14 July 2024

"In mintea stramba si lucrul drept se stramba"
- parintele Arsenie BOCA

Opriti certificatul de vaccinare fortata!

Scris de: Razvan SAVALIUC | pdf | print

16 November 2021 14:51
Vizualizari: 17451

Romania a fost capturata de un grup infractional organizat cu agenda ascunsa,. Format din cei mai inalti oameni la varf, care au tradat natiunea si vor sa transforme intr-un iad viata romanilor. Incalca toate legile internationale si interne in materie de Drepturile Omului si, desi nu mai au nicio legitimitate in a gestiona tara si pandemia, din cauza dezastrului economic si a genocidului medical produse, vor sa ne ia si libertatea de a munci si a trai. Cu un singur scop: sa ne bage cu forta in vena niste chimicale experimentale - pe care au aruncat 2 miliarde de euro si s-a deschis dosar penal - care nu au dat nicaieri in lume rezultate. Dimpotriva: infectarile au explodat exact acolo unde vaccinarea a fost masiva.Alo, infectilor de la guvernare! Nu intelegeti ca majoritatea romanilor nu vrea sa se injecteze sub constrangere, sub santajul vostru infernal?

 

Cum sa le interziceti oamenilor dreptul de a merge la munca? Cum sa obligati voi oamenii care nu cred in chimicalele voastre experimentale, despre care ne mintiti ca sunt “sigure”, sa se conformeze intr-o luna-doua, ca altfel nu vor mai putea merge la serviciu?

 

Nebunilor, afonilor juridic, Parlamentul European a interzis discriminarea sub orice forma a cetatenilor care aleg sa NU se vaccineze, prin Regulamentului UE nr. 953 din 14 iunie 2021 emis de Parlamentul European si Consiliul Uniunii Europene. Acest act este lege obligatorie pentru Romania! Discriminarea e interzisa si de Constitutie, si de legile interne, iar vaccinarea e un act medical, o optiune intima, care nu se poate face cu forta conform pactelor si tratatelor intenationale la care Romania este parte!

 

Cum ati decis voi, politicieni infecti, ca nevaccinatii nu mai au voie in magazine? Pe ce baza? Cand datele stiintifice arata ca vaccinatii transmit boala la fel de bine, ba chiar mai bine? Cum va bese mintea ca nevaccinatii nu mai au voie la serviciu sau ca trebuie sa-si plateasca spitalizarea daca se imbolnavesc de Covid?

Numai regimul nazist al lui Hitler a gandit sa imparta lumea intre arieni si untermensch (suboameni) si a trimis la gazare evrei, tigani si tot ce a considerat ca nu are dreptul sa mai traiasca.

 

Veniti voi acum, niste politicieni infecti si corupti, cu Solutia Finala pentru poporul roman? Si ne dati ca exemplu derapajul anti-democratic din Austria – tara care l-a dat lumii pe Hitler? V-ati pierdut mintile? 70% din romani, adica cei nevaccinati, platesc taxe si impozite, va platesc voua, politicienilor, salariile si masinile nemeritate si voi ce faceti?!? Mictionati pe popor?

 

Opriti imediat certificatul verde prin care vreti sa obligati lumea sa se vaccineze cu forta! Acest certificat a fost emis la nivelul UE doar pentru a facilita circulatia intre state (nu in interiorul statelor), dar voi, niste politicieni infecti, l-ati deturnat de la adevaratul lui scop si vreti sa-l transformati intr-un “ausweis nazist” - in certificat de munca” si act de intrat la alimentara, ca sa justificati consumul celor 120 de milioane de doze cumparate cu 2 miliarde de euro de la Big Pharma si pentru care vi s-a deschis dosar penal la DNA.

 

Cine vrea sa se vaccineze e liber sa o faca! Dar nu obligati voi lumea dupa cum vrea alde Fauci, sa li se faca un iad viata celor care nu se vaccineaza!

 

Sper ca intr-o zi toti acesti nebuni care ne guverneaza sa fie deferiti unui tribunal de genul celui de la Nurnberg, pentru ce au facut si fac de doi ani in Romania, in numele unei epidemii de Covid despre care ni se ascunde adevarul si nu se asigura testele / medicamentele / tratamentele necesare.

Peste tot in lume unde vaccinarile au depasit 80%, exploziile de infectari au umplut spitalele si sectiile ATI in principal cu vaccinati. Se anunta in mod dubios alte valuri, desi ni s-a tot spus pretutindeni ca vaccinurile sunt sigure si vor stopa pandemia. O uriasa minciuna! Nu stopeaza nimic, nicaieri. Se moare de pe urma vaccinurilor pe termen foarte scurt, si nu se stie cati din cauza efectelor adverse pe termen mediu si lung. Totul se baga la secret, se musamalizeaza.

 

In fata acestor realitati, nu intelegeti, politicieni lipsiti de orice credibilitate, ca romanii, care sunt un popor mai inteligent decat cei din Vest, refuza in majoritate sa se intepe?

 

De ce nu se opreste imediat campania de injectare cu forta, pe care multi medici si specialisti din intreaga lume o cer, in conditiile in care asa-zisele vaccinuri, se vede din avion, nu dau rezultate? Ce face Agentia Nationala a Medicamentului din Romania? Daca s-a gresit undeva? Ne luam doar dupa Arafat, Gheorghita, Citu si Iohannis? De ce nu se aduc si produc medicamente? De ce au fost lasati romanii sa moara cate 500 pe zi, fara sa existe medicamente in farmacii si spitale? Cine raspunde pentru acest genocid?

 

Cred ca nu doar la noi, reactia guvernelor care au intrat in acest joc al vietii si al mortii mergand pe mana OMS – in privinta unor vaccinuri care in fapt sunt terapii genetice experimentale – este sa forteze si mai mult injectarea, sa dea vina pe populatii ca epidemia nu se opreste pentru ca nu s-au vaccinat destui. Tocmai pentru ca nu mai pot da inapoi, politicienii cauta sa se puna la adapost de raspunderea pentru catastrofa medicala.

 

Sa nu uitam ca onor Guvernul Meu e cel care a semnat contracte secrete cu Big Pharma, in care au luat asupra statului, fara baza legala, toata raspunderea, civila si penala pentru decese si efecte adverse. Asta este o adevarata crima impotriva umanitatii! Ce drept are un premier, un ministru sa absolve niste companii farmaceutice de raspundere penala si civila?!?

Guvernul Meu a distrus economia, a mituit mass media prin ordonanta sa faca apologia inteparii, nu a asigurat medicamentele in spitale, a inchis spitale pentru alte afectiuni ale populatiei si nu conteneste cu invitatia sa ne intepam, sub amenintarea venita de la Iohannis in jos ca vom suporta consecinte drastice daca nu le facem pofta.

 

In Romania, intreaga campanie de injectare a populatiei a inceput si continua ilegal. Prin constrangerea populatiei sa aleaga intre libertatea de a circula si munci si a se injecta. Prin campanii de teroare, de instigare a vaccinatilor impotriva nevaccinatilor, amenzi, interdictii abuzive de a mai intra in magazine si institutii. Ma uit la televizor cum politicieni romani deraiati se chinuie azi sa gaseasca cele mai diabolice constrangeri pentru a ne forta sa ne injectam cu totii impotriva vointei noastre. De fapt, ca sa sintetizam, noi, romanii, suntem fortati sa ne injectam niste asa-zise vaccinuri cumparate la secret de un premier sau cine o fi semnat in locul lui, fara sa fie suficient testate, fara sa se verifice ce contin si pentru care nimeni nu si-a asumat raspunderea. Si vor ca si copiii de 12 ani sa-si bage in vena aceste chimicale!

 

Politicienii ne-au mintit continuu. Ca vaccinurile sunt sigure; si nu sunt. Ca ne facem unul si gata! Ca mai trebuie un booster si gata! A treia doza si gata! Ca vaccinatii nu vor mai face forme grave ale bolii; si iata ca mor si vaccinatii pe capete. Ca vom scapa de masti; si iata: nu scapa nimeni. Ca ne vom intoarce la viata dinainte; si de fapt ne tin de doi ani in stari de alerta nejustificate si ilegale, ne-au distrus afacerile, viitorul, aproape ca au distrus tara. Putem sa-i mai credem?

Sa fim cuminti si ascultatori in continuare, sa facem doar ce spun ei, ca sa mai avem dreptul sa mergem la munca, sa intram in magazin si sa iesim din casa... Sa ne vaccinam de fiecare data, doar pentru ca asa ne spun ei? Pana cand?

