12 August 2022

"In mintea stramba si lucrul drept se stramba"
- parintele Arsenie BOCA

L-AM ADUS PE IOHANNIS LA JUDECATA – Pe 7 octombrie incepe la Inalta Curte "Procesul 6 case", in care PICCJ a musamalizat plangerea penala facuta de Lumea Justitiei impotriva sotilor Carmen si Klaus Iohannis. Maestrul Catalin Dancu intra la rupere pentru a demasca ce a ascuns parchetul! Inalta Curte trebuie sa retina cauza spre judecare, intrucat la dosar s-au strans toate probele care dovedesc ca sotii Iohannis au dobandit cu acte false un imobil care i-a imbogatit cu 320.000 euro

Scris de: L.J. | pdf | print

5 October 2020 19:23
Vizualizari: 54328

Se poate face dreptate! Dupa o lupta dusa cu tenacitate si curaj la Parchetul General, care a durat mai bine de doi ani, redactia Lumea Justitiei a reusit ceea ce pentru multi ar parea imposibil. Pe 7 octombrie 2020, orele 09.00, la Sectia penala a Inaltei Curti de Casatie si Justitie (dosar nr. 1120/1/2020) se judeca primul termen in "Procesul 6 case" in care Lumea Justitiei a formulat plangere penala impotriva sotilor Carmen si Klaus Iohannis pentru modul fraudulos in care au dobandit doua imobile in centrul Sibiului. Vom fi prezenti la proces reprezentati de maestrul Catalin Dancu (foto) din Baroul Bucuresti (cel care a ocupat functia de consul general al Romaniei la New York), unul dintre cei mai curajosi avocati si cei mai buni pledanti la bara.


 

Amintim ca de pe urma imobilului din Sibiu din strada Nicolae Balcescu nr. 29, pe care sotii Iohannis l-au inchiriat bancii Raiffeisen Bank, incepand cu 2001 si pana in 2015 (14 ani), au obtinut peste 320.000 euro. Reamintim, de asemenea, ca, in 2014, instantele din Brasov, respectiv Tribunalul si Curtea de Apel Brasov, au stabilit in mod irevocabil ca sotii Iohannis au fost cumparatori de rea-credinta, ca actele care au stat la baza dobanditii imobilelor au fost false si au dispus radierea imobilelor din cartea funciara, acestea revenind inapoi statului roman.


Desi intreaga opinie publica a fost informata despre acest proces, Klaus Iohannis nu a inteles nici pana azi sa returneze cei 320.000 euro pe care i-a incasat pe nedrept, chiar daca a recunoscut public ca din banii obtinuti de la Raiffeisen Bank si-a mai cumparat "doua casute". Despre celelalte casute, sa nu uitam, a pretins ca le-a dobandit dand meditatii.


In 9 mai 2018, Lumea Justitiei a formulat plangere penala la Parchetul General si, surprinzator, desi Curtea Constitutionala a statuat ca presedintele Romaniei are imunitate absoluta pe perioada mandatului, procurorul Ioan Sandru, in prezent sef al Sectiei de urmarire penala si criminalistica din PICCJ, a clasat cauza la 6 februarie 2020 fara sa abordeze deloc cele retinute de instantele din Brasov si banii luati si nedati inapoi, ignorand total aspectul imunitatii prezidentiale.


Impotriva solutiei de clasare am facut plangere la 27 februarie 2020, dar intrucat nu am primit niciun raspuns de la actualul procuror general al Romaniei Gabriela Scutea am formulat plangere direct la Inalta Curte de Casatie si Justitie, considerand nelegala si netemeinica ordonanta de clasare.


Am primit astfel termen pe 7 octombrie si, culmea, cu doua saptamani inainte de termen, procurorul general Gabriela Scutea (numita in functie de Klaus Iohannis) a catadicsit sa ne trimita si ordonanta de clasare din 16.09.2020, prin care a considerat temeinica prima ordonanta de clasare.


