17 June 2024

"In mintea stramba si lucrul drept se stramba"
- parintele Arsenie BOCA

MJ ARUNCA BOMBA – Intr-un raspuns adresat unui Ordin al avocatilor din Italia, Ministerul Justitiei afirma ca UNBR Gheorghe Florea e singura structura care practica legal avocatura in Romania: “UNBR – structura Bota nu a fost infiintata in temeiul Legii nr. 51/1995 si, prin urmare, nu este recunoscuta oficial (legal)”. Revoltat de actul oficial, Pompiliu Bota a facut plangere penala impotriva directoarei Viviana Onaca din MJ, pe care o acuza ca i-a sabotat UNBR-ul (Adresa MJ)

Scris de: Razvan SAVALIUC - George TARATA | pdf | print

1 August 2013 16:11
Vizualizari: 13923

Ministerul Justitiei nu recunoaste legalitatea Uniunii Nationale a Barourilor din Romania, condusa de avocatul Pompiliu Bota (foto dreapta). Acest lucru sta scris negru pe alb intr-o adresa MJ catre un ordin a avocatilor din Italia, care cerusera clarficari despre UNBR-ul lui Bota, dupa ce numerosi juristi din peninsula au devenit avocati europeni, sustinand examenul de primire in profesie la Bucuresti la aceasta structura.


Intr-o adresa din data de 7 mai 2013, semnata de directoarea Directiei Drept International si Cooperare Judiciara din Ministerul Justitiei, Viviana Onaca (foto stanga), transmisa catre Ordinul avocatilor din Tivoli, Italia, se precizeaza ca UNBR – structura Bota nu a fost infiintata legal si ca nu este recunoscuta in mod oficial: “Profesia de avocat este organizata si functioneaza in baza principiului autonomiei, in limitele competentelor prevazute in Legea nr. 51/1995, formele de organizare ale acestei profesii fiind Barourile si Uniunea Nationala a Barourilor din Romania, structuri care au fost infiintate, sunt oprganizate si functioneaza exclusiv in temeiul actului normativ amintit. (…)

In lumina celor expuse mai sus, aratam ca UNBR – structura Bota nu a fost infiintata in temeiul Legii nr. 51/1995 si, prin urmare, nu este recunoscuta oficial (legal).

Din informatiile pe care le detinem dl Pompiliu Bota a fost condamnat definitiv la pedeapsa de 6 luni inchisoare pentru savarsirea infractiunii de exercitare fara drept a unei profesii”.

In aceeasi adresa, directoarea Viviana Onaca de la Ministerul Justitiei explica faptul ca Uniunea Nationala a Barourilor din Romania, condusa de avocatul Gheorghe Florea, este “structura recunoscuta oficial”.

Pompiliu Bota a facut plangere la PICCJ impotriva Vivianei Onaca pentru fals intelectual si abuz in serviciu

In urma acestei adrese, in 30 iulie 2013, Uniunea Nationala a Barourilor din Romania – structura Bota a formulat o plangere impotriva Vivianei Onaca, la Parchetul de pe langa Inalta Curte de Casatie si Justitie. Directoarea din Ministerul Justitiei este acuzata de fals intelectual si abuz in serviciu, in plangerea penala semnata de Pompiliu Bota precizandu-se ca aceasta nu a motivat de ce UNBR – aripa Bota nu este recunoscuta oficial, dar nici de ce UNBR – Florea este recunoscuta oficial. De asemenea, Viviana Onaca este acuzata ca nu a avut intentia de a afla adevarul despre UNBR-Bota si nici de a informa corect Ordinul avocatilor din Italia.

Iata plangerea lui Pompiliu Bota impotriva directoarei din MJ, Viviana Onaca:

Catre

Parchetul de pe langa inalta Curte de Casatie si Justitie

Sectia de Urmarire Penala si Criminalistica

Domnule Procuror General,

Subscrisa, Uniunea Nationala a Barourilor din Romania (UNBR), cu sediul in Bucuresti, strada Academiei, nr. 4-6, scara B, ap. 31, Sector 3, cod postal 030012, prin presedinte av.drd. Bota Pompiliu, formulam

Plangere penala

impotriva doamnei Viviana Onaca, Director in cadrul Directiei Drept International si Cooperare Judiciara din Ministerul Justitiei, pentru incalcarea:

- art. 289 cod penal - Falsul intelectual:

Falsificarea unui inscris oficial cu prilejul intocmirii acestuia, de catre un functionar aflat in exercitiul atributiilor de serviciu, prin atestarea unor fapte sau imprejurari necorespunzatoare adevarului ori prin omisiunea cu stiinta de a insera unele date sau imprejurari, se pedepseste cu inchisoare de la 6 luni la 5 ani.

- si art. 246 cod penal - Abuzul in serviciu contra intereselor persoanelor:

Fapta functionarului public, care, in exercitiul atributiilor sale de serviciu, cu stiinta, nu indeplineste un act ori il indeplineste in mod defectuos si prin aceasta cauzeaza o vatamare intereselor legale ale unei persoane se pedepseste cu inchisoare de la 6 luni la 3 ani.

In fapt:

La data de 7 mai 2013, a semnat adresa Ministerului Justitiei, nr. 33860, catre Domnul Carlo Giuliani, Consilier delegat – Consiglio dell Ordine Degli Avocati di Tivoli, Italia, in care a comunicat despre Uniunea noastra (UNBR) urmatoarele date false:

- UNBR – structura Bota nu a fost infiintata in temeiul Legii nr. 51/1995 si prin urmare nu este recunoscuta oficial (legal).

- UNBR cu sediul in Palatul de Justitie, Splaiul Independentei, nr. 5, Sector 5, Cod 050091, Bucuresti este structura recunoscuta oficial.

Faptuitoarea nu a motivat nici de ce Uniunea noastra nu ar fi “recunoscuta oficial (legal)”, nici de ce UNBR cu sediul in Palatul de Justitie, ... “este structura recunoscuta oficial”

Doamna Viviana Onaca nu a avut intentia de a afla adevarul juridic despre uniunea noastra si/sau de a informa corect Ordinul avocatilor italieni.

Dansa nu a binevoit sa contacteze Uniunea noastra si stia ca UNBR cu sediul in Palatul de Justitie, Splaiul Independentei, nr. 5, Sector 5, Cod 050091, Bucuresti este o entitate desfiintata prin Legea nr. 3/1948, nu detine niciun act normativ sau jurisdictional de infiintare, nu are nici statut, nici act constitutiv la fel ca si barourile componente, toate desfiintate prin Legea nr. 3/1948 (lege in vigoare si acum).

A se vedea Adresa Ministerului Justitiei, nr. 37735 din 18.04.2013 in care Ministerul Justitiei recunoaste ca:

- nu detine niciun document de infiintare a entitatii Uniunea Nationala a Barourilor din Romania cu sediul in Palatul de Justitie, Splaiul Independentei, nr. 5, Sector 5, Cod 050091, Bucuresti.

Cu rea credinta, faptuitoarea Viviana Onaca a inventat termenii “recunoscuta oficial” “recunoscuta legal”, expresii care nu exista in niciun act normativ sau jurisdictional din Romania, adresa falsa avand scopul de a dezinforma ordinele avocatior italieni.

Cerem anchetatorilor sa solicite faptuitoarei urmatoarele:

1. Articolul din Legea nr. 51/1995 (lege de organizare si exercitare a profesiei de avocat) care ar fi infiintat entitatea Uniunea Nationala a Barourilor din Romania cu sediul in Palatul de Justitie, Splaiul Independentei, nr. 5, Sector 5, Cod 050091, Bucuresti.

2. Articolul de lege care ar fi abrogat Legea nr. 3 din 1948 (lege care a desfiintat toate barourile din Romania si UNBR din care faceau parte).

3. Statutul si actul constitutiv al entitatii Uniunea Nationala a Barourilor din Romania cu sediul in Palatul de Justitie, Splaiul Independentei, nr. 5, Sector 5, Cod 050091, Bucuresti.

4. Statutul si actul constitutiv al barourilor ce apartin entitatii Uniunea Nationala a Barourilor din Romania cu sediul in Palatul de Justitie, Splaiul Independentei, nr. 5, Sector 5, Cod 050091, Bucuresti.

5. Actul normativ sau jurisdictional care ar fi desfiintat Uniunea Nationala a Barourilor din Romania, cu sediul in Bucuresti, strada Academiei, nr. 4-6, scara B, ap. 31, Sector 3 si barourile din cadrul acestei uniuni - UNBR.

6. Actul normativ sau jurisdictional care atesta ca Uniunea Nationala a Barourilor din Romania, cu sediul in Bucuresti, strada Academiei, nr. 4-6, scara B, ap. 31, Sector 3 si barourile din cadrul acestei uniuni - UNBR nu se organizeaza conform Legii nr. 51/1995.

7. Actul normativ sau jurisdictional care atesta ca Uniunea Nationala a Barourilor din Romania, cu sediul in Bucuresti, strada Academiei, nr. 4-6, scara B, ap. 31, Sector 3 si barourile din cadrul acestei uniuni - UNBR nu sunt “recunoscute oficial”

8. Actul normativ sau jurisdictional care atesta ca avocatii nostri nu au dobandit calitatea de avocat potrivit Legii nr. 51/1995

(...)

Cerem trimiterea in judecata a doamnei Viviana Onaca, Director in cadrul Directiei Drept International si Cooperare Judiciara din Ministerul Justitiei, pentru incalcarea:

- art. 289 cod penal - Falsul intelectual

- si art. 246 cod penal - Abuzul in serviciu contra intereselor persoanelor”.

* Cititi aici adresa directoarei Viviana Onaca din Ministerul Justitiei

* Cititi aici plangerea penala formulata de Pompiliu Bota

Comentarii

# Cetatean roman date 1 August 2013 16:55 +5

Bre tanti o-nanaca, e grav ceea ce spui matale, si inseamna ca esti una dintre acele madame parvenite in sistem, care crede senil, in micimea cunoasterii dumitale, ca toti acei magistrati care au dat solutii favorabile avocatilor din structura Bota Pompiliu, sunt toti in eroare. E foarte grav cat de comunisti aserviti sunt cei pe care ii protejati! Rusine! Rusine! Rusine! Sper ca plangerea penala indreptata impotriva ta, sa aiba un final asa cum prevede legea! Legea 51 NU infiinteaza NIMIC! Singura structura avocatiala care are la baza o hotarare judecatoreasca, stii si matale foarte bine, este \'bota\'. Cutumiarii sunt doar desfiintati. Habar n-ai sa citesti o lege. Rusine!

# Doamna director date 1 August 2013 18:03 +17

art. 10 din HG 652/2009 Ministrul conduce activitatea Ministerului, îl reprezintă şi îl angajează în raporturile cu alte ministere şi organe de specialitate ale administraţiei publice centrale, cu alte autorităţi, instituţii publice şi organizaţii centrale şi locale, cu instituţiile Uniunii Europene şi cu alte organizaţii internaţionale, precum şi cu alte persoane juridice şi persoane fizice din ţară şi din străinătate. Doamna director a scris o adresa fix nula intrucat nu poate exprima punct de vedere in numele ministerului.

# Alberto Kurtyan date 1 August 2013 20:30 +6

Pai si in cazul asta inseamna ca a uzurpat puterea in Minister. Probabil ca vrea sa ii ia locul ministrului. Cine stie ce lupte intestine sunt acolo in cloaca aia de pe Apolodor?

# respect AK date 1 August 2013 20:45 0

Sper ca sunteti doar ironic. Stiu ca sunteti un jurist bun si nu-mi cred ca nu stiti ca in orice institutie complexa exista atributii delegate...Cum sa uzurpe ;-)

# Vasile date 1 August 2013 23:41 +4

Sa prezinte doamna mandatul special de reprezentare. Foarte simplu, mandatul chiar trebuia atasat.

# pentru respect AK date 3 August 2013 08:58 0

Cred ca esti la fel de ironic pe cat arati...AK este un bun jurist? este doar un \"militian acoperit\", un basist care se da si el pe net emitand elucubratii cu pretentii de axiome....a studiat si el vagoane de carti ca si Vasilica, dar nu a inteles nimic, dupa cum se vede! Halal Jurist!

# ARGUS date 3 August 2013 09:47 -9

AK nu poate fi un bun jurist pentru ca altfel ar fi fost avocat in uniunea traditionala.Acolo se intra in mod serios si nu cu donatii gen Bota.

# 992 date 3 August 2013 10:03 +3

Inca un nick (probabil si persoana) fosilizat si-a facut aparitia....mai fraiere coclit, aia de la \"Badea, Popa & partners\", tot din \"case de avocatura serioase,cu avocati bine pregatiti\" (cum zicea un coleg de-al tau, sau tot tu) fac parte ?? Care au \"intrat in mod serios\" - unde au intrat ? Intr-o structura mafiota ? Aia care sunt reprezentanti \"legali\" ai haimanalei ??  :-x  :-x  :-x  ? Tot ei sunt cei care au intocmit o actiune de tot rasul, fara datele de identificare atat a reclamantului cat si a paratilor, fapt ce ar fi dus automat la respingerea actiunii ??  Sunteti INCOMPETENTI, SHPAGARI, IPOCRITI, LIPSITI DE CARACTER SI DE BUN-SIMT !

# avocat traditional date 3 August 2013 10:41 -2

Mai prostovane de 992.Lasa cliseele si raspunde la intrebarile noastre.Cum ti s-a mai zis,te-ai caracterizat mai bine decat am fi facut-o noi.Incompetent esti,spagar esti(donatiile si examenele de parodie)ipocrit esti(te dai aparatorul botistilor dar nu faci nimic pentru ei),lipsit de caracter esti(cel putin in a te ascunde sub n pseudonime)lipsit de bun simt esti(injuri pe toate articolele,pe toti ,folosesti un vocabular de derbedeu).Vorbesti de structura mafiota?pai ce structura mai mafiota mai evidenta este unbr bota.Intra toti italienii inculti in avocaturfa si apoi merg in italia sa-i apere pe mafioti.Si oare ce ai cu madama aia de la CSM?Ce ti-a facut?In loc sa freci menta pe la instante,mai bine ai pune mana pe carte sa inveti drept si limba gramatica sam nu te mai faci de minune in public.Daca ai avea ceva minte(nu numai juridica) ai constata ca chestia aia din procedura cu datele de idedntificare a paratului este o porcarie mai mare dec at cei care au conceput codul.De unde sa stie reclamantul CNP-ul si CId.ale paratului(nu vorbesc despre speta Cornetu).Nu tfe-am vazutm postand probleme legate de noile coduri.Oare nu te mai intereseaza din moment ce nu mai practici ,,avocatura,,ta?Esti jalnic.mergi mai la Florea si incearca o negociere privind admiterea botistilor in avocatura.lasa-te de smecherii si incearca o conciliere dce bun simt.Lasa-ti mandria prosteasca si fa c eva pentrfu aia aburiti cu unbr bota.ce zici de cheswtia aia inventata de noi cu,,omul cu parul vopsit,,? E buna,nu?

# jija date 3 August 2013 11:18 +1

ce surpriza, aceleasi erori uriase de analfabet: ,,idedntificare,, ,,dec at,,  ,,tfe-am vazutm,,  ,,dce,, ,,c eva pentrfu,, ,,cheswtia,, !!! Ba prostovane, degeaba tot schimbi niku, te dai de gol; asa analfabet nu mai gasim pe site-ul asta ! 

# Ai Bota... date 26 August 2013 07:18 0

... mai traiesti ;-) vad ca te-ai lasat de gramatica la fel ca si de avocatura :P

# Ăi, prostovane date 26 August 2013 07:46 0

Ăi, prostovane, tu ar trebui sa te apuci de gramatica: asa se pun virgulele: ăi, prostovane, vezi de gramatica !

# Ai bota date 26 August 2013 08:30 0

Bine ca esti viu mai. Si tot cu gramatica ...

# Ăi date 26 August 2013 09:16 0

Prostane: bine ca esti analfabet, mai (sau ăi sau uăi) !

# emilian pugaciov date 3 August 2013 19:42 +5

Daca nu e legal infiintat si nu respecta legea de ce nu exista nicio hotarare judecatoreasca care sa spuna clar acest lucru de 10 ani ce este asa de greu sa spui ca in numele legii hotaraste ca UNBR-Bota este in afara legii sau incalca legea ,prosti mai sunt judecatorii romani nu vor deloc sa se destepte desi avocatii ,, traditionali \" de 10 ani tot incearca sa le dechida capul toti prostii intra la INM si ies judecatori iar desteptii ajung avocati traditionali nascuti de drept :-* :D :cry:

# veta date 3 August 2013 13:38 +4

argus daca ai sti ce facultati de rahat au terminat impostorii de la clanul florea ai tace si nu ai jigni. sa stii ca multi din cei care am abolvit universitati serioase nu am reusit sa trecem\"examenele\" decanilor lui nea florea. eu stiu ce spun, acolo si femeia de servici intra daca are bani. poti fi toba de carte, daca nu te vor in casta incep de la respingerea dosarului si pina la simulacrul de examen. il prefer pe bota de 1 milion de ori decat acesti sfertodocti care se intituleaza pompos avocati. avocati pe naiba, nu studiaza si nici nu inteleg mecanismul legislativ.

# ARGUS date 3 August 2013 22:44 -4

.Nu vreau sa intru in polemica,dar sunt convins ca Pugaciov este tot veta.De ce faci diferente intre absolventi?Cine vre sa invete,invata indiferent de facultate(stat/privata/la zi/la ff) Veto,am impresia ca nu esti la zi cu intrarea in avocaturta.Examenele nu se mai dau la barouri.Asa ca de spaga nici vorba. Nu prefera unbr bota ca faci mare greseala. Ei nu sunt recunoscuti si nici nu o sa fie

# 992 date 3 August 2013 22:57 +3

Mai nea ARGUS, conteaza unde se da examenul sau cine-l organizeaza ? Esti hilar mai nene....desi este tragic in fapt. Ai curaj sa juri cu mana pe Biblie (sau Coran) sau pe copiii tai ca nu s-a intrat si nu se intra cu shpaga ? In loc sa fii onest si sa discuti despre ce este adevarat si moral, preferi sa faci apologia coruptiei si a traficului de influenta. Concluzia : preferi sa fii ipocrit si denigrator. Este alegerea ta. Dar nu astepta apreciere si respect ptr. asa ceva.

# veta date 3 August 2013 23:10 +3

stiu mult mai mult decat stii tu. se da pe centre, sunt 5 smecheri care chipurile corecteaza si spaga se imparte . capisci? sunt n trucuri. si sa nu-mi spui de corlatean si altii care au intrat cu scutire de examen dupa ce au fost respinsi de vreo doua -trei ori inainte. vezi si tu ce avocati de toata jena sunt in sistem.

# veta date 3 August 2013 23:14 +3

si mai este ceva...depinde din ce parte vezi sistemul si cum si pe unde ai intrari. trimite un novice cu o pilisoara si vezi ce repede ti se indica cu cine trebuie sa iei legatura. fiecare barou are un capo del mafia si incep jocurile.nu reusesti din prima ca nu ai bani suficienti? se refac jocurile la licitatia nr.2, adica contestarea lucrarilor.

# 992 date 3 August 2013 23:21 +2

Corect. Dar ce a facut viermele rosu zis alias corlatean dupa ce l-au facut avocat traditionalii ? Cum l-au pus sa \"plateasca\" privilegiul ? Spune-i si lui ARGUS, ca el saracu\' nu stie, el stie numai de incoruptibilii din gashca sa.