 

Te vei supune crezand ca se va sfarsi, dar nu se va sfarsi tocmai fiindca te vei supune - Diego Fusaro


Comentarii

# Edelweiss - Ivory Tower Puzzled Observer date 16 November 2021 15:32 +67

Neonaziștii pandemici și cohortele lor de fătălăi compulsivi să explice paradoxul dintre rata mică de vaccinare din județul Suceava și rata mică de infectare ce-i permite acestui județ să iasă PRIMUL din zona blestemată? Este sau nu este imunitatea naturală, cea tainică, bazată pe limfocitele T, soluția la depășirea pandemiei? „Vaccinați-vă, vaccinați-vă, vaccinați-vă cu experimentele criminale ale unor demenți, astfel încât la fiecare 6 luni să fiți nevoiți să vă primiți doza de drog spitalicesc!” (repetă de vreo 2 ani gașca odioasă a terroriștilor pandemici). „-Ce-ai cu noi, mă, PENTRU CE SĂ DĂM CU VAR?” răspund sucevenii).

# Edelweiss - Ivory Tower Informed Observer date 16 November 2021 15:34 +51

Inga așa se poate înțelege de ce de la debutul epidemiei, cei de la Faizăr au avut vânzări de peste 20 de miliarde de dolari iar cei de la Moderna parcă undeva pe la 6 miliarde de dolari. Iar perspectivele pentru 2021 și 2022 sunt extrem de favorabile. De exemplu: „Pfizer anticipează că vânzările vaccinului pentru Covid-19 dezvoltat cu BioNTech vor atinge 36 de miliarde de dolari în 2021 şi 29 de miliarde de dolari în 2022, depăşind estimările analiştilor pentru cei doi ani, transmite Reuters.” Normal, bre să fie așa! Cu un ciuruc de vaccin a cărui imunitate e de 4-6 luni, tare samănă povestea cu aspiratoarele caricatură fabricate de golanii din poveste. Epilog: Ui dont tok abot healti. Ui tok abot manii. A lot of manii.

# Edelweiss - Ivory Tower Immune from Bukowina date 16 November 2021 15:36 +49

Diferența dintre imunitatea naturală și cea bazată pe anticorpi generați de vaccinul ARNm este fundamentală. Cei ce au dezvoltat imunitatea de lungă durată, sistemul lor imunitar identifică imediat orice altă variantă de coronavirus, fie el chiar și al unei banale afecțiuni gripale, și acționează imediat asupra acestuia, neutralizându-l oportun. Cel ce a trecut prin boală nu se comportă ca un SPREADER (răspânditor al bolii). Cei care au acceptat să fie priponiți de ușiori și înrobiți etern la doza de drog spitalicesc, acceptând să le fie găurită urechea cu acul vaccinului, sunt SUPER-SPREADERII. Super răspânditorii. Și-au amanetat imunitatea bazată pe memoria celulelor T pe o gioarsă de imunitate, strict targhetată pe o anumită tulpină a unui anumit coronavirus, iar această gioarsă are toate caracteristicile produselor entry-level: este de unică folosință (4 sau maximum 6 luni termen de valabilitate).

# Edelweiss - Ivory Tower Immune from Bukowina date 16 November 2021 15:44 +45

AXIOMĂ: SAR COVIZII DE PE VACCINAȚI MAI ABITIR DECÂT SAR PURICII DE PE UN CÂINE MAIDANEZ. :eek: Addendum: și n-am spus nimic despre persepctiva sumbră a acestor înrobiți cu acul seringii, care au contractat un credit etern la Fabricile de vaccinuri ARNm: oare cum s-o comporta sistemul lor imunitar făcut VARZĂ la o eventuală contractare viitoare a unei banale răceli sau a unei gripe sezoniere? Căci ei au imunitate de tip anticorpi, targhetată punctual pe versiunea beta / gama / delta / omega / ypsilon sau ce dracu scorneli or mai scoate masonii din Big Pharma. Cum rămâne cu acele drăguțe de proteine cheie de reparare a ADN-ului, care la cei cu imunitate naturală funcționează nestingherit iar la „drogații” Faizăr sunt varză, locul lor fiind definitiv blocat de proteinele spike rezultate în urma vaccinării? Prevăd în viitor epidemii de gripă sezonieră de tip A sau B cu o rată de mortalitate clinică de peste 50%. Acei 50% robi eterni ai iluzoriei doze de drog spitalicesc Faizăr.

# candiano popescu date 16 November 2021 16:22 +9

Domnule Savaliuc, scrieți vă rog un eseu despre Sganarelle, personajul lui Moliere din Doctor fără voie. Chiar dacă, desigur, orice asemănare cu personaje sau situații reale este pur întâmplătoare.

# Băran Gheorghe date 16 November 2021 16:46 +79

Am spus si spun , repet pana nu se uita niciodata. Un calcul simplu arata ca afacerea vaccin la nivel mondial depseste 1 trilion de euro ( 1000 de miliarde) fara sa luam in calcul toate celelalte cheltuieli care genereaza venituri( seringi, masti, pansamemnte, combinezoane...etc) . In plus , unii obisnuiesc si sunt crescuti sa denatureze adevarul, sa-l spuna trunchiat , altfel spus sa manipuleze. Mie sa mi se spuna de ce este diferenta intre 0,1% mortalitate in Germania si 0,3 % mortalitate in Romania !!?? Pentru ca nu ne vacccinam? Nu, pentru ca nu suntem tratati in nici-o faza a bolii. Singurul tratament este oxigen la intensiva pana iese creierul omnului din uz.Oxigen si vitamine plus putin paracetamol , cum sa nu mori? Nemtii au tratamente, au scheme de tratament si nu trateaza cu indiferenta pe cel care nu este vaccinat ,nu -i face morala pe patul de spital !! Imi explicati ei mie ca vaccinul face minuni, ei inteligentii desavarsiti si eu prostul lor care trebuie doar sa creada!.

# Neanae date 16 November 2021 16:48 +70

Edel, motivezi ca lumea. Salut. Dle Savaliuc loviți in plin! Azi am citit ca Dr Faust, pardon Fauci, lansează un AVERTISMENT pt VACCINAȚI … datele din Israel, unde s-a distribuit doza a treia tuturor de acum 3-4 luni, sic, zic ca arată o scădere a imunității la 58,5 % . Asta vra să zâcă dr Fauci, după adânci cugetări și studii pe po******ții, adică că imunitatea la vaccinați e praf și viața e pulbere căci rezulta mulți vaccinați infectați ca și DECESE LA TOATE CATEGORIILE DE VÂRSTA. Repet, e vorba de persoane VACCINAT/IMUNIZATE cu serul vieții de apoi! Alt articol zicea ca sa se oprească “vaccinările” copiilor de 5-11 ani fiindcă nu fac bine viețișoarelor lor. Ai noștri “științifici” oare citesc doar Playboy și stripuri cu Tex Willer? Io nu-i văz bine, iar doftorului Imbri îi comunic sa puie bani deoparte pt gropari ca e iarna și pământ înghețat și pentru iel! Doar dacă nu sapa el groapa … Mulțam pt efort nea Limbri-cule …

# Tipa date 16 November 2021 17:03 -35

Celule la Jilava că știința de carte este... cat ditamai biblioteca din Stockholm...ha ha

# @ Neanae (by Edel) date 16 November 2021 17:07 +64

Inga proba verității: ȘI BOTOȘANIUL a ieșit din năcaz și a intrat în verde. Ori, pe la sfârșitul lui octombrie, pe toate gardurile Unităților Militare de Presă erau țintuiți la avizier, spre înfierarea proletară specifică „Celor două minute de ură”, județele Coloniei codașe la încolonarea docilă întru înrobirea eternă, prin țintuirea de ușiorii centrelor de vaccinare și găurirea urechii cu sula seringii. Codașele erau: Suceava, Covasna, Botoșani, Bacău și Giurgiu. Suceava s-a scos prima, din motive pe care aștept să le aud de la pionierul Gheorghiță. Acum citesc că a intrat în verde Botoșani. Apăi, deja e ca-n vorba aia: când îți spune unul că ești beat, nu-l crezi. Când îți spune al doilea că ești mangă, începi să te îngrijorezi. Când deja și al treilea îți spune că ești ciolan de beat, atunci CU CERTITUDINE CĂ E VREMEA DE PLECAT ACASĂ LA NĂNIȚĂ. Suceava a fost primul județ ce le-a spus guvernanților că sunt niște CRIMINALI. Botoșaniul a reiterat enunțul Sucevei.

# Eu nu inteleg, date 16 November 2021 17:10 +118

cum adica vine Cîțu-Mîțu si zice ca ar trebui ca ce nevaccinati sa-si plateasca spitalizarea ?! Pai cei care stiu ca tigarile pot produce cancer la plamani si totusi fumeaza sau cei care beau de rup stiind ca beutura provoca ciroza la ficat , nu ar trebui (pe aceeasi logica) sa-si plateasca spitalizarea si groapa ? :-) Nu este nici o logica caci daca mergem pe aceeasi idee atunci pt. toate bolile ar trebui sa mai fie odata taxati cetatenii , de parca nu au fost jefuiti destul ...zeci de ani de contributii medicale . Dumnezeu sa ve apere copii , daca voi nu iesi in strada caci aveti altceva mai bun de facut ... !

