18 July 2024

"In mintea stramba si lucrul drept se stramba"
- parintele Arsenie BOCA

COMUNICARE DE INFORMATII FALSE – Cerem destituirea mincinoasei nationale Laura Kovesi, care a prostit Romania prin comunicatul DNA din ianuarie 2017: “Nu exista si nu a existat niciun protocol secret Coldea/Kovesi. Nu au existat echipe mixte SRI-procurori ori intalniri intre procurori si ofiterii de informatii in case conspirative”. Protocolul SRI-PICCJ o demasca grav pe Kovesi: echipele mixte au existat, la fel si intelegerea cu Coldea

Scris de: George TARATA | pdf | print

30 March 2018 16:54
Vizualizari: 19043

Sefa DNA Laura Kovesi trebuie demisa de urgenta. O tara intreaga a avut confirmarea, vineri 30 martie 2018, ca a fost mintita in ultimul hal de Kovesi, in cazul protocolului SRI-PICCJ din 2009. Sefa DNA a sustinut ca nu a existat niciun protocol secret Kovesi-Coldea si ca nu au existat echipe mixte intre procurori si SRI. Protocolul SRI-PICCJ publicat dupa declasificare o demasca grav pe Kovesi. Realitatea este cu totul si cu totul alta decat cea prezentata de sefa DNA: a existat un protocol secret Kovesi-Coldea, asa cum au existat si echipe mixte formate din procurori si ofiteri SRI. Speram ca presedintele Klaus Iohannis va tine cont de aceasta minciuna a Laurei Kovesi in momentul in care va lua decizia in ceea ce priveste revocarea sefei DNA, caci este inadmisibil ca un demnitar al statului de un asemenea rang sa raspandeasca informatii false.

Astfel, in 27 ianuarie 2018, dupa aparitia informatiilor despre protocolul SRI-PICCJ, Directia Nationala Anticoruptie a emis un comunicat de presa (vezi facsimil 1), aprobat evident de Laura Kovesi, conform regulamentului parchetului anticoruptie. Cu aceasta ocazie, DNA transmitea urmatoarele:


Cu referire la o serie de informatii vehiculate in spatiul public (informatiile transmise prin intermediul unor articole de presa aparute in perioada 25-27 ianuarie 2017 (in cotidianul „Evenimentul Zilei” - prin intermediul paginii www.evz.ro - si pe pagina de Internet www.flux24.ro) prezentate drept dezvaluiri despre 'fabricarea ori inscenarea unor dosare penale' ori 'urmariri penale la ordine' facute de DNA, la initiativa si/sau cu implicarea unor politicieni si a unor persoane din conducerea Serviciului Roman de Informatii, precum si despre folosirea unor metode care exced cadrului legal, in exercitarea atributiilor de serviciu, de catre procurorul sef al DNA, Biroul de Informare si Relatii Publice este abilitat sa transmita urmatoarele:

Informatiile respective sunt neadevarate, ofensatoare si absurde si au menirea de a discredita activitatea procurorilor DNA, fiind folosite ca o stratagema de catre persoane interesate de a formula aparari in spatiul public si nu in fata unei instante de judecata.

Redam cateva din afirmatiile denigratoare care s-au propagat in spatiul public:

'Generalul Coldea organizeaza intalniri saptamanale in dimineata de luni, cu sefii tuturor unitatilor SRI si o include si pe doamna Kovesi in cadrul acestor reuniuni. O intalnire a avut loc in birourile SRI , in decembrie 2013. Kovesi s-a alaturat intalnirii prin videoconferinta. A existat un asemenea mod de lucru, in conformitate cu protocolul secret de colaborare SRI-DNA.

E fapt, prin SRI, Florian Coldea si DNA, prin Laura Codruta Kovesi supravegheau tot ce inseamna politician important, ziarist, om de afaceri sub pretextul sigurantei nationale.

Pentru ca aparatura din biroul sefei DNA nu era compatibila cu cea folosita de unitatile SRI, lui Laura Codruta Kovesi i-a fost instalat in birou un terminal SRI, de catre specialistii SRI, cu care aceasta comunica instantaneu cu Florian Coldea.

