22 May 2024

"In mintea stramba si lucrul drept se stramba"
- parintele Arsenie BOCA

Luju

COMPLETUL NEGRU IL TINE PE BOTOMEI IN AREST – Judecatorii Ionut Matei, Ioana Bogdan si Cristina Rotaru de la ICCJ au respins recursul avocatului Vasile Botomei, seful UNBR.INFO. Autointitulatul decan al Baroului Bacau a fost arestat pentru fals si inselaciune (Minuta)

Scris de: G.T. | pdf | print

17 May 2013 20:57
Vizualizari: 7820

 

Avocatul Vasile Botomei (foto), autointitulat decan al Baroului Bacau, ramane in arest. “Completul negru” de la Inalta Curte de Casatie si Justitie, format din judecatorii Ionut Matei, Ioana Bogdan si Cristina Rotaru, a respins vineri seara, 17 mai 2013, recursul lui Vasile Botomei fata de incheierea Curtii de Apel Bacau din 9 mai 2013 prin care s-a dispus arestarea sa preventiva pentru 29 de zile.


Iata minuta deciziei ICCJ:

Respinge, ca nefondat, recursul declarat de inculpatul Botomei Vasile impotriva incheierii nr. 19 din 9 mai 2013 pronuntata de Curtea de Apel Bacau – Sectia Penala, Cauze cu Minori si Familie in dosarul nr. 371/32/2013. Obliga recurentul inculpat la plata sumei de 300 lei cheltuieli judiciare catre stat, din care suma de 100 lei, reprezentand onorariul pentru aparatorul desemnat din oficiu, se va avansa din fondul Ministerului Justitiei. Definitiva. Pronuntata, în sedinta publica, azi 17 mai 2013”.

Amintim ca Vasile Botomei a fost arestat preventiv la 9 mai 2013 de judecatoarea Ioana Vorniceasa, presedinta Sectiei penale a Curtii de Apel Bacau, pentru fals in inscrisuri sub semnatura privata, folosirea fara drept a denumirilor “Barou”, “Uniunea Nationala a Barourilor din Romania”, “UNBR”... folosirea insemnelor specifice profesiei, in alte conditii decat cele prevazute de lege, exercitarea fara drept a unei profesii si inselaciune. Aceasta a dispus arestarea lui Botomei pe motiv ca exista probe si indicii temeinice din care sa rezulte ca avocatul a comis faptele de care este acuzat si ca acesta se pregatea sa comita noi infractiuni.

Botomei a fost retinut de procurorii Parchetului de pe langa Curtea de Apel Bacau, fiind acuzat ca a inselat mai multe persoane cu 9.500 de lei

Fostul decan al Baroului Bacau-Structura Bota, avocatul Vasile Botomei, care s-a rupt de ceva timp din UNBR Bota si si-a creat la Bacau propriul UNBR considerand ca are acest drept pe motivul dobandirii simplei calitati de avocat, a fost retinut joi, 8 mai 2013, de procurorii Parchetului de pe langa Curtea de Apel Bacau. Acesta este acuzat de mai multe infractiuni, printre care fals, inselaciune sau folosirea fara drept a denumirii de “Barou”.

Prezentam comunicatul PCA Bacau cu privire la retinerea lui Botomei:

Procurori ai Parchetului de pe langa Curtea de Apel Bacau au dispus, la data de 08.05.2013 retinerea inculpatului BOTOMEI VASILE sub aspectul savarsirii infractiunilor de fals in inscrisuri sub semnatura privata, exercitarea fara drept a unei profesii, folosirea fara drept a denumirilor „Barou”, „Uniunea Nationala a Barourilor din Romania”, „UNBR”, folosirea insemnelor specifice profesiei in alte conditii decat cele prevazute de lege si inselaciune. Totodata, in cursul zilei de astazi, procurorii urmeaza sa solicite magistratilor Curtii de Apel Bacau arestarea preventiva a inculpatului, pentru o perioada de 29 de zile.

In referatul cu propunerea de arestare, procurorii au retinut urmatoarea situatie de fapt:

Inculpatul Botomei Vasile a introdus in circuitul civil inscrisuri cu continut neadevarat prin folosirea de denumiri si insemne, a exercitat activitati si acte specifice profesiei de avocat fara a indeplini conditiile prevazute de lege si neavand dobandita calitatea de avocat, activitate prin care a reusit sa induca in eroare mai multe parti vatamate, carora le-a creat un prejudiciu in cuantum total de 9.500 lei.

In scopul inducerii in eroare si a altor persoane, inculpatul Botomei Vasile a publicat in mod repetat anunturi in ziare locale, precum si pe site-ul pe care il administreaza www.unbr.info, din care reiesea faptul ca organizeaza concursuri de admitere pentru avocati stagiari si definitivi.

Precizam ca inceperea urmaririi penale si punerea in miscare a actiunii penale sunt etape ale procesului penal reglementate de Codul de procedura penala, avand ca scop crearea cadrului procesual de administrare a probatoriului, activitate care nu poate in nicio situatie sa infranga principiul prezumtiei de nevinovatie”.

* Cititi aici incheierea judecatoarei Ioana Vorniceasa care a dispus arestarea preventiva a lui Vasile Botomei

Comentarii

# De ce e completul negru ? date 17 May 2013 21:29 +1

De ce e completul negru ? Fiindca ne apara si ne pazeste de acest escroc debil ? Peste 12 ani vezi lumina ,,dottore,, Botomiei !!!

# Toto date 17 May 2013 21:58 +1

Completul a avut cunostinta de faptul ca Botomei a fost exclus din UNBR-Bota .

# Asa e date 17 May 2013 22:02 -1

Asa e, completul stia ca Bota l-a exclus si i-a intins o capcana: ,,Inculpat Botomei, ati fost exclus vreodata din avocatura ?,, Dobitocu a crezut ca inseala pe toata lumea: ,,nu, nu am fost exclus niciodata !,, 

# Dobitocu de botomiei date 17 May 2013 22:06 +4

Dobitocu de botomel invoca NUP-urile pe care i le-a obtinut Bota inainte sa-l fi dat afara ! Cand te-a parasit bota ai ajuns dupa gratii ! Acolo ti-e locul, escrocule ! Sa scrii o carte: ,,12 ani dupa gratii !,,

# POLO date 18 May 2013 12:15 0

BOTOMEI NU S-A PUS LA MINTEA TE BOLNAVA, BOTA, SA CONTESTE EXCLUDEREA, DEOARECE STIA CA CELE 2 MANDATE PE CARE LE-AI AVUT MAI MULT SAU MAI PUTIN LEGALE, EXPIRASERA. DAR MAI BINE TE-AI PREOCUPA BOTA, DE FAPTUL CA TOATA TARA STIE CE-AI FACUT LA IASI CU CLAUDIA (O ZDREANTA PE CARE AI NUMIT-O DECAN) IN CAMERA DE LA HOTEL MOLDOVA, CIND AU AVUT LOC INTRE VOI, SCENE URO (ADICA I-AI CERUT SA FACA ****** IN GURA TA) CEL PUTIN ASA SE LAUDA EA, DAR NU SE LAUDA SI CU PERFORMANTELE TALE SEXUALE.

# hasasiu date 18 May 2013 12:21 0

cred ca ,,MINTEA TE,, ii bolnava, analfabeto de hasasiu. Stii ca ai tumoare pe creier, te-a dat cu capu de pamant un avocat, ti-a cazut copacul pe jegul de masina si te-au lasat 3 barbati. Ti-a ramas nimernicu cu care ai organizat 1 congres (au participat 3 persoane). Ai organizat si un ,,examen de admitere in avocatura,, la care au participat 0 (zero) candidati !!

# asa e date 18 May 2013 12:24 +2

Botomei a contestat excluderea la ,,cabinet preş.,, Nimernicu ! Acum il leaga si pe nimernicu si pe toti membrii unbr.info.catuse: W.C.Constantin si Hasasiu Steluta ! 

# POLO date 18 May 2013 11:38 +1

DAR PE CONDAMNATUL BOTA, AUTOINTITULATUL PRESEDINTE UNBR, CIND IL ARESTEAZA PENTRU ACELEASI INFRACTIUNI PENTRU CARE A FOST ARESTAT BOTOMEI ?

# polo e hasasiu date 18 May 2013 12:00 +1

hasasiu, iar nu ti-ai luat medication ?

# POLO date 18 May 2013 12:24 -1

ZI SA MORI TU, BOTA CA SUNT FEMEIE. IN POSTARILE DE LA ARTICOLUL TRECUT CU BOTOMEI, MI-AI SPUS CA TRAIESC CU BOTOMEI, ADICA SUNT HOMOSEXUAL. DACA E ASA CUM SPUI TU, NU VREI SA STAI SI TU CAPRA O DATA, MAI BOTA ?

# pt polo hasasiu alu pigus date 18 May 2013 12:28 0

Ai dreptate, hasasiu, nu ai mutra de femeie ! Brrrr, te-ai uitat vreodata in oglinda ?

# pt polo(hasasiu) date 18 May 2013 12:35 0

pentru polo (hasasiu), ****** c-tin si nimernicu betivu (intreaga UNBR.INFO.CATUŞA): Mark Twain a avut dreptate când a spus ca nu e bine să te cerţi cu proştii ...

