23 May 2024

"In mintea stramba si lucrul drept se stramba"
- parintele Arsenie BOCA

Luju

PRONUNTARE ISTORICA - CSM a comunicat avocatilor traditionali din Baroul Dolj ca trebuie sa respecte autoritatea de lucru judecat prin care s-a stabilit ca avocatii din UNBR Bota profeseaza legal. Traditionalii din Baroul Dolj au reclamat zadarnic faptul ca Parchetul si Judecatoria din Calafat ar fi incalcat legea atunci cand au stabilit ca un avocat de la Bota a profesat legal (Documente)

Scris de: L.J. | pdf | print

31 August 2014 13:24
Vizualizari: 9352

 

O prima pronuntare oficiala a CSM – prin Inspectia Judiciara, in fenomenul barourilor paralele, in care avocatii din barourile UNBR traditional nu inceteaza cu plangeri penale la adresa avocatilor din UNBR – Pompiliu Bota (foto), pe care ii acuza de practicarea fara drept a profesiei de avocat. Intr-o cauza penala aflata pe rolul parchetului si judecatoriei din Calafat, s-a stabilit in mod definitiv ca solutia de clasare a dosarului penal deschis pe numele avocatului Gioanca Bobby din Baroul Dolj – Bota este legala. Nemultumit de solutie, Baroul Dolj traditional (autorul plangerii penale initiale) a sesizat Inspectia Judiciara a CSM, acuzandu-i pe procurori si judecatori ca ar fi comis un abuz acoperind activitatea avocatului Gioanca. In raspunsul oficial dat de Inspectia CSM, avocatii traditionali au fost informati ca Inspectia nu poate verifica si pune in discutie autoritatea de lucru judecat si ca “orice persoana este datoare sa respecte independenta judecatorilor”. Cu alte cuvinte, CSM a dat de stiinta avocatilor traditionali ca jurisprudenta parchetelor si instantelor din Romania a stabilit, prin numeroasele hotarari judecatoresti, ca avocatii din UNBR – Bota profeseaza legal, si ca aceste hotarari trebuie respectate.


Magistratii au recunoscut in proportie covarsitoare ca barourile din UNBR – Bota au acte de infiintare

Prin Ordonanta din 4 martie 2014, prim-procurorul Parchetului Judecatoriei Calafat, Vasilica Chilom, a dispus clasarea cauzei privind pe avocatul Gioanca Bobby din Baroul Dolj – Bota, acuzat de savarsirea infractiunii de exercitare fara drept a unei profesii prevazuta de art. 26 din Legea 51/1995 raportat la art. 348 Cod penal.

In argumentarea solutiei date, prim-procurorul Vasilica Chilom a aratat ca Legea 51/1995 (n.n. - pe care barourile traditionale o invoca ca act propriu de infiintare) nu a infiintat niciun barou, ci doar reglementeaza exercitarea profesiei de avocat: “actul normatic mai sus invocat reglementeaza exercitarea profesiei si nu modalitatea de constituire si functionare a baroului, fie ca spre deosebire de barourile traditionale care nu posedau acte de infiintare, UNBR-structura Bota poseda astfel de acte depuse la dosarul cauzei, copii ale rezolutiilor de NUP si copii ale hotararilor judecatoresti date in acest sens” (…) “majoritatea covarsitoare a solutiilor dispuse in practica a fost in sensul netrimiterii in judecata, singurul caz in care s-a dispus inculparea si trimiterea in judecata fiind cel avand ca obiect fapte similare imputate lui Pompiliu Bota in cursul anului 2004 – 2006, fapte in privinta carora prin s.p. 538/05.04.2012 Judecatoria Deva a retinut vinovatia inculpatului Bota Pompiliu sub aspectul savarsirii infractiunii prevazute de art. 25 din Legea 51/1995 raportat la art. 281 Cod penal” (…) “In ceea ce priveste conditia previzibilitatii, practica CEDO a statuat ca indeplinirea acestei conditii presupune ca dreptul scris sau jurisprudent sa aiba suficienta precizie si claritate pentru a permite destinatarilor ei sa o inteleaga si sa-si dea seama ca li se adreseaza, iar in cazul in care textul normativ nu este suficient de clar si precis se accepta ca o jurisprudenta constanta ce da o anumita interpretare acelei dispozitii poate cenzura aceasta deficienta. Prin raportarea tuturor acestor considerente la activitatile imputate invinuitului Gioanca Bobby, apreciem ca infractiunea retinuta in sarcina sa, de exercitare fara drept a profesiei de avocat, nu a fost savarsita cu vinovatia prevazuta de lege...”