# veta date 3 August 2013 23:40 +3

cum naiba toti gargaragiii cu politica sunt avocati peste noapte?? cine are curaj sa-si angajeze un astfel de avocat? unul de asta vreti voi sa-mi spuneti ca stie carte si este la curent cu legislatia? sa fim seriosi, avem N exemple de loaze care si-au cumparat roba. argus ai curaj sa te reprezinte nevasta papucarului care umbla cu gaina pe la tv ?sau poate il iei avocat pe boc? sa nu continuam exemplele ca imi este greata ca am facut o facultate care a ajuns de risul ...gainilor. tot pietarul face dreptul la ...internet, si culmea il vezi si avocat. pai in cazul asta mai bine bota decat flocea cu spaga, macar aici daca esti bun ai clienti daca nu stai acasa. dar la flocea nu conteaza, toate loazele au asigurate venituri minime din banii publici.e corect? nu cred.

# 992 date 4 August 2013 00:21 +1

Corect \"veta\". Sunt loaze flociste care fac bani frumosi din oficii iar bietii inculpati in fapt nu au parte de niciun fel de aparare ci doar bataie de joc. Profesia de avocat a ajuns moneda de schimb in traficul de influenta si coruptie, e un produs alternativ banilor sau favorurilor sexuale (deseori insa combinate/suplimentate). Totul vine de la interesul mercantil al unor mizerabili care ne conduc direct sau prin interpusi.  De ce nu se doreste desfiintarea oficiilor platite de contribuabili ?? Sa vezi atunci durere mare, dezinteresul total si brusc ptr. acest gen de reprezentare. Este una dintre sursele f. bune de sifonare a banului public catre anumiti shmecheri. Atunci sa vedem daca va mai exista gargara infecta traditionala cu inaltul profesionalism, deontologia profesionala, traditia \"milenara\", etc. Asta este realitatea cand poporul doarme linistit si pune botu\' dezinformarii si participa discret cu ipocrizie.

# ARGUS date 4 August 2013 20:44 0

Pentru Veta si Bota=992.Stiu cum se dau examenele.Le urmaresc si aflu multe.Nu zic nimic in legatura cu aprecierile Vetei.Se poate ca in unele centre sa fi ceva spagi,dar foarte greu.de ced ? pentyru ca lucrarile se trimit(toate) la Bucuresti unde,ca la carti,de amesteca si apoi se impart pe centre.Astfel ccei din Craiova corecteaza lucrari de la Cluj ori Bucuresti,cei din Iasi corecteaza lucrari de la Craiova ori Constanta etc.Asa ca mai greu cu spaga.Regret ca 992 ,in stilul lui caracteristic(vorba unuia,de derbedeu) s-a dat nemeritat la mine.Il las in pace si nu ii voi mai raspunde. PS Desi nu postez de mult timp,m-am prins si eu cam cine scrie pe net si cine sunt cei care semneaza sub multe nick-uri.

# 992 date 4 August 2013 21:02 +1

Bah ARGUS, care-i limbajul de \"derbedeu\" ? O dai dupa copac atata.....e greu de recunoscut adevarul, asa-i. Greu cu shpaga....asa ai primit indicatii sa zici ? Habar nu ai cine scrie, va luati unul dupa altul precum oile, mai zici ca de ce va catalogam drept turma. Cateva stereotipuri in exprimare si gata, asta-i nivelul. Idiot, derbedeu, etc. Atata vad cititorii de la voi astia \"milenarii\". Tot cititorii vad insa ce emana avocatii vostri in speta \"haimaneala\" de la Cornetu. Actiune redactata inacceptabil dpdv juridic si fraierul celalalt care nu stie competenta dupa valoarea cererii. Incearca si fii obiectiv macar o data : un neutru, ce ar spune despre aia doi asa-zis avocati ? Au habar de meserie sau nu ? Ptr. acele greseli la examen in facultate ar fi fost restantieri. Iar in instanta actiunea haimanalei ar fi trebuit RESPINSA !!! Olimpienilor de mucava.....

# V date 5 August 2013 01:38 +2

jocurile se fac inainte de a se trimite lucrarile. si oricum fiecare isi protejeaza oamenii care trebuie sa intre.crezi ca cei care corecteaza sunt prosti sa se faulteze intre ei? intra si ai tai...intra si ai mei..., intra numai cine trebuie.restul ii aburim ca nu au luat examenul. corectam vreo doua luni pina ne facem plinul, cind nu mai ies bani facem publice rezultatele finale.

# oana date 14 August 2013 08:45 +1

Daca CSM raspunde ca numai instantele judecatoresti conform legii de organizare si functionare a profesiei de avocat, se pot pronunta in privinta legalitatii barourilor atunci doamna sa ne spuna in baza carei hotarari judecatoresti aceasta uniune si aceste barouri sunt ilegale , altfel draga doamna sunteti inca un exemplu de incompetenta crasa si raspunsul nu este decat o parere personala

# o, naca date 1 August 2013 17:12 +8

Care bomba ? O adresa falsa, mafiota si plina de minciuni ! La puscarie, onaco !!!!

# AVOCAT date 2 August 2013 07:05 -3

Titlu de doi bani! Nu e vorba de nici o bomba, este o adresa prin care sunt informati italienii despre modul cum au fost inselati de INFRACTORUL BOTA, asa ca poate are noroc sa mai primeasca niste plangeri si de la italieni. INCET, INCET SE CERNE SITA DE IMPOSTORI.

# avocat date 2 August 2013 08:27 +4

Titlu de 2 bani! Nu e vorba de nicio bomba, este o adresa prin care sunt informati italienii despre modul cum in Romanica decurg lucrurile de 20 de ani incoace, coruptia si increngaturile din justitie, saracia mentala si financiara a po******tiei, limitarea si ingradirea dreptului la munca, etc. Asa ca poate va avea ocazia sa mai faca niste plangeri contra celor ce nu se astampara.INCET, INCET, INCET, Doar INCET, ASHEA..... se cerne avocatura de cutumiari.

# SI BOTA, SE DUCE LA PUSCARIE date 2 August 2013 16:31 +2

ESTE F NORMAL CE A RASPUNS MADAMA, ATITA VREME CIT BOTA DESI I-A SPUS CA STIE CA E CONDAMNAT, CONTINUA SA SE CREADA AVOCAT SI PRESEDINTE UNBR SI SA DEA DECIZII FALSE LA ITALIENI. DIN CAUZA CA BOTA NU ISI VEDE DE TREABA, NU NUMAI CA LUI NU-I RECUNOSTE NIMENI NICI O CALITATE, DAR NE CONTESTA SI NOUA CALITATEA DE AVOCATI SI NE ARUNCA IN GURA LUPULUI. BOTA, STAI DRACULUI ACASA SI CHELTUIE BANII PE CARE I-AI DELAPIDAT DE LA UNIUNE SI NU MAI IESI IN FATA INSTITUTIILOR AROGINDU-TI CALITATI PE CARE NU LE AI. DACA NU TE POTOLESTI SI POTLOGARESTI IN CONTINUARE SI NE FACI RAU, TE ARUNCAM NOI, UNIUNEA, CA PE O MASEA STRICATA.

# foarte normal date 2 August 2013 17:12 -3

tu esti avocata, tembelo ? ,,foarte normal,, auzi ? de la tine cati bani a ,,delapidat,, bota de la tine ? Ia fa-i o plangere !

# Nostradamus date 1 August 2013 17:14 -5

 Bota a fost un impostor si pe buna dreptate a fost condamnat ! Avocatura din Romania are continuitate seculara,traditie si valori...Oare de ce in marile procese din Romania de astazi niciun justitiabil serios(nu client,ca nu suntem la aprozar) apeleaza la case de avocatura serioase,cu avocati bine pregatiti si rodati zeci de ani in tribunalele patriei...Majoritatea din asa zisul Barou Bota sunt cu un CV discutabil,cu studii discutabile si cu lacune grave d.p.v. profesional(teoretic si practic)...

# cosa-nostra date 1 August 2013 17:59 +18

valorile caselor voastre de avocatura constau in aranjamentele subterane si contractele de tip mafiot cu statul pe banul cetateanului.

# POLO.NICU date 2 August 2013 21:45 +5

\'\'...intr-un raspuns dat unui ordin al avocatilor din Italia...\'\' Sunt mai multe ordine ale avocatilor s-au cum...Ar fi mishto

# pt nostradamus date 2 August 2013 21:19 +4

SI PROSTITUTIA, VRAJITORIA, ETC. AU CONTINUITATE IN ROMANIA, DAR ASTA NU INSEAMNA CA SUNT LEGALE.

# 992 date 2 August 2013 21:56 -1

ptr. \"Nostradamus\" - mai fraiere coclit, aia de la \"Badea, Popa & partners\", tot din \"case de avocatura serioase,cu avocati bine pregatiti si rodati zeci de ani in tribunalele patriei\" fac parte ?? Aia care sunt reprezentanti legali ai haimanalei ??  :-x  :-x  :-x  ? Tot ei sunt cei care au intocmit o actiune de tot rasul, fara datele de identificare atat a reclamantului cat si a paratilor, fapt ce ar fi dus automat la respingerea actiunii ??  Sunteti INCOMPETENTI, SHPAGARI, IPOCRITI, LIPSITI DE CARACTER SI DE BUN-SIMT !

# Legea 3/48 date 1 August 2013 17:19 +11

,,Avocatura,, voastra are continuitate, NU ARE ACTE !!! 

# ASA E date 1 August 2013 17:20 +11

Legea 3/48 spune ca voi sunteti impostorii !

# practica date 1 August 2013 17:22 +6

nostra damus-e, citeste ce zic instantele !

# Mihai date 1 August 2013 17:32 +2

   A invoca o lege,nr.3 din l948,este o apologie a comunismului! Pai,mai fartatilor voi stiti ce era in Romania in l948 ! Era primul an de \"republica po..******..ra \" !! Cu rusii in tara,pusi alaturi de comunisti sa distruga burghezia!  Cu toate,acestea si dupa aceasta lege,avocatii pledanti,desi persecutati,desi ma5rginalizati au continuat sa profeseze !! Sub alta denumire(colegii,birouri) dar neplatiti de stat...asa s-a crezut ca vor fi distrusi complet...ca vor aparea >avocatii si asesorii,po******ri,luati direct de la coarnele plugului,scolarizati 6 luni si trimisi in tribunale sa apere puterea noua,sa lichideze dusmanul de clasa...Ce pacat ca nu a existat atunci un alt Bota...sigur ar fi ajuns departe!

# LEGEA E LEGE ! date 1 August 2013 18:36 +4

DOBITOCULE, LEGEA E LEGE ! a mai zis un ,,decan,, de-al vostru - Iordanescu - sa nu mai vb de legi comuniste si stii ce a patit !

# afară afară date 1 August 2013 17:39 +1

 Afară, afară cu Horea Ovidiu Tocană din ţară. Şi cu Remi Vlasiu.

# CINE DA DREPTUL MJ SA SPUNA CARE UNBR E LEGAL INFIINTAT ? date 1 August 2013 17:39 +16

OAMENI BUNI, CARE E TEMEIUL DE DREPT CARE INDREPTATESTE MJ SA SPUNA CARE UNBR E LEGAL SI CARE NU E ? DE UNDE ACEASTA PUTERE ?

# Mihai date 1 August 2013 17:58 -3

L 51/l995 cu modificarile anterioare..Inainte de l989 avocatii pledanti(nu si jurisconsultii) erau organizati tot potrivit unei lei de organizare a avocaturii in colegii judetene si BCAJ ...Bota,cap de inginer,s-a gandit sa cloneze institutia avocaturii,sa le copieze insignele,organizarea s.a. precum cameleonul si invoca sentinte judecatoresti,date in conditii discutabile,stiut fiind ca sunt profesii extrem de importante care se reglementeaza exclusiv prin lege...ne fiind SRL-uri,neavand activitate  c o m e r c i a l a !!!

# av bota date 1 August 2013 23:08 +4

Da bota nu le-a copiat Legea 3/48 ! Nu el i-a desfiintat !

# Pol date 3 August 2013 09:09 +2

Bai Mihai! Ai scris correct doar din rautate insa nu ai inteles sensul exact al cuvintelor tale...Adica inainte de 89 erau organizati si toate profesiile extreme de importante sunt reglementate exclusive prin lege?! Pai vezi si tu Legea 514/2003 a consilierilor juridici, Legea nr.303 si 304, Legea de infiintare si functionare a SRI, a STS, a SIE, a Consiliilor locale si judetene, a Parlamentului, etc....Tot ce misca in tara asta este infiintat prin lege! Exceptie face evident, UNBR-Florea....ea nu a fost infiintata prin nimic, dar functioneaza. Hot jud irevocabile au putere de lege si sunt asemeni legilor. Deci hot jud irev de infiintare a UNBR-Bota reprezinta unica lege de infiintare a UNBR....LOGICA nu e punctual tau forte, se vede!

# MINISTERUL JUSTITIEI date 2 August 2013 10:16 +4

\"verificarea legalitatii constituirii UNBR nu se subscrie sferei de activitate a Ministerului Justitie, fiind atributul exclusiv al instantelor de judecata\" Adresa 6638/64/E/2010 Emitent: Ministerul Justitiei - Corpul de control

# legea 304/2004 date 3 August 2013 10:46 0

Conform art. 1 alin. 1, din Legea nr. 304/2004, “puterea judecatoreasca se exercita de catre Inalta Curte de Casatie si Justitie si de celelalte instante judecatoresti stabilite de lege.”

# 992 date 3 August 2013 11:21 +2

Temeiul de drept ?? NICIUNUL ! Procurorul bujorean ce temei de drept are ? Muschii lui de procuror, in RO procurorul e cea mai puternica autoritate in stat, e mai tare decat securitatea bolsevica. Te intercepteaza, te umfla de pe strada, te cheama la audieri, iti ridica orice obiect si documente fiindca asa vrea muschii lui. Se prezuma ca are mereu dreptate si e un geniu juridic. Puterea discretionara mereu va duce la abuzuri, care nu au kegatura cu democratia si statul de drept. La fel si individa din MJ, poate spune \"ce vrea muschii ei\", ca nu da socoteala nimanui. Va aduceti aminte de viermele rosu, corlatean ? Si el a denigrat unebereul legal in primavara. Si, s-a intamplat ceva ? Absolut nimic. Senatorul croitoru ce o mai face, bine sanatos, nu ? Il doare-n dos de unebereu, brusc nu mai are opinii. Si-a luat locul in Parlament, gata cu gargara ptr. prosti, l-au votat deja. O tara de conducatori mizerabili.

# Cetatean roman date 5 August 2013 12:20 +1

E plina tara de mancatori de rahat. MJ are deja notorietate. Fufa asta are tupeul sa faca afirmatii cu privire la situatia juridica a structurii avocatiale \'bota pompiliu\', dar daca o intreaba cineva despre actele lui florea, o sa dea mirata ca tzatza leana, din umeri, spunand ca nu e competenta MJ o astfel de chestiune. ar uita, tanti tantzica asta, ca odata, demult, avocatura se desfasura ca ordin profesional in subordinea MJ. Cam habar n-ai de ce pleci de-acasa, femeie, ca doamna n-am motiv sa-ti zic! Halal tupeu, halal natie ca acceptam sa traiti din banii nostri!

# cineva de pe aici date 1 August 2013 17:47 +11

Deh, Bota a stat atatia ani si nu a contraatacat marsaviile si razboiul de uzura al celor de la florea. Sa-l vad acuma ce va face. Plangerea asta impotriva acelei idioate, va dura extrem de mult si nu va rezolva nimic. Trebuia de muuuulti ani sa ceara dizolvarea si scoaterea in afara legii a organizatiei lui florea, care nu exista. S-a tot codit atata si uite unde a ajuns, sa-si bata joc o nemernica de 5000 de oameni. Sa vedem ce vor face italienii acum, ca e foarte incurcata treaba. Sa-l dea in judecata in Italia, sa vedem ce spune justitia italiana. Sa-l dea in judecata pe Bota italienii si in RO, sa vedem ce spun judecatorii romani.

# sunt de acord date 1 August 2013 18:25 +9

pasivitatea in care s a stat atatia ani,in care am fost lăsati să ne apărăm pozitia de avocat fiecare cu propriile puteri ,fără să fim uniti ,fără să ne impunem ca o adevărată breaslă,fără să reclamăm oficial lipsa bazei legale de functionare a traditionalilor...ne-a adus in situatia de azi.Păcat de cei care iubesc profesia de avocat .Acum ce se va intampla cu noi?ce mai putem face?

# Ultimul Carlot date 1 August 2013 18:32 -6

Iti spun eu. Sa tepregatesti pentru interviu cu procurorul Bujoreanu de la Suceava care a inceput intr-un mod personal si diferit starpirea avocatilor din structura Bota. Deci, urmeaza o citatie, apoi o perchezitie cu mascati si presa, apoi o incepere a urmaririi penale, apoi o retinere, apoi o ancheta la limita abuzului, apoi ....justitia ciocusa...

# hahaha date 1 August 2013 18:42 +12

la vreo trei mii de avocati o sa trebuiasca vreo  zece mii de mascati si timp de strabatut tara in lung si in lat. la urma o sa vada ca in instanta toate aberatiile lui nu se confirma. dupa aia incepem si noi plingerile, ceea ce trebuia sa faceti toti cei din grupul suceava.

# Carlote date 1 August 2013 18:43 -1

Nu mai boci, carlote ca nu esti femeie !

# :-* date 1 August 2013 20:19 -3

.....\'\'mod personal\'\'?! :-* ....adica? .....argumenteaza! :-* :-*

# Ultimul Charlot date 3 August 2013 21:48 0

Am uitat sa-ti spun, urmeaza si sechestru pe masina si casa

# nu mai carcotiti date 1 August 2013 18:39 +3

Bota a stat pasiv ? Da atatea hotarari si rezolutii de unde au aparut ? Citeste plangerea lui Bota si poate intelegi si tu ceva !

# cineva de pe aici date 1 August 2013 18:47 +6

Ia plangerea, lustruieste-o bine si apoi pune-o in rama, deasupra ******-ului. La ce foloseste chestia aia ? Schimba ce a scris individa aia ? NU !! DA, BOTA A STAT IN AMORTEALA ! Astept cu nerabdare reactia italienilor. Doar actiunea lor poate lamuri definitiv situatia. Pozitia MJ se stia, atata timp cat nu primesti oficii (a se citi pomana coruptilor). Dar sa o clamezi in afara tarii, e cu totul altceva.

# ora frustratilor date 2 August 2013 17:03 0

Scoate-ne tu din amorteala si arata-ne ce e de facut ! Poti sa ne spui si cum te cheama daca esti asa de destept !

# cineva de pe aici date 2 August 2013 18:21 +4

Fie, hai sa-ti dau sfaturi gratis....de ex., dl Bota ar fi trebuit sa tipareasca toate hot. definitive ale avocatilor sai, prin care le era recunoscuta calitatea si sa faca o cerere catre MJ de acordare de oficii de reprezentare. Toate procedura realizata in mod public, anuntata in mass-media, pt. ca raspunsul sa fie de asemenea facut public. Pe site-ul sau, la LUJU, la toate publicatiile importante si posturile de televiziune cu acoperire nationala, precum si in editiile on-line ale acestora. MEDIATIZAREA DEMERSURILOR, intelegi \"amortitule\" ??  Numai ca pt. asemenea demersuri ai nevoie de oareshce inteligenta si oameni capabili pe langa tine, nu fraieri purtatori de geanta si sacou. Trebuie sa arati ca existi si ca ai atitudine, sa captezi atentia si interesul oamenilor si institutiilor. Asta este una dintre metode/actiuni ce trebuiau intreprinse de foarte multa vreme.

