18 July 2024

"In mintea stramba si lucrul drept se stramba"
- parintele Arsenie BOCA

SEFUL DIICOT II FACE VANT LUI CARARE – Daniel Horodniceanu solicita CSM revocarea procurorului Sorin Carare de la conducerea DIICOT Galati. Cererea vine la o luna dupa ce ICCJ a redeschis dosarul in care fostul deputat Mihail Boldea a facut plangere penala impotriva lui Carare pentru abuz in serviciu si divulgarea informatiilor nepublice. Boldea a fost achitat in dosarul in care Sorin Carare l-a trimis in judecata pentru spalare de bani, printr-un rechizitoriu confirmat chiar de Horodniceanu

Scris de: Bogdan GALCA | pdf | print

5 July 2018 13:35
Vizualizari: 7284

Seful DIICOT Daniel Horodniceanu (foto) ii face vant procurorului Sorin Carare de la conducerea structurii din Galati. Horodniceanu a cerut Sectiei pentru procurori a CSM revocarea din functie a lui Carare (vezi facsimil), solicitarea urmand sa fie discutata joi, 5 iulie 2018.


Demersul lui Horodniceanu, despre care s-a aflat ca a fost prezentat intr-o sedinta cu procurorii DIICOT ca fiind "Gladiatorul", vine dupa ce in urma cu o luna, Inalta Curte a redeschis dosarul in care fostul deputat Mihail Boldea a facut plangere penala impotriva lui Carare pentru abuz in serviciu si divulgarea informatiilor nepublice (click aici pentru a citi).

De asemenea, solicitarea lui Horodniceanu are loc dupa ce Curtea de Apel Iasi a dispus, in prima instanta, achitarea fostului deputat Mihail Boldea pentru acuzatia de spalare de bani. Un dosar in care procurorul Sorin Carare a semnat rechizitoriul, iar cel care l-a confirmat a fost, culmea, chiar seful DIICOT Daniel Horodniceanu (click aici pentru a citi).
Trebuie amintit ca anterior solicitarii lui Horodniceanu procurorul Sorin Carare a formulat la CSM cerere de eliberare din functia de procuror sef al DIICOT Galati. Solicitarea trebuia sa fie discutata in sedinta din 22 mai 2018 a Sectiei de procurori a CSM, insa Carare s-a razgandit si si-a retras cererea.

UPDATE - Sectia pentru procurori a CSM a amanat analizarea cererii lui Sorin Carare.

Ordinea de zi a Sectiei pentru procurori a CSM:


Comentarii

# DODI date 5 July 2018 15:37 +9

Șefului de la DIICOT i se aplică proverbul cu îngrășarea porcului în ajun. Cu mici obiecții: cel care s-a îngrășat a fost el. Cel care trebuie tăiat este tot el.

# Tică date 5 July 2018 17:59 0

Adevărat, dacă se împiedică şi cade, acest ardei umplut de Horodniceanu nu se mai ridică. Cine se-ncumetă să-i facă vânt ?!

# obiectiva date 5 July 2018 16:58 +1

BON, si daca infractiunea de ABUZ IN SERVICIU arata astazi altfel, nu ca ieri, mai poate fi urmarit penal si condamnat si CARARE ??? :lol: :D va ramane, eventual, divulgarea informatiilor nepublice.

Adauga comentariu

:D :lol: :-) ;-) 8) :-| :-* :oops: :sad: :cry: :o :-? :-x :eek: :zzz :P :roll: :sigh:

DISCLAIMER

Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

EDITORIAL

Vorbe de fumoar

Vorbe de fumoar – 17.07.2024 – Fost judecator, actual secretar de stat in MJ, la sueta cu un inculpat

+ DETALII

FACEBOOK

Utlimele comentarii
Cele mai citite
LUMEA JUSTITIEI
Arhiva