# hashashia date 20 May 2013 10:37 0

Ai incercat cu XANAX?

# pt alupigus polo date 18 May 2013 12:26 0

Pe bota nu il leaga pt ca el nu a inselat pe nimeni !

# nebuni multi domne date 18 May 2013 15:09 +2

bataie pe cine sa mai fraiereasca omul simplu ....  :sad:  :-) ;-)

# rudotel date 17 May 2013 21:55 +1

Auzi: a infiintat uniune si barou, ,,autorizat in baza Legii 51,, !!! A copiat tabloul avocatilor de la bota si s-a autointitulat doctor ! Gunoiul Moldovei ! Il trage dupa el si pe prostovanu de Nimernicu betivu !

# POLO date 20 May 2013 00:46 -1

DACA AR FI ADEVARAT CA PRESEDINTELE NIMERINCU BEA UN PAHAR CU BAUTURA, NU AR FI NIMIC ANORMAL, DOAR E BARBAT. ANORMAL ESTE SA BEI ****** DIRECT DE LA SURSA MAI BOTA, ASTA E INTRADEVAR ANORMAL. CINE STIE CINE TI-A BAGAT IN CAP DE LA GURU BIVOLARU, CA DACA BEI ****** DIRECT DE LA CLAUDIA, TE INTEGREZI IN ABSOLUT? DACA NU AI FI DE RIS, AI FI DE PLINS.

# Socola date 17 May 2013 21:59 +2

La iccj a recunoscut ca a devenit av la Bota, dar a mintit ca l-ar fi dat bota afara ! Cica l-ar fi convins pe nimernicu sa faca stampila de ,,pres UNBR,, si sa-i anuleze dec de excludere ! Iata asocierea in vederea .... Nu se mai stia care e ,,decan,, care e ,,presedinte,, (de aprozar moldovenesc !)

# BERCEA MONDIAL: ,, e manevra lu frații liei ::::::::::,, date 17 May 2013 22:00 +4

Eu apreciez că se impune efectuarea unei expertize psihiatrice, întrucât este mai mult decât evident că starea psihică a înviniutului este îndoielnică.   

# POLO date 19 May 2013 00:27 -3

VORBESTI DE STAREA PSIHICA A LUI BOTA ? DACA DESPRE EL SPUI CA SE IMPUNE EFECTUAREA UNEI EXPERTIZE, SUNT DE ACORD, CU CONDITIA SA NU INVOCE LIPSA DE DISCERNAMINT CIND VIN SA-L SALTE.

# BERCEA MONDIAL: ,, e manevra lu frații liei ::::::::::,, date 19 May 2013 13:24 +1

Polo idiferent cine ești, ești un ,,ACCIDENT GENETIC,, un chiloțar ordinar , iar ca tu să comentezi ,, comentariile mele,, ai nevoie de discernământ pe care tu nu îl ai, ești o ****** penală.

# Bercea internationalul date 19 May 2013 22:23 -1

bai bercea,de ce folosesti vocabularul de derbedeu al unuia de pe aici?Accidentul genetic cred ca se refera la progenitura lui nea Pigus

# bai BERCEA MONDIALUL, nu mai \"e manevra lui fratii mei\" date 20 May 2013 00:55 0

TE-AMPRINS BOTA, TE-AI DAT DE GOL, PROSTUL SATULUI.

# URMEAZA \" Nimerincu Viorel \" din Iasi date 17 May 2013 22:06 +3

Va garantez ca  nu dureaza o luna de zile si va fi ridicat si Nimerincu , din Iasi , am sursele mele , acestia doi  au copiat tabloul lui Bota si se dadeau Presedinti de UNBR. ;-) :-* :sad:

# Bibicu date 17 May 2013 22:11 +1

Nu mi-e mila de Nimerincu , dar mi-e mila de  PITICANIA lui, este  o hanticapata -hemafrodita   care-i sta zilnic de gat   si isi sustin moralul unul altuia .

# Valeriu\" - Poezie-PITICANIA lui NIMERINCU\" date 18 May 2013 10:38 0

Piticania lui Nimerincu este MIHAELA , fenomen al naturii , clonata de Nimerincu , o starchitura de  femeie -neterminata, daca EL nu are capacitatea sa agate  o******re normala ,   recurge si el la  STARCHITURI, o femeie hanticapata  pe care o manuieste  dupa cum ii place , asta a gasit si el.!? :cry: :P ;-), numai ca ... umbland cu  HANTICAPATA dupa el face de ras  NEVASTA  care este o femeie normal :-x a.

# POLO date 19 May 2013 00:31 -1

BOTA, MACAR NIMERINCU MAI ARE PE CINEVA CARE SA-I SUSTINA MORALUL, SPRE DEOSEBIRE DE TINE, CARE NU MAI AI PE NIMENI,NIMENI, NIMENI.

# polo = hasasiu date 19 May 2013 00:47 0

hasasiu, tu pe cine ai, dupa ce te-auparasit 3 soti, ti l-au luat si pe botomel. Cred ca mergi dupa el !!!

# nutzi blonda date 17 May 2013 22:15 -1

Cum adică : ,,a introdus in circuitul civil inscrisuri cu continut neadevarat prin folosirea de denumiri si insemne,,.       Care sunt denumirile și însemnale folosite ??? , este important pentru că sunt însemne (sigle) a căror folosire nu este protejată  chiar dacă au fost declarate la OSIM,  nu există o ,,DECLARAȚIE DE EXCLUSIVITATE,,

# pt nutzi date 18 May 2013 08:29 0

Ca sa pacaleasca lumea, a scris pe ,,sediile,, lui: ,,MEDIATOR EUROPEAN,, , ,,AVOCATUL POPORULUI,, .

# AVOCAT date 17 May 2013 22:29 0

Procurorii au dreptate. Cred ca au realizat ca fenomenul avocaturii clandestine practicat de Bota si Botomei, cu supusii lor, a luat-o razna, mai ales dupa nefericitele nup-uri. Toti credulii si frustratii se inscriu la Bota sau la Botomei, si abia apoi realizeaza pacaleala luata, cand ajung la instanta si sunt dat afara din sala de judecata.

# Avoca-cat date 17 May 2013 22:50 0

Nu e vorba de Bota, dar iti place sa mananci rahat cu plescait. Cat iti da tarabostele Florea pentru latrat a prostie in lumina lunii? Zii repede cand v-ati infiintat, ca sa te iert, cutumiarule tolerat.

# POLO date 19 May 2013 00:43 -2

TOT CE VINE IN NUMELE LUI BOTA LA INSTANTE, E REJECTAT. EXEMPLUL AV, TONE, CARE A FOST DAT AFARA DIN INSTANTA LA TRIBUNAUL BUCURESTI CIND A VENIT CU O DELEGATIE SEMNATA DE BOTA, A FOST DAT AFARA SI DE LA SECTORUL 6 SI E CERCETAT PENAL. CEI DIN VRANCEA, CARE AU SPUS CA SEFUL LOR E BOTA, AU FOST OBLIGATI SA-SI PREDEA INSEMNELE PROFESIEI, PT CA AU DECIZII SEMNATE DE EL DUPA CONDAMNARE. IN ADRESELE DE RASPUNS, PE CARE LE-A PUBLICAT PE SITE-UL LUI PERSONAL, DE LA MJ, CSM, INM, I SE RASPUNDE LUI BOTA CA CETATEAN, NU CA REPREZENTANT AL UNBR, DECI NU I SE ECUNOASTE NICI O CALITATE SI ASA E SI NORMAL.

# proasto date 19 May 2013 13:20 +1

POLO, dupa ce ca esti proasta, esti si mincinoasa ! CSM-ul i s-a adresat lui Bota cu \"Domnului avocat drd\", iar INM-ul cu \"Domnului avocat drd., Presedintele Uniunii Nationale a Barourilor din Romania\". Mizerabilo !

# pentru ala care semneaza proasto date 19 May 2013 15:39 0

pai mai prostalaule,cum sa i se adreseze institutiile alea in alt mod,daca bolovanul s-a semnat in halul acela.Auziti la el:avocat drd,presedin tele UNBR.E jalnic si el si cei care i-au raspuns si tu mai prostalaule care postezi si nu te semnezi,macar cu presudonimul arhicunoscut la luio bota.

# tembelule date 20 May 2013 11:56 0

Bai tembel notoriu de \"avocat traditional\", daca cineva se adreseaza, in scris, indicand si o oarecare adresa a sa de domiciliu/sediu din Romania, CSM-ului si INM-ului, care, intamplator, sunt compuse din magistrati(se presupune ca acestia cunosc si interpreteaza cel mai bine legile), semnandu-se sub forma \"Angela Merkel-cancelar al Germaniei\", ai impresia ca i se va raspunde de catre acele institutii ale statului in felul \"Doamnei A.M.-cancelar al Germaniei\" ?? Tontalule, atat CSM-ul, cat si INM-ul, i-au recunoscut lui Bota calitatea de avocat, cunoscand aspectul ca UNBR-Bota nu e totuna cu unbr-flocea.