# BOTA, NU ARE NICI O CALITATE SA FACA PLINGERE date 2 August 2013 16:49 +2

DUPA CONDAMNARE SI DUPA EXPIRAREA CELOR 2 MANDATE, CONFORM LEGII 51/1995 MODIFICATA, DUPA CARE SUNTEM OBLIGATI SA FUNCTIONAM, (BOTA, POATE AUZI SI TU) BOTA NU MAI ARE NICI O CALITATE IN UNBR 2004. AVEM UN PRESEDINTE, PE D-L NIMERINCU SI EL TREBUIE SA IA ATITUDINE CA REPREZENTANT AL UNIUNII. PLINGERILE LUI BOTA, NU AU NICI O VALOARE, DECIT CA CETATEAN SIMPLU FARA SA ANGAJEZE UNIUNEA CA EL AR FI PRESEDINTE, PT CA IN ACEST CAZ, NE FACE MULT RAU. HAI SA ORGANIZAM UN CONGRES SI SA SCAPAM DEFINITIV DE PSIHOPATUL ASTA, CARE VREA SA SE SALVEZE DE LA PUSCARIE, BAGIND UNIUNEA SI AFIRMIND CA BANII LUATI DE LA ITALIENI, AVEA DREPTUL SA-I IA, CA ERA PRESEDINTE. FALS D-LE BOTA, NU MAI ESTI PRESEDINTE SI NU AVEAI DREPTUL SA SEMNEZI NIMIC SI SA-TI INSUSESTI NIMIC. VIREAZA BANII CATRE UNIUNE, PT CA ORICUM TI IAU PROCURORII, ASA MAI BINE SE ALEGE SI UNIUNEA CU CEVA BANI, CA IN 10 ANI, AI DELAPIDAT TOTI BANII SI NU AVEM NICI UN PATRIMONIU.

# virgula, proasto date 2 August 2013 16:59 -1

Cracito, proasto si anlfabeto, daca pui virgula intre subiect si predicat nu putem citi elucubratiile tale: ,,bota, nu are,, ,,PLINGERILE,, ,,decit,, ,,BAGIND,, ,,ORICUM TI IAU,, ,,10 ANI, AI DELAPIDAT,,  Proasto, am vb cu Bota si iti vireaza tie toti banii daca te lasi de baut si te apuci de gramatica !

# CARCOTESC date 3 August 2013 01:31 +2

HOTARIRILE SI REZOLUTIILE NU LE-A OBTINUT BOTA, CI FIECARE AVOCAT IN PARTE, TRECIND PRIN ANCHETE SI PROCESE DE HARTUIRE, IAR BOTA LE-A POSTAT PE SITE-UL LUI PERSONAL SI S-A LAUDAT CU ELE SI CAM ATIT. A MUNCIT MULT DIN FOTOLIUL LUI CU GAURA, DE LA ATITA STAT. DA, DA.

# cosmei pitica betiva cracita date 3 August 2013 08:13 -1

L-am intrebat pe Bota de ce nu o exclude pe Cosmei. A zis ca ii e mila de ea. Nimernicu ii da de baut; au ramas singuri, pe drumuri ...

# AI RAMAS TU SINGUR, BOTA date 3 August 2013 10:53 +1

TOATA UNIUNEA ESTE CU D-L NIMERINCU, ASA CA TE PASTE SI PE TINE CE I S-A INTIMPLAT LUI VADIM TUDOR. DACA ERAI DESTEPT, RAMANEAI PRESEDINTE DE ONOARE, DAR LACOMIA SI PARANOIA, TE-AU ADUS IN PRAGUL PUSCARIEI. ASTEAPTA SI AI SA VEZI.

# Nicu date 1 August 2013 17:51 +7

Madamme Onaca, sa trăiască barbatelul ei, renumit doctor, care a scos - o din anonimat si a ajutat- o sa manince si gura ei o pâine buna !

# xxx date 1 August 2013 17:52 +4

dar daca italienii vor face plingere penala impotriva lui bota in Italia ptr inselaciune? sa vezi distractie si naveta ro-it :))))))))

# justitia date 1 August 2013 18:12 +13

de data asta miza este mare. bota a stat mult in pasivitate si asta a fost considerata slabiciune de unele marionete aservite castei lui florea.acum vom vedea ce va face MJ-ul, oricat ar tine partea mafiei avocaturii romanesti nu va putea ignora actele de infiintare ale unbr-ului bota si nici sa spuna ca L.3/1948 nu este in vigoare. solutia e una singura, fie tac si recunosc ambele structuri fie se fac de ris cu justificari de care or sa rida si boschetarii. adresa semnata de aceasta cucoana e buna sa incerce sa-i pacaleasca pe boschetarii juridici, pentru judecatori, procurori , si alti practicieni in drept e o insulta la capitolul inteligenta. oare duduia cind a scris adresa stia despre hotararile ICCJ si ale sutelor de magistrati, pe care indirect ii face prosti?? in romanica oamenii fara pregatire pusi in posturi cu palarii mari fac gafe uriase, in cazul nostru m-as mira sa se iste un scandal diplomatic. 

# da date 2 August 2013 17:04 0

da, e mare miza ! De unde stii tu atatea ?

# coruptia date 1 August 2013 18:20 +9

 de ce sa ne mai miram, astia vor sa inchida antenele care sunt o forta in mass-media. in romanica mafiotilor oamenii cinstiti sunt buni numai de platit taxe si impozite. madam onaca stie ca si salariul ei provine din contributiile noastre la stat? daca ar fi dupa contributiile traditionalilor, astia fac evaziune la greu, isi declara niste incasari mici incat nici nevestele nu i-ar primi acasa daca ar fi adevarate. 

# HTC date 1 August 2013 18:29 +10

Solicitam in mod oficial ca macar postul de televiziune Antena 3 ( daca tot are pretentia ca doreste sa arate una din fata procurorilor ) sa inceapa o ancheta media privind situatia juridica a celor doua stucturi de barouri, a modului in care procurorii ancheteaza avocatii doar a unei structuri, cea legala. Asta in masura in care conform adresei MJ, Romania este de 11 ani o furnizoare de infractori in roba pentru sistemele judiciare ale tarilor UE. Sa se desfiinteze, cu toate implicatiile aferente, toate hotararile instantelor conumitare in care au pledat infractori romani. Sau, sa se legifereze definitiv si explicit legalitatea celor doua structuri.

# oarecare date 1 August 2013 18:43 0

V-am mai spus sa tabarati pe Bota si sa-l luati la intrebari de genul \" Daca structura ta e legala si inscrie avocati in mod legal, el de ce si-a desfiintat propriul cabinet de avocat ? \" Dar voua chiar nu va da prin cap sa-l intrebati asta ? Va convine promiscuitatea si avocatura doar pe net ?

# cineva de pe aici date 1 August 2013 18:56 +2

Ce are sula cu prefectura ? Bai nataraule, Bota e cel mai \"alergat\" prin instante, cu cabinet sau fara. Nu asta-i problema, ca are cabinet Bota sau nu. Ce e interesant e faptul ca italienii nu au nicio reactie de aproape 3 luni. Poate asta nu e decat o \"lucratura\" bine facuta prin care ce spune MJ sa se intoarca precum un bumerang in dintii lor. Anterior au spus ca nu au documente despre flocea. Atunci pe ce baza legala ii recunosti ??

# oarecare date 1 August 2013 19:16 0

Cum sa nu aiba legatura ? Presedinte UNBR, decan, etc, etc, etc, fara a fi avocat ? De fapt, ai dreptate, ce legatura are Bota cu Legea avocaturii ? Niciuna !

# oarecare analfabetu date 1 August 2013 19:20 +3

De cate ori ti s-a spus ca nu finantele dau calitatea de avocat ? Calitatea ta de agramat o da scrierea ta deficitara ! nu mai pune virgula inainte de etc, dobitocule !

# oarecare date 1 August 2013 19:26 +2

Daca te aude Bota te impusca. Il faci evazionost ?

# BOTA, oarecare date 2 August 2013 17:20 +1

DAR BOTA, E EVAZIONIST NU \"EVAZIONOST\", DOVEDIT.

# CEDO date 2 August 2013 18:16 +1

DA, Bota e evazionist: la CEDO A LUAT 16.000 EURO si nu a platit nimic impozit ! Vai ce frustrare !

# pentru cinev a de acolo,din zona lui nea Pigus date 2 August 2013 19:47 -1

Mai prostane,se zice ,,ce are zula cu prefectura,,.Mai pune mana si tu si citeste din cartile scrise si nu din celed de joc.vezi ma ca aici intra si cartile de drept

# ai oarecare date 1 August 2013 18:46 -4

Ai, ,,oarecare,, ce ar fi sa tabaram pe mamica ta si s-o intrebam de ce a fatat asa un tembel ca tine ? Iar zbori di la Moldova ?

# ba oarecare date 1 August 2013 18:47 -3

ba oarecare, de ce nu te arunci tu primu pe Bota, prea ne instigi pe noi !

# Actele pe masa!!!! date 1 August 2013 18:48 -5

Profesia de avocat este reglementata prin legea 51/1995. UNBR(fosta UAR) este autoritatea competenta care aplica prevederile legii prin exercitarea prerogativelor stabilite in Legea 51/1995 si in Statutul profesiei de avocat. As vrea sa raspunda domnul Bota daca UNBR-ul sau a uzat de aceasta prerogativa si a modificat vreodata Statutul profesiei de avocat. Daca da/ nu, ne poate indica domnul Bota numarul MO in care a pubicat acest statut pe care sunt obligati sa-l respecte avocatii sai? Cu stima.

# actele pe masa!!! date 1 August 2013 18:58 -1

Ma intreb daca cel care a dat vot negativ comentariului meu era pro sau anti Bota... :lol: :lol:

# TOTI SUNT ANTI BOTA date 2 August 2013 21:33 +1

TOTI DE PE ACEST FORUM SUNT ANTI BOTA, SINGURUL PRO BOTA, E CHIAR BOTA,CARE POSTEAZA SUB DIFERITE NIK-URI

# nu mai bea proasto date 2 August 2013 21:37 0

nu mai bea proasto, ca mori !

# BOTA, NU MAI BEA URINA date 3 August 2013 10:57 0

BOTA, NU MAI BEA URINA CA TOT NU TE INTEGREZI IN ABSOLUT, CEL MULT TE INTEGREZI IN REGIMUL PENITENCIAR SI ATIT, PINA LA SFIRSITUL ZILELOR TALE.

# tipatescu date 1 August 2013 19:04 +9

Te rugam sa ne indici in legea mentionata la ce articol se stabilesc conditiile de infiintare a UNBR. Si te rugam sa incepi analiza din titlu - Lege de organizare si functionareș nu de infiintare. Cred ca trebuie sa avem taria sa recunoastem adevarul. Legea are lacune speculate! Este o lege tipic romaneasca. 

# tipatescu date 1 August 2013 20:09 +7

Multumesc celui care mi-a dat minusș inseamna ca am dreptate legea doar organizeaza si nu infiinteaza

# da, chiar! date 1 August 2013 18:54 +2

Chiar, care-i Statutul avocatilor - aripa Bota, in ce numar de  monitor oficial poate fi gasit?

# DA, CHIAR date 1 August 2013 19:01 0

da care e statutul ,,unbr,, florea, statutul ,,baroului,, bucuresti ...? CONSTITUTIA, ARTICOLUL 9 Sindicatele, patronatele şi asociaţiile profesionale se constituie şi îşi desfăşoară activitatea potrivit statutelor lor,

# ASA E date 1 August 2013 19:05 +6

Nu va mai lasati dusi de nas de statutul profesiei; Florea nu se crede presedintele profesiei, ci al unbr ! Unde e statutul UNBR ?

# raspuns date 1 August 2013 19:12 -1

Atributiile UNBR sunt prerogative stabilite in interiorul Legii 51/1995 si mai sunt continute de Statutul profesiei de avocat. Asa-i cand UNBR-ul e NUMAI UNUL!!!! Unde sa mai regmementeze legiuitorul despre UNBR decat in legea avocaturii? :lol: :lol: :lol: 

# IA DE AICI, RASPUNS date 3 August 2013 11:06 +2

Legea 51/1990, la art. 76, lit. e), spune ca “consiliul uniunii nou ales, va adopta statutul profesiei in cel mult 90 de zile de la alegerea sa. De la data adoptarii statutului, avocatii vor exercita profesia in una din formele pentru care au optat, potrivit prezentei legi. Actualele birouri de avocati, prevazute de Decretul lege 90/1990, privind unele masuri pentru organizarea si exercitarea avocaturii in Romania, isi pot continua activitatea, in aceelasi conditii, pe o perioada de 3 ani, de la intrarea in vigoare a prezentei legi. In lumina dispozitiilor art. 76, lit. e) din Legea nr. 51/1995, avocatii din UNBR traditional, au avut dreptul sa profeseze, pina in anul 1998, aparitia Legii 255/2004, gasind aceasta structura, in afara legii, motiv pentru care, nu pot fi declarati succesori in drepturi ai Uniunii Avocatilor din Romania, deoarece nici atunci si nici acum, aceasta entitate, nu exista de jure, nu s-au nascut (infiintat) iar cel nenascut nu poate avea vocatie succesorala, in sensul prev. art. 60 alin. 5, din 51/1995 modificata.

# 992 date 3 August 2013 11:26 +2

FOARTE CORECT SI ADEVARAT ! :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:

# VOI VORBITI DE ACTE ? date 1 August 2013 19:16 +7

Voi desfiintatii prin legea 3 din 48 vorbiti de acte ? La ce data ati fost infiintati, ăi ?

# MIRO date 1 August 2013 19:18 +8

Doamna Viviana Onaca are calitatea sa raspunda in locul Ministrului Justitiei? Adresa formulata de aceasta este nesustinuta de probe, este netemeinica si nelegala. Recomand tuturor celor in drept sa o atace la instanta de Contencios administrativ in vederea anularii. Urmeaza a produce probabil importante prejudicii. Trebuie sa apreciem ca nimeni nu are dreptul sa faca asemenea afirmatii. Plingerea penala este f.b. documentata. Toti sustinem plangerea.

# pt toti prostii care vorbesc de statut date 1 August 2013 19:31 +9

statutul  nu se publica in M.Of. tantalailor. aia care vorbesc de publicarea statutului in M.Of. sunt vesnicii prosti care cred ca avocatura este de interes public. barourile respectiv unbr.ul nu este persoana de interes public . daca ar fi fost persoane de interes public ar fi fost reglementate prin lege. ori legea avocaturii care vorbeste despre \"barouri si unbr\" este lege de organizare, dar voi cretini primiti pe spaga nu faceti diferenta intre organizare si infiintare. ia trageti cu ochiul in partea dreapta a ecranului la rubrica CELE MAI CITITE, si vedeti cam cum sta treaba cu actele de infiintare ale lui florea. iar tu charlotule treci la lupta si sustineti drepturile. esti avocat sau esti o momaie traditionala ??

# Ultimul Charlot date 1 August 2013 19:45 +2

Da , sa traiti!!!!  8)

# art. 60 alin. 2 din Legea 51/1995 date 1 August 2013 19:56 0

L 51/1995 rep. (2) , art. 60 (1) Uniunea Naţională a Barourilor din România - U.N.B.R. este formată din toate barourile din România şi are sediul în capitala ţării, municipiul Bucureşti. (2) U.N.B.R. este persoană juridică de interes public, are patrimoniu şi buget proprii.

# prostul date 1 August 2013 20:01 +1

Deci UNBR e persoana juridica de interes public, nu privat. Instanta de judecata nu poate autoriza decat infiintarea unei persoane de drept privat

# art.57 din legea 51/1995 legea initiala date 1 August 2013 20:05 +3

Art. 57. - (1) Uniunea Avocaţilor din România este formată din toţi avocaţii înscrişi în barouri şi are sediul în municipiul Bucureşti. (2) Uniunea are personalitate juridică, patrimoniu şi buget propriu. Bugetul uniunii se formează din contribuţia barourilor în cote stabilite de consiliul uniunii. Patrimoniul uniunii poate fi folosit în activităţi producătoare de venituri, în condiţiile legii. (3) Nici un barou nu poate funcţiona în afara uniunii.

# continuare art.57 din Legea 51/1995 initial date 1 August 2013 20:08 +5

si totusi cine este UNBR? pai de ce nu scrie in lege ca UNBR-ul este ala care are sediul in splaiul independentei la palatul regelui cioaba, si care este condus de alesii pe viata, robii lui dumnezeu, superavocatul X si Y.????

# Ultimul Charlot date 1 August 2013 20:11 +7

Deci, \"persoana juridica DE INTERES PUBLIC\" nu persoana juridica DE DREPT PUBLIC. Sa ne expice Ministerul Jutitiei cum de o persoana juridica PRIVATA de interes pubic care are buget si patrimoniu propriu ( format din cotizatiile avocatiilor membrii ) a intrat in 1990 si este si in prezent in posesia UNUI PATRIMONIU PUBLIC.  oare DNA ne-ar putea ajuta sa aflam? 

# continuare art.57 din legea51/1995 date 1 August 2013 20:20 +3

corect charlot, vezi ca poti? ai observat perfect ca astia confunda intentionat merele cu perele.   :D :D lasa-i ma sa-si sparga capetele, ca doar aici nu citesc numai prostii de la florea, mai citesc si judecatori, procurori cu oarece stiinta de carte si care nu se lauda ca \"caca-sele de avocatura ale lor sunt de the best\". :D :D :D :D  

# pt Bota, art. 60 alin. 2 din Legea 51/1995 date 3 August 2013 01:54 +1

BOTA, UNDE ESTE PATRIMONIUL SI BUGETUL NOSTRU ? POATE NE SPUI CE AI FACUT CU BANII UNBR-ULUI. PE CITI DECANI I-AI PACALIT SA ITI SEMNEZE HARTII CA LE-AI FI DAT 1 MILIARD SIDEFAPT NU LE-AI DAT NIMIC. BAROURILE DIN TARA, SE INTRETIN CU BANII DIN BUZUNARULPROPRIU AL DECANILOR. BOTA NU A DAT NICI UN BAN NICIUNUI DECAN NICIODATA IN 10 ANI. ASTA E BOTA.

# cosmei pitica bativa date 3 August 2013 07:39 +1

cosmei, esti decan (poate cand bei te visezi decan) ! Am vb cu bota, a zis ca daca vrei sa te lasi de bautura iti plateste dezalcoolizarea ! si scolarizarea: ,,CITI DECANI,, ,,SIDEFAPT,, ,,NICI UN,, ,,BUZUNARULPROPRIU,, !

# PITBUL date 3 August 2013 09:38 0

Ce zici Bota,raspunzi la intrebarea cu bugetul?Si mai pune mana pe carte si invata limba roaman.Rec iteste prima propozitie.Suna ca dracu.Dupa ! se scrie cu majuscula.Se zice betiva nu bativa.In comentarii cuvintele se scriu intregi.Asa ca nu mai scrie am vb ci am vorbit.Cand ai vorb it cu tine?Asta inseamna ca vorbesti singur.Ia-ti mai doctoriile si mai treci pe la Spitalul nr.9 sa te consulte medicii specialisti.Ai nevoie de o internare.daca nu sunt locuri ti-am rezervat un pat la Socola.dar sa stii,patul lui Botomei de la CRAP edste liber.te asteapta.

