24 July 2024

"In mintea stramba si lucrul drept se stramba"
- parintele Arsenie BOCA

PENSIONARE REFUZATA DE CSM – Sectia pentru judecatori a CSM a respins eliberarea din functie prin pensionare solicitata de judecatoarea Stefania Eugenia Vasile de la Judecatoria Motru. Celelalte 12 cereri de pensionare au fost aprobate (Lista)

Scris de: G.T. | pdf | print

12 October 2023 11:06
Vizualizari: 6599

Judecatoarea Stefania Eugenia Vasile de la Judecatoria Motru trebuie sa mai astepte pana cand va putea pleca din magistratura. Asta intrucat cererea de pensionare pe care a formulat-o a fost respinsa.


 

Decizia de respingere a solicitarii de eliberare din functie prin pensionare, formulata de judecatoarea Stefania Eugenia Vasile, a fost luata in sedinta de miercuri, 11 octombrie 2023, de Sectia pentru judecatori a CSM (foto). Motivele refuzului vor fi aflate in momentul in care CSM va publica hotararea prin care a respins cererea de pensionare.

In schimb, in aceeasi sedinta, Sectia pentru judecatori a CSM a admis cererile de pensionare depuse de 12 judecatori.


Iata deciziile Sectiei pentru judecatori a CSM:


1. Eliberarea din functie, prin pensionare, a domnului ONISOR MIHAI DANIEL, judecator la Curtea de Apel Bucuresti, in prezent director adjunct al Scolii Nationale de Grefieri.

2. Eliberarea din functie, prin pensionare, a doamnei LUPASCU OCTAVIA ISABELA, judecator la Curtea de Apel Constanta.

3. Eliberarea din functie, prin pensionare, a domnului ARABELEA FANEL GABRIEL, judecator la Curtea de Apel Craiova.

4. Eliberarea din functie, prin pensionare, a doamnei TRIFAN IRENA, judecator cu grad profesional de curte de apel la Tribunalul Teleorman, delegata la Curtea de Apel Bucuresti.

5. Eliberarea din functie, prin pensionare, a doamnei MIRICA MELENTINA NICOLETA, judecator cu grad profesional de curte de apel la Tribunalul Constanta.

6. Eliberarea din functie, prin pensionare, a doamnei CALIN DANIELA, judecator la Tribunalul Constanta.

7. Eliberarea din functie, prin pensionare, a doamnei ILIES ARIANA-LACRIMIOARA, judecator la Tribunalul Cluj.

8. Eliberarea din functie, prin pensionare, a doamnei DOMOCOS CARMEN ADRIANA, judecator la Tribunalul Bihor.

9. Eliberarea din functie, prin pensionare, a doamnei POELINCA LILIANA SANDUTA, judecator cu grad profesional de tribunal la Judecatoria Botosani, in prezent inspector judiciar in cadrul Inspectiei Judiciare.

10. Eliberarea din functie, prin pensionare, a domnului CIOARA ADRIAN CRISTIAN, judecator la Judecatoria Alesd.

11. Eliberarea din functie, prin pensionare, a domnului PARALESCU EUGEN-EMIL, judecator la Judecatoria Tulcea.

12. Eliberarea din functie, prin pensionare, a doamnei MOS ANAMARIA-LUMINITA, judecator cu grad profesional de tribunal la Judecatoria Cluj-Napoca.

2. Sectia pentru judecatori a Consiliului Superior al Magistraturii a hotarat respingerea cererii de eliberare din functie, prin pensionare, a doamnei VASILE EUGENIA STEFANIA, judecator cu grad profesional de tribunal la Judecatoria Motru.

Comentarii

# TULUS Marin Olt date 13 October 2023 22:51 +1

Păi, vedeti unde nu este constitutionala legea pensionarii pt magistrati? Cine sa hotarasca asa, arbitrar, CSM? De ce nu se promulgă o lerge pt determinarea in mod precis a pensionarii in functie de varsta, dar nici pe de parte nu pot fi pensionati la 40 /50 ani, pt ca este o favorizare, discriminand pe toate celelalte categorii socio profesionale,dar nici sa aibă pensie specială pt că s/ar continua procesul de favorizare in detrimentul celorlalte categorii sociale. Cu alte cuvinte, noi suntem un stat mafiot in care avem dublă masură pentru aceasta categorie de functionari , dar nu numai pentru ei , ci si pentru altii, cum sunt functionarii din administratie; au limite maxime si minime pentru a stabili ei salariile si sporurile, unele aberante, fără ratiune, CCR a favorizat astfel pe toate aceste categorii si este un fel de PCR .Se impune cercetarea tuturor judecatorilor CCR pt coruptie!!!!

# Camelia date 13 January 2024 02:38 0

Redactiei Luju: pentru ieșirea la pensie a magistraților de ce se cere aprobarea CSM? Ăștia nu sunt ca noi ceilalți, cu barem de vârsta si vechime? Mulțumesc

Adauga comentariu

:D :lol: :-) ;-) 8) :-| :-* :oops: :sad: :cry: :o :-? :-x :eek: :zzz :P :roll: :sigh:

DISCLAIMER

Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

EDITORIAL

Vorbe de fumoar

Vorbe de fumoar – 23.07.2024 – Judecatoarea la care a picat gruparea Coldea

+ DETALII

FACEBOOK

Utlimele comentarii
Cele mai citite
LUMEA JUSTITIEI
Arhiva