22 March 2023

"In mintea stramba si lucrul drept se stramba"
- parintele Arsenie BOCA

PROCURORUL SCANDALAGIU PRINS IN CORZI – Plangere penala impotriva lui Dragos Muntean de la Parchetul Judecatoriei Alba Iulia, acuzat ca a facut scandal intr-un restaurant in care avea interzis: „A amenintat angajata societatii: 'Tu stii cine sunt eu? Vrei sa iti arat ca fac sa dispari de aici?'... A comis un abuz de putere, in concurs cu infractiunea de amenintare, folosindu-se de calitatea de magistrat, chiar in afara exercitarii atributiilor de serviciu, incercand sa intimideze” (Documente)

Scris de: George TARATA | pdf | print

14 August 2016 12:12
Vizualizari: 7638

Se complica lucrurile pentru procurorul Dragos Muntean (foto) de la Parchetul Judecatoriei Alba Iulia. Este vorba despre procurorul acuzat ca a facut circ intr-un restaurant in care avea interzis din cauza mai multor incidente in care ar fi fost implicat, cum ar fi refuzul de a achita nota de plata. Plangerea a fost depusa la Parchetul Judecatoriei Albva Iulia, iar autorul ei este Alin Ignat, managerul restaurantului si consilier local din Alba Iulia, cel care a dezvaluit pe Facebook scandalul cu procurorul Dragos Muntean. In paralel, Alin Ignat a sesizat si CSM, aratand ca, prin comportamentul sau, Dragos Muntean a afectat prestigiul Justitiei si profesia de magistrat.


Concret, Alin Ignat il acuza pe Dragos Muntean ca a comis un abuz de putere si infractiunea de amenintare. Ignat relateaza in plangerea penala ca, in momentul in care angajata restaurantului l-a informat ca nu va fi servit, procurorul a incercat sa o intimideze pe aceasta, fluturand legitimatia de serviciu. Mai mult, sustine Alin Ignat, Dragos Muntean ar fi amenintat-o pe angajata localului, spunandu-i: „Tu stii cine sunt eu? Vrei sa iti arat ca fac sa dispari de aici?”.

Pe de alta parte, Alin Ignat a formulat plangere penala si impotriva celor doi politisti care au amendat-o pe angajata restaurantului, dupa ce au venit la local fiind chemati de procurorul Dragos Muntean.

Iata plangerea penala formulata de Alin Ignat la Parchetul Judecatoriei Alba Iulia impotriva procurorului Dragos Muntean:

Subsemnatul Ignat Ion Alin Dan, prin prezenta plangere penala, va aduc la cunostinta urmatoarele:

La data de 3.08.2016, numitul Muntean Dragos, procuror la Parchetul de pe langa Judecatoria Alba, a vizitat, impreuna cu sotia, restaurantul pe care il conduc. La indicatiile subsemnatului si in urma unor evenimente neplacute anterioare repetate, ale caror protagonisti au fost, angajata societatii, Bregar Andreea, a refuzat servirea celor doi, motivand aceasta decizie si rugandu-i sa paraseasca incinta. In momentele ce au urmat, sus-numitul a amenintat angajata societatii spunandu-i, citez: 'Tu stii cine sunt eu? Vrei sa iti arat ca fac sa dispari de aici?'. Ulterior a scos din buzunar legitimatia de procuror continuand atitudinea amenintatoare, in plina activitate a restaurantului, tulburand ceilalti clienti prezenti.

In cele din urma, vazand ca angajata nu isi schimba decizia, au parasit unitatea, sesizand telefonic organele de politie care, depasindu-si la randul lor competenta, s-au prezentat la punctul nostru de lucru. Sus-numitul a determinat astfel si atitudinea abuziva a agentilor de politie, care au solicitat, NEJUSTIFICAT, angajatei societatii sa se legitimeze, intocmind apoi un proces verbal contraventional, pentru refuzul acesteia de a se conforma. Mai mult decat atat, activitatea comerciala a unitatii noastre a fost intrerupta in tot acest timp, determinand nelinistea, neumultumirea si, ulterior, plecarea clientilor care nu au mai putut fi serviti. Acestea din urma se traduc intr-un prejudiciu produs societatii pe care o reprezint, atat de ordin material cat si de imagine, dar si in lezarea drepturilor si libertatilor persoanelor fizice si juridice implicate. Subliniez si faptul ca angajata societatii noastre se afla in situatia de a plati o amenda prevazuta de un proces verbal intocmit abuziv, cu incalcarea legii si la presiunea procurorului Muntean.

