14 aprilie 2021

"In mintea stramba si lucrul drept se stramba"
- parintele Arsenie BOCA

MOTIVELE EXECUTIEI LUI ADRIAN NASTASE – Vicepresedintele ICCJ, Ionut Matei, judecatoarele Ioana Bogdan, Cristina Rotaru, Angela Dragne si Luminita Zglimbea il admonesteaza pe fostul premier: “Incercarea sa permanenta de a se prezenta ca o victima a justitiei si de a da o conotatie politica oricarui demers judiciar indreptat impotriva sa demonstreaza ca nu a inteles nici pana acum importanta valorii sociale lezate... Nu a avut nicio retinere de a actiona in cel mai pur stil mafiot” (Decizia)

Scris de: George TARATA | pdf | print

4 iulie 2014 17:48
Vizualizari: 11445

Inalta Curte de Casatie si Justitie a facut publica motivarea deciziei de condamnare a fostului premier Adrian Nastase, la 4 ani de inchisoare cu executare pentru luare de mita si 3 ani de inchisoare pentru santaj, in dosarul “Zambaccian”. Hotararea a fost publicata la aproape sase luni de la condamnarea lui Nastase, dispusa de Completul de 5 al ICCJ in data de 6 ianuarie 2014.

Motivarea se intinde pe 213 pagini, in cuprinsul carora vicepresedintele instantei supreme, judecatorul Ionut Matei (foto), si judecatoarele Ioana Bogdan, Cristina Rotaru, Angela Dragne si Luminita Zglimbea explica modul in care Adrian Nastase ar fi comis infractiunile de care este acuzat si de ce trebuie trimis la inchisoare. Cei cinci arata in finalul Deciziei penale nr. 1 din dosarul 1919/1/2013 ca Adrian Nastase a incercat cu “disperare” sa ascunda adevarul. De asemenea, magistratii ICCJ considera ca Adrian Nastase trebuie dat exemplu si pentru alte persoane care se gandesc sa-si foloseasca functia publica pentru a obtine avantaje personale. Ionut Matei si colegele sale de la ICCJ isi expun opinia si despre societetea romaneasca, despre care afirma ca a fost “sufocata de coruptie”.


Nu in ultimul rand, Adrian Nastase este certat ca minte atunci cand afirma ca este o victima a Justitiei si ca dosarele sale au fost unele politice. Potrivit Completului de 5 judecatori, in acest fel, Adrian Nastase ar arata ca nu a inteles nici la acest moment importanta “valorilor sociale lezate”. Nu trebuie sa uitam nici caracterizarea pe care judecatorii instantei supreme i-o fac fostului premier, despre care afirma ca “a actionat in cel mai pur stil mafiot”.

Iata un fragment din motivarea deciziei de condamnare a lui Adrian Nastase, care este atasata integral la finalul articolului:

Completul de 5 judecatori va analiza individualizarea pedepselor nu doar in limitele criticilor formulate de cei doi recurenti, ci si in contextul noilor condamnari decise de instanta de control judiciar prin prezenta hotarare cu privire la infractiunea de luare de mita (in cazul inculpatilor Nastase Adrian si Nastase Daniela), respectiv la infractiunile de spalare de bani si fals in contabilitate (in cazul inculpatei Jianu Irina Paula).

Potrivit art.52 c.pen., pedeapsa este o masura de constrangere si un mijloc de reeducare a condamnatului. Scopul pedepsei este prevenirea savarsirii de noi infractiuni.

Criteriile ce trebuie avute in vedere la individualizarea pedepsei sunt, potrivit art.72 c.pen., dispozitiile partii generale a Codului penal, limitele de pedeapsa fixate in partea speciala, gradul de pericol social al faptei savarsite, persoana infractorului si imprejurarile care atenueaza sau agraveaza raspunderea penala.

In speta, instanta de recurs retine ca faptele deduse judecatii se circumscriu coruptiei la cel mai inalt nivel, implicand persoana unui prim-ministru care si-a folosit functia detinuta in statul roman pentru obtinerea unor foloase, patrimoniale si nu numai, din partea unor functionari care au ales aceasta cale (mai mult sau mai putin liber) pentru a se asigura ca vor ocupa in continuare functiile detinute.

Activitatea infractionala dedusa judecatii nu s-a rezumat la coruptia clasica (dare si luare de mita), ci a inclus si alte infractiuni, asimilate celor de coruptie (santaj) sau in legatura directa cu acestea (spalare de bani, fals in contabilitate) ori prevazute in legi speciale (folosirea de acte falsificate la autoritatile vamale).

Aceasta multitudine de acte infractionale, majoritatea derulate intr-o lunga perioada de timp (de circa 2 ani), se explica prin dorinta inculpatilor care le-au savarsit de a ascunde faptele grave de coruptie comise de inculpatul Nastase Adrian, in calitate de prim-ministru, ajutat de sotia sa, iar mai apoi, dupa devoalarea acestora, de a ingreuna sau chiar zadarnici probarea lor.

In egala masura, activitatea infractionala desfasurata de inculpati s-a suprapus peste interesul inculpatilor Nastase de a-si ascunde adevarata situatie materiala si de a se asigura ca nu vor intampina dificultati in cazul (improbabil in acea epoca) in care s-ar fi declansat un control al averii. Sunt astfel de retinut sumele considerabile de bani vehiculate de inculpati si nerecunoscute de ei (circa 700.000 USD numai pentru importurile din China) ori recunoscute pentru a-si sustine nevinovatia (60.000 USD pentru tamplaria de la Cornu), care au fost achitate cash in diferite modalitati (mape, plicuri, sac textil sau chiar decupaj realizat intr-un top de hartie tip A4), fara a se cere vreo dovada pentru primirea lor (lucru de asemenea de la sine inteles).

De asemenea, inculpatii Nastase s-au prevalat de situatia juridica aparenta a unui imobil care in realitate le apartinea (casa din strada (…), de care au inteles sa se dezica public pentru a impiedica stabilirea raspunderii penale pentru infractiunea de luare de mita (actul material ce a vizat contravaloarea lucrarilor de renovare a imobilului) si a zadarnici o eventuala cercetare a averii lor reale.

Prin urmare, gravitatea faptelor deduse judecatii nu se rezuma la actele de coruptie pura comise de inculpati, ci include permanenta preocupare a acestora de obstructionare a aflarii adevarului atat cu privire la infractiunile de coruptie, cat si referitor la situatia lor materiala reala.

Aceasta conduita a fost adoptata atat in perioada in care au fost comise faptele de coruptie (si s-a concretizat in savarsirea unor infractiuni conexe sau prevazute de legi speciale), cat si dupa punerea lor sub invinuire (si s-a manifestat sub forma santajului comis de inculpatul Nastase Adrian).

In ce priveste infractiunea de santaj, cele doua convorbiri ambientale purtate cu martorul Cretu Octavian dezvaluie disperarea inculpatului Nastase Adrian de a impiedica aflarea adevarului atat cu privire la faptele de coruptie comise in legatura cu bunurile achizitionate din China (pe care incearca sa le bagatelizeze), cat si cu privire la planul secund (care pare mai important pentru inculpat), al unei posibile declansari a controlului averii sale.

In acest context, inculpatul Nastase nu a avut nicio retinere de a actiona in cel mai pur stil mafiot, incercand sa impuna tacerea persoanei care „l-a tradat” (asa cum insusi inculpatul s-a exprimat) prin dezvaluiri viitoare compromitatoare pentru aceasta, ce aveau insa sa fie facute nu de catre inculpat, ci de o persoana care, spre deosebire de partea vatamata Paun Ioan, a ales sa-i fie credincioasa pana la capat (inculpata Jianu Irina Paula).

In privinta circumstantelor personale, in cazul inculpatului Nastase instanta de recurs va retine ca avand un caracter atenuant pregatirea sa profesionala si acea parte a activitatii sale anterioare care a avut efecte benefice pentru statul roman, date care urmeaza a fi valorificate in conditiile art.74 alin.2 c.pen., insa numai in privinta sanctiunii aplicate pentru infractiunea de santaj.

In cazul infractiunii de coruptie, chiar daca va retine incidenta aceleiasi circumstante atenuante judiciare, urmeaza a constata ca aceasta vine in concurs cu caracterul continuat al infractiunii, ce reprezinta o cauza de agravare a pedepsei si care lipseste de efecte obligatorii circumstantele atenuante in conditiile art.80 alin.2 c.pen.

Instanta de recurs va avea in vedere in acest context gravitatea deosebita a faptelor de coruptie de care inculpatul Nastase Adrian se face vinovat, tinand seama de calitatea in care le-a comis, valoarea foloaselor patrimoniale obtinute si perioada indelungata de timp in care actionat.

In egala masura, conduita procesuala nesincera, dublata de incercarea sa permanenta de a se prezenta ca o victima a justitiei si de a da o conotatie politica oricarui demers judiciar indreptat impotriva sa, demonstreaza ca inculpatul Nastase Adrian nu a inteles nici pana acum importanta valorii sociale lezate prin conduita sa infractionala si nici modul in care functioneaza statul de drept, preferand sa caute vinovatii dincolo de propria sa persoana.

Acest mod de raportare la valorile aparate de legea penala, comun de altfel tuturor celor trei inculpati din prezenta cauza, impune un tratament sanctionator adecvat, care sa reprezinte deopotriva o sanctiune pentru incalcarea legii, dar si un mijloc de reeducare a inculpatilor (in ciuda varstei pe care o au) in sensul conformarii conduitei lor viitoare la rigorile legii penale.

In acelasi timp, pedepsele aplicate inculpatilor au menirea de a preveni savarsirea de noi infractiuni nu doar de catre inculpatii din prezenta cauza, ci de oricare alte persoane care se gandesc sa-si foloseasca functia publica pentru obtinerea de avantaje personale intr-o societate sufocata de coruptie, cum din pacate a fost si este cea romaneasca.

Fata de aceste considerente, instanta de recurs va aplica inculpatilor pedepse cu inchisoarea orientate in cuantum peste minimul special (singura exceptie fiind facuta in cazul infractiunii de santaj, tinand seama si de nivelul extrem de sever al minimului prevazut de lege pentru aceasta infractiune), ce urmeaza a fi executate in regim de detentie (mai putin in cazul inculpatei Nastase Daniela, a carei activitate infractionala si contributie concreta la comiterea faptelor au fost mai reduse, justificand modalitatea neprivativa de executare a pedepsei stabilita de instanta de fond, cu majorarea insa a duratei termenului de incercare la limita maxima calculata conform art.86/2 alin.1c.cpen.)”.

*Cititi aici integral decizia de condamnare a lui Adrian Nastase in dosarul “Zambaccian”

Comentarii

# Fiat justitia date 4 iulie 2014 18:00 -29

Hai! Mai luati apararea acestui om lipsit de orice urma de morala. A dovedit pana la capat ca nu se da inapoi de la nimic si pentru a se imbogati si pentru a-si ascunde faptele. Acest om a fost Prim Ministru si ne cerea Noua !!! , celor multi si prosti, sa respectam legile si sa ne platim taxele si impozitele.