# tipatescu date 19 May 2013 20:43 0

Cum adica cu o delegatie semnata de Bota? Lumineaza- ne. Dar cu un limbaj care respecta bunul simt. Si daca ai atatea informatii te rog sa le faci publice. Nu mai arunca petarde. Eu intru in instanta; nu ma da nimeni afara; am sentinte sau decizii irevocabile care imi atesta calitatea de aparator. Cred ca ura ta fata de Bota ar trebui sa o manifesti in alta parte.

# POLO date 20 May 2013 00:28 0

Daca iti place mai mult, IMPUTERNICIRE AVOCATIALA in loc de delegatie cum i se mai spune in limbaj avocatesc. Tone, ai tupeul sa negi ca ai fost dat afara din sala, in procesul cu Presedintele Nimerincu, reprezentat de av Neagu Rodica, cind instanta a vazut imp. avocatiala semnata de Bota si ti-a spus pur si simplu sa iesi din sala si i-a dat cuvintul d-nei Rodica iar instanta i-a spus, \"d-na avocat, va rog continuati\". La Curtea de Apel a venit Politia si te-a perchezitionat si ti-a pus in vedere sa te prezinti la Sectie. Nici asta nu-i adevarat ? Nici la Jud. sect. 6, unde ti-a contestat calitatea de avocat nu-i adevarat?

# tipatescu date 20 May 2013 08:33 0

Imi pare rau ca te dezamagesc stimate POLO, dar nu sunt cel pe care il blamez cu atata ura. Este adevarat ca sunt avocat in structura Bota, in Baroul Bucuresti, dar din pacate pentru tine si din fericire pentru mine nu sunt cel pe care tu il ataci cu atata placere. Asta da dovada, daca mai era nevoie ca habar nu ai cu cine vorbesti si iti face placere sa musti pe toti care te deranjeaza. Cel mai trist pentru domnia ta este ca in loc sa lupti pentru profesie arunci doar cu venin. De fapt nu stiu daca mai faci parte din aceasta uniune ca sa lupti pentru aceasta uniune. Asa ca mai gandeste-te stimate domn/doamna cand faci afirmatii si raspunzi la ceea ce postez.

# 992 date 20 May 2013 10:54 0

Bai POLO, i-a lamureste-ne asupra unor aspecte : 1. cum adica Tone se prezinta in instanta cu imputernicire semnata de Bota ?? Poate Bota era clientul avocatului Tone, ceea ce ar fi fost ceva perfect normal, inclusiv semnatura lui Bota la rubrica \" Client \" si a lui Tone la rubrica \" avocat \". Tone & Bota au gresit ca nu spus instantei ca Neagu R. nu mai are calitatea de avocat. Care-i treaba cu CAB ??

# 992 date 20 May 2013 11:01 +1

Bai POLO, i-a lamureste-ne asupra unor aspecte : 2. Faptul ca la jud. sector 6 i-a fost contestata calitatea de avocat a lui Tone nu e nimic nou sub soare, nu e nici primul nici ultimul judecator care a facut / va face asa ceva, din pacate. Si nu numai lui Tone. Asa e intr-o tara bananiera, unde hot. judecatoresti definitive si irevocabile sunt recunoscute facultativ de micii dumnezei, zis si judecatori. Asta este pseudo-statul de drept atat de mult clamat de tot felul de idioti si ipocriti aflati la cel mai inalt nivel in structurile statului mafiot. Chestiile astea se pare ca te bucura nespus, dand dovada ca esti o mare ******, idiot si netrebnic. Cu indivizi ca tine a gresit groaznic Bota, desi involuntar, cand v-a facut avocati, aspect pe care-s sigur ca il regreta profund. Din pacate nu are ce face, timpul nu-l poate da inapoi.

# 992 date 20 May 2013 11:11 0

Bai POLO, mare justitiar de rahat, mizeria din avocatura si din societatea romaneasca in general, nu se datoreaza lui Bota. Mai degraba idioti ca tine perpetueaza prostia, invidia si netrebnicia la niveluri tot mai inalte. Daca ai ceva sa-i reprosezi personal lui Bota, spune-i personal, demn, cu fermitate si bun-simt, asa cum ii sta bine unui om de caracter. Asta in cazul in care-l ai, caracterul. Nu mai improsca pe aici cu atatea idiotenii fiindca nu vei obtine decat impresii negative la adresa ta si a celor ca tine.

# polo = hasasiu date 20 May 2013 13:10 0

Nu mai dialogati cu proasta de polo ! Este exclusa Hasasiu Steluta, o femeie bolnava, cu tumoare la creier, a fost data cu capu de ciment si au parasit-o 3 barbati ! Este o anal-fabeta pe care au atras-o in cursa cei 2 moldoveni penali, Botomei incatusatu si Nimernicu betivu !

# lui POLO cel prost si mincinos date 19 May 2013 21:11 +1

INM-ul si CSM-ul i-au raspuns lui Bota cu titulatura de avocat, MJ-ul si Guvernul ( fiind aceeasi Marie ) doar cu \" domnule \". Toata stima ptr. corectitudine INM-ului si CSM-ului, in subsidiar prin forma de adresare il recunosc pe Bota si ca avocat si ca presedinte al UNBR-ului infiintat de el. Daca tot spui ceva, spune aspecte reale cu probe, nu ineptii precum unii idioti de la flocea. Este rusinos ceea ce faci, mai ales prin metoda folosita. Cine vrea sa verifice realitatea are la dispozitie site-ul www.bota.ro, nu trompete precum POLO si altii ca el.

# POLO date 20 May 2013 00:40 0

MINISTRUL JUSTITIEI, LA ADRESA TRIMISA DE IMPOSTORUL BOTA IN NUMELE UNBR, CU TITULATURILE PE CARE NU LE ARE SI NU LE MAI REPET CA IMI FAC GREATA, I S-A RASPUNS SCURT \"domnului Pompiliu Bota\", adica persoanei fizice Bota. PENTRU CA MINISTRUL STIE CINE E PRESEDINTE. DE LA GUVERNUL ROMANIEI, ACELASI RASPUNS, \"domnului Pompiliu Bota\". CINE DRACU MINE PE CINE ? INSTITUTIILE INFORMATE L-AU TRATAT CU C...RU.

# pt juristi, nu pentru polo date 20 May 2013 08:57 0

Pentru juristi, nu pentru analfabeta de polo: ii recomand lui bota sa reia adresele spre institutiile care nu i-au raspuns UNBR; s-a incalcat Legea 544/2001 !

# Pola nanaca date 19 May 2013 22:10 0

Si totusi, la un psihiatru ai incercat, sau totul e in zadar?

# PITBUL date 19 May 2013 22:15 0

Propun,daca e necesar,sa mearga la psihiatrul celui care scrie aici sub zeci de nick-uri.Adica al presedintelui fara mandat.

# ptzibula date 20 May 2013 10:35 0

Nu cred ca va avantajeaza. :lol: Presedintele are doar un singur tratament pentru toti astia ca voi, gen tu, pola, hashashia si va mai stiti voi care, din zona folclorica. :lol: Sa ti-l spun, sau sa ti-l arat? :lol: \"doamnele\" prima data! :lol:

# Avokk date 18 May 2013 01:49 +2

clandestin inseamna ascuns. Cand ne aratati actele de infiintare ?

# pentru Bota Pompiliu date 19 May 2013 23:30 +1

In mod cuviincios te rugam sa ne spui cine te-a facut avocat.Inteleg ca ai infiintat o uniune a avocatilor care functioneaza in baza legii 51,dar cine i-a facut avocati pe membrii fondatori?Au/ai dat cu cineva examen de intrare in avocatura?Ai dat vreun interviu?Cu cine?Asteptam un raspuns clar,pe intelesul tuturor si nu o exprimare injurioasa.

# POLO date 20 May 2013 01:04 0

BOTA NU-TI VA RASPUNDE NICIODATA, PT CA NU ARE RASPUNS. CONDAMNAREA DE LA DEVA TI-A DAT RASPUNSUL, DACA AI CITIT-O. BOTA NU A FOST, NU ESTE SI NU VA FI AVOCAT, NICIODATA SI PT CA FUNCTIA DE PRESDINTE DERIVA DIN CALITATEA DE AVOCAT, PE CARE NU O ARE, NU A FOST(LEGAL), NU ESTE SI NU VA FI NICIODATA PRESEDINTE, PT CA NU INTRUNESTE CONDITIILE PREVAZUTE DE LEGEA 51/1995. IMI PARE RAU CA AI CREZUT CA BOTA, LA CIT E DE LAS, O SA-TI RASPUNDA.

# pentru curiosi date 20 May 2013 17:17 0

Tot in mod cuviincios, te rugam sa te adresezi baroului si Uniunii, in Bucuresti str. Academiei 4-6. Vei obtine toate raspunsurile, in cazul in care ai intentii mature, serioase. Daca vrei doar sa starnesti psihopati gen polo (apropos, asta e o femeie cu grave tulburari neuro psihiatrice)), ti-as recomanda sa te abtii.

# vasile date 18 May 2013 00:27 0

De ce e completul negru ?,,,,, creat de sistem  pt dobitocii ce-l respecta ,, niste sclavi la care daca le zici drapta ei dreapta o tin chiar daca e prapastie Justitie= grajd de ,,,vaci,  oi , cai ce crei tu numa justitie nu, si toti sclavii sunt slaviti ...Dumnezeu sa va ierte!