# pitului BOU date 3 August 2013 10:33 0

Pit BOULE, iar aparusi ? ce limba vrei sa dai: ,,limba roaman,, ? ,,Rec iteste,, ,,dracu.Dupa !,, ,,vorb it,, ,,Socola.dar,, ,,stii,patul lui Botomei,, ,,edste liber.te,, Aceleasi greseli grosolane care apar si la marii jurisiti analfabeti: oarecare, polo, cosmei ! Mai bine taceti !

# pt Bota, art. 60 alin. 2 din Legea 51/1995 date 4 August 2013 10:31 0

BOTA, UNDE ESTE PATRIMONIUL SI BUGETUL NOSTRU ? POATE NE SPUI CE AI FACUT CU BANII UNBR-ULUI. PE CITI DECANI I-AI PACALIT SA ITI SEMNEZE HARTII CA LE-AI FI DAT 1 MILIARD SI DE FAPT NU LE-AI DAT NIMIC. BAROURILE DIN TARA, SE INTRETIN CU BANII DIN BUZUNARUL PROPRIU AL DECANILOR. BOTA NU A DAT NICI UN BAN NICI UNUI DECAN NICIODATA IN 10 ANI. ASTA E BOTA.

# ps date 1 August 2013 19:36 +3

pt avocatii repetenti, la infiintarea asociatiilor, fundatiilor, sindicatelor etc. ,statutul autentificat -este acceptat chiar si cel cu certificare de data- se depune impreuna cu documentatia aferenta la instanta, in speta judecatoria.

# ps 2 date 1 August 2013 19:56 +6

si apropo de adresa duduiei onaca, parerea mea este ca aceasta adresa este actul de infiintare a unbr-ului traditional. duduia ii da zor ca legea 51/1995 i-a infiintat si culmea persista in aberatiile de drept. imi pun mari semne de intrebare despre corectitudinea examenelor pentru ocuparea posturilor in MJ. oare un student de drept de la stiinte agrare daca -i dai sa citeasca legea avocaturii tot asa o va intrepreta ca a infiintat barourile din strada splaiul independentei? sa inteleg ca sediul este factorul determinant care delimiteaza cele doua unbr-uri? eu nu stiu ce au absolvit cei de la bucuresti de la MJ, dar cu certitudine nu cred ca au fost colegi cu noi la facultatile de drept. aaaaa, poate au absolvit spiru haret, atunci e de inteles. 

# INFIINTARE DEX date 1 August 2013 20:14 +4

ÎNFIINȚÁ, înființez, vb. I. 1. Tranz. A face să ia ființă; a crea, a întemeia, a funda, a alcătui. 2. Refl. (Despre oameni) A se prezenta, a se înfățișa undeva (pe neașteptate). – În + ființă. ma ajuta cineva ca nu vad prin legea51/1995 verbul asta. am gasit in legea3/1948 verbul desfiinteaza  DESFIINȚÁ, desființez, vb. I. Tranz. A face ca ceva să nu mai existe; a suprima; a distruge, a nimici. ♦ A abroga, a anula un contract, o convenție etc. – Des1 + [în]ființa. 

# Alberto Kurtyan date 1 August 2013 20:27 +10

Unde au gasit-o pe sclava asta, Viviana Onaca sa semneze o asemenea prostie? UNBR exista de 10 ani de zile. Onaca are rude avocati in baroul lui Florea.

# avocat traditional date 1 August 2013 20:28 -4

Pentru domnul fost,,avocat,, Bota.Abureli ci legea 48 ai mai scris.Nu tioe domnule inginer.Aceasta lege a desfiintat barourile si a infiintat colegiile de avocati.Aceste colegii au functionat ca atare pana la DL90/90 care le-a transformat in barouri.Ce mai ziceai daca legea 59 vorbea in continuare de c olegii?Iti infiintati si tu colegii de crasma sateasca?legea 59 nu infiinteaza barouri pentru ca ele existatu,transformate in 1990 din colegii.Tocmai de ac eea titlul este de organizare.S-a organizar pe alte principii o entitate care exista.Pe de alta parte,doamna Onaca a comentat niste dispozitii legale si a comunicat opinia MJ.Noi suntem c ei care functioneaza legal si de aceea suntem recunoscuti ded autoritati.Voi nu functionati(?) legal si nu sunteti recunoscuti.Acele sute de solutii ale organelor judiciare la care te referi au fost date in considerarea bunei credinte a oamenilor amagiti cu donatii si cu o entitate despre care nu stiau ca este nelegala.In prezent,dupa condamnarea ta,nu mai putem vorbi despre buna credinta.Dovada este procesul penal ded la Suceava.Dar de ce nu raspunzi la intrebarile mele anterioare?Aveti consiliu al un iunii,aveti comisie permanenta,aveti casa de asigurari.Aceste entitati sunt reglementate in lege.Si o ultima intrebare:cum ai ajuns avocat din moment ce uniunea ta a fost in fiintata de o fundatie de crasma? Mai povestimPS.Nu sunt avi/avi ori altii.Cu avi/avi ma stiu.Nu este ardelean si ar trebui sa te rusinezi de postarea in care te dai,tu ardelean,la ardeleni.

# avo-cacat zis traditional, ca carnatul date 1 August 2013 20:43 0

Nu ti-ai luat doctoriile la timp. Delirium tremens se cheama ce ai tu! Bolnavule! Saracule!

# oarecare date 1 August 2013 20:49 -2

Bota a fost smecher, si-a desfriintat cabinetul, stia ca e in ilegalitate. I-a lasat pe donatori sa se descurce, el s-a imbogatit. Cum sa accepte ei pe unul care pretinde ca \" face\" avocati, cand el nici nu mai pretinde ca este avocat ? Ei nu-si dau seama de ridicolul situatiei ? I-a lasat cu ochii-n soare si prigoniti prin instante. Plus ca e decan, presedinte, etc, fara a fi avocat ! Partea asta din L51/95 nu a citit-o ? Cum va explicati, membrii ai baroului Bota, faptul ca el singur si-a desfiintat cabinetul ? Stia oare ca nu este avocat ? Sigur ca stia !!!

# hal de ...avocat traditional date 1 August 2013 21:07 0

avo -cacat traditional, pe tine nici nu te bagam in seama. tu faci referire la legea 59.prima data am zis ca ai facut o greseala, dar se vede ca esti prost gramada. iti uram succesuri si iti dam dreptate , legea 59 te-a infiintat. vezi sa nu uiti sa-ti iei medicamentele. noapte buna !!

# legea 59 date 1 August 2013 21:10 +6

toti avocatii lui florea au dat examen pe legea 59/1990 ...2013. art.unic.\" spaga este in suma de ...mii de euro, care se actualizeaza anual cu indicele de inflatie.\"  avocat traditional esti admis, ca avem nevoi de bani.

# avocat traditional date 1 August 2013 23:18 -5

Mai prostovane ede legea 3,alias 992 etc.Daca din tot ce ampostat eu ai ramas cu acea greseala cu legea 59,in adevar esti prost gramada.Sau si ticalos,las,nesimtit.Maibine ai raspunde la problemele puse de mine  si de catre alrii pe net.Afla nataraule ca mi-am luatdoctoriile.Dar nu pe alea pe care le iei tu(sau ar trebui sa le iei).Si mai afla nataraule ca toate postarile tale ca raspuns las ale mele te aduc la adevarata ta valoare.Adica la nivelul zero. Si ca om si ca jurist.Desigur si ca inginer.Bine ti se zice tie ca esti al lu Pigus.PS Sa vezice ancheta enala te asteapta.Ti-am zis eu  acum ceva timp despre4 smecheria cu italienii.Si am avut dreptate.Cum amavut dreptate si cu fiscul.Si mai urmeaza.Ramane cum ne-am inteles.

# 992 date 2 August 2013 09:06 +4

ptr. \" avocat traditional \" - ia-l de mana pe colegul tau de turma flocista \"avi/avi\" si studiati \"limba gramatica\", natarailor. Si aduna-i si pe avocatul lui haineala, ala ce este reprezentantul ei legal si pe avocatul celor de la Antena 3 care spune in instanta ca ptr. cereri de 40.000 euro e competent tribunalul. Imi pare bine ca se fac publice, cu probe irefutabile, \"perlele juridice\" ce izvorasc din avocatii traditionali. Vede toata lumea lipsa voastra de valoare profesionala. Sunteti INCOMPETENTI, SHPAGARI, IPOCRITI, LIPSITI DE CARACTER SI DE BUN-SIMT !

# avocat traditional date 2 August 2013 09:45 -3

Mai natarau de 992,am gresit ieri:mai treci pe la instante nu numai pentru donatii ci sa vezi si cancanurile unora.oare ce ai cautat tu la Cornetu?Asta inseamna ca am av ut dreptate:in lipsa de activitate avocatiala(de unde,pt.ca nu esti avocat) freci menta prin curtile si salile instantelor.La parul tau vopsit inca nu ai constientizat ca din zecile de mii de avocati traditionali mai sunt si slab pregatiti.Dar nu te bucura si nu generaliza.Cand o sa iti ,,compui ,,memoriile o sa ai timp de toate.Mai ales ca vei sta in locul lui Botomei.Si mai pune mana pe limba gramatica(nici acum nu te-ai prins ca s-a facut misto de tine,notoriu incult si analfabet)ca te-a parasit cea care iti concepea raspunsurile pe net si nu mai poti miza pe greselile noastre/mele de tehnoredactare pe care le crezi greseli de ortografie/gramatica.Esti o nulitate fara personalitate,fara caracter,las ,care face de ras pe oamenii de buna credinta din falsa unbr bota.Ia-ti doctoriile inainte de a te aseza la calculator ca altfel nenea doctorul te trimite la Zam.

# AVOKKAT date 2 August 2013 10:09 +1

Ma avo******at ,,traditional,, tu nu esti avocat; te-a exclus bota si te tot oftici; la cat esti de dobitoc lasa-ne, asta e site pt juristi, nu pt agramati !

# 992 date 2 August 2013 10:45 +2

ptr. \"avocat traditional\" - TE OFTICI ?? OOOO DAAAA ! Ce bine-mi pare ! Citeste pana te faci verde la fata de ciuda ! Sunteti INCOMPETENTI, SHPAGARI, IPOCRITI, LIPSITI DE CARACTER SI DE BUN-SIMT ! Sunteti ~ 29.000 de avocati, cu tot cu judecatorii, militienii si procurorii \"suspendati\". Voi slab pregatiti ?? Nu se poate !! Pai cum au luat mah examenul ala faimos ?? Hai sa-ti spun cum : majoritatea, nu au dat asa ceva iar restul prin sfanta shpaga !! Aia din speta de la Cornetu, din care categorie or fi mai prostalaule ??

# aocat traditional date 2 August 2013 14:56 0

Tot idiot,tot idiot?Asta-i site pentru juristi,in adevar si nu pentru impostori,facuti,,avocati,,cu trenul de marfa.Am constatat o0 chestie:in afara de bota mai posteaza pe aici vreo doi,tot asa de agramti,analfabeti si paraleli cu stiinta de carte.Sa nu va spunem noi ce prostii debiteaza (sqau debita,mai bine)m bota prin salile de judecata.Ar fi prea multe de scris.Un inginer (facut si el la gramada),ajuns ,,om de afacweri,, ajuns intemeietor de barou de crasma,ajuns,,avocat,,facut de el si de vrei cativa micimani,da lectii pe net.O sa vedeti voi ce il asteapta si din pacate si pe voi.Iar tu mai nataraule de 992 nu te-ai prins nici acum ca nu vreau sa corec tez greselile de tehnoredactare?Ce ai mai comenta tu,prostovane,daca nu ar fi nici o scazpare pe postarile mele? De ce in juri mai a lu Pigus pe toti avocatii traditionali?Ce ai cu maestrul Florea,un adev arat jurist,om de drept si avocat?Te poti tu mai nimicule compara cu avocatii traditionali?Nu cunosti drept nici cat un avocat stagiar iar plangerea fqacuta doamnei de la MJ este dovada in constientei tale.Asteptam cu interes urmarile plangerii.Omul cu parul vopsit !ma felicit ce porecla ti-am tras.

# AVO KKT date 2 August 2013 15:08 0

Tot analfabet, tot ! ,,o0 chestie,, ,,tot asa de agramti,, ,,sqau debita,mai bine)m,, ,,afacweri,, ,,micimani,, ,,corec tez,, ,,o scazpare,, ,,adev arat,, ,, fqacuta,, ,,in constientei,, !!! Ba da prost mai esti !!! Daca asta a trecut de gradinita, Flocea are acte !!!

# 992 date 2 August 2013 16:25 0

ptr. \"aocat traditional\" - a spune despre voi traditionalii ca sunteti INCOMPETENTI, SHPAGARI, IPOCRITI, LIPSITI DE CARACTER SI DE BUN-SIMT, nu constituie injuratura mai prostalaule ci CRUNTA REALITATE !! Si prin speta haineala de la jud. Cornetu, o dovediti public cu prisosinta, fiind cea mai recenta si EXTREM  de relevanta. Scrise negru pe alb, nu inventii sau barfe. SUNT PROBE mai prostalaule, stii ce-s alea ?? Ti-am tot spus dar fiind idiot din nastere, nu intelegi. Te faci de mare rusine prin ceea ce debitezi pe aici, te prezinti pur si simplu asemenea unui retardat. Iarasi comentez prea mult ptr. un nimeni, adica tu, pseudo-avocatul flocist. Hai sictir !

# avocat traditional date 3 August 2013 00:50 0

 Bai prostalau de 992,te-ai descris mai bine decat as fi facut eu.Incompetent esti,spagar/do0natar esti,fara caracter esti,lipsit de bun simt esti,ipocrit ce sa mai vorbim.Ma tot injuri pe net dar bou cum esti  nu vrei sa raspunzi la intrebarile noastre.Cum ai ajuns tu avocat?Ca sa infiintezi  o unbr era obligatoriu ca fondatorii sa fie  avocati.Deci,fie  ati intrat cu totii in UNBR traditionala,fie nu sunteti avocati.Asa ca mai prostovanilor ,dati-ne un raspuns si nu fiti lasi.Macar sa raspunda ,,maestrul,, Bota.Hai pompilica ,iveste-te pe net.Fii barbat,nu carpa.

# manifest date 3 August 2013 00:55 +1

Răspunde cu argumente, cine a apărut prima dată, oul sau găina? Primul avocat tradiţional la ce barou a dat examen?

# cheta pt avocat traditional date 1 August 2013 22:26 -1

va rog sa ma ajutati sa stringem niste bani pt avocat traditional. omul e mahmur, a terminat bautura, bani sa mearga in vacanta ioc, femeile nu se uita la el ca e timpit, asa ca va rog faceti un gest crestinesc si ajutati un biet boschetar traditional. ps nu mai bea spirt ca uite cum ajungi sa scrii prostii.

# manifest date 1 August 2013 20:55 +5

Prin această adresă sunt încălcate miile de hotărâri judecătoreşti ale instanţelor române, siguranţa sistemului judiciar român nu există. Europa nu ne va privi cu ochi buni.

# Ultimul Charlot date 1 August 2013 21:08 +7

Pai ce ti se pare aiurea ca un functionar din Ministerul Justitiei nu da doi bani pe actul de justitie? Cand o sa inteleaga TOTI judecatorii asta, o sa se termine repede. Si definitiv

# manifest date 1 August 2013 20:57 0

Prin această adresă sunt încălcate miile de hotărâri judecătoreşti ale instanţelor române, siguranţa sistemului judiciar român nu există. Europa nu ne va privi cu ochi buni.

# manifest date 1 August 2013 21:16 +2

Mi se pare foarte aiurea ca un funcţionar al MJ să nu ţină cont de hotărârile judecătoreşti ale instanţelor române, toate aceste hotărâri ar trebui trimise la MJ să spună dacă sunt legale? Să pronunţe ICCJ, instanţă de ultim grad într-o ţară, 7 hotărâri judecătoreşti nelegale? Asta-i culmea nelegalităţii! Trăim într-o ţară de nimic.

# pt bota date 1 August 2013 21:20 +1

bota ! datorita faptului ca nu esti capabil sa ti aperi legalitatea unbr .............apucate si fa un site profesionist al unbr nu pe persoana fizica www.bota.ro ..............trimite precizari la topate organismele abilitate international...................URGENT!

# chiorule date 1 August 2013 23:03 -2

,,apucate,, tu de gramatica ! www.unbr.eu chiorule analfabet !

# pt chiorule date 1 August 2013 23:31 +1

site ul www.unbr.eu  este incomplet   deoarece rubrica TABLOUL AVOCATILOR NU EXISTA!

# avocat traditional date 1 August 2013 23:32 -4

Lasa-te mai prostovane de  postari la ora asta.Du-te la culcare c maine4 ai asctivitati de instanta.Ti-ai pregatit lista de donatii si  de subventii?Ca alte activitati nu poti avea.Nu esti avocat,nu te mai roaga nimeni sa mergi cu mandat in  instanta,nu te mai baga nimeni in seama.Esti o nulitate.Iar daca maine nu ai instanta mergi la coafor sa te vopsesti pe par.Nu uita sticluta cu lichidul ala ce  vine de la rinichi sa mai tragi o dusca pana stai la rand.

# Dr.Vasile Botomei,www.unbr.info date 1 August 2013 23:35 +2

Dr Vasile Botomei a elaborat si implementat oficial din punct nde vedere stiintific  o noua teorie si un nou concept. Teoria pluralismului organizatiilor profesionale de aparare de tip Barou prin mai multe barouri la nivel judertean si mai multe UNBR-uri la nivel national.Studiu este implementat prin teza de doctorat Vasile Botomei,admisa prin sustinere in public din 5-07-2013 in cadrul Universitatii de Stat din Moldova(USM).Lucrarea stiintifica are valoare internationala in ndrept comparat.Citeste ww******naarm sau www.unbr.info;Cu stima! Dr. Vasile Botomei

# www.UNBR.info /Presedinte dr.Vasile botomei date 1 August 2013 23:38 0

Dr Vasile Botomei a elaborat si implementat oficial din punct de vedere stiintific  o noua teorie si un nou concept. Teoria pluralismului organizatiilor profesionale de aparare de tip Barou prin mai multe barouri la nivel judertean si mai multe UNBR-uri la nivel national.Studiu este implementat prin teza de doctorat Vasile Botomei,admisa prin sustinere in public din 5-07-2013 in cadrul Universitatii de Stat din Moldova(USM).Lucrarea stiintifica are valoare internationala in drept comparat.Citeste www.cnaarm sau www.unbr.info; Cu stima! Dr. Vasile Botomei.

# sarlatanul lobotomiei date 2 August 2013 12:26 0

lobotomiei sarlatane, mai ai curajul sa apari in public ? Dupa ce ai escrocat atata lume, ne-ai furat tabloul şi stampila ! Tu sa scrii carti ? Analfabet si escroc ce esti ! La sbarna pe 15 ani !

# BOTOMEI, E DOCTOR IN DREPT SI TU NU, BOTA date 2 August 2013 18:26 0

DEGEABA TE OFICI BOTA,CA NU O SA FI IN VECII VECILOR AMIN, DOCTOR IN DREPT, ANALFABETUL SI EXCROCUL, ESTI TU. AI UITAT CIND TE-AI DUS LA BACAU SA-TI FACA BOTOMEI STATUTUL, CA NU ERAI IN STARE ? LOBOTA SI ******LICA INTEGRATA IN ABSOLUT CU URINA (A SE CITI PISAT)DE LA CLAUDIA.

# tu te ,,ofici,, date 2 August 2013 18:48 0

tu te ,,ofici,, betivo analfabeta ! ,,excrocul,, e Nimer si Lobotomiei ! Nu mai bea ca mai intri o data la apa !