Ordonanta Parchetului Calafat a fost mentinuta de Judecatoria Calafat prin sentinta penala nr. 23 din 11 iunie 2014 (dosar 2082/201/2014).

* Cititi aici ordonanta si sentinta Parchetului si Judecatoriei din Calafat, precum si raspunsul Inspectiei CSM adresat Baroului Dolj - traditional

 

 

Comentarii

# Andre date 31 August 2014 12:50 -16

Hai nu mai induceti opinia publica in eroare. E data pe 16 lit.b - ca urmare a laturei subiective care "nu exista" daca ii dadea pe lit. a mai vorbeam!

# ,,laturei,, date 31 August 2014 13:37 +10

andre agramaticus asta cu ,,laturei,, e grea pentru tine! Fapta nu exista inseamna ca nu a facut nimic material, fizic!

# CHUAHUA CATRE ANDRE SI RESTULLUMII date 31 August 2014 13:41 +7

DACA NU STIAI, EXISTA NU MAI PUTIN DE 1400 DE HOTARIRI IN FAVOAREA UNBR LEGAL INFIINTATE SI TOATE AU AUTORITATE DE LUCRU JUDECAT.MAI MULT, AUTORITATEA DE LUCRU JUDECAT E CONFIRMATA DE NU MAIPUTIN DE 2 HOTARIRI DINTRE ACESTEA  ( VEZI LIT.J) INFAVOAREA LUI MOSUTI CRISTIAN SI NIMERINCU VIOREL!!! CITESTE!!!!

# BERCEA MONDIAL,,e manevra lu frații mei..și alu nașu Mircea date 31 August 2014 14:14 +7

Domnule comentator ,, ANDREI,,:l dacă la singular avem după mintea matale matrafoxată, O LATUREI, LA PLURAL  CUM două ,,LATURELE,, ??????, adică este snonim cu un almanah și la plural ,,DOUĂ ALMANAHE,, Adică să fii avocat flocist este niște chestii.

# un oarecare date 31 August 2014 14:14 +9

#Andre... Acel UNBR-traditional functioneaza, cam ilegal neavand acte de constituire. In Legea nr.51/1995, republicata, este reglementata exercitarea profesiei de avocat, atat si nimic mai mult. Celalalt UNBR-structura Bota functioneaza conform legislatiei in materie( a se vedea O.G. nr.26/2000!).

# Pt Andre date 31 August 2014 16:10 +7

Hai mai Andre, fii serios, ca urmare a ,,laturei'' penale pe care ****** a comis-o cand te-a facut sub influenta alcoolului, a rezultat ceea ce vedeti cu totii. Ca daca nu ar fi comis-o beata, nu aveam limbrici postaci pe forum.

# faraoanca ce parere are? date 1 September 2014 08:11 +1

Parca a fost la Tv dezbaterea pe seama clantailor cu faraoanca .... ?!

# Ultimul Charlot date 31 August 2014 13:05 +14

CSM si-a luat in sfarsit mana de pe avocatura traditionala. DNA cerceteaza in prezent conducerile unor barouri traditionale si pe unii magistrati corupti care favorizeaza structura traditionala. Toate barourile traditionale din tara sunt notificate sa depuna documentele de INFIINTARE. Toate instantele din tara sunt rugate sa comunice actele de INFIINTARE ale traditionalilor si actele in baza carora le recunosc. Unele ambasade foarte importante vor impune curand solutionarea definitiva a situatiei. Incercarea disperata prin trafic de influenta  de a se modifica iar Legea 51/1995 prin incriminarea cu inchisoare de la 1 la 5 ani a profesiei fara drept va fi sortita esecului cata vreme e gandita a fi cu dedicatie impotriva avocaturii legale. Florea, Lovin, Stupariu & co ca artizani vor da muuuulte explicatii 

# Gogu date 31 August 2014 15:00 +13

Deci nu suntem vinovati ca am invatat si toata viata am dedicat-o invataturii. Multumim CSM pentru apreciere.