Din 2014, sistemul de videoconferinte intre SRI si DNA a functionat intens, discutiile avand loc chiar de mai multe ori pe saptamana, Florian Coldea interesandu-se despre situatia unor inculpati sau a dosarelor aflate in lucru direct la sefa DNA.
Ca dovada a faptului ca videoconferintele Coldea/Kovesi s-a desfasurat saptamanal, un cotidian a prezentat o fotografie de la un eveniment, cu scop vadit manipulator'.

Informatiile mai sus mentionate sunt in totalitate neadevarate: procurorul sef al DNA nu a participat la videoconferinte organizate de SRI, nici saptamanal, nici ocazional si nu are instalate in birou terminale speciale prin care sa poata comunica instantaneu cu SRI.
Nu exista si nu a existat nici un protocol de colaborare SRI-DNA si nici protocol secret Coldea/Kovesi.
Nu au existat echipe mixte SRI-procurori ori intalniri intre procurori si ofiterii de informatii in case conspirative.
Dosarele penale sunt instrumentate strict prin raportare la Codul penal, Codul de procedura penal si Legea 78/2000
”.


Minciunile au iesit la suprafata

Si acum sa le luam pe rand. Laura Kovesi a pretins prin comunicatul din 27 ianuarie 2018 ca “nu a existat niciun protocol secret Coldea/Kovesi”. Or, protocolul SRI-PICCJ poarta fix semnaturile lui Florian Coldea si Laura Kovesi (vezi facsimil 2), ceea ce inseamna ca afirmatia sefei DNA nu e tocmai conforma cu adevarul. De asemenea, protocolul SRI-PICCJ, semnat inclusiv de Coldea si Kovesi, a fost unul secret, in ciuda a ceea ce a sustinut sefa DNA. Dovada este tocmai faptul ca protocolul nu a fost unul public si nu a putut fi adus la cunostinta oamenilor, fara sa fie declasificat in prealabil.

Sa trecem la o alta afirmatie a Laurei Kovesi: “Nu au existat echipe mixte SRI-procurori”. Sefa DNA este contrazisa flagrant chiar de continutul protocolului SRI-DNA, care vorbest fix despre aceste echipe. In acest sens, la Sectiunea 3 din protocol, intitulata obiectivele cooperarii, la art. 3 lit. g) se precizeaza urmatoarele: “Constituirea de echipe operative comune care sa actioneze in baza unor planuri de actiune pentru exercitarea competentelor specifice ale partilor, in vederea documentarii faptelor prevazute la art.2(vezi facsimil 3).

De asemenea, exista mari semne de intrebare si asupra unei alte sustineri a Laurei Kovesi din comunicatul DNA. Concret, aceasta a pretins ca “nu au existat intalniri intre procurori si ofiterii de informatii in case conspirative”. Totusi, in protocolul SRI-PICCJ, la “Capitolul III – Reguli de cooperare”, gasim urmatoarele prevederi:

“Art.20 - (1) Schimbul de informatii, date, documente si materiale se efectueaza de procurori si ofiteri anume desemnati, cu aprobarea conducerii Serviciului, respectiv a conducatorului structurii/unitatii de Parchet.

(2) In situatii exceptionale, pentru valorificarea unor oportunitati operative, schimbul de informatii se poate face si la nivelul de executie, cu incunostiintarea, de indata, a conducerii Serviciului, respectiv a conducatorului structurii/unitatii de Parchet.

Art.21 - Schimbul se realizeaza la sediul unitatilor centrale sau teritoriale ale Serviciului sau in locuri anume stabilite de sefii acestor unitati si conducatorii structurii/unitatii de Parchet (centrale sau teritoriale)(vezi facsimil 4). Deci, procurorii si ofiterii SRI puteau face schimb de informatii nu doar la sediile institutiilor, ci si “in locuri anume stabilite”. Evident, ca aceste locuri anume stabilite puteau insemna orice, inclusiv case conspirative.