# intrebare date 18 May 2013 08:40 0

   Oare afecteaza cu ceva Baroul Bota problema lui Botomei? Eu zic ca nu, dar vreau sa ma consult? Multumesc, astept raspuns.

# Raspuns date 18 May 2013 11:57 0

Cand era la Bota, Botomiei a luat NUP, cand a fost dat afara a fost arestat !

# POLO date 19 May 2013 00:47 -2

BINEINTELES CA AFECTEAZA TOTI AVOCATII DIN UNBR 2004. A INCEPUT INTIFADA. PRIN ARESTAREA LUI BOTOMEI I SE ARATA PISICA LUI BOTA, DAR EL E PREA PROST SA PRICEAPA.

# analfabeta de hasasiu date 19 May 2013 01:04 0

analfabeta a auzit de cuvinte ca ,,intifada,, !!! Ăi, arestarea lui Botomiei inseamna rascoala ? Mai bine taceai, idioato!

# agramatului botist date 19 May 2013 23:11 0

daca ai avea minte,ai putea sa pricepi ca Polo a folosit corect cuvantul.E drept,putin metaforic,dar se potriveste.daca mai primesti cateva donatii si ma platesti,o sa-ti explic ,argumentat judicios,de ce intifada se potriveste in context.

# prostia-i la putere date 18 May 2013 09:23 +1

BAROUL BOTA ESTE SINGURUL BAROU LEGAL DIN ROMANIA, SINGURA UNIUNE CE ESTE INREGISTRATA SI LA OSIM, roba de avocat de asemenea...sa nu mai vorbim ca CEDO in considerentele cererii lui Bota c. Romania scrie negru pe alb \" Avocatii lui Bota pot practica avocatura daca indeplinesc conditiile legii 51/1995\". LE INDEPLINESC? Daca DA atunci ati gasit singuri raspunsul, daca NU atunci argumentati fara sa improscati cu rahat \"turcesc\".

# POLO date 19 May 2013 01:01 -2

Mai Bota, tu indeplinesti conditiile legii 51/1995 ? Cum ramine cu cele doua mandate care au expirat si nu ai dreptul la al treilea. Daca respecti legea, pleaca dracului si vezi-ti de drum, nu sta cu japca in str Academiei, ca nu te vrea nimeni. Toti colegii te urasc, ca au venit la Congres la Bucuresti si au ales un presedinte, iar cind s-au intors acasa, au constatat ca te-ai pus din nou presedinte si ai facut ****** pe alegerea lor. Tu crezi ca toti sunt prosti ca tine ? Ai vazut la Congres, ca ti-au sarit la beregata si mai aveai putin si faceai infarct, de frica. NU CONVOCI CONGRESUL ANUAL, asa cum prevede Legea 51/1995, sa vezi de cita iubire o sa ai parte?

# nu esti polo date 19 May 2013 06:27 0

tu nu esti polo; nu scrii cu majuscule (polo e chioara, nu vede literele mici) !!!

# asa e date 19 May 2013 06:36 +1

Nici eu nu cred ca e proasta de polo - nu face greseli mari  (cita in loc de câta se poate tolera la o femeie bolnava de 70 de ani ca hasasiu) de ortografie ! Oricum, habar nu are de Legea 51 ! (care congres anual ? ). Doar colegii tai, polo, il urasc pe bota: ****** C-Tin, Hasasiu, Nimernicu si incatusatul Rudotel Botomel ! uniunea voastra s-a redus de la 4 la 3 membri ! Vai de unbr.info.KATUŞA !!

# Petrof Gheorghe date 18 May 2013 10:05 0

   Bun, unde scrie ca avocatii lui Bota pot practica avocatura? De ce daca e legal s-au început să se dea soluţii defavorabile? Hai să vă văd acuma. Bun adică legal dar primeşti un an cu suspendare, aia da legal.

# tipatescu date 18 May 2013 11:37 +1

Te rugam sa ne luminezi unde scrie ca nu pot practica avocatura? Ignoram jurisprudenta? Sau ne bazam pe o legislatie cu lacune? reamintim ca legea este de organizare. 

# Unde scrie ? date 18 May 2013 11:58 +1

Unde scrie ?  citeste: sentinţa penală nr. 1251 din 15 decembrie 2010 a Judecătoriei Sectorului 1 Bucureşti:       -,,Legea nr. 3 din 17 ianuarie 1948 a desfiinţat vechile barouri şi U.N.B.R.”        - ,,actele normative ulterioare legii 3/1948 trebuiau să prevadă în mod expres înfiinţarea barourilor şi a uniunii barourilor”         - ,,în mod logic singura concluzie care se impune este că prin aceste acte normative nu s-a înfiinţat nici o nouă structură a avocaţilor din România.”        - ,,nici Legea 51/1995 nu conţine prevederi referitoare la înfiinţarea de noi structuri ale avocaţilor.”       - ,,Baroul Bucureşti şi U.N.B.R. ( Bota) sunt înfiinţate legal din anul 2004, nu au fost desfiinţate, s-au organizat şi funcţionează în baza Legii 51/1995.”       - ,,la cererea U.N.B.R. - Bota, parchetul a solicitat U.N.B.R. (Florea) să înainteze în fotocopie documentele de înfiinţare, însă aceasta nu a putut prezenta documentele respective.”

# tipatescu date 18 May 2013 22:38 +1

Ai dreptate dar dl. Petrof nu cred ca vrea sa recunoasca juristprudenta; sunt si judecatori care o ignora. Dar asta este o alta poveste. Asa ca nu ne mira ca mai apare un domn care emite o afirmatie fara sa  o motiveze. De fapt citind de ceva vreme acest forum am ajuns sa cred ca toti cei care tin partea avocatilor traditionali uita sa fie juristi si sa motiveze cand fac o afirmatie.

# NEMERINCU, ADEVARATUL NEMER, FIUL SATANEI date 18 May 2013 11:10 0

DE MINE NEMERNICUL PAMANTULUI, JIGODIA JIGODIILOR, CRETINUL CRETINULUI, PROSTUL,,,,PROSTILOR, SI,,,,,NESPALATUL INCULTUL UNIVERSULUI, CE L URMEZ PE,,,BOTOMEI, NU MAI ZICETI NIMIC? VA ROGGGGGG FRUMOS,,,,CERSESC SI EU PE LA IASI, DOSARE SA MI DE A,,,,,O BUCATA DE,,,PAINE,,,,DACA I PROSTESC,,,,,,,,,,,,,,,,,,CU,,,PITICA

# Horea Ovidiu Tocan date 18 May 2013 11:34 0

 Vin la Baroul Bota împreună cu amanta.

# Mediator date 18 May 2013 14:13 0

Decat sa va jigniti unii pe altii mai bine v-ati linisti si . Mai bine va strangeti calmi si unii si altii si incercati sa gasiti o solutie reala si corecta in raport cu jurisprudenta existenta atat natoinala cat si internationala. Solutia e simpla dar cere calm si disponibilitate la dialog , dar nu steril. Pacat ca licentiati in drept ajung sa se jigneasca in loc sa colaboreze pentru satisfacerea interesului comun, adica acela de a profesa in conditiile unei legi fara ambiguitati , fara lacune , dar mai ales de a profesa cu demnitate si respect reciproc.

# Dorel date 18 May 2013 15:56 -2

PENTRU  ALUPIGUS BOTA MAI NEA BOTA, TU ALTA TREABA NU AI DECAT SA IMPROSTI CU BORALA PE LUJU?? NU TE-AI SATURAT DE FRAIERIT OAMENII SI DE  LATRAT INJURII LA ADRESA LOR? MIZERIE UMANA!!! IA ZI MA CE-AI FACUT TU PENTRU OAMENII TAI IN AFARA DE A-I FRAIERI SI DE A LE LUA BANII?? MAI AI TUPEU SA LATRI PE LUJU !!!! MIZERIE UMANA CE ESTI....!! :-x :-x :-x :-x

# dorele date 18 May 2013 16:55 +1

dorele, cred ca a borat ****** dupa ce te-a scos pe cur ! Ce ai cu bota, cu ce te-a fraierit? E vina lui ca ****** a borat un analfabet frustrat si retardat ?

# dorel date 18 May 2013 17:26 0

Mai nea pompilica,pe tine te -a facut mama ta fara creir :roll:tu esti  boratura,nu eu 

# dorele date 18 May 2013 17:40 0

toti isi bat joc de tine 

# dorel date 18 May 2013 17:41 0

ba de tine

# dorele date 18 May 2013 17:42 0

de tine

# dorel date 18 May 2013 17:45 0

ma plictisesc si eu,pe mine-ma duc sa mananc ceva,o inghetata...stiu ce ai vrut sa zici ca mananc,neseriosule 074065324 astai nr meu de telefon,te invit si pe tine.

# DODO re le date 18 May 2013 19:53 0

do do re le, pana nu inveti lb romana nu te putem intelege: ,,pe mine-ma duc,, ,,astai nr meu,,  . Analfabetii retardati ca tine pot deveni genii, dar  intr-o alta lume !

# dorele date 18 May 2013 17:46 0

bine,hai ca vin,mai bine sa ne impacam si sa ne iubim.Te sun acum.

