22 July 2024

"In mintea stramba si lucrul drept se stramba"
- parintele Arsenie BOCA

DNA PREGATESTE LOVITURA IMPOTRIVA LUI PONTA – Numele premierului Victor Ponta a fost vehiculat in mai multe dosare in care sunt vizati lideri PSD sau ministri ai Guvernului Romaniei. Oficial, prim-ministrul este cercetat in sapte dosare, dintre care cinci la PICCJ şi doua la DNA. Coincidenta, dosarele de la DNA ale lui Ponta privesc Complexele Rovinari şi Turceni, in legatura cu care Dan Sova a fost pus sub urmarire penala (Document)

Scris de: Elena DUMITRACHE | pdf | print

17 August 2014 12:13
Vizualizari: 16291

In ultimii zece ani, in spatiul public s-a discutat despre apartenenta politica a Directiei Nationale Anticoruptie. Din partea anumitor lideri politici au fost lansate chiar acuze la adresa Directiei, condusa astazi de procurorul sef Laura Codruta Kovesi, ca ar fi adesea folosita drept instrument cheie in bataliile politice. Nu avem certitudinea ca este asa sau nu, insa suntem convinsi de un lucru: Ultimele miscari de trupe din interiorul DNA dovedesc ca premierului Victor Ponta i se pregateste “o supriza” de proportii.


Dosarele cu care procurorii DNA il urmaresc pe Victor Ponta

In primul rand, trebuie sa ne amintim faptul ca de circa doi ani, cu precadere de la venirea Laurei Codruta Kovesi la DNA, procurorii anticoruptie au deschis dosare sau au scos de la sertar dosare vechi şi nelucrate mai multor lideri marcanti ai PSD. Spre exemplu, arestarea lui Adrian Duicu, seful CJ Mehedinti acuzat de procurorii DNA ca facea trafic de influenta in cabinetul premierului, a dat nastere unor zvonuri potrivit carora Victor Ponta ar urma sa fie cercetat de DNA in acest dosar şi tot acest dosar sa il scoata pe acesta de pe scena politica.

Un alt dosar deschis de DNA care semana mai degraba cu un semnal de alarma pentru Victor Ponta este cel al sefului CJ Braila, Gheorghe Bunea Stancu, retinut de procurori pentru abuz in serviciu sub forma calificata şi conflict de interese dupa ce si-ar fi incalcat atributiile de serviciu, in contextul procedurilor de atribuire a unor contracte de achizitii publice, pentru realizarea unor obiective de interes local si judetean. Interesant de remarcat in cazul lui Bunea Stancu este ca Presedintele Traian Basescu, de fiecare data cand a pronuntat numele liderului PSD nu a ezitat sa faca o legatura intre acesta şi Victor Ponta. Mai exact, Victor Ponta era atentionat ca adoptarea unei OUG in 2013, privind transmiterea a 2.800 de hectare de teren din domeniul public al statului si din administrarea Academiei de Stiinte Agricole si Silvice “Gheorghe Ionescu-Sisesti” - Statiunea de Cercetare Dezvoltare Agricola Braila, in administrarea Consiliului Judetean Braila, ar putea sa ii atraga o vizita la DNA. Trebuie precizat ca Ordonanta de Urgenta şi posibilul dosar la care facea Traian Basescu referire nu face şi obiectul dosarului in care Bunea Stancu a fost retinut de DNA. Se poate insa ca seful CJ Braila sa fi fost retinut tocmai pentru a vorbi despre acest transfer de 2.800 hectare şi pe aceasta cale procurorii sa ajunga la Victor Ponta.

Un alt dosar lucrat de DNA şi in care s-a vehiculat numele premierul Victor Ponta este cel al ASF. Desigur, in acest dosar au fost vehiculate mai multe nume grele de politicieni, insa se zvoneste ca probele vor iesi la iveala in plina campanie electorala, dat fiind ca numele apartin unor candidati pentru functia de Presedinte al Romaniei.

Un ultim exemplu de “atentionare” a lui Victor Ponta venit din partea DNA, şi cel mai recent de altfel, este cel al fostului ministru al Transporturilor Dan Sova. La mijlocul saptamanii trecute, pe 13 august 2014, procurorii DNA l-au chemat la sediul central din Bucuresti pe Dan Sova, prieten din studentie cu Victor Ponta, pentru a-l informa ca a fost inceputa urmarirea penala pe numele sau, fiind suspectat ca prin contractele de asistenta juridica incheiate in 2008 cu Complexele Rovinari şi Turceni ar fi fost creat un prejudiciu de 71 milioane lei Statului roman.