In fine, prin acelasi comunicat, Laura Kovesi a sustinut ca “nu exista si nu a existat nici un protocol de colaborare SRI-DNA”. Asa este, intre SRI si DNA nu a fost incheiat niciun protocol de colaborare, cel putin din informatiile existente pana acum. Totusi, protocolul SRI-PICCJ din 2009 privea toate structurile Ministerului Public, implicit DNA. Mai mult, in protocolul SRI-PICCJ exista un capitol dedicat chiar DNA (vezi facsimil 5).


Comentarii

# Carcotas date 30 March 2018 17:07 +15

Plus minciuna ca i-a sechestrat pădurile boierului Sturdza! Sa arate ea documentul .

# DODI date 31 March 2018 08:49 +2

”Somnul rațiunii naște monștri”, dar somnul NAȚIUNII naște statul mafiot.

# Resurrection date 31 March 2018 09:22 +2

In conextul in care au sa apara si alte date, oficiale de data asta si nu zvonuri , despre activitatea ONG-urilor lui Soros in Romania , stim deja de intalnirile lui Co&Ko cu seful statiei CIA oe Europa de Est , Ghita ne spune ca astia doi reprezinta interesele altor state , daca se pun toate datele astea cap la cap , voi vorbiti doar de DESTITUIRE ??!! PE BUNEEE ?C'MOOON

# gelu date 31 March 2018 14:25 +3

Pagina 17 a fost falsificata deoarece marirea caracterelor literelor si cifrelor nu este identica cu cea de pe paginile anterioare. Comparati prin suprapunere xeroxata pagina 17 cu paginil 16, 15, 14...... Deci SRI a inlocuit pagina originala cu o alta care n-a fost scrisa la aceeas masina de scris. Pagina 17 fiind scrisa foarte recent tocmai pentru a acoperi ceva foarte penal si foarte, foarte grav existent in varianta originala a Raportului.

# Edelweiss - Rarinc de Bukowina date 31 March 2018 21:26 +3

Ai dreptate, omule! Este o diferență vizibilă chiar și cu ochiul liber a mărimii fontului utilizat (diferență cam de 1 punct) și a spațierii între rânduri (infimă, dar este). Însă falsul sare în ochi analizând poziția textului din antet - mult mai sus la paginile 1-16 și 18, respectiv a textului din subsolul paginii - mult mai jos la paginile originale față de pagina 17 FAKE. Să mai spunem că numerotarea este cursivă, 1-16 și 18, iar pagina 17 are numerotarea scrisă cu plaivazul. Nu în ultimul rând, perechile de pagini 1 cu 2, 3 cu 4 ... 15 cu 16 au stampila neclasificat care penetrează coala și se vede și pe pagina cealaltă (pe 1 se văd ștampilele de pe pag. 2 și pe pag 2 se văd stampilele de pe pag 1). Curios, paginile 17 și 18 nu mai au această pătrundere a tușului stampilei în grosimea foii. Să fie cumva de altă calitate hârtia? . Hmmm! :-? „Something is rotten in the parallel state of Rroemenica!”

# Edelweiss - Psychiatrist de Bukowina date 30 March 2018 17:12 +13

Mey, a spune în anul de grație 2018, secolul XXI, Mileniul III (veleat 7526 de la Facerea Lumii și 2771 Ab Urbe Condita) că... LAURA KODRUȚA BASKETBALISTA MINTE, e un truism aidoma de banal ca și enunțul „după noapte vine zi și după zi vine noapte”. Despre ce anume mai discutăm aici? Aia e caz tipic de mitomanie numai bună de internat și tratat în balamuc. AM ZIS!

# quitmonty1 date 30 March 2018 17:15 +14

Citind cele expuse mai sus sant de parere ca, Sefei DNA ar trebui sa-i fie intocmit Dosar Penal pentru muuulte capete de acuzare. Procurorilor din elita DNA de la Ploesti nu le mai trebuiesc Martori Sub acoperire.