Anuntam ca in editia din 6 octombrie 2020 vom publica ordonanta Gabrielei Scutea pentru ca opinia publica sa vada ca procurorii PICCJ au musamalizat dosarul pe motivul aberant ca exista autoritate de lucru judecat, intrucat sotii Iohannis au primit in trecut solutii de neincepere a urmaririi penale la plangerile penale ale cetatenilor din Sibiu, evacuati din imobilele luate cu acte false.


Dosarul a fost dirijat taman la judecatorul Horia Selaru


Uluitor, la Inalta Curte dosarul nr. 1120/1/2020 a fost repartizat la inceputul lunii mai 2020 exact la judecatorul Horia Valentin Selaru (fost procuror, devenit peste noapte judecator de Inalta Curte) care a indeplinit in trecut functiile de sef al DNA Brasov, consilier al fostului procuror general Laura Kovesi. Un personaj despre care toti cei din lumea justitiei il afiliaza Sistemului subteran care a functionat in perioada de glorie a protocoalelor PICCJ-ICCJ-SRI.Va vom tine la curent cu derularea acestui proces despre care putem sa va spunem ca avem o singura dorinta: sotii Iohannis trebuie sa fie obligati sa dea banii inapoi, iar Statul roman trebuie sa gaseasca curajul sa ii ceara chiar si cu de-a sila.


Publicam in continuare contractul de inchiriere al sotilor Iohannis perfectat cu Raiffeisen Bank, de pe urma caruia semnatarii au incasat 640.000 euro, din care 320.000 au revenit familiei Iohannis.


Comentarii

# Ion date 5 October 2020 19:49 +61

Felicitări pentru lupta voastră pentru dreptate și adevăr,indiferent de funcție si partid! A sa ar trebui fie toti din presa ,Dar din pacate multi sunt cumpărați de către statul mafiot ,securist basisto-johaniste! Multa prostituție jurnalistică!

# Andrei Muresan date 5 October 2020 20:00 +19

Bravo! Sper ca sentinta va fi "cu executare".

# DODI date 5 October 2020 20:19 +33

Nu vreau să fiu cobe, dar ținând cont de modul grosolan prin care pupincuriștii lui ciolaniSS, acoperiții SRI din partidul SRI (USR), nu cred că magistrații vor avea curajul de a fi drepți și corecți. La modul nesimțit în care acționează fățiș nesimțiții din SRI (acoperiți, descoperiți sau încă nu ca și magistrați) cred că și această cauză o vor tărăgăna până la calendele grecești. Exemplul colivei stanciu în acest sens este grăitor. Poate vă mai amintiți nesimțirea lui ciolaniSS care a acționat împotriva sentinței DEFINITIVE, iar pupincuriștii din magistratură au încercat să-i facă pe plac. Iar pentru a-i satisface poftele pecuniare ale cleptomanului ciolaniSS ”statul român” nu a catadicsit să îndeplinească formalitățile pentru a recupera banii încasați ilegal de cea mai nesimțită familie din România.

# Vasilica neagoe date 5 October 2020 20:24 +8

Întotdeauna v-am apreciat pe cei de la luju.ro,sa aveti baftă,sunteti cei mai tari!

# nina date 5 October 2020 20:28 +8

Cum nimeni nu este mai presus de lege, nu are decat sa ma bucure faptul ca justitia este chemata sa consfiinteasca acest lucru. Nu inteleg de ce Statul Roman nu a pornit executarea silita pentru recuperarea banilor. Si nu mai inteleg un lucru. De ce banii au ajuns sa fie mai importanti decat onoarea ?

