13 June 2024

"In mintea stramba si lucrul drept se stramba"
- parintele Arsenie BOCA

Notele INM de la proba orala sustinuta de magistratii stagiari. Procurorii si judecatorii stagiari inscrisi pentru sustinerea examenului de capacitate vor afla pe 13 decembrie 2012 daca vor fi numiti sau nu in Magistratura (Notele)

Scris de: E.D. | pdf | print

10 December 2012 17:30
Vizualizari: 10680

Examenul de capacitate al judecatorilor stagiari si procurorilor stagiari organizat de Institutul National al Magistraturii si desfasurat in perioada august-decembrie 2012 a ajuns la final. Cei 100 de judecatori si 90 de procurori candidati, inscrisi pe liste, au sustinut duminica, 9.12.2012, ultima proba din examen, constand in evaluarea orala a acestora.


Daca pentru proba scrisa judecatorii si procurorii au trebuit sa solutioneze spete si sa redacteze lucrari cu caracter practic, in functie de specificul activitatii candidatilor, drept civil, drept procesual civil, drept penal si drept procesual penal, la proba orala magistatii stagiari au trebuit sa faca dovada cunostintei fundamentelor constitutionale ale statului de drept, institutiile de baza, organizarea judiciara si a Codului deontologic al judecatorilor si procurorilor.

Cei 100 de judecatori si 90 de procurori stagiari vor afla rezultatele finale obtinute la examenul de capacitate, pe 13 decembrie 2012.

*Cititi aici notele obtinute de judecatori la proba orala a examenului de capacitate

*Cititi aici notele obtinute de procurori la proba orala a examenului de capacitate

 

 

Comentarii

# Dan date 10 December 2012 23:00 0

Singurul lucru care ma intereseaza in toata povestea asta este faptul ca o anumita retardata, pe numele ei Maria V. Salcianu, nu si-a vazut visul cu ochii (...eu pe ochii ei de handicapata). Daca asta ajungea sa judece vreodata oameni, eu emigram in Botswana.

# observator date 11 December 2012 11:20 0

fa-ti un control... de preferat in Botswana

# Dan date 10 December 2012 23:01 0

Singurul lucru care ma intereseaza in toata povestea asta este faptul ca o anumita retardata, pe numele ei Maria V. Salcianu, nu si-a vazut visul cu ochii (...eu pe ochii ei de handicapata). Daca asta ajungea sa judece vreodata oameni, eu emigram in Botswana.

# Observator date 11 December 2012 11:18 +2

Se vede ca articolul este facut in pauza de masa sau pe tableta in tramvai. linkurile pt note sunt amandoua pt judecatori... dar oricum nu conteaza ca doar eu si cu dan am citit articolul. ;)

Adauga comentariu

:D :lol: :-) ;-) 8) :-| :-* :oops: :sad: :cry: :o :-? :-x :eek: :zzz :P :roll: :sigh:

DISCLAIMER

Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

EDITORIAL

Vorbe de fumoar

Vorbe de fumoar – 12.06.2024 – Solomon o vrea pe “Veverita” la PICCJ

+ DETALII

FACEBOOK

Utlimele comentarii
Cele mai citite
LUMEA JUSTITIEI
Arhiva