29 iunie 2022

"In mintea stramba si lucrul drept se stramba"
- parintele Arsenie BOCA

NU SUNT MOTANUL DANILA – Cititi uluitoarea plangere facuta de judecatorul Vasilica Danilet, la Decanatul Facultatii, impotriva studentului care l-ar fi defaimat: "In privat declara ca ma apreciaza, in public ma denigreaza... Postarea lui a insotit-o de anumite comentarii: gafa e ceea ce a facut natura cand ai fost tu adus pe lume, sluga, judecatorul lu' peste, accident al naturii, Poate ii mai cade dracului mustata de la atatia nervi"

Scris de: Elena DUMITRACHE - George TARATA | pdf | print

10 februarie 2014 17:41
Vizualizari: 23593

In urma cu o zi Lumeajustitiei.ro a prezentat discutiile purtate intr-un grup de avocati pe Facebook, in care se dezvaluia ca Danilet l-a mustrat pe un student la Drept pentru ca acesta a dat "Like" la o postare pe care magistratul alungat din CSM de 1.200 de judecatori a apreciat-o ca fiind denigratoare: "Sal. Ai dat mai inainte un like la un comentariu calomnios la adresa mea. Vreau sa stiu daca ai facut-o pentru ca erai de acord cu el".


Pe acelasi grup al avocatilor s-a dezvaluit si ca Danilet nu s-ar fi oprit doar la a-l certa pe student pentru tupeul sau de a aprecia parerea unui alt utilizator al retelei de socializare, ci ar fi recurs chiar si la alte actiuni. Mai exact este vorba despre o sesizare depusa de Danilet la Senatul Facultatii din care acesta face parte.

Lumeajustitiei.ro a primit sesizarea despre care se sustine ca i-ar apartine judecatorului Danilet si pe care acesta ar fi depus-o impotriva studentului in anul IV al Facultatii de Drept a Universitatii "Al.I.Cuza" Iasi. Danilet cere imperios sa se ia “masurile ce se impun pentru aspectele de natura etica a acestei fapte”. Interesant este ca sesizarea magistratului a ajuns pe masa decanului Facultatii de Drept a Universitatii "Al.I.Cuza" Iasi, nimeni altul decat judecatorul Tudorel Toader (foto 2 stanga) din CCR – Curte care a decis ca Danilet sa revina in CSM dupa ce a fost revocat de cei 1.200 de magistrati. De asemenea, Tudorel Toader este acelasi in fata caruia Danilet si-a sustinut, in toamna anului trecut, lucrarea de doctorat.

Danilet ii aminteste studentului ca i-a trimis o carte pe banii lui: “I-am expediat pe cheltuiala mea o carte pe care am scris-o si care nu se regaseste in comert”

In sesizare, Danilet se plange de faptul ca studentul, al carui nume nu il vom face public din motive de siguranta, l-a tradat, desi el a fost cel care i-a cerut sa fie prieteni pe Facebook. Danilet a tinut sa precizeze in sesizare ca i-a trimis prin posta studentului, pe banii lui, o carte pe care a scris-o si de care acesta avea nevoie la Facultate. In cuprinsul documentului inaintat judecatorului Tudorel Toader, Danilet a relatat cum a evoluat incidentul de pe Facebook, povestind ca mesajul calomniator la care studentul a dat "Like" il viza pe magistrat si pe parintii acestuia: "El a solicitat sa intre in randul membrilor abonati ai paginii mele („friends”) si mi-a adresat de mai multe ori cuvinte de consideratie pentru activitatea desfasurata de mine. Mai mult, mi-a solicitat si i-am expediat pe cheltuiala mea o carte pe care am scris-o si care nu se regaseste in comert.

In cursul zilei de 4 februarie 2014 am primit un mesaj calomniator la adresa mea si a parintilor mei pe pagina mea de Facebook de la un tert. Am blocat corespondenta cu acesta, dar observand ca primise un „Like” din partea studentului am intrat intr-o discutie privata cu acesta intrebandu-l daca aceasta ar insemna ca este de acord cu acel mesaj. Mi-a raspuns negativ, asigurandu-ma ca a comis o eroare".

Danilet a scapat de porecla d'Artagnan. Acum i se spune "Motanul Danila"

Cristi Danilet a facut referire si la momentul in care o avocata si-a parat colegii, povestindu-i judecatorului ca pe grupul din care face parte au ajuns pasaje din discutia pe care a purtat-o cu studentul. In sesizarea depusa la Facultatea de Drept, membrul CSM se plange judecatorului CCR Tudorel Toader ca de la acel moment nu a mai putut lua legatura cu studentul, care i-a blocat accesul pe pagina, magistratul exprimandu-si totodata si nemultumirea fata de existenta unor comentarii denigratoare la adresa sa, care faceau referire la functia, numele si trasaturile sale fizice.

