26 November 2022

"In mintea stramba si lucrul drept se stramba"
- parintele Arsenie BOCA

SEXGATE PE MASA CSM – Procuroarea Daniela Olteanu de la Parchetul Bicaz isi acuza seful, prim-procurorul Darie Mugurel, de hartuire: “Au fost gesturi care sa-mi dea de inteles motivatia actiunilor sale, evoluand de la tentative de seductie la solicitari directe de a intretine relatii intime, la locul de munca ori in alte locatii”. Olteanu sustine ca a pierdut o sarcina din cauza procurorului Darie si ca sotul ei a fost reclamat la CSM dupa ce ea a refuzat sa cedeze avansurilor (Documente)

Scris de: George TARATA | pdf | print

26 November 2013 17:12
Vizualizari: 14961

Sectia pentru procurori a CSM va discuta miercuri, 27 noiembrie 2013, cazul procurorului Vlad Mihai Budai de la Parchetul de pe langa Judecatoria Bicaz. Procurorii din CSM vor trebui sa hotarasca daca il vor sanctiona disciplinar sau nu pe Budai pentru comiterea abaterilor diciplinare prevazute de articolul 99 litera m) si t) constand in “nerespectarea in mod nejustificat a dispozitiilor ori deciziilor cu caracter administrativ dispuse in conformitate cu legea de conducatorul instantei sau al parchetului ori a altor obligatii cu caracter administrativ prevazute de lege sau regulamente”, respectiv “exercitarea functiei cu rea-credinta sau grava neglijenta”. La prima vedere pare sa fie vorba despre un caz banal, dar nu este deloc asa, dimpotriva. In realitate, avem de-a face cu un conflict intre procurorul Budai, sotia acestuia, procuroarea Daniela Olteanu de la aceeasi unitate de parchet, si seful Parchetului Judecatoriei Bicaz, Darie Mugurel Laurentiu George. Un scandal in care, asa cum se va putea vedea in continuare, abunda acuzatiile sexuale.


Procuroarea Daniela Olteanu: “Incepand cu luna mai 2012, folosindu-se de ascendenta profesionala si de functia de conducator al Parchetului, prim-procurorul a inceput sa se manifeste fatis, in raport cu mine – procuror cu functie de executie, subordonat ierarhic, insistand si persistand pentru a obtine satisfactii fizice/spirituale, pe teme sexuale”

Procuroarea Daniela Olteanu ii aduce acuzatii extrem de grave prim-procurorului Darie Mugurel Laurentiu George. Olteanu sustine ca a fost hartuita de seful ei, procurorul Darie Mugurel Laurentiu George, care a incercat sa obtina “satisfactii fizice/spirituale”. Daniela Olteanu precizeaza ca refuzul de a ceda avansurilor facute de prim-procurorul Darie a dus cercetarea disciplinara a sotului ei, care risca in acest moment sanctiuni dure, cum ar fi chiar si excluderea din magistratura.

Intreaga poveste a fost expusa de Daniela Olteanu intr-o sesizare trimisa CSM, dar si Ministerului Justitiei si Parchetului General, in care cere efectuarea de verificari si cercetarea disciplinara a prim-procurorului Darie Mugurel: “Invoc, in formularea prezentei sesizari, discriminarea bazata pe criteriul de sex, cu caracter indirect (in termenul definit de art. 4 lit. g din Legea nr. 202/2002 republicata si hartuirea sexuala la locul de munca, in care imi desfasor activitatea - Parchetul de pe langa Judecatoria Bicaz, constand in tratamentul nefavorabil cauzat de respingerea comportamentului de hartuire sexuala din partea prim-procurorului si supunerea mea la acest tratament, dar si a sotului meu, procuror cu functie de executie in cadrul Parchetului, datorita respingerii, conduita contrara dispozitiilor legale ce reglementeaza conduita magistratilor”.