Coincidenta face ca Victor Ponta este cercetat in prezent de DNA in doua dosare care vizeaza tot Complexele Energetice Rovinari şi Turceni şi modul de incheiere a unor contracte.

Inspectia Judiciara a facut public numarul exact al dosarelor care il vizeaza pe Victor Ponta

Dovada in acest sens sta in Raportul Inspectiei Judiciare nr. 7/IJ/DIJ/2014, din data de 15 ianuarie 2014, avand ca obiect apararea independentei sistemului judiciar, unde sunt insirate toate dosarele care il au in prim-plan pe premierul Victor Ponta. Concret, conform  documentului, la DNA central se afla in prezent doua dosare care il vizeaza pe premierul Ponta, dosare care au fost deschise in 2011 de Birourile Terioriale ale DNA Targu Jiu si DNA Craiova, dar ambele preluate de DNA-Central in data de 4 aprilie 2012. Intr-unul dintre aceste dosare Victor Ponta este cercetat pentru implicarea in incheierea unor contracte ilegale cu Complexul Energetic Turceni, iar in altul pentru actiuni ce au legatura cu Complexul Energetic Rovinari.

Sa fie oare o coincidenta ca mai zilele trecute Dan Sova a fost chemat la DNA pentru actiuni ce au legatura cu Complexele Rovinari şi Turceni sau sa fie un avertisment pentru Victor Ponta? Vom afla…

Pe de alta parte, trebuie precizat ca in Raportul din 15 ianuarie 2014 al Inspectiei Judiciare, care s-a format ca urmare a declaratiilor premierului Victor Ponta care a acuzat condamnarea politica a lui Adrian Nastase si a lui Relu Fenechiu, lipsa de independenta a judecatorilor in fata puterii politice, tergiversarea solutionarii unor dosare penale privindu-i pe membrii Guvernului PDL, pronuntarea unor solutii diferite de judecatorii ICCJ in aceeasi cauza sau faptul ca DNA instrumenteaza dosare pe criterii politici, iar multe dintre acestea zac in nelucrare,  se mai precizeaza ca in perioada 2009-2013 la Parchetul de pe langa Inalta Curte de Casatie si Justitiei au fost inregistrate un numar de 19 cauze in urma carora Victor Ponta a fost cercetat pentru comiterea unor fapte penale. Dintre acestea, 14 au fost solutionate cu netrimiterea in judecata. Au mai ramas insa 5 dosare care sunt inca in curs de solutionare.

Iata dosarele care fac referire Victor Ponta in Raportul Inspectiei Judiciare semnat de inspectorii judiciari Valeria Smaranda, Mihaela Pasca, Crenguta Lionte, Vasile Constinas si Gheorghe Ianos:

Parchetul de pe langa Inalta Curte de Casatie si Justitie:

-La Parchetul de pe langa Inalta Curte de Casatie si Justitie, in perioada 2009-2013 au fost inregistrate un numar de 19 cauze penale in care s-au efectuat verificari si fata de Ponta Victor, sub aspectul comiterii unor fapte penale, la sesizarea unor persoane fizice. Au fost solutionate prin netrimiterea in judecata 14 dintre acestea, celelalte 5 inregistrate in anul 2013 fiind in curs de solutionare.

DNA-Sectia de combatere a infractiunilor de coruptie.

Dosare finalizate:

-Dosar nr. 2./P/2011 privind pe Cazacu Ion cercetat pentru trafic de influenta ca urmare a plangerii formulata la 09.12.2010 de P.C. Prin orodonanta din 6.06.2011 s-a dispus neinceperea urmaririi penale fata de Cazacu Ion si Ponta Victor.

DNA-Sectia de combatere a infractiunile conexe infractiunilor conexe infractiunilor de coruptie.