Mentionez ca, in sustinerea afirmatiilor mele, angajatii societatii, prezenti in acea zi, pot depune marturie. De asemenea, putem pune la dispozitie inregistrarile video de pe camerele de supraveghere aflate in incinta restaurantului.

In concluzie, consider ca procurorul Muntean a comis un abuz de putere, in concurs cu infractiunea de amenintare, folosindu-se de calitatea de magistrat, chiar in afara exercitarii atributiilor de serviciu, incercand sa intimideze angajatii unei societati comerciale, cu ajutorul organelor de politie si al legitimatiei de procuror, in mod ilegal.

Prin prezenta plangere, solicit tragerea la raspundere penala a faptuitorului.

Va multumesc!

*Cititi aici sesizarea trimisa la CSM in legatura cu procurorul Dragos Muntean

*Cititi aici plangerea penala impotriva politistilor chemati de procurorul Dragos Muntean

Comentarii

# free date 14 August 2016 15:41 -5

domnul lăutar ajuns pe merite consilier local, Ignat Ion Alin Dan sustine ca dl. procuror a deranjat ceilalti clienti din local. Cred ca clientii deranjați erau ascunsi pe sub mese, ca pe video nu se vede gram de client, la acest local de fițe, care este :))))

# Ovidiu date 14 August 2016 17:43 +4

Plângerea este îndreptată greșit. Unitatea de parchet nu este Parchetul de pe lângă Judecătoria Alba Iulia. Oricum nu iese nimic din speța asta.

# Cosette date 14 August 2016 19:23 -6

Episodul al 2 -lea,consilier local prins in corzi urmarea a plangerii consumatorilor la OPC.Stelele,margaretele sau alte ;flori;se acorda unui local in functie de calitatea serviciilor,nu-i asa?Serviciile de proasta calitate au consecinta retragerii unei stele sau margarete ,asa sa fie?Asteptam episodul urmator cu mult interes!

# free date 14 August 2016 23:55 +2

plangerile is mai mult boceli.... putea sa-si plateasca un avocat sa formuleze plangerile, daca tot deranjeaza organele Statului

# geo date 15 August 2016 16:43 +1

Abuz in serviciu in concurs cu amenințare??? Mda...in esenta s-a inteles atitudinea care ar fi trebuit sancționată primordial de inspecția judiciară. ...Dar, deh, daca era o cerere de apărare a reputației profesionale dădeau si o leaoraca de comunicat de presa...

# jean valjean date 15 August 2016 23:01 +4

la acel moment,pe terasa localului se aflau vreo 6 tineri fitosi care nu au sesizat ce se intampla.Dl consilier se panicheaza degeaba cu privire la pierderea clientelei din cauza procurorului.Se zvoneste printre tinerii clienti ca o sa isi schimbe localul din cauza crasmarului.Acesta se face de minune cu acel denunt.Putea sa consulte un avocat.Am impresia ca dl.consilier,patron de crasma,este impins de la spate de unii interesati a discredita procuratura.Si nu e bine.

Adauga comentariu

:D :lol: :-) ;-) 8) :-| :-* :oops: :sad: :cry: :o :-? :-x :eek: :zzz :P :roll: :sigh:

DISCLAIMER

Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

EDITORIAL

Vorbe de fumoar

Vorbe de fumoar – 21.03.2023 – Legalizati cu incredere la Mariana Ghena! (Foto)

+ DETALII

FACEBOOK

Utlimele comentarii
Cele mai citite
LUMEA JUSTITIEI
Arhiva