17 April 2024

"In mintea stramba si lucrul drept se stramba"
- parintele Arsenie BOCA

PROMOVARI IN CADRUL ZRVP – Societatea de avocati Zamfirescu Racoti Vasile & Partners si-a extins echipa de management la 17 parteneri prin promovarea avocatilor Violeta Saranciuc si Alexandru Iorgulescu. Avocatele Daniela Iacob, Andreia Moraru, Adelina Petcu si Andra Baltatu din departamentului de litigii au fost promovate pe diferite trepte de senioritate (Galerie foto)

Scris de: L.J. | pdf | print

4 March 2024 15:59
Vizualizari: 2068

Societatea de avocati Zamfirescu Racoti Vasile & Partners (ZRVP) anunta luni, 4 martie 2024, ca si-a extins echipa de management la 17 parteneri prin promovarea avocatilor Violeta Saranciuc (foto 2) si Alexandru Iorgulescu (foto 3) la statutul de partener.Cei doi avocati vor consolida echipele de management ale departamentelor de arbitraj international, respectiv de restructurare & insolventa.

La randul lor, avocatele Daniela Iacob (foto 4), Andreia Moraru (foto 5), Adelina Petcu (foto 6) si Andra Baltatu (foto 7) din departamentului de litigii au fost promovate pe diferite trepte de senioritate.


Iata comunicatul ZRVP:


Promovari in cadrul ZRVP: Doi parteneri se alatura echipei de management si alti patru avocati fac un pas inainte in cariera

Societatea de avocati Zamfirescu Racoti Vasile & Partners (ZRVP) si-a extins echipa de management la 17 parteneri prin promovarea avocatilor Violeta Saranciuc si Alexandru Iorgulescu la statut de partener. Cei doi noi parteneri vor consolida echipele de management ale departamentelor de arbitraj international, respectiv de restructurare & insolventa.

Alti patru avocati din cadrul departamentului de litigii (Daniela Iacob, Andreia Moraru, Adelina Petcu si Andra Baltatu) au fost promovati pe diferite trepte de senioritate.

Societatea de avocati Zamfirescu Racoti Vasile & Partners (ZRVP) anunta seria de promovari pentru anul 2024 in cadrul echipei sale. Cele sase numiri, intrate in vigoare la data de 1 martie 2024, vizeaza avocati din departamentul Litigii, promovarile fiind acordate in baza unor criterii de performanta precum contributia profesionala la succesul firmei, amploarea si complexitatea proiectelor pe care le-au coordonat, dar si abilitatile de business si feedback-ul pozitiv din partea clientilor.

Momentul promovarilor, mai ales in cazul partenerilor crescuti din prima zi la noi, imi evoca atmosfera festivitatilor de absolvire. Scoala noastra de avocati isi continua povestea si misiunea noastra, aceea de a forma profesionisti desavarsiti, etalon al dedicarii si responsabilitatii avocatiale. Drumul avocaturii este fascinant si poate fi parcurs cu succes doar de cei care urmeaza aceasta cale cu pasiune, daruire si multa, multa munca. Ii felicit pentru aceasta realizare si le doresc mult succes in continuare”, a declarat Cosmin Vasile, managing partner Zamfirescu Racoti Vasile & Partners.

Noii parteneri sunt tineri avocati de succes care au contribuit de-a lungul anilor la extinderea portofoliului de clienti ai firmei si la dezvoltarea echipelor pe care le coordoneaza. Atat Violeta Saranciuc, cat si Alexandru Iorgulescu si-au inceput cariera in cadrul ZRVP acum 15 ani, trecand prin toate nivelurile profesionale, de la stagii de practica in timpul studiilor universitare pana la coordonarea a numeroase proiecte de amploare si mandate strategice din domenii diverse.

ZRVP este cel mai mare brand de avocatura de litigii si arbitraj din Romania, cu reputatie solida si prezenta puternica pe piata internationala a serviciilor de arbitraj. Sunt onorata si incantata sa devin partener la aceasta casa de avocatura, contribuind la dezvoltarea in continuare a practicii de arbitraj international. A fost un zbor de cursa lunga si sunt recunoscatoare pentru indrumarea de care am beneficiat si pentru oamenii pe care i-am intalnit pe parcurs. De la fiecare – colegi avocati, clienti, reprezentanti ai altor profesii juridice si ai altor profesii si domenii - am avut de invatat cate ceva. Consolidarea relatiei cu ZRVP, prin promovarea ca partener, inseamna ca acest drum profesional continua intr-o formula noua, cu obiective noi, dar cu aceeasi pasiune pentru drept”, a declarat Violeta Saranciuc.