Dosare finalizate:

-Dosar nr. 267/P/2009 privind pe Nastase Adrian, Ponta Victor s.a., cercetati pentru art. 10 lit. a din Legea nr.78/2000 (Infractiuni asimilate infractiunilor de coruptie - stabilirea, cu intentie, a unei valori diminuate, fata de valoarea comerciala reala, a bunurilor apartinand agentilor economici la care statul sau o autoritate a administratiei publice locale este actionar, comisa in cadrul actiunii de privatizare sau cu ocazia unei tranzactii comerciale, ori a bunurilor apartinand autoritatilor publice sau institutiilor publice, in cadrul unei actiuni de vanzare a acestora, savarsita de cei care au atributii de conducere, de administrare sau de gestionare), art. 8 alin.1 din Legea nr.115/1999 (Constituie infractiuni si se pedepsesc cu inchisoare de la 2 la 12 ani urmatoarele fapte savarsite de membrii Guvernului in exercitiul functiei lor: a) impiedicarea, prin amenintare, violenta ori prin folosirea de mijloace frauduloase, a exercitarii cu buna-credinta a drepturilor si libertatilor vreunui cetatean; b)prezentarea, cu rea-credinta, de date inexacte Parlamentului sau Presedintelui Romaniei cu privire la activitatea Guvernului sau a unui minister, pentru a ascunde savarsirea unor fapte de natura sa aduca atingere intereselor statului), inregistrat la 15.10.2009 ca urmare a declinarii dispusa in dosar nr.1341/P/2009 a Parchetului de pe langa Inalta Curte de Casatie si Justitie. Sesizarea formulata de Cristu Cristian viza imprejurarea ca in procesul de privatizare a SNP Petrom SA au fost stabilite valori diminuate ale capitalului social. Prin rezolutia din 2.06.2010 s-a dispus neinceperea urmaririi penale.

-Dosar nr.465/P/2010 privind pe Ponta Victor s.a., cercetati pentru art. 13 indice 2 din Legea nr.78/2000 (Infractiunea de abuz in serviciu contra intereselor publice, infractiunea de abuz in serviciu contra intereselor persoanelor si infractiunea de abuz in serviciu prin ingradirea unor drepturi, daca functionarul public a obtinut pentru sine sau pentru altul un avantaj patrimonial sau nepatrimonial, se pedepseste cu inchisoare de la 3 la 15 ani), dosar inregistrat la 13.12.2010 urmare a declinarii dispusa prin ordonanta nr.9586/P/2009 a Parchetului de pe langa Inalta Curte de Casatie si Justitie. Sesizarea priveste transferul unei suprafete de 7,5 ha teren din patrimoniul public al Statului Roman si a 23 de obiective turistice de pe Valea Prahovei. Prin rezolutia din 12.04.2011 s-a dispus neinceperea urmaririi penale.

Dosare in curs de solutionare:

-Dosar nr. 122/P/2012 privind pe Ponta Victor s.a., avand ca obiect art. 13 indice 2 din Legea nr.78/2000, art.248,248 indice 1 Cod penal (abuz in serviciu; abuz in serviciu in forma calificata), art.9 din Legea nr.241/2005 (evaziune fiscala), constand in afectuarea de cheltuieli de catre persoane cu functii de conducere din cadrul Complexului Energetic Rovinari, in perioada 2006-2011, cu consecinta prejudicierii patrimoniului societatii.

Dosarul a fost inregistrat initial la Biroul Teritorial Tg.-Jiu la 22.07.2011, fiind preluat de Structura Centrala la 04.04.2012.

Ultimul act de cercetare este raportul specialistilor din 18.12.2013.

-Dosar nr.123/P/2012 privind pe Ponta Victor s.a., cercetati pentru art. 13 indice 2 din Legea nr.78/2000, art.248, art.248 indice 1 C.pen., art.9 lit.b din Legea nr.241/2005.

Sesizarea este din oficiu si apartine Serviciului Teritorial Craiova din 12.10.2011, dosarul fiind preluat la 04.04.2012 de Structura Centrala.

Sesizarea se refera la fapte comise de persoane cu functii de conducere din cadrul SC Complexul Energetic Turceni in perioada 2007-2011.