# TU TE OFTICI, BOTA date 2 August 2013 18:57 +1

DE INTRAT LA APA, AI INTRAT TU, BOTA CA ESTI CONDAMNAT SI SE CHEAMA CA ESTI UN INFRACTOR, INFRACTOR, INFRACTOR, INFRACTOR........

# katrusino date 2 August 2013 00:22 +3

IATA DE UNDE ISI TRAGE SEVA MIZERABILA JUSTITIA PREZENTULUI. Mewntalitatea criminala isi are originea in caracterul comunistului urit mirositor. TEROAREA CA METODĂ IN JUSTITIA COMUNISTA Articol aparut in cotidianul ZIARUL DE MURES on line Impunându-şi controlul asupra întregii societăţi româneşti, după 6 martie 1945 P.C.R. a acţionat pentru reorganizarea aparatului de stat ce trebuia să servească scopurilor sale politice. Concomitent cu organizarea justiţiei care trebuia să devină o \"justiţie a clasei muncitoare\", în anii 1948-1949 au fost create Securitatea şi Miliţia po******ră. Securitatea a fost un instrument de teroare şi represiune, îndreptat împotriva oricărui opozant al noului regim, ea având dreptul de a aresta (de cele mai multe ori fără mandat), de a ancheta şi chiar de a ucide. Justiţia - instrument aservit regimului comunist - juca doar rolul de figurant într-o piesă regizată la Moscova şi pusă în scenă aici, în 

# gheorghe & vasile date 2 August 2013 06:24 0

sa concluzionam...baroul bota rules...restul sintem doar niste imbecili de avocati, juristi, judecatori, procurori.....am impresia ca interpretarea legilor la avocatii bota se face cam in acelasi stil in care se face si citirea....greu si dupa ureche

# Avocat cu acte date 2 August 2013 08:30 +5

Si prostitutia are traditie si continitate dar nu e legala.La fel si zis unbr-florea, are traditie dar nu e legala ptr. ca nu are acte de infiintare. Si daca la asta se mai adauga si accesul pe bani (spaga) in zis-profesie, rezulta ca e bordel in str. raureanu!:)))))

# Avocatel cu acte date 2 August 2013 08:41 +2

Mda... si mai e si bordel de lux pe deasupra, la ce sume se invart pe spatele saracilor prostovani! chiar oare ce baza legala au pentru organizarea examenelor? 

# corpul de control al MJ 2010 date 2 August 2013 10:15 +4

\"verificarea legalitatii constituirii UNBR nu se subscrie sferei de activitate a Ministerului Justitie, fiind atributul exclusiv al instantelor de judecata\" Adresa 6638/64/E/2010 Emitent: Ministerul Justitiei - Corpul de control cine are dreptate .....onaca sau corpul de control al mj............e vb de prostie,necunoastere atributii si incompetenta! cine raspuinde de aceste aspecte???

# tipatescu date 2 August 2013 10:28 +5

S-a vorbit aici dar prea putin s-a intrat in subiect: Legea asa cum este ea in vigoare este una de organizare si functionare. Reglementarea legala anterioara a fost DL 90/1990 - masuri pt organizarea si exercitarea avocaturii in Romania. Acest DL a fost abrogat de l 51/1990. Alte reglementari nu exista. Deci stim cum se oraganizeaza si functioneaza dar nu se face referire la infiintare. Insasi L 51/1990 stabileste ca UNBR este persoana juridica de interes public. Este o diferenta intre interes public si persoana juridica de drept public.

# 992 date 2 August 2013 10:58 +2

ptr. \"tipatescu\" si \"corpul de control al MJ 2010\" - foarte corect si adevarat. S-a vb si s-a intrat in tema dar majoritatea comentariilor, ca de obicei, vin de la tot felul de dobitoci cu continut imbecil, incompetent dpdv juridic si denigrator. Aceste comentarii ale dobitocilor \"ineaca\" comentariile pertinente, argumentate si obiective. Un fel de mlastina urat mirositoare creata de vesnicii dobitoci partizani ai lui flocea. Asa e la ei, flocea & acolitii sai strang bani frumosi si \"munciti\" din greu si nataraii mananca rahat cu gura plina pe aici.

# tipatescu date 2 August 2013 11:39 +5

Din nou primesc minus; asa cum am mai spus cred ca este un adevar deranjant; consider ca orice actiune de combatere a UNBR - Bota trebuie facuta cu argumente. Dar cred ca ce icare scriu aici nu prea le au; este greu sa combati hotararile definitive intrate in categoria puterii de lucru judecat. Este greu sa combati textele legale cand acestea nu iti dau dreptate. DIn pacate pentru uni sau din fericire pentru altii in Romania exista placerea de a nu legifera ceva care zdruncina o cutuma veche si bine infipta in realitatea cotidiana generatoare de enorme resurse financiare. Exista multiple cai de a rezolva problema, dar nu se vrea. SI mai grav este ca exista posibilitati de rezolvare avand ca rezultat integrarea UNBR Bota spre marele avantaj al organizatiei zise traditionale.

# Vieri date 2 August 2013 11:36 +6

Ar trebui ca Bota sa trimita, personal, italienilor hotararile judecatoresti definitive care au statuat faptul ca membrii UNBR-ului, pe care il conduce, au dobandit calitatea de avocat in conditiile Legii 51/1995. In plus, ar trebui sa ataseze si adresa 6638/64/E/2010 a Corpului de control al M.J. care a subliniat ca \"verificarea legalitatii constituirii UNBR nu se subscrie sferei de activitate a M.J., fiind atributul exclusiv al instantelor de judecata\".

# oarecare date 2 August 2013 11:38 -2

Pompi, roaga-te ca dintre italienii inselati sa nu fie macar unul care sa faca parte din ... stii tu de unde. Fugi din tara, fii gata da dai banii inapoi inzecit, roaga-te, mai pe scurt. Sper sa nu fie cazul.

# ANAL FABETULUI ,,oarecare,, date 2 August 2013 12:03 0

agramatule, iar ai aparut ? Nu te mai primim inapoi pana nu inveti sa scrii !!! ,,da dai banii,, Cu italienii nu cred ca e cazul sa te roada grija !

# alu pigus pt toti ofticatii !! date 2 August 2013 12:23 +2

Protocoalele lui Flocea reprezinta hartie igienica de calitate !  http://bota.ro/wp-content/uploads/2013/08/AV-ALINA.pdf

# protocoalele lui florea nu au valoare date 2 August 2013 14:14 +2

aici dovada ca protocoalele incheiate de florea nhttp://bota.ro/wp-content/uploads/2013/08/AV-ALINA.pdfu au valoare!

# pt bota date 2 August 2013 14:44 +1

daca nu inlocuiesti site ul de 2 bani www.bota.ro cu unul profesionist (si botomei l a dus capul sa o faca) cu multe date reale si tabloul av calumea pe barouri................................daca nu trimiti urgent toate documentele avocatilor din italia ...os a te trezesti cu.......misca bte la daq odata ca dormi rau...

# BOTA E UN NIMENI date 3 August 2013 16:03 0

BOTA NU MAI POATE FACE NIMIC PENTRU CA NU MAI E NIMENI IN UNIUNE SI DACA ESTI AVOCAT DE LA NOI SI AI FOST LA CONGRESULAVOCATILOR, STII F BINE CA PRESEDINTE E VIOREL NIMERINCU.

# eu, prese-dintele date 5 August 2013 13:52 0

Da, sigur ca nemer-nenicu e presedinte la carciuma unde isi ia jocul zilnic. Bai baieti, e rasuflata rau asta, ceva nou, interesant, aveti? In plus, nea florea protocol poa\' sa-si bage direct in anus protocoalele alea tampe si comuniste, ca nu-l baga nici ulea in seama. Ce penibil caracter, ce om josnic.

# anal-fabeti date 2 August 2013 15:13 -1

Oare numai agramatii posteaza pe aici ? ,,si botomei l a dus,, ,, calumea,, ,,os a te trezesti,, ,,misca bte la daq,,  Ai doar o scuza: esti beat  ! sau retardat ! sau mort ! sau lasa-ne !

# oarecare date 2 August 2013 17:44 -1

Se poate sa-mi raspundeti civilizat, sa dati dovada de caracter, fara injuraturi inutile, demonstrand ca suntei avocati ? Cum de plangerea penala e semnata de Dl. Bota in calitate de avocat si presedinte al UNBR, din moment ce la MF are cabinetul radiat ? Ca doar nu face evaziune, nefiind inregistrat la MF. Asa se semneaza, nu eu am inventat. Fara injuraturi, va rog. Multumesc.

# oarecare date 2 August 2013 17:51 0

Se poate sa-mi raspundeti civilizat, sa dati dovada de caracter, fara injuraturi inutile, demonstrand ca suntei avocati ? Cum de plangerea penala e semnata de Dl. Bota in calitate de avocat si presedinte al UNBR, din moment ce la MF are cabinetul radiat ? Ca doar nu face evaziune, nefiind inregistrat la MF. Asa se semneaza, nu eu am inventat. Fara injuraturi, va rog. Multumesc.

# avocat UNBR 2004 date 2 August 2013 21:50 0

BOTA DOAR IN CAPUL LUI CU MINTEA IN COLTURI ESTE AVOCAT SI PRESEDINTE. OMUL NU VREA SA PERCEAPA REALITATEA DE FICTIUNE. IN IMAGINATIA LUI, BOTA NU A FOST CONDAMNAT LA DEVA, NU I-AU EXPIRAT CELE 2 MANDATE DE 4 ANI DE DECAN SI PRESEDINTE, NU A FOST ALES UN NOU PRESEDINTE IN PERSOANA D-LUI NIMERINCU, ETC. I S-A URCAT SEFIA LA CAP SI INCA SE CREDE SEF. NU CRED A VA DORITI VOI TRADITIONALII SA SCAPATI DE BOTA, CUM NE DORIM NOI. NOI L-AM DENUNTAT SI AM DECLANSAT POVESTEA CU ITALIENII, PT CA OMUL NU SE MAI OPREA. AUTORITATILE STIU ASTA.

# cine sa te injure ? date 2 August 2013 18:18 +1

cine sa te injure, esti de toata jena si mila: ,,suntei avocati,, suntei vine de la sen sei ? Deci dupa mintea ta de bibilica dobandim calitatea de av la M.F. ?

# oarecare date 2 August 2013 18:27 0

Deci e avocat fara sa fie inregistrat la MF ? Alo, controlul de la MF, aveti un evazionist cu sediul in Academiei !

# EVAZIUNE ? date 2 August 2013 18:37 +1

CE TREBUIE SA PLATEASCA BOTA DACA NU CASTIGA NIMIC ? SI AVOCATII SUSPENDATI PLATESC IMPOZIT (FARA VENITURI) ? MULTE ORATANII ANALFABETE MAI SUNT PE AICI !

# manifest date 2 August 2013 20:34 +3

România - stat de drept, o iluzie! Hotărâri judecătoreşti nesocotite de MJ.

# psiholog date 2 August 2013 21:06 0

rog cheta pentru avocat traditional. grav bolnav la mansarda, bietul nebun sta in casa si scrie prostii pe site. urgent schimbatii medicatia, datii stricnina ca musca.

# avocat traditional date 2 August 2013 22:40 +1

 Mai Bota agramat notoriu si analfabet recu noscut.Cand ti s-a zis sa pui mana pe cartea de limba gramatica ai facut misto de noi.Iata ca daca scoala nu prea ai,daca nu ne-ai ascultat  scrii precum cel cu 4 cvlase primare facute la ff.Bai acesta,se  scrie schimbati-i si dati-i. Asta sunt greseli de gramatica si nu ale mele(de tehnoredactare) Se vede ca te-a parasit gagica de pe Academiei care scria in locul tau.Deci,nu mai fa agramat si analfabet ,dobitoc si natarau pe nimeni  si mai vezi de tine.Si pune mana pe carte.

# bota infractorul date 2 August 2013 21:24 0

Jegul de bota mai are tupeu sa se ia de oamenii care i-au demascat adevarata fata!!!  nu uita  ******lica, daca nu existau fraierii pe care i-ai pacalit si le-ai inselat increderea, nici tu nu existai!! oricum mult nu mai ai .Puscaria te mananca!!!!!  JILAVA, RAHOVA, sau poate preferi in deplasare la Poarta alba ori pe Doctor Vicol nr.10!!! Acolo-i locul tau!! :-x

# oarecare date 2 August 2013 22:26 -1

Pompi, s-a terminat smecheria ! Te cauta italienii, famiglia ... Imi pare rau de membrii care au donat ... Escrocule imbogatit ... Esti terminat, gata cu SRL-ul de Balesti ... Sa-ti fie ... usoara ...

# credo date 2 August 2013 21:34 +3

Eu nu stiu cine-i bota asta, dar vad ca numai agramatii se iau de el ! ,,Rahova, sau,, ,,Poarta alba,, Cine sa va creada !

# BOTILIU POMPA date 2 August 2013 22:44 0

Nu-l cunosti pe Bota,zici?Uita-te in oglinda cand te barbieresti.

# Ion date 3 August 2013 11:26 +2

Vorbiti de avocatura din Romania mai ceva ca despre oracolul din Delphi. Ar fi bine sa ne recunoastem uscaturile, ambele structuri au si valori, dar si neaveniti. Cat despre ceea ce spunea cineva mai sus si despre modul in care casele de avocatura isi apara clientii, stiu eu, sa fim seriosi. Hai sa analizam cazul Becali care si daca ar fi avut aparator din oficiu (stim noi cate parale face un astfel de aparator) ar fi fost la condamnat la aceeasi pedeapsa. Sa nu uitam nici de Nastase si nici de multi altii. Nu ma intereseaza cazul in sine, probabil erau vinovati, dar cert este ca avocatii marilor case de avocatura au luat o gramada de bani degeaba. Daca sunt intrebati (avocatii), dau vina pe sistem, pe faptul ca a fost proces politic etc. Niciodata nu-si vor recunoaste incapacitatea si incompetenta sau, si mai grav, tratarea cauzei cu neglijenta. Nu de putine ori acesti mari avocati se vand adversarului.

# 992 date 3 August 2013 11:50 0

ptr. \"Ion\" - bv, felicitari ptr. comentariu ! Nu conteaza unde esti avocat (si daca esti) dar ai facut strict un comentariu onest, inteligent, obiectiv si mai ales care are legatura cu realitatea. Toata stima cetatene !!

# av Botist date 3 August 2013 12:12 +1

Asa este! nu conteaza la care structura esti avocat, trebuie sa-ti faci meseria pt care te-ai pregatit ani de zile cu devotament si promptitudine, clientul este seful si trebuie aparate interesele acestuia conform deontologiei profesionale.Avocatura este o meserie frumoasa, daca stii cum sa o faci si daca ai vocatie.Cei tineri aspiranti la aceasta profesiune trebuie sa-si descopere talentele, sa nu se lase monopolizati si invartejiti in cercurile vicioase ale mafiei avocaturii, meseria presupune talent, tact, educatie, cei 7 ani de acasa si multe altele.Comentariile si postarile jignitoare la adresa ambelor tabere de avocati, sunt neavenite pe acest forum juridic unde trebuie sa se discute probleme juridice, nicidecum atacuri la persoane etc. In rest, spor la lucru tuturor! si traditionalilor si colegilor botisti.

# 992 date 3 August 2013 12:27 +2

ptr. \"av Botist\" - bv si tie, coleg \"ilegalist\" (in acceptiunea functionarei de la MJ) ! Regret profund faptul ca apar aici tot felul de elucubratii mizerabile ale unor retardati. E o placere deosebita sa vezi ca exista si oameni onesti, de caracter si bun-simt, profesionisti, care au atitudine CONSTRUCTIVA si in spiritul bunei intelegeri intre practicantii aceleiasi profesii, nobile si dificile. Toata stima colega !

# Sunt bota si v-am fraierit prostilorrr!!!! date 3 August 2013 12:19 0

eu  bota declar clar ca v-am fraierit pe toti!! :P stau cu curul pe o gramada de bani iar voi tampitilor nu pricepeti ca ati fost fraieriti!!! nu mai sunt nici avocat  si voi ma considerati presedinte!!!ma da prosi mai sunteti!!! :P eu nu mai am cabinet din 2007 si voi......asa va trebuie idiotilor!!!

# apozitie date 3 August 2013 13:22 0

Sunt sigur ca nu ai auzit de apozitie :,,eu, bota, ...,, 

# Jija date 3 August 2013 12:24 -1

Te doare ca nu ai valoarea lui bota ? Te roade rau ! Daca iei un alu pigus s-ar putea sa-ti treaca ! Da nu e sigur, repeta tratamentul !

# JIJA, CE VALOARE ARE BOTA? date 3 August 2013 16:19 +1

DESPRE CE VALOARE VORBESTI JIJA, AIA DE CONDAMNAT PENAL? CINE DRACU ISI DORESTE SI E INVIDIOS PE UN CONDAMNAT SI VIITOR RECIDIVIST SI INCARCERAT PENTRU ANI BUNI ? NIMIC NU E MAI DE PRET DECIT LIBERTATEA. LA CE O SA-I MAI FOLOSEASCA BANII LUATI DE LA ITALIENI, DACA VA STA MULT SI BINE LA PUSCARIE?

# jija date 3 August 2013 18:45 -1

ce stii tu de italieni ? crezi ca e treaba ta ? Te-a dat bota afara si nu te mai primeste nimeni !

# PT TOTI AGRAMATII date 3 August 2013 13:36 0

Asa va tradati, frustratilor, prin analfabetism ! Puneti mana pe gramatica, ca dreptul e mai greu, chiar imposibil pentru voi !

# do do re le date 3 August 2013 13:47 0

Tu ne faci ,,grata,, agramatule ! Alu pigus ! Ramai la ieşi !

# se micsoreaza cozonacul!acum mediatorii sunt in corzi! date 3 August 2013 15:34 +3

veti imparti banii nu numai cu av lui Bota dar si cu mediatorii!!!!!!! mergeti si recalificati-va,dragilor.si daca va uitati la stiri deja se ia in calcul sa dispara oficiile cu bani de la stat,se vorbeste pe la colturi ca vor fi obligati avocatii sa aiba un numar de ore pro bono pe an.prea multi avocati a acceptat Florea si ii lasa sa moara de foame!!! de unde vor plati aprox 400 lei /luna taxe obligatorii de la 1 sept? bravo mediatorilor! http://www.adsa.ro/medierea_nu_este_obligatorie.html

# ionica date 3 August 2013 16:26 +5

in loc sa citesti prostiile scrise de fenechiu mai bine citesti cancan. asta e cu OTV in suflet, asa tembeliziune asa avocat. eu unul ma bucur ca au aparut mediatorii, casta lui florica era nemultumita ca imparte cozonacul cu avocatii din baroul bota. deci prostovanii behaiau impotriva colegilor care au aceeasi pregatire si care nu erau un numar nemaipomenit de mare. acum sa-i vada cind sunt 7000 de mediatori, unii sunt avocati din ambele barouri. majoritatea insa nu au nici o treaba cu lumea dreptului, asa ca dragi traditionali sa v-o spun pe romaneste : ATI BELIT-O!!!!!!!! cu astia nu va mai merge sa faceti plingeri la procurorii aserviti voua care instrumenteaza si interpreteaza legile dupa ordinele lui florea.

