnesc iti convine?Hai odagta ca nu mai am rabdare.Te vreau langa mine.,,Vino moarte,sa bem un rachiu/La mine e frig si pustiu/Nu am pe nimeni cu cine sa beau/vino moarte,pe tine te vreau/.Adica pe tine te vreau ,obiectivo!

# obiectiva date 20 September 2015 09:34 0

:roll: :roll: :roll: :roll: arguse, aseara, in timp ce iti scriam mesajul, DEJA ITI CUNOSTEAM RASPUNSUL, in esenta, crezi ca NU m-am prins ca intentionai sa ma faci de rahat in public dupa ce acceptam ?????  :P sa stii ca NU de mare drag pentru tine am `acceptat`` meetingul, ci din pura curiozitate pentru TOLBA TA DE `SECRETE`.....deci, asta chiar fuse ULTIMA OFERTA, daca ma iei peste picior, o sa dorm toata viata cu poza lui Ionut Matei sub perna .... :P :P :P si POEZIA TA CU MOARTEA ESTE FOARTE INTERESANTA.......AI GRIJA CE ITI DORESTI CA S-AR PUTEA SA SE INTAMPLE...... :P :P :P RAMAI CU RACHIUL SI CU MOARTEA, EU SUNT ANTIALCOOLICA ...... :P :P :P iar tu esti deja o MORTACIUNE....ce sa fac eu cu tine ???  :-x :-x :-x si daca NU incepe razboiul si la noi, atunci chiar NU ne vom intalni in veci .....iar bugetul pentru RAZBOI pe 2 ANI, votat in dec 2014 sa il redistribuie la sanatate si invatamant......dar, NU LA SERVICIILE SECRETE..... :cry: :cry: :cry:

# ARGUS date 20 September 2015 13:24 0

1.Invitatia a fost sinera si nu am de gand sa te fac de minune daca o accepti. 2.Tolba mea de secrete este consistenta si ti-ar placea sa vezi cateva hartiute. 3.Poezia a fost o gluma(probabil proasata) asa ca te rog sa ma ierti. 5.Daca vine raboiul ,inseamna ca ne vom intalni? 6.Bugetul poate fi reditribuit,dar nu ar fi cazul sa se mai dea ceva si la servicii?Mai ales in cinjunctura de astazi?

# obiectiva date 21 September 2015 10:34 0

dupa toate ``exprimarile``` tale folosite de-a lungul timpului, cu privire la persoana mea, am sentimentul ca esti o bruta periculoasa care nu ar aduce nimic bun in viata mea.. :cry: :cry: :cry: desi imi place pericolul si aventura, :P am ajuns la concluzia pragmatica si materialista  ca TOLBA TA DE SECRETE este puerila FATA de TOLBA MEA DE SECRETE, asa ca NU as castiga absolut nimic.....doar tu ai avea de castigat.....daca vii cu oferte mai atragatoare , poate ma razgandesc .... :P DAR, CUM AM SPUS, A FOST ULTIMA OFERTA.....ti-ai taiat singur craca de sub picioare....... :sad: :sad: :sad: 

# ARGUS date 21 September 2015 22:55 0

Tolba mea nu e puerila,dar poate stii situ unele secrete din ea.Am putea faca schimb de serete si am fi ambii castigati.De ce ma faci b uta periculoasa?Nu sunt nii bruta si nici periculos.Poate unt mai credul si am creut in afectiunea ta pentru mine.Te schimbi de la un comentariu la altul astfel incat ma bagi in ceata.Ce fel de oferta atragatoare vrei?.Am foarte multe de oferit.Si e ale mele si de ale altora.Da-mi tema si o rezolv.dar vreau si eu ceva:fii mai tandra cu mine si mai ales accepta-mi invitatia.

# obiectiva date 22 September 2015 23:19 0

cu cine crezi ca vorbesti ??? cum sa iti ofer`tandrete`, asa ..ca un cec in alb ???  :eek: fara sa te fi vazut la ochi....???  :eek: dar cu ``nebuna`` si alte injuraturi `fierbinti` la adresa mea cum ramane ??? TOATE TESTELE se vor da de catre toti cei implicati, inclusiv de catre tine, SRI, DNA , teroristi care fac trafic cu columbienii, ....vineri....asa ca, am stabilit data si locatia meetingului nostru `tandru`.vineri , 25.09.2015 la tribunalul bacau sectia civila, complet 12.........ACOLO NE INTALNIM .....si apoi mergem la o cafea cu `soricioaica`...asta este ULTIMA sansa oferita :cry: sa nu te prind ca chitai si miorlai ca 

# obiectiva date 22 September 2015 23:22 0

sa nu te prind ca chitai si ca miorlai ca NU POTI, :P NU MA INTERESEAZA.......de oriunde te-ai afla, daca vrei, poti...inchiriezi un OZN si tot vii, :P daca vrei .......pe curand, pe vineri ....FACE TO FACE....hai, pa !  :P

# obiectiva date 19 September 2015 17:39 +1

apropos,  privind `` butoiul furat de sereisti```, butoiul a fost furat de extraterestri  :P......