# Dragii mei , daca Ceausescu facea asta date 16 November 2021 17:16 +140

erati demult in strada sa-i luati gatu` !!! Nu mai dormiti ca balega-n drum ! Daca voi nu iesiti astia va vor distruge nu doar pe voi ci si copii si nepotii ! E dovedit ca la copii nu e grava boala cu foarte mici exceptii adevarat.Dar puneti in balanta ce li se poate intampla pe termen lung de la inoculari ! CUM ADICA DACA NU MA INOCULEZ CU CE ZICE BARZAUNELE ATUNCI NU MAI AM DREPTUL LA VIATA PRACTIC , CACI MI SE INTERZICE SA MAI MERG LA SCLAVIE/SERVICIU ??? PS. Atentie PSD ce votati ca veti disparea ....ca si PNL !

# Al treilea opinent față de beția guvernanților (by Edel) date 16 November 2021 17:23 +70

27 oct. 2021 Mediafax: Județe fruntașe la vaccinare: București – 59,39% Cluj- 52,29% Constanța – 47,11% Sibiu – 45,55% :-? Județe codașe: Giurgiu – 26,27% Bacău – 26,61% Covasna – 24,7% Suceava 23,99% :eek: 16 nov 2021 Covid 19 date la zi. Incidența cumulată a cazurilor la nivel județean: București – 5,34% Cluj – 6,42% Constanța – 4,42% Sibiu – 5,59% :-? Covasna – 3,72% Bacău – 2,97% Giurgiu – 2,92% Suceava – 1,7% :eek: CARE E, MĂ DERBEDEILOR, EFICIENȚA PIȘFAIZĂRULUI VOSTRU, BĂGA-VI-L-AȚI ÎN KUR SĂ VI-L BĂGAȚI?

# Edelweiss - Ivory Tower Final Conclusionist date 16 November 2021 17:30 +32

Ca să priponim definitiv punctul pe Ï în această scorneală distopică, denumită Covid 19 - Psihopandemia Isteriei Compulsiv-Erecte: Nu este vorba despre sănătate! :-? UI DONT TOC ABOT HEALTI! UI TOK ABOT MANII. A LOT OF MANII! HIUGE MOUNTAINS OF MANII!

# Care intelegeti engleza ... date 16 November 2021 17:36 +73

Iata o marturie din USA care a scapat necenzurata: https://www.youtube.com/watch?v=B5_gpJW7Euo apoi iata cum a devenit Australia intreaga un lagar https://www.brighteon.com/caec8e37-253f-4d00-8694-6f3cc4d8d024 iar apoi minciunile zise si-n USA https://www.youtube.com/watch?v=1uh-ZGDx0P4

# sunt criminali date 16 November 2021 17:39 +61

Felicitări domnule Savaliuc! Este foarte clar că este un plan pentru distrugerea României și dispariția românilor din această țară, pentru a se muta alții. Sunt suficiente înregistrări care spun clar despre ce este vorba, iar românii SE ÎNCĂPĂȚÂNEAZĂ SĂ TRĂIASCĂ în ciuda tuturor presiunilor. Când dorești să vax până și copiii este clar că urmează genocidul. NU POȚI SĂ REFUZI SĂ VEZI CUM MOR PE CAPETE CEI VAX, DOAR DACĂ EȘTI UN TICĂLOS. se va ajunge la sânge vărsat în condițiile în care lumea va muri de foame. Asta doresc acești criminali. Mi e scârbă de televiziunile și ziariștii cumpărați. Refuzați domnule Savaliuc să mai apăreți la televiziuni care s au au vândut pentru bani, precum iuda. mor tinerii, sportivii vax făcând miocardită, embolie și tăcere maximă la televiziunile vândute. nu toți suntem idioți. pentru cei care s au vax, înțelegeți odată că vă vor obliga să vă vax, ca itp ul la mașină, altfel verde devine roșu și un sfat FĂCEȚIVĂ ANALIZE LUNAR ÎN CEEA CE PRIVEȘTE SÂNGELE.

# Nu mai țin minte dacă am zis (By Edel) date 16 November 2021 17:55 +12

:eek: Dar anul trecut, văzusem pe un site CREDIBIL, niște capturi de ecran sifonate de olandezi, în care cele citite erau de-a dreptul stupefiante: încă de prin 2015 exista denumirea covid 19 și se vorbea deja despre „System and method for testing Covid 19” „Prioriteitsdatum: 2015-10-13” Apoi încă din 2017 s-a produs și exportat milioane de teste Covid 19. :eek: „COVID-19 Diagnostic tests instruments and apparatus (902780) exports by country in 2017: „United States - year 2017 - quantity 2,628,910; Hong-Kong China Year 2017, quantity 6,962,400; European Union Year 2017 Trade Value (1000USD) 2,646,826.94, Germany year 2017 Trade value (1000USD) 2,152,116.86” etc. Dar cel mai simpatic a fost al treilea document în care se preciza cu o șocantă dezinvoltură: „Covid 19 Strategic Preparadness and Response program (SPRP); Expected Project Approval Date: 02-APR-2020. Expected Project Closing Date: 31-Mar-2025” :eek: :eek:

# Nu mai țin minte dacă am zis (By Edel) date 16 November 2021 18:00 +18

Alea capturi de ecran le-am căutat pe urmă, după vreo juma de an și, după eforturi de navigare sisifice, le-am recuperat și le-am pus bine în blogul meu de tip arhivă. Dar ce n-am mai reușit să recuperez a fost o imagine a primului precursor al actualului Nazi-Ausweiss: era așa ca un tabel cu antet, cu locurile corespunzătoare titularului Ausweiss-ului iar la rubricile specifice vaxinărilor succesive avea... un tabel cu ... 10 RÂNDURI! :eek: Nu l-am mai găzit dar lumea bună de pe acest site mă poate crede pe cuvând de pionier că nu minciunesc niciodată. Deci, urmează cel puțin 10 doze apel, rapel, booster, recurs, contestație în anulare, revizuire, retușare, coafare, chituire, tuning, consolidare etc. :-) link către imaginile descrise în comm. de mai sus: https://tazmaniandemoon.blogspot.com/2021/03/covid-19-programat-pana-in-2025.html

# Edelweiss - Ivory Tower Dascăl de Aritimetică Guvernamentală date 16 November 2021 18:08 +38

2020 - 2021; 2021-2022; 2022-2023; 2023-2024; 2024-2025 însamnă... unu, doi, trii, patru, șinși anișori. Boon! 2 doze pe an ori șinși anișori egal 10 împunsături Faizeriste. Amu, din popolația aia rezidentă de vreo 18 milioane a Coloniei, în țară mai sunt vreo 12 milioane, că restul ș-o luat lumea în cap de scârba Trădătorilor de la Guvernare. Acuma înmulțim: 12 milioane ori 10 egal 120 de milioane. BĂI DNA, lăsați-l naibii în pace pe CIA-drogățelul Cîț! N-are nici o vină, prostanul! El n-a făcut decât să execute ÎNTOCMAI ȘI LA TIMP PORUNCILE PĂPUȘARLOR DIN UMBRĂ. Jos labele de pe Cîțul narcoman! Este nevinovat (din născare i se acordă prezumția de nevinovăție, când la botez l-a scăpat mă-sa-n cap pe dușumelele bisericii). Acum capătă credibilitate concluzia de mai sus ”UI DONT TOC ABOT HEALTI. UI TOC ABOT MANII. A LOT OF MANII” ? :-?

