16 mai 2022

"In mintea stramba si lucrul drept se stramba"
- parintele Arsenie BOCA

PROSTIA A INFECTAT OMENIREA – Ne isterizam si ne distrugem economia fara sa gandim: COVID-19 provoaca printre cele mai putine victime, comparativ cu foametea, cancerele, accidentele auto, gripa, fumatul, SIDA, ori sinuciderile. De la 1 ianuarie si pana azi au murit de foamete peste 2 milioane de persoane, de 7 ori mai mult decat victimele COVID-19. Malaria a inregistrat de 6 ori mai multe victime decat COVID-19. Peste 200.000 de oameni au murit din cauza bolilor legate de calitatea apei

Scris de: Elena DUMITRACHE - Razvan SAVALIUC | pdf | print

31 martie 2020 16:00
Vizualizari: 28347

Ma tem de ziua in care tehnologia va inlocui interactiunile dintre oameni. Lumea va avea o generatie de idioti” - Albert Einstein


Acest articol este destinat exclusiv celor care mai pot gandi limpede intr-o mare de isterie. Celor care inca isi mai aloca timp pentru a gandi si pentru a se intreba daca nu cumva in spatele acestei isterii mondiale nu se ascund niste interese, poate cu implicatii de sute de miliarde de euro. Celor care isi iau masurile de protectie necesare in fata acestui virus, fara a se panica. Caci, dincolo de orice statistica, este importanta respectarea masurilor de izolare solicitate de autoritati pe perioda starii de urgenta, motiv pentru care va indemnam sa le aplicati astfel cum vi se cere, fara a va panica.


 

Respectand masurile impuse de autoritatile romane, nu putem sa facem abstractie de ceea ce timpul ne-a dovedit. Anume dovada ca orice criza are si castigatorii ei, iar in cazul pandemiei de coronavirus suntem convinsi ca palaria de "winneri" nu este foarte mare, raportat la castiguri.


O astfel de realitate este insa vazuta de multi (fara argumente sau documentare) ca fiind o dezinformare ori o incercare de abatere a atentiei de la gravitatea situatiei pe coronavirus. Multi refuza categoric sa creada ca pot fi parte a unui experiment controlat si manevrat dupa bunul plac al unora. Plan de care poate autoritatile Statelor lumii nici nu au habar. Ceea ce conteaza in prezent in ochii majoritatii este numarul in crestere al victimelor COVID-19 si, mai ales, al mortilor pe care acest virus ii inregistreaza. De ordinul sutelor in unele tari, de ordinul zecilor in altele, in functia de nivelul de pregatire al autoritatilor si, mai ales, in functie de media de varsta a populatiei si a starii de sanatate.

Caci, nimeni nu poate contesta in acest moment faptul ca virusul a lovit acolo unde exista un sistem imunitar slabit!

Alaturat acestei realitati putem pune si opiniile specialistilor, potrivit carora, intr-un viitor nu foarte indepartat toata populatia va fi infectata cu acest virus, selectia celor care traiesc urmand sa se faca in functie de cat de puternic este sistemul lor imunitar.

Tocmai de aceea ne permitem astazi sa afirmam ca, in fond, discutia nu se poarta despre cat de vatamator este coronavirusul pentru organism, ci despre cat de slabit este sistemul imunitar al populatiei. Iar cazul Italiei este in aceste momente extrem de relevant, data fiind si media de varsta a victimelor.


Totusi, chiar si sub o astfel de ipoteza, in Romania, ca si in alte state, zilnic sunt prezentate alarmist noi cifre ale mortilor pe care coronavirsul, aceasta molima a secolului XXI, le face.

Iar cifrele sunt prezentate aproape tragic desi toate datele au aratat ca numarul victimelor este cu mult mai mic chiar si decat o gripa comuna (sezoniera).

Pentru ce ne distrugem lumea asa cum o cunoastem? De ce nu tine nimeni cont, spre exemplu, de statisticile internationale care arata ca decesele provocate de infectarea cu COVID-19 (coronavirus) sunt infime fata de cele provocate de alte amenintari asupra vietii. Alte amenintari, cu victime mult mai multe, dar pentru care niciodata nu s-a pus problema carantinarii ori a izolarii, cu efectul distrugerii voluntare a omenirii si a economiei mondiale.