Vazand noile apelative si porecle ale judecatorului Danilet, pe care acesta le-a enumerat in sesizarea depusa la Facultatea de Drept a Universitatii Al.I.Cuza din Iasi, am sesizat faptul ca magistratul nu mai este numit d'Artagnan-ul Justitiei, ci Motanul Danila. Dupa cum a reactionat la parerile negative pe care prietenii sai din mediul virtual sau avocatii le au despre el, putem afirma ca intr-adevar membrul CSM este cel mai aprig magistrat cand vine vorba despre imaginea sa. Totodata, remarcam si ca noua porecla nu ii prea este pe plac judecatorului, din moment ce sustine ca il “denigreaza”:

"In paralel, mi s-a adus la cunostinta ca o parte din aceasta discutie a noastra a ajuns pe un grup de avocati, postata de (…). Am facut verificari si am constatat ca studentul postase o frantura din corespondenta mea cu el pe pagina lui de Facebook, aducand-o la cunostinta publicului fara a-mi cere acordul. I-am cerut explicatii studentului, dar a refuzat sa imi raspunda si mi-a blocat imediat accesul la pagina sa, punandu-ma astfel in imposibilitatea de a ma apara intr-un fel cu privire la comentariile care au inceput sa se deruleze acolo. Postarea lui a insotit-o de anumite comentarii privind functia, numele, trasaturile fizice prin care ma denigreaza in mod direct: „gafa e ceea ce a facut natura cand ai fost tu adus pe lume”, „sluga”, „judecatorul lu` peste”, „accident al naturii”, „Motanul Danila”, „ordinu` lu` Vasilica”, „Poate ii mai cade dracului mustata de la atatia nervi”, „persoana care nu pricepe nimic ce se intampla in jurul lui (sluga)."

Danilet l-a reclamat decanului Tudorel Toader pe studentul de la Drept pentru activitatea pe care a avut-o pe Facebook

In sesizarea sa Danilet il informeaza pe decanul Facultatii de Drept, Tudorel Toader ca va apela la caile legale in ceea ce priveste atitudinea studentului, insa pana atunci ii solicita judecatorului CCR, in calitate de decan al Facultatii, sa ia masurile care se impun in cazul studentului din anul IV, fiind vorba, in opinia magistratului, de aspecte de natura etica incalcate de cursant. Danilet nu omite sa precizeze ca, in prezent, are o anumita pozitie sociala si “un anumit profesionalism”, dar si o relatie buna cu aceasta facultate, relatie care il indreptateste sa caracterizeze atitudinea studentului in ceea ce il priveste drept “ceva accidental si regretabil”:

"Am ramas siderat de modul in care studentul a procedat in ce ma priveste: in privat declara ca ma apreciaza, in public ma denigreaza. Precizez ca nu am avut niciun dialog cu el in contradictoriu si nimic nu justifica un astfel de comportament. Dincolo de aspectele legale pe care inteleg sa le valorific printr-o alta cale, va solicit sa luati masurile ce se impun pentru aspectele de natura etica a acestei fapte, daca ele intra in competenta dvs. Astfel, eu insumi sunt absolvent al facultatii dumneavoastra si am raspuns chemarii ELSA pentru prelegeri cu studentii, pe teme legate de admitere in justitie si viata de magistrat. Tin legatura in mediul virtual cu multi studenti ai facultatii, carora le raspund cu drag la intrebarile legate de admiterea la INM si pe care ii incurajez sa sustina cu incredere acest concurs. Am incredere in noile generatii de juristi si imi pun cu sinceritate speranta ca ei vor imbunatati considerabil calitatea justitiei din Romania. Aceste legaturi constante cred ca s-au bazat pe o anumita pozitie sociala pe care o ocup si un anumit profesionalism care ma caracterizeaza in cei 15 ani de magistratura. Relatia buna pe care o am de multi ani cu facultatea ma indrituieste sa cred ca un comportament ca al studentului mentionat este ceva accidental si regretabil, de care membrii ELSA Iasi se dezic".

*Cititi aici in integralitate sesizarea judecatorului Cristi Vasilica Danilet impotriva studentului din anul IV de la Facultatea de Drept din cadrul Unniversitatii Al.I.Cuza din Iasi

Comentarii

# ockiu date 10 februarie 2014 17:55 +49

n-ai voie dom le sa dai like asa fara sa-ti ceri voie de la imparatie (a se citi danilet) :-*

# POLO.NICU date 10 februarie 2014 18:47 +34

Mare-i gradina ta Doamne. Asta te judeca. Da-s curios ceva face dl. Toader.Acum 18 ani cand imi era profesor sigur s-ar fi distrat copios...

# Pristanda ! date 10 februarie 2014 20:36 +29

:zzz pe atunci,acum 18 ani nea tudorel avea mintea acasa acum e cu srcova,nu credeti 8) ?

# VA GARANTEZ date 10 februarie 2014 20:06 +15

Ca VASILICA nu E ONANIST!

