17 ianuarie 2022

"In mintea stramba si lucrul drept se stramba"
- parintele Arsenie BOCA

Vaccinul anti-Covid nu ar fi trebuit sa stimuleze sistemul imunitar?

Scris de: jud. Lacramioara AXINTE, vicepresedinte, Tribunalul Botosani | pdf | print

12 ianuarie 2022 15:47
Vizualizari: 3075

Asadar, Presedintele Parlamentului European a murit din cauza unei disfunctii grave a sistemului imunitar, problemele grave de sanatate debutand dupa ce s-a vaccinat cu doza a 3-a booster anticovid.Sa ne raspunda si noua specialistii vietii, care zilnic apareau pe la televiziuni ca mari specialisti in Covid-19, ce diagnostic este acesta: disfunctie grava a sistemului imunitar?

Vaccinul anti-Covid nu ar fi trebuit sa stimuleze sistemul imunitar?

Posibil oare, in acest caz, al Presedintelui Parlamentului European, sa-l fi compromis, adica practic sa-l fi lasat fara imunitate?

Intrebare simpla, la care specialistii vedeta de la TV trebuie sa raspunda!

Comentarii

# Edelweiss - Ivory Tower Power Archiver date 12 ianuarie 2022 17:07 +127

Nu este nevoie de răspunsul a tot felul de trepăduși năimiți de Big Pharma. Răspunsul indubitabil stă în modificarea din septembrie anul trecut a definiției vaccinului, procedată de CDC din USA (Centers for Disease Control and Prevention) Așadar, inițial definiția vaccinului era „un produs care stimulează sistemul imunitar al unei persoane să producă imunitate împotriva unei afecțiuni anume, protejând persoana de respectiva boală.” După modificarea celor de la CDC, vaccinul devine un fel de pișfaizăr: „un preparat care este utilizat pentru a stimula răspunsul imun al organismului împotriva bolilor.” Deci, pentru ca faizăr să realizeze profit net de 20 de miliarde de euro în 2021 iar moderna de peste 10 miliarde de euro, vaccinul nu mai este ceva ce „produce imunitate împotriva unei boli anume” și devine ceva care doar „stimulează răspunsul imun al organismului împotriva unei boli”, iar vaccinarea nu mai „produce imunitate”, ci „protecție” împotriva unei boli. IZI LAIC A PIS A CHEIC!

# Raspuns date 12 ianuarie 2022 17:35 +59

Se pare ca aceste seruri i-au "stimulat" atat de bine sistemul imunitar, incat anticorpii au reusit sa-i atace celulele organismului, pana la "victoria" finala...

# Dragi romani aruncati o privire aici date 12 ianuarie 2022 20:11 +28

in engleza , videoul are si subtitrare in engleza https://cairnsnews.org/2021/11/12/mike-teadon-timetable-to-tyranny/ apoi video https://www.bitchute.com/video/9PyQPafgd6Oo/?fbclid=IwAR0J3jTepzkLR4_sJaU5EaNy4eDzh54aOQnnuDSZmxk2P1MWb-s0YVsDqs4

# Adryan date 12 ianuarie 2022 22:03 +125

Ei, aveți încredere în oamenii de știință. Dacă nu se vaccina ar fi făcut o formă mai gravă.

Adauga comentariu

:D :lol: :-) ;-) 8) :-| :-* :oops: :sad: :cry: :o :-? :-x :eek: :zzz :P :roll: :sigh:

DISCLAIMER

Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

EDITORIAL

Vorbe de fumoar

Vorbe de fumoar – 16.01.2022 – Operatiunea "Buda in Cotet" a intrat in linie dreapta

+ DETALII

FACEBOOK

Utlimele comentarii
Cele mai citite
LUMEA JUSTITIEI
Arhiva