2 March 2024

"In mintea stramba si lucrul drept se stramba"
- parintele Arsenie BOCA

ULTIMATUMUL LUI PIEDONE – Edilul Sectorului 5, Cristian Popescu Piedone, mesaj catre PSD si PNL: „Daca nu puteti voi, pot eu... Rog alianta puterii sa nu-si mai fluture orgoliile in public si sa-si anunte rapid candidatul. In caz contrar, imi pun cei 30 de ani de experienta in administratia publica in slujba cetatenilor care ma vor primar al Capitalei”. Vlad Popescu Piedone a fost reales presedintele filialei PUSL Sector 5 (Galerie video)

Scris de: L.J. | pdf | print

8 February 2024 16:32
Vizualizari: 1922

Edilul Sectorului 5, Cristian Popescu Piedone (foto dreapta), a dat miercuri, 7 februarie 2024, un ultimatum catre PSD si PNL, somand cele doua partide de la guvernare sa-si anunte rapid candidatul pentru Primaria Capitalei. In caz contrar, Piedone a anuntat ca va intra el in cursa pentru postul de primar general.Afirmatia a fost facuta la sedinta organizatiei PUSL Sector 5 in care deputatul Vlad Popescu Piedone (foto stanga), fiul primarului, a fost reales presedintele filialei S5 a Partidului Umanist Social Liberal.


Iata mesajul lui Cristian Popescu Piedone pentru PSD si PNL, publicat pe Facebook (vezi video 1):


Daca nu puteti voi, pot eu!

Daca orgoliile voastre sunt mai presus de interesele cetatenilor, trageti obloanele, inchideti partidele si lasati Bucurestiul in seama celor dispusi sa munceasca pentru dezvoltarea lui!

Daca functiile publice va sunt mai importante ca oamenii, iesiti urgent si definitiv din politica!

Daca sunteti increzatori ca cetateanului ii place circul politic si asteapta zilnic promisiuni desarte… inseamna ca nu intelegeti prezentul!

Daca nu intelegeti oamenii, n-aveti cum sa lucrati in folosul lor!

Nu sunt perfect, nu dau sfaturi, dar sunt liber sa am opinii si mai ales… liber sa iau decizii!

In consecinta, rog alianta puterii sa nu-si mai fluture orgoliile in public si sa-si anunte rapid candidatul pentru Capitala!

In caz contrar, anunt public ca imi pun cei 30 de ani de experienta in administratia publica in slujba cetatenilor care ma vor primar al Capitalei!

 Redam postarea lui Vlad Popescu Piedone (vezi video 2):


Responsabilitate! Este ceea ce simt fata de voi, cei peste 350 de membri ai Partidului Umanist Social Liberal, filiala Sector 5!

Voi, cei care ati decis ca si de aceasta data sa-mi incredintati votul vostru pentru functia de presedinte.

Sustinerea voastra ma motiveaza si ma onoreaza!

Cea mai mare realizare a noastra, impreuna, este ca oamenii stiu ca au in noi un partener real, care rezolva problemele, nu doar le asculta. Oamenii stiu ca organizatia noastra poate face ca imposibilul sa devina posibil!

Ultimii doi ani au fost foarte grei pentru PUSL Sector 5, dar pentru ca a existat unitate si comunicare am reusit sa trecem peste toate obstacolele! Toate acestea ne-au ajutat sa devenim mai puternici!

Va multumesc voua, membrilor PUSL Sector 5, dar si tuturor celor care au sustinut activitatea noastra.

Si nu sunt putini cei care ne-au fost si ne sunt aproape. Multumesc presedintelui executiv al PUSL, primarul Sectorului 5, Cristian Popescu Piedone. Ii multumesc presedintelui Forului de Conducere Colegiala a PUSL, doamna Gratiela Gavrilescu pentru toate sfaturile si pentru sustinerea neconditionata, la orice ora din zi si din noapte. Ii multumesc secretarului general al PUSL, doamna Simona Man pentru toate informatiile pretioase pe care mi le-a oferit. De asemenea, ii multumesc presedintelui Institutului de Studii Sociale Liberale, Lavinia Sandru, pentru ca ne-a ajutat in comunicarea tuturor actiunilor pe care le-am avut”.

 


Comentarii

# X date 8 February 2024 23:26 +1

Ar fi foarte bine sa candideze Piedone. Cu siguranța are sa castige SI uite asa, scapam de catastrofa numita Nicușor Somn Usor.

# lege-faradelege date 11 February 2024 21:04 0

Dl.Piedone trebuie sa își aleagă un nou șef de partid, avand în vedere ca s-a dovedit ca avocatul IONASCU DANIEL, este actionat de zeci de clienti care au fost inselati de acest pretins avocat care pledeaza la TV, dar nu-și apără clienți în instanță, dimpotrivă le solicită clienților mii de euro , ca apoi după ce încasează onorariul , să nu mai calce pragul instanțelor, urmărind doar să îi execute silit pe propriii clienți, profitând de faptul că, în baza contractului de asistență juridică obține titlu executoriu. De regulă victimele sale sunt oameni simpli, oameni în vârstă, persoane vulnerabile.Avocatul Ionașcu are sute de sesizări la Baroul București și nenumărate plângeri penale, Sfatul pentru dl. Piedone este acela de a se dezice de acest avocat.

Adauga comentariu

:D :lol: :-) ;-) 8) :-| :-* :oops: :sad: :cry: :o :-? :-x :eek: :zzz :P :roll: :sigh:

DISCLAIMER

Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

EDITORIAL

Vorbe de fumoar

Vorbe de fumoar – 1.03.2024 – Milu si Gluga au zambit pentru poza de grup, dar au stat separati

+ DETALII

FACEBOOK

Utlimele comentarii
Cele mai citite
LUMEA JUSTITIEI
Arhiva