29 November 2022

"In mintea stramba si lucrul drept se stramba"
- parintele Arsenie BOCA

JUDECATORUL ANTI-DRAGNEA S-A SATURAT DE CIVILIE – Judecatorul Ciprian Purice, care a blocat fara motiv eliberarea fostului presedinte PSD Liviu Dragnea, vrea sa plece la Tribunalul Militar Bucuresti. Alti noua judecatori cer aprobare de la CSM ca sa se transfere la instante militare (Lista)

Scris de: G.T. | pdf | print

7 January 2022 13:08
Vizualizari: 7039

Judecatorul care a blocat eliberarea fostului presedinte PSD Liviu Dragnea vrea sa plece din civilie. Ne referim la Ciprian Purice (foto), in prezent delegat la Tribunalul Girugiu, cel care in 2021, pe cand activa la Tribunalul Bucuresti, a respins liberarea conditionata a lui Liviu Dragnea fara motiv, asa cum ulterior Tribunalul Giurgiu a decis (click aici pentru a citi), aflandu-se in plus intr-o evidenta stare de incompatibilitate, dupa cum Curtea de Apel Bucuresti a constatat, in conditiile in care semnase in trecut un memoroiu impotriva fostului lider PSD si a partidului pe care acesta l-a condus (click aici pentru a citi).


 

Astfel, judecatorul Ciprian Purice a facut cerere de transfer la Tribunalul Militar Bucuresti. Solicitarea sa va fi discutata de Sectia pentru judecatori a CSM in sedinta din 18 ianuarie 2022.

Tot atunci, judecatorii din CSM vor analiza cererile de transfer la instante militare formulate de alti noua magistrati. Printre ei, nume cunoscute precum judecatorii Petre Valentin Badita si Edgar Laurentiu Dumbrava, ambii de la Tribunalul Bucuresti, sau judecatoarea Codruta Strimb de la Curtea de Apel Bucuresti.


Iata lista cu judecatorii care solicita transferul la instatele militare (vezi facsimil):


- Petre Valentin Badita

- Anca Natalia Costea

- Ciprian Gabriel Cristureanu

- Dan Danila

- Edgar Laurentiu Dumbrava

- Daniel Ioan Herman

- Catalin Jigau

- Marian Virgil Moise

- Ciprian Cristian Purice

- Codruta Strimb

 


Comentarii

# DODI date 7 January 2022 17:07 +116

Aceasta este de fapt recompensa pentru executarea întocmai și cu... celeritate a dorinței lui ciolaniSS. Cel care (după cum știm bine că nu este la prima ”abatere” de acest gen)... promovează pe cei care îl ajută în realizarea bezmeticelor sale dorințe.

# CARCOTAS date 7 January 2022 22:29 -7

Bani mai multi, muncă muuuult mai puțină. Despre asta este vorba în justitia încazarmată. Contează la pensie și la buna dispoziție.

# DURU date 9 January 2022 20:28 +1

La puscarie trebuie sa mearga toti servitorii de interese publice

Adauga comentariu

:D :lol: :-) ;-) 8) :-| :-* :oops: :sad: :cry: :o :-? :-x :eek: :zzz :P :roll: :sigh:

DISCLAIMER

Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

EDITORIAL

Vorbe de fumoar

Vorbe de fumoar – 28.11.2022 – Sexgate in parchet

+ DETALII

FACEBOOK

Utlimele comentarii
Cele mai citite
LUMEA JUSTITIEI
Arhiva