18 July 2024

"In mintea stramba si lucrul drept se stramba"
- parintele Arsenie BOCA

VASILICA IN PIELEA GOALA – Judecatoarea Adina Daria Lupea il despoaie pe Danilet cu 13 intrebari nimicitoare: “Cand ai mintit un tribunal intreg ca ai probleme de familie si ca ai nevoie de concediu de odihna, cand tu mergeai pe sest consilier la Macovei cum a fost?... Cand ti-ai denuntat cel mai bun prieten la DNA, oferindu-te martor voluntar, cum a fost?... Cand ai negociat cu un sef de stat numirea unui procuror in functia de presedinte al CSM cum a fost?”

Scris de: George TARATA | pdf | print

27 August 2019 12:46
Vizualizari: 14203

Judecatoarea Adina Daria Lupea (foto 1), de la Curtea de Apel Cluj, il nimiceste pe judecatorul Cristi Vasilica Danilet (foto 2), de la Tribunalul Cluj, fost membru CSM. Si o face adresandu-i mai multe intrebari, pe modelul celor 12 intrebari cu care Danilet a atacat-o pe judecatoarea Dana Girbovan, dupa ce aceasta a fost propusa la conducerea Ministerului Justitiei.

Intr-o postare pe pagina sa de Facebook, de luni 26 august 2019, Adina Daria Lupea ii pune 13 intrebari lui Vasilica Danilet legate de mai multe episoade din cariera acestuia. Spre exemplu, judecatoarea Lupea ii aminteste lui Danilet de momentul in care ar fi mintit instanta la care activa ca are probleme de familie si ca are nevoie de un concediu de odihna, in timp ce in realitate devenea “pe sest” consilier al ministresei Justitiei de trista amintire Monica Macovei. De asemenea, Adina Daria Lupea il intreaba pe Vasilica Danilet cum a fost cand si-a denuntat cel mai bun prieten la DNA sau cand unelteste impotriva unor colegi de-ai sai.


In final, Daria Lupea ii transmite lui Danilet ca ii poate pune mai multe intrebari. Asa cum ar putea scrie chiar si o carte despre “cartofii prajiti si primaria domnului Funar”.

Prezentam postarea judecatoarei Adina Daria Lupea de la Curtea de Apel Cluj:

“Doamne fereste de memoria scurta! Vorbesc asa, la persoana a doua singular de amorul artei, ca daca ne luam unii pe altii la intrebari, fiti siguri ca sunt intrebari destule.

Dar cand ai fost numit consilier la Macovei din judecator de tribunal, cu cine ai discutat si cand? Nu v-ati sunat la telefon deloc si nici nu v-ati scris, ati vorbit prin Morse?

Cand ai mintit un tribunal intreg ca ai probleme de familie si ca ai nevoie de concediu de odihna, cand tu mergeai pe sest consilier la Macovei cum a fost? Transparent?

Dar cand ai fost revocat din functia de membru CSM de peste 1000 de judecatori cum a fost?

Dar cand te folosesti de inamicii colegilor tai, punand troli la Inspectie pe numele lor, cum e? Te simti liber si inamovibil?

Dar cand uiti de arestati si le expira masura, cum e? Ai vreo responsabilitate?

Cand CCR era buna cu tine si te repunea in functie cu 6-3 cum a fost?

Dar cand ti-ai denuntat cel mai bun prieten la DNA, oferindu-te martor voluntar, cum a fost? Ca pana una alta Adi Neacsu a fost condamnat cu 5-3. Adica 5 judecatori din 8 ai ICCJ au considerat ca e nevinovat.

Ce institutie ai condus pana atunci cand ai fost pus sa inventariezi arhiva SIPA? S-au facut ceva cursuri de formare inainte sau ai intrat pur si simplu acolo?

Cand UNJR te-a sprijinit in candidatura la CSM cum a fost? Atunci numarai membrii asociatiei?

Cand participi la interviuri la televiziuni obscure cum a fost? Te invitau asa, ca le era drag de tine, nu e asa?

Cand ai mintit judecatorii de la Cluj ca toata lumea va vota revocarea doamnelor Baltag si Oprina cum a fost?

Cum a fost cand erai in fata Curtii de Apel, primind inocent flori de la copii nevinovati, in spatele palmitelor galbene #rezist pentru justitie cum a fost?

Cand ai negociat cu un sef de stat numirea unui procuror in functia de presedinte al CSM cum a fost?

Raspuns: Pentru ca puteai!