# ADEVARUL date 5 iulie 2014 00:21 +18

NU ȘTIU CUM DE NU LE-A CĂZUT NASUL JOS DE RUȘINE PUTORILOR CARE L-AU CONDAMNAT O DATĂ ÎN PLUS PE ADRIAN NĂSTASE,CĂ EL CICĂ NU ÎNȚELEGE STATUL DE DREPT...JEGURILOR BĂSISTE,CURVELOR PENALE,IUZILOR...VOI NU SUNTEȚI DECÂT NISTE TENTACULE SCÂRBOASE ALE URIASEI CARACATIȚE BĂSESCU,NISTE AIURITE IESITE DINTR-UN BAR INFECT SI DIN IAD,DA ESTE VINOVAT I-AM SPUS-O DOBITOCULUI-TREBUIA SĂ SE APLECE CU MAXIMĂ SERIOZITATE ASUPRA UNIFICĂRII LEGISLATIEI EUROPENE SI PRACTICII JUDECĂTORESTI,CÂND A AVUT OCAZIA,ACUM ESTE SPECTATOR LA O PIESĂ DE TEATRU FOARTE PROASTĂ,CU NISTE MATRACUCI PENTRU CARE NU AVEM DECÂT LEGUME LA FINAL,VĂ ARUNCĂM PE SCENĂ FRUNZE DE VARZĂ,ROȘII,OUĂ SI MORCOVI,DACĂ O SĂ I-L LĂSAȚI PE A LUI BĂSESCU,CĂ SUNTEȚI CU EL ÎN GURĂ SI ALTCEVA NU STITI...I-O SUGETI LUI BASESCU IN CEL MAI CLAR STIL MAFIOT,CEL JUDICIAR...NERUSINATE MAI PUTEȚI FI. :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*

# Ma intreb si ma tot intreb date 5 iulie 2014 00:23 -14

De unde a mai  avut asta sute de mii de euro sa dea la avocati? Am numarat vreo 4-5. Ca doar a fost bugetar si nevasta -sa n-a muncit o zi si ce firme a avut le-a falimentat.

# vasile date 5 iulie 2014 12:41 +18

Da, l-a imprumutat Mircea Basescu cu banii luati de la Bercea Mondialul.

# Doctorul tău date 5 iulie 2014 12:52 -6

medicamentele te asteaptă pe noptieră,dacă te intrebi...

# unul din lumea cea mare date 5 iulie 2014 13:19 +12

ptr doctorul tau//koko/dankh/asistenta si toate aliasurile tale proaste,iar ai inceput?schimba dracului placa ca ne/ai exasperat,nu ai pic de imaginatie!!!!!!

# nea caisa date 5 iulie 2014 10:03 +19

Au lansat la Fiat modelul Justitia? Aoleu! O sa urmeze cu siguranta BMW Macovei, Audi Morar,... O motivare excesiv de lunga da de banuit, pentru ca o motivare trebuie, asa intelegem noi, vulgul, sa prezinte, pe scurt, justificarea sentintei si concluziile judecatorilor. 200 de pagini sunt mai mult decat un rechizitoriu si, deci, dau de banuit in ceea ce priveste corectitudinea judecatorilor. In plus, apar afirmatii ale judecatorilor care, nesustinute de probe, sunt calomnii. Si apare o intrebare: poate fi actionat in judecata un judecator care, in motivarea unei sentinte, face afirmatii neprobate, neadevarate? De exemplu: judecatorii afirma ca Nastase ar fi utilizat cel mai pur stil mafiot. Care este stilul mafiot cel mai pur? In ce consta el? Au fost adusi la proces martori care sa clarifice notiunea de stil mafiot? In alta ordine de idei, stil mafiot atrage imediat notiunea de grup organizat, de constituire de grup infractional. Ori Nastase nu a fost condamnat (si nici macar acuzat!)

# nea caisa date 5 iulie 2014 10:12 +20

de constituire de grup infractional. Ceea ce inseamna ca avem de-a face cu o fantezie a judecatorilor, doar ca, fiind vorba de libertatea si viata oamenilor, devine o calomnie care trebuie pedepsita conform legii. Dar cine sa o faca?

# vasile date 5 iulie 2014 12:26 +14

Cine sunt jegurile de la ICCJ? Tot acele gunoaie care l-au condamnat si in dosarul Trofeul Calitatii. Si atunci au ziz ca-l baga pe Nastase la Puscarie pentru a fi dat exemplu. Acum la fel, tot pentru exemplu. Atunci mai era si Senghenul, dar in Senghen tot n-am intrat. Dovezi nu au Judecatorii. Denuntatorul de serviciu Octavian Cretu il inregistreaza si apoi face in colaj din tot ce a ziz Nastase. Jegul celalalt a veni cu dolarii dati de DNA, tipariti prin 2006-2007. Aceste au fost singurile probe, in rest vorbarie. Crapa Gunoaiele de ciuda ca Nastase nu se indoaie, ca tine mai mult la libertatea spirituala, demnitatea si onoarea lui decat la libertatea fizica.

# obiectiva date 4 iulie 2014 18:03 +40

aceasta motivare i se poate aplica si lui baSSescu, de la A la Zet !!!! si pentru ca e gata facuta, cu un copy paste va fi motivata condamnarea lui baSsescu in cele 30 de zile prevazute de NCPP !!!!!

# Fiat justitia date 4 iulie 2014 18:04 +22

Asa sa dea Dumnezeu !

# obiectiva date 4 iulie 2014 18:09 +26

AMIN !

# vasile date 5 iulie 2014 12:38 +17

Fii serios nene. Pe Basescu il condamna cu probe concrete. Pai ala fura de la stat o casa cu terenul aferent iar pe Nastase il condamna ca si-a cumparat termopane din China. Care fapta o fi mai grava? Motivarea in cazul lui Nastase este vorbarie goala; "sa fie dat ca exemplu" , "sa-i fie spre invatare de minte", "sa se educe la racoare", " sa se supuna lui Basescu si sa nu mai carteasca impotriva bagarii lui la puscarie si chestii de astea. Dovezi concrete nimic.

# livia date 4 iulie 2014 18:07 +29

Pai are 213 pagini, de aceea a durat atat de mult motivarea: 3 pagini pe zi, ca e scris "adanc' mon cher.

# unul din lumea cea mare date 4 iulie 2014 18:16 +26

hirtia ca si pamintul sustine orice prostie!!!!!!!!!costurile o sa le aflam mai tirziu dupa ce o sa se pronunte cedo.atunci sa/i vad eu pe vajnicii ,,magistrati,,vine ea si legea raspunderii magistratilor!!!!!caci s/a intrecut orice limita

# Fiat justitia date 4 iulie 2014 18:22 -24

Pai ce ? Au inventat judecatorii dialogurile si faptele? Au bagat ei banii negrii in saci si top-uri de hartie decupate si i-au transmis clandestin in China ? Faptele sunt fapte.

# Fiat justitia date 4 iulie 2014 18:26 -22

Cel mai grav este ca a fost Prim Ministru si ar fi trebuit sa fie un exemplu pentru toti cetatenii si sa aiba un comportament exemplar. Aici imi pare rau.

# unul din lumea cea mare date 4 iulie 2014 21:37 +15

ptr fiat justitia//nea mercedes(nu o lua derogatoriu)uite !din capul locului eu o sa spun ca nu stiu drept si nu am studii de specialitate decit cursuri de drept aerian si drept al marii DAR STIU SA CITESC ,,BINISOR,,..........de la cazul costiniu nu mai cred in vorbele insirate pe hirtie despre probelel justitiei romanesti si NU TREBUIE SA MA UIT LA COSTINIU ci imi este de ajuns sa ma uit la hirtiile mele din justitia de TOT RAHATUL,DIN ROMANICA .nu stiu cit ma poti tu condamna pentru TOTALA MEA LIPSA DE INCREDERE.DACA MA UIT SI LA CONDAMNAREA LUI VOICULESCU(deci atentie mare atentie!!!!! o decizie de condamnare sint MOTIVELE SI VORBELE JUDECATORILOR - ti se pare corecta afirmatia mea??!!!)daca judecatorii scot scorneli ca au declarat martorii si EI NU AU ACELE VORBE IN DECLARATIE cum ti se pare aceasta prostie pusa pe hirtie???,daca judecatorii recunosc ca inculpatii nu au fost ,,cooperanti in declaratiile lor si nu se poate afla adevarul,, ce zici de aberatia asta proasta?

# unul din lumea cea mare date 4 iulie 2014 21:47 +12

pentru fiat justitia//continuare// de ce as crede vipera de ionut matei?de ce as crede pe sprincenata? cind este vorba de justitia prea servila si obedienta cotroceniiului? de ce as mai crede un judecator(o vipera) care nu vrea sa se uite la TITLUL MEU DE PROPRIETATE care/i definitiva,irevocabile si executorie (are si stampila cu ,,NOI PRESEDINTELE,,) SI ESTE EMISA DE ACELASI TRIBUNAL SI O IGNORA.......PENTRU CA SA/MI MODIFICE CARTEA FUNCIARA CACI IMPERIUL RAULUI MI/A NATIONALIZAT O MICA PROPRIETATE LA MINE IN CURTE,UNDE 3 CICLURI PROCESUALE MENTIONEAZA CA PMB NU ARE NICI O UNGHIE DE PAMINT IN PROPRIETATE!!!!!AM MOTIVE SA CRED?AM MOTIVE SA SPUN CA PAMINTUL CA SI HIRTIA SUPORTA ORICE PROSTIE JUDECATOREASCA?AM MOTIVE SA LE DORESC ,,TOT BINELE CU NAPALM DIN LUME NAPIRCILOR SI VIPERELOR,,???? hai nea mercedes ticluieste/mi o ,,decizie,,(un raspuns) pe care sa/l cred.ASTA/I PROBLEMA JUSTITIEI BASISTE HIRTII FACUTE CARE/S PLINE DE IMBECILITATI PE CARE DOAR PAMINTUL SI HIRTIA LE SUPORTA!!!!!

# UNUL DIN LUMEA CEA MARE date 4 iulie 2014 21:56 +10

PTR FIAT JUSTITIA// am uitat sa/ti spun nea mercedes ca DECIZIA DE NATIONALIZARE ESTE SEMNATA DE IMPERIUL RAULUI CIND ERA PRIMAR LA PMB,(n/ar mai fi fost!!!!!!!!!)cumva ,,vezi freo,,legatura logica ca in justitie?(ma indoiesc) deci NEA MERCEDES ........HIRTIA CA SI PAMINTUL SUPORTA ORICE PROSTIE PROCURAREASCA SI JUDECATOREASCA

# Fiat justitia date 4 iulie 2014 22:50 -11

Prietene, bunicul meu a fost ucis la 84 de ani de comunisti, in februarie ' 52. A avut vina de afi membru al partidului liberal si de a avea 3 proprietati. Azi e un mizilic. Dupa '90 m-au chinuit toti, inclusiv Primaria lui Basescu.  M-am judecat si in final mi-am castigat dreptatea. Era insa prea tarziu. A venit legea lui Ponta care mia-a dat puncte pe dreptul de proprietate. Ce zici daca acum s-ar lua tot de la cei harnici, asa a fost si atunci,  si le-ar da puncte si pe urma sa stea altul in casa lor. Oare ar fi bine ? 

# obiectiva date 4 iulie 2014 22:58 +11

atunci, putem face CLUBUL urmasilor detinutilor politici ai anilor `50, actuali prizonieri politici intr/o ROMANIE care NU stie sa respecte NIMIC !!!!!!

# fiat 500 date 4 iulie 2014 23:05 +11

pai daca mosu tau a avut in 52 varsta de 82 de ani tu cati ani ai acuma batrane?Sau mai degraba esti un mincinos basist ordinar si te bagi in seama cu noi?

# Fiat justitia date 4 iulie 2014 23:11 -11

Sunt putin mai tanar ca Neagu Djuvara si Balaceanu Stolnici.

# Pereat mundus date 5 iulie 2014 20:03 +7

Creier expirat.

