22 May 2024

"In mintea stramba si lucrul drept se stramba"
- parintele Arsenie BOCA

Luju

Stire de ultima ora in lumea avocaturii: Tuca Zbarcea & Asociatii a castigat premiul cel mare in categoria dedicata firmelor de avocatura active in domeniul Real Estate la gala CIJ Awards Romania 2011

Scris de: L.J. | pdf | print

9 December 2011 15:18
Vizualizari: 10984

 

Luna cadourilor aduce in dar o mare bucurie pentru renumita casa de avocatura „Tuca Zbarcea & Asociatii, aceasta fiind desemnata, in baza numarului de voturi primite, cea mai buna firma de avocatura a anului in domeniul real estate. Firma de avocatura a fost nominalizata la aceasta categorie alaturi de alte case de avocatura cu expertiza in domeniul dreptului imobiliar, precum Biris Goran, NNDKP, Salans si Wolf Theiss. Prezent la gala de ieri seara, Razvan Gheorghiu-Testa (foto) avocat asociat al Tuca Zbarcea & Asociatii si co-coordonator al departamentului de real estate al firmei, a declarat, la momentul inmanarii premiului de catre Catalin Hanu, reprezentantul dezvoltatorului ceh, CTP Invest: „Sunt profund onorat sa ridic acest premiu, in numele intregii echipe a departamentului de Real Estate! Este una dintre cele mai importante distinctii obtinute de echipa noastra de drept imobiliar in ultimii ani si totodata o recunoastere a realizarilor recente ale firmei in acest domeniu intr-un context economic marcat in continuare de numeroase incertitudini. Multumim tuturor celor care ne-au votat!”


Potrivit reprezentantilor Tuca Zbarcea & Asociatii volumul de activitate al departamentului de drept imobiliar a reintrat pe un trend ascendent dupa o perioada mai calma, determinata de criza financiara, revigorarea facandu-se simtita inca din a doua jumatate a lui 2010.

CIJ Awards este o gala anuala organizata de prestigioasa publicatie Central & Eastern European Construction & Investment Journal dedicata industriei de property development & real estate din Europa Centrala si de Est. Revista este infiintata din 1995 in Republica Ceha si este distribuita printr-o retea extinsa in Republica Ceha, Polonia, Slovacia, Ungaria, Croatia, Romania si Rusia. in Romania, premiile CIJ, cele mai importante premii din industria imobiliara, se acorda incepand cu anul 2008.

Cu o echipa formata din 90 de avocati in cadrul biroului din Bucuresti, dintre care 21 sunt parteneri, Tuca Zbarcea & Asociatii opereaza un sediu secundar in Cluj-Napoca, care functioneaza in asociere cu Nistorescu, somlea & Asociatii, cat si un birou de reprezentanta in Madrid, Spania. Totodata, firma a stabilit o colaborare strategica pe principiul „best friend” cu firma de avocatura Turcan Cazac, liderul pietei de avocatura de business din Chisinau, Republica Moldova.

Tuca Zbarcea & Asociatii ofera asistenta juridica in toate domeniile dreptului, fiind recomandata de prestigioase directoare internationale de specialitate pentru serviciile in domenii precum drept societar si comercial, fuziuni, achizitii /privatizari, litigii si arbitraje internationale, energie si resurse naturale, drept financiar-bancar etc.

Tuca Zbarcea & Asociatii a primit numeroase recunoasteri si distinctii pe plan local si international, fiind castigatoarea premiului „Firma de Avocatura a Anului” in ultimii patru ani si desemnata „Cea mai inovatoare casa de avocatura din Europa Continentala” de catre Financial Times. De asemenea, firmei i-a fost acordata cea mai importanta distinctie a directorului international de specialitate Chambers Europe – premiul „Law Firm of the Year” (Chambers Europe Awards for Excellence 2010), precum si cel mai important premiu regional atribuit de revista britanica The Lawyer – „Firma de Avocatura a Anului pentru Europa de Est si Balcani” (The Lawyer European Awards 2010).

in ultimii ani, Tuca Zbarcea & Asociatii a fost inclusa pe lista celor mai buni angajatori din Romania, clasandu-se pe primul loc in categoria IMM – „Best Employer in Romania 2009/10” – in cadrul studiului realizat de Aon Hewitt.

Portofoliul Tuca Zbarcea & Asociatii include numeroase companii nationale si multi-nationale, importante institutii financiare, precum si autoritati publice si institutii guvernamentale. Printre cei mai reprezentativi clienti se numara: Erste Bank / Banca Comerciala Romana (BCR), OMV Petrom, CEZ, Rompetrol, ArcelorMittal, Carrefour, Romtelecom, Orkla Foods, Colgate Palmolive, GED Capital Development, Cadbury, Bursa de Valori Bucuresti, BRD-Groupe Société Générale, Banca Europeana pentru Reconstructie si Dezvoltare (BERD), Philip Morris, Alstom Transport, Siemens, Ericsson Telecommunications Romania, ING Real Estate etc.

 

Comentarii

Adauga comentariu

:D :lol: :-) ;-) 8) :-| :-* :oops: :sad: :cry: :o :-? :-x :eek: :zzz :P :roll: :sigh:

DISCLAIMER

Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

EDITORIAL

Vorbe de fumoar

Vorbe de fumoar – 21.05.2024 – Minune mare: Bosoc a dat pronuntare!

+ DETALII

FACEBOOK

Utlimele comentarii
Cele mai citite
LUMEA JUSTITIEI
Arhiva