# bercea mondial date 31 August 2014 19:31 +5

pentru comentatorul # avi avi # Voi chema toate posturile tv la instanțe pentru a vedea cum arată un accident genetic îmbrăcat în robă de avocat, nepot al lui NIMERNICU

# avi avi date 31 August 2014 15:17 -6

Mai bercea e grea gramatica pentru cei cu dreptul la fara frecventa.Pune mana si citeste ca latura nu poate fi SNONIM cu almanah.Acelasi agramat este si festitul ala de charlot pentru ca se zice si se scrie actele de infiintare a traditionalilor si nu ale traditionalilor pentru ca infiintarea se raporteaza la traditionali si nu actele.Mai gogule,ai invatat tu toata viata(asta pentru ca nu esti dotat,in sensul ca altii au invatat doar 21/22 de ani) dar ai invatat in zadar.Ce faci tu astazi cu invatatura ta(ma gandesc in drept din moment ce multumesti smecherilor de la csm)candf tu nu poti profesa? Mai festitus nationalis nu mai prosti lumea cu smecherii ieftine.Citeste cu atentie actul procurorului si ai sa te lamuresti(daca nu cumva esti lamurit si faci doar circ).Este vorba despre lipsa de vinovatie la savarsirea infractiunii si nu ca nu ar fi infractiune.Apoi raspunsul CSM este i dorul lelii cu privire la principala problema si nu rezulta in nici un fel ca voi sunteti legali.

# tyuio date 31 August 2014 16:45 +4

Nici dacă desenez comentariul meu tot nu pricepi, este ,,SINONIM,, în sensul prostiei debitate și nu în sensul la care gândești.

# avi CW Victor Constantin date 31 August 2014 17:38 0

avi CW Victor Constantine, ai dreptate, e grea gramatica pentru retardati ca tine! ,,candf tu,, ,,este i dorul lelii,, !!!

# visu date 31 August 2014 15:35 +1

Asta lupta contra sistemului ticalosit! Mircea, Mihai, Razvan s.a. luati aminte ca dl. Bota poate fi un exemplu si un imbold, pt prime si adevarate transformari juridice si judiciare!

# lulu date 31 August 2014 19:21 +3

Pentru comentatorul ,,SLIM,, Ești departe de a mai comenta pe LUJU, nepoate. 1. Legea 51/1995, statutul profesiei ori alte acte de ,,moștenire,, ale UAR  reglementează doar organizarea profesiei și atât. Dacă aveți presiune în instalație atacați hotărârea judecătorească de inființare a UNBR, dar în condițiile art. 129 din CONSTITUȚIE. Pa!

# in veci date 31 August 2014 19:28 +4

UNBR - Bota va funcționa în veci vecilor. Nici Parlamentul ori alt for legislativ nu mai poate ataca HOTĂRÂREA JUDECĂTOREASCĂ DE INFIINȚARE . Modificarea Legii nr. 51/1995 cu Legea nr. 255/2004 este neconstituțională în măsura în care prevede că Hot. Jud. este nelegală și trebuie anulată. Adică a zburat ,, PUIUL CU AȚA,, pentru UNBR - Florea, sau alte accidente genetice care mai cred că o mai pot desființa .  

# slim date 31 August 2014 16:04 -8

Daca o decizie a unei procuroare tembele de la un parchet de pe langa o judecatorie de 2 bani,constituie un precedent de care se agata repetentii astia de la asa zisul barou Bota,este de cascadorii rasului sau plansului. Bineinteles ca proasta aia de la malul Dunarii habar nu are ca pe langa Legea 51/1995 mai exista si Statutul profesie de avocat care reglementeaza  modul de constituire si organizare a barourilor.  PS- avi avi nu te mai chinui sa-i convingi pe acesti cretinopati ca sunt prosti gramada,pt. ca nu are sens...acesti imbecili chiar nu pricep,pt. ca multi dintre ei au la baza scoli profesionale sau nu au nici macar bacul. Bineinteles ca si raspunsul CSM se refera la cu totul altceva si nu la faptul ca cei de la baroul Bota ar profesa legal.