# Iata o traducere de pe o pancarta din Canada date 16 November 2021 18:42 +124

Protected people already, must be protected from unprotected people, forcing unprotected people to use protection that did not protect protected people. Oamenii protejați deja trebuie să fie protejați de persoanele neprotejate, forțând persoanele neprotejate să folosească o protecție care nu a protejat persoanele protejate. :-)

# Neanae date 16 November 2021 18:42 +85

Țin la o precizare! NU NUMAI ROMÂNIA E IN COLIMATORUL ASTA! Atenție ca e globală porcăria! Vorbim de resetare, vorbim de un plan de a face “ordine” pe Mapamond. Vorbim de un sistem rafinat de exterminare unde CULMEA CULMILOR e faptul ca “exterminatii” umplu buzunarele BIG Farma, Gates și investitori!!! Căutați in Internet ce zàseră Henry Kissinger in Ianuarie 2009 in legătura cu acest Argument. PLANUL E IN ACT ACUM, DAR GANDIT DE DECENII DE MINȚI DEMENTE

# @ Neanae (by Edel) date 16 November 2021 20:36 +11

Neanae, dar știi ce scrie pe documentele alea sifonate de nederlandezi: Iacătă la primul, cel din 2015 cu „Sistem and method for testing for Covid 19” (cel din 2015 - Da, da!)? :-? „Uitvinder: ROTSCHILD RICHARD [GB]” „Aanvrager: RORSCHID RICHARD [GB]” :eek: nu mai rămâne de căutat decât în google translator: „uitvinder” înseamnă „inventator” iar „aanvrager” înseamnă „solicitant”. :eek: :eek: :eek: :lol: :lol: :lol:

# johanniskraut date 16 November 2021 21:34 +62

intepate-ai... https://theexpose.uk/2021/11/03/worldwide-data-proves-highest-covid-19-death-rates-are-in-most-vaccinated-countries/

# Neanae date 16 November 2021 21:39 +116

Ce a zis Henry Kissinger la World Health Organization Council on Eugenics, 25 febr. 2009 “O data ce masele accepta vaccinarea obligatorie forțată, jocurile sunt făcute! Vor accepta orice - transfuzii, donare de organe - pentru “binele suprem”. Se vor putea modifica genetic copiii și steriliza pentru “binele suprem”. Controlează mințile oilor și vei controla turmele. Producătorii de vaccinuri vor câștiga miliarde, mulți dintre voi aici sunteți investitori. E o mare victorie! Rărim masele, iar masele vor plăti pentru a alimenta serviciile de exterminare”. Fac ceva pe știința mestecată de dementi exterminatori cretini care cred ca ce se întâmpla este … întâmplător și se combate cu STIINȚA! De aia se pune pumnul in gură multor oameni de știință. Criminali tâmpi sataniști … vor plăti. Și L’Imbri- cul cu moț. Nemernic om!

# Edelweiss - Ivory Tower Zicălaș de Măscări, Ocări și Sudălmi date 16 November 2021 21:47 +83

Mey, de fapt dacă stau bine să arunc o geană în catastiful basilicii unde o fost scăpătat cîțul, se pare că aparent avem parte de o adevărată minune: cîțul n-a fost adus pe lume de mama lui, ci de… mătușa lui !!! :o Uimiți de asemenea paradoxală descoperire (kum adik să te nască mătușa ta? :eek: ), am purces la cercetări mai avansate și l-am căutat pe milițianul sectorist de pe strada din Rm. Vâlcea unde se născuse micul cîț. L-am găsit pe sectorist și, spre satisfacția mea, nu era chiar atât de în vârstă încât să nu-și amintească cele petrecute acum 49 de ani, la acea vreme el fiind doar un tânăr plutonier de miliție. M-a servit pensionarul c-o chisea de dulceață (din automatism iute mi-am azvârlit ocheada la papucii din hol) dimpreună cu un pahar cu apă după care și-a început depănarea amintirilor c-o frază șoc: ”cîțul este făcut de o mătușă cu un hoț!”. :o

# Edelweiss - Ivory Tower Zicălaș de Măscări, Ocări și Sudălmi date 16 November 2021 21:48 +61

Ai di pacatili meli, nu-mi ajungea sacrosanta taină a mătușii, amu m-am căpătuit și c-un hoț!” :sad: am cugetat Io* iute, căutând cu disperare, la fața fostului sectorist ceva semne de insanitate. Nimic semne de dileală, așa că am dat de dușcă paharul cu apă pe gât și am tăcut mâlc: Zice fostul sectorist: 8) „- Apăi, se întâmpla prin anii 70-71. Atunci, pe strada ce o aveam în consemn, locuiau două fete bătrâne. Nu știu ce vârstă să fi avut dar erau nemăritate, trecute fiind binișor de vârsta maturității. Toată lumea le spunea „Mătușa”; „mătușa Vasilica” și „mătușa Florina”. Nu le-aș ține minte pe „mătuși” dacă într-o zi n-ar fi sosit la miliție o notă de la Securitate prin care ne informau că una din cele 2 mătuși coresponda cu un viețaș, condamnat pe viață pentru tâlhărie, viol și crimă. Le-am luat în evidența operativă și undeva pe la începutul anului 1970 viețașul a fost eliberat condiționat, după ce ispășise 25 de ani de gherlă.

# Edelweiss - Ivory Tower Zicălaș de Măscări, Ocări și Sudălmi date 16 November 2021 21:50 +62

Surpriza mare a făcut ca viețașul să declare domiciliul și să se stabilească efectiv la cele 2 mătuși. Nimic deosebit în patrulările de rutină până când într-una din zile, mătușa Vasilica a fost internată la maternitate. Dăduse viață unui prunc bicisnic și anemic, pe care-l botezase Florin-Vasilică. :zzz Iarăși nimic spectaculos o perioadă bună de timp până când se petrec simultan 2 evenimente: viețașul a fost iarăși arestat, pentru tâlhărie, viol și omor calificat, și fusese dus la arest. :-x Nevoiți fiind să cercetăm toate circumstanțele, am rămas surprinși când la domiciliul mătușilor nu o găseam decât pe mătușa Florina, dimpreună cu bebelușul acela cu mutră de alian. Mereu îi găseam acasă pe mătușa Florina și niciodată pe mătușa Vasilica. Am intrat la bănuieli, speriați ca nu cumva viețașul s-o fi căsăpit pe mătușa Vasilica. Nici un rezultat nu a dus la vreo pistă care să elucideze misterul dispariției mătușii Vasilica.

# Edelweiss - Ivory Tower Zicălaș de Măscări, Ocări și Sudălmi date 16 November 2021 21:51 +65

Printre alte activități specifice, am analizat și certificatul de naștere al alianului în pelinci: Tata: Viețașul; Mama: Mătușa Florina. Data nașterii 1 aprilie 1972, maternitatea Râmnicu Vâlcea. Băi, las-o dracului de treabă! O fi ea păcăleală de 1 aprilie, dar nici așa. Fuguța la sediu să căutăm nota informativă de cu un an înainte: eu cu mâna mea, plutonier de miliție x-ulescu, scrisesem clar că mătușa Vasilica era cea care s-a internat la Maternitate. Am extins cercetările asupra funcționarului de la primărie și asupra preotului care a oficiat botezul: ambii au declarat pe bază de jurământ că persoanele care au declarat copilul ca născut erau Hoțul și cu mătușa Florina. În fine, cazul s-a închis din lipsă de probe sau victime, mătușa Florina, funcționarul și preotul fiind absolviți de orice vină.

# Edelweiss - Ivory Tower Zicălaș de Măscări, Ocări și Sudălmi date 16 November 2021 21:52 +64

Însă povestea a cam intrat în folclorul urban, inclusiv colegii de școală ai copilului luându-l de multe ori în zeflemea cu formula„ cîțu-mîțu – copchilu făcut de-o mătușă cu un hoț”. Asta este toată povestea!” Nu m-am putut abține să-mi mai lămuresc o nedumerire: „- Totuși, ne puteți spune ce se întâmplase cu mătușa Vasilica? A fost ucisă de viețaș?” Fostul sectorist, mângâindu-și cu șăgălnicie barba, zâmbi și răspunse: „- Da de unde așa grozăvie? Viețașul trăise laolaltă cu ambele mătuși. :-? În ziua în care viețașul a fost iarăși arestat, mătușa Vasilica a căzut în depresie, :sad: și-a încredințat plodul surorii sale, și-a strâns catrafusele și a fugit din țară. Zice-se că a trecut prin Ungaria, a ajuns în Mexic și apoi în Statele Unite.”

# Edelweiss - Ivory Tower Zicălaș de Măscări, Ocări și Sudălmi date 16 November 2021 21:53 +62

„- Și mai știți ceva de ea? (plusez eu iscoditor) „- Daaa, cum să nu. După Marea Loviluție Socialistă din Decembrie a vizitat România împreună cu soțul. Acum e mare cocoană în State, are avere gârlă și este măritată cu un profesor universitar, fost rector al Universității din Iowa.” :lol: ----- Atât e povestea. Fără morală și fără final :sigh:

# PeeSeeDee ATENTIE ! Va veti duce in cap ... date 16 November 2021 23:06 +283

Nu "esista" motiv pe lume ca sa introduceti GREEN-PASS ! Nu exista ! Bozgorii zic ca "trebuie sa-ti platesti spitalizarea dache nu te inoculezi " : bai hunilor , toata lumea a platit taxe la Stat deci nu mami fiti jigodii . Cum a fost scris deja aici : ce ala care fumeaza plateste suplimentar daca face cancer la plamani SAU ala de bea plateste apoi spitalizarea pt. ciroza la ficat ??? Placuze suedeze la UDMR !!!

# Lita date 16 November 2021 23:11 +127

Conditionarea locului de munca de pasaportul nazist poate uni protestele acum razlete in revolta nationala si insurectie antinazista.