Procuroarea Daniela Olteanu sustine ca totul a inceput in primavara anului 2012, pana atunci relatiile cu seful ei fiind normale. Olteanu arata ca prim-procurorul Darie a incercat in prima faza sa o seduca, dupa care i-a cerut in mod direct sa intretina relatii intime, atat la locul de munca, dar si in alte locatii: “Procurorul Darie Mugurel Laurentiu George, de la Parchetul de pe langa Judecatoria Piatra Neamt a fost numit, in functia de prim-procuror al Parchetului de pe langa Judecatoria Bicaz, incepand cu data de 01.01.2011. Dupa o perioada de timp, in care relatiile de colegialitate au decurs, dupa aprecierea mea, normal, incepand cu luna mai 2012, folosindu-se de ascendenta profesionala si de functia de conducator al Parchetului, prim-procurorul a inceput sa se manifeste fatis, in raport cu mine – procuror cu functie de executie, subordonat ierarhic, insistand si persistand pentru a obtine satisfactii fizice/spirituale, pe teme sexuale.

Initial, au fost atitudini ori gesturi care sa-mi dea de inteles motivatia comportamentului si actiunilor sale, evoluand in timp de la tentative de seductie la solicitari directe de a intretine relatii intime cu acesta, in diverse imprejurari sau ocazii, la locul de munca ori in alte locatii, dar si in comportamente de natura sexuala, explicite, verbale, non-verbale sau fizice, abuzand de functia indeplinita la locul de munca, cu scopul de a obtine beneficii sexuale din partea mea”.

Olteanu: “Respingerea, de catre mine, a unor astfel de actiuni si atitudini a determinat ca prim-procurorul sa adopte un comportament direct de amenintare, constrangere, umilire si intimidare, atat in ceea ce ma priveste pe mine, dar, in special, pe sotul meu”

Procuroarea Olteanu precizeaza in aceleasi sesizari ca a resprins toate avansurile facute de seful Parchetului Bicaz, cauza din care la adresa sa si a sotului ei au fost declansate actiuni den amenintare, constrangere, umilire si intimidare. Daniela Olteanu sustine ca prim-procurorul Darie s-ar fi plans superiorilor ca activitatea Parchetului Bicaz are de suferit din cauza casatoriei ei cu procurorul Budai:

Respingerea, de catre mine, a unor astfel de actiuni si atitudini a determinat ca prim-procurorul sa adopte un comportament direct de amenintare, constrangere, umilire si intimidare, atat in ceea ce ma priveste pe mine, dar, in special, pe sotul meu – procuror subordonat ierarhic de asemenea, prim-procurorului Darie Mugurel Laurentiu George, context in care statutul familial si profesional mi-a fost puternic afectat de dorinta hartuitorului, aflat in pozitie de autoritate, de a-si exercita puterea si controlul in raport de mine si sotul meu.

Ca modalitate de materializare a actiunii de hartuire, in cursul anului 2012, prim-procurorul Darie a emis adrese la organele de cercetare penala a caror activitate o supraveghez, potrivit ordinelor de serviciu, pentru a verifica prezenta mea la sediile acestora, dar si a sotului meu, desi fusese instiintat despre efectuarea activitatii, in scopul de a ne crea un tratament represiv si umilitor; in acelasi context, in luna iunie 2013, a intocmit „note” telefonice cu lucratorii I.J.J. Neamt din cadrul punctului de control acces persoane la Judecatoria Bicaz, privind prezenta sotului meu – procuror Budai Mihai Vlad la sediul instantei, in timp ce acesta asigura, in conditiile legii, participarea, ca procuror de sedinta, la judecarea cauzelor penale, tot in scopul crearii unui tratament degradant, in legatura cu exercitarea atributiilor de serviciu.