# povestitorul date 18 May 2013 17:49 0

Si asa cei doi avocati pledanti,asi ai barei,s-au iubit pana la adanci batrenete.Si s-or mai fi  iubind si astazi,pentru ca in Lumea justitiei lucrurile sunt exact ceea ce par a fi.

# dorel date 18 May 2013 18:07 0

Eu sunt Dorel, nu sunt avocat si ma ingrozesc vazand ce mizerie de om e bota!!! cum ai reusit sa prostesti ata lume si inca nu esti la gratii??? Nu te bucura nea pumpilica, curand iti vine si tie randul!!! Am informatii ca e o celula pregatita pentru tine!!  :P

# dorele date 18 May 2013 18:24 0

dorele, stii vorba aia; tu daca n-ai fi prost, ai fi tampit.

# do rele date 18 May 2013 19:49 0

do rele, nu esti avocat esti agramat si putin retardat: ,,prostesti ata lume,, ,, nu esti la gratii,, Ăi, dodorele, ce informatii ai tu ? de cand analfabetii sunt la SRI ???

# dorel date 18 May 2013 18:29 0

Mai nea ******lica, nu imi permit sa fiu mai tampit decat tine!!! mai nou am citit in comentariile de mai sus ca iti plac scenele URO cu o oarecare dama claudia care se lauda pe la judecatoriia Iasi ca nici macar barbat nu esti!! :lol: tre sa fie tare frumoasa dama de s-a uitat la unul ca tine!!! si, sa stii nea pompilica, e mai buna apa minerala decat ******!!! parol!!!!

# alu pigus dodo re le date 18 May 2013 20:13 0

Do do re le, am auzit ca ai mari performante sexuale: alup igus 3 ore non stop ! Nu imi igus alup si mie ! Te platesc cu niste ore de gramatica !

# dorel date 18 May 2013 20:34 0

Mai nea ******lica alup igus,  eu nu am obiceiurile tale, nu te pot ajuta!! Dar, daca tot  ma rogi frumos, pot sa  te servesc cu o  galeata de ****** ca tot am auzit ca-ti place!! :P :P :P

# doreleee date 18 May 2013 21:05 0

o sa o iau pe nevasta-ta la meditatii,sa ai si tu parte de bucuriile marunte ale vietii

# dorel date 18 May 2013 21:44 0

:lol: :D :D :lol: :D nevasta mea e fata desteapta!!!!  Crezi ca baga in seama un  pervers ca tine batran si cu parul vopsit!!???? Mai nene, ca sa iti arunce nevasta mea o privire trebuie sa fii bait fin nu un  ******lica !!!!!! Nu se uita ea la tine nici  cu politia!!!pariu ca daca te vede te si scuipa in ochi :lol: 

# BOTILIU POMPA date 18 May 2013 22:44 0

Mare bolovan esti tu mai,asta,care te tot certi cu Polo si cu Dorel.Cate nick-uri ti-ai lua (asa e,,,,hasasiu,, ,,polo e hasasiu,,rudotel,, ,,Socola,,etc etc)stilul tau de dobitoc notoriu te tradeaza.Crezi ca daca ai pe cineva langa tine si scrieti in tandem,unul imediat dupa celalalt,ne prostesti?Te-ai luat la harta cu Polo si cu Dorel si ti-au spus cateva adevaruri.Aventura aia a ta de la Iasi este notorie si toti rad de tine cu perversiunile astea de imbecil.Ca nu mai poti face nimic este iar un lucru cert.Avem in acest sens in formatii si de pe Academiei si din Moldova si din Orastie.Asa ca chestia aia cu pigusul nu tine de tine.Esti un autentic derbedeu.Dovada de aici:ai inceput sa il jignesti pe Dorel fara ca el sa te atace.

# alt agramat neintrebat date 19 May 2013 00:18 0

Ăi, tie cine ti-a cerut parerea ? bota iti transmite ca te iarta si te lasa sa alup igus 3 ore non stop ! Ba a avut o aventura, ba nu mai poate ! mai atent cu gramatica, se supara invatatoarea: ,,mai,asta,care,, ,, in formatii,,... Analfabetii au ,,in formatii certe,, (?!)

# pentru asta de mai sus date 18 May 2013 22:54 0

Avem informatii de pe acest site ca tu, avocakat traditional, mananci rahatzel cu polonicul de la o varsta frageda. Odata cu inaintarea ta in varsta ( ce de maturitate nu poate fi vorba, desigur ) ti-a crescut apetitul, reusind sa ingurgitezi cantitati considerabile. Pofta buna si persevereaza, poate vei ajunge campion mondial !

# Tampitilor , pupati-l in C.U.R. pe Bota ..... pofta buna. date 18 May 2013 23:04 0

:-*Puteti muri de ciuda , Bota  ramane Bota  este originalul , nu clone precum Nimerinci , Botomei , muriti de ura , nu aveti cei face , decat sa-l   pupu  si sa inventati fel de fel .... il doare la  doi metri in fata , EL DETINE PUTEREA PANA VA MURI :-* .

# POLO date 19 May 2013 00:21 -2

CARE PUTERE, CA E CONDAMNAT DEFINITIV SI ASA RAMINE. NOROC CA NU MAI ARE MULT DE TRAIT. NIMIC NU DUREAZA VESNIC.

# asa e polo pu l i i ml date 19 May 2013 00:44 -2

polo tu esti mort de cand te-ai nascut. am auzit ca esti debila hasasiu, ti-ai luat medicamentele ?

# pentru cel cu tampiti si alte cuvinte de oligofren date 19 May 2013 22:30 -1

Mai analfabet botist,se scrie ,,nu aveti ce-i face ,,si nu ,,nu aveti cei face,,/Vezi mai agramatule ca se supara tovarasul invatator ca te-a trecut clasele primare desi erai,esti si vei fi un analfabet .

# av, Ion date 18 May 2013 23:13 0

De ce nu le-a venit in gand altora sa  creeze UNBR si sa aiba hotarare judecatoreasca ??? Fiindca  nu va dus mintea fratilor  , dupa ce  a iesit Bota , hop -hop   toti va dati destepti , insa  neam de neamul  vostru nu va calca pe  urmele  lui BOTA . 

# POLO date 19 May 2013 11:52 0

NICI PE TINE NU TE-A DUS MINTEA SA CREEZI BAROURI SI STIE TOATA LUMEA ASTA. ASOCIATULUI TAU I-A VENIT ACEASTA IDEE, INSA DIN PACATE A MURIT SI SE VEDE CA NU ESTI CAPABIL NICI MACAR SA FACI O ERERE DE CHEMARE IN JUDECATA FARA EL. EL CIT A TRAIT, TE-A MAI TINUT IN FRIU INSA DUPA MOARTEA LUI, AI DERAPAT DE TOT. ASA CA NU-TI ATRIBUI MERITE PE CARE NU LE AI SI NU LE AI PENTRU CA TE-AI NASCUT PROST SI NU POTI SCHIMBA ASTA.

# proastei de polo date 19 May 2013 12:40 0

proastei de polo: tu stii sa faci cerere: ,,ERERE DE CHEMARE,, !!!

# POLO date 20 May 2013 01:16 0

HAI BOTA, VARSA TOT VENINUL DIN TINE SI SPUNE CA NU-I ADEVARAT CE AM SCRIS MAI SUS. CIND TI SE SERVESTE ADEVARUL, BAGI CAPUL IN NISIP SI TE ASCUNZI CA STRUTUL IAR IMPACTUL, ESTE CU ATIT MAI MARE SI OAMENII SUNT CONVINSI CA SPUN ADEVARUL, CU CIT EVITI TU RASPUNSUL. MAI PETARDA PISATA, LASA SI MINCINOASA. CINE E DE MULTI ANI IN BAROU, STIE ADEVARUL.

# avi/avi date 19 May 2013 08:42 0

Mai nea Ioane,sa ne fereasca Dumnezeu sa calcam pe urmale lui Bota.Si ai grija ,ca nu le prea ai cu gramatica.Parca ai fi chiar Bota.Se scrie ,,v-a dus ,,nu ,,va dus,,Deci,cine e analfabet agramat?

# dobitocule date 19 May 2013 13:30 0

Dobitocule traditional, degeaba tot incerci sa-l imiti pe Bota, ca nu merge. Prin urmare, mai musca o data !

# avi/avi date 19 May 2013 15:29 0

Vezi mai prosatovane ca te-ai semnat gresit.Nu trebuia,,dobitocule,,ci ,,doditoc/dobitocul/un dobitoc.Mai asta,cum crezi tu.inm prostia ta,ca eu as vrea sa=l imit pe ala?dar nici nu as pjutea sa il imit.Tot ce face si scrie sunt nistye ineptii inimitabile.M-as injosi sa incerc sa il imit/M-as descalifica si ca jurist si ca om.Oricum,el nu este jurist cu are o diploma de absolvent de drept.Si inca ceva:cine draq sunteti voi astia care ii ridicati osanale acestui fals avocat?Voi nu v-ati dagt inca seama de ,,calitatile,,acestuia?Inseamna ca sunteti mai jos ca el si va meritati soarta de scribalai la comanda.