# B.I. date 3 August 2013 17:05 -3

Singura Uniune recunosacuta este UNBR traditional, acest lucru rezulta si din interpretarea legii nr. 51/95 cat si din practica judiciara in materie, pronuntata in ultimul timp, unde se mentioneaza faptul ca uniunea infiintata de Bota nu este constituita conform legii de mai sus In acest sens Judecatoria R si tribunalul comercial M in solutii pronuntate in fond si recurs. La fel s-a pronuntat si Judecatoria T in cel putin doua cazuri. Dupa pronuntarea acestor hot. l-am informat despre acestea si pe Bota, care insa a ramas in pasivitatea care il caracterizeaza. Acum s-a trezit, dar este prea tirziu. S-a spus mai sus ca MJ nu are competenta de a califica barourile. Poate, dar cine vreti sa raspunda unei straine, daca nu ministerul de resort. In ce o priveste pe d.na din minister, ea in mod sigur are competenta delegata. Lucrurile au luat sfarsit aici. Nimic nu se va mai schimba. In acest sens s-a raspuns si Ministerului Finantelor. Bota nu vrea nici in ruptul capului sa imparta puterea  

# B.I da-ne detalii date 4 August 2013 10:41 0

Te rog sa dai detalii legate de judecatoria si nr. de dosar unde s-au pronuntat asupra acestui aspect. Daca ti cu colegii tai,trebuie sa stie toti din UNBR 2004, casa ne putem apara impotriva acestor sentinte.

# Ultimul Charlot date 3 August 2013 21:40 +3

Ce simplu vezi tu. Daca in acceptiunea ta lucrurile au luat sfrstit aci, pai asa ceva, un asemenea raspuns sau adresa se facea de 10 ani si era simplu tare. Raspunsul e dat unui ordin de avocati nu Ministerului italian de justitie. Uite, fac pariu cu tine ca Guvernul italian va cere guvernului roman lamuriri si raspunsul o sa fie tare diferit decat cel al respectabilei doamne din MJ.

# B.I. date 3 August 2013 23:39 +2

Simplu sau mai putin simplu acesta este filmul. Bota nu vrea sa imparta puterea, daca nu era asa de incapatanat, putea avea sprijinul unor colegi mai putin patati si cu mai mult succes. Ce poti astepta de la unul care face analfabet pe toata lumea din sistem. NIMIC.In toti acesti ani, am spus ca nu te poti astepta ca sa-si piarda calitatea de avocat persoane care au dobandit aceasta  calitate inainte de 1990.  Din 2006 tot aud povestea ca traditionalii mai au putis si vor fi spulberati, vorba lui Bota. Fals, am fost spulberati, eliminati noi si ei au ramas. Ideea cu unificarea nu a fost agreata de catre Parlament, sper ca stiti. CEDO recunoaste dreptul statelor de a reglementa profesiile liberale asa cum doresc ele, in consecinta Romania face cum fac si alte state din UE. Accesul in profesia de avocat este dificil in toate statele UE, tocmai de aceea sa-u revoltat italienii pt. ca la ei se sustine un examen foarte complex. Nu cred ca exista un om normal care sa creada ca au venit la no

# B.I. date 3 August 2013 23:50 +2

...noi de dragul dreptului roman. Este probabil ca la un moment dat MJ a zis ca instantele sunt competente sa stabileasca care dintre barouri este agreat/recunoscut, dar sa nu uitam ca in ultimul timp sa schimbat practica j. in sensul in ca nu avem calitate recunoscuta legal de forurile competente. Desigur, pentru a fi corecti trebuie sa recunoastem ca sunt si instante care ne dau o oarecare dreptate, dar acestea sunt instante mici, in orasele de care nu a auzit mai nimeni. Practica este neunitara si legislatia este ambigua, fiecare interpreteaza in felul lui. Stiinta dreptului nu este una exacta, ca urmare fiecare cu parerea care ii este pai aproape de interesele sale. Eu unul dupa atatia ani m-am saturat sa urmaresc LUJU in fiecare zi de 3 ori, fara un rezultat clar si definitiv. Succes in continuare, multa bafta.

# Avocat date 4 August 2013 10:36 0

Inculpatul Bota Pompiliu va fi trimis in judecata in stare de recidiva poscondamnatorie, infractiunea retinuta in sarcina sa fiind savarsita in termenul de incercare. In aceste conditii, cea de doua pedeapsa aplicata va fi CU EXECUTARE si se va ispasi ALATURI de prima pedeapsa de 6 luni, care se va executa in intregime (adica nu se va contopi, ci se va cumula). Inculpatul cunoaste acest lucru si, speriat fiind, NU MAI AFISEAZA PE INTERNET ORGANIZAREA VREUNUI EXAMEN DE ADMITERE, asa cum facea odinioara. El stie ca este doar o chestiune de timp pana ce va trebui sa fie incarcerat. Aacum are doar interdictia de a parasi tara. Prin urmare, isi da seama ca nu e o gluma ce i se intampla.

# PT AVOCAT date 4 August 2013 12:12 +1

BA, SA STI SI TU CA NU MAI ORGANIZEAZA EXAMEN DIN CAUZA CA FRAIERICA DE BUJOREAN I-A LUAT STAMPILELE, SCRIE IN INCHEIEREA JUDECATORIEI SUCEAVA CA S-AU RIDICAT STAMPILELE, SI NU DIN CAUZA CA I-AR FI FRICA SA ORGANIZEZE EXAMEN !!! BOULE !

# Avocat 2 date 5 August 2013 00:05 0

Pai ma tampitule, daca Bujorean ti-a luat stampilele, du-te la magazin si fa-ti altele. Ce, te sperie pe tine un procuror? Tu doar esti AVOCAT. Mergi inainte, tembelule. Ba chiar ai putea infiinta si un parchet paralel. Sau o judecatorie. Ori macar o curte de arbitraj mai mica. Asa, dupa chipul si asemanarea creierului tau.

# 1705 date 6 August 2013 15:10 +4

:D :D :D Ai prostovane, tu l-ai \'\'consiliat\'\' si pe Botomei, ca numai ala era cercetat si organiza primiri in avocatura... si-a stat un pic la racoare pe tema asta

# 992 date 6 August 2013 15:17 0

ptr. \"Avocat 2\" - tot ce ai enumerat, reprezinta rezultatul simptomelor bolii psihice de care suferi. Dar sa stii ca un balamuc micut si cochet putem infiinta, unde te invitam cu caldura sa te internezi. Iti vom face reducere considerabila a costurilor, fiind o persoana speciala ptr. noi.

# Pan\' la coada... date 19 August 2013 14:19 0

activitatea UNBR 2004 e blocata daca Bujoreanu i-a luat stampilele lui Bota - asa au procedat si cu Botomei. Agitate Bota ca altfel iti pleaca toti cei valorosi din jur. Daca nu esti in stare lasa pe altul ca ne-am saturat sa stam cu capul plecat

# PAN LA COADA ANALFABETILOR date 19 August 2013 15:18 0

A zis Bota ca te lasa pe tine presedinte, dar tre sa inveti gramatica: ,,Agitate,, ! Se poate, domle, sa nu stii sa desparti in ,,agita-te,, ? Daca ai valoare ar fi mai bine sa pleci !

# valorosului analfabet date 19 August 2013 15:29 0

Ăi, pan/ la coada, pleaca de la noi, nu ne trebuie colegi care scriu ,,miau,, ca pisica ! ,,Agitate,, si du-ti, ăi !

# vise date 4 August 2013 11:05 +2

Asta e visul tau si al lui Bujorean ! Daca era vreo urma de vinovatie era demult arestat ! Nu mor caii cand vor analfabetii mafioti!

# manifest date 4 August 2013 12:51 +2

Dosarul cu obiect constatarea nelegalităţii funcţionării Baroului Gorj Tradiţional şi a încasării cotei de 10% este pe rolul ÎCCJ. După vacanţă va fi sesizată această instanţă pentru a se pronunţa cu privire la existenţa a două unbr-uri.

# B.I. date 4 August 2013 17:25 +1

ICCJ se va pronunta exact asa cum s-a pronuntat si MJ. Voi nu stiti ce hotarari a ascuns Bota de ochii nostrii, si eu am aflat de ele doar cand am vazut dosarul de urmarire penala. Dar voi care stati doar pe LUJU nu aveti de unde sti aceste lucruri si nici nu ati fost la un pas de condamnare la inchisoare. In cei 7 ani cat am asteptat dupa Bota puteam sustine 7 examene si o data tot reuseam si as fi avocat nu aspirant.  SUCCES.

# 992 date 4 August 2013 17:47 0

Da nr. hot. de la ICCJ sa o vedem si noi, nu vrajeli. Ar trebui sa fie pe scj.ro. Asteptam cu interes.

# chiar date 4 August 2013 20:15 0

chiar, spune-ne ce hotarari a ascuns bota de noi ? Daca existau, erau demult pe juridice.ro, bouli, tu crezi ca poti pacali pe cineva ?

# BOU lui analfabet date 19 August 2013 15:31 0

cum zici, bou li, ,,ochii nostrii,, ? Ăi, bou li, proasta vaca te-o fatat !

# hotarari date 4 August 2013 18:04 -1

urmariti motivarea:http://www.avocatura.com/speta-201869-penal--exercitarea-fara-drept-a-unei-profesii-art-281-cp.html

# 992 date 4 August 2013 18:39 +1

Fix-pix. O interpretare abuziva a unor judecatori care totusi nu au intins coarda prea mult si nu l-au condamnat. Au mentionat Legea 3/48 in considerente dar nu au comentat nimic despre ea. Cum vine treaba asta  ???? Il stii pe respectivul avocat cum se numeste ? Mai este la Bota ?

# glumetule date 4 August 2013 19:47 0

ce gluma buna de hotarare .... :D.....DECIDE: In baza art. 38515 punct. 2 lit. d) c.p.p. admite recursul declarat de inculpatul E. E... deci o luam cu articolele de la 38515 si urmatorii... bai maimutoiule, voi credeti ca toate facaturile voastre  prostesc pe cineva?

# oarecare date 4 August 2013 19:59 +2

Puteti sa ma injurati in continuare, vechi membri ai lui Bota, nu ma deranjeaza. Scriu pentru cei care vor sa devina cu adevarat avocati : baroul lui Bota exista doar in capul catorva membri de-ai lui, restul stiu ca e vrajeala, dar au mai scos ceva bani practicand profesia. Bota stie ca nu e barou real, dar a facut avere imensa din donatii, si-a desfiintat in 2007 cabinetul, vezi pe site-ul M.F, si traieste ca boierul inseland pe donatari. Nu a fost si nu va fi in veci barou legal. TOATE achitarile de pana acum s-au dat pe lipsa vinovatiei ( pe intelesul tuturor ) membrilor trimisi in instanta astfel : tu ai fost inselat spunandu-ti-se ca esti avocat, dar nu esti. Ai fost o victima a lui Bota, nu te condamnam. Pe asta s-au bazat toate achitarile, Bota i-a inselat spunandu-le ca inscrie avocati. Fugiti de Bota, nu sunteti recunoscuti ca avocati, ati donat degeaba.

# analfabetului oarecare date 4 August 2013 20:11 0

Tu ai auzit de lipsa laturii obiective ? De indiscutabila calitate de avocat ? Ia citeste hot de achitare si de confirmare NUP. E greu sa citesti cand tu scrii ,,vechi membri,, M.F. , si,, ... ! Nu te injura nimeni, esti de toata jena si mila ! Tu de ce te-ai inscris l-a bota ? A, te-a dat afara si te oftici, fugi tu de bota, noi suntem multumiti: barourile exista, nu le-a desfiintat nimeni, castigam o paine si nu platim nicio taxa. Mai latra cate unu ca tine dupa ce e exclus !

# oarecare date 4 August 2013 20:21 0

Nu am fost exclus, am plecat dupa 2 ani de auzit ceva de genul : luptam, castigam, avem acte si alte prostii asemanatoare. Dupa 10 ani, tot lupta, tot nu e recunoscut, altfel nu mai existau forumuri cu acest subeict. Sa-i traiasca Savaliuc, pe care l-a ajutat la plangerile lui contraventionale ! S-a imbogatit enorm pe spinarea noastra, cei prigoniti in instanta, si eu abia am scapat. Vei raspunde cu varf si indesat, dar sa vezi circ cu italienii, cand vor veni dupa el ... bine dotati ...

# oarecare agramatisme date 4 August 2013 20:59 0

Unde ai fost tu avocat, analfabetule ? ,,acest subeict,, ,,noastra, cei prigoniti,, ! Chiar, cand ne spui hotararile alea pe care le-a ascuns bota ? Mai bine canta la alta masa ca aici sunt avocati, nu agramati !

# irina palcu date 14 August 2013 18:03 +1

Sunt avocat stagiar la Bota si administratia financiara nu vrea sa -mi dea CIf-ul Ce fac ?? Cu ce sfaturi puteti sa ma ajutati ?

# cristina date 19 June 2014 12:15 0

Si eu intampin aceeasi problema. Sunt avocat stagiar la Baroul Bota si administratia Financiara nu vrea sa inregistreze cu CIF cabinetul Am fost sfatuita de dl Bota sa-i dau in judecata, dar asta o sa fie de durata. Ce ma sfatuiti domilor colegi ???

# cristian date 19 June 2014 12:22 0

Cere-i banii inapoi, pune mana pe carte si da examen in septembrie la traditionali. Lasa-l pe bota cu barul lui, crasma juridica. taxa de examinare e 800 lei, iti raman 1300 de lei din banii aruncati la Bota. Nu iti face iluzii, nu esti avocat la Bota si pierzi si bani, plus ca in viitor te poti alege cu dosar penal pt. exercitarea fara drept a avocaturii.

# scuze date 4 August 2013 20:12 0

scuze, ,,la bota,,

# analfabetului oarecare date 4 August 2013 20:49 0

Daca ai plecat de la noi, de ce te roade grija ? Da hotararile astea nu ni le spui ? Mama, ce petarde, du-ti ai !

# avocat traditional date 4 August 2013 20:54 0

Lasa-l mai oarecare pe Bota in pace.Estre turc in sensul rau al cuvantului.Nu intelege nimic si nici nu vrea sa inteleaga.la el latura obiectiva este tot aia cu latura subiectiva.Tot la el zula este tot aia cu sula(cu referire la prefectura).Este un nimeni al lumii juridice,nu mai este avocat (nici nu a fost pe bune vreodata),este condamnat penal si nu are habar de drept.Pacat de miile de oameni pe care i-a aburit de ani de zile.Ar trebui,de fiecare data,sa ii raspundem cu expresia lui favorita .Aceea ce vine de la modul in care il apeleaza prietenii :a lu Pigus.Ti-a placut chestia cu omul cu parul vopsit ?

# aco kkt de traditie date 4 August 2013 23:49 0

Numai turcii te inteleg pe tine- ,,estre turc.,, Ba da o propozitie nu poti sa scrii ? 

# ce mai hotarare date 4 August 2013 23:52 0

Aici  e o achitare, care e problema?

# Ai dreptate date 4 August 2013 21:08 +2

Ai dreptate avocat traditional, bota nu mai este avocat, este condamnat si are cabinetul desfiintat di 2007. Este, vorba ta, un nimeni dar un nimeni care a inselat multi prosti  din care unii si acum in tampenia lor il mai cred presedinte. Adevaratul presedinte insa nu doarme!!! mai e putin si  se va face  lumina in ceea ce priveste avocatura in Romania. Stiu ca in ambele UNBR-uri sunt nulitati care nu merita sa fie in profesie dar sper ca toti avocatii din Romania fie ei traditionali sau membri ai UNBR 2004 se vor trezi si vor lupta ca avocatura sa  fie o profesie  intr-adevar liberala, nesupusa birului si spagii, o profesie in care doar cei buni profesional si cu o conduita morala si profesionala corecta si solida vor razbi fara a mai fi nevoie sa dea spagi sau biruri. Clientul trebuie sa fie adevaratul barometru care sa aprecieze valoarea unui avocat si nu spagarii din traditional sau ecscrocii ordinari ca bota!! FRATILOR DESTEPTATI_VA!!! Fiti voi insiva stapanii profesiei !!!

# avo kkt date 4 August 2013 23:57 0

AI, AVOKKT, vorbesti singur, tu centrezi, tu dai cu capu de pereti ! Care e adevaratul tau presedinte, tu parca ne-ai parasit acum 2 ani ! ,,desfiintat di 2007,, ,,ecscrocii ordinari,, !!! Ba da prostovan mai esti ! 

# av VIOREL NIMERINCU, Presedinte UNBR 2004 date 5 August 2013 23:42 +1

av VIOREL NIMERINCU, este adevaratul Presedinte, ales in urma condamnarii si expirarii celor 2 mandate, dupa Congresul avocatilor din data de 09.06.2012.

# da pitico betiva date 6 August 2013 08:57 -2

da, piticanie betiva, nimernicu e presedintele tau si al lui: Hasasiu si ****** constantin s-au retras, botomei mai are cateva luni de libertate. Ati ramas uniunea in doi, cu sediul principal la Socola si sediul secundar la crasma Moldova !

# hotarari date 4 August 2013 21:47 0

http://www.avocatura.com/speta-89153-penal--exercitarea-fara-drept-a-unei-profesii-art-281-cp.html

# hotarari date 4 August 2013 22:34 0

http://www.avocatura.com/speta-89153-penal--exercitarea-fara-drept-a-unei-profesii-art-281-cp.html

# hotarari date 4 August 2013 22:53 0

http://www.avocatura.com/speta-89153-penal--exercitarea-fara-drept-a-unei-profesii-art-281-cp.html

# oarecare date 5 August 2013 13:01 -1

Nu mai vedeti un ban din tot patrimoniul, nu am tot repetat ca singurul scop al lui Bota a fost imbogatirea ? A depasit masura acum cu italienii . Sa vedem de unde scoate banii inapoi . Si eu am donat, recunosc, dar m-am prins de smecherie, deci am un neuron in plus fata de cei ramasi .

# oale..cale date 5 August 2013 22:54 +1

ia-l si pe amicul avo- ******t si faceti o clisma la neuroni ca sunteti dusi tare cu capul. asteptam sa va citim  cu interes elucubratiile . nu de alta daca divertis a disparut sa ne distram cu psihopatii lui nea florica.

# oarecare probleme date 6 August 2013 08:55 0

bai, oarecare, i-ai cerut banii lui bota ? Cere-i si ti-i da inapoi. Daca te-ai prins de smecherie fa-i o plangere lui bota.

# LM date 5 August 2013 14:56 +1

Si ce-ai sa faci cu neuronul ăla singur,singurel săracu ?

# Orisicine date 6 August 2013 10:07 +2

ALO ! Domnul Bota ? Organizam si noi o donatie pardon examen ceva? Sau ne prinde Septembrie joi . Iar ni-o iau traditionalii înainte ....

# da date 6 August 2013 11:14 -1

da, organizam examene preliminare pentru gramatica. Analfabeti nu mai primim! Asa ca nu mai veni la examen ca pici !

# Mafia date 6 August 2013 14:05 +1

Infractoarea ONACA P. LILIANA-VIVIANA este avocat in baroul desfiintat bucuresti !  http://www.baroul-bucuresti.ro/index.php?w=suspendati&l=O&p=2

# POLO.NICU date 6 August 2013 14:20 +4

Astia-s chiar disperati si in stare sa faca orice. Dar cat de prost sa fii sa faci asa ceva...

# 992 date 6 August 2013 14:26 +1

Uite ca sunt in stare de orice, atata vreme cat li se permite si sunt sustinuti. Nu e vb de prostie, stiu exact ce fac. Se bazeaza pe protectia mafiei, ei centreaza, ei dau cu capul. Ar trebui ca toti avocatii de la Bota sa ii faca plangere penala si sa i se ceara daune morale de zeci de mii de euro per fiecare avocat. Ma gandesc chiar sa fac chestia asta saptamana asta, cumva trebuie treziti la realitate acesti nemernici. Pana nu se vor confrunta cu o actiune colectiva, vor tine tot asa.