Multumesc partenerilor pentru suportul si increderea acordata de-a lungul anilor. Noua pozitie ma onoreaza si ma motiveaza sa valorific experienta nepretuita de litigator acumulata in cadrul ZRVP in noi oportunitati. Pretuiesc pasiunea si dedicarea fata de client a echipei pe care o am in jurul meu si sunt convins ca, impreuna, vom consolida practica in domeniul insolventei si litigiilor financiar-bancare”, a adaugat Alexandru Iorgulescu.

Alti patru avocati din cadrul departamentului Litigii au avansat pe diferite trepte de senioritate. Astfel, Daniela Iacob a fost promovata in pozitia de managing associate, iar avocatele Andreia Moraru, Adelina Petcu si Andra Baltatu au devenit senior associates.

Promovarile actuale au extins echipa de managing associates la 11 avocati cu atributii de coordonare a echipelor de litigii, dupa ce, anul trecut, un alt avocat senior, Eugen Tudose (n.r. foto 8), a avansat pe aceasta treapta de senioritate.

De asemenea, departamentul de litigii a castigat recent un nou avocat senior prin cooptarea Cristinei Onofrei (n.r. foto 9), avocat cu peste zece ani de experienta in litigii civile si comerciale, drept administrativ si achizitii publice.

*****

Violeta SARANCIUC, FCIArb (partener)

Violeta Saranciuc este avocat cu experienta de peste 12 ani in litigii si arbitraj international.

Violeta a participat, in calitate de avocat, in unele dintre cele mai importante arbitraje internationale implicand parti romane, organizate conform regulilor ICC, ICSID, VIAC, UNCITRAL si CICACCIR si reprezinta in mod constant clienti straini in arbitraje desfasurate in diferite jurisdictii.

In instanta, Violeta asigura reprezentarea juridica in proceduri judiciare conexe arbitrajului, in litigii de concurenta, contencios administrativ general si litigii civile, in special in domeniul constructiilor.

Violeta este inclusa in clasamentul global Who’s Who Legal Future Leaders: Arbitration din anul 2021 si participa activ la dezvoltarea comunitatii de arbitraj international din Romania, cu scopul promovarii Romaniei ca loc favorabil al arbitrajului. Este co-fondator si co-chair YRAP – Young Romanian Arbitration Practitioners, prima initiativa dedicata comunitatii practicienilor romani de arbitraj international din tara si din strainatate cu varsta de pana la 40 de ani. Anul trecut a fost numita ambasador al Vienna International Arbitral Centre (VIAC) in Romania. Este Fellow al Chartered Institute of Arbitrators (Londra) din 2017.

Alexandru IORGULESCU (partener)

Alexandru Iorgulescu s-a specializat, inca de la inceputul carierei sale in anul 2010, in domeniul insolventei si al restructurarii, fiind implicat de-a lungul timpului in unele dintre cele mai de rasunet proceduri de insolventa deschise in Romania. Alexandru asista cu precadere in dosare de mare complexitate, ce implica spre exemplu credite sindicalizate, elemente de extraneitate ori proprietati de valori foarte mari, fiind recunoscut pentru deplina intelegere a fenomenului si eficienta in aplicarea solutiilor juridice.

Alexandru reprezinta atat creditori cat si debitori in cadrul unor proceduri conexe celei de insolventa, dar si intr-o cazuistica bogata de litigii decurgand din executarea silita si litigii bancare.

Ghidul international The Legal 500:EMEA l-a inclus in ultimii doi ani in clasamentul dedicat Restructurarii & Insolventei din Romania la categoria Rising Star.

Daniela IACOB (managing associate)

Cu experienta de peste 12 ani in domeniul solutionarii disputelor, Daniela este specializata in litigii civile si comerciale, asigurand reprezentarea clientilor preponderent in litigii de dreptul muncii si asigurarilor sociale, contencios administrativ si fiscal, precum si in litigii de drept civil si intre profesionisti.