# avi (ator de Bacau?) date 19 May 2013 22:33 0

avi (ator de Bacau?), ai fost coleg de zbor cu botomel cătuşel ? Ce ai zis ca tu stii sa scrii ? Ia de aici: ,,crezi tu.inm prostia,, ,,sa=l imit,, ,,sunt nistye,, ,,jurist cu are o diploma,, ,,v-ati dagt,, !!! Hai, mars la celula, agramaticus !!!

# 992 date 19 May 2013 22:36 0

Dar tu mai nataraule, cine esti de nu poti trai fara sa scrii zilnic idiotenii despre Bota ?? Unde vezi osanale, batut in cap ce esti ? Prostul moare de grija altuia si cainele de drum lung. Tu nu esti caine ...... Aia care sunt intrati la voi cu shpaga la greu ( sau servicii sexuale ) cum sunt ? Adevarati sau falsi avocati ?

# avi/avi date 19 May 2013 23:04 0

nu pot,mai nea Pompi,ca e retinuta pentru matale.

# 992 date 19 May 2013 22:38 0

Aceasta porecla, \" avi \", de la ce vine ? Cumva de la \" avocat idiot \" ??

# avi/avi date 19 May 2013 22:52 0

Nu mai bota,niu vine de acolo.daca ar veni de acolo,imi cer scuze ca ti-am luat nick-ul.Tie ti se potriveste .Ps.ba nu,tu nu esti avocat.Asa ca ramane partea a doua.

# dorel date 19 May 2013 09:14 0

Asa este, fereasca Domnul sa calcam pe urmele lui nea ******lica!!! :-x!!!! e plin de rautate si sta numai pe net sa jicneasca oamenii care-i atrag atentia asupre caracterului  sau!! cat despre aventurile lui cu respectiva claudia, stie toata lumea ca e in stare de perversiuni!! oricum nea ******lica nu are in vedere legea si bunastarea baroului pe care l-a creat ci distrugerea lui si fraierirea oamenilor ca sa poata el sta in continuare cu curul pe banii excrocati de la oameni!! :-x Nici o grija insa, o sa-i vina curand randul si va fi presedinte la puscarie!! se tot cearta pe tama asta cu polo sau cu mine dar chiar ca habar nu are cine e polo si cine sunt eu!!!!!  :Pla mine la caracal inca nu a ajuns nea ****** ca sa ma prinda :P !!!

# do do r l date 19 May 2013 22:20 0

Te ,,jicnesti,, singur anal fabeto ! ,,excrocato,,

# Ma-ta stie ca \" dorel \" este \" Mihaela\" s-ar putea ca DA date 19 May 2013 20:59 0

Pai numai o  hemafrodita  ca \" DOREL\"  poate scrie ineptii. si considera, EL -Dorel , ca  lumea-i proasta si ca  nu-si da seama cine se ascunde sub masca  \"dorel\".Somn  usor\" fetito-baiet\" <img src=ops:' /> :zzz :zzz :zzz

# Silviu date 19 May 2013 21:07 0

Da, eu am cunoscut-o pe \"dorel\" mai intim si   are si pasarica si cuc , o luna  de zile este femeie si o luna barbat , asta o stim cu totii , dar VA ROG SA NU O  MAI JIGNITI CA SI ASA ESTE BATUTA DE DUMNEZEU .  Acestia sunt oameni insemnati si bineanteles ca EA are o rautate in Ea , fiindca nu e  normala , trebuie inteleasa . Fereasca Dzeu , doar nu  a vrut sa se nasca asa.

# ptr. Silviu date 19 May 2013 21:14 0

Mai Silviu, nu ne mai face de rusine atata, \" bineinteles \" este forma corecta, si nu \" bineanteles \". Nu mai da apa la moara dusmanilor, pana mai studiezi gramatica lb. romane mai bine ia o pauza de scris pe internet. Spor la invatat !

# Pompilica Botulica date 19 May 2013 22:10 +1

Eu,drd,presedinte de unbr,decan de barou,administrator de birou,cetatean de vaza al oraselor ce asteapta sa fie declarate municipii,client fidel al carciumilor de toate categoriile,fost membru al fostului barou condus de bota,va cer sa nu mai scrieti in numele lui.Daca el vrea sa se apere de acuzatiile de pe net ,lasati-l sa raspundal.Poate el,in cuvinte si fraze elevate,va putea sa raspunda acuzatiilor nemernicite de pe net.Doar el este unicul care a facut ceva pentru avocatura din Romania.Si va mai face inca multe altele.Inclusiv puscarie.

# comunicat date 19 May 2013 22:26 0

Comunicat .. Pentru uniunea (barou ??) unbr.info.catuşa: Voi cei 3 (toti!) membri frustrati : Hasasiu -dilimandroaca, ****** c-tin leprosu si betivu nimernicu: cautati o invatatoare care sa va posteze pe site elucubratiile ! Va faceti de ras cu atatea erori gramaticale !

# dorel date 20 May 2013 13:57 0

mai nea ******lica, te credeam mai destept!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :D :D :D :D!!!! mai mare idiot ca tine n-am mai vazut!!!! Desi ti-am dat un indiciu clar de unde vin si cine sunt vad ca nu te duce mintea te bolbava sa imi afli adevarata :D :D :D identitate!!! slab!!! eu te-am dibuit usor ca sub toate pseudonimele  sub care postezi se ascunde adevarata ta identitate!!! te-ai dat de :D :D :D :D :D :D gol si gata!!!! Auzi........eu ..mihaela....da cine e piticania asta de o compari cu mine ma!!!! sau poate tu nu vezi decat unii oameni  pe care ai cuda ca sunt mai onorabili si mai destepti ca tine sub :D :D :D :lol: :lol: :lol: :D :D :D :D :D :D :D :D diversele nik-uri!!!!! numa atat te duce mintea??? polo are drptate ca esti de joasa speta!!!!! nu ai creier si jicnesti asa la intamplare!!!! las-ne!!!!! lasa-ne.....******liciule!!!!!

# mintea te bolbava (!!!) date 20 May 2013 14:13 0

Dorelo, daca nu inveti sa scrii nu-ti citeste nimeni elucubratiile ! ,,cine sunt vad,, ,,mintea te bolbava,, ,,pe care ai cuda,, ,,numa atat,, ,,are drptate,, ,,jicnesti,, ,, las-ne,,   ...Ai dreptate, pitica nu e chiar atat de proasta catine ! Cred ca esti leprosu de W.C. C-TIN !

# dorel date 20 May 2013 14:31 0

ti-am zis eu nea ******lica.......tu vezi numai dusmanii declarati in toate postarile!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :D :Diar ai dat-o-n bara!!!!! si apropo de anagramat......mai invata sa faci diferenta intre greselile de tastare si cele gramatica :lol: :lol: :lol: le!!!! ,, :lol: :lol: :lol: :lol: catine,, mai nea pililica eu ti-am facut si un poem de drag ce imi esti!!!! ia asculta    ,, puscarie, puscarie, cat de draga-mi esti tu mie      am sa vin pe a ta glie!!!      l-ai luat pe botomei...da pe mine cand ma iei???      pentru inselaciune , fals, eu de tine nu ma las      m-oi lasa doar in mormant      pan-atunci tot  am sa cant!!!!!   mai ai 2 incercari ca sa iti dai sema cine sunt eu!!! pana acu ai vehiculat 3 nume care s-au dovedit a nu fi adevaratul dorel!!!!mai incearca!!!! 

# dorel fantastik date 20 May 2013 14:48 0

Mai dorele, dar cuvantul aista \"anagramat\" pe care il folosesti fara sa gandesti, de unde naiba-l scosesi bre dorele, bre?

# Anagramatului do do rel date 20 May 2013 15:03 0

Cum fara sa gandeasca ? El nu poate gandi, doar anagra ma-ti ! Ba pe-a ma-ti do do rele ! ,,cele gramatica,, ,, catine mai nea,, ,,anagramatu;; ma-ti !

# dorel date 20 May 2013 15:11 0

DEX: anagramat a anagrama= a schimba ordinea literelor intr-un cuvant!!!!!!!! deci, vezi ca tot eu am dreptate nea  ******lica!! deci, daca citesti cu atentie toate mesajele mele si extragi literele care trebuie afli  cine e adevaratul dorel!!! iti mai repet, la mine la caracal desi se zice ca s-a rasturnat caruta cu prosti iete-te ca io iesii mai destept si nu poti deslusi cine sunt!!!! adevarul e ca romanul are o vorba ,, fereste-ma doamne de prieteni ca de dusmani ma feresc singur!!!,, deci, sa vedem cum rezolvi problema!! sau mai bine lasa ca e prea greu pentru mintea ta  slaba.... :lol: :lol: :lol:pana acum ai 3 indicii si inca o incercare!!!! succes si o gura de ******!!!

# dorel fantastik date 20 May 2013 15:35 0

Esti cam miscat, mai caracalete! A fost vijelie mare pe la voi prin sat, si ti-a cam zburat tigla de pe \'mansarda\'. Dar nu-i niciun bai, nu ne deranjeaza. Scrie ce vrei, destrabaleaza-te, scrisul elibereaza, dar nu mai spune la toata lumea ce bei tu. :-* :-*

# care caracal ? date 20 May 2013 15:40 0

Asta e w.c. constantin din gunoaiele de Tulcea, care Caracal ?

