1 February 2023

"In mintea stramba si lucrul drept se stramba"
- parintele Arsenie BOCA

UN ROMAN IN TOPUL MONDIAL AL TINERILOR AVOCATI – Cosmin Vasile, partener in cadrul societatii de avocati Zamfirescu Racoti & Partners, pe lista celor mai buni 150 de tineri avocati din lume in materia arbitrajului comercial. Avocatul Cosmin Vasile: “Listarea in Future Leaders in Arbitration vine ca o confirmare a implicarii noastre in proiecte complexe finalizate cu succes si a increderii cu care am fost investiti de catre clienti”

Scris de: L.J. | pdf | print

7 December 2016 14:34
Vizualizari: 8206

Publicatia internationala Who's Who Legal l-a nominalizat pe dr. Cosmin Vasile (foto), avocat asociat coordonator in cadrul societatii de avocatii Zamfirescu Racoti & Partners (ZRP) intre cei mai buni tineri practicieni in arbitraj aflati sub varsta de 45 de ani. Nominalizarea a fost cuprinsa in prima editie a studiului Future Leaders in Arbitration ce a evidentiat 150 de tineri avocati din firme de top din intreaga lume.


Potrivit unui comunicat de presa al ZRP, recunoasterea dr. Cosmin Vasile a venit ca urmare a recomandarilor clientilor si a altor specialisti in arbitraj intervievati de analistii Who’s Who Legal, care l-au descris pe avocatul asociat coordonator din ZRP drept ”o autoritate in materia dreptului substantial si procedural”, numindu-l in repetate randuri ”un guru al strategiilor juridice”.

Prezentam in continuare comunicatul ZRP in care sunt cuprinse si declaratiile avocatului Cosmin Vasile, dupa nominalizarea intre cei mai buni tineri practicieni in arbitraj aflati sub varsta de 45 de ani de catre publicatia internationala Who's Who Legal:

Listarea in Future Leaders in Arbitration vine ca o confirmare a implicarii noastre in proiecte complexe finalizate cu succes si a increderii cu care am fost investiti de catre clienti”, a declarat Cosmin Vasile.

Desi nominalizarea este individuala, recunoasterea si meritul apartin intregii echipe de arbitraj, fara de care rezultatele obtinute nu ar fi fost posibile. Ei sunt motivul pentru care putem privi in urma cu mandrie si satisfactie si datorita lor ne uitam cu incredere spre viitor”, a completat coordonatorul ZRP.

Dr. Cosmin Vasile este specializat in arbitraj international si solutionarea disputelor, fiind unul dintre cei mai competenti experti din Romania. A participat in calitate de avocat principal la peste 25 de proceduri complexe de arbitraj in domeniul constructiilor, energiei, transportului si privatizarii, tinute sub auspiciile curtilor de arbitraj internationale.

In ultimii doi ani a fost implicat, in calitate de arbitru, in 15 arbitraje aflate pe rolul Curtii de Arbitraj Comercial International de pe langa Camera de Comert si Industrie a Romaniei. Cosmin contribuie activ la dezvoltarea specializarii arbitrajului in Romania si face parte din Colegiul de conducere al sus-mentionatei Curti locale de arbitraj. A obtinut certificari si este totodata membru al celor mai reputate institutii arbitrale internationale, precum Chartered Institute of Arbitrators (Londra), Arbitration Academy (Paris), International Academy for Arbitration Law (Paris), Young International Arbitration Group (Londra), International Council for Commercial Arbitration, International Arbitration Institute (IAI Paris).

Who’s Who Legal prezinta cei mai buni profesionisti din toate domeniile dreptului afacerilor, intr-o ”incercare de a ajuta companiile sa gaseasca cel mai bun avocat, in cel mai scurt timp”, cum se mentioneaza in descrierea publicatiei. Future Leaders in Arbitration, editat de Who’s Who Legal, este un repertoar al tinerilor specialisti in arbitraj din intreaga lume."

Comentarii

# ana date 8 December 2016 08:56 -1

Felicitari !

# gigi date 8 December 2016 17:48 -1

who's sho nu e revista aia in care platesti ca sa apari?

Adauga comentariu

:D :lol: :-) ;-) 8) :-| :-* :oops: :sad: :cry: :o :-? :-x :eek: :zzz :P :roll: :sigh:

DISCLAIMER

Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

EDITORIAL

Vorbe de fumoar

Vorbe de fumoar – 31.01.2023 – DNA pregateste artileria grea: cumpara Biblii si asteapta trei politicieni grei

+ DETALII

FACEBOOK

Utlimele comentarii
Cele mai citite
LUMEA JUSTITIEI
Arhiva