8 mai 2021

"In mintea stramba si lucrul drept se stramba"
- parintele Arsenie BOCA

Singura solutie: carantinarea de urgenta a presedintelui Iohannis!

Scris de: Contele de Saint Germain | pdf | print

31 iulie 2020 11:25
Vizualizari: 4961

Omul a devenit literalmente un pericol social. Mai ceva decat Covid 19. Declaratiile sale publice din ultima vreme, pe langa ca put a ura si primitivism, sunt infecte atat la propriu cat si la figurat. Cumuleaza toate sensurile date de DEX acestui cuvant.


 

Infect: 1. viciat, puturos; stricat; greu, urat. 2. respingator, dezgustator, neingrijit, de proasta calitate. 3. josnic, murdar, oribil.

Spuneti-mi unul dintre sensurile de mai sus care nu se potriveste discursului de ieri al lui Klaus Iohannis.

De unde nu puteam sa-l ascult, mai nou ii privesc vorbele ca pe microbi, pe o lamela, la microscop. Si imi zic ca daca numarul lor e atat de mare intr-un discurs atat de scurt si poticnit, atunci trebuie ca, pe de-a-ntregul, presedintele nostru de azi este o adevarata bomba biologica. Adica o arma de distrugere in masa pe care tratatele moderne si principiile NATO o interzic. Noi de ce am tolera-o?

Am ajuns sa il detest pe acest invrajbitor Iohannis mai mult decat il detestam pe imbarligatorul Basescu. Cel putin pe asta din urma il ducea capul.

Cand Klaus Iohannis si-a inceput, ieri, aiuritorul discurs, eu lucram la calculator. La un moment dat m-am oprit din treaba sa-l si privesc, pentru ca simteam cum creste in mine o stare de bine si trebuia sa o savurez plenar. Individul o luase cu atata semetie prin balarii incat la fiecare pas retoric calca pe cate o grebla a carei coada ii sarea direct in furnirul fruntii. Poate nu-i frumos din partea mea, dar ma bucuram de fiecare smetie pe care si-o auto administra ca de infaptuirea unui act de justitie binemeritat.

Chestia cea mai amuzanta a scenei era ca el nu-si dadea absolut deloc seama in ce ridicol se afunda singur, si, fudul cum il stim, cu vocea mieros – mustratoare, cu degetul aratator erect si cu inimitabila sa intonatie de tarcovnic recent alfabetizat, vedea in fata doar menestreli cu mandoline, adulandu-l. Fara sa-i treaca macar prin minte ce sictiruri si scrasniri din dinti, si inclestari de pumni declanseaza frazele lui natange in mii de romani satui de atata impostura si fuga de adevar.

Deci… PSD-ul! Raul absolut! Diavolul dezlantuit dand iama in cetele de ingeri iohannisto – penelisti.

O intrebare simpla: vi se pare cumva ca aceia care nesocotesc azi restrictiile impuse de guvern, care au luat cu asalt litoralul romanesc, ori cluburile si terasele, ori vamile Romaniei, ar fi predominant pesedisti? Seamana ei cu pauperii si ruralii si stirbii infierati de Gabriel Liiceanu?


Cititi continuarea aici

Comentarii

# Hans date 31 iulie 2020 12:08 +16

Trebuie urgent ca Parlamentul sa-l suspende din funcție si trimis la analize psihiatrice imediat!

# Neanae date 31 iulie 2020 12:24 +20

Da, carantinarea pe viața a acestui individ infect este obligatorie. Asta DUPĂ SUSPENDARE! O spun serios, sunt un profesionist (terapeut comportamental) și insist sa fie luate măsuri politice și legale drastice. Comportamentul si postura lui KWI, chiar când nu vorbește, sunt evidente semne de deviere de la realitate. A pierdut cheia și caută sa între de pe acoperiș! Este manipulabil și incapabil sa facă distincție între sine și comunitate. Contează sinele și ceea ce acesta proiectează înăuntru. MĂREȚIE ȘI ATOTPUTERNICIE! Aruncate apoi cu găleata in exterior, la nivel Cosmic. Tot ceea ce împiedica propria expandare trebuie da fie DISTRUS. PSDistilor, ați devenit masochiști? va place? Ce vreți sa obtineți cu moțiunea? Guvernul asta e ca verucile. Pana nu e distrusă “veruca mamă” nu se rezolva nimic. Suspendați pseudo președintele și dispar toți cei ce-l oblojesc ... SUSPENDAREEEEEEEE

# Baran Gheorghe date 31 iulie 2020 13:03 +9

Carantinare la Jilava pentru inalta tradare

# Marian75 date 31 iulie 2020 14:23 +6

E bolnav pshic si el si Orban.trebuie suspendat Iohannis de urgență si băgat în carantină la Jilava definitiv,apoi tot asa zisul guvern trebuie Carantinat și judecați pt.distrugerea cu bună știință a economiei,Genocid,au murit cu miile de alte boli,covid e egal cu zero...Înaltă trădare apoi pedeapsa capitală pt.toți..urgent...

# X date 31 iulie 2020 18:33 +2

Cică PNL are 32% în sondaje și este în creștere. Asa ca pregatiti_va , va mai trece mult timp pana când iubitorii de PNL se vor trezi și se vor lecui de iubirea fata de plavan și de Sica mandolina. Apoi se vor culca sănătoși și se vor trezi morți, vorba catastrofei care se crede vicepremier. Vai de capul lor!

# VIKY date 31 iulie 2020 20:06 +8

Romanii nu au realizat pana acum ca manipularea e in floare, si sunt manipulati din toate directiile: de nazist, de televiziuni, de guWernul infect, de medici, de "specialistii"... Ura nepamanteana care o emana acest nazist fata de poporul roman, va duce la disparitia a 50% din populatia Romaniei. Nu sunt conspiratii, este realitate. La inceput cand manipularea nu era in floare, s-au spus foarte multe adevaruri: este un virus gripal, sezonier, nu este mortal, nu rezista la temperaturi de peste 27 grade.Europa este relaxata, iar multi medici au afirmat ca virusul nu mai are putere si ca in spitale sunt pacienti cu boli grave, care nu au fost tratati la timp. Dar pentru ca in Romania, pentru STAPANI numarul decedatilor era prea mic, va fi pandemie pana la noi ordine. Din 2.500.000 de bolnavi cronici, vor scapa cei care NU ajung la spital. Aveti grija de batrani, doar ei au mai ramas dintr-o tara pe care au construit-o, dar nu mai au loc in tara lor, fiind o povara pentru nazisti care

# johanniskraut date 31 iulie 2020 22:14 +2

Autorul vrea sa zica izolare, ca acolo sunt trimisi aia bolnavi. In carantina ii pui temporar pe cei sanatosi, care au fost in contact cu bolnavi si sunt potential contaminati, pana trece perioada de incubare.

Adauga comentariu

:D :lol: :-) ;-) 8) :-| :-* :oops: :sad: :cry: :o :-? :-x :eek: :zzz :P :roll: :sigh:

DISCLAIMER

Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

EDITORIAL

Vorbe de fumoar

Vorbe de fumoar – 7.05.2021 – Ce cauta Dumitru Dumbrava la Tribunalul Bucuresti?

+ DETALII

FACEBOOK

Utlimele comentarii
Cele mai citite
LUMEA JUSTITIEI
Arhiva