Foametea a facut peste 2 milioane de victime in doua luni


Vorbim astazi despre cifrele in timp real prezentate de worldmeters.info  care arata ca numarul persoanelor care au murit de foamete de la 1 ianuarie si pana la 31 martie 2020 este de aproape de 2,8 milioane, numai astazi, 31 martie, murind de foame peste 19.000 de persoane. Pe de alta parte, cei care au murit din cauza bolilor contactate din apa (din cauza proastei calitati a apei) depaseste 208.000. Cutremurator, in aceeasi perioada in care s-au alocat sute de miliarde de euro pentru combaterea coronavirusului (care pana la 31 martie 2020 inregistra, orele 15.00, la nivel global, circa 39.000 decese) numarul persoanelor care nu au acces la o sursa de apa a crescut la 802 milioane.

Aceste situatii nu au fost insa niciodata o prioritate si nici nu s-a luat vreodata in calcul tratarea acestor situatii fiind urgente.

Comparand insa decesele cauzate de coronavirus si cele cauzate, spre exemplu, de malarie, SIDA ori cancere, constatam ca fiecare dintre acestea sunt de cel putin sase ori mai mari decat virusul pentru care s-a declarat pandemia la nivel global.

 

Cifrele mortilor in masa


Tineti minte acest articol! Suntem convinsi ca acum sunt multi aceia care refuza sa accepte realitatea prezentata de noi. Credem insa ca odata cu trecerea timpului oamenii vor realiza ca panica si isteria create in jurul pandemiei de coronavirus (declarate de Organizatia Mondiala a Sanatatii) au fost necesare pentru cu totul alte motive decat cele provocate de virusul COVID-19.

Pana atunci insa, Romania va mai trece prin cateva etape. Speram doar sa nu ajungem in situatia altor state, precum Italia, unde fortele de ordine se lupta pentru a tine in frau populatia in lupta pentru mancare. Caci acolo, dupa cum se poate vedea, nici nu mai poate fi vorba despre salvarea economiei, ci despre salvarea sinelui in fata foametei.

 


Iata cum arata cifrele mortilor inregistrati in lume, de la 1 ianuarie pana la 31 martie 2020, orele 15.00, pe diferite categorii, conform worldmeters.info. Comparativ, publicam numarul deceselor inregistrate din cauza pandemiei de coronavirus de la inceputul anului si pana in prezent, potrivit worldmeters.info:


-Morti cauzate de coronavirus – 38.980

-Morti cauzate de foamete – 2.775.324

-Morti cauzate de boli contactate din apa – 208.971

-Morti cauzate de gripa comuna (sezoniera) – 120.640

-Morti cauzate HIV/SIDA – 417.142

-Morti cauzate de Cancer – 2.037.970

-Morti cauzate de Malarie – 243.398

-Morti cauzate de fumat – 1.240.470

-Morti cauzate de alcool – 620.626

-Morti cauzate prin sinucidere – 266.094

 Comentarii

# caiafluc date 31 martie 2020 18:47 +1

Nu mai am voie sa ascult"europa libera" numai si numai stirile oficiale!

# Alexandra date 1 aprilie 2020 01:12 +4

Aveti dreptate sa criticati indignarea selectiva. Un om care moare foame est la fel de pretios ca si un om care moare de COVID-19. Insa o epidemie ca aceasta nu are o evolutie predictibila. Ea va ajunge in Africa. V-ati gandit ca in Africa exista tari cu populatii enorme atinse de SIDA ? Rata mortalitatii va fi superioara. Nu putem sa fim cinici si "rationali". Indiferent de unde vine acest virus, acum este momentul sa-l combatem. Prin testare rapida, echipamente de protectie si acum, din pacate, prin distantare sociala. Cautati un complot, dar este o "open conspiracy". Epidemia actuala era perfect previzibila: suntem la capatul unui proces metodic si criminal de distrugere a sistemului industrial, de sanatate de catre interese financiare supranationale. Trebuie facut triaj in banci si la Wall Street, nu in spitalele noastre ! https://solidariteetprogres.fr/orientation-strategique-47/covid-19-c-est-les-dettes-et-les.html

# nae girimea date 1 aprilie 2020 07:51 +5

Pandemia a instaurat pandalia !

# w date 1 aprilie 2020 14:06 +1

pentru ca noi ne raportam la Romania

# saccsiv date 1 aprilie 2020 14:31 +1

Exista un plan vechi, ce n-a fost implementat in timpul gripei porcine dar care va fi implementat in timpul coronavirus Covid-19? Despre plan avertiza Greg Evensen acum 11 ani: interdictia de a calatori, orase inchise, vaccinare obligatorie, bratari cu cip si autobuze care sa-i duca pe cei ce se opun… https://saccsiv.wordpress.com/2020/04/01/exista-un-plan-vechi-ce-n-a-fost-implementat-in-timpul-gripei-porcine-dar-care-va-fi-implementat-in-timpul-coronavirus-covid-19-despre-plan-avertiza-greg-evensen-acum-11-ani-interdictia-de-a-calato/

# D date 1 aprilie 2020 16:54 0

Da. Dar boala asta cu putine victime ESTE SI LA NOI! Nu a murit nimeni de foame in Europa recent. Nu a murit nimeni de malarie in Europa recent. Pentru asta "ne distrugem economia" asa cum afirmati voi.

