18 May 2024

"In mintea stramba si lucrul drept se stramba"
- parintele Arsenie BOCA

Luju

PLEACA O PROCUROARE LAUDATA DE KOVESI – Se pensioneaza procuroarea Dana-Mirela Borcuti, sefa Parchetului de pe langa Tribunalul Maramures. In 2011, cand era sefa Parchetului de pe langa Judecatoria Baia Mare, Procurorul General Laura Kovesi a evidentiat-o pe Borcuti „pentru merite deosebite in activitatea profesionala desfasurata”. Vedeti ce alti judecatori si procurori cer sa iasa la pensie (Lista)

Scris de: V.B. | pdf | print

21 August 2023 18:23
Vizualizari: 5926

O procuroare elogiata de Laura Kovesi in 2011, cand Luluta era sefa PICCJ, solicita acum sa iasa la pensie. Cererea ei va fi discutata de catre Sectia pentru procurori din Consiliul Superior al Magistraturii in sedinta de joi, 24 august 2023.Este vorba despre Dana-Mirela Borcuti, cea care din 2016 incoace conduce Parchetul de pe langa Tribunalul Maramures (cu delegare din 2022, cand i-au expirat cele doua mandate succesive de cate 3 ani ocupate prin concurs). Anterior, intre 2010 si 2016, Borcuti a condus Parchetul de pe langa Judecatoria Baia Mare. In 2011, de Ziua Justitiei, Procurorul General Laura Kovesi a evidentiat-o – alaturi de alti aproape 300 de procurori – „pentru merite deosebite in activitatea profesionala desfasurata” (click aici pentru a citi).


Celelalte procuroare care cer sa iasa la pensie sunt:


- inspectoarele judiciare Nicoleta Rhfir (de la PT Constanta) si Crenguta Andreea Lionte (foto – de la PT Galati);

- Mihaela-Rodica Chicea, adjuncta PCA Alba Iulia;

- Anca-Mirela Fracea, sefa Sectiei judiciare de la Parchetul de pe langa Curtea de Apel Alba Iulia.


In alta ordine de idei: exista doua cereri de pensionare si din zona instantelor. Este vorba despre judecatoarele Ecaterina Grigore de la Curtea de Apel Constanta si Nicoleta Alexandru de la Tribunalul Prahova.


sursa foto: Cuvantul Libertatii

Comentarii

# DODI date 21 August 2023 19:34 +1

În viață este important cine și când te laudă. O laudă din partea slujirii atârnă în prezent ca o piatră de moară. Nici înainte nu era mare scofală doar că acum mulți își ”permit” să spună ce gândesc.

# santinela date 22 August 2023 07:30 0

Daca a laudat-o Kovessi este ca si cum vorbesti de funie in casa spanzuratului !

# cârcotaș date 23 August 2023 16:34 -13

Abia acum, din pensie, o să-si poată cumpăra mai mult material pentru rochii, să nu i se mai vadă toată anatomia. Lucra în serviciul public și arăta cât mai mult...

Adauga comentariu

:D :lol: :-) ;-) 8) :-| :-* :oops: :sad: :cry: :o :-? :-x :eek: :zzz :P :roll: :sigh:

DISCLAIMER

Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

EDITORIAL

Vorbe de fumoar

Vorbe de fumoar – 17.05.2024 – Procuror cu demisia trimisa la CSM

+ DETALII

FACEBOOK

Utlimele comentarii
Cele mai citite
LUMEA JUSTITIEI
Arhiva