# Ticu Isari Texas, USA date 5 October 2020 20:33 +16

I-am scris presedintelui pe site-ul lui de "ajuns" acest mesaj: "L-AM ADUS PE IOHANNIS LA JUDECATA – Pe 7 octombrie incepe la Inalta Curte "Procesul 6 case", in care PICCJ a musamalizat plangerea penala facuta de Lumea Justitiei impotriva sotilor Carmen si Klaus Iohannis. Maestrul Catalin Dancu intra la rupere pentru a demasca ce a ascuns parchetul! Inalta Curte trebuie sa retina cauza spre judecare, intrucat la dosar s-au strans toate probele care dovedesc ca sotii Iohannis au dobandit cu acte false un imobil care i-a imbogatit cu 320.000 euro". Poate imi raspunde sau poate vede ca sunt oameni care nu inghit hotiile lui naziste. Domnule Savaliuc, i-am trimis de opt ori plangere despre uciderea tatalui meu in spitalul Sf Sava din Iasi. Tatal meu a fossa detinut politic, la Salcea Balta Brailei. Nu l-au ucis comunisti, dar l-au terminat jigodiile de astazi. Doar BZI Iasi a scris despre aceasta tragedie: https://www.bzi.ro/a-trecut-prin-chinuri-cumplite-pe-timpul-comunismului-si-a-sc

# Marian date 5 October 2020 20:38 +9

Ma inclin in fata dvs domnilor de la Luju.Ro,pentru batalia neobosita pe care a-ti continuato cu acest hot de imobile,vinzator de copii,frustrat,ingimfat etc.Va doresc ca impreuna cu D-nul Danca sa puteti face dreptate si sa puneti la zid trogloditii din justitia romana aservita politicului.Va urez mult succes.

# Liţă date 5 October 2020 20:46 +5

Felicitări Lumea Justiţiei!

# Cetateanul date 5 October 2020 21:14 +1

Băi da ce aleator ați picat! Ha ha ha ... ca să cităm din clasici. Tot e bine că sunteți petenți și liberi că altfel ăla vă aresta de pe hol.

# coco date 5 October 2020 21:16 +3

Bravo LUJU !!!!!!!!!!!!!!!!!!

# Pentru Eminescu date 5 October 2020 21:20 +23

Incet, dar sigur, Soros, prin pupila lui prezidentiala, cu participarea idiotului de la Cotroceni, termina Romania. Ma intreb, ce fel de oameni are SRI, de nu vad si nu iau atitudine la acest acte de spionaj si tradare. Ce fel de patrioti sunt sri-istii? Dupa cum vad din strainatate, sunt numai "cozi de topor". Daca iese Trump presedintele Americii, sa fiti convinsi ca il voi sesiza zilnic despre Soros si actiunile voastre. Si Trump il iubeste "tare" pe Soros. Aici nu este ca in Romania. Faci sesizare si primesti raspuns si consideratie.Nu mai pot indura bataia voastra de joc asupra poporului roman.Dumitru Mazilu avea dreptate: "fara securitate". Eu spun: fara tradatori de neam si tara. "La puscarie" neamtule. Schimba locul cu domnul Liviu Dragnea, dar pe viata.

# NM date 5 October 2020 21:28 +8

Sunteți mare, incoruptibil, fără sponsorizare și ajutor de la Guvern. Cred este doar părerea mea, aceasta publicație Lumeajustitiei cu cei câțiva angajați sunt nr. 1 în România. Acum domnule Savaliuc după aceasta reușită atât de mare de unde sa mai găsesc eu note sa mai adaug, ca mai mare decât nota 10 nu se poate. Tot respectul și jos palaria

# visu date 5 October 2020 23:09 +2

cred ca era si mai penala treaba daca se scormonea si Bastea putin...

# Stirea zilei! date 5 October 2020 23:12 +7

Azi 5 oct.2020 ora 18.20 de pe D.C-NEWS (sper sa nu fac concurenta ) :Prof. dr. VIRGIL PAUNESCU directorul Institutului de cercetari medicale OncoGen .si echipa sa, au realizat un vaccin ROMANESC impotriva COVID-19 ( in faza de testare ) care va fi produs in colaborare cu Institutul Cantacuzino din Bucuresti si este considerat CEL MAI PERFORMANT pe plan mondial !!!..

# Balta Felicia date 6 October 2020 01:39 +7

De ani de zile urmăresc cu atenție și respect pe Răzvan Savaliuc, mă bucur enorm ca româncă ptr.ptr.activitatea plină de curaj,cu competență maximă.A ți făcut un demers unic in felul său, și probabil având un avocat excelent alaturi de dvs., veți avea succes. Greu poate să creadă cineva, că în mijlocul atâtor mafioți ahtiați de bani, există români că dvs.Din suflet, o victorie totală.