# slime date 31 August 2014 18:17 +3

slimule, convinge-ne tu: care sunt actele de infiintare ale lui Florea?

# catre ,,slim'' date 31 August 2014 19:05 +5

Draga slimule, cred ca esti ceva pui dye securist, dupa cum vb.Tu chiar crezi ca doar cei crescuti si spijiniti de un sistem ultracorupt si comunist, sunt avocati? te inseli frate, ori esti ramas in urma ori cam ingramadit la bibilica.Oricine de pe lumea asta are capacitatea mentala de ajunge si de a profesa o meserie LIBERA, o profesie libera, este liber sa o faca atat timp cat o face in cadru legal. Sistemul dupa care gandesti tu cu mintea cat un bob de grau este demult apus,SLAVA DOMNULUI ca nu mai suntem sclavii unor personaje cu iepoleti.Este PROFESIE LIBERA! pricepi ori sa-ti traduc pe chineza?

# Ghita Bizonu' date 1 September 2014 21:25 0

Dragul meu te gragaristesti degeaba, Barourile Bota au castigat o runda f importanta si .. ei da in curand va vor putea desfiinta!! Asta ptr ca voi ati dat dovada de o indilenta de neinteles. Ca nu ati reusit niciodata sa argumentati convingator ca nu ati fost desfiintati. Ori indolenti ori chiar nepriceputi. Asta cam da de ganditince priveste caliatea "maestrilor" vostri aia cu biriouri mari si f bogati. Ma rog am o banuila urata si in privinta magistratilor,. Sa nu mai zic despre cei care pot inghiti co cestie precum "actul normatic"! Normatic?!

# Cluj is next date 31 August 2014 16:06 +8

,,decapitarea'' mafiei mahnitilor, e urmatorul pas.Rabdare, dragii mei, rabdare.September is coming, octombrie va fi ,,rosu'', iar pana la la sf anului urmeaza arestari.

# oarecare date 3 September 2014 15:30 0

V-am mai spus, vor mai trece de 10 ori cate 10 ani si tot veti fi convinsi ca peste o luna numai va rezolva gurul vostru. Cat timp niciun om inteligent ( profesor universitar sau autor de carti de drept ) nu va ia in seama, e clar ca NU EXISTATI !!! Nu ati fost vreodata avocati si neam de neamul avocatului Bota nu va intra vreodata in instanta ca avocati nici peste 100 de ani ... 

# avi CW Ctin coco stirbu date 3 September 2014 15:40 0

Ba da, te cauta un om inteligent: Cms Varban de la IPJ Tulcea! Mars la zu house !

# Farkas date 3 September 2014 17:18 0

Bai "oarecare", pe noi ne-ai "omorat", cu profetiile tale, da' cu calul ce-ai avut ?! ha, ha...

# Costel date 31 August 2014 17:03 +5

Nu prea este istorica, este data pe lit b. Si este data de Parchetul de pe langa Judecatorie...

# cetateanul neturmentat date 31 August 2014 23:47 -4

poate cineva sa ne spuna cine este cetateanul din imagine si ce face el?Cerseste,cere dovezi(a la Leana) gesticuleaza in lipsa  pe care nu si le gaseste ori ,pur si implu,pozeaza intr-o ipostaa depre care crede ca il prinde?

# erata date 31 August 2014 23:51 0

in lipsa cuvintelor,simplu,ipostaza.PS.probeme de tastatura nu de gramatica precum la avi avi si la ala cu care se cearta avi avi(festitus nationalis)

# cet neturmantat, dar agramat date 3 September 2014 15:42 0

Oare cand esti turmentat cum scrii ? ..in lipsa  pe care nu si le gaseste.. ,,pur si implu,, !!! hua hua hua!!!