Avand o expertiza solida in domeniul solutionarii litigiilor, practica ei include consilierea si reprezentarea juridica a unui numar considerabil de clienti in proiecte complexe, incepand cu asistenta la negocieri pentru solutionarea amiabila a litigiilor si reprezentare in proceduri administrative specifice, pana la reprezentarea in instanta in toate etapele procesuale, printre clientii sai numarandu-se importante societati din Romania si strainatate, cat si o reputata institutie de invatamant superior din Romania.

Eugen TUDOSE (managing associate)

Cu o vasta experienta profesionala, avocat litigant din 2011, Eugen Tudose este specializat in cauze complexe civile, comerciale, de insolventa sau contencios administrativ si fiscal, din sectoare precum energie, petrol si gaze, bancar, societar, retail, transporturi, constructii, imobiliare si infrastructura.

Andra BALTATU (senior associate)

Cu o experienta profesionala de peste cinci ani, Andra este specializata in drept civil, comercial, drept administrativ si achizitii publice, deruland proiecte complexe pentru clienti, societati din industrii precum asigurari, constructii, energie, dar si autoritati publice. Recent, Andra si-a concentrat atentia in special pe legislatia ESG, atat la nivel national, cat si european si pe aplicarea acesteia in mediul de afaceri, oferind clientilor know-how semnificativ pentru dezvoltarea sustenabila a afacerii acestora.

Andreia MORARU (senior associate)

Cu o experienta profesionala de peste sase ani, Andreia este specializata in arbitraj international, litigii comerciale si administrative, aria sa de expertiza acoperind, in special, dispute in domeniul constructiilor, energiei si achizitiilor publice. Experienta ei in sfera arbitrajului international include reprezentarea clientilor in proceduri arbitrale desfasurate in conformitate cu regulile de arbitraj ICC, CCIR, ICSID si UNCITRAL.

Adelina PETCU (senior associate)

Cu o experienta profesionala de peste 13 ani, Adelina este specializata in litigii civile, comerciale, si administrative. Practica sa include proiecte din sfera dreptului civil, a dreptului asigurarilor, a achizitiilor publice si dreptului administrativ-fiscal.

Cristina ONOFREI (senior associate)

Cu o experienta de peste zece ani, Cristina este specializata in litigii civile si comerciale, drept administrativ si achizitii publice. Cristina isi concentreaza practica pe arbitrajul international si solutionarea disputelor, si reprezinta clienti din diferite industrii, cu preponderenta in dispute ce decurg din contracte de tip FIDIC si proiecte din domeniul energiei. Se implica in special in proceduri arbitrale derulate in conformitate cu regulile UNCITRAL si cu cele desfasurate sub auspiciile ICC.

*****

Despre Zamfirescu Racoti Vasile & Partners

Zamfirescu Racoti Vasile & Partners (ZRVP) este acreditata ca una dintre cele mai importante societati de avocatura din Romania, oferind servicii de asistenta juridica atat in sfera litigiilor si a arbitrajului, cat si in domeniul avocaturii de business, al insolventei, al dreptului penal al afacerilor si al consultantei fiscale.

ZRVP are o echipa de 65 de avocati, dintre care 17 asociati: Calin-Andrei Zamfirescu, Ioana Racoti si Stan Tirnoveanu – asociati fondatori, Cosmin Vasile (asociat coordonator), Anca Danilescu (asociat senior), Elena Iacob, Alina Tugearu, Monica Strimbei, Catalin Micu, Andrei Dumitrescu, Mihai Bajenaru, Cosmin Cojocaru, Marina Crenguta Florea, Ovidiu Serban, Violeta Saranciuc si Alexandru Iorgulescu (asociati), si Robert Oancea (of counsel)”.


Comentarii

# maxtor date 4 March 2024 23:15 +1

"doctoritzele",daca au si doftoratu.

Adauga comentariu

:D :lol: :-) ;-) 8) :-| :-* :oops: :sad: :cry: :o :-? :-x :eek: :zzz :P :roll: :sigh:

DISCLAIMER

Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

EDITORIAL

Vorbe de fumoar

Vorbe de fumoar – 16.04.2024 – Rebranding la DNA

+ DETALII

FACEBOOK

Utlimele comentarii
Cele mai citite
LUMEA JUSTITIEI
Arhiva