# Bravo luju.ro , bravo Razvan ! date 16 November 2021 23:14 +107

Parca , parca se mai intrezareste o speranta ca ne putem opune valului tembel global. 10/10

# Oameni buni sa iesim sa le incalcam noi drepturile date 16 November 2021 23:19 +231

cum ar fi cel la viata , sa vedem ce zic atunci crminalii astia . Observati cum s-au inteles scursurile de la mai toate partidele sa puna presiune pe noi sub diferite forme ! Haideti sa-i doboram cu pietre , sa-i tragem in teapa sau pe roata de fata cu toti acolitii lor ! Nici Hitler , nici Stalin nu au facut ce vor sa faca astia ! :eek: Sa le luam gatu` , zic eu ! Jos Wuhannis , jos Arafat, jos Catu , jos Ciolacu , jos Hunor !

# Deoarece cineva zicea ca Event201 e demult: date 16 November 2021 23:28 +29

CORECT , asa este , iata spre confirmare ceva din Canada (in engleza): https://www.bitchute.com/video/G9Jk9FyPkltv/?fbclid=IwAR2rvDZi5_WbIsq0TFSqVriKiBJcfOYNNQkFD5ujatsJbDcCM8Cj2MT-SQ8

# Doar pentru tentativa si tot ar trebui pedepsiti exemplar! date 16 November 2021 23:45 +94

Cum adica sa-ti bati joc de poporul tau (nu e cazul lui Werner sau Huhor sau Arafat, ei au poporul lor), adica tocmai de CEI CARE TE PLATESC !!! Ei vor sa va extermine , fi prin "vaccin" fie crapati de foame, ca la serviciu nu va mai lasa ! INCREDIBIL !!! Treziti-va oameni buni ca nu e de gluma , chiar vi se intampla acest cosmar ! Daca de maine vor veni sa va ceara obligatoriu un rinichi , ca puteti trai doar cu unul ? PS.Australia e deja lagar; nimeni nu mai misca acolo.

# Opriti nemernicii prin orice mijloace ! date 16 November 2021 23:49 +108

Nu mai stati ca balega , de la revolutie incoace.Astia va iau miseleste , pas cu pas , drepturile. Crapati-le capul cand ii vedeti ; ei deja vor sa va ia dreptul la viata prin impiedicarea de a merge la lucru si sa va injecteze cu ce doresc . NU LE MAI PERMITE-TI ! E TARA VOASTRA , V-ATI NASCUT LIBERI ! NU EI VA AUTORIZEAZA LIBERATEA CI SUNTETI NASCUTI LIBERI ! LA LUPTA !!!

# Toata stima pentru articol ! date 16 November 2021 23:50 +67

Excelent ! Bravo !

# Bubulina date 17 November 2021 04:46 +59

Oameni buni , numai uniti si cu furcile in maini mai razbim !

# Lita date 17 November 2021 08:50 +39

Cand esti amenintat cu moartea prin infometare, nu mai stai la discutii, ci te aperi. https://www.activenews.ro/opinii/Sarutul-lui-Iuda.-PSD-si-PNL-acord-pentru-vaccinarea-obligatorie-170758 "raportul de serviciu/contractul individual de muncă în baza căruia își desfășoară activitatea personalul din cadrul entităților publice și private prevăzute, care nu prezintă certificatul digital emis în condițiile legii, se suspendă de drept, fără plata drepturilor salariale, pe o perioadă de 30 de zile”, se precizează în amendamentul comun al liberalilor și social-democraților. Judecătorii au scutire de la vaccinare

# Alexandru date 17 November 2021 14:56 +39

Nu isi dau seama, dar consecintele introducerii certificatului verde vor fi dezastruoase atat pentru po******tie cat si, mai ales, pentru ei: 1. Cei mai multi romani isi vor pastra optiunea de a nu se vaccina. 2. Cei mai multi nu or sa aiba bani sa isi plateasca testele. 3. Daca isi pastreaza optiunea de a nu se vaccina si certificatul verde se adopta, multi or sa renunte la joburi. 4. Renuntarea la job-uri o sa duca la consecinte sociale si economice dezastruoase. Deja aceste consecinte se fac simtite. 5. Timpul este in defavoarea lor, pentru ca pe zi ce trece apar noi dovezi ca vaccinurile nu rezolva problema si efectele adverse sunt grave, astfel ca cei care nu vor sa se vaccineze vor fi din ce in ce mai hotarati. Cum ziceau si altii, ne imping politicienii in situatia in care sa nu mai avem nimic de pierdut si cu siguranta ca furia o sa fie mare si practic o sa dam de pamant cu "alesii" electoratului, alesi care lupta impotriva propriului popor!

# Băran Gheorghe date 17 November 2021 16:14 +26

Un primar bou , dintr-o primarie vaca a unei localitati din nordul tarii a catadicsit sa faca targ de craciun pentru vaccinati , asa reiese prin deductie logica ( asa conditioneaza accesul, a calculat vaca-bou si limita capacitatii de 30% ) . Pai bai sef bou al unei primarii vaca, ai ridicat prostia la grad de virtute. Ma p-s pe "targul tau", crezi tu ba idiotule ca nu simt datinile si nu le traiesc fara targul tau , bai animal nedomestic?? Ai reusit prin ineptia ta sa enervezi oameni care dealtfel sunt in matca normalului si blandetii , carora le pasa de fiecare semen al lor fara nici-o asteptare la rasplata sau recunostinta. O sa ma intrebati de ce primaria-i vaca !?!?! Pai daca furtunul e sotul furtunei , cum se poate altfel??

# @Băran Gheorghe (by Edel) date 17 November 2021 17:17 +13

Cine poate să fie bowul superlativ din istorisirea ta decât IOAN LUNGU - ETERNA ECZEMA ETERNĂ SUPURANTĂ FAȚA MUNICIPIULUI SUCEAVA! :-x Cine să-l mai asculte pe DO-BI-TO-CUL ăla, care a doua zi după intrarea județului Suceava în scenariul verde, delirează abulic versete inspirate de pe feisbuca cîțului sau a ******i cu batistuță parfumată: „Am făcut un efort deosebit la sfârșitul săptămânii, am adus oameni de acasă, i-am mobilizat să putem săpa gropi pentru toată lumea, să-i înmormântăm, erau familii disperate... Este un indicator care nu lasă loc de interpretări – încă se moare în Suceava și în țară, iar singura soluție să limităm răspândirea virusului este vaccinarea”, a spus primarul Ion Lungu.” :eek: Spune-i BOW CU TALANGĂ, TRAGE APA ÎN MOD REPETAT ȘI SPALĂ BINE MÂNUȚELE CU DEZINFECTANT IDEOLOGIC.

# Alo tampitii ? Green-pass nu a fost creat pt discriminare! date 17 November 2021 17:42 +89

Unde sunteti acum #cacat ??? :eek: Iata ce face Palton-Voda al vostru ! Ceva nu e in regula deloc cu inocularile astea : Cand a venit Statul ultima oara dragi cetateni sa va ajute cu sanatatea ? Mai corect : a venit vreodata Statul asta paralel sa va ajute cu ceva ? NU ! Pai si acum brusc s-a gandit sa va "ajute" fortat ! Cum dracu` ? Ceva e putred, clar. PS. Fratii mei albi pastrati distantarea (fiind cea mai buna metoda) si purtati masca care se pare ca ajuta cat de cat.

# Ana date 17 November 2021 18:32 +53

Dacă marea masă a nevacsinatilor nu se va trezi, eu sigur voi muri înainte de vreme, din câteva motive: 1. Dacă mă îmbolnăvesc, indiferent de ce, nu am acces în spital; 2. Dacă nu mă înțep (și nu o voi face!), nu voi mai avea dreptul sa muncesc, pt a-mi asigura existenta; 3. Dacă ajungem ca in Australia, la vaccinare cu forța, voi prefera sa-mi aleg singură sfârșitul. Ce va face poporul român, acum când se pregătește injectarea copiilor care au împlinit 5 ani, situație pt care statul criminal a cumpărat deja 4.000 de tratamente cu adrenalină, ce vor fi folosite în caz de efect secundar grav imediat post-inoculare?

# Edelweiss - Ivory Tower Press Reviewer date 17 November 2021 19:03 +25

„Pfizer și Moderna obțin profituri combinate de 65.000 de dolari în fiecare minut de pe urma vaccinurilor lor [...], potrivit Medical Xpress. Alianța Po******ră pentru Vaccinuri estimează că cele două companii vor obține anul acesta profituri înainte de impozitare de 34 de miliarde de dolari, ceea ce înseamnă peste 1.000 de dolari pe secundă, :eek: 65.000 de dolari pe minut :eek: sau 93,5 milioane de dolari pe zi.” :eek: Sursa: ActiveNews”

# Tipa date 17 November 2021 19:23 +16

Boul superlativ e maxim penal ca și parfumatul, câți și alți nătângi ca ei. Ce gropi sa sape nătângii și cui că de penali ce sunt și-au sapat propria groapa...