# Ro Man date 6 October 2020 07:13 +7

Felicitari Razvan Savaliuc!!! Ai ramas singurul barbat din Romania in lupta cu dictatorul.

# Baran Gheorghe date 6 October 2020 08:11 +2

"... Nici o pravilă nu oprește pe om a întâmpina răul cu rău! Șarpele când îți iasă înainte, dai cu ciomagul să-l lovești, ca să-ți aperi viața...."

# imun/teanu date 6 October 2020 08:13 +2

Din cate stiu, la baza falsurilor a stat o adeverinta (in fals!) emisa de un primar din "sfera de influenta" a primarelui de Sibiu in folosul acestuia. Acel primar, arestat, se pare ca chiae a murit in puscarie. Inca imun/teanui pentru aceste case domnului Iohanis "i-a fost nevoie sa moara oameni".

# Gigi Marcu date 6 October 2020 10:01 +3

Felicitari,Luju,felicitari Razvan Savaliuc ! Sunteti ultima speranta a romanilor pentru a scapa de inaptul functional de la Cotroceni un neo dictator mai toxic si mai agresiv decat Lucashenco ori Basescu !

# Sanda Popescu date 6 October 2020 10:12 +4

Nu cred ca asta era menirea profesorilor , sa dea meditatii cu bani pentru a-si cumpara case. Meditatii faceam la scoala dupa ore , cu acei copiii care gandeau si-si insuseau materia mai greu, Doar de aceea ne-am facut profesori sa-i invatam carte pe toti cei care ajung la noi !

# Crețu Neagu date 6 October 2020 11:51 -8

Observ cu tristețe cum încercați să vă jucați de-a justiția!????????Acțiunea Luju va fi respinsă iar Luju va fi obligat să achite cheltuielile de judecată iar dacă nu veți înceta cu joaca si veți face recurs,Luju va plăti si cheltuielile de judecată din recurs,cheltuieli mai mari decât cele de la fond.

# Stefan date 6 October 2020 12:51 +1

Nu Iohannis este vinovat de faptul că nu a plătit la stat suma de 320.000de euro, vinovat este statul prin reprezentiiui,procurorii,judecatorii adică cei plătiți de stat,cu salarii enorme,sa înfăptuiască actul de justiție și să recupereze datoriile către stat.Rezulta ca cei care nu și-au făcut datoria sunt uneltele lui Iohannis,magistratii,cu ei trebuie să vă luptați si asta cat mai repede,cat mai există secția condusă de procurorul Adina Florea,fiindcă am înțeles că după parlamentare o vor desființa.I n consecință dacă l-au salvat pe Iohannis ,magistratii-unelte,sa fie obligați,in solidar,din salariile lor,la plata datoriei pe care Iohannis o avea către stat.

# Ultimul Charlot date 6 October 2020 12:56 +2

Momentan se judecă doar clasarea. Daca ICCJ va admite, se va anula clasarea si Parchetul va continua cercetarea sau va reface cercetarea. Doar daca ulterior parchetul sau o instanta dispune inceperea urmaririi penale si punerea în miscare a urmaririi penale se poate lasa cu o judecata. Inca 2-4 ani. Dar, se merita, pe când iese

# Stoican Elena date 6 October 2020 13:09 +3

Se vede cum la semnătura lui Baștea Ioan (proprietar LOCATOR), la actul adițional al contractului de închiriere, este tot semnătura lui Klaus Iohannis. Asta ce să fie? Nu e un fals în acte?

# CONSTANTINESCU NARCISA GABRIELA date 6 October 2020 13:14 +2

am platit 20 ! de ani un amarat de apartament,umblam incaltata cu cipici de mesina si excrocul asta s-a imbogatit pe sanatatea unor oameni ca si mine 1 sa mearga sa-i ia locul lui dragnea ! acolo e locul lui!