Eu nu formulez 12 intrebari ci mai multe. Pot scrie si o carte despre cartofii prajiti si primaria domnului Funar”.

Comentarii

# Iulian date 27 August 2019 13:08 +14

Deontologia lui Vasilica este deja obiect de studiu comparativ pentru studentii la drept, materia ,,Etica” (nu predata de Coldea), capitolul ,,Asa nici vorba”! Dar, in general vorbind, prostii se cred destepti pentru ca ,,pot”. Altfel spus, de regula, niciodata un limbric nu ajunge gras intr-un corp malnutrit!

# 5 din 8? Deci, condamnat! Deci, a furat! a furat! a furat! date 27 August 2019 19:26 0

Si Neacsu acesta e avocat ? In ce Barou a intrat, ala ? sau celalalt ? ... Nici nu mai conteaza Ma uit totusi pe lista membrilor baroului Buc, si nu scrie in dreptul dansului :"condamnat". Ar trebui sa scrie?

# Un bou solemn acest Vasilica minte mica date 27 August 2019 13:45 +19

Un bou solemn acest Danilet, care mananca din palma lu Soros

# Edelweiss - Ivory Tower Accountant date 27 August 2019 13:45 +20

A ieșit Fanfaronul nepereche cu răspunsuri smiorcăite în limbajul sec al cozii de lemn a toporului. (Die Soros Axtstiel) bla-bla-bla și bla-bla-bla - n-am stat să citesc toate kretinismele ce le poate debita acest nătărău. cel mai mult e indignat că și-a primit o ripostă din partea cuiva care-l știe mai bine ca pe propriul buzunar, îl știe ce-i poate șoriciul, câți scheleți are prin dulapuri și unde-i sunt pitulate aceste dulapuri-cavou. Bineînțeles, nu uită să arunce pe piață aceleași gulgute made in Pădurea Băneasa despre trolli, despre conturi fake, despre intermediari. NU FANFAROANE, toate comentariile pe care le-ai contabilizat în capul tău de BOU sunt ale unor persoane distincte, reale, cu nume prenume și identificator online distinct! Sunt comentariile celor oripilați de înfiorătorul tău tupeu și de hiperbolica ta nesimțire. Nu e nimeni în legătură, intermediar, prepus sau cont fake al Adinei Lupea.

# Edelweiss - Ivory Tower Accountant date 27 August 2019 13:46 +15

Toți sunt cetățeni liberi ai acestei țări, cetățeni care nu au în lege vreo restrângere a dreptului la libera exprimare și care, prin vehemența comentariilor lor, țin să-ți tragă între ochi o flegmă virtuală!

# Edelweiss - Ivory Tower Power Archiver date 27 August 2019 13:47 +20

Una dintre cele mai exponențiale butade a Fanfaronului Nepereche – Cristi VasiRică Venturiano – Fante de COlentina, Marchiz de Vatra Dornei și Grof de Kolozsvar a fost aia cu acceptarea zoofiliei. Nu-mi amintesc exact fraza dar era ceva cu „sunt de acord cu zoofilia cu singura condiție ca animalul să nu țipe” Concluzie? Ăsta este Zdrențărosul amoral și sărăntocul cu duhul care ”ne explică legi, ne dă pedepse, ne vorbește filosofie”. Un GUNOI care ar trebui totalmente ignorat de presă și audio-vizual. Să-l bage în seamă prietena lui capră. :eek: link: https://www.cotidianul.ro/judecatorul-danilet-este-de-acord-cu-zoofilia-daca-animalul-nu-tipa-de-durere/

# Edelweiss - Ivory Tower Portraitist date 27 August 2019 13:48 +22

Bufonul Curții și Saturnaliile Judiciare Acest mărunțel profesional, dar Lătrău cu vuvuzelă cât trâmbițele apocaliptice, este vremea să ajungă acolo unde îi este locul: LA MITITICA. Pe cale de consecință, să-și ia adio de la „pensia aia specială” a cărei rememorare il face să i se umple gura cupidă de bale. Nu cred să mai existe în Rroemenica – Colonie Penitenciară și Experimentală Americănească – vreun individ cu statut de magistrat care să își permită libertatea de a scorni și vorbi atât de multe prostii și trăsnăi! Oameni simpli, cetățeni neimplicați în nici un fel de activitate politică sau juridică, AU FĂCUT ÎNCHISOARE pentru mult mai puțin din ceea ce-și permite „fanfaronul nepereche”, „saltimbancul”, „clovnul” systemului judiciar rrumânesc. Libertatea” absolută de exprimare a opiniilor ce și-o permite Fanfaronul Nepereche, în pofida prevederilor legale RESTRICTIVE, poate fi explicată pe filiera istorică a 2 precedente comportamentale:

# Edelweiss - Ivory Tower Portaitist date 27 August 2019 13:50 +17

1) SATURNALIILE ROMANE, perioadă în care SCLAVII și LIBERȚII deveneau pentru o zi PATRICIENI și puteau debita orice măscării la adresa PATRICIENILOR și CETĂȚENILOR, deveniți la rândul lor SCLAVI. 2) În societatea medievală, la orice Curte Regală era un personaj unic, căruia îi era rezervată libertatea de a profera insulte la adresa nobililor și a regalității. Acel favorit al sorții nu era altul decât BUFONUL CURȚII. Așadar, rememorând apelativele comparative cu care Adrian Toni Neacșu l-a catalogat pe Fanfaronul Nepereche – SALTIMBANC și CLOVN – se poate enunța motivul pentru care Fanfaronul Nepereche își permite să facă multe nefăcute: CLOVNUL DANILEȚ ESTE ÎNTR-O PERMANENTĂ SĂRBĂTOARE A SATURNALIILOR JUDICIARE. :eek: link imagine: https://tazmaniandemoon.blogspot.com/2018/02/bufonul-curtii-si-saturnaliile-judiciare.html

# Edelweiss - Ivory Tower Scout date 27 August 2019 14:09 +19

Cât de jegos și zdrențăros este acest Fanfaron Nepereche. Citat din puțul gândirii lui cea neagră, goală și adâncă, aidoma unui furnal abandonat: „nu îmi atac personal colegii” Dar ce a făcut căcăleț cu nici o zi înainte, 25 august la 17:07, în postarea retorică adresată danei gîrbovan, ce anume e dacă nu „argumentum ad hominem”? Deci atac la persoană și o înfiorătoare și nemaiîntâlnită campanie de demonizare AU DREPTUL doar golanii și derbedeii hashtag să declanșeze. Când și-o primesc înapoi, în retur în lung de linie, deja se smiorcăie despre deontologie! ÎMPUȚITĂ NAȚIUNE DE OAMENI mai sunt și cozile aste de topor sorosiste-macoveiste! Ei au voie să se kace în capul oamenilor și să le răstoarne acestora hârdaie cu zoaie și lături dar când vine vorba de sclifositele lor personalități paranoide, vor să fie odorizați cu arome de mosc, levănțică, Amuaj și Șanel faiv.

# Edelweiss - Ivory Tower Scout date 27 August 2019 14:10 +18

„Într-un caz privind un membru CSM au fost ascultați ca martori mai mulți membri CSM, printre care și eu” Băi jegule, ți-a trădat Prietenul care te-a ajutat, te-a îndrumat în primii tăi pași în structurile judiciare centrale. Cum i-ai mulțumit, ordinarule? L-ai dat pe mâna securiștilor! NEPOT INFAM DE IUDĂ SCÂRBOASĂ! Fostul tău prieten acum ți-a lipit pe frunte cea mai calificată etichetă: CLOVN și SALTIMBANC al sistemului judiciar.

# DanTeo date 27 August 2019 14:31 +7

Bunica spunea "in curul gol". Vorbea din Dex...

# Edelweiss - Ivory Tower Psychiatrist date 27 August 2019 15:09 +15

Și seria dublei măsuri aplicate de acest impostor nepereche poate continua: – el are voie să calce cu bocancii peste regimul incompatibilităților funcției de magistrat și să-i fie cicisbeu și țucălar acelei drojdiere staliniste cu nume de tristă amintire, dar când vine vorba de posibilitatea legală ca un alt coleg de sistem judiciar să fie numit într-o înaltă demnitate statală, în condițiile cerute de lege, sare de cur în sus și găurește tavanul; – el are voie să încalce restrângerea dreptului la libera exprimare impusă magistratului, să behăie și să delireze abulic, toată ziua-bună ziua pe feisbuc și pe alte site-uri, despre chestiuni ce excedează cadrul judiciar și intră binișor în tarlaua politichiei, dar un coleg sau o colegă de-a sa nu are voie nicicum să-și exprime o opinie, pertinentă, avizată, expertizată, în legătură cu chestiuni ce țin strict de funcționarea sistemului și a puterii judiciare.