Desi la numirea mea in functie de procuror, la parchetul Bicaz, Consiliul Superior al Magistraturii a avut in vedere imprejurarea casatoriei mele cu un procuror, din cadrul aceluiasi Parchet, legea neprevazand vreo incompatibilitate, in acest sens, prim-procurorul Darie a reclamat, in permanenta, chiar si parchetelor ierarhic superioare, asa-zisa „incompatibilitate” legala in care ne aflam, incompatibilitate ce ar aduce atingere bunei desfasurari a activitatii Parchetului, desi a avizat pozitiv delegarea/transferul celorlalti procurori cu functie de executie, numiti in cadrul Parchetului (procuror Gordan Constantin Sorin, procuror Sofronia S.), aceasta, evident, in scopul de a ne aduce pe mine si pe sotul meu in situatii de incompatibilitate legala si de a reclama statutul nostru marital ca fiind o imprejurare de natura a afecta activitatea unitatii de Parchet. in acest context, mi s-a cerut sa divortez, in caz contrar, sotul meu urmand a fi mutat la un alt Parchet, chiar si prin aplicarea unei sanctiuni disciplinare. Arat ca sunt casatorita cu procurorul Budai Mihai Vlad, din anul 2006, iar astfel de „incompatibilitati” nu au fost reclamate, de la data numirii mele in functia de procuror (02.03.2009) pana la numirea prim-procurorului Darie ca manager al Parchetului.

In acelasi context, al discriminarii/hartuiriimaterializate, contrar planificarii initiale, prim-procurorul Darie i-a dispus sotului meu, printr-o anexa la ordin, intocmita ulterior, fara consultarea procurorilor cu functie de executie, sa asigure participarea la sedintele de judecata ale Judecatoriei Bicaz, programate in ziua de vineri a fiecarei saptamani, desi, prin ordin de serviciu pe unitate, participarea, in ziua de vineri, trebuia asigurata de prim-procurorul Darie. Intrucat, in fiecare zi de vineri, orele 12.00, este programata si sedinta de analiza solutii si informala, de lucru, cu procurorii, la Parchetul Bicaz, i-am solicitat prim-procurorului, in mai multe randuri, reprogramarea acestei sedinte in ziua de luni, ori in alta zi din saptamana, pentru a pute participa si sotul meu, programat in sedinta de judecata de vineri, conform dispozitiei prim-procurorului Darie; acesta s-a opus insa reprogramarii, folosind, cu intentie, imprejurarea de a organiza sedinta de analiza doar in prezenta mea, in scopul de a obtine, prin manifestarile sale explicite, satisfactii fizice/spirituale, pe teme sexuale si exercitarii discriminarii/hartuirii asupra mea. Mai mult, l-a cautat pe sotul meu cu jandarmii, la instanta, pentru a se asigura de prezenta lui in sediul acesteia, si de imprejurarea ca nu va fi „deranjat” in persistenta sa de a obtine de la mine, satisfactii pe teme sexuale”.

Daniela Olteanu: “Datorita hartuirii exercitate de prim-procurorul Darie si presiunilor psihice la care am fost supusa mi-a fost afectata grav starea de sanatate dar si statutul familial, fiind nevoita, contrar dorintei mele si a sotului meu, sa intrerup, la sfatul medicului, starea de sarcina”

Mai mult, Daniela Olteanu acuza ca a fost nevoita sa faca o intrerupere de sarcina din cauza stresului cauzat de hartuirea si presiunile psihice la care a fost supusa de catre procurorul Darie Mugurel: “In acelasi context si cu acelasi scop, a incercat constant sa ne impiedice, pe mine si pe sotul meu, a efectua simultan concediile legale de odihna, intocmind „note interne” in vederea sesizarii Parchetelor ierarhic superioare, pentru a reclama nejustificat eventuala perturbare a activitatii Parchetului, datorata acestei imprejurari. Totodata, a solicitat Parchetului ierarhic superior verificarea „legalitatii” documentatiei privind concediul meu medical, acordat in luna mai 2013, reprosandu-mi absenta din unitate si perioada in care a ramas „singur”.

Invederez ca, datorita hartuirii exercitate de prim-procurorul Darie si presiunilor psihice la care am fost supusa, incepand cu anul 2012, mi-a fost afectata grav starea de sanatate dar si statutul familial, fiind nevoita, contrar dorintei mele si a sotului meu, sa intrerup, la sfatul medicului, starea de sarcina, datorata iminentei pierderii acesteia, cauzata de stres”.

