Indaco.ro

Trimiteţi link-ul unui prieten prin e-mail

Nume prieten
Email prieten
Numele dvs.

TARCEA A FRAMANTAT BILE DIN FRANTA – La ICCJ a avut loc tragerea la sorti a Completurilor de 5 pe anul 2018. Iulian Dragomir va face echipa cu Ionut Matei. Veste buna: judecatorul Horia Valentin Selaru nu a fost scos din bol. Urmeaza ca dosarele aflate pe rol sa fie repartizate la Completurile de 5 judecatori. Tragerea la sorti a fost facuta cu bile comandate din Franta: “Ura, avem bile!” (Galerie foto)

Joi, 13 decembrie 2018 17:56 | Scris de Valentin BUSUIOC | pdf | print | email

Anul se incheie in forta la Inalta Curte de Casatie si Justitie. Presedinta ICCJ, Cristina Tarcea (foto 1 stanga), a tras la sorti joi, 13 decembrie 2018, Completurile de 5 judecatori in materie penala si civila, pentru anul 2018. Mutarea a venit dupa ce pe 5 decembrie Consiliul Superior al Magistraturii a obligat instanta suprema sa faca noi alegeri pentru aceste completuri. Hotararea CSM a fost pronuntata din cauza ca Tarcea se grabise sa faca o tragere la sorti pe 9 noiembrie, cand inca nu fusese publicata motivarea Deciziei nr. 685/2018 a CCR, prin care Curtea Constitutionala a Romaniei a constatat conflictul juridic de natura constitutionala intre Parlament si Inalta Curte pe tema acestor completuri (click aici pentru a citi).


Noutatea este ca Inalta Curte va avea 6 Completuri de 5 judecatori in penal si civil, iar nu 4, ca pana acum. Precizam ca desi in 2019 va avea loc o noua extragere, completurile trase la sorti joi, 13 decembrie 2018, vor continua sa judece dosarele aflate deja pe rolul Completurilor de 5 judecatori, urmand ca acestea sa fie repartizate aleatoriu. Atat doar ca judecata nu va incepe pana la finele acestui an, intrucat au fost pronuntate amanari pentru 2019, ca urmare a situatiei create dupa decizia CCR.

Selaru a ratat noile completuri

Exista o veste buna dupa tragerea la sorti de joi. Vestitul judecator Horia Valentin Selaru, fost consilier al Laurei Kovesi la PICCJ, nu se mai regaseste pe lista noilor completuri in materie penala. In schimb, Iulian Dragomir (foto 2 stanga) va face echipa cu Ionut Matei. De data aceasta, Cristina Tarcea si-a tras la sorti propriul nume – ceea ce nu s-a intamplat la extragerea de pe 9 noiembrie.

Redam componenta Completurilor de 5 judecatori ale ICCJ trase la sorti de Tarcea:

C1 Penal:

Simona Cristina Nenita

Iulian Ilie Dragomir

Constantin Epure

Marius Dan Foitos

Ionut Matei

C2 Penal:

Simona Daniela Encean

Tatiana Lucia Rog

Alexandra Iuliana Rus

Luciana Mera

Rodica Aida Popa

C3 Penal:

Francisca Vasile

Silvia Cerbu

Ioana Bogdan

Anca Madalina Alexandrescu

Ana Hermina Iancu

C1 Civil:

Mihaela Tabarca

Lavinia Dascalu

Minodora Condoiu

Claudia Marcela Canacheu

Gabriela Barsan

C2 Civil:

Iulia Cristina Tarcea

George Bogdan Florescu

Rodica Zaharia

Corina Alina Corbu

Maria Hrudei

C3 Civil:

Bianca Tandarescu

Beatrice Nestor

Valentina Vrabie

Daniel Gheorghe Severin

Virginia Filipescu

Lista de permanenta pentru materia penala:

Stefan Pistol

Horia Valentin Selaru

Oana Burnel

Andrei Claudiu Rus

Geanina Cristina Arghir

Maricela Cobzariu

Mirela Sorina Popescu

Daniel Gradinaru

Simona Cirnaru

Ioana Alina Ilie

Florentina Dragomir

Gheorghe Aurel Ilie

Sandel Lucian Macavei

Leontina Serban

Lavinia Valeria Lefterache

Dan Andrei Enescu

Rodica Cosma

Lista de permanenta pentru alte materii decat cea penala:

- Sectia I civila:

Elena Carmen Popoiag

Sorinela Alina Macavei

Carmen Georgeta Negrila

Florentin Sorin Dragut

Alina Iuliana Tuca

Petronela Cristina Valeanu

Adina Georgeta Nicolae

Eugenia Puscasiu

Paula Pantea

Lavinia Curelea

Simona Lala Cristescu

Simona Gina Pietreanu

Aurelia Rusu

Nina Ecaterina Grigoras

Andreia Liana Constanda

Romanita Ecaterina Vrinceanu

Mihaela Paraschiv

Mirela Visan

- Sectia a II-a civila:

Roxana Popa

Rodica Dorin

Ileana Izabela Dolache-Bogdan

Marioara Isaila

Veronica Magdalena Danaila

Nicoleta Tandareanu

Cosmin Horia Mihaianu

Eugenia Voicheci

Ruxandra Monica Duta

Iulia Manuela Cirnu

Marian Buda

Carmen Tranica Teau

Ianina Blandiana Gradinaru

Paulina Lucia Brehar

Virginia Florentina Dumineca

Mirela Politeanu

Petronela Iulia Nitu

- Sectia de contencios administrativ si fiscal:

Eugenia Marin

Rodica Florica Voicu

Adriana Elena Gherasim

Denisa Angelica Stanisor

Gheza Attila Farmathy

Madalina Elena Grecu

Mariana Constantinescu

Horatiu Patrascu

Florentina Dinu

Liliana Visan

Veronica Nastasie

Decebal Constantin Vlad

Laura Mihaela Ivanovici

Ionel Barba

Adriana Florina Secreteanu

Marius Ionel Ionescu

Dana Iarina Vartires

Cristian Daniel Oana

Emilia Claudia Visoiu

Gabriela Elena Bogasiu

Iuliana Maiereanu

Luiza Maria Paun

Cezar Hincu

Andreea Marchidan

Mona Magdalena Baciu

Eugenia Ion

Carmen Maria Ilie

Ura, avem bile!”

Spre deosebire de data trecuta (click aici pentru a citi), acum vicepresedintii ICCJ Iulian Dragomir  si Gabriela Bogasiu (foto 3 dreapta) nu s-au mai afisat alaturi de Tarcea in lumina reflectoarelor, ci au stat cuminti in bancile Salii Sectiilor Unite de la Inalta Curte, in spatele presei. Inainte de extragerea propriu-zisa a completurilor, judecatoarea Paula Pantea si Aneta Ionescu, prim-magistratul-asistent al ICCJ (foto 4 stanga), au introdus biletelele in bile de plastic comandate tocmai din Franta. Pretul total al celor 160 de bile cumparate s-a ridicat la 320 de euro, potrivit Antena 3.

Epopeea Completelor de 5 judecatori continua. Mi-ar placea tare mult sa va spun ca astazi este ultimul episod. Din pacate, prudenta ma obliga sa am rezerve. Asa cum stiti, la data de 7 noiembrie a fost pronuntata Decizia Curtii Constitutionale nr. 685, prin care, constatandu-se conflictul juridic de natura constitutionala, Inalta Curte a fost obligata de indata sa procedeze la tragerea la sorti a Completurilor de 5 judecatori”, a declarat Tarcea inainte de extragerea noilor completuri.

Dupa tragerea la sorti, sefa ICCJ Cristina Tarcea a povestit peripetiile prin care au trecut bilele aduse din Franta, care era cat pe-aci sa nu mai ajunga in Romania, din cauza ca s-au ratacit pe aeroportul din Leipzig.

Iata relatarea Cristinei Tarcea:

Ca orice epopee frumoasa, si povestea bilelor este interesanta. Initial, am decis sa recurgem la serviciile furnizorilor romani. Numai ca, din pacate, ceea ce am gasit nu era corespunzator conditiilor stabilite prin hotararea CSM si a Colegiului de conducere. Deja am vazut ca au aparut prin presa mici fragmente de informatii. Am apelat prima data la Loteria Romana, care ne-au spus ca sunt cu mult mai tehnologizati decat bilele noastre si ca singurele bile pe care le au sunt vreo sase sau opt din tragerile anterioare, dar care toate erau numerotate.

Am apelat la Federatia Romana de Fotbal. Nici acolo nu au gasit un numar suficient de bile. Erau numerotate si acelea si, daca imi aduc eu bine aminte, erau si de culori diferite. Dupa care am apelat (noroc cu tehnologia avansata!) la Internet. Am gasit o societate pe Internet, care a gasit aceste bile in Franta. Ele au plecat din Franta luni, numai ca s-au ratacit pe un aeroport din Germania, in Leipzig, motiv pentru care bilele au sosit abia ieri (n.r. miercuri). Eram la Cosiliul Superior al Magistraturii cand doamna prim-magistrat-asistent (n.r. Aneta Ionescu) mi-a dat un mesaj si mi-a spus: «Ura, avem bile!» Cam asta e istoria bilelor”.