# UNUL DIN LUMEA CEA MARE date 4 iulie 2014 23:15 +13

PTR FIAT JUSTITIA//si atunci de ce esti asa de inversunat SA VERSI LACRIMI PE JUSTITIA TOTAL CORUPTA!!!!! MA INTREB??? sau nu ti se pare ca imperiul raului nu are o contributie majora nin justitia lui arici pogonici in tara LUI NERO,prietene mie imperiul raului mi/a nationalizat ce am platit din ordinul justitiei fara ordinul justitiei.deci despre ce vorbim???cind 3 judecatori(cab) spun ca a fost ILEGALA ACTIUNEA si judecatorii nu IAU IN CONSIDERATIE NIMIC,VAZIND CINE A SEMNAT NATIONALIZAREA!!!!!!!!.prietene astept decizia cedo (si nu cred ca mai dureaza mult)si apoi sa vezi cum le umplu iar televizoarele la TIRFELE ASTEA DE JUDECATORI.....si o sa tip in gura mare numele lor caci ei trebuie sa plateasca daunele,CACI AU AJUNS TIRFE NU JUDECATORI, asa ca lasa/o mai moale cu fiat justitia pereat mundus sau ruat caelum NU SE APLICA IN ROMANICA,justitia nu mai are ROL SOCIAL CI DOAR ROL DE ARMA POLITICA SI DE SPOLIATOR PENTRU UNII SI DE INBOGATIRE PENTRU FAMILIA IMPERIULUI RAULUI

# Vlad date 4 iulie 2014 21:42 +11

Asa cum a spus si cineva mai sus, aceasta motivare se potriveste multora care dau lectii pe la tv despre Justitie dar care nu isi justifica deloc casele, terenurile, etc.

# UNUL DIN LUMEA CEA MARE date 4 iulie 2014 22:03 +11

ptr vlad//vladute ,noi ne/am mai luat odata pe teme de justitie manipulata si minuita.......deci mai cresti valdut si ramii tu cu increderea ca si dankh ca justitia si napircile si viperele sint CINSTITE 98%........pentru tine doar un singur raspuns am,uita/te pe citi a reclamat azi imperiul raului......IN TARA ASTA TOTI AM AJUNS NEBUNI NUMAI EL ARE DREPTATE.....care/i diferenta intre el si NERO???NUMAI SI DIN ASTA REALIZEZI CA SPRIJINI UTOPIA SAU JUSTITIA DE ROMANIA ca sa/ti fac si rime

# Salvamar date 5 iulie 2014 08:33 +12

Acu daca mie imi vii cu prostii din astea mor de ras. De cand atunci cand contractezi constructia unei case nu intra in ea si geamurile termopan?BApoi cum dracu a transferat in China bani tipariti in SUA dupa inceperea procesului? Chiar nu vedeti ca a fost o conspiratie a serviciilor si a DNA numai sa-l scoata pe Nastase din viata politica, fiind singurul care era un pericol pentru pozitia lui Basescu. toata polologia aia cu ”recunoasterea” este o ticalosie. Chestia asta scrisa in motivare ca Nastase nu recunoaste, imi aminteste de ”fenomenul Pitesti” si de condamnarile din ani stalinismului. Si atunci daca nu recunosteia, erai considerat dusman al poporului. Consideratiile filosofice ale acestei sentinte apartin unui trecut stalinist de care pana si comunistii s-au dezis pana la urma. Ma intreb cum de nu le este rusine....dar nu am ce sa astept de la ICCJ condusa de un fost procuror comunist, mascat in judecator democrat.

# ADEVARUL date 5 iulie 2014 12:59 +9

EXISTĂ SI ACUM ÎN VIGOARE RESPONSABILITATEA MAGISTRAȚIILOR,DOAR CĂ AR TREBUI SĂ AVEM MAGISTRATI PENTRU A FI ÎN VIGOARE,ORI CEI CARE ÎMBRACĂ HAINELE DE MAGISTRATI SUNT NISTE FANARIOTI CARE NU STIU CUM SA-SI PLATEASCĂ IMPRUMUTURILE,NISTE PUTORI CARE TOATA ZIUA STAU PE PLAJĂ,IN LOC SA REZOLVE PRICINILE,SI NISTE HOTI CARE FURĂ TOT CE PRIND IN MATERIE DE TRAFIC DE INFLUENȚĂ,SANTAJ,ABUZ DE PUTERE,CIUBUCURI,MITĂ,SALARII,HOȚII COMPLECȚI...CUM SATANĂ SĂ POATĂ JUDECA ALTFEL DECAT IN BATJOCURĂ,ACESTI INFRACTORI MULTILATERAL PREGATITI?

# voiculescu date 4 iulie 2014 18:50 -27

Felicitari judecatorilor de la ICCJ!

# obiectiva date 4 iulie 2014 20:55 +15

 IA CONTRAARGUMENTEAZA TU AICI..asta cu nick de voiculescu....ia sa te vedem ce destept esti.....ASTEPT DE 7 ORE UN BASSIST SA ISI DEA CU PAREREA SI NU SE OFERA NIMENI......CE PARERE AI ???? ....JUDECATOR mihai alexandru mihalcea ESTE NUMIT IN MAGISTRATURA ABIA IN ANUL 2010.....ARE DOAR  4 ANI VECHIME..........NU POATE ACCEDE LA functia de JUDECATOR CU GRAD DE CURTE DE APEL FARA O VECHIME DE macar 6 ani ......ori nu are decat 4 ani.........este INCOMPATIBIL CU FUNCTIA DE JUDECATOR DE CURTE DE APEL..... 

# unul din lumea cea mare date 4 iulie 2014 22:10 +12

ptr obiectiva//obiectivo tu nu vezi ca astia/s slugoii justitiei corupte si ca EI o tin ca surda pe mormint!!!!!!!! sau se reped ca schiopii in cirja sa SUSTINA CE ESTE DE NESUSTINUT.........ca justitia/i cu trabant dar incearca sa o ridice la nivel de FIAT........si chiar fiat este ........adica proasta!!!!!!!!!!!

# obiectiva date 4 iulie 2014 22:17 +13

ba vad foarte bine, unule !!!!! iti dai seama ca ma apuca disperarea sa astept de 9 ore un contra argument VIABIL, de am deschis LICITATIA !!!! 

# unul din lumea cea mare date 4 iulie 2014 22:17 +14

ptr obiectiva// nu vezi ca pseudo judecatorii si procuratorii de pe aici nu stiu TOATA EXPRESIA...........la ei a ajuns doar ,,fiat justitia,, ca restul isi doresc doar mercedes sau bmw.......bai hahalerelor NU MAI ESTE JUSTITIE CACI A CAZUT IADUL IN ROMANICA........deci expresia ,,fiat justitia ruat caelum,, NU SE APLICA IN ROMANICA..........singura care se aplica este ,,voi ce pasiti aici lasati afara orice speranta,,

# obiectiva date 4 iulie 2014 22:27 +10

continuarea era PEREAT MUNDUS

# Ciocoflender date 4 iulie 2014 19:07 +23

Cind ma gindesc la prejudiciu creat de nastase in dauna populatiei, va intreb cu respect: cind vor avea loc executiile publice a gastii politico-guvernamentale care a devalizat tara si si-au batut joc de popor "la televizor", in vazul lumii, gasca lui baselutu , anastase,videanu,udrea, blaga, olteanu, boc si acolitii lor? Este de risul lumii sa expui un dosar cu 700.000 euro paguba cind sunt pagube de miliarde si nu putine. Glume ale justitiei si nesimtirea celor ce se lauda cu ele.

# mihai date 4 iulie 2014 19:07 -20

Daca as scrie ...ieeee lujulicaaaa, as gresi, nu? probabil ca da.

# Praf in ploaie date 4 iulie 2014 19:08 +23

Cred ca si un student in anul I de facultate facea o motivare mai plauzibila si mai acuzatoare si plus ca ar fi respectat legea sa dea motivarea in termen legal Dar cand trebuie sa o faci stufoasa si fara noima ai nevoie de prosti si timp ca numai asa , probabil s-a dat copy paste fara sentinte din vremuri demul apuse , dar si atunci parca se mai respecta cat de putin legile Astep cu nerabdare ziua in care o sa scapam la LIBERTATE si propun ca acea zi sa fie declarata ZIUA INTERNATIONALA A ROMANIEI Sigur acesti 10 ani sunt mai negri si mai urati si decat comunismul , mai ales cand vezi ca esti condus de CURVE , SLUGI, SCLAVE , TOATE FRUSTRATELE LA VIATA SI URATELE ATAT LA FIZIC CAT SI LA SUFLET Propun ca cei doi amanti care conduc acum tara sa fie cazati impreuna la PUSCARIE ca sa isi poata alina dorul unul de altul ca acum sigur se ascnd prin cotloane si sigur acolo vor avea si mancare de post ca sa se curete sufleteste

# ciocoflender date 5 iulie 2014 22:41 +8

Praf in ploaie, este logic ce tu spui, partea cu postul din final pot sa-ti spun ca nu este pentru gunoaie. Dar, sustin ideea motivarii.Sigur ca este nevoie de timp tocmai pentru a profita de acel 10-20% fenomen de uitare ca cei din jur sa nu raspunda promp cum s-ar cuveni. Dar si mai grav de atita, comparat Nastase sau ala de a fost sofer trecut prin sindicat, cu cloaca de dupa 2008, apoi nu-ti trebuie universitate sau facultate de drept sa-ti dai seaa ca pentru astia pedelei este vorba de INFRACTIUNI DE SUBINARE AECONOMIEI, la virf fiind vorba de TRADARE DE TARA!!!! Este atit de simplu de demonstrat. De ce crezi tu ca atit cit va putea va tine sus pe Kovesi, pe Morar, gasca de la CCR , si alti corifei, basca generalii din structurile ascunse dar care au acaparat din nou PUTEREA DEPLINA? Voi nu vedeti ca fac ce vor cind vor? S-a echilibrat putin cu noii politicieni de la guvernare, dar s-a echilibrat jaful nu normalitatea pentru poporul roman. Uitati-va cum ne ofera la altii.

# dank date 4 iulie 2014 19:24 -24

s a  stabilit asadar definitiv ca nastase a actionat in cel mai pur stil mafiot.....nu pe vorbe ci pe fapte....numai un  iipocrit poate sustine ca dosarul a fost unul politic,....cat despre cedo pe care il asteapta unul din lumea mare ar trebui sa stie ca cedo nu  rejudeca fondul unei cauze  ci echitatea unei proceduri....daca va castiga pe durata excesiva a procesului nu i nseamna ca  e nevinovat....

# obiectiva date 4 iulie 2014 20:53 +16

BAI, DANK, IA CONTRAARGUMENTEAZA TU AICI...ia sa te vedem ce destept esti.....ASTEPT DE 7 ORE UN BASSIST SA ISI DEA CU PAREREA SI NU SE OFERA NIMENI......CE PARERE AI ???? ....JUDECATOR mihai alexandru mihalcea ESTE NUMIT IN MAGISTRATURA ABIA IN ANUL 2010.....ARE DOAR  4 ANI VECHIME..........NU POATE ACCEDE LA functia de JUDECATOR CU GRAD DE CURTE DE APEL FARA O VECHIME DE macar 6 ani ......ori nu are decat 4 ani.........este INCOMPATIBIL CU FUNCTIA DE JUDECATOR DE CURTE DE APEL..... 