# Edelweiss - Ivory Tower Psychiatrist date 27 August 2019 15:10 +14

– El are voie să se afunde în tot felul de haznale și latrine aparținând Unităților Militare de Presă, loc în care să mănânce rahat necântărit cu cupa IFRON-ului, dar când un coleg sau o colegă de-a lui, care este nevoit să comunice public, transparent, circumstanțele unei nominalizări, sau să facă uz de dreptul său la replică în vederea dezamorsării unor fake news, asta deja îl irită pe Fanfaronul Impostor. Și tot așa se poate analiza fiecare detaliu emergent care primește o dublă evaluare din partea netotului ce face de rușine și ocară numele și tradiția Sfintei Bukowine. S-ar putea concluziona că Impostorul paranoid se ghidează după reciproca unui aforism latin: Non licet bovi quod licet Iovi”. În cazul său translația semantică a aforismului se traduce invariabil prin: „ Nu-i este permis altuia ceea ce-i este permis Boului”.

# repost calup lipsă date 27 August 2019 17:53 +16

Din toate aceste circumstanțe analitice se poate deduce lesne și o altă prezumție: Fanfaronul impostor este dereglat binișor la căpuț. Sunt sigur că în anvergura sa egomaniacă autoindusă, sărmanul se crede Axis Mundi, Ombelico del Mondo, Deținătorul sezinar al Adevărului Suprem, Ctitor al Pietrei Unghiulare și Depozitar al Tainei Cuvântului Incipient. Cred că o reevaluare psihologică obiectivă, dublată de o expertizare psihiatrică amănunțită ar pune capăt, NECONDIȚIONAT, carierei în magistratură a acestui lătrău iresponsabil și inconștient.

# imun/teanu date 27 August 2019 15:35 +9

Gol ! Adica, sa i se vada "ciucurelul"? Si intreg. Nu ca cand zacut in ro(a)ba de la kereoke se vedea cat se vedea prin slitul cu fermoarul deschis. *** Jonn, ai scos pusa? /Ies Sir. /Si, se pise? /NaoSir /Gion, ai scos pusa? /Ies sir. /Si, se pise? /No Sir. /Gion, ai scos pusa? / No Sir. /Curios, se pise. *** Vasilica nu trebuie sa scoata nimic. Se pise pe cale bucala. Culmea!, pe, mai ales, insasi Justitie. Putini vad. Cam prea multi insa, si din sistem !, il aplauda. Astfel Vasilica e si "oglinda-oglinjoara" sistemului /de la noi (doar?). Cum intr-o cugetare a sa Gaga zicea, "trotuarul trecea chiar prin camera ei de lucru" /nu doar "circ", spus blajin.

# Goargăș date 27 August 2019 19:43 +3

Vasilică...minte mică. Aș putea să jur că și chestia este cât o prună, când se simte bine, în rest, o alună! (Și) de aia e frustrat. Cât de prost trebuie să fii ca să caști gura la un scălâmb fizic și mental ca el! Uite că mulți ,,de pe scări" se holbează la el și îl pupă în fund. Sictir!

# Edelweiss - Ivory Tower Courier date 27 August 2019 21:59 +3

@ adina daria lupea profit de faptul că acest articol este sharuit pe Fb ADL. (ca să vadă și zeloții lui danileț că nu sunt în legătură cu respectiva judecătoare) Cea care se ține scai de capul dvs și vă hărțuiește necontenit se numește OLIVIANA URSULEAC, este o tipă cu un uriaș portofoliu de troll / postac hastag. A absolvit Colegiul ”Nicu Gane” Fălticeni, apoi ASE și în prezent lucrează undeva prin Anglia. (moise guran știe mai multe despre ea că se laudă pe net cu prietenia ei) După registrul electoral de prin anul 2009 era localizată undeva prin Londra, mai nou văd că apare ca locație Liverpool. Simpla interogare a netului, iscusită și cu verificări încrucișate, poate devoala inclusiv adresa ei actuală. Nu în ultimul rând, ca unul care am făcut închisoare pentru mult mai puțin decât își permite această săgeată a danilețului, vă pun în vedere să consultați dosarul 8856/314/2015, soluționat de CA Suceava la data de 26 mai 2017.

# Edelweiss - Ivory Tower Courier date 27 August 2019 22:02 +3

Nu e pe net dar, în calitate de… subiect activ, îl am integral. Ce este interesant acolo dpdv jurisprudențial? Modul în care Curtea de Apel Suceava a apreciat interpretativ sintagmelor „mijloc de comunicare direct” în referință la mijloacele electronice de comunicare și mai ales a celor de INFORMARE ÎN MASĂ. Puteți invoca această speță în plângerea ce o puteți formula împotriva zăpăcitei hastag, sub aspectul comiterii cel puțin a infracțiunii de hărțuire. Cel puțin postările ei de pe acea pagină personală sunt arhisuficiente pentru obținerea unei condamnări, fie ea și cu suspendare. Dacă nu puteți face rost de hotărârile din dosarul menționat, vi le pot pune la dispoziție numai să mi se lase un mesaj. (păi ce draaqu, numai Io* să fac pușcărie în Rröemenika asta Neonazistă? Să facă și săgeata lui danileț!)