Seful Parchetului Judecatoriei Bicaz Darie acuzat ca l-a reclamat i-a reclamat pe cei doi soti la CSM dupa ce Daniela Olteanu a respins toate avansurile

Procuroarea Olteanu sustine ca, in cele din urma, seful Parchetului Judecatoriei Bicaz a formulat sesizari disciplinare la CSM impotriva sa si a sotului ei. Daniela Olteanu precizeaza ca sesizarea care o privea pe ea a fost clasata, dupa ce s-a constatat ca aspectele reclamate nu sunt fodnate:

Dispunand de aceasta pozitie, de autoritate, fata de refuzul meu ferm, in perioada lunilor 05 – 07.2013, dupa ce fusesem, in nenumarate randuri, amenintata explicit ca eu si sotul meu vom suporta consecinte profesionale daca nu voi „ceda”, iar sotul meu va fi sanctionat si mutat la o alta unitate de Parchet, amenintarile prim-procurorului s-au materializat, prin formularea unor sesizari disciplinare catre Consiliul Superior al Magistraturii, de natura a ne expune unor eventuale sanctiuni (implicit mutarea intr-o alta unitate de Parchet), a ne afecta cariera profesionala si statutul de magistrati, dar si cel familial. Prim-procurorul s-a folosit de pozitia sa, de conducator al unitatii, inaintand sesizarile, fara stirea noastra, Parchetelor ierarhic superioare, cu scopul de a ne denigra si a ne crea un mediu degradant, umilitor si ostil, la locul de munca, in care eu si sotul meu ne bucuram de respect si stabilitate profesionala.

Apreciez, invocand dispozitiile Legii nr. 202/2002 si Legii nr. 303/2004, ca sesizarile formulate de prim-procuror, impotriva mea si a procurorului Budai Mihai Vlad, constituie actiuni de discriminare/hartuire, in sensul textelor legale sus-mentionate. (...)

Dupa sesizarea Consiliului si a parchetelor ierarhic superioare, am fost amenintati explicit de catre prim-procuror care a precizat ca, in calitate de fost „avocat”, ce a accesat cu „usurinta” functiile de procuror, prim-procuror adjunct si prim-procuror, are relatii sus-puse si va uza de toate mijloacele si posibilitatile conferite de functia si pozitia sa, pentru a ne expune sanctiunilor disciplinare, a „aranja” mutarea disciplinara a sotului meu, la un alt parchet, imprejurare in care eu voi fi nevoita sa cedez actiunilor sale de hartuire, in caz contrar, urmand sa fiu inlaturata din magistratura.

Arat ca prin rezolutia 2633/IJ/673/DIP/2013 din 27.08.2013, mi s-a comunicat, de catre C.S.M., clasarea sesizarii formulate de prim-procurorul Darie Mugurel Laurentiu George privind savarsirea abaterilor disciplinare de catre procurorul Daniela Olteanu, in urma constatarii nefondarii aspectelor reclamate”.

Olteanu si Budai divorteaza pentru a nu fi sanctionati de CSM

In afara sesizarilor transmise la Ministerul Justitiei, CSM si Parchetul General, procuroarea Olteanu si sotul ei, procurorul Budai, au decis sa divorteze. Asta pentru a-si salva cariera, dupa cum sustine Daniela Olteanu in cererea de desfacere a casatoriei prin divort depusa in data de 25 noiembrie 2013, la Judecatoria Bicaz:

Datorita amenintarilor exprese, cu referire la cariera si evolutia noastra profesionala, statutul familial si relatia de casatorie au fost grav afectate, fiind fortati practic, sa optam intre continuarea casatoriei si continuarea profesiei de magistrat.

In aceste conditii, sunt nevoita sa continui, pana la forme de protest extreme, demersurile legale si sa sesizez toate institutiile si organismele abilitate, inclusiv cele de protectie si consiliere a victimelor discriminarii, cu privire la abuzurile prim procurorului Darie, sub girul Inspectiei Judiciare si sub protectia politica a unor lideri influenti, cu functii de conducere la nivel local pana in anul 2012, potrivit sustinerilor si amenintarilor sale. Este evident, insa, ca aceste demersuri, in conditiile continuarii casatoriei, vor afecta grav viata profesionala a sotului meu, procuror din anul 1997, cu o cariera stabila, evaluata profesional la calificativul „foarte bine”, care urmeaza a fi inlaturat din magistratura, la cererea procurorului Darie pentru simplul motiv ca eu nu am cedat hartuirii.