# Viky date 10 februarie 2014 18:06 -71

pai ieu il inteleg sa fie sukarit.pai sane gandim la studentiii academiei intact a lu domnu Dan Voiculescu pai ce iei siar permite sa zica pe faibuk ca pute a partz oridecateori este vizitati de turnator.pai vadati seama cear fii daca vreun student dala ar scrie ca stapanul antenelor e turnator?  

# m date 10 februarie 2014 22:38 +30

as fi citit ce ai scris daca as fi inteles macar prima fraza...impaca-te cu limba romana si apoi exprima-ti parerea,poate atunci voi citi.

# m date 10 februarie 2014 22:43 +11

as fi citit ce ai scris daca as fi inteles macar prima fraza...impaca-te cu limba romana si apoi exprima-ti parerea,poate atunci voi citi.

# Dora date 10 februarie 2014 23:58 +28

Treci inapoi in clasa intai.Dupa ce termini clasa a patra mai incearca sa postezi,poate intelege cineva ceva.

# andrei date 11 februarie 2014 00:18 -2

pt VIKY                   mama ei de gramatica...     Viky  date 10 februarie 2014 18:06 -16 pai ieu il inteleg sa fie sukarit.pai sane gandim la studentiii academiei intact a lu domnu Dan Voiculescu pai ce iei siar permite sa zica pe faibuk ca pute a partz oridecateori este vizitati de turnator.pai vadati seama cear fii daca vreun student dala ar scrie ca stapanul antenelor e turnator?  

# @Viky date 11 februarie 2014 00:33 +14

Bai nene (viki) ia uite si tu ce scor ai adunat :-* Daca taceai nu era mai bine si pentru noi ca nu ne mai chinuiam sa-ti descifram mizeria si nici tu nu incasai atatea injuraturi? Da\' poate ca aveai frigideru\' gol... Ei bine, acu\' e plin!

# maria date 11 februarie 2014 10:55 +5

ce are sula cu prefectura !??

# unul din lumea cea mare date 10 februarie 2014 18:13 +26

asa !!!!!......ceva!!!!! limbricule nu incerci sa ma urmaresti si pe mine ca ti/am spus limbric?imi arog drepturile de autor,de fapt nu mi le arog ci mi le asum caci am fost primul care ti/am zis LIMBRICULE intr/o postare aici pe luju.bai viperelor realizati acum de ce VA URASTE LUMEA ASA DE INTENS!!!!!!ASA .CEVA MAI GREU DE IMAGINAT(cuvint de cod wheel tie)

# Vasilică Vasilache date 10 februarie 2014 22:49 +16

Vasilică a decis demult că nu e voie să te atingi de cei din justiţie, să fie clar: „Cu acel prilej - să zicem - am investigat, am avut acces efectiv la notele informative şi la alte tipuri de documente care s-au strâns la SIPA. Ceea ce am constatat atunci - cred că am şi spus public - acest serviciu militarizat din cadrul MJ nu s-a ocupat, aşa cum trebuia, doar cu adunatul informaţiilor din rândul deţinuţilor, ele nu au vizat numai actele de corupţie cu privire la mediul penitenciar, aşa cum ar fi trebuit, ci există note informative cu privire la săvârşirea unor anumite infracţiuni sau abuzuri administrative comise de funcţionari din ANP (DGP atunci), fapte comise de judecători, procurori, de grefieri, de poliţişti şi de avocaţi.\" http://www.curentul.ro/2011/index.php/2011040156639/Actualitate/Un-membru-al-CSM-nu-s-a-sfiit-sa-toarne-din-arhiva-SIPA-americanilor.html

# unul din lumea cea mare date 11 februarie 2014 10:43 +1

pentru vasilica vasilache//m/am uitat dupa linkul tau dar nu am gasit nimic,sigur nu ai gresti undeva?chiar ma interesa sa vad ce se zice despre sipa.chiar daca oficial NU MAI EXISTA,DAR STIU CA TOTUSI CITIVA DINTRE INITIATI(ea este alive and kiking) se refera la sipa ,,ca fiind al 7 lea trib pierdut- este codificata asa ca dupa tora referire la triburile israelite)cuvint de cod escape slide

# Ce tara trista! date 10 februarie 2014 18:17 +44

Daca o sa mai gasiti alt judecator din lumea larga care sa stea sa puna la suflet like-uri si comentarii pe forum sau site-uri, sa faca reclamatii ca nu-l iubeste tot poporul... eu imi fac seppuku in fata la CSM, daca nu gasiti atunci astfel de frustrari nu au ce cauta la un judecator care trebuie sa fie echilibrat si cu toata tigla pe casa.

# Ela date 10 februarie 2014 18:35 +37

Vai...si asta e judecator,adica asta te judeca>Trist f trist.Sa stai ca tampitul sa urmaresti likurile pe fb....pai asta nu mai fac nici elevii de liceu.Asta s-ar considera un om serios ,care nu ia fb de bun.Oricum,am vazut ca el tot ce are se spus, spune pe fb.Are mai probleme saracul ,dar mai saracii de noi,sa nu ajungem pe mana astuia!