# Alinutza date 31 March 2018 12:24 +2

Nu numai sefei DNA ci a tuturor sefilor capi de institutii plus subalternii. Acestia toti au stiut si au "beneficiat" de aceste protocoale ilegale. Unde e comisia europeana? La astfel de ilegalitati nu reactioneaza? Ar trebui sa ne punem maaari semne de intrebare asupra acestei CE? ! Toata justitia romaneasca a judecat in mod ilegal timp de 13 ani de zile. Foarte periculos. Aceste institutii au reprezentat si reprezinta un PERICOL PT SIGURANTA NATIONALA SI DREPTURILE FUNDAMENTALE ALE CETATEANULUI. de ce acesti mafioti nu au fost arestati de ieri de cand s-au publicat protocoalele? Pai altii pt fapte de milioane de ori mai mici sunt arestati pe loc si astia? Pt crime impotriva romanilor?? Inca sunt in functii, culmea ne mai dau si lectii. Toate dosarele pe ultimii 13 ani sunt nule de drept.

# Sorin date 30 March 2018 17:26 +21

Cerem si excluderea procurorilor din randul magistratilor. Procurorii sa fie avocati ai acuzarii, dar sa fie indepedenti ca si avocatii, sa nu mai fie platiti din banii M.J. Cerem si infintarea instantei Curtii cu Jurati care sa judece pe Kovesi, Maior, Coldea... Juratii sa fie cei care au suferit de pe urma protocoalelor incheiate intre SRI si parchete.

# santinela date 30 March 2018 17:35 +5

Cine mai este surprins ca minte de stinge ?

# adrian date 30 March 2018 18:11 -7

Cine e puternic scapa....pot sa faca ei protocoalele protocoalelor. :)

# ed ward date 30 March 2018 20:03 +1

noooo...asa ceva!?!??!?!?! adica #ipocrita e si mincinoasa??!?!?!? n-ai fi zis...

# Klaus_Klaus date 30 March 2018 20:19 +7

:D :D :D No, iaca eu sunt mai INDARJIT si zic ca e IMPERIOS NECESAR SA FIE " DECLASIFICARE " a NUMELOR CELOR 2 kumetre de import U$A care funtionau pe post de $HEFE UNDERGROUND la koana lulutza in ograda.. si ca bonus numele consilierilor UK tot din aceeasi ograda plina-ochi de koko$hei si de puikutze.. :P PS sa va ajut o leaca.. numele asta - Allison Saunders- spune ceva? Dar numele lui Dean Thompson? (plecat home-sweet-home intre timp..) :sad: :D ;-)

# ady date 30 March 2018 20:28 +4

Niste penali ! Cucuveaua are penele de la coada colorate in maro ! La puscarie ............zik

# Haplea date 30 March 2018 20:59 -1

Eu mir ca revolutionarul dreptului mister Nitu inca nu e arestat. Asta cred ca a incheiat protocoale si cu soarecii de la parchet. E celebru acest individ prin falsurile pe care le-a aruncat pe piata. Nu uitati de magaria cu ril-ul lui florea.

# unul din lumea cea mare date 30 March 2018 21:51 +5

cind v/am spus eu ca in tara asta si gps/ul minte nu m/ati crezut.acusilea aveti dovada irefutabila!!!!!!!!! JUSTITIA SI MINJITII STATULUI SINT CEI MAI MINCINOSI!!!!!!! CA SA SE REFORMEZE CEVA IN MERMELICA PRIMA SI INTIASI DATA TREBUIE PEDEPSITA DRASTIC MINCIUNA,DE AICI PORNESC TOATE RELELE IN MERMELICA

# santinela date 31 March 2018 07:49 +3

Individa asta minte de stinge asa cum respira ! Protocolul asta trebuie tradus si trimis la toti idiotii de ambasadori care au premiat-o pe TUTA si la marimile de la UE sa vada si ei ce "monstruozitate" au sustinut pina acum si sa li se ceara sa raspunda daca la ei in tara sau oriunde in lume mai exista asa ceva.