Pentru aceste considerente, si in vederea incetarii tratamentului represiv la locul de munca, apreciez ca imprejurarile mai sus-expuse constituie motive temeinice ce determina ca raporturile dintre soti sa fie vatamate, continuarea casatoriei noastre nemaifiind posibila, fiind evident ca statutul nostru marital ne-ar expune pe viitor aplicarii unor sanctiuni disciplinare de catre C.S.M., la cererea prim procurorului Darie, inclusiv, sanctiunii de inlaturare din magistratura.

* Cititi aici sesizarea procuroarei Daniela Olteanu de la Parchetul Bicaz

* Cititi aici cererea de divort formulata de Daniela Olteanu

Comentarii

# unul din lumea cea mare date 26 November 2013 17:51 +2

cind va spuneam eu ca napircile de procurori sint capabili de toate faptele penale din cpp!!!!!!(o sa sara unii ca nu in cpp,pentru un profan ca mine in cpp le gasesc)hei!!!!!!!! nu sariti sa apasati pe rosu,doar analizati ultimile 6 luni de mirsavii napircesti!!deci staborurile sint MUUUUULT peste justitia din romanica.aia cu sarmale in cap sari sa/dregi reputatia lui ala !!!!!sau nu merita,,ejaculat,,din rindurile parchetarilor si trebuie lasat la liber ca are o problema cu sexul caci am vazut ca atunci cind ai o problema cu furtul banilor de spaga/i bine sa recunosti problema la schrink

# obiectiva date 26 November 2013 17:52 +13

parafrazandu-l pe RADU STROE....nu imi imaginam ca exista atata GOLANIE IN JUSTITIE.......

# Ionascu Petre date 26 November 2013 18:19 0

Sa nu uiti Darie....ca in familia Budai se poarta \"uniunea conse(n)xuala\" cunoscuta in termeni juridici drept \"conculimbaj\", caci astfel nu-mi explic de ce pe el il cheama Budai, iar pe ea, Olteanu. Vorbeam de familie...fratele celui propus pentru sanctionare este Budai Remus, fost prim procuror la PTB, actuamente director adjunct la A.S.F., si el traind o frumoasa poveste de amor ghebos cu una atat de urata ca n-o hartuieste nimeni, Ghiugan Ionela o cheama. Prin urmare, \"ai puso rau di tat\", Darie, te executa ASF-ul pe functie de nu te vezi !!!!!

# uite si explicatia date 26 November 2013 18:37 0

(http://www.monitorulneamt.ro/stiri/?editia=20071207&pagina=1&articol=15323) .... sau .... (http://www.ziare.com/social/capitala/un-procuror-a-batut-un-inspector-cadastral-pentru-o-femeie-190632) .... acum e mai naspa, ca e cu CSM si IJ ... ma indoiesc ca o sa-i impresioneze cererea aia de divort absolut halucinanta ... apropos, sotul e de acord? ....

# Bugsy date 27 November 2013 09:33 0

Interesant e de ce au promovat o actiune la instanta cand aveau posibilitatea sa o faca la notariat sau la primarie. Iar raspunsul e evident: la notariat si la primarie nu aveau parte de publicitatea atat de dorita. Cei doi oricum sunt cunoscuti in zona pentru ... \"extravagantele\" afisate de ani buni si pentru dorinta de a controla zona Bicaz.

# LM date 26 November 2013 18:54 +10

Câte exemple doriți pentru a intelege ca multe funcții in justiție s-au obținut pe ( scuze) fututelea ?

# Ionascu Petre date 26 November 2013 18:59 -2

tare de tot stirea de pe linkul postat mai sus...Budaaaaai, sa nu divortezi, bai baiatule, ca vezi ce te asteapta. Lasa-l dracu\' pe Darie s-o hartuiasca in continuare si nu numai...

# BIBAZ, NEAMT, PATRIA HOTILOR IN JUSTITIE!!! date 26 November 2013 19:01 0

Interlopi, Pistoale, Bombe...da judecatori cu gaturile rupte nu vedem? Ca padurile din zona s-au taiat. Poate vedem si vreun porcuror taiat...