*Cititi aici Raportul Inspectiei Judiciare

Comentarii

# ok date 17 August 2014 12:10 +32

daca ponta e prost si s-a complacut de 2 ani cu javrele basiste are ce merita . in loc sa puna piciorul in prag si sa faca ordine la dna se complace in mocirla

# oprea date 17 August 2014 15:54 +8

daca era ceva serios, basescu nu astepta pina acum.daca ii fabrica dosar,va fi revolutie

# UNUL DIN LUMEA CEA MARE date 17 August 2014 19:45 -2

CORB LA CORB NU/SI SCOATE OCHII!!!!!!!(nu m/ar deranja absolut deloc sa mearga amindoi la pandaimos in acelasi moment(si cu alaiul de ,,curteni ,,dupa ei)

# Poapteapa date 1 September 2014 07:33 +4

# ok Nu este vorba ca "Ponta e prost si s-a complacut de 2 ani cu javrele basiste are ce merita . in loc sa puna piciorul in prag si sa faca ordine la dna se complace in mocirla" Ponta a făcut aceste fapte cu mult înainte de a semna actul de coabitare. Ponta este un hot, un plagiator care trebuie sa plătească pentru ce a făcut!

# Ghita Bizonu' date 17 August 2014 12:33 +4

Basta. Tonta este terminat. Ca este sau nu vinovat este doar un amanunt lipsit de importanta. Ca el TREBUIE sa fie condamnat. S-a amestecat cu tarata si acu a ajuns in troaca...

# Traian Bășină, stăpânul slugilor securiste date 17 August 2014 13:16 +8

Tonta va simți pe propria-i piele de ce nu merită să te porți ca un domn cu niște infractori. Atunci când avea toată susținerea po******ră, trebuia sa-l calce pe cap pe tovarășul securist Traian Băsescu, și să epureze toate slugile securiste din sistem. Dar el a preferat să continue să majoreze bugetele securiștilor și să reinstaureze dictatura securistă. Să-i urăm succes.

# maryus date 17 August 2014 14:06 +6

perfect de acord cu @Ghita Bizonu,si cred ca sunt mai antibasist si decat Voiculescu.puterea Kiorului de dupa referendum cand a fost maturat din viata politica de peste 80% dintre romani i-a fost conferita numai de lichelismul,incompetenta si coruptia Tontalaului care s-a grabit sa flegmeze electoratul USL semnand pactul de koabitare si numind politrucii alesi de Javra Ordinara la conducerea parchetelor.ca sa nu uitam de scrisorica absolut scabroasa trimisa CE prin care ridica osanale scarbavnicilor cazaturi subumane din DNA si ANI. de ce niste nevinovati ca batranica aia de la Radauti sa indure mizeriile jegurilor girate de Ponta&comp. iar el sa stea linistit pe purcoiul de bani?!?la parnaie si cu el,sa invete ca "dreptate pana la capat",noi electoratul am considerat-o cu totul altceva decat mascarada USL-isto-Psd-isto-PNL-ista!!

# Ghita Bizonu' date 17 August 2014 14:37 +9

Stii ce mai mumos in legatuira cu Totzishor si porcurorii?! Ca de acu lui ii suntimputanile "derapajele" inadmiosibile cu "oua negre" si scandlul de anul trecut dela „Dimitire Bolintineanu" .. De acord ca profii care au vadnut bacu nu au ce cauta in invatamant .. insas de aici si pana la a ancheta ore in sir o eleva ptr ca a vea niste casti la ea.. Ancheta penala ... cadn era vorba de o abetere disciplinara de competenta directorului

# Poapteapa date 1 September 2014 07:42 +5

Am spus de când Ponta a spus că nu trebuie să plătească pentru o greșeală(plagiatul) petrecută cu 16 ani în urmă, tota viața, că este un om periculos si hot.

# fiber date 17 August 2014 12:40 -11

http://www.dreptatea.eu/dreptatea-jurnal/uzurpatorii-statului/472-virgil-iordache-razboi-civil-in-serviciile-secrete-protagonistii-si-au-dat-jos-mastile.html       :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*

# Traian Bășină, stăpânul slugilor securiste date 17 August 2014 13:11 +8

Război civil în cadrul unor instituții militarizate, compuse din slugi care acționează la ordin? Probabil există entități care cred în rolul acestor instituții în cadrul statului, și care se opun slugilor băsiste. Dacă nu se vor impune aceste entități, poporului român nu-i rămâne decât să desființeze toate serviciile secrete care astăzi servesc interese private în dauna contribuabililor.