# dank date 4 iulie 2014 22:11 -12

pt obiectiva..nu cunosc situatia astuia..dar trebuie sa mai verifici dak e inm ist sau nu..dak i inm ist se pun si aia 2 ani k vechimd...scrie in lege...daca a intrat direct trebuie sa curga perioada aia de care vbesti....mai exista o posibilitate a delegarii caz in care se deroga de la acea perioada....dar nu e xazul in speta ta pt xa aici vbim de promovare...verifuca sa nu fi fost inm ist...si apoi vbim...

# obiectiva date 4 iulie 2014 22:13 +11

cunosc destui JUDECATORI care au facut INTAI academia de informatii , APOI INM ul , adicalea, au intrat pe filiera SRI !!!!!!!!!!

# obiectiva date 4 iulie 2014 22:15 +11

conform singurei sale declaratii de avere din 2010  avea UN SALARIU ANUAL DE 32 000 LEI ADICA GRILA de salarizare DE JUDECATOR STAGIAR !!!!!!!  asa ca argumentele tale CAD !

# dank date 4 iulie 2014 22:16 -15

asa ca obiectivo dai cafeaua :lol: ve vreo problema ca nu sunt basist?

# obiectiva date 4 iulie 2014 22:18 +11

Nu ai adus contraargumentul care sa DEMOLEZE ceea ce  sustin eu de la ora 15.......

# dank date 4 iulie 2014 22:23 -12

nu poti proba vrchimea judecatorului cu declaratia de avere...poate nu a depus o si ia amenda sau secretara nu a poatat o...cauti decretul de numire pe legis sau indaco...apoi adaugi 2 ani inm si afli vechimea...cafeaua... :lol:

# obiectiva date 4 iulie 2014 22:25 +11

ORICUM AI DA/O, TOT NU INTRUNESTE CONDITIILE DE VECHIME.....AM GASIT CE CAUTAM CONDITIILE DE VECHIME Pot participa la concursul de promovare in functii de executie magistratii care in ultimii trei ani inaintea concursului au avut calificativul foarte bine, n-au savirsit abateri disciplinare si indeplinesc urmatoarele conditii minime de vechime: 1.     8 ani vehime in functia de judecator sau procuror, pentru promovarea in functiile de judecator de tribunal sau tribunal specializat si procuror la parchetul de pe linga tribunal sau parchetul de pe linga tribunalul specializat pentru minori si familie; 2.     12 ani vechime in functia de judecator sau procuror, pentru promovarea in functiile de judecator de curte de apel si procuror la parchetul de pe linga curtea de apel; 3.     15 ani vechime in functia de judecator sau procuror, pentru promivarea in functia de procuror la Parchetul de pe linga I.C.C.J.

# obiectiva date 4 iulie 2014 22:26 +12

ca sa promovezi in anul 2014 la CAP trebuia sa aiba 12 ANI VECHIME, NU DOAR 6 ANI !!!!!!!!

# unul din lumea cea mare date 4 iulie 2014 22:25 +9

ptr obiectiva//obiectivo ai bolunzit???te stiam fata intreaga !!!!!! TU cu dankh ai inceput sa ai discutii despre justitie???mai fato te DESCALIFICI si te faci de ris pe tot siteul.cocalarul asta se pricepe doar la schimbat aliasuri ca drept OHA

# obiectiva date 4 iulie 2014 22:29 +9

pai, daca am asteptat atatea ore, e bun si dank..... ;-)

# obiectiva date 4 iulie 2014 22:30 +8

daca atatea ore de  monologat, acu` daca vrea si dank un dialog, poate bem o cafea impreuna sa o/il  mai destup la minte.......

# dank date 4 iulie 2014 23:29 -10

omule esti gelos? :lol: obiectivei ii inteleg supararea are probleme cu sora..cu.justitia...o condamnare mare pt un medic....si in.plus se pare ca ea nu imparte lumea intre voiculesti si basisti...stie ca mai exista si alte culori politice....obtuzule gelos

# obiectiva date 5 iulie 2014 08:52 +9

apai, daca unul ar fi gelos si pe dank, atunci ii spun si eu parafrazandu/l```unule, ai bolunzit???te stiam baiat intreg !!!!!! TU cu dankh ai inceput sa fii gelos ???mai baiete te DESCALIFICI si te faci de ris pe tot siteul.cocalarul asta se pricepe doar la schimbat aliasuri ca drept OHA``` UNULE, ESTI ARDELEAN, TE/AM PRINS !!!!!  :P

# obiectiva date 5 iulie 2014 08:55 +8

@dank, fac ceva pe TOATE CULORILE POLITICE, PE TOATE PARTIDELE SI PE TOTI POLITICIENII, indiferent de COLOR.......mie imi plac extraterestrii.....CINE va fi invitat la o cafea cu mine, daca va merita, va avea ocazia sa vada si pozele cu OZN uri!!!!!!!!!

# unul din lumea cea mare date 5 iulie 2014 11:22 +7

ptr obiectiva//nu/s ardelean,nici oltean,nici moldovean.sint nascut crescut in satul cu ministrii sau unde intorc avioanele.dar......pentru culoare imi plac regionalismele.si apropos de OZN uri ,si EU cred in ele si chiar cred (pina la proba contrarie ca mh370 a fost luat de un ozn)unii probabil vor zice ca/s nebun dar.......am avut ocazia sa vad cu ochii mei in piramide(construite cu 5/7000 de ani i.e.n)dovezi despre ele

# obiectiva date 5 iulie 2014 15:14 +5

stiam eu de ce te plac....ador OZN urile .....

# Vlad date 4 iulie 2014 21:48 +9

Pt Dank. Orice politician de varf din tara asta poate fi condamnat pe fapte similare cu cele ale lui A. Nastase, mai ales pe sponsorizarea campaniei (Trofeul calitatii). Pacat ca numai unii (sau unul) a fost investigat si condamnat pe asa ceva.

# Vlad date 4 iulie 2014 22:59 +7

Pt Dank. Orice politician de varf din tara asta poate fi condamnat pe fapte similare cu cele ale lui A. Nastase, mai ales pe sponsorizarea campaniei (Trofeul calitatii). Pacat ca numai unii (sau unul) a fost investigat si condamnat pe asa ceva.

# Koko date 4 iulie 2014 19:35 -23

Deci, prietenii mei de la luju, cum spuneam: daca te dai victima si dai conotatii politice dosarului tau, mai iei un spor de pedeapsa. Asa ca aveti grija cum ii mai enervati pe judecatorii care il judeca pe varanul vostru iubit, ca poate isi ia vreo bucata in plus. Nu-i problema, 7 ani ca maine trec...

# obiectiva date 4 iulie 2014 20:10 +11

BAI, KOKO, IA CONTRAARGUMENTEAZA TU AICI, SI IES LA O CAFEA CU TINE, VREI ???? ASTEPT DE 7 ORE UN BASSIST SA ISI DEA CU PAREREA SI NU SE OFERA NIMENI......CE PARERE AI ???? ....JUDECATOR mihai alexandru mihalcea ESTE NUMIT IN MAGISTRATURA ABIA IN ANUL 2010.....ARE DOAR  4 ANI VECHIME..........NU POATE ACCEDE LA functia de JUDECATOR CU GRAD DE CURTE DE APEL FARA O VECHIME DE macar 6 ani ......ori nu are decat 4 ani.........este INCOMPATIBIL CU FUNCTIA DE JUDECATOR DE CURTE DE APEL..... 

# obiectiva date 4 iulie 2014 20:52 +9

alooo, koko, nu e frumos sa faci doamnele sa te astepte !!!!  :P

# Koko date 4 iulie 2014 21:26 -12

Draga mea obiectiva, pt ca imi doresc sa beau o cafea cu tine am dat un search pe google si tin sa te anunti ca te inseli. Judecatorul Mihai Alexandru Mihalcea a fost detasat de la Buzau la Jud. Sectorului 4 Bucuresti in 2010, nu a fost numit in 2010.

# obiectiva date 4 iulie 2014 21:50 +12

ASTEPT ARGUMENTE, NU MINCIUNI....a terminat INM ul si a fost numit judecator la JUDECATORIA BUZAU....ATUNCI DE CE ARE O SINGURA DECLARATIE DE AVERE SI DE INTERESE , AIA DIN 2010 ????? a fost trimis de NASA in spatiu timp de 4 ani ????? 

# obiectiva date 4 iulie 2014 21:54 +10

judecator mihalcea mihai alexandru este ofiter SRI !!!!!!!!!  PARIU PE O CAFEA !

# obiectiva date 4 iulie 2014 21:58 +10

1. incalca legea si regulamentul CSM. 2. are vechime in magistratura de 4 ani si este numit la tribunal FARA cei 5 ani vechime.  are o vechime de 4 ani in magistratura si este numit la curtea de apel FARA cei 8 ani vechime... 3. poate la anul, in 2015, il numesc la ICCJ FARA CEI 15 ANI VECHIME..... 4. NU ARE NICI O FOTOGRAFIE PE INTERNET........... 5. NU VINE DE NICIUNDE IN MOD OFICIAL,  6. VREM SA II VEDEM CV ul cand a terminat INM si cand a facut stagiatura !

# obiectiva date 4 iulie 2014 22:01 +7

conform singurei sale declaratie de avere din 2010  avea UN SALARIU ANUALDE 32 000 LEI ADICA GRILA de salarizare DE JUDECATOR STAGIAR !!!!!!! 

# obiectiva date 4 iulie 2014 22:04 +9

LICITATIE...primul baSSist care imi contraargumenteaza cu dovezi la ce am scris eu mai sus, are o invitatie la o cafea cu mine !!!!!!! fie el si baSSescu insusi !!!!!!!!!!! 

# obiectiva date 4 iulie 2014 22:32 +8

ORICUM AI DA/O, TOT NU INTRUNESTE CONDITIILE DE VECHIME.....AM GASIT CE CAUTAM CONDITIILE DE VECHIME Pot participa la concursul de promovare in functii de executie magistratii care in ultimii trei ani inaintea concursului au avut calificativul foarte bine, n-au savirsit abateri disciplinare si indeplinesc urmatoarele conditii minime de vechime: 1.     8 ani vehime in functia de judecator sau procuror, pentru promovarea in functiile de judecator de tribunal sau tribunal specializat si procuror la parchetul de pe linga tribunal sau parchetul de pe linga tribunalul specializat pentru minori si familie; 2.     12 ani vechime in functia de judecator sau procuror, pentru promovarea in functiile de judecator de curte de apel si procuror la parchetul de pe linga curtea de apel; 3.     15 ani vechime in functia de judecator sau procuror, pentru promivarea in functia de procuror la Parchetul de pe linga I.C.C.J.

# DENUNTATOR DE PROFESIE date 4 iulie 2014 19:42 +16

Ca sa scada rata somajului in Romania sa se treaca in nomenclatorul de meserii ""DENUNTATOR DE PROFESIE"" si asa pe asta se bazeaza la ora actuala JUSTITIA LIBERA SI SCOASA DE SUB POLITIC Si uite asa creste si PIB-ul si cresterea economica va fi una rasunatoare in lume si asa PRODUCTIVITATEA LA HECTAR LA NANA VA FI SI PE SECETA UNA SPECTACULOASA si se asigura si plata cretidutului

# franc date 4 iulie 2014 20:12 +20

Unde scrie ca daca nu iti recunosti vina, trebuie sa stai in inchisoare pana la moarte. Actuala justitie romaneasca, cu interpretarile ei la lege de tot rahatul, va ramane in istoria acestei tari ca "JUSTITIA BASISTA", asa cum este cunoscuta si "JUSTITIA STALINISTA". Ce este mai tragic este ca orice tip de justitie este facut, pana la urma, indiferent de regim, de indivizi, care, in Romania, s-a demonstrat de-a lungul vremurilor, ca sunt in marea parte a lor niste secaturi.