# UNUL DIN LUMEA CEA MARE date 26 November 2013 19:38 -1

PENTRU BIBAZ, NEAMT, PATRIA HOTILOR IN JUSTITIE!!!//IAR SINT MENTIONATE 8 COMENTARII SI SINT DOAR 7 de ce????? 2) wowwwwww ca tot vine ignatul si este buna ,,pomana,,porcurorului.......dar oare nu au soricul cam gros?

# lexus date 26 November 2013 19:40 0

IUBARETI TARE ASTIA DIN NEAMT....PARCA AM MAI AUZIT ASA CEVA PE LA EI....

# dilibau date 26 November 2013 20:36 0

SE PARE CA DOAMNA E UN DRUGARIN FEMININ. SE VEDE DE LA O POSTA CA NU E CU TOATE ACASA.

# Av. Popa Nicolae - Tulcea date 26 November 2013 21:08 -3

Drepturile private la care se refera art.39 din Legea nr.51/1995 sunt proprii oricarei organizatii profesionale legal infiintata intr-un stat de drept. De asemenea, dreptul sus enuntat este constitutit a ghida si sustine vointa individului, adica a d-lui Bota Pompiliu; in conformitate cu statutul lui propriu ghidandu-si interesele in mod liber in conformitate cu Hotararea judecatoreasca definitiva,care traduce normativ jocul liber al vointelor, modul si consecintele intalnirii acestor vointe.Doctina, in obiectul ei de reglementare prin majoritatea vointei autorilor dau prioritate criteriului obiectului reglementarii juridice pentru ca il considera obiectiv, iar Hotararea judecatoreasca definitiva este tocmai dreptul care imprima nota entitatii U.N.B.R.,Bota distinctiv, deosebindu-se de un alt grup profesional care nu respecta art.1 alin.5 din Constitutia Romaniei,astfel problema care se pune este daca magistartii respecta Hoararile judecatoresti definitive si cine are dreptate astazi? 

# oarecare date 26 November 2013 21:47 0

Iar te-ai drogat, nea Popa ? Macar lasa aurolacul, treci pe ceva mai calitativ, ca te-ai tampit rau de tot ! Zau !

# Alex date 26 November 2013 23:18 +1

Boala acestei doamne se numeste schizofrenie paranoida! 

# emi date 27 November 2013 11:03 +2

Ce de treaba au astia!!!!

# PILE LA INM date 27 November 2013 11:32 0

Draga Luju, te rog frumos si mult de tot, fa si un reportaj despre cum se intra la INM si IN MAGISTRATURA (pt cei cu 5 ani vechime). Asa putred va ramane sistemul pana ce raul nu va fi taiat din radacina!

# PILE LA INM date 27 November 2013 11:33 0

Draga Luju, te rog frumos si mult de tot, fa si un reportaj despre cum se intra la INM si IN MAGISTRATURA (pt cei cu 5 ani vechime). Asa putred va ramane sistemul pana ce raul nu va fi taiat din radacina!

# Alex date 27 November 2013 13:14 +11

Pai ce sa le mai arda astora de dosare si cauze penale, cand ei se lupta ca motanii in calduri, pe pasarica...Bravo, procurorilor ! Tara va vrea futaciosi ! Mama voastra de curve ....

# Antonio date 27 November 2013 15:18 +38

Grav este ca sistemul este plin de astfel de personaje. Mai este un procuror , tanar si nelinistit, LAIOSI la Curtea de Apel Bucuresti , care dupa o poveste de amor in calduri cu o colega batranaaaaaaaaaaa... si pensionara, cu care ar fi putut castiga detasat premiul \"Mama si copilul\" si-a tras \"super gagica\", o procuroare de la Sector 6, careia i se spune \"CASTOR\" . Probabil , tanarul procuror vrea sa fie linistit ca nimeni nu - i hartuieste femeile. Poate ca asta este solutia pentru functionarea eficienta a sistemului. Doamne ! Oamenii astia sunt cei care aplica legea in Romanica...