# Tipa date 17 November 2021 19:25 +17

Un fleac, i- am ciuruit....

# Băran Gheorghe date 17 November 2021 19:48 +16

:@ Edelweiss. Povestea umoristica ,aia cu cat, vietas si matusi cred ca are un sambure de adevar da poate si niscavai pulpa. Referitor la" Prevăd în viitor epidemii de gripă sezonieră de tip A sau B cu o rată de mortalitate clinică de peste 50%. Acei 50% robi eterni ai iluzoriei doze de drog spitalicesc Faizăr." Io zic sa stai linistit ca se vor imbolnavi de accident rutier dar de murit tot de covid19 vor muri.Dar se rezolva toate ca cica Oana Pelea a inceput sa aibe regrete, remuscari, relocari de constiinta si alte de astea cu re, iar cuvântul vacile incep cu bou.

# TIPA date 17 November 2021 20:22 +2

Niște nătângi ce se chinuie cu slugile sa fure speriați că nu au cărți....cine dreak să pună botul la la toți penalii....

# Tipa date 17 November 2021 20:45 +3

Nătângii se milogesc prin intermediul comunicărilor din instanța să merg la ei...sa depun întâmpinarea in 25 de zile...nătângilor in zece zile scrie la carte...10 e tare și e Nordic...ha ha Vor să mă împiedice să scriu asta că sa nu râdă băieții de ei...ha ha

# @Ana date 17 November 2021 21:19 +4

La ce se refera antevorbitoarea Ana sunt dozele de adrenalina care se vor injecta copiilor care fac soc anafilactic ca urmare a "vaccinurile" sigure ! :-) PS. Parerea mea : copii cu cat sunt mai mici cu atat fac boala ca raceala sau deloc (fara simptome)deci nu cred ca merita riscul sa fie inoculati cu ceva experimental si nimeni nu stie efectele pe termen lung . In plus firmele producatoare nu pot fi date in judecata caci au semnat cu statele parsive contract de imunitate.

# Fratiilor nu uitati ce ne fac astia PSD+PNL+hunii date 17 November 2021 21:24 +89

Sa ii trimiteti la zero la alegeri ! Atentie , vor sa inoculeze si copii desi se stie ca ei fac natural o forma usoara sau deloc . Iar cineva a cumparat pe ascuns doze de miliarde pt. copii si acum trebuie sa oblige la utilizarea lor... Jos mafia Arafat+Catu+Ciolanis ! Huuooo !

# Edelweiss - Ivory Tower Herald date 17 November 2021 22:55 +24

Un comentator cu nicknamele „Alexandru” precizează în subsolul unui articol de azi din Cotidianul; „În aceste zile se mai petrece o mare mizerie care îl vizează pe unul dintre colegii de breaslă ai dlui Nistorescu. Este vorba despre cazul lui Adrian Onciu de la Mediafax, care a fost pur și simplu radiat din arhiva trustului după ce a anunțat că va face dezvăluiri importante despre modul în care s-a parafat contractul dintre madam’ Ursula și zeitățile de la Pfizer, știți voi, maculatura aia neagră de sus până jos, prezentată po******ției Europei în spiritul ”transparenței și accesului la informații de interes public””

# Link alternativ (mediafax: error 404) date 17 November 2021 23:04 +45

https://saccsiv.wordpress.com/2021/11/16/mediafax-i-a-sters-jurnalistului-adrian-onciu-un-articol-despre-musamalizarea-dosarului-pfizer-ursula-de-36-miliarde-dolari-prima-parte-a-anchetei-despre-sefa-comisiei-europene-si/

# link alternativ 2 (adrian onciu FB) date 17 November 2021 23:07 +6

https://www.facebook.com/adrian.onciu.official

# Tipa date 17 November 2021 23:50 +4

Nu ați văzut natangi mai natangi decât cei ce au dat ordin să fie verificata achiziția dozelor de vaccin chemandu- i pe usristi. Deci sa RADEM: DNA a greșit adresanții ...ha ha ha... DNA trebuia să-i l cheme pe președintele României pt că legea instituie in sarcina sa obligația de a semna acordul între România și Comisie. Ce sa vezi? Am lecturat ANNEX to the Commission Decision on approving the agreement with Member States on procuring Covid-19 vaccines on behalf of the Member States and related procedures și ce sa vezi contractul se încheie între STATE FIIND UN ACORD LA NIVEL DE STAT SI GHINION VINOVAT ESTE CHIAR iohanis ce nu și-a a îndeplinit obligația legală.

# Tipa date 17 November 2021 23:51 +7

Natura juridică a unui act nu este data de titulatura ci de conținut fiind irelevantă denumirea de contract el fiind în realitate un acord între statul român și Comisie ce are o anumită reglementare juridică și în dreptul nostru intern stabilind obligația legală ( ce deriva din lege) în sarcina președintelui României de a semna acordul/ contractul sau actul indiferent de titulatura....ce sa vă zic ...o PLACUTA SUEDEZA inițiatorului demersului DNA...

# dan paunescu date 18 November 2021 00:38 +80

BRAVO! BRAVO! BRAVO! Razvan Savaliuc. Felicitari! Prima riposta coerenta, logica, inteligenta de la inceputul acestei mizerii. Un patriot curajos. Bravo.

# Tipa date 18 November 2021 04:07 +4

tă lumea a înnebunit...le trebe msute de interceptări, musculatura multă că probe. Ia luați de aici Regina probelor: Ursula a încheiat fără baza legala atât acordurile cu statele membre cât și cu pfizer etc. De ce? Sprijinul se poate acorda doar pt anumite situații strict și limitativ prevăzute de disp.art 3alin.2 ce reglementează acțiunile eligibile coroborate cu art.2 3 și 4 din Regulamentul (CE) nr. 1257/96. "" Sprijinul de urgență, astfel cum este menționat la alineatul (1) din prezentul articol, poate include oricare dintre acțiunile de ajutor umanitar care ar fi eligibile pentru finanțare de către Uniune în temeiul articolelor 2, 3 și 4 din Regulamentul (CE) nr. 1257/96." Mai exact pt dezastre calamități naturale, conflicte, războaie și migranți. Am citit și contractul cu pfizer și altele unde precizează că temei Regulation (EU) 2016/369 of 15 March 2016 art 4 etc .Doar că încheierea acordurilor cu statele membre și cu pfizer etc este condiționată de aplicabilitatea

# Tipa date 18 November 2021 04:09 +55

Doar că încheierea acordurilor cu statele membre și cu pfizer etc este condiționată de aplicabilitatea sprijinului prin raportare la anumite acțiuni - le-a am redat mai sus . Altfel zis sunt ilegal încheiate de către Ursula toate contractele de achizitie.

# Tipa date 18 November 2021 04:18 +23

Și mai în rezumat, acțiunile contractele ursulei nu intra in sfera / domeniul de aplicare a regulamentelor europene . Deci toate achizițiile nu au temei legal, sunt ilegale... Altceva?

# @Baran Gheorghe date 18 November 2021 09:40 +2

Povestea este bazată pe evenimente reale ( :lol: ) Când am fost acasă la sectorist, mi-a arătat declarația preotului dată în fața organelor de anchetă. Acolo se preciza CLAR că mătușa Florina a fost cea care, atunci când i-a desfășat pruncul să i-l înmâneze preotului, acesta s-a zvârcolit, mătușa Florina l-a scăpat din mînuri iar alianul în pelinci a făcut un zgomotos „POC” în cap, direct pe dușumeaua bisericii. De asta zicea sectoristul că preotul era sigur că cea care venise la botez fusese mătușa Florina. :lol: Despre Oana am scris pe Coti că e o nouă protagonistă din seria „Am fost un dobitoc!”. Nu m-aș mira s-o văd în Piață, dimpreună cu tudor chirilă, purtând ambii o pancartă comună: hashtagamfostunbou slash hashtagamfostowacă. :eek:

# Haideti sa iesim sambata sa dam dracu` de pamant cu astia ! date 18 November 2021 18:14 +100

UE cand a facut green-pass nu l-a facut pt. discriminare ci ca atunci cand calatoresti intre statele UE , cand ajungi la destinatie sa nu mami stai in carantina 14 zile /sau sa faci test . Doar jigodiile (Arafat+Catu+Werner) noastre locale (pe modelul globalist) l-au adaptat si ne tin intr-o continua stare de alerta astfel incat sa faca ce doresc . Haideti sa le aratam ca nu e asa ! Ei ne ingradesc dreptul la viata , pai sa le ingradim si noi , daca tot e stare de alerta/rebeliune ... TRZESTE-TE ROMANIA , caci imputiti iti va distruge si copii !

