21 ianuarie 2021

"In mintea stramba si lucrul drept se stramba"
- parintele Arsenie BOCA

SOROS, PERSONA NON GRATA – Partidul Ecologist Roman cere interzicerea intrarii in Romania a lui George Soros si declansarea unei anchete cu privire la activitatile finantate de miliardarul maghiar in tara noastra prin entitatilele pe care le controla. Pop: “ONG-uri implicate in blocarea proiectul de exploatare de la Rosia Montana au beneficiat de fonduri substantiale de la Fundatia Soros... Soros a finantat actiuni de sprijinire a unor politicieni, de ordinul zecilor de milioane dolari”

Scris de: E.D. | pdf | print

23 noiembrie 2020 16:29
Vizualizari: 4543

"De foarte multi ani George Soros este un personaj odios, urat in tara in care s-a nascut, Ungaria" - Asa isi incepe presedintele Partidului Ecologist Roman (PER), Danut Pop, postarea de pe Facebook in care solicita public autoritatilor romane sa interzica intrarea in Romania a miliardarului maghiar George Soros (foto 1). In acest sens, Danut Pop a exemplificat in postarea sa ca George Soros este detestat nu doar in Ungaria, unde a fost acuzat ca s-a implicat in infulentarea alegerilor, dar si in Statele Unite ale Americii unde presedintele Donald Trump a prezentat de-a lunugul timpului mai multe dovezi potrivit carora Soros ar fi finantat si sprijinit cu zeci de milioane de dolari unii politicieni.


In ce priveste tara noastra, George Soros este cel care a implicat cele mai multe ONG-uri in blocarea proiectului de exploatare cu cianuri de la Rosia Montanta, sponsorizandu-le, in acelasi timp in care achizitiona un pachet de actiuni de la compania care detinea licenta de exploatare, vanzand pachetul de actiuni in perioada in care se desfasurau protestele, pentru ca in momentul in care valoarea actiunilor a scazut (ca urmare a protestelor prelungite) le-a rascumparat la un pret mai bun.


Or, tinand cont de modul in care George Soros se raporteaza la Romania si la resursele pe care le detine, este evident ca miliardarul maghiar prin actiunile sale, face parte din categoria persoanelor indezirabile pe teritoriul tarii noastre.


Din acest motiv, Danut Pop solicita public autoritatilor romane sa fie interzisa intrarea pe teritoriul Romaniei a lui George Soros, iar in acelasi timp sa fie declansata o ancheta care sa vizeze activitatile finantate pe teritoriul Romaniei prin entitati controlate direct sau indirect de catre George Soros, in ultimii 15 ani.


Iata postarea presedintelui PER Danut Pop:


"De foarte multi ani George Soros este un personaj odios, urat in tara in care s-a nascut, Ungaria, acolo unde indezirabil si acuzat public de Viktor Orban pentru implicarea in influentarea alegerilor. Evreu de origine, George Soros este indezirabil si in Israel, tara stramosilor sai. Presedintele american Donald Trump a prezentat numeroase dovezi ale modului in care George Soros a finantat actiuni de sprijinire a unor politicieni, de ordinul zecilor de milioane de dolari SUA, sume care nu erau considerate ca fiind cheltuieli electorale, fiind derulate prin vasta retea de ONG-uri pe care le controleaza.

Cele mai multe organizatii neguvernamentale implicate in blocarea proiectul de exploatare cu cianuri de la Rosia Montana au beneficiat de fonduri substantiale de la Fundatia pentru o Societate Deschisa (Fundatia Soros), unele fiind finantate aproape in exclusivitate de aceasta fundatie. In acelasi timp, printr-o firma de-a sa, George Soros a cumparat un pachet de actiuni de la societatea care detinea licenta de exploatare. A vandut pachetul de actiuni si, dupa ce protestele prelungite au produs o scadere semnificativa a valorii actiunilor, a rascumparat pachetul de actiuni.

Exploatarea aurifera pe baza de cianuri de la Rosia Montana ridica doua probleme deosebit de grave. Pe de o parte, este vorba de potentiala deteriorare ireversibila a mediului inconjurator – aer, apa sol, adica de o exploatare irationala a resurselor minerale, iar pe de alta parte, de favorizarea pentru exploatarea resurselor minerale ale Romaniei exclusiv de catre entitati externe, fara nici un beneficiu pentru romani carora le raman doar costurile si pagubele.

In mod evident, actiunile lui George Soros in Romania il includ in categoria persoanelor indezirabile pe teritoriul tarii noastre.

Partidul Ecologist Roman cere public autoritatilor statului roman ca, in conditiile legii, sa dispuna efectuarea demersurilor necesare pentru:

1. Interzicerea intrarii pe teritoriul Romaniei a lui George Soros

2. Declansarea unei anchete amanuntite cu privire la activitatile finantate pe teritoriul Romaniei prin entitati controlate direct sau indirect de catre George Soros, in ultimii 15 ani.

Danut Pop

PRESEDINTE PER"Comentarii

# DODI date 23 noiembrie 2020 18:37 +18

Dacă am fi avut un președinte integru (nu o cârpă cu care fuhrere Merkel șterge pe jos la UE), dacă am fi avut un guvern românesc (nu un guWERNER care dă extemporale la Cotroceni), dacă am fi avut un SRI care se limita la fișa postului (și nu unul care face jocurile unor oficine străine și fraudează alegerile), atunci am fi avut de mult ambasada la Ierusalim iar soroș și ONG-urile sponsorizate de aceste netrebnic ar fi fost scoase în afara legii și li s-ar fi interzis accesul și activitatea în țară. Dar ciolaniSS ne învață că nu trebuie să învățăm, că nu trebuie să fim mândri că suntem români, că trebuie să ne împăcăm cu statul de sclavi la cules sparanghel și că pretențiile noastre de a fi tratați ca egali în UE sunt absurdități.

# zexe date 23 noiembrie 2020 19:31 0

ba baiatule... ecologist sukarith ca nu primeste...

# Neanae date 23 noiembrie 2020 21:58 +9

Mai mult, acest odios și viscid individ trebuie sa între in izolare permanenta intr-o pivnița cu ceva comfort, pivnița sa fie. El și alți boșorogi miliardari se JOACA CU TOT CE EXISTA PE PLANETA, CU VIEȚILE ȘI MINȚILE ORICUI, DUPĂ PLAC! Toți la pivnite private in izolare pe viața! Nu e de gluma, vreo 300 de psihotici cu Soros in frunte au sub comenzi jumătate din guvernele și economia/finanța omenirii. Dacă reușesc VINA E A NOASTRĂ, am tot crezut ca ie fantezii ... Chiar ca suntem prosti! Trump e ultima, slaba, speranța dacă stam cu mâna in #ur!

Adauga comentariu

:D :lol: :-) ;-) 8) :-| :-* :oops: :sad: :cry: :o :-? :-x :eek: :zzz :P :roll: :sigh:

DISCLAIMER

Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

EDITORIAL


    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home3/luju/public_html/_template/article.php on line 152
    • VERDICTUL ZILEI - Va reusi regimul Iohannis sa desfiinteze SIIJ?

    • VOTEAZA
Vorbe de fumoar

Vorbe de fumoar – 21.01.2021 – “Bobita” si-a inchis colegii in birouri

+ DETALII

FACEBOOK

Utlimele comentarii
Cele mai citite
LUMEA JUSTITIEI
Arhiva