# 1705 date 6 August 2013 14:41 0

Buna idee. Face-ti rost de datele lui tanti Onaca si afiseaza-le pe net - mai ales pt cei din provincie. Poate chiar si un model de plangere.

# 992 date 6 August 2013 14:52 0

Plangerea nu e mare lucru, poate fi folosit modelul celei facute de Bota.

# 992 date 6 August 2013 14:57 0

Plangerea nu e mare lucru, poate fi folosit modelul celei facute de Bota.

# pt 992, plingerea lui Bota ? date 6 August 2013 15:17 0

PLINGEREA FACUTA DE NEAVOCATUL BOTA, REFLECTA FARA ECHIVOC LIPSA LUI DE PREGATIRE JURIDICA SI NU ESTE DECIT UN OPIS, PRIN CARE SE INSIRA JURISPRUDENTA UNIUNII, LUCRARE CARE O PUTEA INTOCMI SI UN STUDENT LA DREPT ANUL I. CE MODEL, CE PLINGERE ? VAI DE CAPUL LUI DE PROST.

# piticanie cracita date 6 August 2013 15:25 0

Cosmei, piticanie cracita, te-ai trezit din mahmureala ? Ti-am spus ca nu se mai scrie cu Î din I de cand aveai tu doar 60 de ani !

# 992 date 6 August 2013 15:13 +2

De fapt, si Bota ar trebui sa-i deschida proces civil, exact cum facut haimanaua, sa ceara daune morale de 1.000.000 de euro plus retractarea, prin ordonanta presedintiala, a acelei adrese catre italieni. Cred ca asa ar fi trebuit desfasurat \"contraatacul\" catre aceasta iresponsabila aservita mafiei flociste, pe langa plangerea penala.

# 992 date 6 August 2013 15:44 0

erata : \" exact cum a facut haimanaua\"

# ONACA MJ AVOCATA TRADITIONALA date 6 August 2013 14:39 +3

http://www.baroul-bucuresti.ro/index.php?w=suspendati&l=O&p=2 ONACA DE LA MJ CARE A DATA ACEASTA EXPLICATIE PENIBILA ESTE MEMBRA A BAROULUI TRADITIONAL BUCURESTI DIN 1995.....HALAL JUSTITIE!!! RUSINE

# Ultimul Charlot date 6 August 2013 14:53 +2

Tipa asta are mai mult umor ca mine, mai negru, si asta a ajuns sa ma enerveze....  le-a dat treaba la multi cu adresa ei....

# LM date 6 August 2013 15:28 +2

Acum se culeg roadele perperuarii unei stari de pasivitate, când nu s-au luat măsuri ferme la adresa celor ce nu respecta legalitatea .

# oarecare date 6 August 2013 20:31 0

Rad de voi ca sunteti avocati doar pe site-ul asta. Daca voi, 5.000, cati spuneti ca sunteti, v-ati fi crezut avocati, ati fi fost cu familii cu tot in protest la CSM si MJ. Dar cum nici voi nu va credeti avocati, normal ca nu va duceti, va filmeaza si rade lumea de voi. Vorba lui Pompi-pentru prieteni- luptati si veti zdrobi mafia avocaturii, injurand pe luju.ro, singurii direct interesati sa va bage in seama. Mai era si OTV-ul dar de cand problemele lui Diaconescu cu legea, si-a dat seama ca are nevoie de un avocat adevarat si l-a zburat pe Pompi cand nu a mai platit pentru emisiune. Raspundeti inteligent si fara injuraturi : de ce la ultimul protest nu erati mai multi de 20, si ei se fereau sa-i filmeze ? Daca voi credeati ca Baroul e pe bune, ati fi protestat zilnic cu televiziunea de fata, nu doar OTV-ul si luju va bagau in seama. Oricum, ma bucur ca Pompi nu mai poate da tepe, nu mai poate umbla cu cioara - pardon, parul vopsit de secretara, pentru ca nu mai poate inscrie \"avocati\". Recunoasteti macar acum ca ati luat teapa, toti aia 20 de la protest. Dati examen in septembrie, nu are nimeni cu voi ceva personal.

# nu renunti pacaliciule date 6 August 2013 20:42 0

nu te mai primeste nimeni inapoi, pacaliciule ! Ramai pe drumuri cu petardele tale ! nu ai convins pe nimeni ca suntem ilegali !

# chiar date 6 August 2013 20:45 0

Spune-ne prostovane, cand am fost noi desfiintati si cand au fost ceilalti infiintati ! Nu ai tai, ca tu nu mai esti inscris nicaieri ! Esti prea dobitoc !

# oarecare date 6 August 2013 21:27 -2

Prin raspunsul tau, desi am rugat sa nu jigniti, aveti dovada pentru care nu sunteti considerati avocati : habar nu aveti de drept, sunteti inculti si nesimtiti. Ramaneti in mizeria aia de barou, in frunte cu un escroc pe ultima suta de metri. Personal sunt multumit ca nu vor mai fi si altii inselati : Bota nu mai poate inscrie avocati, dovada clara a faptului ca nu va recunoasteti decat intre voi. Nu mai postez, ma bucur ca nu mai puteti fraieri si pe altii !

# Offfff.... date 19 August 2013 14:24 +1

...tare mai esti prost frate. Si sunteti multi la Florea

# AVOCAT BB-PTR. OARECARE date 7 August 2013 12:47 +2

Bai nenorocitule de nu ti-ar mai muri altul inainte tie si la tot neamul tau de ****** penala. Pe cine mata in cur faci tu inculti si nesimtiti? mai handicapatule juridic si psihic. Diversionistule vrei sa vebim in \"mocirla\" voastra de barou unde se da spaga de peste 30.000 euro si nimeni nu va vede. Ptr. faptul ca nu acceptam darea de mita catre UNBR-FLOREA trebuie sa fim prigoniti de complicii vostrii din M.J. parchete si justitie. Voi comiteti \"genocit profesional\" tortionarilor comunisti ce sunteti. Noi cu acte de infiintare si voi fara si sunteti tolerati voi iar noi hartuiti> EUROPA unde esati? Nu se vede? nu se aude incalcarea drepturilor omului in mod flagrant in Romania de catre institutiile Statului care ar trebuii de fapt sa ni le protejeze? In aceasta situatie Romania se mai considera stat de drept cand functionartii M.J. unii magistrati si acesti comunisti nenorociti de \"TRADITIONALI\" ne prigonesc si nu ne lasa sa muncim in tara noiastra. Ar trebuii sa iesim toti in strada cu copii, cu frati, cu sotii, cu rude, cu tot ce avem si sa incepem o noua revolutie. Sa ne impuste dracului daca nu ne lasa sa mincim si sa me castigam painea care o pastreaza ei ptr. mafiotii lor.

# AVOCAT BB-PTR. OARECARE date 7 August 2013 12:56 +2

Bai nenorocitule de nu ti-ar mai muri altul inainte tie si la tot neamul tau de ****** penala. Pe cine mata in cur faci tu inculti si nesimtiti? mai handicapatule juridic si psihic. Diversionistule vrei sa vebim in \"mocirla\" voastra de barou unde se da spaga de peste 30.000 euro si nimeni nu va vede. Ptr. faptul ca nu acceptam darea de mita catre UNBR-FLOREA trebuie sa fim prigoniti de complicii vostrii din M.J. parchete si justitie. Voi comiteti \"genocit profesional\" tortionarilor comunisti ce sunteti. Noi cu acte de infiintare si voi fara si sunteti tolerati voi iar noi hartuiti> EUROPA unde esati? Nu se vede? nu se aude incalcarea drepturilor omului in mod flagrant in Romania de catre institutiile Statului care ar trebuii de fapt sa ni le protejeze? In aceasta situatie Romania se mai considera stat de drept cand functionartii M.J. unii magistrati si acesti comunisti nenorociti de \"TRADITIONALI\" ne prigonesc si nu ne lasa sa muncim in tara noiastra. Ar trebuii sa iesim toti in strada cu copii, cu frati, cu sotii, cu rude, cu tot ce avem si sa incepem o noua revolutie. Sa ne impuste dracului daca nu ne lasa sa mincim si sa me castigam painea care o pastreaza ei ptr. mafiotii lor.

# LM date 7 August 2013 13:43 -2

Nici nu stiu cu ce sa încep. S-au spus atât de multe lucruri pe aici... Si unii  si ceilalți aveți dreptate , dar cu ajutorul vostru am putea cantarii lucrurile cu mai multă intelepciune, bunavointa si nu in ultimul rând respect. Nr. 1 Baroul tradițional . In trecut examinare superficiala pt admitere, in prezent practic imposibil de trecut acest ,,examen\" cât se intra cu șpagă cât cu frauda prin copiere cât pe drept ... Dumnezeu cu mila . ( are cineva curaj sa umble cu un receptor casca printre cei examinati in sălile de examen ? Nimeni. Ar lovi in prea mulți ). Câți dintre avocati judecători si procurori pot rezolva acele grile subiecte ... putini. Pana aici totul demonstrabil spaga ... poate si ea. Legea 51, statutul ? cu multe sa le numim vicii ? Necunstitionalitate? Hai sa spunem ca nu e perfecta . Existența Baroului in afara legii ? Azi îl vedem si nu e. Of . Baroul Bota . Intrare liberă ca la un film prost. In schimb legalitate. Cu membrii si foarte buni dar si multe uscaturi urm

# LM date 7 August 2013 13:55 -1

Urm. Ca si dincolo . Si unii si ceilalți se urășc între cei slabi si se respecta între cei bine pregătiți. Cineva tot baga un bat printre gard si agita spiritele . A si mai e ceva , de juristi care pună nu demult la fel de prigoniti nu se mai spune nimic sunt prevăzuti in procedura civ. si i-si vad de treaba. Foarte buni , buni ,si uscaturi sunt in fiecare tabăra . Pace vouă .

# avocat BB-52 si REVOLUTIONAR INDIGNAT date 7 August 2013 18:34 +1

Frati avocati de la BOTA si frati revolutionari vreau sa va aduc la cunostinta ca in Decembrie 89 mi-au trecut gloantele la propriu pe la urechi cand unii dintre comunistii de astazi la putere nu stiu unde erau si ce faceau. Mi-am riscat viata, familia etc. cu speranta ca in viitor nu vor mai fi incalcate drepturile omului, inclusiv dreptul la munca si la o profesie liberala cum este avocatura iar astazi la 23 de ani de la Revolutie suntem prigoniti, haituiti, cercetati ptr. ca incercam sa ne castigam o paine din profesia de avocat, profesie ptr. care ne-am pregatit si am invatat atata timp iar acum este confiscata de fostii si actualii comunisti care in 89 probabil stateau inchisi in casa sau in alte locuri cand unii din noi eram pe strada sa rasturnam comunismul. Vreau sa intreb unde era aceasta tovarasa si cu altii in 89 cand noi ne riscam viata, familia si toate valorile iar dupa 89 acestia impreuna cu descendentii lor au venit ca hienele revolutionare la \"prada\" prinsa de altii, au ocupat si s-au postat in functii cheie iar acum ne tortioneaza pe noi cei care avem acte de infiintare, suntem legal infiintati si dorim sa muncim sa practicam avocatura dar acesti fii de comunisti si tortionari ne ingradesc drepturile. Frati avocati de la BOTA si REVOLUTIONARI cred ca a venit timpul sa iesim in strada sa ne cautam drepturile, sa manifestam in fata institutiilor abilitate in acest sens. S-a spus despre revolutionari ca mananca bani din bugetul Statului ptr. ai denigra si umilii. Va rog sa observati ca desi unii dintre noi care au capacitatea de a muncii nu suntem lasati sa muncim conform pregatirii noastre. Oare ce vreti domnilor din posturile cheie sa plecam si noi din ROMANIA? sa scapati si de noi si sa ne izgoniti fortat, sa ne \"deportati\" asa cum ati procedat cu medicii, cu profesorii cu alte categorii sociale. In concluzie stimati romani indiferent ce sunteti: avocati de la BOTA, revolutionari, medici, studenti, etc. singura solutie inca o REVOLUTIE. Trebuie sa ne strangem toti sa manifestam pasnic, dar toti si sa stabilim situatia normala iar cei care sunt \"cocotati\" sus sa plece daca dau dovada de indiferenta si nesocotesc drepturile noastre. Eu unul sunt hotarat din nou ca si in 89 sa pun pieptul in fata eventualelor gloante care vor fi trase catre noi pentru a ne castiga drepturile. Chiar sunt curios sa stiu unde erau in 89 cand altii erau in strada cei care spun acum ca doar avocatii \"TRADITIONALI\" sunt legal si anume: unde era Florea -seful UNBR-traditional, unde era Iordachescu-acesti fosti militeni carora le-a fost salvata piele in Revolutie de alti colegi de-ai lor? unde erau: Corlatean, Basescu, Ponta si altii care spun ca doar ei \"TRADITIONALII\" sunt legali desi nu au acte de infiintare si care au ocupat posturi cheie datorita sacrificiului si riscului care l-au facut unii REVOLUTIONARI. In concluzie trebuie sa ne unim: REVOLUTIONARI, avocati de la BOTA, alte paturi si categorii sociale ptr. a iesii in strada si a rezolva problema intrucat pe cale legislativa sau alte cai diplomatice nimeni de la conducere vad ca nu se gandeste sa o rezolve.

# Ultimul Charlot date 7 August 2013 18:39 +1

eu propun un miting in fata MJ si sa i scandam numele doamnei Onaca

# LM date 7 August 2013 19:59 0

Mobilizatea aceasta pe net a dus de multe ori la miscari de mari proporții . Cineva trebuie sa aprinda o scanteie si dacă suntem uniti vom învinge . Nu uitati dragi colegi noi trebuie sa fim uniti ca cei mulți sunt ceilalți .

# 992 date 7 August 2013 20:31 +3

Din pacate noi nu suntem turci, egipteni, italieni sau francezi. Noi suntem poporul MAMALIGA.

# dddd date 7 August 2013 23:49 +7

ne intalnim pe face book si hai sa aratam ca nu suntem mamaligi.jos cu mincinosii din MJ !!!pentru ce sa platim contributii la stat ca sa facem salari mari unor incompetenti? ca si licheaua aia de avo KKt traditional care ia bani din oficii si nu stie cate urechi are, dar sfertodoctii au acoperirea militienilor. pentru astia am facut revolutuie, pentru niste cacanari care au cumparat totul in tara asta, au confiscat profesiile si trebuie sa cotizezi ca sa practici altfel esti anchetat de procurori bujoreni?

# gigi mocanu date 14 August 2013 17:53 0

Am primit decizia de admitere in Baroul Bota ,legirimatia,etc. Problema mea este : am fost la administratia financiara a sectorului 4 sa-mi iau CIF-ul si m-au refuzat, spunand ca au o adresa de la ANAF care le interzice acest lucru. Am facut solicitare scrisa sa-mi respunda de ce-mi refuza dreptul de a profesa si acum astept raspuns. Ce pot sa fac mai departe ? Eu nu m-am inscris la acest barou ca sa stau prin tribunale cu Administratiile financiare si va rog, colegii sa ma sfatuiasca ce sa fac ? multumesc

# Alberto Kurtyan date 15 August 2013 08:42 +3

Nu mai umblati cu minciuni. ANAF nu refuza inregistrarea niciunui avocat din baroul Bota

# gigi mocanu date 16 August 2013 04:29 0

Dle Alberto, sunt chiar disperat ! Nu glumesc. La adimin sector 4 mi-au aruncat alea actele pe jos, ca baroul nu e recunoscut, ca au primit nu stiu ce adresa de la ANAF sa nu ne inregistreze,etc... Va rog sa ma ajutati ,macar cu un sfat. Am lasat cerere scrisa sa-mi motiveze refuzul lor.

# paul ionescu date 16 August 2013 04:35 0

Dle Gigi, si eu am fost acum 3 zile la sector 4 si am avut aceeasi problema. Proastele alea de la adm fin S 4 nu vor sa inscrie pe nimeni de la baroul Bota. Eu stiu ca este abuziv ce se intampla, dar noi ce facem acum ? Ca stam cu hartiile in mana si nu putem lucra. Cum ne sfatuiti sa facem, voi colegilor mai vechi ? Si eu am facut solicitare scrisa sa-mi motiveze refuzul, dar cred ca o sa-mi raspunda in 30 zile si o sa-mi scrie vreo prostie. Problema este cum o rezolvam noi acum?

# SPDD date 17 August 2013 15:01 +1

corect ! nu se refuza inscrierea la anaf a nici unui avocat unbr bota !

# oarecare date 18 August 2013 18:18 0

Ba, tu chiar esti prost ? In 2013 te inscrii la Bota ? Nu esti avocat, du-te si cere banii inapoi ! Mama, ce teapa ti-ai luat !!! Nu te crede nimeni avocat, nici familia ta !

# oarecare, agramate date 18 August 2013 19:11 0

oarecare, agramate, tu de ce nu ceri banii inapoi ? A, nu esti avocat! Atunci lasa-ne si canta la masa analfabetilor !

# simona date 14 August 2013 18:08 0

Eu cred in Baroul dlui BOTA si de aceea m-am si inscris in baroul lui. Exista insa o mare problema cu care ma confrunt ( si nu numai eu ) : nu ne putem inscrie la Adm Financiare pt CIF. Daca dam in judecata Ficul pierdem pe putin 1 an. In aceste conditii baroul Bota cu ce ne sustine ? cum ne rezolva aceasta problema ? Pentru ca la inscriere nu ne-a spus nimeni ca vom avea aceste probleme si ca nu vom fi recunoscuti, mai mult, ni s-au aruncat actele pe jos ca fiind nule. Baroul Bota ne va returna banii ?

# xx date 18 August 2013 12:31 0

prostia se plateste. esti un jurist prost si iti meriti soarta. daca nuesti in stare sa apreciezi legalitatea unui barou si te duci la bota doar ptr ca nu esti capabila sa iei un examen de admitere inseamna ca esti incompetenta de inalta clasa.

# pt anal ul fabet xx date 18 August 2013 13:22 0

Legalitatea lui flocea ? Legea 3 / 48 ! Barourile si unbr se desfiinteaza !

# pt xx date 18 August 2013 14:19 0

uite ca nu toti suntem asa de destepti \"pecuniari\" ca voi sa luam examenul. mai lasati la pret si poate ne razgindim. o spaguta acolo de 100 de lei mai merge dar in nici un caz sa le facem vile tovarasilor decani traditionali.

# B.I. date 16 August 2013 19:31 0

Dar voi de unde ati aparut fratilor! Nu ati auzit de adresa Ministerului Justitiei adresata ANAF prin care se spune ca Barourile lui Bota nu sunt recunoscute legal. Noi nu mai putem profesa, cel putin in Transilvania mai bine de un an, iar voi nici acum nu va treziti. Mergeti la Bota si cereti banii inapoi, dar urgent. Voi nu ati auzit ca acesta nu are calitate de avocat, nu poate organiza niciun concurs, si este judecat in prezent pt. mai multe infractiuni. Nu ati vazut pe LUJU adresele trimise catre ANAF si catre Barourile din Italia, adrese prin care se statueaza ca aceste barouri sunt ilegale. Eu inteleg ca in 2006 am fost prostit, dar nu mai inteleg cum poate fi prostit un jurist in 2013.