# do do re le date 20 May 2013 15:30 0

Alu pigus dodorele, ,, trebuie afli ,, ,, io iesii,, Eu zic sa nu ti-o mai feresti (gura), alu pigus tot !

# dorel date 20 May 2013 15:45 0

mai nea ******lica, vad ca imi racesc gura de pomana cu tine!!!! ai pierdut si ultima incercare de a afla cine sunt eu!!!! vorba  aia: tembel ai fost, tembel ai ramas!!! mai mult nu te duce capul!!! daca erai oleaca mai destept  nu improscai cu borala oamenii pe LUJU!! acu am sa iti spun  ,, la revedere!!! si puscarie cat mai lunga!!!! o meriti pe deplin!!! 

# dorulet date 20 May 2013 16:03 0

mai nea ******lica pompilica.Zau ca esti agramat.vezi ca iesii asa se scrie,fiind perfectul simplu de la a iesi.Deci,Dorel a iesit mai destept decat tine.Si mai prostalaule se scrie ma-tii si nu ma-ti.Cred ca se scrie nici un bai ,ca tine,leprosul.deci ,,mai botas,analfabet ai ramas.Du=-te si scolarizeaza=te.Dar nu la orastie,ca acolo dai de fostii tai colegi care abia asteapta sa iti dea o ciomageala.Stii tu de ce.

# DO DO date 20 May 2013 16:38 0

Dorele, iata ca munca noastra nu a fost in zadar; ai invatat un cuvant: ,,agramat,, nu anagramat ! Ma bucur pentru tine, peste 4 ani treci de scoala primara ! Continuam lectia de gramatica : ,,Du=-te,, ,,scolarizeaza=te,, 

# dorel, cu toate este paralel date 20 May 2013 17:08 0

dorele, ia mars la cotet de-aici! Esti foarte prost! Cel mai prost de pana acum. Ologofrenule. \"doamne\" se scrie cu D; esti o mare gramada de prostie, si un redus mintal. Tai-o de-aici, laba trista. :-*

# dorel date 20 May 2013 17:25 0

Paralel esti tu mai nene!!! :lol: :lol: :D eu sunt  genial, nu ca boraturile care posteaza pe aici sub zeci de nik-uri de zici ca sunt mai multi postaci cand de fapt e numai unul si ala e nea ******lica! :lol: !! mai nene, mai bine mergi la reparat ca esti rablagit rau mei nea ******lica!! am auzit ca e un spital cu doctori buni la capitala si se cheama BALACEANCA!!! acolo gasesti si doctori si  rudotel si xanax , ma rog, mai multe medicamente ca sa nu te mai borasti pe LUJU!!! ia o pauza si pleaca in vacanta la balaceanca, Jilava sau Rahova! :P !!acolo e locul tau mai nene!!!! dorel=genial! :P :lol: !!

# dorel, genial de paralel date 20 May 2013 17:43 0

Cu niste laxative ai incercat? :-x

# Mihaela alias - PITICANIA date 20 May 2013 18:51 0

;-) Va rog sa nu ma mai faceti PITICANIE  , eu cred ca sunt destul  de SEXI :P .

# Poate sexi din desene animate date 20 May 2013 21:05 0

 Doar daca iti pui si silicoane in taltpi  si tot urata cu crengi esti ;-)  

# dorel date 20 May 2013 21:52 0

:lol: :lol: :D  mai nea ******lica, da vad ca  nu ti-ai terminat numarul inca!!! postezi inca sub diverse nik-uri si debitezi numa borala!!!  auzi, laxative!!!!! de laxative ai tu nevoie  ca esti foarte constipat la minte!! de ce te iei de tota lume si jignesti ca la usa cortului???? nu te-ai saturat sa-ti versi laturile puturoase la adresa celor pe care tu i-ai jignit fara ca ei sa se fi luat de tine :-x !!! ti-a murit si ultimul neuron???? ce ai cu oamenii astia de te certi non stop cu ei pe LUJU?? pana si la nevata mea ai aruncat injurii!! ma intreb cum o fi aratand nevasta-ta !!! probabil ca tot ca tine de iti permite sa te iei de nevestele altora si de alte dame care mai posteaza pe LUJU!! ce ai ma cu Polo si cu fata aia Mihaela de o tot faci in tot felul??? esti asa de destept si frumos de-ti permiti sa faci oamenii astia in tot felul??? mai bine uite la tine ca arati mai rau ca moartea!! dupa cate am vazut numai una ca acea claudia cu care faci scene URO se mai uita la tine!!! 

# unbr.info.CATUSA date 21 May 2013 09:26 0

Cum nu face bota nimic pentru noi? Ne-a scapat de toti analfabetii: Botomiei rudotel, Hasasiu dilimandroaca, W.C. C-tin leprosu si Nimernicu betivu (toti membrii unbr.CATUSA)! 

# dorel, prost si paralel date 21 May 2013 11:18 0

Ma derbedeilor, asa-i ca voi n-aveti nicio treaba cu \"juridicul\"? Sunteti aurolaci? Sa vorbesc eu cu luju sa va taie accesul la site...Stiam ca aurolacii n-au voie pe net... :lol:

# ba prostane date 20 May 2013 22:01 0

ba prostovane, tu ca un analfabet de duzina te crezi foarte important. Chiar crezi ca bota nu are ceva mai bun de facut decat sa-ti citeasca elucubratiile ,,anagramate,, ? Ia-te dupa botomiel si ajungi la el !

# pentru prostanul aparator al altui prostan date 20 May 2013 22:47 0

da mai prostanule,.toata ziua se sta pe Academiei ,pe net,sa se raspunda.dar nu problemelor puse de postaci.Se raspunde prin tacerea unui vocabular de derbedeu.baiatul ala a lu Pigus,plecat de pe gunoaiele Muresului se crede fante de Dambovita.Si pentru ca il doare dosul de suturile incasate in Moldpva, se screme la minte sa scoata idei din capatana lui de hidrocefal.Si asa se ajunge a-l baga in seama unii dintre noi.Lasati-l in brusul lui de neputicios .Daca il ocolim,moare de ciuda.Si asa scapam de el.

# Anonimului anal fabet date 21 May 2013 05:58 0

Asa cum te semnezi asta esti: un nimeni jegos si agramat obsedat de bota. Ramai in ,,Moldpva,, si du-te langa botomei !

# Silvia date 21 May 2013 15:59 0

Anul trecut am fost pusa intr-o sit. f. grea ,care imi leza existenta mea intrucat o decizie a casei depensii imi reducea veniturile la jumatate ,o prietena ma sfatuieste sa merg la acest avocat ca ma poate ajuta sa fac comtestatie gratuit ca este avocatul poporului.Am mers la el ,mi-am spus necazul mai mult plangand,cu toate actele necesare,si-mi spune ca daca dau in judecata ma costa 1000ron,\"dar daca sunteti necajita va las cu 500\"eu care nu am avut probleme cu justitia,speriata am fost convinsa ca trebuie sa platesc ,am dat jumatate din bani ,mia formulat cererea cu toate copiile necesare si mi-a spus ca pana nu achit tot nu-mi trimite dosarul.Am inprumutat bani am acitat si am ramas muta cand ma pussa semnez ca  acesti bani sunt donatie ptr. baroul lui ,de ce?ca eu sa nu am nici o pretentie,cand l-am sunat dupa ceva timp,a spus sa astept acasa instiintare,iar in legatura cu faptu sa ma reprezinte in instanta a spus ca trebuie sa mai dau 1500ron..uiteasa ajuta oamenii gratuit..

# Du-te la parchet date 21 May 2013 19:05 0

Du-te la Parchetul Curtii de Apel Bacau !

# Silvia date 22 May 2013 15:24 0

Daca se desfiinteaza acest BAROU\" cei care au facut donatii pot sa-si retraga donatiile care au fost facute mai mult fortat,acolo trebuie sa fie acele formulare tip. deci acele donatii nu mai sunt necesare in mod legal.SE GASESTE UN AVOCAT SA-MI RASPUNDA?si sa ma invete ce sa fac.

# Sfat pt silvia date 22 May 2013 15:55 0

Draga silvia, ori ai fost fortata, ori ai stat de placere ! In cerere vei preciza ce nu ti-a placut.

# PITBUL date 22 May 2013 15:33 0

Silviuta,draga,donatiile facute de noi au fost un fel de spaga pentru a intra in avocatura lui Bota fara nici o pro lema.Ei,daca se desfiinteaza parodia de baroul al nostru,nu mai putem cere spaga/donatia inapoi.Am dat-o,am beneficiat de ea,poate am profesat,asa ca nu mai avem ce face.decat sa ii dam aluia niste suturi.dar asta inainte de a-l lua la intrebari autoritatile.ca dupa,nu mai avewm ocazia,decat sa intram si noi la bulau.Ori chestia asta nu ne convine.Adica chestia cu noi,ca aia cu el ar fi super.

# pt PIT BULA date 22 May 2013 17:10 0

Mai \"PIT BULA\" alias \"avocat traditional \" esti si vei ramane cel mai penibil om care posteaza pe acest site. Poti sa te dai peste cap, sa-ti smulgi parul din cap(daca-l mai ai) si tot nu vei putea sa fentezi pe nimeni. Ai acelasi stil imbecil si inconfundabil de a scrie. Pe zi ce trece devii tot mai ridicol.