# CW Victor Ctin date 31 August 2014 17:40 +1

CW Victor Constantin, cocosatu fara dinti, iti spun eu ce este autoritatea de lucru judecata: decizia ta de excludere din avocatura, agramatismul tau si ura fata de Bota !

# oarecare date 31 August 2014 18:58 -11

Iar sperante de 2 lei pentru " UNBR Bota ". Peste 10 ani aceleasi sperante desarte ... Mana pe carte, dragilor si mergeti la examenul de admitere in Barou, nu asteptati pomeni la " admitere in barul Bota " !!!!

# jurist date 31 August 2014 21:58 +5

draga oarecare zis avi eu sunt primul care pun mina pe carte. te rog sa-mi spui unde te gasesc ca sa te caftesc!

# ada date 31 August 2014 20:03 +4

Iar vorbeste oarecare, prostul satului

# florea date 31 August 2014 22:30 +4

Totusi avi zis oarecare spune-ne un singur dosar mai interesant pe care l-ai cistigat. Daca nu exista asa ceva spune-ne ce obiect au dosarele in care te prezinti ca avocat si clientii te platesc. Sunt tare curios la ce te pricepi, ca zau un tip care sta non-stop pe net nu cred ca e in stare sa reprezinte cu sanse ,  clientul. Oficiile nu se pun ca acolo sunt banii contribuabilului aruncati pe apa lui florea.

# avi avi date 31 August 2014 22:45 -3

mai festeala nationala,nu te mai da jurist ca nestiinta ta de carte iti anuleaza diploma obtinuta ,numi noi doi stim cum.Vrei dosare castigate?Dar ce intelegi tu prin dosare castigate?Vezi mai tembelule ca aici nu esti la poker sa castigi ori sa pierzi.Aici este vorba de stiinta de carte ,de subtilitati juridice  si de altele pe care tu nu le ai.Dar tu mai acesta,de ce stai toata ziua pe net?Nu ai de adunat donatii si organizat parodii de examene?

# avi date 1 September 2014 07:32 +4

Eu sunt prea prost ca sa-mi asum riscul sa sustin vreo cauza. Am luat bataie de la un client si-mi ajunge. Ma consolez stind pe net si tata florea are grija sa-mi plateasca din banii fraierilor. De ce sa muncesc cind eu sunt un parazit traditional?

# numi noi doi date 31 August 2014 23:15 0

CW Ctin cocosatu fara dinti, nu ar fi rau sa te apuci de gramatica dupa ce ajungi incelula! Rad toti de tine: ,,numi noi doi,, !!! hahaha!!

# Valeriu Mangu date 31 August 2014 23:32 0

Articolul "Din nou despre dna Elena Gabriela Udrea" (I)-(VI), pe: http://ascunzisuri-constitutionale.eu

# avi avi date 31 August 2014 23:41 -6

vezi mi festeala nationala sa nu te INNECI cautand dupa actele de infiintare ALE traditionalilor.Ele eista,sunt publice si nu ai decat sa le citesti.Parodia aia cu intrebarile catre barouri e o tampenie demna de un retardat.Crezi ca o sa va mai mearga precum mizeria aia cu Baroul Gorj? Si recititi mai acele solicitari ale papagalilor vostri din Moldova si vei ce enormitati au putut debita.Demne de un barou de crasma sateasca.Incelula(ha,ha)o sa ajungi mai repede decat mine.Adica eu voi ajunge acolo sa iti aduc ceva de citit:drept,gramatica,bune maniere si eventual sa vorbesc cu boietii sa aiba grija de tine.Ne trebuiesti si pe viitor sa mai facem misto de tine.

# Ele eista date 31 August 2014 23:46 0

CW Constantin cocosatu fara dinti, unde ,,ele eista,, actele traditionalilor? Oricum, tu nu esti avocat in niciun barou pentru ca esti escroc si ai fost exclus! ,,si vei ce enormitati,, mai debitezi ca ,,sa vorbesc cu boietii,, !!! Doamne da retardat mai poti fi !!!!

# avi avi date 31 August 2014 23:55 -1

doamne dar  tembel esti,si agramat.Cum se scrie mai festeala ,,doamne da retardat,,,,,,?Si tu mai vorbesti despre gramatica?Mars la scoala primara!