# remember date 17 August 2014 14:13 +11


Citeza pe Traian ******, stăpânul slugilor securiste
Război civil în cadrul unor instituții militarizate, compuse din slugi care acționează la ordin? Probabil există entități care cred în rolul acestor instituții în cadrul statului, și care se opun slugilor băsiste. Dacă nu se vor impune aceste entități, poporului român nu-i rămâne decât să desființeze toate serviciile secrete care astăzi servesc interese private în dauna contribuabililor.
SUBSCRIU IN TOTALITATE si cred ca alta cale nu exista.Ori reformam din temelii serviciile secrete, pastrand un numar rational de agenti ce s-au dovedit in timp a fi profesionisti si eliminam din politic,justitie si structuri statale epavele securismului descreierat ce-au trasformat tara intr-un "gulag romanesc" ori cei mai speram la democratie si stat de drept, daca nu emigram, vom sfarsi toti in puscariile noii securitati.Mai cred inca in faptul ca Tonta nu va calca pe urmele lui Adrian Nastase(ce pe bune, isi merita din plin soarta). :roll: :roll: :roll: :roll:

# Ghita Bizonu' date 17 August 2014 14:39 +14

Cica azi avem de 3 ori mai multi securisti decat in dec 89!!

# remember date 17 August 2014 22:48 +4


Citeza pe Ghita Bizonu'
Cica azi avem de 3 ori mai multi securisti decat in dec 89!!
Nu stiu cati erau in '89 dar iti spun cu siguranta ca astazi, la o po******tie de 18.000.000 de locuitori avem 10.000 de securisti in timp ce Germania, cu o po******tie de 80.000.000 are doar 2800 de agenti specializati in probleme de securitate nationala(securisti reciclati la cele mai inalte standarde).In timp ce noi dispunem de o haita imensa de hiene antinationale, nemtii dispun de agenti de inalta clasa cu specializari bine precizate iar dupa incheirea contractului cu statul nu au dreptul sa se angajeze in nici o functie publica.

# antenele date 19 August 2014 18:32 -3

„Voiculescu nu are nimic de-a face cu presa, doar Traian Băsescu a identificat presa cu mogulii, Voiculescu, Patriciu, Vântu, dispreţuind jurnaliştii, considerându-i nişte anexe ale patronilor. Presa nu înseamnă Dan Voiculescu. (...) Cât timp au finanţarea necesară, Antenele trebuie să-şi desfăşoare activitatea nestingherite de nimeni, nu are importanţă ce politică au, ce propagandă vor să susţină. Sunt posturi private” - Cristian Tudor Popescu

# O SCRISOARE PIERDUTA date 19 August 2014 18:33 0

Un stimul pentru metamorfoza prin procedeul Kafka a amatorului de carne de vită Kobe în gîndac necrofag: Antena 3 a fost nominalizată la Ediţia a 35-a a Premiilor Emmy. Zice: "O să propun în forurile de conducere ale PNL și PDL să trimitem această scrisoare!” - prin care se cere socoteală CNN de ce colaborează cu A3. Cum "În PDL noi am avut niște standarde morale ridicate de etică și morală în politică.”, jupîn Blaga nu o să marșeze la așa mizerie. Rămîne de aflat reacția PNL.

# Judecator date 17 August 2014 13:20 -7

Coinidenta se materializeaza in activitatea procurorilor in sensul ca acestia cerceteaza faptele unor inculpati si ca sa vezi, ce coincidenta, dau si peste faptele lui ponta victor viorel. Cum mama dracului sa mai interpretam aceasta chestiune?

# mircea date 17 August 2014 16:21 0

cica " coincidenta " :)))) ba deontologilor , cronologic realitatea e alta : inainte ca Ponta sa fie PM , el a fost mai intai procuror si mai apoi avocat, tovaras cu Sova si Cocos si alti smecherasi din esaloanele mai obscure, alaturi de care e posibil sa fi facut toate chestiile pretinse de DNA si chiar mai mult. Nu i s-au inventat lui Ponta relatii si delicte de cand a fost numit PM. 

# ADEVARUL date 17 August 2014 21:45 0

HANDICAPATULE BĂSIST,DACĂ PONTA ESTE SANTAJAT SI NU VA FACE NIMIC IMPOTRIVA VOASTRĂ,ROMANII O SA-I DEA LA ALEGERI,IN LOC DE VOTURI,CE VA DAU ACUMA VOUĂ:MUI :-)

# mircea date 18 August 2014 01:41 -1

face, isi asmuta purtatorul de cuvant imbecil prin excelenta asupra jurnalistilor " obiectiv anti guvernamentali " . 

