13 June 2024

"In mintea stramba si lucrul drept se stramba"
- parintele Arsenie BOCA

NOCIVA VON DER LEYEN – Europarlamentarul Cristian Terhes cere din nou demisia sefei Comisiei Europene, Ursula von der Leyen: „Von der Leyen foloseste sloganul 'statul de drept' ca sa santajeze acum state UE suverane cu taierea fondurilor europene pe care le merita de drept daca nu se conformeaza cu ideologia impusa de birocratia de la Bruxelles... Ursula von der Leyen este cea mai mare amenintare la adresa drepturilor omului in UE in acest moment” (Video)

Scris de: Valentin BUSUIOC | pdf | print

10 November 2022 18:53
Vizualizari: 4865

In mandatul Ursulei von der Leyen de presedinta a Comisiei Europene, UE – in special Europa de Vest – se confrunta cu cea mai grava incalcare a drepturilor omului de la Al Doilea Razboi Mondial incoace. Acuzatia este lansata de europarlamentarul PNTCD Cristian Terhes (foto), care din nou solicita demisia sefei CE.Terhes a declarat miercuri, 9 noiembrie 2022, in plenul Parlamentului European ca Ursula a pastorit procesul de chinezificare a Europei, in sensul in care cetatenii Uniunii Europene au fost obligati sa se lase injectati cu vaccinuri experimentale in numele combaterii pandemiei de COVID-19, in stilul dictaturii din China.

La aceasta se adauga asaltul la suveranitatea statelor-membre UE, regimul von der Leyen folosind sloganul „statului de drept” ca sa ameninte cu taierea fondurilor europene daca tarile-membre nu respecta indicatiile birocratilor de la Bruxelles, a mai spus Chris Terhes.


Redam discursul eurodeputatului taranist, adresat lui Thierry Breton, comisarul european pentru Piata Interna (vezi video):


Domnule comisar,

Este esential, pentru ca un om sa nu fie silit sa recurga, ca ultima solutie, sa se revolte impotriva tiraniei si opresiunii, ca drepturile omului sa fie protejate de domnia legii (n.r. statul de drept).

Asta este ceea ce spune preambulul din 1948 al Declaratiei Universale ale Drepturilor Omului.

Astfel, statul de drept nu este un scop in sine, ci un mod precis de a apara drepturile tuturor fiintelor umane.

Cele intamplate pe durata crizei COVID-19 au dovedit ca Comisia Europeana, sub conducerea Ursulei von der Leyen, a folosit sloganul 'stat de drept' pentru a impune incalcarea severa a drepturilor omului, intr-un mod nemaivazut in Europa de Vest de la al Doilea Razboi Mondial.

Von der Leyen foloseste sloganul 'statul de drept' ca sa santajeze acum state UE suverane cu taierea fondurilor europene pe care le merita de drept daca nu se conformeaza cu ideologia impusa de birocratia de la Bruxelles.

Sub conducerea Ursulei von der Leyen, asistam la chinezificarea Europei, in care oamenii nu mai pot decide pentru ei insisi nici daca sau cu ce sa se injecteze.

Ursula von der Leyen este cea mai mare amenintare la adresa drepturilor omului in UE in acest moment, motiv pentru care trebuie imediat si neconditionat sa-si dea demisia.

Multumesc”.


Comentarii

# mark zuckerborg date 10 November 2022 23:59 +56

Perfect adevarat tot ce zice cris terhes decat ca nu ia in calcul faptul ca ursula afon der liar este ceea ce la noi s-ar numi o beizadea securista, o fa****** promovata intr-un an cat altii in zece de catre taticul ei cu boase mari prin serviciile lor. Asta chiar a pretins ca ar avea o diploma luata pe la ameriloci la o universitate renumita (cum pretind si unii useristi locali) ea avand doar o fituica de participant la niste simpozioane sorosiste tinute la universitatea respectiva. Universitatea a dat-o in judecata pentru minciuna dupa care brusc au renuntat la proces dupa ce le-au intrat niste bani in cont. Ursula nu e o amenintare pentru democratie, este o escroaca ordinara (ceva gen faraoanca) pusa acolo fortat de potentatii lumii ca sa distruga tot ce se poate distruge, economii, libertati, drepturi etc, si o face cu succes.

# De cand am inteles ce e politica caut sa aflu ce e un om. date 11 November 2022 10:53 +78

Drepturile OMului, lupta pentru pace a Omului, OMul nou multilateral dezvoltat, OMul socialist, OMul comunist, OMul capitalist, cosul zilnic al OMului, etc. toate astea sunt unelte verbale de aplicat lucru mecanic. Dar ce e OMul??? Nu poate fi vecinul meu care isi creste porcii in casa dar e bineee ca stie vota cu cine trebuie? Nu poate fi primarul comunei ce si-a daruit timpul si competenta pentru un mizilic de juma din terenul agricol al comunei si 10 case? Nu poate fi doamna Kovesi fosta Lascu si anterior jumate ovul tras in bezna? Nu poate fi, nu? Pentru ca ar fi toti unelte verbale. Poate am inteles eu gresit si toti vorbesc de OhM de fapt...

# Ciufu Danut date 11 November 2022 12:43 +80

Escroci, oportuniști, semidocți, gen Ursula, trebuie sa fie înlăturați din orice post, funcție de decizie. Dacă a ajuns acolo împinsă de oculta mondiala, atunci, reprezinta interesele acesteia fără nici-o teama. Dacă în România i-am înlătură pe cei ca ea, am rămâne fără președinte, fără guvern și doar cu câțiva parlamentari și atunci lucrurile ar începe sa se îndrepte. Ca de obicei, felicitări patriotului romanului cu coloana vertebrala speranța oamenilor spre normalitate și progres real în deplina concordanta cu credinta ortodoxa, d-l Cristian Terhes.

Adauga comentariu

:D :lol: :-) ;-) 8) :-| :-* :oops: :sad: :cry: :o :-? :-x :eek: :zzz :P :roll: :sigh:

DISCLAIMER

Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

EDITORIAL

Vorbe de fumoar

Vorbe de fumoar – 12.06.2024 – Solomon o vrea pe “Veverita” la PICCJ

+ DETALII

FACEBOOK

Utlimele comentarii
Cele mai citite
LUMEA JUSTITIEI
Arhiva