# raluca roti date 10 februarie 2014 18:37 -59

oare citeste cineva, din interes si nu din pura curiozitate si cu dezgust, asemenea articole mizerabile si plicticoase? unii se plictisesc rau de tot. respect dl Danilet!!

# pt raluca date 10 februarie 2014 18:39 +45

Raluca, motanul Danila e mandru de tine. Bravo. Hai ca poti mai mult, noi avem incredere in tine :lol: Saraca de tine

# Diana date 10 februarie 2014 20:22 +27

Vorbesti de artiocole mizerabile si te referi la acesta? Inseamna ca esti la fel de ingusta la minte ca si Stelian asta... Vasilica sau cum naiba l-o mai chema. Asta in cazul in care nu esti chiar el sub acoperire si la fel de penibil ca si pe facebook, incerci sa-ti creezi o onoare pe care apoi s-o aperi. Pana la urma frustrati ca el ne judeca si daca votul judecatorilor din tara nu a contat, poate va conta prima persoana care-i va iesi in cale si care-i va testa cunostintele de karate. Doar asa....pt ca e just! 

# o pensionara date 10 februarie 2014 20:49 +29

raluca,pentru caricatura asta de danilet au murit copii si tineri in 89\'.dar poate ai circimstante atenuante ca nu erai nascuta atunci sau erai prea mica.hai sa-ti spun eu ceva..........nici macar comunistii aia nu au avut tupeul si curajul sa faca ce fac astazi mafiotii astia de teapa lui danilet sau shreck asa cum il alint eu(uita-te si la alte articole cu foto)si ai sa intelegi de ce

# @Raluca date 11 februarie 2014 00:43 +13

Raluco... te mananca-n... tanga_ca pe Vasilica. Cacofonia se trage de la (din) idolu vostru comun.

# xsi0 date 11 februarie 2014 09:30 +9

Esti sadica. Cu toate ca te-ai plictisit, ai mai pierdut timpul sa si comentezi. Nu citeste nimeni presa din interes. Din interes citesti cartea de bucate (de exemplu). Sunt la fel de dezgustat cum eram dezgustat de Stan si Bran (daca intelegi ce vreau sa spun).

# Danilet este un penal, DNA sa-l inchida date 10 februarie 2014 18:39 +39

Danilet e un spagar, tot Clujul stie cum si-a luat casa. Asta ar vinde-o si pe ma-sa, asa l-a dat in gat pe Neacsu si l-a vandut pe Dumbrava. Si-a batut joc de studentii imbogatindu-se din vanzarea unor hotarari ale CSM. I-a indus pe toti in eroare ca aceste hotarari s-ar gasi numai in cartea lui si ca el le poate garanta intrarea la INM, cand hotararile astea erau gratuite si CSM era obligfat sa le publice. E un mafiot care trebuie inchis.

# mia date 10 februarie 2014 18:46 -24

demonstreaza

# o pensionara date 10 februarie 2014 20:51 +16

pai ce mai este de demonstrat ?ca totul este cert........

# unul din lumea cea mare date 10 februarie 2014 21:01 +9

pentru mia//apa/i uda ......ESTE UN TRUISM NU SE DEMONSTREAZA ASA SI CU LIMBRICUL SHRECK........ESTE UN TRUISM NU MAI ESTE NIMIC DE DEMONSTRAT. sa/i zic axioma daca nu intelegi ce/i truism?

# @Danilet e un penal... date 11 februarie 2014 00:48 +13

De aceeasi parere pana la treaba cu DNA-ul! Ca sa poata fi inchisi cretini ca Vasilica ar trebui ca cineva sa inchida mai intai DNA-ul care vorba unui prieten de-a lui Vasilica... e \"pernicios\"! Abia dupa aia se va putea spera la ceva \"curatenie\"!

# George 33 date 10 februarie 2014 18:39 -24

e o mare diferenta intre a manca c***t si a-ti exprima o opinie... asa le trebuie !!!!!!!!! bv. felicit initiativa

# george 69 date 10 februarie 2014 18:40 +19

Doar atat george? se supara motanul ca nu combati mai tare. :)) simpaticule

# @Georgica date 11 februarie 2014 00:55 -2

Si atunci (daca tot te pricepi) de ce nu-ti exprimi si tu opinia? Ti se pare mai comod sa-ti mananci... produsele?

# raluca date 10 februarie 2014 18:40 -16

mersi!

# raluca date 10 februarie 2014 18:42 -14

se pare ca persoanele \"citate\" in articol se plictisesc in continuare si raspund comentariilor care nu le convin.:))) bv...poti mai mult!!