# numarator date 31 March 2018 10:20 +1

Intrebare la radio Erevan: -cat adevar e in spusele lulutei? Raspuns: -4% Si restul? E tupeu.

# Ypse date 31 March 2018 13:42 0

Documentul nu este semnat de Tiberiu Nitu. Cine a semnat?

# gelu date 31 March 2018 15:31 +1

Pagina 17 din Protocolul SRI-DNA a fost falsificata deoarece marirea caracterelor literelor si cifrelor nu este identica cu cea de pe paginile anterioare. Comparati prin suprapunere xeroxata pagina 17 cu paginil 16, 15, 14...... Deci SRI a inlocuit pagina originala cu o alta care n-a fost scrisa la aceeas masina de scris. Pagina 17 fiind scrisa foarte recent tocmai pentru a acoperi ceva foarte penal si foarte, foarte grav existent in varianta originala a Raportului. Falsificarea se vede foarte clar daca marim electronic la 250% paginile 17,16, 15,14 si comparam intre ele caracterele si marimea literelor.

# calea kodrului e in a-frica ? date 31 March 2018 22:19 +2

slujirea.... o sa o fuga toata viata de raspunderea in fata neamului asa cum a fugit si atunci cand a fost convocata in fata parlamentului ?

# Dab date 1 April 2018 00:38 0

sa ne explice cineva cum a putut PSD sa-l numească pe Gelu Voican Voiculescu, cercetat penal în Dosarul Mineriadei, director al Institutului Revoluţiei Române din Decembrie 1989

# Edelweiss - Archivar de Bukowina date 1 April 2018 08:33 0

Buey, am găsit Io* originalul paginii 17 din Ermächtigungsgesetz ! Adicătelea îi grăire de pagina 17 din Legea Împuternicirii Binomului ca să adauge la Lege, să taie și să spânzure cum le pohtește inima, fără să consulte pe nimeni și fără să dea socoteală nimănui. În pagina 17 erau transcrise EGZAC prevederile unei directive de prin Reichul anului 1941, „Nacht und Nebel” , transpuse și actualizate la realitățile Gestapoviste ale Coloniei Penitenciare și Experimentale Rroemenica. Inga acilișa textul original al paginii 17: „I. Within the occupied territories, the adequate punishment for offences committed against the Parallel State or the American occupying power which endanger their security or a state of readiness is on principle the death penalty.” ... More :eek: https://tazmaniandemoon.blogspot.ro/2018/04/nacht-un-nebel.html

# Retardanis date 1 April 2018 09:04 +2

Acum, dupa desecretizarea protocolului, cred ca LCK nu mai are curaj sa apara nici la presa "prietena". Dar daca iei in calcul tupeul ei, te astepti la orice. Va spune ca nu putea sa zica ca stie despre ceva ce era secret, si astfel incalca legea vorbind de un document secret. Oricum, astept urmatoarea ei aparitie publica si un jurnalist care sa o intrebe cum mai sta treaba cu protocolul, exista, nu exista?

# Calugaru date 1 April 2018 09:14 +3

PROPUNERE absolut DEMOCRATICA: Cineva sa copieze fidel tot ce a aparut aici si sa trimita UE, fiecarui component al Parlamentului european, al Comisiei europene, reprezentantelor UE in tarile membre UE. Ca asa-i... tovaraseste! Invitata la bucuresti Comisia JAI si Comisia de la Venetia pentru informare si analiza comuna

# Yo date 13 November 2018 08:26 0

Bravo lor ! Băieți deștepți, ca daca erai proști nu reușeau să facă așa ceva. Proști suntem noi...!

Adauga comentariu

:D :lol: :-) ;-) 8) :-| :-* :oops: :sad: :cry: :o :-? :-x :eek: :zzz :P :roll: :sigh:

DISCLAIMER

Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

EDITORIAL

Vorbe de fumoar

Vorbe de fumoar – 17.07.2024 – Fost judecator, actual secretar de stat in MJ, la sueta cu un inculpat

+ DETALII

FACEBOOK

Utlimele comentarii
Cele mai citite
LUMEA JUSTITIEI
Arhiva