# obiectiva date 4 iulie 2014 20:30 +17

imi manifest speranta ca la condamnarea lui , baSSescu isi va recunoaste vina , respectiv TOATE INFRACTIUNILE COMISE MACAR DE 10 ANI INCOACE !!!!! DAR LA CAT IL STIU EU DE FRICOS, DE NICI MARTOR PENTRU FRATE/SU NU VREA SA FIE......

# Papulici date 4 iulie 2014 20:44 +18

Dacă penalul statului este moralist, mafia securistă de ce n-ar face și ea morală. Într-un stat condus de 10 ani de un penal infect, de un mincinos incredibil de prost din simplul motiv că uită de la un minut la altul șirul minciunilor, papițoii ăștia vorbesc despre valori sociale. Păi, când n-aveți probe împotriva condamnatului din gură, nu-i reproșați lui că vă ascunde adevărul. Incompetența voastră nu v-a permis să-l aflați pentru a alcătui o motivare logică. Asta nu e motivare, ci o scuză puerilă pentru că l-au condamnat fără probe.

# 7400000 date 4 iulie 2014 20:48 +19

"........Nu a avut nicio retinere de a actiona in cel mai pur stil mafiot” Aştept cu neăbdare ziua în care un judecător neinfestat cu virusul matrozulChior.exe va scrie această frază în motivarea sentinţei de condamnare a matrozului..... Deocamdată şteptăm sentinţa pentru cumătrul lui Sandu Angel.

# SESIZARE PENTRU INSPECTIA JUDICIARA ! date 4 iulie 2014 21:12 -18

SESIZARE PENTRU INSPECTIA JUDICIARA ! Trebuie anchetati de urgenta magistratii care au permis actorului incompatibil sa participe SI SA BULVERSEZE ALEGERILE ! SE IMPUNE O SANCTIUNE EXEMPLARA , CA SA FIE UN EXEMPLU PENTRU VIITOR ! Iar pentru nesimtitul incompatibil un sincer : SA-TI FIE RUSINE ,BA ! EU NU-MI AMINTESC SA FII INTALNIT IN VIATA MEA UN OM MAI NESIMTIT ! RUSINE ,BA !

# obiectiva date 4 iulie 2014 21:16 +11

SINCER, A TREBUIT SA TE CITESC DE 3 ORI CA SA INTELEG CA TU FACI REFERIRE LA JUDECATOR MIHALCEA MIHAI ALEXANDRU... ..ASTEPT DE 7 ORE UN BASSIST SA ISI DEA CU PAREREA SI NU SE OFERA NIMENI......CE PARERE AI ???? ....JUDECATOR mihai alexandru mihalcea ESTE NUMIT IN MAGISTRATURA ABIA IN ANUL 2010.....ARE DOAR  4 ANI VECHIME..........NU POATE ACCEDE LA functia de JUDECATOR CU GRAD DE CURTE DE APEL FARA O VECHIME DE macar 6 ani ......ori nu are decat 4 ani.........este INCOMPATIBIL CU FUNCTIA DE JUDECATOR DE CURTE DE APEL.....MULTUMESC....e tare sa compari judecatorul cu un actor......INCOMPATIBIL...actori pe scena vietii.....

# opincaru ion date 4 iulie 2014 21:34 +15

eu consider ca A Nastase e mai destept decit toti cei care lau condamnat,si imaginativa cum vati simti.

# Un bou date 4 iulie 2014 23:05 -13

M-as simti cum as scrie.

# Saraca limba noastra si alui Eminescu! date 4 iulie 2014 23:00 -18

Nu-ti zice nimeni sa ai studii la Viena, ca Eminescu , dar sa stii sa scrii ca un elev de clasa a iv-a e necesar , daca  iti permiti sa intri pe acest site. Daca nu, vezi-ti de treaba si asculta Antena 3 in continuare.

# Saraca limba noastra si a lui Eminescu date 4 iulie 2014 23:03 -14

Erata . Din indignare.
Citeza pe Saraca limba noastra si alui Eminescu!
Nu-ti zice nimeni sa ai studii la Viena, ca Eminescu , dar sa stii sa scrii ca un elev de clasa a iv-a e necesar , daca  iti permiti sa intri pe acest site. Daca nu, vezi-ti de treaba si asculta Antena 3 in continuare.

# obiectiva date 4 iulie 2014 23:02 +13

MENTIN LICITATIA  DESCHISA.......chiar ma enerveaza...cum poate un JUDECATOR STAGIAR in 2010, sa devina judecator la TREBONALUL BUCURESTI fara vechimea de 8 ANi, si apoi judecator la CURTEA DE APEL BUCURESTI FARA VECHIMEA DE 12 ANI......colegii lui ce spun ??? magistratii aceia care au muncit din greu si au si vechime de 12 ani POATE NU AU FOST PROMOVATI din cauza acestui SRI st numit MIHALCEA MIHAI ALEXANDRU.......care mai incalca si Legea 304 si NU ISI semneaza ANUAL declaratia de avere si de interese !!!!!!!! care are o SINGURA declaratie de avere si de interese, cea din anul 2010 !!!!!!!!! LEGEA E DOAR PENTRU PROSTI !

# obiectiva date 4 iulie 2014 23:07 +10

LICITATIE INCHISA...AM GASIT DECRETUL PREZIDENTIAL DE NUMIRE ....e din 2010 !!!!!! ca atare, NU se poate pune VECHIMEA IN MAGISTRATURA si INM ul cum MINTE CU NERUSINARE DANK....BASSISTI, ramaneti FARA CAFEA !!! .În temeiul prevederilor art. 94 lit. c), art. 100 alin. (1), art. 125 alin. (2) şi ale art. 134 alin. (1) din Constituţia României, republicatã, ale art. 31 din Legea nr. 303/2004 privind statutul judecãtorilor şi procurorilor, republicatã, cu modificãrile şi completãrile ulterioare, precum şi ale art. 35 lit. a) din Legea nr. 317/2004 privind Consiliul Superior al Magistraturii, republicatã, cu modificãrile şi completãrile ulterioare, având în vedere Hotãrârea Consiliului Superior al Magistraturii nr. 27 din 21 ianuarie 2010, Preşedintele României decreteazã: ARTICOL UNIC Domnul Mihalcea Mihai Alexandru se numeşte în funcţia de judecãtor la Judecãtoria Buzãu. PREŞEDINTELE ROMÂNIEI TRAIAN BĂSESCU Bucureşti, 8 februarie 2010. Nr. 139.

# obiectiva date 4 iulie 2014 23:13 +13

INCHEI SEARA SPUNAND......IAR......VOICULESCU, ESTI SALVAT !! NUMIREA JUDECATORULUI DIN COMPLETUL TAU ESTE ILEGALA.....astept ca AJM ul si CSM si ICCJ si CHIORVESI si STANICIU LIVIA SI TOTI MAGISTRATII ........sa isi exprime POZITIA OFICIALA FATA DE ACEASTA FARADELEGE comisa in cuibul de vipere........ DECRET nr. 139 din 8 februarie 2010 pentru numirea unui judecator EMITENT: PRESEDINTELE ROMANIEI  PUBLICAT: MONITORUL OFICIAL nr. 95 din 11 februarie 2010

# dank date 4 iulie 2014 23:31 -16

o sa ti dau articolul in care spune ca inm se pune...te pripesti emitand concluzii dupa ce citesti legea in diagonala

# obiectiva date 5 iulie 2014 08:49 +11

da/l , dank, da/l...il astept cu cea mai mare nerabdare......eu am citit in diagonala acu` vreun an de cei 15 ani de ICCJ, de cei 8 ani pentru CAP....si nu mai gaseam sursa...IAT/O.......da si tu articolul in care spune ca pentru activitatea de judecator se pun, inclusiv, ANII DE GRADINITA.......

# Hipster date 7 iulie 2014 10:32 0

Daca este asa (are decret din 2010), socotesti inm-ul 2 ani si stagiatura+examenul de capacitate (cca 1 an si 6 luni) si iti rezulta ca este in functie din anul 2006. Fata de alegatiile ca ii trebuia vechime de 12 ani, afla ca legea pe care ai citit-o a fost modificata de ceva vreme, vechimea pt curte fiind de 6 ani. 

# TITULESCU date 4 iulie 2014 23:40 +16

DUMNEZEULE ,DECI DUMNEZEULE CAM CATE DESTINE TREBUIE SA MAI DISTRUGA JUSTITIA ASTA? IN ANII'50 NISTE SCELERATI,CRETINI SI TEMBELI ,NISTE ANORMALI,NISTE BESTI ERAU JUDECATORI , IAR ACUM NICI NU EXISTA CUVINTE PENTRU A DESCRIE CE SE INTAMPLA. EI EXECUTA CU NERUSINARE OAMENI SIMPLI ,FAC CE VOR ,N-AI CUI RECLAMA ,C,S.M.-UL DA NISTE BATJOCORI DE RASPUNSURI. PENTRU CEEA CE E ACUM IN JUSTITIA ROMANA SI PENTRU LASITATEA SI DE MULTE ORI PROSTIA MULTOR CONCETATENI DUNMEZEU AR TREBUI SA INTERVINA. Maine condamnati pentru coruptie azi judecatori . MAI INCOLO DE MINE STA O MAGISTRATA LA SECTIA PENALA CARE IA TRATAMENT DE SCHIZOFRENIE SI STIE TOT CARTIERUL LUCRU ASTA SI DE ANI DE ZILE ARE BOALA ASTA SI MA INTREABA LUMEA CUM E POSIBIL ASA CEVA. CE POTI SA RAPUNZI .Romania nu are bani PENTRU BOLNAVII DE CANCER SI PLATESTE ASA CEVA MAGISTRAT SI C.S.M-UL ISI BATE JOC IN RASPUNSURI DE OAMENI . E CRIMA FATA DE ROMANIA . TREBUIE SA FUGIM DIN LAGAR ,NE EXTERMINA ,,in numele legii''.

# unul din lumea cea mare date 5 iulie 2014 00:11 +14

ptr titulescu//parerea mea/i ca cel mai sigur loc in acest moment este sa fugim in lagar,caci justitia executa pe toti cei care/s in libertate.si ma iau dupa ofiterul ss care s/a ascuns in lagarul de exterminare de la auscwitz dindu/se evreu si care apoi a fost ctitorul inzestrarii zahalului(armata eretzului,cred ca/i incurcai rau de tot pe unii)

# . date 5 iulie 2014 07:41 -11

http://www.realitatea.net/stenograme-incredibile-cu-santajul-lui-adrian-nastase_1476552_comentarii.html#view

# santinela date 5 iulie 2014 07:44 +13

Pai sigur ca iti trebuiesc atitea luni sa poti "produce" o astfel de motivare de noaptea mintii nu alta.Acest handicapat mintal de MATEI ar trebui sa stie ca o motivare nu este un roman ci "o fraza la care se ataseaza dovezile".De unde dovezi ? Auziti la "pitifelnic" cica Nastase nu intelege valorile statului de drept.Pe linga anvengura intelectuala a lui Nastase domnul Matei ,Stanciu si toate TUTELE din completul asta sint niste .Se va mai scrie mult despre aceasta mizerie de condamnare si de motivare.