# avi CW Victor Ctin cocostirbu date 1 September 2014 07:33 0

CW Constantin, cocosatu fara dinti, sa iti explic putina gramatica: ,,esti,si agramat,, - virgula nu se pune intre subiect si predicat, nu se pune inainte de conj. ,,şi,,! Nu cred ca mai poti invata gramatica la varsta ta! Avocatura poti sa o uiti!

# ptr Florea Traditionalul date 1 September 2014 10:55 +3

Poate ca de 4 septembrie nu te mai impaunezi asa si termini cu prostiile alea de modificare a Legii 51, dar si cu bazaconiile neconstituionale bagate in NCPC referiatoare la obligatia justitiabilului de a fi reprezentat exclusiv de un avocat in caile extraordinare de atac......Poate vezi si situatia financiara a pensionarilor si pe cea a lucratorilor disponibilizati sau dati afara abuziv de politrucii patroni, aparati de inculti ca tine!!!! Cinste procurorilor si judecatorilor de la Calafat! Profesionistii dreptului!

# Draq date 1 September 2014 16:07 +1

Cateva intrebari la care corifeii avocaturii traditionale vor fi chemati sa dea raspuns in legatura cu inducerea in eroare in mod voit, ani de zile la rand, sub ,,plapuma’’ ,, infiintarii direct prin lege’’ a structurii pe care o conduc, inexistenta de jure si intretinuta de facto pentru a acoperi haosul din avocatura: 1: CUM A FOST POSIBILA INREGISTRAREA FISCALA A BAROULUI BUCURESTI STRUCTURA TRADITIONALA IN 1993 IN BAZA LEGII NR.51/1995, CAND UNBR TRADITIONAL ALIAS ,,UNBR GHEORGHE FLOREA’’ PE PORTALUL MFP ARATA FOARTE CLAR CA ESTE INFIINTAT IN BAZA ADRESEI CURTII DE APEL C.../2006 ?!?  Raspuns:  UNBR TRADITIONAL A APARUT ULTERIOR SI MAI CU SEAMA CA NU ESTE INFIINTAT IN BAZA LEGII NR.51/1995, IAR IN CONFORMITATE CU DISPOZITIILE ART.1 ALIN.3 DIN LEGEA NR.51/1995, INFIINTAREA DE BAROURI IN AFARA UNBR ESTE STRICT INTERZISA SI INSTANTELE POT CONSTATA NULITATEA ACTELOR DE INFIINTARE!

# Draq date 1 September 2014 16:08 0

2: CUM SE FACE CA BAROUL BUCURESTI TRADITIONAL ARE CA ACT DE INFIINTARE LEGEA NR.51/1995 IN CONDITIILE IN CARE INREGISTRAREA FISCALA S-A FACUT IN ANUL 1993 SI CUM DE UNBR TRADITIONAL NU ARE ACELASI ACT NORMATIV LA INFIINTARE?!?  Raspuns: UNBR TRADITIONAL NU RESPECTA SI NICI CELE MAI ELEMENTARE DISPOZITII LEGALE DIN LEGEA NR.51/1995 IN PLUS LEGEA 51/1995 PRIVIND PROIFESIA NU INFIINTEAZA UNBR SI BAROURILE CONSTITUIENTE CI STABILESTE CADRUL LEGISLATIV PENTRU EXERCITAREA PROFESIEI DE AVOCAT.

# Floris date 1 September 2014 13:57 +4

Felicitari domnule presedinte Bota! Lupta dvs a meritat, avocatii dvs sunt competenti. Mai exista si judecatori, procurori care isi fac treaba. Poate tara noastra va evolua, eu mai sper! :P

# mamaia date 1 September 2014 14:03 +2

Sper ca schilodul intelectual avi avi sa intre in valuri odata...pentru totdeauna.  :D :D