Mai jos puteti vedea alte imagini de la tragerea la sorti de joi, 13 decembrie 2018:


Accesari:6834

Comentarii

# Leana date 13 decembrie 2018 13:54 +10

In ce situatie ridicola se afla Ro. Si daca nu a fost scos din bol Selaru ce? E bine merci pe la alte dosare facand exact ceea ce stie mai bine si anume magarii. Clasa politica, justitia si serviciile sunt pline gat de mafie. Se vede din avion. CCR si clasa politica cauta tot felul de motive daca nu sunt le inventeaza pt a nu rezolva marile probleme din justitie. Numai amanari si tergiversari. Protocoalele ilegale care trebuiau sa constituie prioritatea nr 1 sunt mereu amanate. Ro nu se va face bine niciodata cu mafiotii astia la butoane. Nu-s astia vin altii pusi de tot ei si tot asa.

# .. pluguşorul în varianta pt.sistemul fals de justiție date 13 decembrie 2018 15:52 +8

Aho,aho ciudați-ratați de sistem abilitați_ Stati puțin nu mai"mânati"_ Căci oricum veți fi schimbați_ Nu vedeți că nu-i e bine?_ Mafia..că nu mai ține!_ Şi-n justiție schimbarea_ Pute ca..canalizarea :D Ce-a băgat prin ILEGAL/toată țara în penal_ însă celor din sistem_ De se tem sau nu se tem_ Vă dorim ca la mulți ani_ S-aveți soartă de penali_ Şi în loc de o urare_ La mulți ani în închisoare_ Noul an celor slugoi..Le va da..m... înapoi :P

# Manati maaaai...haaaai, hai! date 13 decembrie 2018 16:58 +1

:lol: :D :lol: :D :lol: :D

# DODI date 13 decembrie 2018 16:50 +3

Justiția românească a făcut un pas major. A trebut de la BULĂ la BILĂ. E o chestie de finețe. Nu are cum să o înțeleagă nici garcea, nici tractoristul și nici ciolanis. O chestie mult prea subtilă pentru ei.

# alba neagra suprema date 13 decembrie 2018 14:09 +1

vai voua nenorocitelor

# ^^ date 13 decembrie 2018 14:47 0

Urat primul complet de penal. :))

# JOHN DOE date 13 decembrie 2018 16:37 +3

Au cumparat din Franta bile care se afla in ouale kinder???!!!

# UNUL DIN LUMEA CEA MARE date 13 decembrie 2018 18:25 +3

ACUSILEA ICCJ ARE BILE PE CIND JUSTITIA DE MULT A FOST LASATA FARA BILE,ADICA CASTRATA

# Drăgaica din talpa ţării date 13 decembrie 2018 18:55 0

C3 penal, un complet echilibrat si bun.  Ihim, mergea  şi cu bile kinder , dar  se  umplea  netu’ de  glume şi  băşcălie.  ;-)

# Pintea date 13 decembrie 2018 20:19 +3

Aoleu! C3 penal e torpila! Sant unii judecatori in acel complet, care ar fi trebuit exclusi de mult din magistratura! De ex. Dragomir si Matei!Cum se face ca astia 2 sant nelipsiti din completele astea? Or fi fost biletele alea srise numai cu numele astora? Dar bilele au fost problema pentru Inalta? Ce santem la fotbal, jucam mingea cu piciorul? Asta au inteles ei prin recredibilizare? Vai de justitia care se face acolo!

# Edelweiss - Portretist iconic (cu plaivazul) (de Bukowina) date 13 decembrie 2018 22:27 +2

Așadar, nimeni nu poate testimonia cu exactitate cam câte jubilee cară ( pe-un singur picior), demoazela rujată, botoxată, liposucționată, ultraviolată, iradiată, sablată, periată, polizată, alezat etc. Poate să aibă și 27 de anișori ca Sorina M de la CA. C-va, poate să aibă și de 27 ori câte 27 de ani petrecuți în jilțul de jude. Orișicât s-ar analiza picturile cucoanei emblematice, nu se pot deduce nici un fel de indici temeinici care să conducă înspre o prezumție cât de cât corectă asupra etății creaturii androgine. Mai ales șochează, în mod evident, trecutul (epocal sau milenar) de trai bun pe vătraiul bugetar, petrecut de fosila judiciară: nici un singur riduleț nu se poate bănui pe tenul feței, porțelanat și întins ca o față de Barbie-doll. Fratiweare, aia dacă măcar schițează un zâmbet sau o încruntare, crecă se sparge în mii de fărâmițe, ca o Vază aparținând dinastiei Ming scăpată pe dușumele.