# Iuliu date 22 May 2013 15:46 0

Vazand corespondenta lui Bota cu MJ,CSM, INM si altii, prin care solicita date cu privire la actele UNBR, dar mai ales raspunsul MJ care ii raspunde exact asa cum i-a raspuns si Ministerului Finantelor, adica UNBR traditional este singura entitate care poate autoriza exercitarea profesiei de avocat. Daca mai eveti nedumeriri va sfatuiesc sa cititi Legea nr. 51/95 si Statutul profesiei, cel publicat in MO si va veti convinge ca am fost inselati de catre acest individ, acest autointitulat Derbedeu de Bota. Nu va mai pierdeti timpul cu el, vedeti ca se dau condamnari in continuare, aveti grija sa nu ajungeti ca noi. I-am dat banii cu 7-8 ani in urma si noi nu suntem acceptati in instanta nici după atatia ani. Colegii nostrii, mai putin naivi l-au parasit după un an doi si acum sunt avocati in UNBR Traditional de ani de zile sau au ales sa se intoarca acolo de unde au venit.   

# nu ati inteles date 22 May 2013 15:58 0

Silvia a fost inselata de Botomiei, nu de bota !

# tipatescu date 22 May 2013 16:45 0

Am urmat sfatul tau; am citit cu atentie legea si statutul. Nicaieri nu scrie despre infiintarea uniunii sau despre o continuitate a uniunii raportat la o alta entitate care functiona legal la data aparitiei legii. Deasemeni am mai constatat ca legea se numeste de organizare si functionare. apoi urmand acelasi sfat am trecut la analiza juristprudentei. Iar din analiza a reiesit altceva. Nu cred ca are rost sa spun, pentru ca totistim foarte bine. Magistratii au concluzionat ca vidul legislativ a dus la aparitia unui nou Barou. Despre Baroul lui Botomei consider ca abia acesta este in afara legii. Ingrijoratoare este atitudinea dumneavoastra motivat de faptul ca de 8 ani sunteti in acet barou si pana in prezent nu ati inteles ca este greu sa fii aici. Si ca o ultima parere, pentru a fi recunoscuti este necesar de efortul tuturor nu doar de al domnului Bota.

# pt tipatescu date 22 May 2013 17:14 0

Astia sunt avocati cum e botomei liber ! V-am spus sa nu mai bagati in seama analfabetii !

# pt Iuliu date 22 May 2013 17:28 0

Iuliule, nu este pentru prima data cand ne dovedesti ca esti paralel cu stiinta dreptului. Mai dobitocule, de cand L51 infiinteaza barouri?! Tu ne dai ca exemplu raspunsul politrucilor corupti de la MJ?! Dar, de ce nu spui nimic despre raspunsurile date de CSM si INM(compuse din magistrati si nu politruci) care i s-au adresat lui Bota cu \"Domnului avocat drd, Presedintele UNBR\" ?! Tu spui ca ai fost inscris in UNBR-Bota si inteleg ca, intre timp, ai ingrosat randurile castei mafiote-flocea. In acest caz, nu inteleg de ce te f--e grija de soarta UNBR-Bota?! Frustratule jegos, ti-e ciuda ca membrilor UNBR-Bota li se recunoaste calitatea de avocat de catre majoritatea judecatorilor si nu-ti convine acest aspect, intrucat tu ai dat spaga pentru a accede in casta mafiota-flocea. Daca nu ai fi plecat de la noi, te-am fi dat noi afara !

# iuliu asta nu e avocat date 22 May 2013 17:32 0

iuliu asta e un analfabet notoriu, in niciun caz avocat ! Nu il mai bagati in seama !

# Iuliu date 22 May 2013 17:56 0

Dupa limbaj mi-se pare ca tipatescu este chiar Bota. Este adevarat ca legislatia nu spune expresis verbis nimic despre infiintare, insa este tot atat de adevarat ca se dau condamnari, vezi cazul Bota, Kovacs, Holunga si Botomei. Am spus ca am intrat in barourile lui Bota si nu ca as fi dincolo, dimpotriva. Cat despre recunoastrea calitatii de avocat, va recomand sa veniti in judetele din Ardeal si veti avea parte de o recunoastere de toata frumusetea. Dar cum nicio data nu am vorbit in vant va recomand sa verificati chiar si voi sau Bota portalul instantelor de judecata, de ex. Dosar. nr.5446/320/2013. 

# tipatescu date 22 May 2013 18:38 0

Stimate domn; o sa te dezamagesc dar eu nu sunt domnul Bota. Nu stiu ce te deranjeaza la limbajul Meu. Oare te deranjeaza adevarul? De ce te deranjeaza limbajul meu? Oare Am folosit jigniri adresate tie? Sau te jigneste adevarul? Nu mai mai confund cu domnul Bota pentru ca nu sunt el. Dar un om care emana venin cad aude de Bota nu se poate exprima decat asa cum o faci tu. Si un sfat: nu ma mai ataca!

# ptr. iulica date 22 May 2013 18:53 0

La ce instanta este acel dosar ? Spune informatia pana la capat, nu petarde. Cat despre condamnari, la nivel de judecatorii, nu ar fi o noutate, prozeliti de-ai lui chelcea se mai gasesc. Tribunalele sau curtile de apel nu vor valida insa asa ceva, nu pot ignora jurisprudenta zdrobitoare in favoarea recunoasterii organizatiei infiintate de Bota. Dobitoci mai sunt inca si vor mai fi din pacate insa toate vor avea un sfarsit. Pozitiv ptr. organizatia lui Bota, fiti convinsi de asta.

# iULIU ANAL-FABETICUS-AGRAMATICUS date 22 May 2013 18:22 0

iuliu asta se vede ca e analfabet: nu vede dacat 4 litere: b o t a ! Nici Kovacs, nici Holunga, nici (inca) Botomiei nu au fost condamnati. Hai sa radem cu iuliu: ,,nicio data,, ,,am vorbit in vant,,

# iuliule date 22 May 2013 18:28 0

iuliule, au dreptate astia sa rada de tine, nu stii sa scrii: ,,mi-se,, pare ca esti chiar agramat !

# avocat traditional date 23 May 2013 00:47 0

Nu intram in polemica voastra pentru ca m-am cam saturat sa tot scriu si apoi sa fiu luat la jigniri de catre 1/2 botisti dobitoci,dar Bota iar s-a legat de mine in corespondenta lui cu Pitbul.Ai perfecta dreptate,draga Iuliu,Bota este acela care tot scrie pe net.Are timp pentru ca altceva nu face.Este stilul lui,indiferent cum semneaza.El are fixul cu analfabetii,agramatii.El are inimitabilul vocabular de debedeu.Asa este,a aburit mii de oameni,a incasat,,donatiile,, apoi,,i-a facut avocati,, iar in final i-a abandonat.Viitorul lui este langa Botomei (desi nu sunt de acord cu arestarea si condamnarea lui)Vezi,acum Bota intra in instange cu mandat.Lucru nelegal,dar in scurtimea mintii lui, are im presia ca nu mai profeseaza avocatura si astfel nu mai poate fi condamnat din nou.O va lua peste bot cat de curand.PS Iuliule,opinia mea este ca toti avocatii sa fie uniti in UNBR traditionala iar pe viitor sa se aplice aceeasi lege tuturor.Dupa cum bine stii,la Bota nu se respecta legea 51.

# Concluzie date 23 May 2013 18:41 0

Te rog, nu-i mai baga in seama, ar fi cea mai mare pedeapsa pentru ei, sa-i ignoram. De zece ani tot o tin cu \"vom castiga. Peste 10 ani la fel ii vom auzi. Sa ne vedem de activitatea noastra profesionala, lasa-i sa planga pe langa instante, fiind viteji nevoie-mare doar net. Sa lasam site-ul asta doar pentru ei, sa se simta macar aici avocati ! Va rog, nu le mai raspundeti pe net, sa vedem unde isi mai \"dovedesc\" calitatea de avocati.  IGNOR complet, va rog !

# ce ne-am bucura date 23 May 2013 19:32 0

Ce ne-am mai bucura daca ne-ati scuti, macar pe acest site, de comentariile voastre propagandistice, pro casta mafiota-flocea, de 2 bani. Simtiti-va bine, comentand pe juridice.ro. site-ul vostru mafiot. In plus, daca credeti ca ati confiscat, la infinit, profesia de avocat, va inselati amarnic !

# agramaticus date 23 May 2013 17:02 0

Ai, iar macai ? iar o iei in bot: ,,intra in instange,, ,,are im presia,, Nu ar fi bine sa nu mai lipsesti de la scoala primara ? Doua vorbe, trei prostii ! Cine te crede ca esti avocat ? Nici ****** !

Adauga comentariu

:D :lol: :-) ;-) 8) :-| :-* :oops: :sad: :cry: :o :-? :-x :eek: :zzz :P :roll: :sigh:

DISCLAIMER

Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

EDITORIAL

Vorbe de fumoar

Vorbe de fumoar – 21.05.2024 – Minune mare: Bosoc a dat pronuntare!

+ DETALII

FACEBOOK

Utlimele comentarii
Cele mai citite
LUMEA JUSTITIEI
Arhiva