# Divortatul date 10 februarie 2014 18:52 +26

Bineinteles ca nu e o probelema in faptul ca e divortat. Nu ar fi nici macar faptul ca e divortat de doua ori. Insa cum e mai Danilet sa-ti vezi copilul dupa 10 ani??? Sa nu intrebi nimic, sa nu te intereseze, sa te doara la oua ca ti-ai lasat un copil in greutati la Vatra-Dornei. Se stie ca ai plecat de la Judecatoria de acolo tocmai ca sa scpai de familia pe care o aveai si sa fugi de copil. Macar aceasta a doua fetita n-o parasi, mafiotule!

# Mihai date 10 februarie 2014 19:00 -29

De unde ,,se stie ca,, toate mizeriile astea? De la Antena 3?

# anca date 10 februarie 2014 23:06 +15

e pe bune! daca ai fi stundent la cuza in iasi ai sti intamplarea despre care se vorbeste aici. e mai reala ca musteata lui danilet

# @Mihai date 11 februarie 2014 00:59 +8

Nu, nu de la Antena 3, de la ******!

# Divortatul (acum cu probe) date 10 februarie 2014 19:45 +16

Mihai, ai dreptate, trebuia sa arat sursele: http://portal.just.ro/245/SitePages/Dosar.aspx?id_dosar=24500000000033192&id_inst=245 http://portal.just.ro/99/SitePages/Dosar.aspx?id_dosar=9900000000026677&id_inst=99 Mai sunt si altele, trebuie doar sa sti unde sa cauti.

# Danilet si-a executat hotararile cu drepturi restante la Buc date 10 februarie 2014 19:51 +10

Mai judecatori, stiati asta? Solutia pe scurt: Admite cererea de încuviinţare a executării silite. Încuviinţează executarea silita pe raza sectorului 4. Fara cale de atac. Pronunţată în şedinţa publică, azi, 23.02.2012.  http://portal.just.ro/4/SitePages/Dosar.aspx?id_dosar=400000000153470&id_inst=4  

# Ce-a facut? date 11 februarie 2014 01:05 -1

Am mers pe link dar nu am inteles nimic. Vrei, te rog, sa explici si pentru profani? <img src=ops:' />

# Mihai Oatu, Vatra Dornei date 10 februarie 2014 20:17 +29

In Vatra Dornei se cunoaste toata aceasta situatie cu divortul lui Danilet. Are o fata care are acum 14 ani si pe care a parasit-o cam pe la 5 ani. Fata se numeste Ana Maria, a fost crescuta de maica-sa si de bunici. Danilet nu a vizitat-o pana anuL trecut cand fata a venit la Bucuresti. Problema este ca un astfel de individ da lectii de moralitate si integritate tuturor, dar e incapabil sa-si creasca copilul din prima casatorie. 

# maria date 11 februarie 2014 11:02 +12

dezgustator e ca si-a pus parintii sa-l dea in judecata ptr. intretinere , astfel sa fie pensia   ptr.  copil mai mica ! 

# Mihai Oatu, Vatra Dornei date 10 februarie 2014 20:28 +8

In Vatra Dornei se cunoaste toata aceasta situatie cu divortul lui Danilet. Are o fata care are acum 14 ani si pe care a parasit-o cam pe la 5 ani. Fata se numeste Ana Maria, a fost crescuta de maica-sa si de bunici. Danilet nu a vizitat-o pana anuL trecut cand fata a venit la Bucuresti. Problema este ca un astfel de individ da lectii de moralitate si integritate tuturor, dar e incapabil sa-si creasca copilul din prima casatorie. 

# raatcuoci date 10 februarie 2014 20:31 +9

Ditai judele si nu stie art 30 alin 1 din Constitutie ! :lol: Daca a dat doar like e ok, n-are treaba cu alin 6.

# Semnati petitia Lupea date 10 februarie 2014 22:00 +13

Semnati acum sa scapam de mafiot! http://www.petitieonline.com/signatures/asteptam_dna_sa_poposeasca_si_pe_la_csm/start/490

# @ ... petitia Lupea date 11 februarie 2014 18:59 0

Am ezecutat! Acuma sa mai pofteasca si altii ca daca nu vindeca problema nici nu strica mai multe semnaturi. Hai coraj!

# pisica date 10 februarie 2014 22:05 +12

ba danilet faci de ras magistratii. sunt vreo 2000 in romania dar cred ca li s-a suit la cap

# Ioana D. date 10 februarie 2014 23:51 +13

:-x Vai de noi cu asemenea oameni la justitie,cine ne imparte noua dreptatea,asemenea specimene fara moralitate,necinstiti,odiosi,mincinosi si nedrepti! Din pacate,multi din cei care fac parte din aceasta tagma,nu mai au nici o legatura cu cinstea, dreptatea sau adevarul,banii si ambitiile politice ii motiveaza pe multi dintre ei,nu pe toti,precizez,cred,sper,ca mai sunt si oameni care cred in adevarata justitie,cea legata la ochi,insa acest personaj...trebuie indepartat grabnic din acest sistem,dar...cine sa faca asta? Pana atunci, sa \'\'ne radem\'\' de postarile absolut ingrozitoare scrise de unul care ar trebui sa fie un exemplu de integritate,dar, daca ne uitam la Presedintele tarii...nu poti sa mai ceri nimic! :sad:

# ADEVARUL date 11 februarie 2014 14:08 +4

AZI TRAIM EXPERIENTA UNEI DICTATURI JUDICIARE,A MAGISTRATIILOR,AFLATA IN CONTINUAREA CELEI SOCIALISTE,IN CARE MAGISTRATII SI-AU CREAT UN STAT IN STAT PRIN CARE CAPUSEAZA ROMANIA,ASTA ESTE STATUL DE DREPT.CAT DESPRE LIMBRICUL CU OCHELARI CU PRETENTIE DE JUDECATOR,NU TE SUPARA D-NU DANILA DAR NU MERITI NICI UN SCUIPAT,NU LIKE SAU ALT-CEVA.SA-TI FIE RUSINE TIE SI PUTORILOR DIN CSM CA NU FACETI NIMIC SA DEBLOCATI INSTANTELE,DOAR SA LE BLOCATI.ASTA VA ESTE INTERESUL,PROBABIL.NESIMTIT MAI MARE DECAT VOI ESTE DOAR BASESCU,CEL CARE VA CONDUCE CA PE ULTIMII FRAIERI,DE EL ASCULTATI VOI,NU DE LEGI SI OAMENI.IMBUIBATIILOR.DORMITATI PE ARGINTII EXCROCILOR. :zzz :zzz :zzz :zzz :zzz :zzz :zzz :zzz :zzz :zzz :zzz :zzz  

# Ioana D. date 10 februarie 2014 23:52 +10

:-x Vai de noi cu asemenea oameni la justitie,cine ne imparte noua dreptatea,asemenea specimene fara moralitate,necinstiti,odiosi,mincinosi si nedrepti! Din pacate,multi din cei care fac parte din aceasta tagma,nu mai au nici o legatura cu cinstea, dreptatea sau adevarul,banii si ambitiile politice ii motiveaza pe multi dintre ei,nu pe toti,precizez,cred,sper,ca mai sunt si oameni care cred in adevarata justitie,cea legata la ochi,insa acest personaj...trebuie indepartat grabnic din acest sistem,dar...cine sa faca asta? Pana atunci, sa \'\'ne radem\'\' de postarile absolut ingrozitoare scrise de unul care ar trebui sa fie un exemplu de integritate,dar, daca ne uitam la Presedintele tarii...nu poti sa mai ceri nimic! :sad:

# Dora date 11 februarie 2014 00:09 +19

Asta precis e judecator?Adica e absolvent pe bune a unui institut de invatamant superior?Nu si-a cumparat cumva diploma fara sa treaca pe la universitate?Acest specimen cu comportament infantil judeca oameni?

# @Dora date 11 februarie 2014 01:11 +13

Asa cica. Ba zice ca are si doftorat ceva... Vai de mama ei justitie!

# dide date 11 februarie 2014 22:36 +1

E si doctor in drept din dec. 2013.

# Zina date 11 februarie 2014 00:26 +17

Dincolo de orice aspect personal (sau al persoanei!) acest domn, inteleg ca este judecator, e corijent serios la limba romana (in care se presupune ca formuleaza sentinte?!). Cum adica i-a trimis o carte care nu se REGASESTE in comert?!?! Poate care nu se gaseste... Scuze, dar mai departe nu am avut rabdare sa corectez! La acest nivel, mai ales cand faci o reclamatie, daca nu ai proprietatea termenilor iti cauti un corector... Absolut jenant. Si trist... E si profesor?! As dori sa ii citesc lucrarea de doctorat, sa vad acolo cat de corect se exprima!

# @Zina date 11 februarie 2014 01:16 +4

Daca nu ai avut rabdare sa-i \"corectezi\" reclamatia crezi ca vei \"regasi\" destula rabdare sa-i citesti \"opera\"? :D

# Zina date 11 februarie 2014 00:28 +5

Dincolo de orice aspect personal (sau al persoanei!) acest domn, inteleg ca este judecator, e corijent serios la limba romana (in care se presupune ca formuleaza sentinte?!). Cum adica i-a trimis o carte care nu se REGASESTE in comert?!?! Poate care nu se gaseste... Scuze, dar mai departe nu am avut rabdare sa corectez! La acest nivel, mai ales cand faci o reclamatie, daca nu ai proprietatea termenilor iti cauti un corector... Absolut jenant. Si trist... E si profesor?! As dori sa ii citesc lucrarea de doctorat, sa vad acolo cat de corect se exprima!

# @Zina bis date 11 februarie 2014 01:21 0

Vezi daca dai cu copy/paste? Ai postat din neatentie de doua ori. Cat ti-a luat sa-ti faci ciorna? Nu zic ca nu ai dreptate in ce-l priveste pe filfizon (Vasilica), numai fii atenta ca-ti pui si tu ignoranta goala pe tapet...