# Edelweiss - Portretist iconic (cu plaivazul) (de Bukowina) date 13 decembrie 2018 22:30 0

Tainele bucătăriei gourmet sau „de fițe” nu se cade a fi hobby-uri pentru vreo vrăjitoare judiciară atemporală, așa că nu mai rămâne decât azvârlirea unor impresionante sume de bani pe apa sâmbetei întru reiterarea iluzoriului motiv al dobândirii „Tinereții fără Bătrânețe și a Perfecțiunii Tenului fără riduri”. Cine nu-i încredințat de veridicitatea acestei deducții, să facă bine să privească la halucinanta și uluitoarea pictură a momâiei refurbished. VERITABILĂ IMAGINE OFICIALĂ A JUSTIȚIEI ROMÂNE! Exponențială și reprezentativă! Cotoroanţa Matusalemică, creatură menopauzată încă din timpuri imemoriale, fosilă obsoletă imposibil de datat cu izotopul de carbon C14, se poartă și se etalează ca o infantilă, virginală și ingenuă jună-școlăriță!

# Edelweiss - Portretist iconic (cu plaivazul) (de Bukowina) date 13 decembrie 2018 22:33 +1

(post-script: cât despre deghizarea harridancei geritarice în costumație de școlăriță pusă și dispusă la „șotii” unappropriated, nu prea se pot lansa prea multe speculații, noi nefiind câtuși de puțin familiarizați cu teoria fetișurilor psihanalitice, dezvoltată de Freud și Jung! Draaqu știe ce reminiscență a copilăriei gimnaziale sau adolescenței liceale se poate să se fi scurtcircuitat în Sinele sau Eul emoțional al baborniței reșapate. Poate amintirea primei note de 4 la ora de sport urmată neconidționat de pedeapsa aplicată de însuși tânărul și chipeșul profesor de tumbe? Sau poate careva argumenta științific legătura indisolubilă dintre bluza-rochiță și chatarsisul„Scufiței-Roșii”, lovită la fundulețul cel gol de Lupul cel Rău cu o centură de piele identică ca grosime cu cea din imagine?) Who can know? Who can say? Niminea!

# Edelweiss - Portretist iconic (cu plaivazul) (de Bukowina) date 13 decembrie 2018 22:35 +1

În lipsa acestui deosebit de util element conclusiv, nu putem decât să încheiem atipic acest pseudo-eseu insultător, rememorând, de pe vremea bunicilor, o metodă bătrânească de curățat pielea a diferite creaturi: cu făină de popșoi în******tă în apă. Așa se curăța și pielea cucoșului ce urma să devină răcituri, așa se purifica și șoriciul râtanului ogrăzii, ritualic și asasinat mișelește în zi cumplită de Ignat. Avantajul bunicilor era că nu cheltuiau nimic, un căuș de mălai fiind lesne de luat din lada cu făină. Iar apă pură, neîncepută, numai bună de pus la alcătuirea poțiunii Perfecțiunii Tenului, era așijderea de multă în puțul fântânii! Iar rezultatul tratamentului „cosmetic” fiind de o eficiență uluitoare: un aspect exterior al epidermei similar celei din imaginile din articolul de față! (din articolul prezent! Căci despre „față” tocmai ce-am stabilit că e o altă bizară povistire)

# Io* date 13 decembrie 2018 23:36 0

Iar mi-o tăiat LuJu primele 2 calupuri ale „portretului” Barbie-Doll de la ÎCCJ. Cum n-am chef de repost, iaca acilișa postul integral: https://tazmaniandemoon.blogspot.com/2018/12/injactia-cu-botox-portretistic.html

# Iulia Albu, nevasta lui Freud date 15 decembrie 2018 01:02 +2

Gustul omului nu-l muţămesti niciodata, d-apoi gustul unui Draq infidious ! dacă-i babă, de ce-i babă, dacă arată mai tânără, e plastic si tot asa !  mie-mi place, chiar daca a trecut pe la salon, mereu a fost o dama bine pt anii ei, care sunt….(sic)!  Pozaru’ e vinovat folosind  filter si luminozitate multa, de aici impresia de portelan estetizat Hairstyle:classic, adaptat fizionomiei, lungime: ok, nuanta Wella Professional 2 (dar si Loazar se vopseste ) makeup: remix: sprâncene, anii ‘20-30, eyeliner: ’40, lipstick: ’50 rosu intens+creion, umbre:’60-70, bujori: la alegere , atemporali. Bluza/ taior: repro neinspirat  anii ’60, croi de serie fara migala (originalul avand pense la sâni si talie)  Centura, Oh..! Niet ! se potrivea o curelusa subtire sau deloc . In fine , să fie iertat, pt Maria Tănase  !“Si te ţineam de cingătoare/tu-mi jurai pe mândrul soare/că de altu’ nu te doare   Predomina stilul vintage retro, uneori cu accente festive  prea  îndraznete pt nîmiezu’ zilei.

