19 June 2024

"In mintea stramba si lucrul drept se stramba"
- parintele Arsenie BOCA

PRELUNGIRE PENTRU URMASUL LUI LUCICA – Procurorul Nicolae Marin va fi delegat pe alte sase luni la conducerea DNA Ploiesti. In paralel, Sectiei pentru procurori a CSM urmeaza sa avizeze revocarea din DNA a vestitului Lucian Onea. Procurorul Claudiu Dumitrescu primeste o noua delegare la sefia Serviciului de combatere a infractiunilor de coruptie impotriva intereselor finanicare ale Uniunii Europene

Scris de: G.T. | pdf | print

13 January 2019 12:00
Vizualizari: 4669

Procurorii din Consiliul Superior al Magistraturii urmeaza sa discute in sedinta din 15 ianuarie 2019 o serie de probleme legate de activitatea Directiei Nationale Anticoruptie. Este vorba mai exact despre prelungirea delegarii unor procurori in functii de conducere, revocarea si incetarea activitatii in cadrul DNA in cazul altora sau delegarea pe functii de conducere.


Concret, Sectia pentru procurori va discuta propunerea de prelungire a delegarii procurorului Nicolae Marin (foto) la conducerea DNA Ploiesti. Nu va fi insa decat o simpla formalitate, Nicolae Marin urmand sa primeasca inca sase luni la sefia DNA Ploiesti. In aceeasi sedinta, Sectia pentru procurori a CSM va lua in discutie si cazul predecesorului lui Nicolae Marin, fostul sef al DNA Ploiesti Lucian Onea, zis “Lucica”. Mai exact, procurorii din CSM urmeaza sa avizeze cererea sefului interimar al DNA Calin Nistor de revocare a lui Onea.

Altfel, pe ordinea de zi a Sectiei pentru procurori a CSM figureaza prelungirea delegarii lui Claudiu Dumitrescu la sefia Serviciului de combatere a infractiunilor de coruptie impotriva intereselor finanicare ale Uniunii Europene, precum si propuneri de delegare in functii de conducere a altor procurori sau de incetare a activitatii in parchetul anticoruptie.

Iata punctele de pe ordinea de zi a Sectiei pentru procurori a CSM referitoare la activitatea DNA:

-Propunerea de delegare in functia de procuror sef al Serviciului registratura, grefa, arhiva si relatii cu publicul al Directiei Nationale Anticoruptie, a doamnei DUMITRACHE DANIELA, procuror in cadrul Directiei Nationale Anticoruptie - nivel central.

-Propunerea de prelungire a delegarii in functia de procuror sef al Serviciului Teritorial Ploiesti al Directiei Nationale Anticoruptie a domnului MARIN NICOLAE, procuror in cadrul Directiei Nationale Anticoruptie - nivel central.

-Propunerea de prelungire a delegarii in functia de procuror sef al Serviciului de combatere a infractiunilor de coruptie impotriva intereselor financiare ale Uniunii Europene din cadrul Sectiei de combatere a infractiunilor asimilate infractiunilor de coruptie a Directiei Nationale Anticoruptie a domnului DUMITRESCU CONSTANTIN CLAUDIU, procuror in cadrul Directiei Nationale Anticoruptie - nivel central.

-Propunerea de delegare in functia de procuror in cadrul Directiei Nationale Anticoruptie - Serviciul Teritorial Timisoara a doamnei TROACA SIMONA, procuror in cadrul Parchetului de pe lânga Judecatoria Timisoara.

-Nota privind solicitarea de avizare a revocarii domnului procuror Onea Lucian de la Directia Nationala Anticoruptie - Serviciul Teritorial Ploiesti.

Comentarii

# Kolea date 13 January 2019 18:09 +1

Doamna Dumitrache Daniela a fost sef al serviciului pentru care este propusa vreo 13 ani. Daca legea impune numai 2 mandate de procuror sef, 6 ani, nu cumva este o abatere de la principii. Cred ca se abuzeaza de delagari. Mai cunoasteti alt caz in tara?

# Nicolae Clivet date 13 January 2019 18:33 +2

Doamna Dumitrache Daniela ar fi trebuit sa fie cercetata pentru neglijenta in sevicu. La data de 19 decembrie 2012 a transmis prin posta la domiciliul meu comunicarea privind o sanctiune disciplinara. Ulerior, la data de 03.01.2013, cu acordul doamnei Drexler, mi-a inmanat niste copii de la comunicarea precedenta din 2012, in biroul dumneaei, facand sa para ca procedura de comunicare s-a infaptuit la 03.01.2013. Nu a informat pe procurorul sef al DNA de atunci si a indus in eroare si instant dde judecata, "neglijand sa comunice adevarul

Adauga comentariu

:D :lol: :-) ;-) 8) :-| :-* :oops: :sad: :cry: :o :-? :-x :eek: :zzz :P :roll: :sigh:

DISCLAIMER

Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

EDITORIAL

Vorbe de fumoar

Vorbe de fumoar – 18.06.2024 – Sentinta TMB motivata dupa 16 luni

+ DETALII

FACEBOOK

Utlimele comentarii
Cele mai citite
LUMEA JUSTITIEI
Arhiva