# Anonim date 5 iulie 2014 08:40 +13

Mascarada asta, care se cheama justitie in Romania, ar trebui desfintata, rasa si ar trebui dezinfectat tot ce a atins. Ficare judecator/complet se simte dator sa "scrie", se considera adica scriitori. Motivarea sentintei nu explica modul in care se aplica LEGEA intr-un caz, legea nu exista pentru acesti mascarici care nu numai ca nu au nevoie de probe, dar considera ca cele care exista si sunt in contradictie cu parerea lor nu au relevanta. Fapte, dovezi, destine, nu au nici o importanta, important e sa platim armata asta de "judecatori SF", complete ale groazei si rusinii, care isi permit sa scrie ineptii, care au distrus destine, care au ucis JUSTITIA, pentru care notiunile de drptate, cinste, datorie - si-au pierdut orice sens. Intr-o tara in care mai multi cetateni l-au votat pe Basescu, doar o astfel de justitie ii putea desavarsi opera de distrugere, bataie de joc...

# Tomy Crebla –un nou erou al justitiei Romane ! date 5 iulie 2014 09:03 -14

Tomy Crebla –un nou erou al justitiei Romane ! Cum a ajuns Tomy Crebla erou ? Simplu : Si-a facut datoria ! In primul rand a aratat ca nu e ppr ost, pentru ca numai un ppr ost nu ar fi votat acea decizie in privinta incompatibilitatii,2) Atunci cand multi s-au gandit ca el ca fost om politic va merge la Curte CA SA FACA JOCURI POLITICE,TOMY A ALES SA FIE CORECT a ales sa fie magistrat, a ales sa-si faca datoria! Felicitari domnule Tomy Crebla pentru acceptarea in lista EROILOR Justitiei Romane. Pentru magistrati regula e simpla ori sunt pe lista eroilor ,ori in puscarie ! Locul pe lista este doar pentru perioada CAND EROUL ISI FACE DATORIA CORECT !

# Salutam intrarea lui TONY GREBLA PE LISTA EROILOR JUSTITIEI date 5 iulie 2014 17:03 -4

Salutam intrarea lui TONY GREBLA PE LISTA EROILOR JUSTITIEI ROMANE, si speram sa ramana acolo cat mai mult timp !adica speram SA-SI FACA DATORIA DE MAGISTRAT , CU CONSTIINTA DE MAGISTRAT, SA APERE TARA SI NU VREUN INFRACTOR SAU UN PARTID !

# APEL DE URGENTA CATRE INSPECTIA JUDICIARA SI CATRE DNA! date 5 iulie 2014 09:16 -16

APEL DE URGENTA CATRE INSPECTIA JUDICIARA SI CATRE DNA! Cred ca trebuie inceputa de urgenta anchetarea magistratilor care au permis ACTORULUI INCOMPATIBIL SA PARTICIPE LA ALEGERI , OCAZIA CU CARE O TARA INTREAGA A FOST PUSA-N KU R !!! Trebuie data o sanctiune exemplara, : TREBUIE SCOSI DE URGENTA DIN MAGISTRATURA SI ANCHETATI PENAL ! Fie, sunt pprosti si atunci n-au ce cauta in magistratura , fie AU FACUT UN JOC POLITIC , SI ATUNCI IN AFARA DE SCOATEREA DIN MAGISTRATURA ,TRENUIE Sa fie ANCHETATI PENAL !Eu nu cred ca in justitie romana sunt oameni atat de prosti incat sa interpreteze ca I S-A INTERZIS DOAR SA FIE SENACTOR ...DAR POATE FI PRIMAR, DEPUTAT, PRESEDINTE, EUROPARLAMENTAR...Un astfel de pprost ar putea interpreta asa: daca unui criminal I se interzice sa poarte pistol ....ca a omorat un om cu el poate totusi sa poarte carabina , mitraliera, arme chimice si nucleare...astfel de magistrati sunt pericol public ! AFARA !

# basescutucutu date 5 iulie 2014 10:46 -10

sa ne invioram putin:decizia este motivata judicios in fapt si in drept. CEDO-sanse -0,toate cererile sunt inadmisibile ,de cand e un anume grefier, care le arunca la cos.

# basescutucutu date 5 iulie 2014 10:51 -10

sa ne invioram putin:decizia este motivata judicios in fapt si in drept. CEDO-sanse -0,toate cererile sunt inadmisibile ,de cand e un anume grefier, care le arunca la cos.

# visu date 5 iulie 2014 11:37 +7

Am uitat cu totii ca eradicarea infractiunilor porneste de la pericolul social si, este mai mare cel al juzilor ,,dreptatii" decat cel al politicianului speculant.

# barbu date 5 iulie 2014 11:53 -11

Ce executie visati ?Cititi in motivare Nascase a avut comportament de mafiot ! Eu am alta intrebare de ce i-au dat numai patru ani juma ? Numai enumerarea infractiunilor prin cumulare inseamna vreo 45 de ani ! De ce doar patru juma ? Nu s-a sesizat nimeni ?Si mafiotul vrea sa scape cu un an juma ? Pentru ca a scris maculatura in inchisoare ? Mai bine lasa hartia alba , era mai folositor, ca lalaielile lui zemoase oricum nu le citeste nimeni!

# Subiect INM date 5 iulie 2014 12:05 -12

Pentru Obiectiva. Se considera vechime in magistratura (pentru promovare si pentru drepturile salariale) si anii in care magistratul actual a fost avocat, consilier juridic, etc. Deci, daca vii dintr-o profesie de specialitate nu-ti trebuie decat evaluarea pentru a promova.

# Subiectiv date 5 iulie 2014 12:23 -14

Pentru a te prezenta la examenul de promovare. Ca de luat examenul e mai greu. Obiectiva, oferi ceva mai mult decat o cafea daca e condamnat Voiculescu de completul respectiv?

# obiectiva date 5 iulie 2014 12:55 +10

LEGEA S/A MODIFICAT , nenea subiectivu`. exista si o DECIZIE a CCR in acest sens..........AVOCATII NU MAI POT ASTA.......STUDIAZA CA NU DOARE !! daca Vocilescu va fi condamnat de ACEST COMPLET ILEGAL inseamna ca TOTI putem lua cate o *uie !!!!!!!!!!!! de cate ori li se scoala la astia !

# obiectiva date 5 iulie 2014 12:59 +9

asa ca, DA, asta e suplimentul de la cafea  pe care ti/l pot oferi !

# dank date 5 iulie 2014 12:54 -13

Declaratia data de Marian Capatana in fata judecatorilor Curtii de Apel Bucuresti: "In martie - aprilie 2013 a venit la mine acasa Anghel Florin si a vrut sa-mi dea 200.000 de euro. Mi-a spus ca a primit de la Dan Voiculescu la el in birou suma de 1.000.000 euro", a declarat Marian Capatana in fata instantei de judecata.Pavel Abraham a promis ca daca Bercea il infunda pe Basescu va obtinre restituirea sunei de 600 000 euro" Parerea mea e ca Abraham e depasit de situatie....este sageata lui Voiculescu....suma de 600 mii se va confisca..tiganii il vor denunta si pe voiculescu iar Abraham si voiculescu vor fi arestati pt cumparare de influenta ...si influentarea declaratiilor art 272 ncp...

# obiectiva date 5 iulie 2014 12:58 +11

PROBE, VREM PROBE, NU BARFE !!!! vrem declaratia lui capatana CERTIFICATA....VREM STENOGRAMELE CERTIFICATE.......VREM INREGISTRARILE CERTIFICATE.......daca nu, sa faca castele de nisip si magistratii astia, fara slip !!!!! ca si copiii de gradinita !!!!!

# unul din lumea cea mare date 5 iulie 2014 13:36 +9

ptr obiectiva//numai procuratoarea dankh/koo si toate aliasurile ei proaste putea sa vina cu asemenea baseli proaste!!!!!tu nu vezi obiectivo ca toti basistii ca si imperiul raului sint in SEVRAJ si ca sa incerce sa iasa au inceput sa bea cerneala!!!!!tu nu vezi ca/s asa de fraieri ca nu/ti p[ot raspunde la cea mai simpla intrebare ref la vechimea obligatorie pentru un jude de ca.ca si cind tu m.ai intreba pe mine citi psi trebuie sa aibe o roata de avion si eu incep sa o dau pe vopsea ca/i electrostatica.bai hahalerelor DA ASA ESTE BANII I/A DAT VOICULESCU DUPA CE A FACUT CHETA DE LA MINE SI DE LA CIUVICA.SI RECUNOSC CA EU I/AM TRIMIS CU UPS/UL SI CAPATINA/I VAR CU MINE DUPA ,,TACSU acum va simte bine si vorbeste cu mine,,!!!!!

# obiectiva date 5 iulie 2014 15:08 +8

mare dreptate ai avut, unule, ca de obicei !!!! e atat de prost/proasta , ca imi stric reputatia daca ma mai conversez cu ea......de azi, te ascult pe tine, ca le stii mai bine !

# ADEVARUL date 5 iulie 2014 13:05 +13

POATE SEFUL TAU BASESCU TRAIAN NU A INTELES CA ESTE MOMENTUL SĂ O STEARGĂ ENGLEZESTE DIN EUROPA,CHIAR CREZI CA INTREAGA COMISIE EUROPEANA ESTE O ADUNĂTURA DE PROSTI?CREZI CA LA CASA ALBĂ NU ESTE CUNOSCUT FAPTUL CA BASESCU ESTE UN ESCROC ORDINAR?IN RUSIA LA FEL,ACESTI POLITICIENI DE PRIMĂ MANA SUNT SI EI CONDAMNABILI PENTRU CA NU AU LUAT ATITUDINE SI AU INCERCAT SA PROFITE DE ROMANIA PRIN SLABICIUNEA CANCERULUI BASSIT,COMBINATE PRECUM CAMPIA TURZII S.A.M.D. STAU MARTURIE,CONTRACTELE SUNT FACUTE INTENTIONAT...IN SCOPUL DEVALIZARII ROMANIEI,BĂI JEGULE BĂSIST,TRADATOR DE TARA,DE TE-AR INGHITI IADU SI NU INAINTE DE A ZACE TU PE PAT 10 ANI IN CARE SA AI TIMP SA TE GANDESTI CUM AU PARTICIPAT FIECARE LA JAFUL NATIONAL BASIST,DUPA CARE SĂ COMENTEZI AICI :-)

# unul din lumea cea mare date 5 iulie 2014 13:46 +9

ptr adevarul//adevarule,te contrazic .aia de la casa alba,de la moscova,de la berlin SINT PATRIOTI PENTRU TARILE SI POPOARELE LOR,NUMAI PROSTUL NOSTRU,,INDRA(CIT)GIT,,NE/A VINDUT CA PE MISISSIPI LA TIRGUL DE SCLAVI(DOWN THE RIVER)

# unul din lumea cea mare date 6 iulie 2014 13:56 +3

vad ca si cu chestia ca ,,ne/a vindut ca pe misissipi ,,am fost preluat de catre o televiziune.IN CONTINUARE NU AM DE GIND SA CER DREPTURI DE AUTOR........CHIAR IMI PARE BINE!!!!!!!!!!

# Subiectiv date 5 iulie 2014 13:52 -15

Scuza-ma, dar decizia CCR este in sensul in care se pun anii de vechime din avocatura, consilier juridic, etc. Nu de alta, dar vreau sa beau si eu o cafea, ca de legi si decizii ale CCR sunt satul. Ha, ha, ha.