# teddy date 6 October 2020 13:25 -2

Se pare că nu s-a înțeles. Termenul este acordat la judecătorul de cameră preliminară pentru soluționarea plângerii formulate împotriva soluției de clasare. Se verifică legalitatea și temeinicia ordonanței de clasare, nicidecum faptele comise de Ciolanis. Evident că plângerea va fi respinsă.

# Dragos B date 6 October 2020 14:48 0

CEDO???

# Mili date 6 October 2020 16:47 +2

....este strigător la cer cum un individ străin de neam si glie ajuns nici el cum , in fctia. suprema a statului , de ani de zile clamează statul de drept , ,lupta continua împotriva corupției etc.si se pretează la manarii , escrocherii , tâlharii,.la nivelul josnic al unui interlop . Atât eu cât și multi romani cinstiti asteptam cu speranta și încredere ca justitia....sa rupă pisica și să hotărască în consecință. Felicitări luju !

# ROMÂNIA PIERDUTÃ date 6 October 2020 20:56 -3

CRED CÃ SÎNTETI DUSI RÃU TOTI,DAR CU CAPUL.,VOI ROMÂNII M AI CREDETI ÎN JUSTITIA ,,,ROMÂNEASCÃ.,???EU NU.BINE FAC ,INTERLOPI ROMÂNI CÃ ÎSI FAC DREPTATE SINGURI.ÎI FELICIT.AICI ÎN COLONIEA ROMÂNICA DE ACUMA TREBUIE SÃ FACI LEGEA TALIANULUI.PUNCT.ALFEL BU MERGE.

# Balasescu Lidia date 6 October 2020 21:30 0

Felicitări, LUJU! Și succes! ????

# Emanuela Koll date 6 October 2020 22:00 +2

Mi-am pierdut increderea ca in tara asta legea e aceiasi ptr toti M-as bucura sa se elucideze aceasta problema ptrca ne-am cam saturat de HOTIA si AROGANTA acestui personaj ! Fiecare trebuie sa plateasca orice NELEGIUIRE pe care o face Ar fi singura sansa a Justitiei Romane sa-si demonstreze impartialitatea in fata acestui popor ! Succes !

# Baran Gheorghe date 7 October 2020 11:36 +4

Excelent demers al d-lui Savaliuc. Clasarea din Februarie ( parca) , este nelegala, deoarece constituie autoritate de lucru judecat doar o sentinta data de un judecator ,nicidecum o ordonanta de clasare data de un procuror . Pentru a considera autoritate de lucru judecat , asa cum cere articolul 16 NCPP lietra i , doar acea fapta care a ajuns in fata unei instante si s-a dat o solutie printr-o sentinta. Nimeni nu este mai presus de lege . Procurorii care au clasat cauze in mod nelegal trebuie cercetati de inspectia Judiciara ( care nu exista) de SIIJ ( careia i se canta prohodul) .

# Șerban Vasile date 7 October 2020 12:01 +2

A.Lazar chemat să spună cum a fost dosarele lui Iohannis și cum a fost recompensat cu pensia specială din care se înfrupta cu nesimțire. Cît îi mai rabdă pamintul de hoți,!!

# Suditu Elisabeta date 7 October 2020 18:24 -2

Degeaba,nu va face nimeninimic.Va agitati Degeaba.

# Țuțu Vasile date 9 October 2020 19:22 0

Dați si rezultatul de la tribunal,sau unde să judecat.

# krudus date 4 March 2021 18:22 0

Felicitari, de cand astept acest moment al adevarului despre un Presedinte de care imi este rusine !...un falsificator care merita puscarie grea.Tara e plina de indivizi meschini ca acest Joian !

Adauga comentariu

:D :lol: :-) ;-) 8) :-| :-* :oops: :sad: :cry: :o :-? :-x :eek: :zzz :P :roll: :sigh:

DISCLAIMER

Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

EDITORIAL

Vorbe de fumoar

Vorbe de fumoar – 11.08.2022 – Buda si-a dorit purtatoare de cuvant

+ DETALII

FACEBOOK

Utlimele comentarii
Cele mai citite
LUMEA JUSTITIEI
Arhiva