21 July 2024

"In mintea stramba si lucrul drept se stramba"
- parintele Arsenie BOCA

MARES & MARES RAMANE IN TOP – Firma de avocati coordonata de avocatul Mihai Mares s-a clasat pentru al 8-lea an consecutiv in clasamentul firmelor de top in Legal 500 in domeniul "White-collar crime". Avocatul gulerelor albe Mihai Mares este recunoscut international pentru expertiza sa in dreptul penal: "Un mare tactician”

Scris de: L.J. | pdf | print

14 April 2022 13:35
Vizualizari: 5533

Firma de avocati Mares & Mares ramane in top si in 2022. Este practic al 8-lea an consecutiv in care firma coordonata de Mihai Mares (foto), cunoscut ca "avocatul gulerelor albe", se afla in topul celor mai bune societati de avocatura in domeniul "white-collar crime". Reusita firmei Mares & Mares sta in modalitatea de abordare profesionista a cazurilor de coruptie in care sunt implicati ca aparatori, expertiza acestora clasandu-i totodata printre cei mai cautati avocati romani in cazurile penale.


 

Pozitia Mares & Mares in topul Legal 500 este data si de cunoasterea in profunzime de catre firma de avocati a domeniului care implica fintech, criptomonede, inteligenta artificiala si securitate cibernetica, lucru care face ca echipa de profesionisti coordonata de Mihai Mares sa fie recomandata frecvent de societati internationale in domeniul criminalitatii si fraudei civile si are acreditari solide in cazurile transfrontaliere.

De asemenea, conform clasamentului Legal 500, buna cunoastere a domeniului penal de catre avocatul Mihai Mares se reflecta si in pozitia de top in care se afla in clasamentul Legal 500 privind "leading individuals" (persoane de conducere), fiind descris ca avocatul care a rupt barierele nationale, pozitionand firma de avocati in arena juridica din Romania si din Europa Centrala.

Un plus pentru firma de avocatura, remarcat totodata si in topul Legal 500 l-a reprezentat venirea fostului procuror Alexandra Sinc in cadrul Mares & Mares in calitate de colaborator, consultant (of counsel) in cauzele aflate in lucru.


Mares & Mares are o „echipa criminala cu gulere albe cu adevarat formidabila”, care este laudata pentru „intelegerea nu numai a specificului dreptului penal, ci a intregii imagini corporative careia ii apartine”. Firma se ocupa de cazuri complexe, inclusiv cereri penale care implica fintech, criptomonede, inteligenta artificiala si securitate cibernetica. Echipa este recomandata in mod regulat de catre firme internationale de top in domeniul criminalitatii si fraudei civile si are acreditari solide in cazurile transfrontaliere. Capacitatile regionale ale firmei au fost consolidate printr-o alianta strategica cu firma moldoveneasca, Dolea & Co. Partenerul fondator Mihai Mares „este un avocat remarcabil si isi conduce cu brio echipa in Romania”, iar firma este, de asemenea, laudata pentru „excelentii asociati care completeaza seniori foarte bine'. Firma s-a consolidat recent prin recrutarea fostului procuror Alexandra Sinc ca Of Counsel”, se arata in descrierea Legal 500 a firmei de avocati Mares & Mares.


Printre clientii „cheie” ai firmei de avocati Mares & Mares se numara ADM (international food company). C-tech, SIF 5 Oltenia, DELTON AG, Abbotswood Holding Sal, SIF1 IMGB, Jiffy Packaging SA (Pregis Company), Dmitriy Gigoryev, Amsterdam & Partners (US), Suez Consulting Engineering, DacAir SA, Toyota Motors (Romania).

Totodata, Mares & Mares il reprezinta pe Andrei Petrescu, fostul CEO al companiei franceze de calculatoare Bull SAS din Romania, intr-o ampla ancheta penala condusa de Directia Nationala Anticoruptie. Un alt caz de referinta este „Villarejo”, un important centru international care vizeaza infractiuni de coruptie si spionaj economic in Spania in care compania C-Tech - firma de inginerie partenera a Iberdrola Renovables in dezvoltarea unui proiect de energie eoliana in Romania - prin actionarul acesteia, antreprenorul roman de afaceri Corneliu Dica s-a indreptat impotriva Iberdrola Renovables si a presedintelui acesteia.


Publicam in continuare testimoniale privitoare la activitatea firmei de avocati Mares & Mares cuprinse in Legal 500:

Ei lucreaza bine impreuna si ofera servicii excelente. Mihai Mares are o experienta solida, este foarte competent in domeniul sau, un avocat complet, cu o atitudine deschisa la minte si o practica internationala. Este de incredere.”

Capacitatile de a aborda litigiile transfrontaliere foarte dificile. Sesiuni unice de brainstorming cu clientul. Profesionisti, stil de colaborare in echipa, minte deschisa, capacitatea de a trece de la dreptul comercial la cel penal in diferite jurisdictii.

Echipa excelenta. Avocati foarte receptivi. Ei vorbesc fluent engleza. Rata foarte buna pe proiect sau pe ora. Mihai Mares este un mare tactician si un avocat penal foarte cunoscut in Romania. Firma lui de avocatura este angajata pentru cele mai complexe si mai dificile cazuri de infractiuni cu guler alb.’

Echipa aduce experienta si abilitati care se completeaza reciproc si, combinate, formeaza o echipa criminala cu gulere albe cu adevarat formidabile care a lucrat pentru a sustine interesele companiei noastre. Din punctul meu de vedere, ei sunt o echipa grozava, cu putere si profunzime, cu capacitatea de a vedea probleme pe care altii nu le-ar face.”

Mihai Mares este foarte minutios, perspicace si persuasiv, ofera intotdeauna sfaturi practice. Exista niste asociati excelenti care ii suplimenteaza foarte bine pe seniori. ‘Mares & Mares are aptitudinile deosebite de a aborda o jurisprudenta penala intelegand nu doar specificul dreptului penal, ci intreaga imagine corporativa careia ii apartine. Multa vreme, mediul cabinetului de avocatura din Romania nu a avut o firma de avocatura care sa poata face acest lucru – sa inteleaga tabloul de drept penal local, intelegand in acelasi timp dreptul corporativ, mediul corporativ si sa fie capabil sa le amestece pe cele doua, pentru un mod complet si adecvat. a sustine.'

Intelegerea excelenta a dreptului si a procedurii penale – intelegere excelenta a dreptului corporativ, a modului in care functioneaza corporatiile, de ce este nevoie de la un avocat – abilitatea de a raspunde cu profesionalism inalt, aprecierea corporativa la solicitari – o atitudine „poate face”, in timp ce respectand toate legile aplicabile si politicile de conformitate ale companiei.'

Dr. Mihai Mares este un avocat remarcabil si isi conduce cu brio echipa in Romania. Firma are o expertiza enorma si este un jucator cheie in arena juridica din Romania si din Europa Centrala.”

Comentarii

# maxtor date 15 April 2022 14:36 0

"a nu se introduce in niciun dosar"

Adauga comentariu

:D :lol: :-) ;-) 8) :-| :-* :oops: :sad: :cry: :o :-? :-x :eek: :zzz :P :roll: :sigh:

DISCLAIMER

Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

EDITORIAL

Vorbe de fumoar

Vorbe de fumoar – 21.07.2024 – Procurorul care vrea sa infunde AUR nu se lasa

+ DETALII

FACEBOOK

Utlimele comentarii
Cele mai citite
LUMEA JUSTITIEI
Arhiva