# ahile36 date 1 September 2014 15:02 +5

Domnilor, pentru niste juristi, indiferent din care tabara faceti parte, este prea multa indarjire, rautate si limbaj jignitor. Ce parere isi poate face un ne-jurist desprea aceasta tagma? Nu vreau sa fac pe moralistul, dar nu cred ca un jurist cu valoare confirmata ar participa la asemenea schimb de replici. Frica de concurenta determina un asemenea comportament. Eu am terminat dreptul in 1995 la Universitatea Bucuresti, iar cand am batut la usa avocatilor din judet, m-au tratat cu atata dispret incat am ramas socat. "Nu se primesc membri" era raspunsul lor la toate solicitarile, in schimb si-au bagat plozii, nepoti, amantele si ... pe cale de exceptie, pe cei care au putut da 10.000 de dolari sau marci. Asta e dovada de profesionalism si garantia ca justitiabili sunt bine reprezentati? Ma indoiesc ca cu un asemenea comportament poti sa fii profesionist. In drept, valoare ti-o da morala de care dai dovada in relatia cu clientul si nu capacitatea ta de lupta cu "avocatii lu' Bota".

# justo date 1 September 2014 21:14 +4

la fel ca tine am patit si eu ahile 36. licentiat facult.dr. de la bucuresti cu media generala 8,89. am fost chemat de un dobitoc de decan sa ma inscriu si apoi a inscenat un examen numai de el stiut si nu a luat nimeni. in 94 -97 se dadeau un fel de examene la  barou incropite de decan. el ma tot chema sa vada daca ii dau spaga. ei bine eu nu sunt avi avi pentru care taticul  si-a vindut si chilotii ca sa-l vada pe fraierica avocat. 

# avi avi date 1 September 2014 22:03 -4

mai festitus mationalis,tatal meu a avut ce vinde dar al tau nu.Sarantoc a fost tac-tu,sarantoc esti tu.Tatal tau nu a av ut nici o vina ca nu s-a nascutm bogat si nu a facut avere dar tu esti vinovat ca ai ajuns un sarantoc.Desigur nu sarantoc fara avere(ca donatiile au fot multe) ci sarantoc la character,stiinta de carte si civilizatie.

# @avi date 1 September 2014 22:38 +3

Avi scursura comunista sa ne numeri ouale dobitocule. A furat tac-tu ca sa te faca avocat. Din pacate din retardat nu a reusit sa faca avocat, cel mult esti un pupa cur al sfertodoctilor cu functii in baroul inchipuit traditional.  Si cu festeala mai las-o moale . Incearca cu slifie homalaule!

# avi avi date 1 September 2014 23:24 0

mai festeala nationala,nu am ce oua sa iti numar.Alea pe care le-ai avut tu, le-a dat tac-tu spaga sa treci scoala primara.Daca te referi la altfel de oua ,nici pe alea nu le ai.Nu degeaba ti se zice ******lica.Pe de alta parte sa fii homo nu e rusine dar sa iti placa ****** e rusinos.Mai ce-mi place cum te pun la punct si ce misto fin fac de tine,chiar daca sunt dobitoc.Iar tu esti magar,dorindu-ti sa ma INNEC la Mamaia.Esti jalnic batrane,esti jalnic.

# avi CW Ctin coco stirbu date 2 September 2014 08:31 0

Bravo avi - ,,sa fii homo nu e rusine,, ,,chiar daca sunt dobitoc,, ,,a av ut,, ,,nici o vina,, ,,s-a nascutm,, ,,avere dar tu,, ,,au fot multe,, ,,character,stiinta,, HUA, HUA, HUA !!!

# justitiabilul date 1 September 2014 22:04 +2

Ce puteni sa ne spuneti si de autoritatea de lucru judecat privind hotararea judecatoreasca ramasa definitiva si entitatea respectiva legal infiintatat avand ca obiect, printre altele, si infiintarea de barouri si notariate  ? Nu e caelasi precedent valoros privind profesia de avocat cat mai legal la Bota ?! Magistarti corupti,... teziti-va !...

# BI date 1 September 2014 22:24 0

Draq, s-a scris mult despre asta si este perfect adevarat. numai ca traditionalii imbecili nu pricep, cum nici magistratii corupti nu pricep pana vom alege pe iohanis presedinte si vom mai vedea.

