16 July 2024

"In mintea stramba si lucrul drept se stramba"
- parintele Arsenie BOCA

SIE IL DA IN PRIMIRE PE IOHANNIS – Serviciului de Informatii Externe dezvaluie implicarea Presedintiei in conceperea legilor noii Securitati: “In procesul de evaluare, revizuire si actualizare a actelor normative din domeniul securitatii nationale, Serviciul a fost consultat de Departamentul Securitatii Nationale din Administratia Prezidentiala si de Secretariatul General al Guvernului, proiectele postate fiind variante de lucru rezultate din aceste consultari”

Scris de: G.T. | pdf | print

15 June 2022 12:18
Vizualizari: 5072

Degeaba da asigurari presedintele Romaniei Klaus Iohannis (foto dreapta) ca noile legi ale securitatii nationale nu vor contine prevederi care sa incalce drepturile fundamentale ale omului si ca nu vor duce la restaurarea vechii Securitati. Realitatea este ca Administratia Prezidentiala a fost implicata in mod direct in conceperea legilor securitatii nationale, in conformitate cu care ofiterii SRI si SIE primesc imunitate si puteri sporite, iar romanii sunt transformati fortat in colaboratori si turnatori ai serviciilor (click aici si aici pentru a citi).


 

Implicarea Presedintiei in elaborarea odioaselor legi ale noii Securitati a fost confirmata chiar de Serviciul de Informatii Externe, condus de Gabriel Vlase (foto stanga). Intr-un raspuns acordat site-ului umbrela-strategica.ro, SIE precizeaza ca in conceperea proiectelor de legi privind securitatea nationala Serviciul a fost consultat de Administratia Prezidentiala si Secretariatul General al Guvernului. Forma proiectelor de legi privind securitatea nationala, publicate recent in presa spre nemultumirea lui Iohannis (click aici pentru a citi), este de altfel rezultatul consultarilor avute intre SIE (probabil si celelalte servicii), Administratia Prezidentiala si Guvernul Romaniei.


Iata raspunsul SIE acordat site-ului umbrela-strategica.ro:

In procesul de evaluare, revizuire si actualizare a actelor normative din domeniul securitatii nationale, Serviciul a fost consultat de Departamentul Securitatii Nationale din Administratia Prezidentiala si de Secretariatul General al Guvernului, proiectele postate fiind variante de lucru rezultate din aceste consultari, ce urmeaza a parcurge procesele legislative prevazute de lege”.


* Cititi aici integral articolul cu precizarile SIE despre noile legi ale securitatii nationale

Comentarii

# Tata Mare date 15 June 2022 14:16 +125

Frumos !!!. Recunoasteti ca ati fost consultati stimati SIE. Dar nu ne spuneti cine a avut idea introducerii traznaiilor halucinante in aceste proiecte. Daca tot l-ati dat de gol pe Joianis ca v-a consultat, de ce nu spuneti ca acele traznai nu va apartin ???.

# santinela date 15 June 2022 15:36 +135

Daca au fost consultari cu toti factorii decidenti,incepind cu dealul Cotroceniului,si a iesit asa o cretinitate de proiect, va dati seama ce nulitati avem in fruntea institutiilor in cauza ?

# DODI date 15 June 2022 16:04 +2

Nu este o noutate. CiolaniSS este creația SRI și vuvuzeaua acestui serviciu profund antiromânesc. De altfel să-i atribuit acestui cleptoman imobiliar dovedit un proiect de lege este ilogic. El, după o grămadă de ani de mandat, abia a învățat să citească din bilețele pe care le primește de la alții. Pe el nu-l duce mintea să spună nici Bună ziua pe românește. Așa că SIE ar fi trebuit să spună verde în față că proiectul de lege a fost nășit de antiromânul HELLvig. Așa se întâmplă când pui lupul să-ți păzească oile!

# M date 15 June 2022 17:12 +2

Toti absolut sunt in complicitate pentru a destrama, vinde sa nu mai avem cu ce trai. Intreb: serviciile secrete si magistrati daca noi nu mai avem voi cu ce mai traiti?, salarii pensii speciale de u de mai primiti mai talharilor si tradatori de tara

# Tara asta trebuie arsa pana la temelie ! date 15 June 2022 17:54 +8

Cu locuitori cu tot ; da , rahatii aia de nu misca si stau ca balega in ploaie ! Cum puteti mai viermilor sa va lasati calcati in picioare in halul asta ? Consecintele vor fi ca se vor rahatzii pe voi si mai tare , serviciile astea pline de necalificati conectati la buget (adica banii vostri , tampitilor). PS. In orice caz , daca mai prin o revolutie elimin orice securist cu familia pana la rude de gradul 3 si nu mai ramane nisi o cladire securistta nedistrusa !

# ursuleanu date 15 June 2022 18:05 +4

Pana cand si siguranta nationala e jucata de impostotul K.W.Iohannis la ruleta ruseasca! Are parlamentul lui, are guvernul lui de talhari la drumul mare, acum vrea si siguranta nonnationala personala!

# tofu date 17 June 2022 10:33 0

Cine dracu a bagat in mentalitatea colectiva ca 'trebuie' sa se teama de institutii care lucreaza ca sobolanii? Ei opereaza cu vorba:creaza ambiguitati,fabrica asa zise conjuncturi compromitatoare sa inoculeze stari de culpabilitate.

Adauga comentariu

:D :lol: :-) ;-) 8) :-| :-* :oops: :sad: :cry: :o :-? :-x :eek: :zzz :P :roll: :sigh:

DISCLAIMER

Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

EDITORIAL

Vorbe de fumoar

Vorbe de fumoar – 15.07.2024 – „Deep State” stia de atacatorul lui Trump (Video)

+ DETALII

FACEBOOK

Utlimele comentarii
Cele mai citite
LUMEA JUSTITIEI
Arhiva