# Traian Bășină, stăpânul slugilor securiste date 18 August 2014 07:25 -2

Palada lovește în slugile lui Băsescu din propaganda securistă, iar tu urli ca prostul? Era de așteptat ca un jegos ca tine să fie deranjat de Palada. În fond, a intervenit cu șpițul între limba ta de jurnalista cretinopat și băsul șefului mafie securiste. :-*

# ws date 18 August 2014 00:52 +2

luju abereaza, bineinteles. nimeni nu-l urmareste pe ponta in mod special. el e doar un sefulet in mafia-stat psd. daca il urmarea dna in mod special, atunci era coleg cu nastase de mult. motive sunt destule. de la lovitura din 2012 la duicu si sova, motive sunt destule. pe de alta parte, sunt sigur ca doar dna ne mai poate scapa de mitoman. regards, ws

# Traian Bășină, stăpânul slugilor securiste date 18 August 2014 07:27 +1

În urma loviturii de stat din 2012, Traian ****** a preluat președinția împotriva voinței exprimate prin vot a majorității românilor. Jegurile pupinbăsisto-securiste vor răspunde penal pentru ceea ce s-a întâmplat atunci.

# livia date 18 August 2014 07:33 -3

Daca exista dosare pe numele lui Ponta care vor fi activate, are ce merita. Cu orice risc, nu trebuia sa o puna pe kovesi acolo unde este. Pe de alta parte, daca va cadea si Ponta, ramanem cu basescu si clica lui pana in veacul veacurilor.

# Dr. victor viorel date 18 August 2014 08:22 0

Ooooh . . . ce de jeguri pe aici, mars la Mizeria 3, milogilor !

# Traian Bășină, stăpânul slugilor securiste proaste date 18 August 2014 10:28 -1

Câteva milioane e bine? Să ieșim în stradă să trimitem în șomaj rapandulele securiste? Să insistăm pentru pârnăierea finanțatorilor propagandei securiste? Ce vei mai mânca în afară de mâncare digerată?

# marian date 19 August 2014 09:03 +2

Nu vor iesi pe strada decat tot in turma si vor iesi oamenii care sunt controlati de securitate, restul, pleava care se agata de turma sunt cei care fac ,,revolutie'' sambata sau duminica si vin la astfel de manifestatii din motive de antiplictis. Romanul nu iese sa-si sustina cauza niciodata, el se roaga la Pulea Spataru. Romanul este las, egoist si lipsit de informatie (pe care nici nu vrea si nici nu este in stare sa o obtina) asa ca slabe sperante sa iasa romanii sa isi manifeste nemultumirea cu privire la canaliile care isi fac de cap la conducerea tarii. Daca vor iesi romanii sa manifesteze impotriva regimului cel mai ticalos din istorie, o vor face tot regizat.

# dar Bashe date 18 August 2014 08:22 +2

Dar Bashe? Cand va fi cercetat? Sa renunte la imunitate daca este curat ca lacrima.

# 7400000_____ date 18 August 2014 11:53 -4

7400000 ____ Tot mai mulţi comentatori de bună credinţă definesc drept cauză la tot ceea ce se petrece, prezenţa şi acţiunile unor ofiţeri / mafioţi acoperiţi în majoritatea structurilor de stat: parlament, guvern, CSM, DNA, CCR, ICCJ, judecătoriile şi CA teritoriale, bănci de stat şi particulare, peste tot. ŞI AU DREPTATE. Toţi, absolut toţi aceşti mafioţi acoperiţi , fără excepţie, ignoră legile şi fac numai ceea ce li se o r d o n ă. Dl senator Ghişe a explicat recent, public, o parte a mecanismului. Koabitacul şi Kiorul sunt şi ei în sistemul mafiot. Dovezi sunt suficiente. Dar dacă Nuţica vrea la Trei Coceni, Koabitacul va fi trimis la brutărie cu sau fără vină, chiar dacă face parte şi el din sistemul acoperiţilor.