# oarecare date 1 September 2014 22:59 -1

nimic mai ca oricum nu intelegi nimic.Zic asta citindu-ti postarea de om nescolat

# smurd date 2 September 2014 12:28 +2

Dupa citirea articolului avi avi zis oarecare a facut atac cerebral vascular. Dobitocul este la noi in stare critica. O sa-l eutanasiem  pe patruped ca musca.

# jak -21 date 2 September 2014 19:54 +1

Agramati sunt ei, taditionalii, ca nu stiu sa se exprime corect in public, mai exact in fata judectorului si, respectiv in instanta. Sa-i urmariti si va convingeti de prostia lor, a celor care ne corecteaza pe luju si fac pe desteptii aici, insa sunt niste prosti de dau in gropi. Nu stiu cum se infiinteaza entitatea din care fac ei parte si sustin ca ei mai legali decat cei de la bota. Nu-i adevarat, si s-a demonstrat prin hotarari judecatoresti .

# Fany date 4 September 2014 22:04 0

Om ne scolat sau nescolit ? Ori iesti vaca ori iesti bou, tu, oarecare imbecilului !

# Hyfgan date 11 September 2014 20:49 0

Actele lor de infiintare sunt inscrisuri sub semnatura privata fara valoare juridica, dar sistemul nu-i vede, iar pe noi nu ne aud magistratii care se uita tablou sau unii la altii cand le spunem cate una alta. Daca solicitram suficiente probe intr-o cauza se schiba judecatorul si tot asa. Asa functioneaza justitia si statul de drept in Romania !

# acte private. si? date 11 September 2014 22:30 0

,,Actele lor de infiintare sunt inscrisuri sub semnatura privata fara valoare juridica,, ??? Unde scrie asta? Sau adaugati voi la lege? Ceea ce legea nu interzice e permis! Oricum, actele voastre sunt sublime, dar lipsesc cu desavarsire!!!

# Bebece date 13 September 2014 23:22 0

Ce va permite legea, inacat sa nu iterzica ilicitul prevazut de art. 14 din Decret - Lege nr. 90/1990. Cat despre ocuparea unui spatiu cat de mic in cladirea Curtii de Apel Bucuresti fara sa detineti acte de infiintare a entitatii cine isi permite intr-un stat de drept ? Exista coruptie la acest nivel de sef de Curte de Apel Bucuresti sau nu ?

# Julyone date 8 October 2014 19:02 0

Art.1 alin.1 din Legea nr. 51/1995 si Decizia nr.1576 din 07.12.2010 a Curtii Constitutionale interpreteaza reglementarea de baza a activitatii profesionale cu privire la activitatea de avocat in general, privind-o ca pe orice activitate independenta si autonoma, si nici nu se poate altfel, intr-o tara democratica cum se pretinde Romania astazi. Cat despre specificitatea prevederilor Legii nr.51/1995 se poate spune ca asigura functionalitatea oricarui individ care doreste s-o aplice prin respectarea procedeelor diferite si prevazute de Constitutie, procedeele prevazute de legile fiscale si norme generale intr-un stat de drept, ceea ce nu inteleg nici macar marii nostrii juristi, care par a fi fost ori prea comunisti, ori plagiatorii defunctilor si marilor juristi pentru promovarea democratiei adevarate care se vrea acum promovata sau pipaita de noi tinerii juristi profesionisti. Este adevarat ca Legea nr. 51/1995 reglementeaza institutiile proprii ale dreptului de organizare: meseria.

# Alberto Kurtyan date 3 September 2015 06:59 0

Articolul contine neadevaruri. CSM nu s-a pronuntat in favoarea Baroului paralel. Tiribombe paralele. Pacat! Bota continua prosteala!

Adauga comentariu

:D :lol: :-) ;-) 8) :-| :-* :oops: :sad: :cry: :o :-? :-x :eek: :zzz :P :roll: :sigh:

DISCLAIMER

Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

EDITORIAL

Vorbe de fumoar

Vorbe de fumoar – 22.05.2024 – Belea pe capul lui Florenta

+ DETALII

FACEBOOK

Utlimele comentarii
Cele mai citite
LUMEA JUSTITIEI
Arhiva