28 January 2023

"In mintea stramba si lucrul drept se stramba"
- parintele Arsenie BOCA

TRANZACTIA ANULUI – Casa de avocatura Musat & Asociatii a fost premiata la gala CEE Legal Matters. Avocatii Musat & Asociatii au asistat Penta Investments, companie lider in piata europeana de distributie farmaceutica, in cadrul procesului de achizitie al liderului pietei romanesti de distributie din acelasi sector, A&D Pharma

Scris de: L.J. | pdf | print

11 June 2018 14:27
Vizualizari: 5895

Reputata casa de avocatura Musat & Asociatii a fost premiata pentru “Tranzactia Anului 2017” in cadrul galei de premiere CEE Legal Matters, unul dintre cele mai mari evenimente europene de networking si dezbatere din domeniul avocaturii.


Premiul „CEE Tranzactia Anului 2017 in Romania” a fost decernat pentru unul dintre cele mai importante mandate ale anului precedent, achizitia A&D Pharma de catre Max/Penta Investments. Avocatii Musat & Asociatii au asistat Penta Investments, o companie lider in piata europeana de distributie farmaceutica, in cadrul unui proces de achizitie al liderului pietei romanesti de distributie din acelasi sector, A&D Pharma. Aceasta achizitie, evaluata la peste 300 milioane de euro, a fost recunoscuta de publicatiile de business ca fiind cea mai mare tranzactie privata a anului.

Distinctia a venit ca o reconfirmare a calitatii serviciilor avocatiale prestate de Musat & Asociatii, care continua astfel sa ramana o societate de referinta pentru avocatura de business din Romania dupa ce, in anul precedent, a castigat premiul pentru „Cea mai mare tranzactie in domeniul energiei”, precum si premiul pentru „Cea mai mare tranzactie din HORECA” in cadrul Galei Avocatilor organizata de Ziarul Financiar.

Prezent la eveniment, Razvan Stoicescu, Partener la Musat & Asociatii, a reprezentat echipa de avocati care a oferit asistenta juridica in cadrul proiectului premiat. Stoicescu a subliniat cu aceasta ocazie rolul important al echipei pentru succesul acestui mandat:

Aria de practica Fuziuni & Achizitii isi datoreaza succesul unei echipe mari de avocati de top, colegi parteneri si avocati colaboratori, unei echipe cu experienta in tranzactii internationale complexe, care acorda consultanta pentru o gama variata de tranzactii, si care sustine rezultatele foarte bune de care ne bucuram. Ma bucur sa observ ca serviciile de prima clasa prestate de MUsAT & ASOCIAtII sunt recunoscute nu doar de clienti si comunitatea de afaceri, dar si de publicatii internationale de prestigiu”.

Alaturi de Razvan Stoicescu (Partener), au mai contribuit la proiectul de achizitie premiat si av. Paul Buta (Partener) precum si o echipa de peste 20 de avocati colaboratori ai firmei MUSAT & ASOCIATII.

Despre MUSAT & ASOCIATII

MUSAT & ASOCIATII este una dintre primele case de avocatura infiintate in Romania, dupa 1 ianuarie 1990. Avand 16 parteneri si peste 100 de avocati si consilieri, MUSAT & ASOCIATII acorda servicii de consultanta in toate sectoarele avocaturii de business, incluzand fuziuni & achizitii, privatizari, drept bancar, energie & resurse naturale, concurenta, drept societar, telecomunicatii & IT, dreptul muncii, fiscalitate, piete de capital, drept imobiliar, dreptul mediului, litigii & arbitraje comerciale.

MUSAT & ASOCIATII este recunoscuta ca fiind unul dintre pilonii avocaturii de business din Romania, iar publicatiile internationale de specialitate (Chambers & Partners, International Financial Law Review, Legal 500 etc.) recomanda cu regularitate firma ca fiind unul din liderii pietei avocatiale, multi dintre avocatii firmei fiind la randul lor nominalizati de aceste publicatii ca facand parte din elita avocaturii de business din Romania.

In 2016, MUSAT & ASOCIATII a castigat premiul pentru cea mai mare tranzactie in domeniul energiei pentru asistenta acordata Sterling Resources in procesul de vanzare a operatiunilor din Romania catre Carlyle International Energy Partners, precum si premiul pentru cea mai mare tranzactie din HORECA pentru asistarea Premier Capital in achizitionarea McDonald’s in Romania. Distinctiile au fost oferite de Ziarul Financiar, in cadrul Galei Avocatilor 2016, editia a VII-a.

In 2015, MUSAT & ASOCIATII a castigat premiul “Firma de avocatura a anului in Romania”, distinctie acordata anual de reputata publicatie britanica “The Lawyer” firmelor de avocati din Europa care au obtinut performante deosebite in anul de referinta.

In anul 2013, MUSAT & ASOCIATII a fost desemnata „Casa de avocatura a anului in Romania”, de catre International Financial Law Review, fiind pentru a doua oara cand Musat & Asociatii isi adjudeca acest valoros premiu, dupa distinctia primita in 2011, anul in care Romania a fost inclusa pentru prima data in lista tarilor nominalizate pentru premiile International Financial Law Review (IFLR).

De asemenea in 2012, MUSAT & ASOCIATII a fost recompensata cu premiul Gold Award la categoria „Cea mai buna casa de avocatura din Europa Centrala si de Est”, distinctie acordata de International Legal Alliance Summit & Awards 2012, pentru rezultatele excelente inregistrate in Romania de echipa de avocati Musat & Asociatii, in ceea ce priveste evolutia portofoliului de mandate in practica de fuziuni & achizitii si strategia de management adoptata.

Totodata, renumita publicatie Chambers Europe a decernat firmei MUSAT & ASOCIATII trofeul „Romanian Law Firm of the Year", pentru casa de avocatura cu cele mai bune performante in Romania, in cadrul galei „Chambers Europe Awards for Excellence 2011”.

MUSAT & ASOCIATII acorda in mod regulat consiliere juridica celor mai cunoscute si respectate corporatii din Romania, inclusiv o treime din Top 100 si jumatate din Top 500 mari companii, precum si institutiilor publice si financiare locale in tranzactii corporative si financiare sofisticate si in proceduri complexe de rezolvare a disputelor. Portofoliul firmei cuprinde peste 2.500 clienti, majoritatea din categoria investitorilor straini.

Comentarii

Adauga comentariu

:D :lol: :-) ;-) 8) :-| :-* :oops: :sad: :cry: :o :-? :-x :eek: :zzz :P :roll: :sigh:

DISCLAIMER

Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

EDITORIAL

Vorbe de fumoar

Vorbe de fumoar – 27.01.2023 – Judecatorul Goagal

+ DETALII

FACEBOOK

Utlimele comentarii
Cele mai citite
LUMEA JUSTITIEI
Arhiva