# Av. Popa Nicolae - Tulcea date 27 November 2013 16:34 -9

Apreciez mut prostia d-lui sau d-nei Oarecare, astfel sunt si magistratii din Romania care ne judeca pe noi diferit fata de barourile \"casice\" sau \"traditionale\"intr-un stat de drept.Or, bine de noi ca vorbim de lucruri mult mai seiroase a nu intra in domeniul verificarii faptelor comise de Asociatia profesionala, respectiv apreciind noi modul de infiintare al U.N.B.R.,in conditiile in care s-a apreciat oficial de organele de urmarire penala ale Parchetului Tribunalului Botosani si ale Parchetului Judecatoriei Timis, ambele ale puterii statul spunand ca U.N.B.R., Bota este legal si constitutional putem fi inscrisi in cadrul acestuia si noi, respectiv intr-un barou legal pe teritoriul Romaniei conform art.25 alin.1 din Legea nr.51/1995. Oarecare, sa stie: suntem exceptati de la raspunderea prevazuta in alin.2 al aceluiasi articol sus enuntat.A intra in domenil verificarii faptelor facute prin actul instantelor de judecata inseamna a intra in sfera suveranitatii aprecierii discretionare.

# oarecare date 27 November 2013 17:26 0

Multumesc, nea Popa. Pretuirea dvs. inseamna f mult pentru mine !

# avocat clandestin date 27 November 2013 19:32 0

intamplator am cunoscut-o pe d-na procuror cand era judecator. Atunci era maritata cu un alt procuror. Din pacate justitia e plina cu curve care au marea placere sa domine grefierii, sa o faca sa lucreze in locul lor, iar ele se vad de alte treburi cum ar fi : sex, tigari, bauturi alcoolice, etc.

# pentru avocat clandestin date 27 November 2013 19:37 -1

ai dreptate avocat clandestin - multe judecatoare sau procuroare nu ar trebui sa lucreze in sistem. Din oras stiu o doamna procuroare careia sotul este un mafiot de nota 1o - vezi mafia lemnului- abia astept sa prabuseasca )))))) DNA fii pe faza 

# Av. Popa Nicolae - Tulcea date 27 November 2013 22:30 -1

A fi mai complet si pe intelesul tuturor colegilor imi cer eu scuze, insa conform acestor principii constitutionale si legale activitatea magistratilor in calitatea lor de organe ale statului (art.145 C.pen) ii cuprinde pe toti la fel si nu trtebuie sa fie lasati sa aplice prevederile art.1 alin.3 si 5 din Constitutia Romaniei dupa bunul lor plac, ci trebuie ingraditi prin reguli prestabilite, intrucat nu prea se ajuge sa se aplice art.166 indice 1 C.pen. impotriva lor cat timp sistemul este plin de rubedenii. Vedem inclusiv luptele intre puteri; le-a manifestat chiar C.S.M.in public fata de politicieni sau/si mass-media, astfel vorbim de egalitate formala in fata legii in general, precum noi avocatii din toata tara hartuiti ilegal de magistratii corupti dl.Bota Pompiliu, discriminat si condamnat astazi de aplicarea prevederilor art.1 alin.1 coroborat cu art.39 din Legea nr.51/1995 s-au ignorat drepturile si libertatile noastre constitutionale promovandu-se burghezia barourilor clasice

# mi au date 28 November 2013 14:49 +2

Putem vedea si noi o poza cu doamna? E mai usor de apreciat daca cineva \'i-a pus gand rau\'... :D

# VIRILU date 13 February 2014 15:40 +1

Doamna Olteanu eo tipa beton ! Are o mecla si picior frumos , si umbla imbracata sexi , cam idecent pentru un ...o procuroare care se pretinde sfinta , lemn de biserica... Cum dracu sa nu cada in ispita pofticiosul de Primprocuror Darie , si ceilalti barbati de prinprejur , cind vad o cucoana asa despuiata , cu cracii goi..! Budai are parte de vina ca nu ia impus sa se imbrace decent in respect macar pentru Institutia de Parchet de la Bicaz , care sa transformat se pare dintr-o Institutie serioasa , intr-o Casa de Toleranta de cea mai josnica speta ! Uite pe cine lasa CSM-ul sa ne hotarasca soarta noastra a cetatenilor , niste jigodii care nu prezinta nici o garantie morala in solutionarea Dosarelor penale , unde exista mereu pericolul comiterii de abuzuri si ilegalitati grave impotriva oamenilor simpli !