# obiectiva date 5 iulie 2014 15:06 +9

ba e inversa decizia CCR....constata ca legea este perfect constitutionala si avocatii NU mai pot trece in magistratura...........NU se mai pot pune anii de vechime din avocatura, ca si consilier juridic !!!!!!  E BATUT IN CUIE PRIN LEGE..........si prin decizia CCR !!!!!! este interzisa, si NUMAI celor cu vechime in profesia de MAGISTRAT li se calculeaza anii..l.da` eu zic sa o intrebam pe HOASCA SUPREMA DE LA ICCJ CA EA LE STIE PE TOATE...CE ZICI ????? 

# Subiectiv date 5 iulie 2014 13:55 -12

Vechimea in profesia juridica se pune si la functii de conducere de incepand cu anul acesta.

# Subiectiv date 5 iulie 2014 14:00 -13

Vreau sa vad de ce esti in stare, Obiectiva lui Voiculescu. Caci profesia imi permite sa dau eu altora ".UIE". Tie, nu prea iti permite?

# pt. sujebăs date 5 iulie 2014 14:15 +9

Ție-ți permite profesi să dai uie, dar trebuie să recunoști că nu ai vreo protecție specială să-ți iei uia meritată. Doar te amăgești.

# obiectiva date 5 iulie 2014 15:01 +6

tie iti permite profesia sa dai *uie, mie imi PERMIT EU sa iti dau macar tie, subiectivu` !!!!  !!!!! STIU ca v/ati saturat de legi de de CCR, asa cum s/a saturat si baSSescu de Constitutia Romaniei si le folositi pe toate pe post de hartie igienica......ASA VA FI SI CAND VA VINE VOUA RANDUL....cu ce masura masori, cu aceea ti se va masura !!! hai, basti ! 

# obiectiva date 5 iulie 2014 15:02 +9

mai bine obiectiva lui voiculescu decat subiectivu` lui baSsescu !!!!!

# Pt. Basescu, Voiculescu, etc si altii. date 5 iulie 2014 14:30 -5

Pentru Sujebas. Eu nu ma amagesc. Iti dau p-aia meritata doar de tine. Tu te amagesti, traseisto.

# Valeriu Mangu date 5 iulie 2014 14:58 -11

Articolul "De ce va pierde dl. prof. univ. dr. Gheorghe Mateut procesul dlui prof. univ. dr. Dan Voiculescu?", pe: http://ascunzisuri-constitutionale.eu/2014/07/05/de-ce-va-pierde-dl-prof-univ-dr-gheorghe-mateut-procesul-dlui-prof-univ-dr-dan-voiculescu/ 

# Valeria Mangă date 5 iulie 2014 15:03 +8

Articolul "De ce va pierde procesul dl penal de joasă speță Traian Băsescu?", pe: http://ascunzisuri-constitutionale.eu/2014/07/05/de-ce-va-pierde-dl-penal-joasă-speță-traian-băsescu/

# Sujtect santaj date 5 iulie 2014 15:15 -10

Din curiozitate. Ai fost vreodata la vreun proces, obiectiva lui voiculescu santajistul? Sau doar ai luat banii de la el? In ceea ce te priveste nu ai curaj nici sa dai o cafea, daramite altceva. Eu citesc decizii, legi, tu nici n-ai vazut asa ceva, esti platita sa sustii comunistii.

# obiectiva date 5 iulie 2014 15:22 +7

subiectivu`lu` baSSescu , NU ai avut tu parte in toata viata ta de atatea partide de sex, cate procese am avut eu, de 15 ani !!!!! 

# obiectiva date 5 iulie 2014 15:24 +7

stii sa citesti ??? legi ??? si eu citesc legi si NU ma laud ca `meseria imi permite sa dau *uie```. chiar ca gradul de analfabetism a crescut dramatic in RO de ajunge subiectivu` lu` baSSescu sa se laude ca STIE SA CITEASCA......

# obiectiva date 5 iulie 2014 15:32 +5

GATA, INCEPE SI ALBANIA SA SE DESTRAME......Două mii de etnici albanezi s-au războit cu trupele speciale în centrul oraşului Skopije, înfuriaţi de o decizie a justiţiei din Macedonia. De partea lor, forţele de ordine au folosit gaze lacrimogene şi tunuri cu apă, ca să-i potolească pe protestatarii scăpaţi de sub control. Timp de câteva ore, capitala Macedoniei a semănat cu un câmp de bătălie. De o parte răsunau sloganurile războinice ale etnicilor albanezi şi pietrele smulse din pavaj şi aruncate în scuturile poliţiştilor, de partea cealată zgomotul grenadelor lacrimogene lansate de forţele de ordine. Furioşi că sunt filmaţi, protestatarii nu au ezitat să-i agreseze pe zecile de jurnalişti aflaţi acolo. Totul a plecat de la decizia unui tribunal din Skopije, care a condamnat şase etnici albanezi la închisoare pe viaţă, după ce i-a găsit vinovaţi de uciderea a cinci pescari de etnie slavă,  *sursa Buciumul 

# obiectiva date 5 iulie 2014 15:34 +6

macedonia va reveni greciei, kosovo se va alipi albaniei !

# vikkktor date 5 iulie 2014 15:48 +8

Moralul popoarelor din Estul Europei, zona Balcani, fie ca sunt sau nu parte din UE, este la pamant, datorita faptului ca traiul zilnic se deterioreaza pe zi ce trece, sub conducerea unor state care au ajuns sa fie adevarate grupuri de crima organizata. Nici statul roman nu face exceptie de la aceasta linie si vedem in fiecare zi, inclusiv in domeniul justitiei aceste aspecte cu conotatii infractionale, pastorite si infaptuite de insasi capii justitiei romane...Posibili sa vina si ziua in care, furia poporului va rabufni si intr-adevar vom vedea tepe ridicate, pentru ca se pare ca nu exista alte metode de a scapa de indivizii care conduc turma in mod evident gresit, in prapastie.

# obiectiva date 5 iulie 2014 16:16 +8

dea Domnul ca acea rabunire sa fie grabnica, ca deja suntem pe duca !

# Subiectiv date 5 iulie 2014 15:36 -10

Unde ai procesele, in pat? Sau pe centura? Care este decizia Curtii Constitutionale si ce spune ea, stii?

# obiectiva date 5 iulie 2014 15:37 +6

NU dau lectii gratuite si nici nu iti dau tie informatii gratis ! TU FACI MUNCA PATRIOTICA?

# obiectiva date 5 iulie 2014 15:38 +8

alooo, subiectivu` , stiu ca esti obisnuit cu alde UDREA care fac centura pe toate partile dar mai exista si atfle de femei pe lume, sau ma/ta era tot o centurista???

# obiectiva date 5 iulie 2014 15:49 +6

dar mi/e mila de tine, ca te bucuri asa de mult ca stii sa citesti,  si iti dau un INDICIU.....CCR s/a pronuntat doar in ceea ce priveste vechimea in munca pentru FUNCTII DE CONDUCERE, nu pentru cele de EXECUTIE , functie pentru care  care judecator mihalcea mihai  alexandru NU are vechimea necesara IN MAGISTRATURA pentru a ocupa o FUNCTIE DE EXCUTIE LA CURTE DE APEL! 

# Subiectiv date 5 iulie 2014 15:49 -8

Alte femei ca tine? Si proaste si curve. Mata impreuna cu tine erau pe centura cand am trecut eu spre Ploiesti.

# obiectiva date 5 iulie 2014 15:51 +7

MA/TA ARE CRATIMA, ANALFABETULE.dar, NU scrie in LEGE...hai sictir, ca deja ma cobor prea jos discutand cu toti dezaxatii ca tine !  regret, dar ne/ai confudat cu ma/ta si cu sora/ta !  :-x

# UNUL DIN LUMEA CEA MARE date 5 iulie 2014 17:41 +6

PTR SUBIECTIV//BAI COCALARE TE/AI AUTO DEPASIT CHIAR PE TINE!!!!!!!MAI BINE RAMINEAI IN PLOIESTI SI NU TE MAI,,INTORCEAI LA BUCALE SA FACI COMENTARII PE LUJU

# obiectiva date 5 iulie 2014 20:55 +5

subiectivu` e fetita lu` baSSescu !!!! nu stiu travestitii astia ca femeilor alfa, ca mine, le plac barbatii adevarati, nu `fetitele`.....

# Subiectiv date 5 iulie 2014 15:51 -6

Nici nu stii ce spune Curtea Constitutionala, dar sa-i mai stii si numarul. Si cred ca nici la sex nu te pricepi. Poate sex oral.

# Subiectiv date 5 iulie 2014 15:53 -8

Spune-mi la sex oral te pricepi? Treci pe la mine? La o cafea.

# obiectiva date 5 iulie 2014 15:55 +5

la sex oral te pricepi tu cu udrea si baSsescu...va las intaietatea ! hai, fugi ca te asteapta seful` !!! 

# obiectiva date 5 iulie 2014 15:57 +7

bai, frate, ce e si cu baSSistii astia ...obsedati sexual, parol ! astia gandesc cu cucu`...de l acoroceni !

# obiectiva date 5 iulie 2014 16:01 +7

toti, dar toti seamana cu baSSescu care, pentru ca a gandit de 10 ani doar  cu cucu`, ca prezidente, ne/a adus unde ne/a adus, ca si tara !!!!  unul nu e mai acatarii......obsedati sexual ! ca babuinii, numai la imperechere le sta capul !

# obiectiva date 5 iulie 2014 16:07 +8

pai, daca baSSescu a ramas TOT LA CARTARESCU, CE PRETENTII SA MAI AVEM DE LA DEMIS ??? Lăudat în mod deşănţat de „intelectualii lui Băsescu”, romanul „Orbitor” de Mircea Cărtărescu, ajuns la vol. 3, se pare că nu a fost citit de nimeni, deşi a fost tradus de către ICR, pe bani publici, în aproape toate limbile pământului, scrie cotidianul.ro "Dacă ar fi lecturat chiar superficial romanul „Orbitor. Aripa dreaptă”, apărut, desigur, la Editura Humanitas, condusă de Gabriel Liiceanu, preşedintele Băsescu ar fi citit următoarele": - “Îmi bag pu… în regina Angliei” (pag. 241). -“Mă fu… în ea de Casa Albă?” (pag. 241). - “CIA ce căcat e” (pag. 242). *SURSA jurnalul.ro

# obiectiva date 5 iulie 2014 16:12 +7

CE A CITIT BASSESCU IN CARTARESCU ???  Dacă ar fi lecturat chiar superficial romanul „Orbitor. Aripa dreaptă”, apărut, desigur, la Editura Humanitas, condusă de Gabriel Liiceanu, preşedintele Băsescu ar fi citit următoarele: - “Îi placea să-şi pună degetul pe fund şi să-l miroase apoi” (pag. 84). - “Uite cum e cu ţara: cică limbricul iese cu fi-su dintr-un cur plin de căcat, ca să-i arate cum e afară (…). Limbricu-ăla mic se gîndeşte ce se gîndeşte şi dup-aia zice: “Păi, tăticule, dac-aici e atît de frumos, de ce trebuie să trăim noi în gaura aia păroasă?, în duhoarea aia de căcat, în bezna aia groaznică?” Da’ taica-su-i zise răstit: “Fiule, să nu mai vorbeşti aşa! Aia-i Patria!”” (pag. 58). - “Îi plăcea să-şi pună degetul pe fund şi să-l miroase apoi” (pag. 84). * SURSA COTIDIANUL.RO

# Kermit date 5 iulie 2014 16:17 -8

:-* Si care va sa zica " lumina Romaniei" ( A. Nastase) era un mare talhar ... :P

# obiectiva date 5 iulie 2014 16:19 +4

Electrica este una dintre cele mai profitabile companii de stat în care nu era nevoie de investiții majore, ci doar de cheltuili pentru întreținere. De remarcat că nici o societate cu pierderi nu intră în vizorul guvernului Ponta. Ca spectacolul să fie total, o delagție din România în frunte cu premierul Victor Ponta şi ministrul delegat pentru Energie, Răzvan Nicolescu, a participat vineri la listarea companiei Electrica pe Bursa din Londra, pe care statul vrea 390 de milioane de euro pe 51% din acţiunile companiei. Adică preț de vreo 3-4-5 grădinițe și bazine. Electorale, firește. În perioada 16-25 iunie, statul român a oferit 177 milioane noi acţiuni Electrica urmând ca, după vânzare, participaţia statului să se reducă la aproximativ 48,8%. Per total, Guvernul spera sa stranga cel putin 435 de milioane de euro din listarea a 51% dintre actiunile Electrica. Sursa: Express Magazin

# Una bucata cetatean date 5 iulie 2014 22:16 -4

Văzându-l pe Ponta participând pe la toate evenimentele, unde are sau nu are treabă, mi s-a mai ostoit doru' de Udrea. Cer iertare atât "preoților" de la altaru' PSD-ului cât și celor ce slujesc "zeul" Băsescu și"cariatidele" lui de prin justiție, care își vor  simți lezată "sinea interioară" de acesta alăturare.