# Nu sunt un adept al lui Viktor Orban dar ... date 18 November 2021 23:27 +49

Ia dati cu geana aici sa vedeti un politician de nota spre 10 . Patriot adevarat nu carpa , nu linge clantze , va rog sa urmariti : https://www.stiripesurse.ro/viktor-orban-vrea-revolutie-ue-trebuie-sa-se-reinnoiasca-total-daca-nu-vrea-sa-se-dezmembreze-nu_2102955.html

# PSD stiti expresia "sa va phoot muma-n koor " ? date 18 November 2021 23:40 +92

Daca trece acea mizerie , acea discriminare locala ( caci UE nu a zis niciodata ca ceferticatul verde sa fie ceva care ne lasa si fara salariile mizere) va crap capul , la propriu sa vad ce******aveti in el . BAI MIZERABILILOR, CINE DRACU VA PLATESTE MAI GUNOAIELOR CARE SUNTETI ? SLUGI SPURCATE , NICI NU AVETI CURAJUL SA ZICETI ; TACETI CA NISTE VIERMI ! BLASTEMATILOR ! PS.Toata tara va vota AUR .

# Oameni buni :NU MAI DORMITI PE VOI ! date 18 November 2021 23:48 +59

E clar ca astia nu stiu decat de bataie . Asa cum ei ne iau dreptul la munca , hai sa le luam dreptul sa mai respire , zic ! Echivalent , nu ? Daca acceptati , maine -poimaine va vor cere un rinichi , doar fiindca puteti trai doar cu unul... :sad: HAIDETI LA LUPTA , pentru copii vostri daca nu pentru voi ! Mda stiu aveti lucruri mai bune de facut acasa pe fotoliu ... dar totusi copii astia nu merita libertate ?

# ALEXIA date 19 November 2021 00:01 +5

PSD nu intra la guvernare....

# Wurzula von Stalenin date 19 November 2021 03:34 +51

De ce nu semnam o plangere penala colectiva ? https://www.stopworldcontrol.com/cures/

# ATENTIE! INFIORATOR..., Daca sunteti sesibil/a NU PRIVITI! date 19 November 2021 05:27 +37

Video: The Vaccine Is More Dangerous Than COVID-19 https://blogs.mercola.com/sites/vitalvotes/archive/2021/10/28/video-the-vaccine-is-more-dangerous-than-covid19.aspx https://blogs.mercola.com/sites/vitalvotes/archive/2021/11/14/what-msm-isn_1920_t-reporting-a-pandemic-of-the-vaccinated.aspx https://blogs.mercola.com/sites/vitalvotes/archive/2021/11/09/_1820_we-are-destroying-young-lives-with-experimental-covid-injections.aspx https://blogs.mercola.com/sites/vitalvotes/archive/2021/11/08/british-funeral-director-dead-babies-are-piling-up-in-morgues.aspx https://www.independent.co.uk/news/science/bill-gates-smallpox-terror-attack-b1958789.html https://eu.usatoday.com/story/news/health/2021/11/17/smallpox-vials-found-philadelphia/8649685002/

# O STIRE BUNA date 19 November 2021 05:30 +17

https://www.aradon.ro/mapamond/norvegia-a-reclasificat-covid-19-ca-gripa-obisnuita-1437054/

# Sistemul imunitar natural poate afectat definitiv de mARN? date 19 November 2021 05:51 +57

https://www.nutritruth.org/single-post/the-covid-orchestra-board-of-trustees-the-names-of-the-people-killing-humanity https://www.naturalnews.com/2021-11-17-dismissing-natural-immunity-cdc-abandons-herd-immunity.html

# Moamă ! Cititi si va cruciti spre ce se duce "green-pass" date 19 November 2021 16:23 +114

Nu fac reclama la SRI-stii de la "Stiri pe sursele.. lui Coldea" dar n-am gasit altundeva; https://www.stiripesurse.ro/se-pregateste-urmatorul-big-brother-acces-la-servicii-publice-pe-baza-portofelului-european-ce-inc_2103185.html apoi cum se ingradeste accesul la informare https://blacknews.ro/fda-tine-ascunse-55-de-ani-datele-de-autorizare-ale-vaccinului-pfizer/ si apoi un Stat liber https://www.stiripesurse.ro/statul-american-florida-alege-libertatea-angajatorii-nu-au-voie-sa-le-ceara-angajatilor-sa-se-vaccineze_2103915.html

# PSD iesiti dracu` de la guvernare ! date 19 November 2021 18:30 +62

Stim ca sunteti SRI , multi , dar macar sa scapam de progresisti , sa-i blocam ca ne omoara cu zile ! AUR ! AUR ! AUR ! * *nu ca ar fi niste super-stars dar e ce-a mai ramas sa faca majoritar opozitie cu PSD

# Blocati usile la camera deputatilor date 22 November 2021 18:21 +124

cand se voteaza green-pass si sa le luam si noi drepturile , de exemplu , dreptul la viata ! Ei ne vor lasa fara servici , deci merita , fiind echivalent ! "Vaccinatii" sa nu va aud gurile : sunteti protejati , gura !!! :-* Cata vrajeala se face sa protejam , sanki, comunitatea ... ; adica cine ? Inoculatii sa se duca sa-si faca si doza 3 in tacere , fiind super-protejati , in capul lor ! ;-)

# Vreau sa dau cateva exemple date 22 November 2021 18:29 +48

(am mai zis dar insist ) avand harta https://gisanddata.maps.arcgis.com/apps/dashboards/bda7594740fd40299423467b48e9ecf6 in fata ; UK sigur s-au iintepat cu AstraZeneca , comparam curbele verde cu vaccinul si rosie cu infectarile , dupe inoculare . La fel Germania unde partial a fost AstraZeneca+altceva care nu stiu aceeasi situatie ; apoi Austria la fel curba vaccinarilor urmata (!!!) de cea a infectarilor. Iata India cu vaccinul lor ca dupa curba verde urmeaza o pauza in infectari , curba rosie... PS.Arafat si clica ascunsa ce ne hotareste soarta , nu ai nici o "esplicatie" ? :eek:

# Daca voteaza mizeria aia dicriminatorie (gree-pass) , date 23 November 2021 16:29 +85

MOARTE PSD !!! Trebuie sa dispara acest partid infect plin de SRI-sti vandut la straini. PNL va ajunge sub 10% singuri fara "ajutor" : excelent , era cazul ! O mare parte e contributia lui Cîțu-Mîțu; bravo "bratienilor" care au ales un ocnas! Dragi romani votati AUR , nu ca ar fi ceva grozav dar e tot ce ne ramane , se pare. PS. Felicitari luju.ro , in spetza Razvan : jos palaria pt. articol !

# Sosoaca presedinte ! date 23 November 2021 22:37 +170

Decat Lulutza ... :-x Auziti ca vor sa-l puna (UE) pe dihorul de la Cotroceni prim-ministru si pe cucuveaua_mov_grasana in locul lu` asta ! :P PS. AUR ce se mai aude cu suspendarea carnatului ?

# STOP GREEN-PASS ! date 24 November 2021 23:02 +71

Nu are absolut nici un rol in combaterea pandemiei ! :eek: PeeSeeDee atentie sa n-o luati pe cocoasa , ca prostii ...degeaba . Nu ajuta ; aduceti medicamente , faceti carantina 14 zile in tara ca e mai acceptabila decat mizeria aia . In plus carantina functioineaza si pentru inoculati. AUR ! AUR ! AUR ! :-*

# Corect ! PSD , daca vine un functionar UE date 25 November 2021 18:05 +48

sa ne certe (!!!) nu inseamna ca e pe tarlaua ma-sii si are dreptate ! Tot mai mult inclin sa tanjesc dupe ROEXIT ... Sclavetii care credeti ca nu va vor mai primi apoi : relaxati-va , toata lumea vrea sclaveti ! Ce credeti ca vor aduce "verii" lui Arafat sa-si miroasa picioarele de 5 ori pe zi , in loc sa fac treaba ?! Sau cioromela ? Traiasca Romania libera si suverana ! S-o pastram curata pt. copii nostri.

# Sper ca Rafila il trimite pe Arafat la Smurd si ...atat ! date 26 November 2021 20:31 +56

Arafat agaseaza deja . Imi zice el palestinianul ce am voie eu romanul, de ziua nationala .... ; cum bizda ma-sii vina treba asta ?! :eek: Mia incet pe scari si cu starea de alerta ! Ba , AJUNGE , ca deja imi crapa capul , la figurat, si voi iesi sa vi-l crap pe al vostru, la propriu ! GATA ! AJUNGE ! NU MAI SUPORT si ca mine multi ! :o Nu vi se pare ca exagerati cu atatea chestii obligatorii , si de atat de mult timp ? PS.Ursula **** mortii ma-tii , cum ai negociat tu zeama aia injectabila pt. noi ; tu si cu Melinda Gates.