# Spoială potrvită date 15 decembrie 2018 09:58 0

Problema nu e pe dinafară (poate fi încoronată Miss Baba anului), ci pe dinăuntru...acolo-i gătită inadecvat...

# Festivul date 15 decembrie 2018 18:23 0

cu cat \ baba anului\ are termenul de garantie depasit- ca kilometrajul masinii,- cu atat se spoieste mai mult sa pozeze in tinerica nurlie,.astea rezista ca acneea netratabila. ;-)

# Edelweiss - Portretist iconic (cu plaivazul) (de Bukowina) date 16 decembrie 2018 02:17 0

Mey, nu persoana proprie a Paulei este esențial în economia scornelii de mai sus, ci mențiunea că această cotoroanță refurbished, spoită cu var și fărbuită cu chindrus, este IMAGINEA OFICIALĂ A JUSTIȚIEI RROMÂNE. Adicătelea ea – JUSTIȚIA – este ca o BABĂ COMUNISTĂ, o pramatie atemporală cu apucături kaghebist-securistoid-gestapoviste, o panaramă tupeistă dar care moralmente este putredă până-n cele mai infime părticele ale construcției, care este murdară de păcate etice din creștetul coafurii până la unghiuța cea mică a piciorușului stâng. Cu toate aceste disparități EVIDENTE și ARHICUNOSCUTE Urbei și Orbei, fosila neo-securistă se crede și se înfățoșează agorei cu ifose juvenile ca de Scufiță Roșie, cu aroganțe de pițipoancă botoxată, care nu a băut toată aeternala ei existență decât apă plată cu lamüie și crede că această alegație poate justifica duhnitoarea și fetida miasmă de usturoi ce emană din gura pocită a BABORNIȚEI ce ce s-a cocoțat pe piedestalul Zeiței Themis

# Edelweiss - Portretist iconic (cu plaivazul) (de Bukowina) date 16 decembrie 2018 02:30 0

As a conclusion: JUSTIȚIA din Rröemenika, care este de o stricăciune desăvârșită și o putreziciune totală, ni se oferă privirii și percepției ca o jună primă vivace, cu elan, exuberanță, energie și comportament specific generațiilor tinere. Imaginea acestei fosile putrefacte, cu moaștele având un inconfundabil iz kaghebist, după ce-i spoită, coafată, fardată, periată, vopsită, botoxată și liposucționată, ni se tot vâră pe gât, cu anasâna, drept imaginea unei june Themis, soră de gintă zeiască cu Venus! E o treabă să reușești să vinzi prostimii, de aproape 30 de decenii, „Moartea în vacanță” la prețul și calitatea „escortelor de lux”. Abia asta este forma apoteotică a proxenetismului: proxenetismul social, moral, juridic. De trei decenii, cu voie sau de nevoie, mergem la acest imens Bordel al Matroanei cu balanța, plătim prețuri exorbitante pentru virgine și serviciul „all inclusive” și când acolo ni se servesc babe reșapate, foste kurve într-un port libanez. Asta este justiția rrumână!

# Salvamar date 16 decembrie 2018 10:56 0

Mai grav...azi noapte koorvele si-au facut operatie ”estetica” la himenul moral si azi fac pe fecioarele virgine si ne dau lectii despre importanta castitatii, puritatii si inocentei...

Adauga comentariu

Nume*
Email*
Website
:D :lol: :-) ;-) 8) :-| :-* :oops: :sad: :cry: :o :-? :-x :eek: :zzz :P :roll: :sigh:

DISCLAIMER

Atentie! Postati pe propria raspundere!

Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

EDITORIAL

    • VERDICTUL ZILEI - O va exclude din magistratura Sectia pentru judecatori a CSM pe sefa ICCJ Cristina Tarcea?

    • VOTEAZA

Vorbe de fumoar – 23.01.2019 – Luluta s-a imbolnavit de Sindromul Carmen Iohannis

+ DETALII

ALTE VORBE DE FUMOAR

FACEBOOK

ULTIMELE COMENTARII

CELE MAI CITITE

LUMEA JUSTITIEI

ARHIVA

NEWSLETTER