# Ana date 17 September 2015 16:04 +3

Pentru un ,,Oarecare,, inteligent. Eu, avocat din Baroul Constitutional (daca vrei), am pledat la Curtea Europeana de la Strasbourg ,unde mi-a fost admis Memoriu* Impotriva Guvernului Romaniei, la data de 31 Mai 2012. D-tale d-le Oarecare, cate cauze ti-au fost admise la Curtea Europeana? Doar esti un inteligent, sau? Ar trebui sa intelegi din practica daca nu crezi in Karma, ca ce-i al tau de drept nu-ti poate lua nimeni, chiar daca profesional ne aflam intr-o competitie. Sau nu ti-ai faurit niciodata un piedestal din valorile morale ale omeniei? Linisteste-te d-le ,,Oarecare,, ,, chiar nu vei avea nimic de pierdut daca solutia care se va pronunta in legatura cu RIL impotriva baroului nostru, va fi una corecta. In situatia in care , desigur, mizezi pe inteligenta dumneatale. Sa auzim numai de bine!

# xANAx date 17 September 2015 17:37 -1

Am convingerea ca doctorii psihiatrii nu fac discriminari functie de astfel de criterii de departajare enuntate de viitorii pacienti. :-)

# oarecare date 17 September 2015 19:04 0

Bun, sunteti destepti, legali, frumosi si CU ACTE ? De ce nu aratati INCHEIEREA ceruta ? Cum puteti spune ca aveti acte ? PUBLICATI ACEA INCHEIERE si va cred avocati !

# avi un@βu date 17 September 2015 22:48 +1

avi, un@βete, da-ne adresa si iti trimitem incheierea.

# avi avi date 18 September 2015 00:34 0

trimite-o pem adresa UNBR Palatul de justitie.PS.Nu eu ti-am cerut-o (o stiu) dar daca tot vrei,trimite-o.

# Cineva date 20 September 2015 16:25 0


Citeza pe avi avi
trimite-o pem adresa UNBR Palatul de justitie.PS.Nu eu ti-am cerut-o (o stiu) dar daca tot vrei,trimite-o.
Te inseli. UNBR nu are adresa la Palatul de justitie. Cand spui UNBR se intelege Bota, in caz ca ai uitat cine a inregistrat la OSIM denumirea UNBR. Deci UNBR nu are adresa la acel "palat". Vezi ca tu confunzi UNBR infiintat de Bota cu uniunea traditionalilor.

# avocat Bucuresti date 20 September 2015 20:33 0

ne lesi?UNBR cu sediul in Palatul  de justitie exista.Chiar de facto,in inchipuirea voastra.Asa ca avi avi bine v-a cerut intrebarea pe adresa aia.Noi nu confundam nimic,noi avem adresa in Palatul de justitie,cu toate inregistrarile voastre la  OSIM.

# Cineva date 22 September 2015 01:27 0


Citeza pe avocat Bucuresti
ne lesi?UNBR cu sediul in Palatul  de justitie exista.Chiar de facto,in inchipuirea voastra.Asa ca avi avi bine v-a cerut intrebarea pe adresa aia.Noi nu confundam nimic,noi avem adresa in Palatul de justitie,cu toate inregistrarile voastre la  OSIM.
Citeste actul de infiintare al UNBR. Vei vedea ca adresa este la Bota. Daca ai alt act de infiintare, cu alta adresa, poti sa-l areti sa-l vedem si noi.

# pentru oarecare date 17 September 2015 19:53 +3

Pai chestia este ca nu trebuie sa ne crezi tu. Trebuie sa ne creada instantele din Romania. Asa ca nu mai sta tu pe aici sa dai cu ciocanul.... nu esti judecator!

# Te mira coruptia? date 19 September 2015 19:05 +3

Una peste alta, barourile si unbr, traditionale, sunt favorizati de sistemul jurisdictional corupt si constituit sub frama clanurilor in institutii de stat dupa decembrie 1989.

Adauga comentariu

:D :lol: :-) ;-) 8) :-| :-* :oops: :sad: :cry: :o :-? :-x :eek: :zzz :P :roll: :sigh:

DISCLAIMER

Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

EDITORIAL

Vorbe de fumoar

Vorbe de fumoar – 29.02.2024 – Corbu s-a intors in CSM

+ DETALII

FACEBOOK

Utlimele comentarii
Cele mai citite
LUMEA JUSTITIEI
Arhiva