# 992 date 16 August 2013 19:45 0

Care-i adresa aia de la ANAF ? Daca ai asa ceva, posteaza aici, sa o vedem si noi. Ca altfel dezinformezi la greu.

# bi prost din nastere date 16 August 2013 22:41 0

Ăi, BI, tu te-ai nascut prost, cum sa te prosteasca cineva ?

# B.I. date 16 August 2013 20:35 0

Adresa este luata chiar de pe Luju, icerc sa copiez documentul, dar fiind in format pdf- adobe Reader nu se copiaza,va dau insa data si nr. de inregistrare si il puteti gasi cu putin efort, este posibil sa fie afisat si pe sytul UNBR Traditional. Iata nr. actului> Adresa ANAF catre MJ>nr4347/16.01.2013, raspunsul Min. Just nr.21689 din 06.02.2013. Aceasta adresa poate fi solicitata si de la MJ, dar va spun ca eu am gasit-o pe internet la vremea respectiva si nu am niciun interes sa dezinformez.

# B.I. date 16 August 2013 20:44 0

Mergeti inapoi pe pagina 2 al acestei sectiuni si veti gasi adresa la care ma refer. In loc sa atacati, faceti putina miscare pe pagina 2 si veti gasi articolul. DILEMA NATIONALA – Ministerul Finantelor si Ministerul Justitiei sustin ca avocatii pot activa numai in cadrul Uniunii Nationale a Barourilor din Romania, fara sa dea elemente de identificare ale Uniunii. In Romania exista trei UNBR, toate inregistrate la Fisc. Care sunt oare barourile legale? (Documente) Miercuri, 6 martie 2013 16:08 | Scris de Elena DUMITRACHE | pdf | print | email Avocati - Barouri

# 992 date 16 August 2013 21:01 0

@B.I. - Imi amintesc de acel document, e(ra) si la Bota pe website acest document. Pai tocmai, ca in acea adresa s-a pastrat echivocul, s-a citat din L 95/1995 fara sa se mentioneze despre care UNBR este vorba. UNBR infiintata de botomei va disparea, aia este clar ilegala, deci nu trebuie pusa la socoteala. Pe de alta parte, nici MJ nici ANAF nu stabilesc legalitatea uneia sau alteia, CSM a statuat de curand chestia asta, aspect vechi de altfel, problema fiind exclusiv de competenta instantelor de judecata. Iar instantele, stimable, ce au hotarat irevocabil ? Ca UNBR milenar nu exista dpdv juridic iar cea infiintata de Bota, exista perfect legal. Ce vrei mai mult de atat ?

# B.I. date 17 August 2013 00:00 0

Din pacate pt. noi , instantele din cele mai multe judete in ultimul timp au hotarat exact invers. Dovada ca nu mai suntem primiti in instante, practic am disparut din instante in urma hartuielilor la care am fost supusi unii dintre noi, vorbesc despre cei care au intrat in instante, ca in rest, ascuns undeva intr-un cartier marginas poti sta intr-un birou si sa te declari avocat. Si din nou fac precizarea ca ma refer la judetele din Transilvania si nu la cele unde nu cunosc personal situatia. Nu accept nici dezinformarea. Am sunat mai multe persoane de pe tablourile unor judete precum Harghita, Covasna, Alba, Mures si Cluj. Nu am gasit persoane care sa spuna ca in ultimul an au mai intrat in instantele din judetul lor, unde in mod evident sunt cunoscuti si vanati de catre traditionali si in special de catre judecatori.

# B.I. date 18 August 2013 09:51 0

Mai Bota sau care esti dus cu pluta rau baiete. Unde se intra  fraiere, poate la Politie pt. explicatii. In judetele mentionate de catre mine nu mai functioneaza Barourile lui Bota, in Alba nici nu a fost vreodata infiintat un barou. INFORMEAZA-TE PROSTULE si dupa acea latra pe LUJU. Tu nu vezi titlul articolului: Ministerul Justitiei nu recunoaste legalitatea Uniunii Nationale a Barourilor din Romania, condusa de avocatul Pompiliu Bota

# Pol date 23 August 2013 08:06 0

Bai bulletin de po******tie! MJ nu recunoaste nici Hotararile CEDO si nici alte legi existente in Romania si in UE si nu I se intampla nimic! Este mai presus de lege si de Constitutie....la fel interpreteaza si unii basisti de pe aici! Atata timp cat CEDO s-a exprimat in sensul recunoasterii calitatii de avocatia celor inscrisi in Tablourile UNBR Bota, ca de altfel si majoritatea judecatorilor din tara, numai niste prosti de pe acest site sau de la MJ mai pot sa creada in unicitatea barourilor lui Florea....Hotararea judecatoreasca de infiintare a barourilor lui Bota este LEGE, in acceptiunea data puterii acestor hotarari, astfel ca toate elucubratiile de pe site sunt facute din lipsa de educatie juridical si neputinta.....

# avi/avi date 18 August 2013 12:05 0

idiot esti tu mai 992.Habar nu ai de legi.Uite ca exista doar barourile UNBR Florea.Voi aveti cativa avocati de doi lei care activeaza independent de barourile inexistente bota.Asa ca lasa vocabularul de derbedeu si pune mana pe carte.

# avi-atorului di Bacau date 18 August 2013 13:15 0

Aviatorule agramat, alte barouri decat ale lui Bota nu exista: art. 1 Legea 3/48 ! Zboara si croncane pe la Bacau 

# gigi mocanu date 19 August 2013 10:28 +1

Voi va certati intre voi..dar niciunul nu ne da solutia ca sa putem sa ne inregistram cu CIF la fisc. Cum procedam ? ca nu putem sa stam cu hartiile in mana si sa nu profesam. A mai avut cineva dintre cei noi de la UNBR Bota aceasta problema ? cum ati rezolvat-o va rog ?

# Gigi Mocanu de la stana date 19 August 2013 10:31 -1

Nu am gasit pe tabloul av bota niciun Gigi Mocanu ! Daca esti MOCAN incearca la o stana ! Acolo te vor inscrie fara examen; ai si moaca si limbaj !

# Serios... date 19 August 2013 14:28 -1

...da tabloul unde l-ai gasit... Ca doar nu la muzeu ;-)

# gigi mocanu date 19 August 2013 19:34 +1

Vorbiti toate prostiile, numai ce trebuie NU. NU apar in tablou pt ca am luat deciziile de foarte de curand si tabloul nu a fost actualizat.Asta va preocupa pe voi ? Ar trebui sa va preocupe rezolvarea acestei situatii , pe care voi o intretineti. Sunteti asa de grozavi toti, ca nimeni nu-mi ofera o solutie viabila , de bun simt. Va certati intre voi ca chiorii si va insultati ca la usa cortului.Mai mare rusinea, si va mai credeti si avocati. Voi va certati si altii iau banii !!! Daca sunteti asa de priceputi, dati-mi solutia, nu mai aruncati invective. Am cerut ajutorul vostru aici, si voi ma luati peste picior. Mi se face si sila...

# oarecare date 25 August 2013 18:05 +1

Imi pare rau, baiete, du-te si cere banii inapoi ! Nu ai primit nicio solutie findca nu exista. Mai clar : NU ESTI AVOCAT.

# pt \"oarecare\" date 25 August 2013 18:16 -2

Ba, \"oarecare\", adica neica nimeni, in realitate TU NU ESTI AVOCAT, dar e o chestiune mult prea grea de inteles pentru nivelul tau intelectual. O tii ca imbecilul pe a ta si crede-ma ca ne-ai plictisit peste masura.

# OARECARE - lui agramat date 25 August 2013 18:38 0

oarecare, tu ti-ai cerut banii inapoi ? L-am intrebat pe Bota si zice ca nimeni nu si-a cerut banii inapoi !

# pt oarecare date 25 August 2013 18:59 0

ce grija mare are oarecare...daca nu are \"succesuri\" cu avocatura macar sa mkacane pe site.

# pt oarecare date 25 August 2013 19:04 -1

ce grija mare are oarecare...daca nu are \"succesuri\" cu avocatura macar sa mkacane pe site.

# oarecare date 25 August 2013 21:43 +1

Te rog sa-i raspunzi celui care a cerut ajutor. Spune-i care e solutia sa poata profesa linistit ca avocat. Nu injura, ca de obicei, spune concret la ce sa se astepte. Bine ca nu mai poate face inscrieri !!!

# solutie date 25 August 2013 22:29 0

ia o aspirina oarecare si o sa-ti treaca. te inscriem gratis la orice spital doresti de boli nervoase. 

# Av. Popa Nicolae - Tulcea date 3 September 2013 20:49 0

Este exclus ca dreptul tarii romane denumit stat de drept democratic sa fie un drept al grupurilor profesionle, care nu respecta reguli de fond prevazute de Constitutia Romaniei ( de ex., art.1 alin.3 si 5 combinat cu art.2 alin.2 din aceastat). A se vedea si art.14 din Decretul -Lege nr.90/28.02.1990, M. Of.nr.32. Multumesc !

# Gigi mocanu date 23 September 2013 19:35 +1

Domnilor avocati, imi voi cere banii inapoi de la dl BOTA. Cu parere de rau, dar in urma refuzului inscrierii mele cu CIF la sect 4, am facut sesizari peste sesizari la ANAF si raspunsul lor scris a fost acelasi : baroul BOTA nu este o structura recunoscuta. Nu au adus nici o motivatie legala sau care sa stea in picioare, dar pe mine ma intereseaza doar rezultatul : nu ma pot inscrie cu CIF. ( desi unii colegi spun ca la alte sectoare se poate face inscrierea, exceptie facand sect 3 si 4. Cum ?? ca legea este la fel in toate sect Buc ) Asa ca : ce Constitutie dl Av. Nicolae Popa , ce drepturi , ce lege ?? Totul este o poveste de cosmar in Romania. Rivalitatea dintre cele doua barouri si interesele personale sunt mai presus de lege. Nu am putere sa dau in judecata Adm Fin sect 4 sau ANAF-ul, sa stau 1 an prin tribunale , consider ca asta trebuie sa faca dl Bota, asa ca voi preda armele, Vreau banii inapoi !!!

# un avocat traditional date 23 September 2013 19:41 0

Dle Gigi, pe langa asta, te sfatuiesc sa-i faci o plangere penala lui bota ptr. inselaciune, fals sub semnatura privata, uz de fals. El nu e presedinte si UNBR ul lui nu exista decat in capul lui.

# mocanului gigi date 23 September 2013 21:42 -1

mocanule gigi (sau avo******t traditional), m-a zis bota ca iti va publica cererea pe site ! Ai fi primul care cere banii inapoi !

# avo kktului ,,trad,, date 23 September 2013 21:33 0

Tu esti fraier : http://bota.ro/wp-content/uploads/2012/10/CAP-BUC-ADM.-FINANCIARA-2006.pdf

# un avocat traditional date 23 September 2013 21:37 0

Pe chestia aia a ta, fac ****** aia de la ANAF, e un obicei inventat de Bujorean. Da-i in judecata daca esti tare. Si cere-le si daune, multe-multe. Vai capul vostru, gol pe dinauntru.

# un avocat traditional date 23 September 2013 21:40 0

Bujorean nu a dat gaura la macaroana dar v-a facut dosare penale care in final vor insemna CONDAMNARI. Simplu si eficient.

# Suveava date 23 September 2013 21:48 +1

Dosare penale nu e tocmai greu de facut. E mai complicat sa obtina condamnari. Daca nu o sa dea lungi extemporale despre cum si de ce a cheltuit atat amar de bani de la buget cu dosarul ala. Cat despre tine, cum sti tu ca o sa fie cu condamnare...sigur presupui doar... :-)

# avokktului trad date 23 September 2013 21:46 0

avo******, ai vb tu cu toti judecatorii ? Vai cate stii tu, esti un geniu, tot de ****** !

# Av. Popa Nicolae - Tulcea date 26 September 2013 19:41 +1

Legalitatea exprima ideea conformitatii cu legea, in acest sens vorbim de art.1 alin.5 din Constitutia Romaniei coroborat cu art.16 alin.2 si art.126 alin.2 din aceasta, raportate la art 51 alin.4 C.pen., si art.166 indice 1 C.pen., neaplicate, si nici nerespectate de cei de la putere, ca si, art.5 coroborat cu art. 59 alin.2 din Legea nr.304/2004 si art.1 alin.5 din Regulamentul 159//24.09.2004(M.Of.nr.881/27.09.2004 combinate cu art.60 lit.b si f din Legea nr.304/2004, toate reprezentand regulipotrivit carora magistratii judeca si conform art.art.5 alin.2 din Legea nr.303/2004 totdeuna avand in vedere interesul public (art.145 C.pen.) astfel supunandu-se legilor si Constitutiei macar pentru salariile foarte mari pe care le primesc si apoi pentru pensiile lor nesimtite de care nu se ating politicienii, sa nu-i manance rubedeniile lor din sistem si integrate pe functii de cei din urma sa se bucure acumulata averi si bogatie 24 de ani dupa Revolutia din Decembrie 1989 pana in prezent.

# Av Popa Nicolae - Tulcea date 4 October 2013 20:25 +1

Domnilor, de la U.N.B.R. Bota, propun sa ne organizam intr-un partid politic eficient pentru redresarea Romaniei ca unica solutie pentru urmatorul mandat astfel desemnand pe dl. Bota in Parlament, si altii dintre noi, care am dovedit si dovedim cu documente (hotarari judecatoresti) ca am actionat pentru binele acestui popor si mai presus de interesele meschine si viclene ale altora ce ne conduc tara astazi de 24 de ani de la Revolutia din Decembrie 1989 sa reprezentam fie anumite localitati, fie si in Parlament alaturi de dl Bota Pompiliu.

# Alberto Kurtyan date 11 October 2013 04:47 0

Viviana Onaca a semnat un document in numele Institutiei, fara a avea abilitarea juridica de a se pronunta asupra subiectului. Ministerul a dat o dezmintire in care spune ca actul este o simpla opinie si nu poate crea sau stinge raporturi juridice. Dar, in Italia, acest act redactat sub forma unui act administrativ a inselat buna credinta a Ministerului Italian de Justitie si a produs efecte juridice. Prin urmare, doamna Viviana Onaca va trebui putin anchetata pentru fals intelectual, deoarece face parte din baroul traditional si deci era in conflict de interese sa se pronunte in vreun fel, cu atat mai putin sa emita acte aparent administrative si sa dezlege pricini care tin de justitie. Este o uzurpare de puteri administrative si exista un numar mare de avocati italieni care se vor indrepta impotriva Ministerului de Justitie Roman si impotriva Vivianei Onaca.

# nea gheorghe date 11 October 2013 08:08 +1

Ce bine ar fi ca tocmai italienii sa faca un scandal cat mai mare, coroborat cu actiuni in instantele din RO si eventual din Italia, poate chiar si la CJUE, sa le dea odata ptr. totdeauna peste bot mafiotilor din MJ si lui flocea.

# Av. Popa Nicolae - Tulcea date 17 October 2013 20:53 0

Rolul statului de drept usor, usor nu va mai fi protectia cetateanului ca individ persoana fizica de orice fel, ci represiunea in sprijinul si promovarea intereselor celor ce ne conduc la varf. Cat priveste statutele profesionale inca nu sunt cunoscute de majoritatea magistratilor nostrii si nici n-au interes s-o faca in numele natiunii decat daca le vor fi diminuate salariile in functie de gerselile lor care ridica doua probleme : unele de fapt si altele pentru care nu raspund (art.51 alin.4 Cod penal coroborat cu simplul art. 16 alin.2 din Constitutie), raportate la ceea ce inseamna art. 145 Cod penal, teoretic, prevad ca judecatorul nu poate adauga sistemului juridic o noua norma, el doar descopera, iar in caz de exercitare excesiva a puterii discretionare trebuie sa mai stim ca nici nu raspund conform legilor satului de drept. Asa s-a ajuns ca U.N.B.R., legal infiintata conform art.1 alin.5 coroborat cu art.9 din Constituia Romaniei de catre dl Boat Pompiliu sa fie ca inexistent.

# UNBR- MINISTERUL JUSTITIEI date 22 February 2014 23:34 0

CURTEA DE APEL BUCURESTI A ANULAT ACEST \"ACT\" EMIS DE MJ SI ONACA DECI SUBIECTUL PE ACEASTA TEMA E INCHIS! BOTA INVINGE INCOMPETENTA SI ILEGALITATILE COMISE DE FUNCTIONARII MJ!!!  DOVADA AICI :  http://portal.just.ro/2/SitePages/Dosar.aspx?id_dosar=200000000308971&id_inst=2        (SOLUTIE DIN 21.02.2014)

# UNBR- MINISTERUL JUSTITIEI date 22 February 2014 23:35 +1

CURTEA DE APEL BUCURESTI A ANULAT ACEST \"ACT\" EMIS DE MJ SI ONACA DECI SUBIECTUL PE ACEASTA TEMA E INCHIS! BOTA INVINGE INCOMPETENTA SI ILEGALITATILE COMISE DE FUNCTIONARII MJ!!!  DOVADA AICI :  http://portal.just.ro/2/SitePages/Dosar.aspx?id_dosar=200000000308971&id_inst=2        (SOLUTIE DIN 21.02.2014)

# Florenta date 19 June 2014 12:29 +3

Din pacate domnilor si eu sunt in situatia de a da in judecata administratia financiara pt ca sa-mi abtin CIF-ul. Sunt stagiara la UNBR- Bota si nu am alta solutie. Mi-au dat termen abia peste 1 an. Este o situatie inadmisibila si desi dl Bota imi spune sa nu-mi fac probleme ca voi castiga in instanta, eu tot mi se pare ca suntem lasati "de izbeliste " cand intervin astfel de probleme. Nu am vazut nici un coleg de la UNBR Bota sa ne sara in ajutor ( noua celor noi in domeniu ), sa vina cu vreun sfat pertinent sau cu un ajutor cat de mic. De asta avem problemele acestea, ca nu suntem uniti si nici nu ne respectam intre noi. Mi-as dori si din partea dlui Bota mai multa implicare in solutionarea dosarelor noastre.

# daniela date 21 June 2014 19:14 +3

De ce nu facem cu totii o petitie la cel mai inalt for prin care , o data pt totdeauna , sa ni se stabileasca / recunoasca statutul de avocat cu drepturi depline. In felul acesta nu-si vor mai bate joc de noi toate proastele si analfabetele de la Adm Financiare care nu vor sa ne inregistreze cu CIF , sau diversele instante. Domnul Bota ar trebui sa se implice mai mult in aceasta problema , pt.ca mi se pare ca noi cei "incepatori " suntem lasati de izbeliste in fata autoritatilor care nu ne recunosc. De ce nu se incearca o fuziune cu traditionalii ca sa nu mai fie probleme, o negociere nu ar strica nimanui. Trebuie sa fim realisti si sa intelegem ca traditionalii nu vor fi NICIODATA scosi din piata deoarece sunt multi si sistemul juridic s-ar da peste cap. Asa ca decat o lupta inutila, in defavoarea noastra celor putini,...mai bine o intelegere in favoarea ambelor parti. Sa lasati orgoliile la o parte si sa faceti ceva in sprijinul celor care platesc taxele.

Adauga comentariu

:D :lol: :-) ;-) 8) :-| :-* :oops: :sad: :cry: :o :-? :-x :eek: :zzz :P :roll: :sigh:

DISCLAIMER

Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

EDITORIAL

Vorbe de fumoar

Vorbe de fumoar – 16.06.2024 – Inca un client al retelei Coldea-Dumbrava

+ DETALII

FACEBOOK

Utlimele comentarii
Cele mai citite
LUMEA JUSTITIEI
Arhiva