# Olimpiodor Păgubeanu date 11 februarie 2014 00:39 +9

...„care nu se regăsește în comerț”??? Adicătelea cum ar veni un fel de „nu se găsește în comerț”… Băi pulifrici de doi lei, atenție la limba română, că-ți furi cartonaș roșu! \'R-ați ai draq de ciuperci macoviste!

# mircea date 11 februarie 2014 01:03 -26

Eu nu inteleg de ce inca nu va da Danilet in judecata pentru denigrare sau ceva de genul. 

# @mircea date 11 februarie 2014 01:28 +15

Mirceoouuu! Daca nici atata nu ai inteles ai trecut degeaba prin viata. Fa un bine omenirii si sinucide-te ca oricum din viata nu mai ai sanse sa intelegi ceva. Iti promit ca daca faci gestu... iti ofer eu raspunsul la dilema ca epitaf. Promit!

# Un plictisit date 11 februarie 2014 13:55 +3

Răspuns pentru \"mircea\" cel mare prost. Pentru că nu poate.

# POLO.NICU date 11 februarie 2014 07:20 +11

:D :D :D Miauuuuuuuuuuuuuuu...

# @ POLO.NICU date 11 februarie 2014 11:46 +5

... pus-o?! :lol:

# ia ghici? date 11 februarie 2014 01:07 +3

Pentru ca stim mai multe despre el decat insusi Maria Sa Motanul...Nu vrem sa devina publice! Daca vrea Maria Sa...

# briciu date 11 februarie 2014 07:15 +14

cu specimene gen dànilet,hàinealà ghica ,codruta.morar si zegrean justitia va functiona la comanda mafiotului de bàsescu. :zzz

# keman date 11 februarie 2014 08:19 -27

Sunteti niste frustrati!!Cum puteti sa va dati cu parerea despre o persoana, care nici nu o cunoasteti??Sa-nteleg ca ,asa sunteti voi,cei care va curg toate alea,zi de zi,la televizor...,si acest gen de site-uri!BRAVOS,HALAL CULTURA!!

# Un plictisit date 11 februarie 2014 13:53 +7

Eu nu i-am cunoscut, personal, nici pe Hitler, nici pe Maica Tereza, însă, mi-am format o imagine despre ei citind și ascultând pe alții. Nu știu dacă ești prost sau secătură, însa dacă \"băieții\" au ajuns să apeleze la papagali, ca tine, citez și eu un cunoscut personaj, \"e putin stimabile\".

# anca date 11 februarie 2014 10:42 +12

Cred ca dl.Danilet are prea mult timp liber!

# Hingherul date 11 februarie 2014 11:23 -1

:-x :-x :-x :-x :-x :-x

# Maria date 11 februarie 2014 12:24 -3

Suplimentar : corespondenta invocata de Dvs (dupa cum rezulta din chiar attachmentul postarii) e catre ELSA Iasi (adresat Presedintei ELSA) si doar spre stiinta domnului Decan, strict raportat la codul etic si regulamentele universitare proprii ce guverneaza conduita studentilor din UAIC.De la asta si pana la agatarea in improscarile voastre clasice a Facultatii si personalului e o distanta pe care doar lipsa Dvs de coloana vertebrala si deontologie jurnalistica ar putea-o parcurge.

# Liviu date 11 februarie 2014 13:29 +5

Acum toate ca toate,clar individul are probleme dar totusi cand a ajuns in CSM a ajuns pe voturile majoritati judecatorilor din Romania nu? Va dati seama de calitatea judecatorilor sau cel putin de puterea lor de a judeca rational chiar si in instanta si asta spune multe despre justitia din tara asta.Voi ati votat personajul si o tara intreaga trebuie sa il suporte .Sunteti inamovibili ce mai.JUSTITIE COMUNISTA.

# ihi date 11 februarie 2014 19:31 +3

Pe Danilet nu-l suporta nimeni,cand vorbeste o face automat,ca un somnifer.Nu gandeste,el judeca. :-|.Iar mafia din csm il tolereaza.ca este bun pentru ei.De la o asemenea spurcaciune de judecator nu o sa vezi initiativa sau imaginatie,este un postadolescent pe care nu voturile judecatorilor l-au adus in csm,judecatori sunt indivizii acestia in cadrul Instantei,unde ar trebui sa fie,in viata de zi cu zi sunt altceva,ne-o dovedesc azi cu prisosinta;lasi,saraci cu duhul,smenari,paraleli cu justitia,niste profitori care raman toata viata ca Danilet,la nivelul teoriei,mai comoda decat conditia de judecator...care implica responsabilitate,daruire,curaj.