# Teo date 18 March 2014 15:33 +3

Este incredibil ce se intimpla la Parchetul din Bicaz si asta , cam de demult timp. Parerea mea este ca Inspectia Judiciara din cadrul CSM nu isi face serios datoria ! Acesti 3 procurori ar trebui destituiti definitiv din sistem , caci nu prezinta nici o garantie morala pentru a solutiona Dosarele penale ale cetatenilor. A transforma o Institutie de Stat serioasa , intr-un circ si Casa de Toleranta in care procurorii se hartuiesc sexual intre , si culmea sa se reclame intre ei la CSM ? ESTE UN CAZ FARA PRECEDENT. Nu mai este nevoie de nici un denunt din partea vreunui cetatean de buna credinta , SAU DE VREO DOVADA DE CONFIRMARE ,sau auto demascat toti trei prin plingerile adresate unul impotriva altuia la CSM. Nu inteleg ce asteapta cei de la Inspectia Judiciara , de ce nu ii demite fara drept de apel pe toti trei , avind in vedere gravitatea faptelor si comportamentelor lor penibile si de cea mai joasa speta morala ??? Jos aceste scirbe din sistemul judiciar !!!!

# Zindo date 18 March 2014 15:49 +1

Nu se va intimpla mare lucru din pacate ! Fiindca procurorul bataus Budai este prieten la catarama cu fostul Procuror General al Romaniei , astazi Sefa DNA-ului Laura Codruta Kovesi. Laura Codruta Kovesi a petrecut impreuna cu procurorul Budai , si alti mahari din justitie , ani la rind concedii pa Valea Muntelui cu vizite la Stinele din apropiare , si terminindu-se cu chefuri extravagante la Pensiunea lui Dragomir din Durau , pina tirziu ....dupa miezul noptii. Deh...! acolo sus cineva ma iubeste !!!! Fara alte comentarii. Lumea din zona cunoaste aceste aspecte , si de ce Budai e mare si tare , si isi permite sa faca atitea ticalosii fara sa fie pedepsit... Oricum nici Darie sau fufa de Olteanca nu sint mai prejos in arta abuzurilor si a ticalosiilor de joasa speta...! Poate acum cei de la Inspectia Judiciara se autosesizeaza di nou si ia serios la puricit pe coruptii de la Parchetul din Bicaz si ii revoca definitiv din functiii. Acesti mojici trebuie revocati definitiv !!!

# Petr date 23 April 2014 12:36 +1

Parchetul de la Bicaz e foarte rau famat. Daca cineva este reclamat cu vreo fapta penala imediat se gaseste un binevoitor care ii face \"lipeala\" la un procuror. Acestia ii primesc la domiciliul propriu unde dupa ce sunt unsi, dau toate asigurarile de rigoare ca mare lucru nu se va intampla, legea fiind interpretata dupa al lor bun plac. M-ai ales infractiunile silvice sunt pe placul lor, caci de acolo sigur pica ceva mai mult. Printre \"binevoitori\" numesc politistii din zona, pe un domn cu interese mari in afacerile cu lemne, zis \"Pocaitu\". Sper ca sa nu mai dureze mult pana DNA-ul intra pe fir, pentru ca materie prima au destula in serparia aia. Rusineeeeeeeeee!

Adauga comentariu

:D :lol: :-) ;-) 8) :-| :-* :oops: :sad: :cry: :o :-? :-x :eek: :zzz :P :roll: :sigh:

DISCLAIMER

Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

EDITORIAL

Vorbe de fumoar

Vorbe de fumoar – 25.11.2022 – Judecatoare cu poze XXX (Galerie foto si video)

+ DETALII

FACEBOOK

Utlimele comentarii
Cele mai citite
LUMEA JUSTITIEI
Arhiva