# Imi explica si mie cineva, preferabil un "expert" date 26 November 2021 20:41 +50

cum ajuta in combaterea pandemiei , mizeria aia de certificat ? Mda stiu , ajuta (sanki) la calatorie , cica sa nu te mai tina in carantina ... Pai nu ar fi mai bine sa te testeze la sosire si daca esti infectat sa stai in caratina/puscarie14zile ? Cam totul se poate regla prin teste, care ar trebui sa fie pe toate gardurile. Vaccinul doar pt. cei ce cred in el, in sensul ca s-ar putea sa t eajute sa faci o forma mai usoara (inca nu e dovedit, nici asta). Testati, testati , testati !

# Bai Rafila , te vad priceput ...analyze this date 29 November 2021 23:33 +301

daca tu ma obligi sa nu merg la lucru (decat daca imi scoti un rinichi sau ceva similar, oricum aici se va ajunge) practic ma vrei mort ; pai atunci se schimba treaba total si va fi care pe care , caci si eu te vreau mort ! Ca nu ma lasi la disco , festivaluri, birturi , mai merge dar cand te atingi de drepturi esentiale , la viata (de libertate nici nu mai amintesc) PAI TE OMOR CLAR si ma pish pe legea voastra ! Mda , stiu suna nasol ; la fel cum suna si pentru mine faptul ca nu ma lasi sa traiesc ! PS.Voi regreta un singur lucru : ca nu va pot extermina pe toti care ati propus si pe cei ce au votat inofmetarea pana la moarte , practic, a po******tiei. Nu e amenintare , e promisiune. Ia-o pe asta !

# Iata dragii mosului ca Cristian Terhes avu dreptate date 29 November 2021 23:57 +58

Imi cer scuze luju ca trebuie sa postez aici dar merita , pentru cei care macar inteleg engleza vorbita https://www.youtube.com/watch?v=nYIJxoh7gqw PS. C.Terhes , iata dara ce contineau paginile acelea mascate din contractele de "vaccinuri" pe care le mentionai aici https://www.youtube.com/watch?v=t7gO1byQozk

# Rafila : STOP , mizeria aia de certificat ! date 30 November 2021 17:11 +142

Din moment ce si inoculatii iau virusul , transmit virusul, fac boala si chiar mor , atunci ce rost medical mai are cacatul ala de certificat ? Chiar nu are nici o logica ! Veti distruge economia , caci e clar ca nu toti se vor vaccina ! Oricum este penurie de mana de lucru ... Bata-Va Tatal sa Va bata de blestemati nenorociti ! Cine dracu` va plateste si va indobitoceste , Bill Gates prin fundatia sa si apoi via tarfa (la propriu , cititi cine este monoparentala ce a plecat la curvasarit prin USA, la un moment dat) de Ursula ? :eek:

# Vad ca s-a mai zis , dar niciodata destul, se pare : date 30 November 2021 22:18 +69

PeeSeeDee , aveti grija ca zburati de pe scena politica cu "ceferticat" cu tot ! TREZITI-VA ! Nu exista motive sa bagati certificat doar ca asa va cer speriatii aia din occident ; nu aia va "plateste" ..ci noi ! ATENTIE ! Cum sa va mai platim daca voi faceti terorism vaccinal cu noi ? Aprobarea certificatului este liber la crima ... Va fi "license to kill" dar pe dos. Mai e timp sa ziceti NU strainezilor care vor sa va impuna cu ce sa ne injectati . Calmati-va ca sunteti la limita si aia fragila, fiind coalitie.NU doar distrugeti economia ci iasa cu razmerita !

# Din colectia "cititi si va cruciti" date 30 November 2021 23:57 +47

Ba , sincer credeam ca Radu Tudor e baiat de comitet ... Gresit ! Iata : https://www.bugetul.ro/sorin-rosca-stanescu-face-legatura-intre-raed-arafat-radu-tudor-si-un-ong-care-a-primit-peste-2-milioane-de-euro-de-la-guvern/ despre Arafat incet , incet , m-am lamurit ca are alta agenda decat sanatatea po******tiei.

# Foarte interesant : scriitorul Alexandru Petrila parca date 1 December 2021 16:23 +40

a zis sa se faca lege in care incalcarea Constitutiei sa fie pedepsita ca o crima ! Beton ! Vreau ! Ce zici Wernere , te bagi ? :-) PS. AUR , hai cu proiectul de lege !

# LA MULTI ANI DRAGI ROMANI, PATRIOTI ! date 1 December 2021 21:06 +51

De noi depinde sa nu fim calcati in picioare , din nou . Va mai amintiit cati ani ne-a luat (dracu`) sa platim datoria pe vremea lui Ceausescu? Stati sa vedeti acum! Daca considerati ca e mai confortabil sa schimbati destinul copiilor nostri din fotoliu : VA INSELATI ! Nimeni nu o va face pentru noi ! PS. Se pare ca derbedeii nu se vor lasa , nici macar dupa ce inoculeaza lumea fortandu-i sa-si plateasca singuri moartea sau efectele ; mai sunt si alte virusuri (nu doar fumigene de tulpini) care asteapta. https://www.centerforhealthsecurity.org/event201/

# Domnule Rafila , date 2 December 2021 17:13 +52

nu credeti ca ar trebui , totusi, dupe 2 ani, sa vina si la noi vreamea ca testarea sa fie prioritara ? Este mult mai acceptata de toata lumea si in plus se actiooneaza exact pt. gasirea si constientizarea infectatilor ! Distantare , masca , testare , spalare , asta e reteta iesirii din plandemie. PS. Stim cu totii ca va forteaze Ursula si Catu ca sa cheltuiti "vaccinurile" deja cumparate cu banii nostri dar fara sa en consulte (!!!). Nu ! Stop vaccinarilor si tarile s-o dea in judecata pe Ursula , personal , sa plateasca vaccinuri nefolosite! PS.2 Pentru amicul ce ne-a trimis la "event201" : ai dreptate , ne ia dracu` , iata ce am gasit cotrobaind pe acolo (ne asteapta alti virusii cu adevarat mortali)https://www.centerforhealthsecurity.org/resources/fact-sheets/

# Tot din colectia "cititi si va cruciti" date 3 December 2021 16:21 +38

Iata unde se duc banii dvs. (de l abuget) https://www.bugetul.ro/sorin-rosca-stanescu-caracatita-arafat-a-fost-intoarsa-cu-rotile-in-sus/ si inca ceva foarte tare in ton cu ce citim si pe luju https://www.stiripesurse.ro/varujan-vosganian-cere-explicatii-cu-867prc-vaccinati-portugalia-are-de-trei-ori-mai-multe-infectii-decat-romania_2122350.html deci "vaccinarea" e de porc, ca sa nu zic de ******t !

# Corect ! Varujan sa-l inlocuiasca urgent pe Arafat ! date 3 December 2021 23:09 +50

Nu se mai poate cu micutul jucaus palestinian plin de putere . PS.Bai dobitocule , tu iti dai seama ce ti se poate intampla daca bagi serul in copii si se va descoperi vreo problema acolo , fie si peste cativa ani ??? Romanii vor face macel pentru copii lor ; o sa vezi, cred ! Noi am trecut prin securism/dictatura odata si deci nici o lege nu te va scapa de furia oamenilor , nici pe tine (care esti vazut ca promotorul terorii) si nici pe altii de care lumea isi va mai aminti, ca de exemplu Catzu.

# Diana Mateescu date 4 December 2021 07:22 +77

Nu certificat verde

# Testele trebuie sa predomine ! date 6 December 2021 23:03 +29

Pai daca omul se testeaza si e negativ mai Arafat scabros, ce dracu mai vrei cu carantinarea de 14 zile / 10 zile ca nimeni nu mai intelege ?! Cea mai tare e persoana testata negativ !!! Ca nu e infectata si deci nu blocheaza un loc in spital si nici nu transmite; inoculatii ,se pare, deocamdata , ca ar face forme mai usoare a bolii dar nu e dovedit ; poate faceau oricum forme mai usoare si atunci concluzia e chiar nasoala : "vaccinurili" e de******, ca sa nu zic de******! Rafila spune-i la fraier sa-si vada de SMURD ca e varza ...

# Arafat e dracu` care-si baga coada.STOP date 8 December 2021 22:55 +28

Trebuie dat jos urgent. STOP.

Adauga comentariu

:D :lol: :-) ;-) 8) :-| :-* :oops: :sad: :cry: :o :-? :-x :eek: :zzz :P :roll: :sigh:

DISCLAIMER

Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

EDITORIAL

Vorbe de fumoar

Vorbe de fumoar – 12.07.2024 – Zeci de procurori vor sa devina si sa ramana sefi

+ DETALII

FACEBOOK

Utlimele comentarii
Cele mai citite
LUMEA JUSTITIEI
Arhiva