# anca date 11 februarie 2014 22:18 +1

 Raspunsul dat pe Facebook de studentul acuzat de jud. Danilet: (1) Lamuriri pentru curiosi. 1.Stim cu totii ca Motanul Danila e supi.(denumit in continuare MD) 2.MD are prea mult timp liber si prea multi bani incasati de la stat. 3.MD, in intelegere cu parintii lui, a inventat un proces prin care sa ii reduca pensia alimentara fiicei sale. De la fabuloasa suma de 1000 de lei la 500 de lei, motivand ca ii da prea multi bani. Voua, trompetelor lui MD, va doresc un asemenea tata. 4.MD imi spune ca e infractiune sa divulgi corespondenta proprie, dar el face acelasi lucru cand o trimite unei asociatii din care fac parte. 5.MD spune ca il laud in privat. Toti cei care au interactionat cu mine imi cunosc sarcasmul foarte dezvoltat. Pot sa ii pun la dispozitie o lista de cel putin 50 de oameni care s-au prins imediat cand le spuneam cat sunt de frumosi si de destepti. Dar unora posibil sa le mearga mai greu mecanismul.

# anca date 11 februarie 2014 22:20 +2

6.MD spune ca mi-a trimis nu stiu ce carte. El s-a oferit sa imi trimita o carte, nu i-am cerut eu nimic, aspect ce reiese foarte clar din conversatia cu el, carte pe care nu am primit-o niciodata. Si chiar daca as fi primit o notificare sa o iau de la posta, nu m-as fi dus, pentru ca cine ma cunoaste stie ca imi permit sa o cumpar si ca nu stau la pomana porcului. (Hooo ma, ca nu te-am jignit, asa e expresia) 7.MD spune ca l-am jignit. Dar cum voiai sa reactionezi cand tu imi ameninti familia si prietenii din sistemul juridic? ( Suna cumva a amenintare ,,Daca in 24 de ore nu iti ceri scuze public, iti fac sesizare la Barou si la Parchet” sau ,, Vei avea mari probleme in cariera ta din cauza acelor comentarii!” ? ) 8.MD, cand 90% din oameni iti spun sa te duci acasa, de ce le violezi dorinta? 9.Alt personaj, ,,Omu’ cu citatu’ “ , a iesit din barlog si a inceput sa loveasca din nou cu citate. Am o dedicatie specifica: ,, Cainele moare de drum lung si prostul de grija altuia”.

# anca date 11 februarie 2014 22:21 +2

10.Am decis sa ma retrag formal din asociatie, pentru a nu ii mai oferi lui MD ocazia sa denigreze asociatia si sa loveasca in imaginea ei. Personajului de la pct. 9 nu ii este cunoscut aceasta tactica de a rezolva problemele, intrucat in vocabularul sau nu exista cuvintele ,,onoare” sau ,,devotament” fata de acest grup. P.S.: Orice asemanare cu personajele reale este pur neintamplatoare.

# @ anca date 11 februarie 2014 22:40 -1

Mie personal nu mi se pare deloc mai pejorativ MD (Motanu Danila) decat VD (Vasilica Daaaa...nilet)! Cand individul va realiza penibilul din... definitie... io cre\'ca va... scapa lumea de penibil! Cum? Sa intrebe si va primi safaturi cacalau, ca sa ma exprim pe intelesu lui!

# anca date 11 februarie 2014 22:49 -1

la cine te referi cand spui ”individul”?

# ion date 12 februarie 2014 10:21 +4

Ce semianalfabet idiot: ”si care nu se regaseste in comert”. Invata limba romana, paduche afemeiat! :lol: :lol: :lol:

# D date 13 februarie 2014 01:31 +3

Ce mai profesori avem!

# Daniel Marian date 14 februarie 2014 12:34 +4

motane motănele motănaşe şe anumi nu-ţî plaşe bre cară-te drk odată de peste tot - tv, net, ia barca şi du-te unde-a dus băsescul flota !

# Catalin date 8 august 2014 16:42 0

Urâtă fiinţă!

# Georgiana date 22 octombrie 2014 23:38 0

Intr-o zi, am avut contact cu domul Danitila cand eram la serviciu. L-am "servit" cu ce avea nevoie, fara sa stiu cine este. A stat la rand si nu s-a enervat ca eu sunt incepatoare si ca nu cunosc anumite lucruri. Mi-a facut o impresie foarte frumoasa, un om foarte MODEST! Nu am cuvinte.... Dupa ce a plecat, un coleg imi spune: stii cine este?! eu: nu! Pai este etc... Si am zis: Doamne, nu pot sa cred!!! Sper ca am vorbit frumos pt ca eu sunt multumita de cum s-a comportat si sper sa nu-l fi dezamagit! Tot respectful pt acest domn! Ma bucur ca l-am cunoscut! Mi-a dat un exemplu demn de urmat.

Adauga comentariu

:D :lol: :-) ;-) 8) :-| :-* :oops: :sad: :cry: :o :-? :-x :eek: :zzz :P :roll: :sigh:

DISCLAIMER

Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

EDITORIAL

Vorbe de fumoar

Vorbe de fumoar – 28.06.2022 – Scutea a pus ochii pe Udroiu

+ DETALII

FACEBOOK

Utlimele comentarii
Cele mai citite
LUMEA JUSTITIEI
Arhiva