# obiectiva date 5 iulie 2014 23:00 +2

nu ai de ce ! toti sunt identici ca gemenii siamezi, de altfel, ponta e foarte bun prieten cu udrea !!! 

# Valeriu Mangu date 5 iulie 2014 22:32 -6

Articolul “O intrebare pentru dl. prof. univ. dr. Gheorghe Mateut”, pe: http://ascunzisuri-constitutionale.eu/2014/07/05/o-intrebare-pentru-dl-prof-univ-dr-gheorghe-mateut/

# Wiktor CIORBETE =O MARE RUSINE A ACESTUI NEAM ! date 6 iulie 2014 04:51 -6

Wiktor CIORBETE =O MARE RUSINE A ACESTUI NEAM ! Sincer i-am acordat odata credit acestui om ,cand am aflat ca provine din tarani, ca a invatat bine , si m-am bucurat ///-Asta e vana sanatoasa a neamului mi-am zis eu , s-a ridicat singur ! /// Foarte repede m-am lamurit cat de JI GO DDIE ESTE ACEST OM ! La inceput nu mi-a venit sa cred, Ba, Wiktore , esti o ji go ddie! Imi produci o stare de profunda woma, cum nici baronii buicu nici operisan, radu fasole, nici ceilalti nu mi-au produs , pentru ca la ei era de asteptat ,ei sunt neam de banditi , dar de la tine nu ma asteptam sa faci de ras clasa taraneasca din care provii, sa-ti bati joc de neamul tau ! Sa-ti fie rusine, ba ! Ai ajuns intr-o functie importanta , si in loc sa-ti aperi neamul, AI PACTIZAT CU BANDITII CARE VOR SA DISTRUGA INVATAMANTUL ROMANESC, SI IN TIMP SA DISTRUGA NEAMUL ROMANESC! Pentru cati bani ti-ai vandut sufletul si neamul, ba, ji go ddie ?

# Wiktor CIORBETE =O MARE RUSINE A ACESTUI NEAM ! date 6 iulie 2014 05:25 -6

Wiktore, mai ai inca timp sa-ti repari greseala ! Poate n-ai inteles cum te-au cumparat mafiotii, Iti explic eu pentru ca tu esti ORBIT DE POSIBILITATEA pe care ti-au dat-o mafiotii DE A FURA SI TU,IN SFARSIT ,DE LA STAT , PE SATURATE , FARA NUMAR ! Oi fi fost sarac, si acum vrei sa scapi de saracie 10 generatii ! Te inteleg intr-un fel ! Iata cum ti-au cumparat mafiotii sufletul : Ti-au marit FONDURILE LA DISCRETIE , SI TU LA SCHIMB SA NU VEZI JAFUL PE CARE VOR EI SA-L FACA IN INVATAMANT, PATRIMONII DE SUTE DE MILIOANE DE EURO DE LA universitati particulare vor fi luate de mafioti.Problema este ca prin aceeasi lege se deschid fabricile de diplome , si asta inseamna distrugerea neamului tau ! Intelegi ,ba, Wiktore . Tu ai invatat din greu , ai invatat bine ,..si or sa vina acum 200 000 de prosti pe an care sa aiba o diploma ca si tine , si care nu stiu sa scrie ! E corect Wiktore ?Iata ce poti sa faci : DIN POZITIA INALTA IN CARE ESTI SA CONTESTI MODIFICAREA INVATAMANTULUI !

# DACA-L CUNOASTETI, CITITI-I ACESTE RANDURI ! date 6 iulie 2014 07:46 -6

si daca esti barbat SA CONTESTI LEGEA PRIN CARE AI FOST MITUIT CA SA TACI, legea prin care ti-au marit fondurile la dispozitie , legea rusinoasa prin care ti-au cumparat sufletul si constiinta , prin care si-au batut joc de toata cariera ta SI DE NEAMUL TAU . AIA A FOST MITA ,BA,WIKTOERE ,A FOST MITA ! AI FOST MITUIT SA TACI , SA NU-TI FACI DATORIA , AI FOST PLATIT CA SA-TI TRADEZI NEAMUL TAU ! Ai fost platit ca sa fii ji go ddie ! Acum ai inteles ,ba Wiktore ? Gandeste-te la neamul tau , la taranii din apuseni , la Avram Iancu , SI TRANSMITE-I PRIN ETER , LUI AVRAM IANCU ///-Iancule iarta-ma ,ca te fac de ras , sunt o ji godie, nu ma pot ridica la inaltimea ta, m-au orbit banii , AI LUPTAT DEGEABA ! ///

# Valeriu Mangu date 6 iulie 2014 08:49 -5

Articolul "In mars, impotriva statului de Drept(?!)", pe: http://ascunzisuri-constitutionale.eu/2014/07/06/in-mars-impotriva-statului-de-drept/

# tara corupta date 6 iulie 2014 09:43 +5

Noaptea mintii. Nastase mafiot? Se prea poate. Dar ceilalti? Dar Basescu? Dar miile de judecatori corupti? Dar sutele de mii de gipane si de vile intr-o tara in care venitul mediu net este de sub 500 de euro/luna?  Dar miile de latifundiari prin rapt? Dar fiicele lui Basescu, fiicele si fii celorlalti demnitari? Dar greii UDMR? Dar Melescanu? Dar parasuta UDREA? Dar Pmp-ul? Dar ciudata fiinta pletoasa, santajabila de la CCR care a furat un referendum platita cu Steaua Romaniei si un post la CEDO, plus kurvasareala  la liber, pe sub catedre la FSPUB, cu amantul supra-altern, repatriat? Ei bine, tovarasi judecatori cum sta treaba, dreptate e aiasta? <img src=ops:' />

# obiectiva date 6 iulie 2014 09:44 +4

HAHAHAHAHA.......FETELE LUI VOICULESCU SUNT CHEMATE CA MARTORI IMPOTRIVA TATALUI.........pai , daca baSSescu poate si are dreptul sa REFUZE A FI MARTOR PENTRU FRATE/SU, SI FETELE LUI VOICLESCU vor putea refuza sa depuna marturie !!! CPP este pentru toti ....nuuuuu ?????? vin, ca sa nu fie amendate, :D si spun ca au DREPTUL sa NU depuna marturie !!!!!! TATAL ESTE RUDA DE GRADUL I, fratele DOAR de gradul II ! 

# obiectiva date 6 iulie 2014 09:45 +4

stiti cine e initiatorul protestului la CAP BUc din 7 iulie 2014 ??? NEBUNUL DE MIRCEA GIURGEA care trebuia arestat de muuuult pentru instigare la crima, la violenta, etc !!!!!!!!

# TITULESCU date 6 iulie 2014 12:30 +5

Chemati in garantie ,  IN ORICE  PROCES  in care sunteti implicati:Ministerul Justitiei , Curtea de Justitie a Uniunii Europene, Curtea Penalala Internationala de la HAGA. O sa vedeti cum dau curvele inapoi, nu se vor mai considera dumnezei pe pamant.... :P :P :P :o :o :o :-* :-* :-* :-* :-* :-*

# Este verosimil ca Nastase a actionat in pur stil mafiot date 6 iulie 2014 12:46 +5

dar modul cum a fost judecat acesta nu face deloc cinste justitiei romane. Nu se face justitie prin incalcarea drepturilor persoanei cercetate. Arbitrariul justitiei face ca nici o persoana valoroasa sa nu vrea sa mai traiasca intr-o astfel de tara cu o justitie-instrument al puternicilor zilei. De aceea, nu va trece mult timp si ne vor pleca toate valorile din tara.

# UNUL DIN LUMEA CEA MARE date 6 iulie 2014 14:04 +5

PTR Este verosimil ca Nastase a actionat in pur stil mafiot// AU PLECAT DEJA!!!!!!!!!! si ca drept dovada ....uita/te LA CE A RAMAS

# Stiu o familie de medici excelent cotati profesional date 6 iulie 2014 15:22 +5

care au parasit Romania numai pentru ca au avut aici parte de inscenari judiciare. Acum sint in Franta si sunt profesionisti de baza ai unor spitale municipale. Iar in locul lasat de ei in Romania sint niste mediocritati.

# UNUL DIN LUMEA CEA MARE date 6 iulie 2014 17:10 +5

eu o stiu pe fosta sefa a LABORATORULUI DE ANALIZE DE LA CENTRALA ATOOMICA DE LA MEDGIDIA,care/i chiar TOBA DE CARTE SI CU O REPUTATIE MAI MULT DECIT SOLIDA care facuse studii si in franta si in uk si au chinuit/o IMBECILII DE PDL/ISTI si care a datUN SINGUR TELEFON si pe loc a fost angajata ca DIRECTOARE ATENTIE DIRECTOARE!!!!!!! A LABORATORULUI DE LA SPITALUL CENTRAL DIN METZ........DECI TOTI STIM CE A insemnat pentru romanica ciuba pedelisto/udrista/basista!!!!!CONDAMNATI LA EXECUTARE CA SI CEAUSESCU SI ALA A CONSTRUIT NU A DISTRUS

# A actionat in stil mafiot date 7 iulie 2014 10:42 +2

"Maria" presupune un grup organizat .....Care  e  ala? :P :P :P :o :o :o :eek: :eek: :eek: :eek:

# MAFIA date 7 iulie 2014 10:43 0

"Mafia" -- erata 8) 8)

# jurist date 7 iulie 2014 14:04 0

Mizerabilii!

# gogu date 11 iulie 2014 10:52 0

Ceva probe!!!!???? Supozitii peste supozitii, cred, cred, este sigur, consideram, trebuie dat un exemplu, ....frunza verde maracine, liru, liru, crocodilu....stiinta mare... au patruns greu in system...au citit doua carti si au ajuns la DREPT!!!

Adauga comentariu

:D :lol: :-) ;-) 8) :-| :-* :oops: :sad: :cry: :o :-? :-x :eek: :zzz :P :roll: :sigh:

DISCLAIMER

Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

EDITORIAL

Vorbe de fumoar

Vorbe de fumoar – 13.04.2021 – Ionut Matei se face notar

+ DETALII

FACEBOOK

Utlimele comentarii
Cele mai citite
LUMEA JUSTITIEI
Arhiva