# remeber date 19 August 2014 15:16 0

Nutica vrea 5 coceni la Cotroceni sau chiar 10,daca se poate,cu chiorul pe la spate!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: ;-) ;-) ;-)

# Premonitie... date 18 August 2014 12:56 +1

http://capitalismpepaine.com/2014/06/25/crapul-cel-mare-merge-la-nchisoare/

# ion date 18 August 2014 16:17 0

Omiteti un aspect Ponta este prim-ministru si deputat....nu va vota absolut nimeni ridicarea imunitatii (nu i-au ridicat-o lui Borbely, lui Vosganian si vreti sa voteze acum pentru), de spectacol da' poate sa faca spectacol dna Kovesi dar risca ca dupa alegerile prezidentiale SRI-ul sa-i puna lu' Ponta la dispozitie probele (intreceptarile audio-video)din dos. Apostu', mita soferului ei luata de la Bercea, represiunii nedrepte, favorizari ale infractorilor (vezi Basescu-ALRO spre ex)....samd

# marian date 19 August 2014 09:08 +1

Depinde de cine da ordinul cererii de ridicare a imunitatii plagiatorului. Daca ordinul vine de la sefii cu stele pe umar sa retraga imunitatea colegului lor colaborator, i-o vor ridica, daca o fac ,,de capul lor'', Ponta va ramane cu tinicheaua de coada si ori nu va participa la prezidentiale, ori daca o va face va pierde sigur

# Victor date 18 August 2014 21:15 0

Nu-i nimic, îl votăm și în pușcărie

# săgetător date 19 August 2014 02:13 +4

Am avut răbdarea să citesc toate comentariile de aici şi am constatat cu uimire o inflaţie de infractori pro plagiatorul mitoman mitocan Ponta Viorel Victor şi anti Justiţie. Să te cruceşti nu alta! :sad:

# ANTIBASESCIAN date 19 August 2014 16:07 -3

Mai sagetatorule PUPINCURIST DE HOITURI BASISTE, ce-ai constatat ??? Mai ai pretentia ca si judeci, indoctrinatul naibii !!! Molusk in putrefactie !!!

# Coabitarea de serviciu date 19 August 2014 17:27 +1

Ponta a propus-o pe Kovesi, Ponta o are .... :lol: , misto poanta!

# Laurentiu date 23 August 2014 00:12 0

"Coincidenta"?? Ha, ha, ha. Au fost tovarasi! "Sova si asociatii". Adica Sova, Ponta, Cernov si Roxana Eftimie.

# Horea date 16 November 2014 00:51 0

...sa vedeti voi, ce surprize vom avea de la Bruxelles...din Diaspora si din partea tinerilor...Credeti ca la UE le convine ca se striga, intr-un stat European dreptul la vot ca in Coreea ...credeti ca au nevoie de o noua Ucraina?!...

# oana date 16 November 2014 07:21 0

correct...pt ce au facut, iese multa lume la vot. Inclusiv eu...next time cand ponta zice da-I in masa pe diaspora sa se mai gandeasca o data.

# conny date 25 June 2015 09:53 0

Oricum,in momentul de fata se vede ca ponta trebuie eliminat.Nu numai ca e premier,nu numai ca e presedintele celui mai mare partid din romania,ci pur si simplu pentru ca exista.E inteligent si ii incurca pe neamt,base si clica lor.Pe langa suprimarea lui ponta se vrea si slabirea sau disparitia psd.Un lucru grav pentru psd este ca acest partid nu are la varf oameni cu "vana" care sa lupte impotriva atacurilor cu mare zgomot si cu insistenta .PDL desi eraun partid mic,avea sefi foarte zgomotosi de parca ei ar fi fost fara nici un fel de pata.In realitate ,cred ca nu s-a furat niciodata in istoria romaniei ca pe vremea pdl-ului.Jaful pdl-ist este ,poate ,comparabil numai cu Dictatul de la Viena din 1940.Asa ca ,dragi cpnducatori ai psd-ului, de la varf si de mai jos,dragi membri ai psd,dragi simpatizanti ai psd,stati cuminti,stati blanzi si lasati-i sa-si faca mendrele si sa vi se suie in cap.Singura lor dorinta odata ajunsi la putere este sa-si "rezolve"dosarele.Adio psd.

Adauga comentariu

:D :lol: :-) ;-) 8) :-| :-* :oops: :sad: :cry: :o :-? :-x :eek: :zzz :P :roll: :sigh:

DISCLAIMER

Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

EDITORIAL

Vorbe de fumoar

Vorbe de fumoar – 21.07.2024 – Procurorul care vrea sa infunde AUR nu se lasa

+ DETALII

FACEBOOK

Utlimele comentarii
Cele mai citite
LUMEA JUSTITIEI
Arhiva