# ioanca date 2 aprilie 2020 10:16 0

O nouă, (pentru noi muritorii de rând), teorie despre Covid și Noua Ordine Mondială, vizionați acest video extrem de explicativ, https://www.facebook.com/calinmircea.gascu.31/videos/604493826815905/?funlid=pylN03ASzbO7J4dt&d=w&vh=i , (Felicitări lui Raul), interesant că-scoate la lumină și scopul acelor șpreieri masive din avioane cu pulbere de aluminiu, propietarii, a miilor de sateliți, lansați recent, (sistemul din umbră, statul paralel), au distribuit acest Covid, (o răceală mai persistentă ce atacă sistemul imunitar),pe calea undelor din spațiu pentru a avea acoperire maximă asupra Pământului, prin tehnologii ce doar puțini le cunosc, exact acolo unde și când și-au dorit, scopul este vaccinare, cipuire și subjugarea umanității, acele șpreieri din avioane cu pulbere de aluminiu pe care oamenii le-au inhalat ani la rând au avut ca scop să facă oamenii receptivi la semnalele, undele trimise de sateliți, (deci la planul acesta se lucrează de mai mult timp), chinezii cumva și-au dat

# Lechi date 2 aprilie 2020 10:28 +6

Salut! Am avut de doua ori malarie in Nigeria; eram pe la 40 de ani si m-a salvat de fiecare data , doctorul Peter, Domnul sa-l aiba in paza ! Cred, in sinea mea , ca malaria si covid19 au ceva rudenie, pentru ca vad ca in USA se utilizeaza niste medicamente antimalarie si ei cred, cu ceva succes ! Malaria este o boala care tine cam 3 zile ; ori te faci bine, ori predai gestiunea ! ...... Care sunt mortii care conteaza ? Cei care mor de foame, de malarie ,de covid sau....de inima rea ? De unde vine foametea ? Din multe directii , dar una este chiar produsul colonialismului si al capitalismului. Nu exista bogati fara saraci ! Adica , bogatia unora, este. decisiv cauza saraciei altora, hehe , am stat trei ani si jumatate prin Africa , stiu ce zic ! ...... O solutie a problemei a fost data inca din antichitate : omenirea nu va fi buna decat atunci cand nimeni nu-si doreste mai mult decat are nevoie !

# DOINA BILAVSCHI date 2 aprilie 2020 16:31 0

ESTE PERFECT TOT CE ATI RELATAT, DAR EU VA SPUN CA ESTE BATAIA LUI DUMNEZEU, ASA SCRIE IN CARTEA SFANTA .

# Maria date 4 aprilie 2020 08:51 0

Aceasta este realitatea, tot ce ati relatat este foarte adevarat, ma uit in jurul meu si nu pot sa cred cum ne putem lăsa manipulați cand de fapt sunt probleme mult mai grave la nivel mondial. Nu pot sa cred ca ne lăsăm înspăimântați de un ,,virus gripal " , in timp ce altii isi vad de propriile interese, cand ne omara cu bună stiinta, cand nu realizam ce dezatru economic si financiar nè așteaptă dupa, cate firme vor falimenta, cati oameni vor ramane fara un loc de muncă,samd.

# Anonimous date 7 aprilie 2020 15:45 0

https://campaniamea.declic.ro/petitions/suspendati-exploatarea-padurii-si-vanatoarea-pe-durata-starii-de-urgenta-generata-de-covid-19?share=940861f5-5563-48ba-8fec-1832d827da84 <img src=ops:' /> :-x :-x :-x :eek:

Adauga comentariu

:D :lol: :-) ;-) 8) :-| :-* :oops: :sad: :cry: :o :-? :-x :eek: :zzz :P :roll: :sigh:

DISCLAIMER

Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

EDITORIAL

Vorbe de fumoar

Vorbe de fumoar – 15.05.2022 – Judecator ICCJ din dosarul Udrea, chemat la PICCJ inainte de decizie

+ DETALII

FACEBOOK

Utlimele comentarii
Cele mai citite
LUMEA JUSTITIEI
Arhiva