# no name date 30 August 2019 17:16 0

Scrieti un mesaj pe fb.Multumesc.

# Edelweiss - Ivory Tower Scout date 27 August 2019 23:02 +3

Vaileu, mamică! Ursuliac C. Oliviana asta-i dintr-aia cu „Tibbethan Budhism” – organizație religioasă. Iar când n-are ce face și se plictisește, scrie petiții online prin care cere... Tribunalului București să.. fie dizolvat psd :o !!!! Klar! Asta-i taman din spița zăludei ăleia de la USR care vrea să desființeze proprietatea, să trăiască ca bahaii în deplină armonie, în poligamie, cu caprele și cu țapii (cu singura condiție să nu le doară și să nu țipe!) Aștept cu nerăbdare momentul în care zăpăcita hashtag o să renunțe la manifestații în fața casei ADL (hărțuire!) ș-o să organizeze în fața Parlamentului European o megamanifestație prin care ea și tovarășii ei de zăpăceală nootropică să ceară „OPRIREA PLĂCILOR TECTONICE. CASE CLOSED! N-are rost să mai insistăm că-i păcat! Cel mult facem trii cruci mari, pravoslavnice, regulamentare și grăim cu condescendență: „Domnu’ Zeu, apăr-o pe țâcnită de lume și de sine însăși!

# romanul date 28 August 2019 08:15 +5

Caracterizare perfecta a acestui personaj infect Danilet! Un nemernic, un ticalos, presul lui Macovei!

# Edelweiss - Ivory Tower Singer date 28 August 2019 15:53 -6

Ma intreb, ce vor face avocatii cand vor afla de colegii lor A.V., P.P. S.G si multi altii, cum ca au fost infiltrati in sistyem ani de zile la rand, lucrand impreuna cu unii judecatori si servind sistemul cu devotament. Sa va mancati ca lupii, nu va doresc altceva

# Edelweiss - Ivory Tower Antitroll date 29 August 2019 01:51 -1

Făcând abstracție de conținut, (care poate fi întemeiat ?!?) comentariul de mai sus este formulat de un individ poltron care mi-a plagiat usernamele. NU ÎMI APARȚINE ACEST COMENTARIU! AM ZIS. (p.s Io* nu scriu NICIODATĂ fără diacritice!) :eek:

# bandele #rezist date 28 August 2019 18:49 -6

"bandele" rezist sau limbajul de lemn aidoma cum minerii punctau "bandele de golani"... al unor slugi aka savaliuc..platiti din banii hotilor gen felix. toti care postati aci sunteti niste hoti sau proptiti ce mancati din dintii hotilor. ranjiti penalilor...castelu de nisip cladit de rapnea se darama,...si de data asta veti plati si cu averile..nu numai cu puscaria..cum facu domn profesor varanesco.

# Lotus date 31 August 2019 16:20 0

Edelweiss - Ivory Tower Courier,lăsați un mesaj pe fb.pe pagina d-nei judecător ADL pt.a putea discuta detalii. Mulțumesc.

# Edelweiss - Ivory Tower Sender date 31 August 2019 21:54 0

Ingăta-o pe hastag reclamagioaica desfășurându-se în întreaga ei splendoare de zăludă dilie: Io* o atenționez că DEJA sunt pronunțate definitiv spețe ale căror circumstanțe jurisprudențiale sunt strict axate pe exact ceea ce face ea acum, pruoasta cu talangă se turează aiurea la mine. link: https://tazmaniandemoon.blogspot.com/2019/08/tuta-absoluta-bachelor-magna-cum-laude.html

Adauga comentariu

:D :lol: :-) ;-) 8) :-| :-* :oops: :sad: :cry: :o :-? :-x :eek: :zzz :P :roll: :sigh:

DISCLAIMER

Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

EDITORIAL

Vorbe de fumoar

Vorbe de fumoar – 17.07.2024 – Fost judecator, actual secretar de stat in MJ, la sueta cu un inculpat

+ DETALII

FACEBOOK

Utlimele comentarii
Cele mai citite
LUMEA JUSTITIEI
Arhiva